Коментари - Касапинът от Сливен заплашвал ученичката, че ще я убие | Днес.dir.bg

Касапинът от Сливен заплашвал ученичката, че ще я убие

28-годишният Димитър Иванов, който уби жестоко с нож 15-годишна ученичка в Сливен, я е ревнувал и заплашвал, че ще го направи, разказа една от приятелките й.

Обратно в новината

Коментари - Касапинът от Сливен заплашвал ученичката, че ще я убие | Днес.dir.bg

Коментари

Много пък знаете кой с кого е бил и правил секс. Какъв мъж е тоя след като заплашва и убива?!

15 годишна с 28 годишан, после пак с 28 годишен....Яху ихо...изпапкали парите, после-тихо....Лека и пръст!От "Салама" та на "Бахура"....

Тоя защо още е жив в болницата? Не ми изглежда данъкоплатец с платани здравни вноски. Москов, ако обичаш вземи отпечатъци за изясняване на случая.

ще се видим в чудо с тия акселерати, измират преди да са почнали да работят

Какво е това чудо 15 годишно момиче, имала от години гадже, после друго гадже и те двойно по-възрастни от нея. Съвсем се смахна тоя народ. Едно време на тая възраст скачахме на ластик, не ходехме по мъже.

сега светът е демократичен, животът динамичен, а сексът прозаичен

Жулиета е била на цели 14 години :)))

Любимото ни българско "правосъдие" ще му даде 10 годинки, и след 7-8 е отново сред нас, наточил ножа.

Много лошо за държава, която губи децата си по този начин! Какво постигнахме за четвърт век "демокрация"? Разрушени семейства, бедни, озлобени към целия свят хора, оставени сами да се справят с проблемите си деца, възпитанието на които се хвърля преди всичко върху учителите. Липса на държава - пълно неуважение към реда и дисциплината! Американско кино, внишаващо, че насилието просто е част от живота. Това постигнахме! Жалко за това дете, което е жертва на времето, в което се е родило! Жалко, жалко!!!

След 45 годишно сАвеЦко робство е така. Избиха интелигенцията, превъзпитаха ни в конц. лагери и остана този мат'рял. Разбирам ги младите, които бягат от държавата, която вкара руското мекере- психично волния, в парламента.

протестърски клоун...

Не си прав! Както и да ни възпитаваха, не всички се поддаваха. Аз съм от тях! Израстнах в "онова" време, учих под влияние на соц. идеология. Прочитането на Солженицин ми обърна наслояваните представи за обществото на 180 градуса. Сега е обратното - руснаците са само лоши, противниците им - само добри, което също не е вярно. Най-важното е човек да се научи да мисли, да разсъждава и анализира събитията, за да не бъде манипулиран.

аха,въобще тя е имала уклон към двойно по-възрастни от нея мъже....

Родители, родители, къде сте вие? Как може а не познавате децата си и да ги оставите да тръгнат в тази посока.

Целият ми трудов живот премина сред деца - учител съм. Уверявам Ви - малко са родителите, които познават децата си. Малко родители съумяват да бъдат най-близки приятели с децата си. Професията родител се оказва една от най-трудните, а не се изучава никъде.

ЕТО КАК ПАЗИ МИЛИЦИЯТА . ЕТО РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ СПАНЕТО И

Не е милиция отдавна, и в случая няма нищо общо. Не може полицията да хване превантивно всеки психар и да го превъзпита или лекува- тя няма такива функции.

психопат и педофил! това е 15 годишно дете. а на всичкото отгоре имал връзка с нея от години. дори и някои тиквеник да твърди че тя е инициирала връзката, тя не е на въздраст да решава и да носи отговорност за подобно решение. тои е отговорноя фактор.

и е харевало ...

сиганска работа

Такъв не трябва да живее Утре ще претрепе друг или други За такива само смърт

Това,че ревнуваш,не значи ,че обичаш!Ревността е лош съветник,пагубна е ,както за ревнивеца,така и за ревнувания.Ревността е дори по-лоша от болест.Една максима гласи:"Човек не е ревнив,защото обича,а защото иска да бъде обичан."Има ревност от колега/ка,съсед от близки дори,познати,но най-лошата е безадресната ревност от някой потенциален съперник,незнаен,т.е. от всички.По-далеч от ткива ревнивци!

които го разбират. Отдавна са изстрити от същността на българина корените му: Любовта и Прошката. Когато има любов, тя е споделена. Ако не може да я има, трябва да се прощава. Прошката освобождава и двамата. Без прошка се случват такива събития, както в статията. А те не са малко.

В обществото ни витаят страхове, че в България се заселват афганци, поганци, африканци, мингянци, орки и ислямистки откачалки. Страх ни е от тяхната некултурност, варварство, жестокост и нахално натрапване на джамии, джихади, шериати, имами и бурки. Питам ви обаче имате ли основание да се плашите от примитивните орки, при положение че всеки втори българин е бахур? Език, в който има такава дума е сто пъти по-неандерталски и от най-дивите пущунски афгански култури. По-големи орки от бахурите няма как да има. Какво знчение има дали ще те заколи арабски орк или някоя бага, т.е. бахур? Признаци че индивида е бахур: 1. Татуиран е. 2. Носи анцуг или фабрично скъсани дънки. 3. Заяква по фитнеси. 4. С БМВ е, макар че бахури карат и още 2-3 комплексарски марки. 5. Носи ланци. 6. Военна подстрижка. 7. Гледа страшно. 8. Винаги е заметнал над челото слънчеви очила. Докато щъкат такива и докато жените ги разпознават като "истински мъже", не ме е страх от орки джихадисти.

