Убиецът на Виола рецитира Ботев в съда

Софийският градски съд остави за постоянно в ареста 29-годишния Стефан Станев, обвиняем за жестокото убийството на приятелката си Виола Николова.

Обратно в новината

Коментари - Убиецът на Виола рецитира Ботев в съда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

както се смея така и след време някои мъжки майки могат да проплачат. този индивид убиец, наркоман, има дъщеричка и след време знае ли се, понякога гениите като се отприщят ?!?? , ако не на сегашното, то на внучето ... не е шега работа... изверг, ама и тази красавица ???

Бащатаааааа...какво чакаш???

В този сайт някой обвиняват съседите. Всеки се пази, защото процедурите са ни ясни в съда, свидетели, разпити, отлагане на дела... Ама да попитам, това младо красиво момиче, нали има майка, и доколкото четох дали е вярно не зная, защо не я посъветвала щерката си, то наркомана си личи от 100 км. трябвало е да се раздели и нямаше да е там сега, където не трябва, твърде млада. след дъжд качулка няма смисъл. нека си вземат младите момичета поука, а не да крещят по улицата-по добре със спин, отколкото с един, най голямата вина е на убиеца, ама той в такъв момент му е причерняло, а и е явно ербап, скромно момче никога няма да постъпи, да убие, но щом търсят с пари и ... не могат да се задоволят с един, тръгват с втори, трети, четвърти, РАЗКАЗВАНО НИ Е, а и сме очевидци, и през соца не бяха нещо, но сега е страшно, ходенето, чукането го нямат за нищо, както ни казват, ядем по няколко пъти на ден, що и това да не го правим с няколко мъже на ден, дано не започнат и жените (омъжени) от безпаричие , с ниски заплати да си убиват мъжете си, и това може да стане, що не, а за случаят-има си органи, неща разнищят нещата до край, интересуваме се откак сме ги родили до ден днешен, такива родители сме, някои ще ни изкарат и ни изкарват побъркани, но вместо да се лигавим и клюкарим в кръчмите с цигари в уста и алкохол, карай да върви, всички хора са различни, нищо против оборота на заведенията, че я виж да ни почнали и фалирали(ако всички са като нас на 100% фалит на заведенията и алкохола и цигаретата хахахахаах)

този гологлав убиец ми прилича на американски герой от холивудски филм. вгледайте се и ми кажете, не е ли така? и се държи досуш като "герой" от холивудска продукция...

Преди 2г на съседния блок комина му се запали аз единствен подадох сигнал от 1000 човека в района а след това съжалих като почнах да давам обяснения. изпратиха пожарна след един час а 1г след това друг комин запали таваните на блока. Когато звънях на 112 дори майка ми ме убеждаваше че не е моя работа и да не се занимавам. И за това поне се обаждайте дори да е запален комин или семеен спор,скандал или каквото и да е тези институции трябва да влезнат в някаква роля на адекватност и ефективност а от там ще им дойде и по добрия имидж и заплащане след като спасяват хората от беди. Една жена ако изневери веднъж никога няма да спре приема те като човека който я следва и тя е водача (животински инстинкт) - ти си по-слаб, не си достатъчно мъж а от там това вреди за потомството (пак животински инстинкт) за това жените си падат по луди, убийци и каква ли не измет в тях инстинктите за създаване на по силен потомък са оцелели. Не им се връзвайте те винаги гледат да са добре без да си дават зор.

Тоя убиец-садист скоро и Корнелия Нинова ще почне да рецитира.

Тая хлъднокръвност си е фин сатанизъм. А този трябва да добре да го пазят.

този садист няма место в обстеството.да върнат смъртното наказание и да отива на електрически стол.

И защо съседите не са е намесили като са чули момичето като пищи, или пък да звъннат един телефон до полицията? Затова сме на това дередже, че мислим само за себе си, а не знаме в какво положения са в съседната врата, аз не бих звъннал в полицията, а отивам директно, и го размазвам, щото докато дойде полицията, тоя вече щеше да я убил. Тука 100% от пишещите, които така се заканват какво са щели да направят, всъщност нищо нямаше да направите, а щеше да сте като съседите и страхливци. Не става само само с натискане на клавиатурата, трябва и действия.

ами,какво да очакваш от скотове и страхливци?

Една мишчица съседка да не се обади в полицията или да се намеси! Няма общество, и стадо даже не сме...

