Полицията разкри две убийства (обновена)

Мъж с психични отклонения е признал, че е убил 39-годишния Цветослав Попов в центъра на Плевен. Разкриха убиеца на застрахователен агент край Елин Пелин.

Обратно в новината

Коментари - Полицията разкри две убийства (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо скрихте пребитата жена в метрото в софия

Разстреляна бе началничката на кабинета на пазарджишкия кмет Татяна Стоянова, но разследването засега няма резултат. Няма и да има.Това е поръчка от високите етажи на властта. Само, като прочетете, че всички други убийства са разкрити, ви става ясно едно, че при тях няма политически и корпоративен елемент, както тов в Пазарджик.

Ревютата на сегашните и бивши управляващи продължава.......се едно да кажете разкрихте зрелищния "атентатор" на Ахмед Доган......абе тези мутри си ги знаем от години всички Варненци....ама сега искате да си намалят комисионите и за това ли ги прибирате....

Какво, какво сте разкрили моля...чрез самопризнанията или мемоарите на един луд, който не може да бъде дори осъден:)))) или нещо не чух за черния Роди дето са в неизвестност с Чубака и едно малко дете да питаш ги знае от 15г с какво се занимават безпрепятствено във Варна...а сега ги били разкрили българските полицай!!! Ало Бойко тва ли ти е милицията бе.....

еее за това побързайте с подобряванията в затворите че са множат кандидатите,и до като са там и престоят е удобен да планират следващите убийстван

СПОРЕД НЕЗАВИСИМИ САЙТОВЕ КАТО "АФЕРА" И ЕКСПЕРТИ ТЕЗИ 10 ДНИ В КОИТО БОРИСОВ ДАДЕ СРОК ДА СЕ РАЗКРИЯТ УБИЙЦИТЕ В КЛИНИКИ ЗА ДУШЕВНО БОЛНИ СА ОБРАБОТВАНИ С ПСИХОТРОПНИ ЛЕКАРСТВА ПАЦИЕНТИ НА ЛЕЧЕБНИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ДА БЪДАТ ПРЕДСТАВЕНИ КАТО УБИЙЦИТЕ. СЛЕД ТОВА ЩЕ БЪДАТ ПРЕДСТАВЕНИ В СЪДА И ВЪРНАТИ В ПСИХИАТРИИТЕ. НО БОРИСОВ ЩЕ СЕ БИЕ В ГЪРДИТЕ- "ВИЖДАТЕ ЛИ ЗАЛАВЯМЕ ГИ"...И ТАКА ДО СЛЕДВАЩИТЕ УБИЙСТВА,ЗАЩОТО ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ СА НА СВОБОДА. ФАКТ.

Дори и да е така,дори да представят луди и психично болни за убийците и после да ги върнат в клиниките и обществото да забрави за случаите,дори да е така все пак има напредък при нашия лидер г-н Борисов. Помните периода 2001-2005 год. когато бе гл. секретар на МВР имаше 296 НЕРАЗКРИТИ поръчкови убийства. Помним Дмитрий Минев- Руснака,помним Илия Павлов,Георги Илиев,другия президент на Локо/ПД/ Александър Тасев,помним как в ресторант разстреляха публично Милчо Бонев-Бай Миле и 7-мата му охранители,как взривиха Стоил Славов в асансъора и 4-мата му бодигардове,как убиха публично в градинката пред х-л Плиска писателя на мафията Георги Стоев който бе написал книгата "Маргините,Маджо,Бойко и сие" и в нея пишеше че е присъствал на среща на престъпните босове които са събирали пари да платят на Царя ба бъде сложен Борисов за гл. секретар и мафията да овладее МВР.

Писателят на мафията Георги Стоев обнародва в една от книгите си прякора "Боко Тиквата".

Смешни твърдения. Ако има луд, би трябвало да го разкрият много по-лесно. А пък ако е регистриран, вероятно няма да понесе наказателна отговорност. Просто вчера в "Господари на ефира" дадоха нещо, което май не трябваше да дават и сега МВР се чуди откъде да се изнищи.

Че той може подробно да обясни,че е Наполеон , ще му повярват ли?????