Ти къв си ве батка? С дочени панталони и гумени ботуши С тесни раменца и изфръкнало коремче стойка загниваща круша С избушено псевдо сув рено или друга френска пръчка...и другите простотии ги забравих ама ти ще си ги допълниш. Ся ше кажеш че и аз съм бахур ама надали...съм.

О, да! Бахур си так дрънкаш! Човека много точно е охарактеризирал истинската измет на съвременното ни общество! Поздравления, че го е направил толкова добре!

Още признаци, че сте Бахур: 1. Използване на думи като "батка" и "уникален". 2. Имате отношение към мотори, атв и офроуд 3. Ловджийство и всякакви садизми свързани с него. Щом ти дотавя удоволствие да убиеш сърне, значи можеш да очистиш всичко живо. 4. Притежание на джип, освен ако не си горски или зърнопроизводител. 5. Неподаване на светлинен сигнал при шофиране. 6. Присвяткане към водача пред теб, защото трябва да караш бързо. 7. Бързо каране на мпс. 8. Налитане на бой, както и перманентна готовност за бой, поради неспособност да владееш емоциите си. 9. Половината жени са или Бахури или гравитират около такива или откровено ги аресват. 10. Често говори какво било в Германия.

Мда.....позна ли се?Кофти е хем да се познаеш,хем да не се приемаш:)Един вид патология.... Апропо - поздравление на човека за чуйто пост си коментирал!

Я тримата да идете да си праснете по една злобарка ако въобще го дигате?!

Ако в тая държава имаше истинска полиция, а не мазни протестиращи алчни тюфлеци, още при първата заплаха момичето щеше да се е оплакало в районното. Въпросния "влюбен" щеше да е извикан, посъветван и предупреден, проследен и при повторно нарушение щеше да му се издаде ограничителна заповед. Като при нарушаване дирекно ще бъде арестуван. Щото това е ЗАПЛАХА ЗА УБИЙСТВО - сериозна работа! Но понеже тюфлеците си имат по-важни задачи, отколкото да се занимават с проблемите на тия дето им плащат заплатите, никой не вярва и даже не ги и търси за помощ. Хората предпочитат да се оправят сами, понякога не успяват и резултата е този. За съжаление.

На 15г вместо да си учи уроците младото дете се евпуснало аругантно и бурно в живота, какво да се очаква в краен резултата...млада майка....или трагичен инцидент...тя си е избирала пътя....горките родители......макар, че никой неси избира децата, както и родителите....

Очевидно е, че сте си учили уроците на 15. Изключително грамотно написан коментар. Браво !!!

Защо всички тук се напъват да изкарат някого си виновен за връзката 15 годишна / 28 годишен? Я обществото ни, я времената, я правителството? През 80-те, баш по времето на соца познавах момиче, на 16 години, отличничка в езикова гимназия, която ходеше сериозно с мъж на 26 години. Вярно, не криминал като в случая, а пожарникар. Това не е толкова необичайно. Обаче има един проблем, за който писах по рано: Момичетата докато станат на 21-22 години си сменят няколко пъти идеалите за мъжете. Затова ако някой мъж хлътне до уши по момиче под тази възраст има много голям риск да бъде изоставен насред приказки и клетви за голяма и вечна любов между двамата, в което той наистина е вярвал. И както би му се струвало на него - нелогично, незаслужено и неочаквано е бил изоставен и коварно предаден. Причината е, че това момиче-дете още се развива и е започнало да харесва други неща, друг идеал за мъжете се е появил. Което е нормално. Но 28-годишният сляпо е вярвал че това дете е любовта на живота му и щом не е с него - не трябва да живее нито тя, нито той. Кипяли са много бурни страсти, чувства и луда ревност, довели до трагедията. И в миналото са се случвали много подобни истории, за съжаление и ще продължават да се случват. Р.S. Забелязал съм, че ако момиче рано се омъжи или връзката и със съпруга и е започнала преди тя да има 18 години, то често след години следва развод, по нейно искане. Причината е същата. След като е станала на 22+ години, разбиранията и за живота и за желания мъж вече са други. И в такива случаи казва, че била малка тогава, онзи я подлъгал и т.н.

Да, де, разбрахме какво те вълнува, ама защо пишеш едно и също вече няколко пъти? Коментарът ти е доста едностранчив и несериозен. Той разглежда САМО един аспект от подобна констелация.

LeGrandTulup

"Констелация" означава съзвездие, драги. Вероятно си имал в предвид "констатация", но какво пък - звучат почти еднакво. И, защо не си направи труда да споменеш какви са тези други аспекти?

...Той я познавал от години, искал да е с нея ...... От кога бе ? От детската градина ли ? Като се има предвид възрастта и сега ..... И сега всички вече ще свидетелстват - как я заплашвал , как не знам какво .... Ама сега !!

За всичко това са виновни родителите! И то много, ама много! В пристъп на безумие избираха няколко пъти Партията след преврата на 10.11.1989. Оставиха мутри да вилнеят, плячкосват и обсебват държавата. Превърнаха долнопробната чалга до начин на мислене и манталитет, който предадоха и на децата си!!! Докато България се превръщаще в кенеф, те гледаха безучастно, все едно това не е страната да децата им. Не ГЛАСУВАТ никога и чакат някой друг да ги оправя. Сигурно очакват и децата им някой друг да оправя и възпитава! Следователно нямат никаква гражданска позиция, не са достойни да имат нормална държава, нямат гражданско съзнание. По-голямата част бедни, но материалисти, учили "вишо", но неграмотни и неуки, вегетирайки в собствения си тесен кръг, нерешили собствените си проблеми. На какво могат такива индивиди да ВЪЗПИТАТ децата си?! Примерите са налице: 15годишна върти любов от няколко години!!! с 28годишен побойник, предполагам неграмотен и невеж, след това му "отказва" (секс или връзка?) и тръгва с друга 28годишна мутра!!! Първият не може да се контролира, изпада в делириум, отива в УЧИЛИЩЕТО и убива момичето, ранява ПСИХОЛОЖКАТА и мутрата и опитва самоубийство. Какви ценности, какви идели! А младите, които са извън тези чалга-порно параметри, съветвам да се махат колкото е възможно по-бързо от тази кочина и да живеят нормален живот сред нормални хора.