Щом и за обаждане вече не смеем,положението е критично...да чуваш как налагат някой и крещи предсмъртно и да се скриеш вкъщи. Но да, представям си съседите вероятно също са живеели в ужас от този човек, и все пак не е човешко да си залостиш вратата и да се направиш,че не си чул.

Какво точно очаквате? Огромна част от българите живеят в блокове-зверилници. Побоите, скандалите и чалгата са ЕЖЕДНЕВИЕ. На полицията не и пука. Опита да се разбереш с подобни хора е кауза пердута, да не говорим че на никой нормален човек не му се занимава с мутри.

Почти е сигурно, че този е станал убиец поради ползването на наркотици. Възможно е и други фактори да са повлияли, но това е най-вероятния и силен фактор. Явно е, че употребата на наркотици не води до нищо добро за обществото. Следователно редно е тези дето се занимават с доставка и търговия на наркотици да понасят много строги наказания. Тези дето ползват наркотици също. Ако ползвателите на наркотици бъдат изолирани от обществото то определено нямаше да има престъпления като това.

младите момичета точно такива мъже харесват. там им е проблема. искат хем хубав секс, хем мускули, хем много пари, хем хубави коли, а като си скромен, а и най-вече изкарваш не достатъчно пари ти казват-добър си, но какво от това, като си добър, с 500 лева как можеш да издържаш семейство, ограбват те, наивниците прости въпреки че са доста интелигентни жените им обират парите , бият им шута и след това се побъркват някои, други в безсъзнание падат на земята след като разбират, че са измамени. разказвано ми е, но вярвам, че е достоверна информацията. на запад младеж тръгнал с младо девойче, след това девойката извикала брат си и така младежа издържал и себе си и момичето и братчето. Живели те около 4 години заедно, казала му, че заминава до София и ще се върне, уви ни телефон, ни вест и така на работата му прилошало, стекли се, ТАКА ЧЕ , ЧЕ НЕ Е СТОКА БИЛ НЕ Е, АМА И ТАЗИ ХУБАВИЦА И ТЯ ИМА НЕ МАЛКА ВИНА, къде върви, разбрала е , че е женен, имал е дете, а и се друса, ама парата, парата и така у гроба. не одобрявам нито младежа, но не одобрявам и кпрвите , които се представят за разведени, а след това се оказват женени, и обират скромните младежи, не им прави чест. ВСЕ ПАК СМЕ ЖИВЕЛИ И НИЕ, но всичко си е до ген, до човек, някои жени ходят за живи и за умрели, така е и с мъжете с много мънимъни. За мен вина има и красавицата, трябвало е дим да я няма, а не да се навира там, където не й е мястото, получила си го е, виждаме ги добрите момичета. ходят с управители на морето, а в същото време и с млади... и като опре кокала набеждават младежа, защото той няма пари, а работодателя ... много сме живели и много сме видели, а и сме работили точно там, но тогава престъпленията бяха на година , има статистики, малко, а сега ????

Нали знаеш, че хубавите ябълки прасетата ги ядат!

Справедливото наказание за този е пребиване до смърт. Бавно и мъчително. Толерастията е болест. Никоя страна, която е заразена с нея няма да остане в бъдещето. Не случайно в половината щати на САЩ още изпълняват смъртни присъди.

защо него? не са ли по-виновни онез, които насила въведоха тази система? не са ли статуквениците за най-строго назидание.

този има вид на "патриот" от рода на перата и динко

а не е ли по-скоро неосъзнал се участниг в гей-прайд? в същност не е ли от гей-политиката на билдерберговите, които пак са избягали от лудницата? не е ли това бъдещето, за което всички си мечтаха, след "демократизацията" и новия юдейски ред?

жалко за погубения живот, наистина. от дни наред ни тъпчат със статии-интервюта с психолози за това, как родителите са абдикирали от задълженията си да възпитават децата си. когато родителите са възможни (така казваше за "заможни", наш Къци, Бог да Го прости) те отстъпват възпитанието на мощта на парите, които "са им-ги" придобили незнайно-как. един вид "заченали са от ""светия" дух"" и щом падат "от горе", задължително нищо не трябва да липсва на детето, като се почне от първия засукан биберон с "хумана" на прах.. та се свърши с днешния, черен ден. не, това не е помощ за детето откъм родителите, а жестоко наказание за него и за онез, които все още са убедени, че хаосът може да управлява над разума. колкото за Ботев. жал ми е за него, Христос и всички останали, които си жертваха най-ценното, за едното нещо, от което нищо не става.

наскоро четох следното: "мразя хора, животни и растения! камъните са OK!"