Психично болните са много ценни,когато постъпи заповед за бързо разкриване на серия от убийства.

А пък ако са и криминално проявени, направо са бижучка за пред медиите...

или приписано?Обвинените или са луди или са избягали от България. Кога ще разкриете нещо за убийството в Пазарджик.Нали Боко беше дал една седмица?

Може и да са разкрити... кой знае.Но за това ,че е установен извършителя на убийство се съобщава в пресата само,когато деянието е доказано по безспорен начин.Т.е., когато извършителя,дори и да откаже да дава показания, събраните доказателства доказват категорично,100%,че това е извършителят.Това е основен принцип за работа на криминална полиция,защото,ако има и нищожен процент вероятност заподозряният да не е извършител, работата по установяване на истинският извършител спира.

А КОГА ЩЕ КАЖАТ ЗА МИШО БИРАТА -НИКОГА БОЙКО НЕ ДАВА А ЦВ.ЦВ. И ОСЪДЕН СЕ РАЗХОЖДА Е ЩЕ НИ ПОЗАБЛЮЖДАВАТ С РАЗКРИТИЯТА СИ

Я по-подробно да го разпитат, може да си признае и за Джи Еф Кей на 22 ноември 63 -та в Далас

Нека обаче да разпитат всички луди от 4-ти километър , над 90% от тях ще признаят, че именно те са реалните убици и ще разкрият подробности. Евала на МВР !

Ха-ха-ха... Голям си бе, инспекторе... Всички луди казват, че килъри, а всички затворници-че са невинни...

Напълниха ми се очите с прах...стига вече!Тоя с психичните отклонения знае ли,че е направил самопризнания?

Не! Със сигурност не знае. Но и тези които нареждат , "откриват" и "разкриват" ЯВНО НЕ ЗНАЯТ ЧЕ НЕ ИМ ВЯРВАМЕ!

Незабавно да бъде командирован на Позитано

Боже, още има слепци! Какво "позитано", какъв "комунизъм" и "социализъм" все още ви тресе. Отворете си сетивата и се осъзнайте!

Каквото МВР-то- такъв и извършителят....

Чудна работа ... случват се убийства горе-долу постоянно, Полицията си работи по тях и разкриваемост - рядко!!! Изведнъж обаче - куп убийства за има няма месец!!! Бат Бойко се намесва, дава срок от една седмица да ги разкрият и - хоп, на втория ден са разкрити две, на третия още едно ...... А преди това - нищо! ???????????????????????????? не намирам логично обяснение на ситуацията

Веднага давам ясно обяснение.......Просто им посочва къде са заровени телата!!!

НЕ ПО-МАЛОВАЖНИО Е КОЙ ПЛАЩА И ПОРЪЧВА И ЗАЩО ?

Обикновенният народ започна да полудява от високи сметки и болести.

МВР намериха кой да опере пешкира. Не е лошо на входовете на РПУ-тата по места да бъдат разлепени обяви с текст : Търсим лица за поемане на чужда вина- за убийства, грабежи, рецидиви, кражби...и т. н. С предимство при интервюто се ползват клошари, бездомници, мангали, несретници, неплатежоспособни хора....

"Компетентните" органи....не значт ли, че самопризнанията не означават абсолютно нищо??? Нямат ли доказателства дори и да си признаеш не могат да те подведат под отговорност, камо ли ако си освидетелсван луд.....ИЛИ в нашото гето става....?!?!??!

Браво на криминалистите, отново се доказа, че в България има способни полицаи. Само за седмица криминалистите доказаха, че могат да разкриват извършители на тежки престъпления. Когато можещи и знаещи хора са на власт, няма мевъможни неща! Изродите от БСП, ДПС и яТака да гледат и да се учат. Нещастниците прости разбиха структурите на МВР само за година "управление", но въпреки тях системата ще заработи. А простите и тъпи русофилии гласоподаватели да си вземат поуки от настоящето, не само да пискат като недоклатени.....овце!!

Ако Бойко им даде пореден "втори шанс", може по този начин да разкрият всички убийства от 1991 година насам. Ако е с психични отклонения защо се кредитират думите му ?