Кликвам един милион плюсове !!!

Прав си за всичко освен гласуването немога да повярвам че тези в парламента ще оправят държавата чакам ги от 25 години. Те са виновни за смъртта на нацията и няма да гласувам за никой от тях.

Когато Партията управляваше,мутрите вилнееха.Сега мутрите управляват.

Само да не попаднат в държави, където малоумници влизат в училището и трепят по 10 до 20 човека, докато полицията ги самоубие. Това, че някой е малоумник или жената е к..ве, държавата няма вина. В така любимите ви западни държави все повече ще се увеличават тези случаи, поради милионите нови граждани, които се заселват там.

Преди да прочета написаното, писах по-нагоре същото - мислим еднакво, защото наистина това са проблемите на обществото ни. В основата на случващото се е по-възрастното поколение с всички вини, които носи. Най-голямата е, че беше позволено чалгата да се превърне в "ценност", с всичките и възпитателни последствия. Но не съм съгласен да бягаме от Рая, който населяваме. По-добре е да си го почистим и да останем, защото иначе други ще го оценят и населят.

Сливен е градът на сводниците и проститутките...дали МВР като свърши с протестите да се замисли в тази посока...

Ние никога не обръщаме вниание своевременно, а когато се обърне колата започва една полемика.... В случая детето, Бог да го прости, е било заплашвано приживе, знаело се е, че мъжът е неуравновесен, и никой нищо не е направил. Отделен е въпросът какво търси 15-годишно момиче с 28 - годишен мъж!

Ами у нас,ако отидеш да се оплачеш,че са те заплашвали,може и да ти се изсмеят в лицето.У нас това (например издадена ограничителна заповед) просто не работи (поне не и практически). Жалко за детето,жалко въобще и за държавата ни ,която е в състояние на свободно падане...-:(

Въпросът ти не трябва да е отделен, а ПЪРВИ : 15 годишна, а вече има навъртени много любовни приключения, на колко години е започнала авантюрите ?

Това не е основание да бъде убита.

Защо са извели момичето навън, а не са извикали полиция?!

може да не са я извели, а да не са могли да я удържат

правят секс, събират се, живеят заедно, правят деца, разделят се, а децата вълците ги яли

Бог да прости момичето. Това е още една от жертвите на абсурдната ни държава, защото има ужасно много младежи безделници, които не учат, не работят, не са заети с нищо съществено и са се превърнали в едни ненужни социопати, лабилни психически и взависимост от това в каква посока избива психопатията им ставаме свидетели на различни криминални прояви. Това са джигитите по пътищата, убийци, наркодилъри и какви ли не още. Ревността в подобна форма си е психическо заболяване, което трябва да се лекува.

Питай "дупетатите" защо свалиха възраста на непълнолетните от 16 на 14години/можеби щото някои стават булки на тази възраст/ а в някои държави до 21 години не можеш да пиеш бира в заведение....Горката България......

Това с възрастта вярно ли е?Нямам време да ровя в Интернет.

случаят, макар и трагичен е симптоматичен за обществото ни

Ми ясно е какво ! Приятелките и се хвалят със скъпи смЪртфони и причтели с много кинти .

Тъжна родна действителност ! Идеалите на 15 годишните ученички са мутрафони с джипове и пласъори на наркотици с дебели пачки . Бог да я прости ! А е могло да има бъдеще това момиче , ако е била в нормално семейство !

Да живее с някой "мухльо" на минимална работна заплата?

Това явно са твоите представи за бъдеще . А е имало и друг вариант, като например , завършване с отличен успех в училище и успешна кариера в фирма с европейска заплата . Но за това се иска нормално семейство , за да се мотивира детето да учи , вместо да се шляе по улиците .

Може да звучи цинично, но никога не бих си погубил живота заради някаква малолетна кифла.

Как да назовем тези които пребиха до смърт арестанта, починал в Съдебната палата? Може би хирурзи!? И от благодарност да ги пенсионираме на по 25 г. стаж с една торба пари на изпроводняк?

случайно се е залюбила с наркопласьора, а не с учителя по математика примерно

от общуване с учителя по математика може да те заболи главата, а от взимане даване с криминално проявен батко мое те заболи г*зо. Е коя болка е за предпочитане? Кат имаш напредвид, че жените постоянно се оплакват от мигрена.

Жалко за момичето,ама като не подбира ухажори?Чалгизацията научи младите моми,че е нормално да си с 30-годишен,да се обличаш пошло и да мяташ салфетки.Затова учениците са толкова неграмотни и пропаднали.