Абе такива като тоя не следва ли да попадат под закона за "принудителното донорство"?

Защо не знае песните , ...на Алисия, Анелия, Моника, Преслава, ....?

Само вижте коя книга е отбелязал за прочетена преди три седмици... "Наказателноправни науки"... сякаш се е подготвял за деянието, мръсника!!!

На тоя му е писнало от мурви, избили са му чивиите, и е направил белята. Какво може да се каже още по тая история?

И от стопаджии му е писнало, пребил ги и ги ограбил...

Значи тези които растат в разкош стават убийци, а защо и бедните убиват, нещо не ви се връзва логиката. Убийци винаги ще има ( напр. комунистите, фашистите и руснаците).

Този към кой го причисляваш?Към комунистите,фашистите или руснаците?На мен ми се струва обикновен наркоман

Убииците са си убиици без значение на политическа, религиозна или национална принадлежност. Не всички нацисти или комунисти са убиици. Защо изобщо споменаваш руснаците? Това ли са ти втълпили в главата? Атентаторите дето се самогръмват и убиват други, руснаци ли са?

За този урод бавна и мъчителна смърт.

Абе този, че е виновен е ясно. Вина имат и родителите му дето са го изпуснали и са му давали всичко. Вина имат и тези дето са го снабдявали с наркотици. Въпроса е, защо такова хубаво момиче се е хванало с подобен тип? Та тя е могла да избира. А е знаела, че е наркоман и е разведен. Очевидна е причината за развода - наркомания и агресия. Иначе коя жена би напуснала свестен мъж при това баща на детето и? И тя какво ли е очаквала, че ще се оправи ли??? Вие познавате ли някой наркоман да се оправил???

според моето скромно мнение проблемът е следният: Този мъж е израсъл в много специална обстановка. Майка му държи три аптеки, значи печели годишно минимум 300 000 лв чиста пара. А може и повече, колко повече само тя и Марешки знаят. Момчето е расло в охолство и всичките му прищевки са удовлетворявани на мига. Също кат малък принц, кат малък Симеончо. Не е свикнал жените да му противоречат, защото е оправял всичките аптекарки на майка си, която не му е пуснала гювеч са я разкарали. Нова ако дойде, първо през неговия креват минава. Почнал е да гледа на жените като на вещи. В аптеката може да си взема кеф ти витамини да блъска за мускули, кеф ти ампулки тестостерон, кеф ти нещо по-така. Според мен майката го е изтървала още в малките класове, докато е търчала да вади хляба в семейството. Бащата явно е нямал никакъв авторитет пред него, щом жена му го е издържала.

Моето наказние за тоя е, бой със стик за голф, докато изпадне в бесъзнание. На следвашия ден резане с нож, пак до безсъзнание. И така дожовот!!!! А и да му дадат да шмърка нафталин!!!

Аз с него се познавам от неделя, не знам какъв човек е бил преди това! Не знам какъв е и сега ... , ала знам че той ще се изправи гордо с тежка мъка във очите! ще каже, о българио, о родино мила защо те депутат оноди, защо се къпеш в кръв! и отговор не ще получиш! Защото с депутатски крег те тъпчат и злоба ярка те обхваща да убиеш и да бъдеш смлян, и от лицело на земята да изчезнеш! О Родино, мила толкоз малка, за ден ще те полазят и оглозгат!!!

На принудителна работа на норма - доживот !!!

Главата ми не го побира как е възможно да чуеш женски ужасяващи викове и удари и да не реагираш?! КАК бе, хора?! Как така стана, че навсякъде е пълно с народ, а хора вече няма?!

Ей така! Чувството за безмислие да направиш каквото и да е, което не е в твой интерес. Камо ли добро на друг. Въпросът е дали сме си го носили в гените от Азия или сме го развили от стотиците години робство и фекалното състояние наблюдавано последните 30 години. Нещо дълбоко куца в българите като нация.

vasil

Не са само последните 35 г.,а и 45-те предишни соц.години. Преди 1944 много криминални и политически убийци са залавяни от притичали се граждани.

Цялото общество сме виновни!!! Българино Българино - докато не го осъзнаеш това няма да се оправи държавата ни (най добре да се заблуждаваме че сме добре работейки за някоя чужда компаия) били виновни родителите му !!!! - че той е на 39 знаете ли с колко хора е общувал до сега той - всеки един има вина! Виновни били полицаите че не обърнали внимание на сигналите на тъщата - ми тез полицаи не са ли от нас - не ги ли търпим и храним ние За всяко зло което се случва на таз територия си виновен Ти Българино и разбира се най вече АЗ!!

