Застреляха младеж в царевична нива

Младеж е застрелян в царевична нива край брезнишкото село Кошарево тази нощ.

Обратно в новината

Коментари - Застреляха младеж в царевична нива | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Убитият е БЪЛГАРИН. Арендаторите на царевицата не били против,ако някой си откъсне с мярка и това не било тайна в селото и наоколо. Убиецът-вече се знае е бил на нощен бракониерски лов на фарове и стрелял по шум С КАРАБИНА.Това вече е доказуемо,нарезно оръжие е. Нямал нищо общо с нивата. Не е героят,пазещ чуждата мъка от мургавите,който ви се ще.Напротив,част е от това,което ни разваля живота.

Ако са крали така му се пада, ако ли не - жалко. Щом краде рано или късно попада на куршум.

Дир е многовнимателен да не обиди някой. Не им се ще да ги съдят от хага.

с тоя младеж.Тия "младежи"са плъзнали като хлебарки и само пакости правят.Какво е търсел в царевичната нива,на баща му ли е.Нали знаете,че в най-"демократичната "държава само ако някой навлезе в частен имот се стреля на месо.

Съдебно дело за бракониерство: - Обвиняемия, вярно ли е, че на еди-коя-си дата сте се опитали да простреляте съселянина си еди-кой-си? - Вярно е, но го помислих за елен... - И кога разбрахте, че не е елен? - Когато еленът отвърна на огъня!

обадете се на Хелзинския комитет те съм убеден ще организират процес срещу България, но ги питайте защо не са им обяснили, че ако не са създали нещо нямат право да посягат към него . Жалко за живота на човека, но защо не учат и работят вместо да крадат ?

Прокрадват се срамежливо новини за случая.Още същия ден са задържани двама,след среща на ловните дружинки в Брезнишко.Никакво пазене на реколта,борба с крадци ,за справедливост и други такива,каквито им се иска на повечето коментиращи.Обикновено бракониерство на дива свиня.Начинът бил осветяване с фарове и стрелба,ако се види отблясък на очи.Абсолютно незаконно,опасно,в разрез с всички правила за боравене с огнестрелно оръжие..Престъпление по закон и във всякакъв смсъл. Убят и оцелелият

Убитият и оцелелият са крали-не е тайна.Прокрадва се сведения,че не са дотам мургави,а няма и значение в случая.Интересно ще е развитието-какво е материалното и служебно положение на бракониерите,кой ги прикрива и пр. Предполагам,че мнението ми е както на повечето ловци,стремящи се да спазват закона и правилата.

Абе тия младежи да не са се целували в царевичната нива?

Абе на човеко му дошъл зор и влязъл да се облекчи............тия пък го гръмнали.........бахти държавата да не може да се изтропаш на спокойствие :))

БРАВО! СИЧКО Е СУРОВО, ЗАКОНА У СЕБСТВЕНИ РЪЦЕ КАТ ДИВИУ АЗАПАД. ТРЙГВАМЕ НАПРЕД! Поне нама ми се лигават полицаите и да заведът дело срещу неизвестен извършител, КОГЯТА СЕ ОПЛАЧАТ ОТ КРАЖБАТА НА ТРУДА ИМ! БРАВО БЪЛГАРИ, ПОЧНАХТЕ ДА МИ ХАРЕСВАТЕ.

Каква "идилия" по родните царевични поля. Нощт, луна, тук таме звезди и млади мургави "българи" насред полето в цъфналата и завързала царевица. Берат ли, берат, берат и слагат в чували - щастие за айшетата и храна за чаветата. Туй народ, нали и той е човек! Утре ще продават "варен кукуруз" по плажовете на родината. Но зла моторна единица "избълва" една едра "вълча" сачма и един от нашите герои е "повален". Каква е поуката от тази "идлична" история господа съдебни заседатели. Поуката е, че трябва да има закон за необраната царевица и правото да се използват или не едри "вълчи" сачми в нейна защита!

Погледнете само какво тривално заглавие. Младеж се разхождал посред нощ в царевична нива и някой взел та го гръмнал. Просто да ти се доплаче. И убиеца, разбира се, неизвестен. Не е нито собственика на нивата, нито пазача на полските имоти. Очакваме от Дира продължението на тая сантиментална история.

Ако е решил да краде нещо, което не е негово - се случват такива неща. Всеки отговаря за постъпките си на земята, а не на онзи свят.

Мръсни земевладелци изкупиха земите, долна сган са тези хора и сега убиват българите. Простотията на политиците ни убива. Укриват данъци и ни съсипват. До кога ще ги търпим?

В 1.45 ч. "брали" или "крали" царевица ?

разбирам да я е садил и торил да бере ако не стреляй на месо да се научат тия циганета

Бракониери - лов, краде се

ко прай рома по това време в нивата????? Бой!

Както ВИНАГИ информацията е осакатена още в зародиш. Не се уточнява етноса на крадците. Ако са цигани - жалко, че само единия е елиминиран. Дано това поне послужи за поука на другия. Ако са българи то това значи, че са се поциганили и няма защо да го (ги) жалим!! Кражбата от държавато по тоталитарно време се считаше за геройство - всички (в това число и назначените като пъдари лица) крадяха безогледно от мащехата бандитска държава!!

Аууу, отнели са конституционното право на труд на работлив българин, който най-жертвоготовно, дори в нощните часове полага извънреден, при това незаплатен труд, само и само да изхрани семейството си! Да се сезира БХК!

Сменете заглавието на нещо по-демократично. Например - Регистриран спад в броя на крадците в района на Брезник.