БХК номинира Бахура за мъж на годината, а прякора му е номиниран за нобелова награда. Каквото и да значи "бахур"(май е някакъв вид селски салам с много чесън), какво прави момиче с такива примитиви, не и ли е нудобно да е с такива мега простаци. Историята е преди всичко ПРОСТАШКА и след това провинциално-циганско-бахуреста и мега гига бага тъпа, напомня ми на друг бахур-багата. Докато момите одат по бахури, масури, мастари, мистрии и прочее кочове, така ще е. Но госпожи жените "се вълнуват" от истински мъжкари, нали така, а не от нормални, кротки и образовани момчета, които са им безлични мишки. Вижте колко момичета изтрепаха истинските мъже последните години. Момичета, правете разлика между бахури и нормални момчета, защото това коства живота ви.

Но искам да попитам, как така 28-годишен ходи и спи с...15-годишна?! И това не става ли вече повсеместно? Не е ли време да се премахнат разни ми ти "права на непълнолетното детенце" от закона? Че те така и така си го правят когато,където и с когото си искат. Двете страни трябва да отговарят солидарно пред закона, ако искаме да сме обективни. Иначе - пак в купа и ще прехвърляме вини от здравата на болната глава. Да се научат те и родителите им, че така повече не може и се излагат. Утре ще вземат да се "помайтапят" с някой 40-50-годишен и после ще пропищят, че ги насилвал.... Не, има нещо сбъркано в системата - за едни може, за други не. А тази откачалка - направо до живот в единична килия, но сам да си изкарва прехраната - няма да хрантутим още един боклук с наште оскъдни пари чрез бюджета! Другите "батковци" да им е за поука, да внимават и да си държат дюкяните затворени.

Спор между сводници - това е вероятната причина за кървавата баня в Сливен. Това съобщава "Стандарт", позовавайки се на два независими източника ...

Какво се чудите...времената са такива хората са такива...липсва морал,липсва разликата м/у редно и нередно ...липсва това мамо и тате, което ти дава сигурност и спокойствие....огледайте се...пълно е с такива като нея и с такива като него.

Ами родителите на малката Джулиета от какво по- точно са били изненадани? И кога? От начина по който се облича ли? От това че се гримира ли? От това как и къде си прекарва свободното време ли? Или от това с кого си го прекарва? Може би от това че е трябвало да си задават подобни въпроси?

Ами времената се менят, менят се и историите. В този случай Ромео от любов преряза гърлото на Джулиета и това е положението.

и Жулиета от Верона е била 15 годишна

Животът от 80-те отдавна не е същият! Едно време говорехме какво ли не, включително и се заканвахме закачливо и любовно с :"Ще те убия! Какво направи!" Сега времената са други. Ние съжителстваме с болни от наркотична зависимост и си затваряме очите, че те са болни, а простата власт ги преследва да ги тика в затвора, без да отчита състоянието им. Когато такъв човек ви говори по този начин, трябва винаги да вземете думите му сериозно, а властта незабавно да го натика в лудницата и ако случайно се измъкне от лудницата директно в затвора с мярка за неотклонение задържане под стража! Ако държавата е адекватна при първа закана такива няма да се измъкват и такива жертви няма да има. Човек, който се е продрусал окончателно не ви разглежда , както нормален здрав човек. Той има тежко изкривяване на възприятията за действителността и не е способен да се контролира с трезва оценка и обществото е длъжно да се пази от него и да го изолира в лечебно заведение моментално. Къде в Сливен болница за наркомани? Ами ако ви е по- удобно да плащате за погребения дръжте стария курс! При състоянието на нещата, този човек можеше да направи много тежки бели, докато бъде спрян и няма никаква шега в тия неща.

Тази драма е безумна, но не е някакво изключение. Тук имаме 15 годишно момиче, тотално изтървано от родителите си да се занимава със зрели мъже, да ги върти, че и по криминални типове да залита. Жалко за заминалия си млад живот, бог да я прости, но това момиче сериозно е било тръгнало по наклона надолу и е нямало да има спиране. Пропаднал или не, все пак е щяла да има живота си, така идиотски отнет. Имаме и вече зрял мъж на 28 с незряло мислене, който бурно е хлътнал по още дете с развиващ се характер и психика. Момичетата докато станат на 21-22 години си сменят няколко пъти идеалите за мъжете. Затова който мъж хлътне до уши по момиче под тази възраст има много голям риск да бъде изоставен насред приказки и клетви за голяма и вечна любов между двамата, в което той наистина е вярвал. И както би му се струвало на него - нелогично, незаслужено и неочаквано изоставен, предаден. Причината е, че това момиче-дете още се развива и е започнало да харесва други неща, друг идеал за мъжете се е появил. Което е нормално. Но 28-годишният сляпо е вярвал че това дете е любовта на живота му и щом не е с него - не трябва да живее нито тя, нито той. Кипяли са много бурни страсти, чувства и луда ревност, довели до трагедията. И в миналото са се случвали много подобни истории, за съжаление и ще продължават да се случват.

28-годишен има връзка с 15-годишна, тоя първо трябва да го съдят за педофилия, а после за убийството на момичето и тежките наранявания на психоложката и другия мъж. А после в затвора да му пръснат аналния интерфейс...

Момичето е българка. Искам да споделя един много тревожен факт към родителите на момичетата. В последно време във социалните мрежи се появяват все и все повече снимки на голите ви дъщери снимани по брутален начин половият си орган. Замислете се дали вашата дъщеря също не я оправя някой на вашата възраст ;)

Родителите не могат да променят нещата. Във фонов режим са.

Родителите им са същите глупаци позволили на мутрите да заграбят държавата 90те години. Тотална деградация. До 20 години тази държава няма да я има за жалост. Жени разпоретини. Мъже гангстери

БХК: Номинираме "Бахура" за човек на годината - за всеотдайната му работа за защита правата на малолетните бръмчалки да избират свободно своя работодател. Също така осъждаме строго учителката, която е пречила на този процес.