драги може и да сте виновен, но на мен не ми вменявай вина, защото до болка знам, че ако се намеся, се вкарвам в много лош филм. И после всеки ще каже "Ами като си глупак, честито!" Ще бъда за отрицателен пример, разбра ли. Вече съм я сърбал тази попара и я знам до последната лъжица. Иначе добре си го написал

Колективна вина НЯМА. Вината е ЛИЧНА. Много е удобно да се крият престъпниците зад чужди гърбове. Всички сме в едно общество, ама не сме всички биячи, мутри и идиоти.

всички психопати се научиха да се правят на патриоти и си мислят че това ще ги спаси и ще са харесвани тази пропаганда е до време народа проглежда

То и ти се правиш на патриот...

" Аз с него се познавам от неделя, не знам какъв човек е бил преди това, не знам какъв е и сега Да, този знае единствено пачката пари, дадена му от кривосхващащите родители, отгледали този дебил!

Адвокатската професия е професия като всяка друга - обслужваш този, който плаща. Дали, ако работиш в магазин познаваш добре цялата си клиентела, преди да тръгнеш да продаваш? Да, трябва да си дебелокож, за да си адвокат, но това е една напълно законна професия

Може да е напълно законна, но чного често адвокатите постъпват напълно неморално. Затова всички мразят адвокатите и казват, че 100 адвокати на дъното в потънала яхта са "Едно добро начало"... За виц, за филм, за каквото си искате.

Топ 3 любими професии на психопатите: 1. Президент на компания 2. Адвокат 3. Журналист

Върнете електрическия стол, от този боклук полза няма

В България не знам да е имало електрически столове, разстрел, пък и при тая цена на тока ...

Този заслужава най-жестокото наказание, което е възможно в нашия НК! И родителите му също - защото нищо не са направили, за да създадат нормален човек и полезен за някого гражданин, а са направили един абсолютен изрод - дрогиран, анаболиран, напомпан и разглезен със скъпи вещи, коли, пари, апартаменти ... но с нито едно човешко качество! Полицаите, дето само чакат труп с всичките доказателства, скупчени около него, също са за наказание, защото историята явно не започва в петък вечерта, имали са време - но не са имали желание - да реагират и да направят поне нещо, за да не се повтарят трагедиите от първия брак, или дори по-лошо. А с тяхното бездействие и непукизъм е станало най-лошото! Жалко е за младата жена, но нека поне да бъде за урок на всичките тия млади момичета, които идват в София или в другите големи градове и се надяват да хванат точно такъв - с апартамент, кола, пари, да им спонсорира забавленията и живота нашироко, пък че имал "някои недостатъци" ... - те са готови да си затварят очите! Но нещата не стоят точно така - от недостатък до безумна жестокост, психопатия, шизофрения или наркотична параноя и крайна агресия има огромна разлика! Да си мислят с главите, които не им служат много, явно ... Животът не е точно това, което узнаваме от СМИтата за подвизите на разни чалга-випаджийки, фитнес-манияци и прочие измет! Никъде по света подобни боклучаци не са ВИП, освен по страниците на нашенските жълтини ... и в празните глави на родните мечтателки за лек живот и много забавления ...

Изключително адекватно мнение! Поздрави! :)

Просто не трябва повече да живее!

Абе след като дрогата не прощава, защо останалите нормални хора да проащаваме на наркопласьорите?

разстрел, и след разстрела - червеи тъова е тъолкоз просто и логично Но в бурята ще бъдем пак със тебе, народе мой, защото те обичахме!

Извергът, мерзкият стрелец, закри следите си завчас. Ти спомняш ли си тоз подлец? Това бях аз.

Борбата е безмилостно жестока. Борбата както казват, е епична. Аз паднах. Друг ще ме смени и... толкоз. Какво тук значи някаква си личност?!

Пред прага на един бордей дими изпуснат пистолет. Трупът полека леденей... И нито вик, и нито шум - един куршум и после - смет.

уцели. Най-вече с първите два реда. Сметката за организацията на това да се предостави за плащане от родителите му.

ха хах ха ха хах, ти си иверг, пич! гепи!!

Как мислиш, ще ли победиш, навъсен, мръсен, зъл живот? И аз горя, и ти гориш, и двамата се къпем в пот. Но ти изчерпваш свойте сили, слабееш ти, отпадаш ти. Затуй така жестоко жилиш, в предсмъртен ужас може би... Тогаз, на твойто място, дружно, ще изградим със много пот един живот желан и нужен, и то какъв живот!