Заглавието: "Разкрито е поредно убииство"..... няколко реда по-долу" "Мъж с психични отклонения е признал, че е убил 39-годиш................." ...БРАВО на човекът маймун!!! Накарал е убиецът да си признае!

Много удобно. Хващаш поредния психар, чиити самопризнания не струват и пукнат петак и готово - разкрил си страхотна конспирация, убейство и т.н.

Не е той.платили са на някой луд да поеме отговорноста пък кой знае може би използват вратичката лудите да убиват,печелят парички и не носят отговорност.тая вратичка трябва да се затвори.и после хем е луд хем му вярват?странно ....не се връзва най малкото има поръчител.

А признал ли е за убийството на Кенеди?

Не, но се е замислил малко, когато го попитали за Джон Ленън. После запял Imagine, а ченгетата се разплакали и започнали да го прегръщат.

Голем си!

На мен ми звучи много удобно. Не могат да хванат убиеца и пускат някакъв малоумен клошар по пързалката. Ясно е че целта е електора да вие от удоволствие и да мучи от радост пред успехите на Бочко Великолепни.

А какво става с "дясната ръка" на Пазарджишкия кмет ПРИБИРАЛА пликовете с пари???

Как пък всеки заловен прави пълни самопризнания............Драхти и милиционерщината...

Много удобно намериха луд да си признае за убийството!

Намериха точния човед да отчетат дейност.

Като е психично недобре, защо тпой не се самоубие, а убива дригу хора??! Питам АЗ? Това не е оправдание, ясно!

На луд причина и оправдание не му трябва.

Абе, никога не знаеш един луд каго ще посегне на себе си и кога на околните.

Леле колко удобно! Този -луд, онзи-луд и разкриване отчетено, и съдене няма да има, защото той, човека си е луд! На Параграф 22 много прилича!

Много станаха лудите по улиците! Или намерете начин да ги приберете, или се примирете с мисълта, че данъкоплатците ще са все по изчезващ вид! А като изчезне вида - ще изчезнат и всички хрантутници по хранителната верига! Разбрахте ли, тюфлеци в НС?! Оправяйте тъпия закон, според който лудия сам трябва да осъзнае, че е луд и да потърси доброволно помощ за лудостта си!

Нищо няма да оправят. Те не са в НС за да съдават реални закони. А тук просто куките са си намерили изкупителна жертва

Знам;о( - ама поне да ги наругая от сърце! Слушах едно интервю с шефката на Курило и бях изумена, когато жената обясни, че когато си имат работа с пълнолетни откачалки, могат да го въдворят ( ако не заплашва директно някой) само ако откачалника САМ потърси помощ?!!!

Като знаят как работи Независимата Съдебна Власт всички много бързо си признават. Сега ще започнат едни дела / труд, пот, заплати, бонуси, коледни / от другарите съдии и накрая - условно, пробация , и то ако клиента не забегне предварително зад граница. Маде ин БГ !

аре чиба тия кучета от тук! И на децата им е ясно, че въз основа на самопризнания не могат да те осъдят! Елате и аз си признавам за Кенеди :)

Спомням си преди години пак имаше вълна от убийства и тогава полицията пак си изми ръцете с лудите.

Нека обаче да разпитат всички луди от 4-ти километър , над 90% от тях ще признаят, че именно те са реалните убици и ще разкрият подробности. Евала на МВР !

Да продължават да държат лудите извън лудниците! Да бъдем хуманни към тях, а към нормалните няма нужда да бъдем хуманни.

Значи психично болен се разхожда и ръга с нож, убива млад мъж, който сигурно има родители,които сега страдат и няма виновен за това, така ли?Щом е убил в затвора, без значение психично болен ли е или не - той е опасен и убиец. А иначе ще го лекуват два месеца и ще го пуснат, ще спре пак да си пие лекарствата и пак ще навреди на някой.

Много удобно лице е намерено . Поздравления спете спокойно!

Има 40 милиона допълнително за БДЖ, а няма пари да си държим лудите в лудниците. Да мрем като кучета.

А това, че е признал, дали наистина означава, че той е извършителят???

омаловажава ли в някаква степен написаното от мен?