Коментари - Касапинът от Сливен заплашвал ученичката, че ще я убие | Днес.dir.bg

Касапинът от Сливен заплашвал ученичката, че ще я убие

28-годишният Димитър Иванов, който уби жестоко с нож 15-годишна ученичка в Сливен, я е ревнувал и заплашвал, че ще го направи, разказа една от приятелките й.

Обратно в новината

Коментари - Касапинът от Сливен заплашвал ученичката, че ще я убие | Днес.dir.bg

Коментари

Много пък знаете кой с кого е бил и правил секс. Какъв мъж е тоя след като заплашва и убива?!

15 годишна с 28 годишан, после пак с 28 годишен....Яху ихо...изпапкали парите, после-тихо....Лека и пръст!От "Салама" та на "Бахура"....

Тоя защо още е жив в болницата? Не ми изглежда данъкоплатец с платани здравни вноски. Москов, ако обичаш вземи отпечатъци за изясняване на случая.

ще се видим в чудо с тия акселерати, измират преди да са почнали да работят

Какво е това чудо 15 годишно момиче, имала от години гадже, после друго гадже и те двойно по-възрастни от нея. Съвсем се смахна тоя народ. Едно време на тая възраст скачахме на ластик, не ходехме по мъже.

сега светът е демократичен, животът динамичен, а сексът прозаичен

Жулиета е била на цели 14 години :)))

Любимото ни българско "правосъдие" ще му даде 10 годинки, и след 7-8 е отново сред нас, наточил ножа.

Много лошо за държава, която губи децата си по този начин! Какво постигнахме за четвърт век "демокрация"? Разрушени семейства, бедни, озлобени към целия свят хора, оставени сами да се справят с проблемите си деца, възпитанието на които се хвърля преди всичко върху учителите. Липса на държава - пълно неуважение към реда и дисциплината! Американско кино, внишаващо, че насилието просто е част от живота. Това постигнахме! Жалко за това дете, което е жертва на времето, в което се е родило! Жалко, жалко!!!

След 45 годишно сАвеЦко робство е така. Избиха интелигенцията, превъзпитаха ни в конц. лагери и остана този мат'рял. Разбирам ги младите, които бягат от държавата, която вкара руското мекере- психично волния, в парламента.

протестърски клоун...

Не си прав! Както и да ни възпитаваха, не всички се поддаваха. Аз съм от тях! Израстнах в "онова" време, учих под влияние на соц. идеология. Прочитането на Солженицин ми обърна наслояваните представи за обществото на 180 градуса. Сега е обратното - руснаците са само лоши, противниците им - само добри, което също не е вярно. Най-важното е човек да се научи да мисли, да разсъждава и анализира събитията, за да не бъде манипулиран.

аха,въобще тя е имала уклон към двойно по-възрастни от нея мъже....

Родители, родители, къде сте вие? Как може а не познавате децата си и да ги оставите да тръгнат в тази посока.

Целият ми трудов живот премина сред деца - учител съм. Уверявам Ви - малко са родителите, които познават децата си. Малко родители съумяват да бъдат най-близки приятели с децата си. Професията родител се оказва една от най-трудните, а не се изучава никъде.

ЕТО КАК ПАЗИ МИЛИЦИЯТА . ЕТО РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ СПАНЕТО И

Не е милиция отдавна, и в случая няма нищо общо. Не може полицията да хване превантивно всеки психар и да го превъзпита или лекува- тя няма такива функции.

психопат и педофил! това е 15 годишно дете. а на всичкото отгоре имал връзка с нея от години. дори и някои тиквеник да твърди че тя е инициирала връзката, тя не е на въздраст да решава и да носи отговорност за подобно решение. тои е отговорноя фактор.

и е харевало ...

сиганска работа

Такъв не трябва да живее Утре ще претрепе друг или други За такива само смърт

Това,че ревнуваш,не значи ,че обичаш!Ревността е лош съветник,пагубна е ,както за ревнивеца,така и за ревнувания.Ревността е дори по-лоша от болест.Една максима гласи:"Човек не е ревнив,защото обича,а защото иска да бъде обичан."Има ревност от колега/ка,съсед от близки дори,познати,но най-лошата е безадресната ревност от някой потенциален съперник,незнаен,т.е. от всички.По-далеч от ткива ревнивци!

които го разбират. Отдавна са изстрити от същността на българина корените му: Любовта и Прошката. Когато има любов, тя е споделена. Ако не може да я има, трябва да се прощава. Прошката освобождава и двамата. Без прошка се случват такива събития, както в статията. А те не са малко.

В обществото ни витаят страхове, че в България се заселват афганци, поганци, африканци, мингянци, орки и ислямистки откачалки. Страх ни е от тяхната некултурност, варварство, жестокост и нахално натрапване на джамии, джихади, шериати, имами и бурки. Питам ви обаче имате ли основание да се плашите от примитивните орки, при положение че всеки втори българин е бахур? Език, в който има такава дума е сто пъти по-неандерталски и от най-дивите пущунски афгански култури. По-големи орки от бахурите няма как да има. Какво знчение има дали ще те заколи арабски орк или някоя бага, т.е. бахур? Признаци че индивида е бахур: 1. Татуиран е. 2. Носи анцуг или фабрично скъсани дънки. 3. Заяква по фитнеси. 4. С БМВ е, макар че бахури карат и още 2-3 комплексарски марки. 5. Носи ланци. 6. Военна подстрижка. 7. Гледа страшно. 8. Винаги е заметнал над челото слънчеви очила. Докато щъкат такива и докато жените ги разпознават като "истински мъже", не ме е страх от орки джихадисти.