Всичките царства като калай са потъмнели, Това, което ме погубваше, не ме погубва вече И небесните земи блестят по своя път ...

Аз съм проф.док. Х.Лектър-психоаналитик и доктор във Виенския университет. Всички ме знаете, но вие българите ме изумявате със своята проницателност на психопатите-убийци! този е аматьор, но жената /лека и пръст/ какво прави 3 мес. при него?? Не вижда ли дрогата??

в приятелските си кръгове, наркотата се ебъат помежду си, това е истината...!

След 3 дни дъвкане на случая се разбра, че метален стик е сега пък бейзболен стик, иначе казано бейзболна бухалка (бата). СИК-аджийски джойстик.

Жалко за смъртта на младото момиче. Съболезнования на близките. Стефан Станев заслужава много тежка присъда. Но заедно с него трябва да се накажат и тези, които не са обръщали внимание на сигналите на бившата му тъща, а са ги игнорирали. Ако им бяха обърнали внимание и бяха се взели някакви мерки момичето щеше да е живо, а другите нямаше да са жертви на психически и физически тормоз от негова страна. Вината е не само на този млад мъж, а и на семейството му и на институциите.

Ясно, Ботев е виновен,също и Вазов, Паисий, Левски, Раковски, да се забранят да се изучават и споменават и повече паметници на рейгън, във всеки град да има по един, всъщност не по един а по три, един на входа, един на изхода и един на мегдана!

Поредният побърканяк, дето почерни семейството на едно младо момиче... Ако ще Илида, ако ще Война и мир да рецитира - болният мозък си е болен мозък... Сега ще се прави луд, че барем му се размине... комплексар нещастен!

Плачете за Париж, столицата на разврата, на цивилизацията, школата на шпионството и робството; плачете, филантропи, за палатите на страшните вампири, на великите тирани - за паметниците на глупостта, на варварството, изградени с отсечените глави на толкова Предтечи, на толкова велики мислители и поети, с оглозганите кости на толкова мъченици за насущния хляб, - плачете! - лудите не може никой утеши, бесните не може никой укроти! Кълнете комунистите, че съсипаха столицата ви и измряха с разбойническите за вас думи: свобода или смърт, хляб или куршум! Плюйте на техните трупове и на труповете на онези жертви на цивилизацията, кои сте прегръщали и прегръщате в лицето на жените си, на сестрите си, на майките си и днес наричате бесни блудници, защото имаха още сила да се хванат за оръжие и избавят от вертепа на разврата!

явно много чувствителен на тема разврат и вярност, ама защо е пребил стопаджйте на път за морето, ... тоя по законите на древните рицари хоспиталиери, защитаваци хората тръгнали на дълак път, трябва да бъде умъртвен

цитирал Ботев и т.н. да разбирам ли че е горд с извършеното?

Не уважаеми г-н адвокат този случай е трагедия само за близките на убитото момиче,родителите на този боклук са знаели синът им какъв е и доброволно са го спонсорирали да си живее жалкия животец, те наравно с него са виновни да се стигне до тук.

За Ботев ли се мисли тоя отпадък! Ей такива като тоя мърсол .... това остана в БГ след 75 години руско влияние! Същите оръфляци като руските мужици! В началото на века са ни викали прусите на Балканите, а сега само некви червени дъртаци и полудели дроги като тоя!

Познавам го, много свястно момче е. Знае къде да удря и е чел Ботев, ще го измъкнем. Всички поддръжници на Атака да се съберем пред съда и го подкрепим. Носете си дъвки, ще правим балони докато чакаме съда да се произнесе, а това означава няколко години. Бог с нам и с новите пластмасови маси. Амин!

Този е нарцистичен психопат!!!

Роднините да му рецитират пак Ботев докъто го пребиват със същия метален стик!!!

На подобен наркоман убил приятелката си в Лондон му дадоха ДО ЖИВОТ !

Ако го изкарат невменяем и излезе в близките 20г. пожелавам на всички които са участници в лекомислените си действия,този изрод да е на свобода да ги сполети подобно нещо.

Не знам кво рецитира ама челото му лъснало като Ботьовото.

Трагедията е само за семейството на убитото момиче!!! На извергът родителите са частично виновни защото с парите са си купували спокойствие наместо да се заемат с възпитанието му!!!