Ти къв си ве батка? С дочени панталони и гумени ботуши С тесни раменца и изфръкнало коремче стойка загниваща круша С избушено псевдо сув рено или друга френска пръчка...и другите простотии ги забравих ама ти ще си ги допълниш. Ся ше кажеш че и аз съм бахур ама надали...съм.

О, да! Бахур си так дрънкаш! Човека много точно е охарактеризирал истинската измет на съвременното ни общество! Поздравления, че го е направил толкова добре!

Още признаци, че сте Бахур: 1. Използване на думи като "батка" и "уникален". 2. Имате отношение към мотори, атв и офроуд 3. Ловджийство и всякакви садизми свързани с него. Щом ти дотавя удоволствие да убиеш сърне, значи можеш да очистиш всичко живо. 4. Притежание на джип, освен ако не си горски или зърнопроизводител. 5. Неподаване на светлинен сигнал при шофиране. 6. Присвяткане към водача пред теб, защото трябва да караш бързо. 7. Бързо каране на мпс. 8. Налитане на бой, както и перманентна готовност за бой, поради неспособност да владееш емоциите си. 9. Половината жени са или Бахури или гравитират около такива или откровено ги аресват. 10. Често говори какво било в Германия.

Мда.....позна ли се?Кофти е хем да се познаеш,хем да не се приемаш:)Един вид патология.... Апропо - поздравление на човека за чуйто пост си коментирал!

Я тримата да идете да си праснете по една злобарка ако въобще го дигате?!

Ако в тая държава имаше истинска полиция, а не мазни протестиращи алчни тюфлеци, още при първата заплаха момичето щеше да се е оплакало в районното. Въпросния "влюбен" щеше да е извикан, посъветван и предупреден, проследен и при повторно нарушение щеше да му се издаде ограничителна заповед. Като при нарушаване дирекно ще бъде арестуван. Щото това е ЗАПЛАХА ЗА УБИЙСТВО - сериозна работа! Но понеже тюфлеците си имат по-важни задачи, отколкото да се занимават с проблемите на тия дето им плащат заплатите, никой не вярва и даже не ги и търси за помощ. Хората предпочитат да се оправят сами, понякога не успяват и резултата е този. За съжаление.

На 15г вместо да си учи уроците младото дете се евпуснало аругантно и бурно в живота, какво да се очаква в краен резултата...млада майка....или трагичен инцидент...тя си е избирала пътя....горките родители......макар, че никой неси избира децата, както и родителите....

Очевидно е, че сте си учили уроците на 15. Изключително грамотно написан коментар. Браво !!!

Защо всички тук се напъват да изкарат някого си виновен за връзката 15 годишна / 28 годишен? Я обществото ни, я времената, я правителството? През 80-те, баш по времето на соца познавах момиче, на 16 години, отличничка в езикова гимназия, която ходеше сериозно с мъж на 26 години. Вярно, не криминал като в случая, а пожарникар. Това не е толкова необичайно. Обаче има един проблем, за който писах по рано: Момичетата докато станат на 21-22 години си сменят няколко пъти идеалите за мъжете. Затова ако някой мъж хлътне до уши по момиче под тази възраст има много голям риск да бъде изоставен насред приказки и клетви за голяма и вечна любов между двамата, в което той наистина е вярвал. И както би му се струвало на него - нелогично, незаслужено и неочаквано е бил изоставен и коварно предаден. Причината е, че това момиче-дете още се развива и е започнало да харесва други неща, друг идеал за мъжете се е появил. Което е нормално. Но 28-годишният сляпо е вярвал че това дете е любовта на живота му и щом не е с него - не трябва да живее нито тя, нито той. Кипяли са много бурни страсти, чувства и луда ревност, довели до трагедията. И в миналото са се случвали много подобни истории, за съжаление и ще продължават да се случват. Р.S. Забелязал съм, че ако момиче рано се омъжи или връзката и със съпруга и е започнала преди тя да има 18 години, то често след години следва развод, по нейно искане. Причината е същата. След като е станала на 22+ години, разбиранията и за живота и за желания мъж вече са други. И в такива случаи казва, че била малка тогава, онзи я подлъгал и т.н.

Да, де, разбрахме какво те вълнува, ама защо пишеш едно и също вече няколко пъти? Коментарът ти е доста едностранчив и несериозен. Той разглежда САМО един аспект от подобна констелация.

LeGrandTulup

"Констелация" означава съзвездие, драги. Вероятно си имал в предвид "констатация", но какво пък - звучат почти еднакво. И, защо не си направи труда да споменеш какви са тези други аспекти?

...Той я познавал от години, искал да е с нея ...... От кога бе ? От детската градина ли ? Като се има предвид възрастта и сега ..... И сега всички вече ще свидетелстват - как я заплашвал , как не знам какво .... Ама сега !!

За всичко това са виновни родителите! И то много, ама много! В пристъп на безумие избираха няколко пъти Партията след преврата на 10.11.1989. Оставиха мутри да вилнеят, плячкосват и обсебват държавата. Превърнаха долнопробната чалга до начин на мислене и манталитет, който предадоха и на децата си!!! Докато България се превръщаще в кенеф, те гледаха безучастно, все едно това не е страната да децата им. Не ГЛАСУВАТ никога и чакат някой друг да ги оправя. Сигурно очакват и децата им някой друг да оправя и възпитава! Следователно нямат никаква гражданска позиция, не са достойни да имат нормална държава, нямат гражданско съзнание. По-голямата част бедни, но материалисти, учили "вишо", но неграмотни и неуки, вегетирайки в собствения си тесен кръг, нерешили собствените си проблеми. На какво могат такива индивиди да ВЪЗПИТАТ децата си?! Примерите са налице: 15годишна върти любов от няколко години!!! с 28годишен побойник, предполагам неграмотен и невеж, след това му "отказва" (секс или връзка?) и тръгва с друга 28годишна мутра!!! Първият не може да се контролира, изпада в делириум, отива в УЧИЛИЩЕТО и убива момичето, ранява ПСИХОЛОЖКАТА и мутрата и опитва самоубийство. Какви ценности, какви идели! А младите, които са извън тези чалга-порно параметри, съветвам да се махат колкото е възможно по-бързо от тази кочина и да живеят нормален живот сред нормални хора.

Кликвам един милион плюсове !!!

Прав си за всичко освен гласуването немога да повярвам че тези в парламента ще оправят държавата чакам ги от 25 години. Те са виновни за смъртта на нацията и няма да гласувам за никой от тях.

Когато Партията управляваше,мутрите вилнееха.Сега мутрите управляват.

Само да не попаднат в държави, където малоумници влизат в училището и трепят по 10 до 20 човека, докато полицията ги самоубие. Това, че някой е малоумник или жената е к..ве, държавата няма вина. В така любимите ви западни държави все повече ще се увеличават тези случаи, поради милионите нови граждани, които се заселват там.

Преди да прочета написаното, писах по-нагоре същото - мислим еднакво, защото наистина това са проблемите на обществото ни. В основата на случващото се е по-възрастното поколение с всички вини, които носи. Най-голямата е, че беше позволено чалгата да се превърне в "ценност", с всичките и възпитателни последствия. Но не съм съгласен да бягаме от Рая, който населяваме. По-добре е да си го почистим и да останем, защото иначе други ще го оценят и населят.

Сливен е градът на сводниците и проститутките...дали МВР като свърши с протестите да се замисли в тази посока...

Ние никога не обръщаме вниание своевременно, а когато се обърне колата започва една полемика.... В случая детето, Бог да го прости, е било заплашвано приживе, знаело се е, че мъжът е неуравновесен, и никой нищо не е направил. Отделен е въпросът какво търси 15-годишно момиче с 28 - годишен мъж!

Ами у нас,ако отидеш да се оплачеш,че са те заплашвали,може и да ти се изсмеят в лицето.У нас това (например издадена ограничителна заповед) просто не работи (поне не и практически). Жалко за детето,жалко въобще и за държавата ни ,която е в състояние на свободно падане...-:(

Въпросът ти не трябва да е отделен, а ПЪРВИ : 15 годишна, а вече има навъртени много любовни приключения, на колко години е започнала авантюрите ?

Това не е основание да бъде убита.

Защо са извели момичето навън, а не са извикали полиция?!

може да не са я извели, а да не са могли да я удържат

правят секс, събират се, живеят заедно, правят деца, разделят се, а децата вълците ги яли

Бог да прости момичето. Това е още една от жертвите на абсурдната ни държава, защото има ужасно много младежи безделници, които не учат, не работят, не са заети с нищо съществено и са се превърнали в едни ненужни социопати, лабилни психически и взависимост от това в каква посока избива психопатията им ставаме свидетели на различни криминални прояви. Това са джигитите по пътищата, убийци, наркодилъри и какви ли не още. Ревността в подобна форма си е психическо заболяване, което трябва да се лекува.

Питай "дупетатите" защо свалиха възраста на непълнолетните от 16 на 14години/можеби щото някои стават булки на тази възраст/ а в някои държави до 21 години не можеш да пиеш бира в заведение....Горката България......

Това с възрастта вярно ли е?Нямам време да ровя в Интернет.

случаят, макар и трагичен е симптоматичен за обществото ни

Ми ясно е какво ! Приятелките и се хвалят със скъпи смЪртфони и причтели с много кинти .

Тъжна родна действителност ! Идеалите на 15 годишните ученички са мутрафони с джипове и пласъори на наркотици с дебели пачки . Бог да я прости ! А е могло да има бъдеще това момиче , ако е била в нормално семейство !

Да живее с някой "мухльо" на минимална работна заплата?

Това явно са твоите представи за бъдеще . А е имало и друг вариант, като например , завършване с отличен успех в училище и успешна кариера в фирма с европейска заплата . Но за това се иска нормално семейство , за да се мотивира детето да учи , вместо да се шляе по улиците .

Може да звучи цинично, но никога не бих си погубил живота заради някаква малолетна кифла.

Как да назовем тези които пребиха до смърт арестанта, починал в Съдебната палата? Може би хирурзи!? И от благодарност да ги пенсионираме на по 25 г. стаж с една торба пари на изпроводняк?

случайно се е залюбила с наркопласьора, а не с учителя по математика примерно

от общуване с учителя по математика може да те заболи главата, а от взимане даване с криминално проявен батко мое те заболи г*зо. Е коя болка е за предпочитане? Кат имаш напредвид, че жените постоянно се оплакват от мигрена.

Жалко за момичето,ама като не подбира ухажори?Чалгизацията научи младите моми,че е нормално да си с 30-годишен,да се обличаш пошло и да мяташ салфетки.Затова учениците са толкова неграмотни и пропаднали.

БХК номинира Бахура за мъж на годината, а прякора му е номиниран за нобелова награда. Каквото и да значи "бахур"(май е някакъв вид селски салам с много чесън), какво прави момиче с такива примитиви, не и ли е нудобно да е с такива мега простаци. Историята е преди всичко ПРОСТАШКА и след това провинциално-циганско-бахуреста и мега гига бага тъпа, напомня ми на друг бахур-багата. Докато момите одат по бахури, масури, мастари, мистрии и прочее кочове, така ще е. Но госпожи жените "се вълнуват" от истински мъжкари, нали така, а не от нормални, кротки и образовани момчета, които са им безлични мишки. Вижте колко момичета изтрепаха истинските мъже последните години. Момичета, правете разлика между бахури и нормални момчета, защото това коства живота ви.

Но искам да попитам, как така 28-годишен ходи и спи с...15-годишна?! И това не става ли вече повсеместно? Не е ли време да се премахнат разни ми ти "права на непълнолетното детенце" от закона? Че те така и така си го правят когато,където и с когото си искат. Двете страни трябва да отговарят солидарно пред закона, ако искаме да сме обективни. Иначе - пак в купа и ще прехвърляме вини от здравата на болната глава. Да се научат те и родителите им, че така повече не може и се излагат. Утре ще вземат да се "помайтапят" с някой 40-50-годишен и после ще пропищят, че ги насилвал.... Не, има нещо сбъркано в системата - за едни може, за други не. А тази откачалка - направо до живот в единична килия, но сам да си изкарва прехраната - няма да хрантутим още един боклук с наште оскъдни пари чрез бюджета! Другите "батковци" да им е за поука, да внимават и да си държат дюкяните затворени.

Спор между сводници - това е вероятната причина за кървавата баня в Сливен. Това съобщава "Стандарт", позовавайки се на два независими източника ...

Какво се чудите...времената са такива хората са такива...липсва морал,липсва разликата м/у редно и нередно ...липсва това мамо и тате, което ти дава сигурност и спокойствие....огледайте се...пълно е с такива като нея и с такива като него.

Ами родителите на малката Джулиета от какво по- точно са били изненадани? И кога? От начина по който се облича ли? От това че се гримира ли? От това как и къде си прекарва свободното време ли? Или от това с кого си го прекарва? Може би от това че е трябвало да си задават подобни въпроси?

Ами времената се менят, менят се и историите. В този случай Ромео от любов преряза гърлото на Джулиета и това е положението.

и Жулиета от Верона е била 15 годишна

Животът от 80-те отдавна не е същият! Едно време говорехме какво ли не, включително и се заканвахме закачливо и любовно с :"Ще те убия! Какво направи!" Сега времената са други. Ние съжителстваме с болни от наркотична зависимост и си затваряме очите, че те са болни, а простата власт ги преследва да ги тика в затвора, без да отчита състоянието им. Когато такъв човек ви говори по този начин, трябва винаги да вземете думите му сериозно, а властта незабавно да го натика в лудницата и ако случайно се измъкне от лудницата директно в затвора с мярка за неотклонение задържане под стража! Ако държавата е адекватна при първа закана такива няма да се измъкват и такива жертви няма да има. Човек, който се е продрусал окончателно не ви разглежда , както нормален здрав човек. Той има тежко изкривяване на възприятията за действителността и не е способен да се контролира с трезва оценка и обществото е длъжно да се пази от него и да го изолира в лечебно заведение моментално. Къде в Сливен болница за наркомани? Ами ако ви е по- удобно да плащате за погребения дръжте стария курс! При състоянието на нещата, този човек можеше да направи много тежки бели, докато бъде спрян и няма никаква шега в тия неща.

Тази драма е безумна, но не е някакво изключение. Тук имаме 15 годишно момиче, тотално изтървано от родителите си да се занимава със зрели мъже, да ги върти, че и по криминални типове да залита. Жалко за заминалия си млад живот, бог да я прости, но това момиче сериозно е било тръгнало по наклона надолу и е нямало да има спиране. Пропаднал или не, все пак е щяла да има живота си, така идиотски отнет. Имаме и вече зрял мъж на 28 с незряло мислене, който бурно е хлътнал по още дете с развиващ се характер и психика. Момичетата докато станат на 21-22 години си сменят няколко пъти идеалите за мъжете. Затова който мъж хлътне до уши по момиче под тази възраст има много голям риск да бъде изоставен насред приказки и клетви за голяма и вечна любов между двамата, в което той наистина е вярвал. И както би му се струвало на него - нелогично, незаслужено и неочаквано изоставен, предаден. Причината е, че това момиче-дете още се развива и е започнало да харесва други неща, друг идеал за мъжете се е появил. Което е нормално. Но 28-годишният сляпо е вярвал че това дете е любовта на живота му и щом не е с него - не трябва да живее нито тя, нито той. Кипяли са много бурни страсти, чувства и луда ревност, довели до трагедията. И в миналото са се случвали много подобни истории, за съжаление и ще продължават да се случват.

28-годишен има връзка с 15-годишна, тоя първо трябва да го съдят за педофилия, а после за убийството на момичето и тежките наранявания на психоложката и другия мъж. А после в затвора да му пръснат аналния интерфейс...

Момичето е българка. Искам да споделя един много тревожен факт към родителите на момичетата. В последно време във социалните мрежи се появяват все и все повече снимки на голите ви дъщери снимани по брутален начин половият си орган. Замислете се дали вашата дъщеря също не я оправя някой на вашата възраст ;)

Родителите не могат да променят нещата. Във фонов режим са.

Родителите им са същите глупаци позволили на мутрите да заграбят държавата 90те години. Тотална деградация. До 20 години тази държава няма да я има за жалост. Жени разпоретини. Мъже гангстери

БХК: Номинираме "Бахура" за човек на годината - за всеотдайната му работа за защита правата на малолетните бръмчалки да избират свободно своя работодател. Също така осъждаме строго учителката, която е пречила на този процес.