И аз съм умен, ама така умно и изискано не го измислих - Браво!!!

Елате, хиляди "младежи"...

... на родната страна "надежда"...

Те тия дет' берат джилязу са същите дет' берат и мамули! Е,няма вече да берат мамули ... и джилязу!Има естествено равновесие в природата,което ако бъде нарушено, винаги се възстановява!

а за по-ясно - крадец на царевица. К'во прави в чужда царевица? И започвам да се досещам за етноса ... нищо , те и без това са в повече.

Бракониери са помислили, че има диви прасета! А ако са знаели, че краде- тогава си заслужава свинската смърт.

Е само един крадец са отстреляли и шече новина...да бяха думнали 10тина крадци и тогава да го публикуват!

Защо "младеж" а не "крадец на царевица"............? Да не са играели на криеница из царевицата тези младежи...? Като се издирва стрелеца, останалия жив "младеж" прибран ли е с обвинение за кражба, или ще му дават обещетение заради причинената му уплаха....?

Ако беше българин, щяха да кажат, че е крадец, но циганите не са крадци. За да си крадец, трябва да си човек. Горе - долу това е логиката на авторите на заглавието. Или виждаш друга логика? Ако виждаш - сподели.

Понякога гадовете съвсем неочаквано получават възмездие. Това е един от тези случаи. Дори е прекалено - куршум във врата. Но пък толкова пъти на добри хора им се случва лошо , та това е като компенсация и баланс в природата.

БРАЛИ ИЛИ КРАДИЛИ?

До момента на изстрела имаме двама,крадящи царевица и двама,вършещи бракониерство.И двете са престъпления,и двете обезсмислят труда и усилията съответно на земеделците и на законните ловци.В тая история НЯМА положителен герой.След това имаме УБИЙСТВО. Ако извършителят е собственик или арендатор на нивата с царевица,НЕЗАКОННО охраняващ с ловно оръжие,досега да са го хванали.Бракониери са. Другото е дрън-дрън ярина.

НЕЗАКОННО ОХРАНЯВАЩ собствената си нива ?!? Я се виж какви идиотщини пишеш! За другото си прав. В крайна сметка след изстрела имаме един крадец по-малко.

Ти пък откъде знаеш,че е собственикът на царевицата?Имаш право да си охраняваш земеделските площи,ПО ЗАКОН нямаш право да го правиш с ловно оръжие.Това,че не знаеш нещо не го прави идиотщина. Идиотщина е да стреляш по шум в тъмното. Ако случаят се изясни,ще се види,че иде реч за бракониерство на свине и не е собственикът на царевицата. Същото неуважение към закона и собствеността,както и на убития и другия с него.Рекох,бракониерите са не по-малко нагли от крадците на земед.продукция.В настоящата история НЯМА положителен герой. Казвам го като ловец,стремящ се да зачита закона. Чувството на ловци на законен лов,намерили напр.кожа от свиня,убита от бракониери през седмицата е същото като на стопанин,намерил реколтата си обрана.

ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ, ДА СЕ ГОТВЯТ СЛЕДВАЩИТЕ!

утепали Кошаревски свидетели за похвала

струва ми се в Конституцията пише, че частната собственост е неприкосновенна. Така че, стрелецът просто е изпълнил нечии други задължения и би трябвало да му бъде предложен висок оперативен пост в съответната институция - в случая полицията. Най-малкото незабавно трябва да бъде награден с лично оръжия - автомат АК-47, десетина пълнителя и поне 1000 патрона. Веднага щом от президентството това бъде разгласено, броят на кокошкарските кражби ще падне практически до 0.

частната собственост е неприкосновена и в една нормална държава всяко посегателство върху нея извършителят си го прави на свой риск

Каквото било - било. Щом е гръмнат с ловна пушка едва ли ще намерят стрелеца. онзи трябва да е пълен глупак да не протрие цевите с метална четка за сваляне на нагар,ама все едно, че старшината на ротата ще му проверява оръжието. после един сапун на ръцете и алиби. иди го гони. До тук добре.Само дето се чудя защо проклетата държавна машина допусна да се стигне но подобна ситуация да си браним имота и живота по този начин. Тука из форума повечето викат: Добре! Други викат: Сакън не мо'й тъй. Да ама никой не казва бе ний що плащаме данъци на таз държава и милиард и кусур на онуй дето се вика МВР. Ми то само да беше. Ми прокуратура, ми съд. Иначе си получават заплатките и министри и депутати ама ред -ЙОК. Решетки по прозорците - да; охранителни фирми и сотове - наспорил Господ, ама ред и законност май сами трябва да си въвеждаме с оръжие в ръка. Ми тогава за какво хрантутим тази пасмина. Там е заровено кучето дами и господа. А че гръмнали някой, ами лека му пръст. Те маса народ си отидоха мърцина, ама ней'се запуши я.............

За какъв чеп му е алиби посред нощ? Спал си е човека в леглото! Нека докажат, че не е! Виж крадеца доказано е крал!

Абе какво става напоследък все хубави неща се случват. Онзи ден мангала дето уби англичанката се обеси, сега тоя мръсен цигански крадец са го думнали като диво прасе. Браво! Одобрявам.

С какво го е издумкал, за диви прасета ли, 13 нули.

явно простотията между вас пишещите е огромна ,щом подкрепяте убийство, за два кочана царевица, струваща лев и 20 .на толкова ли оценяте, безумници ,човешкия ,а и собствения си живот ,нали и вие сте хора.на толкова ,ли оценяте децата си ,майките и бащите си,и възрасните си родители. та те ,косарите са унищожили повече от "безценната"ви продукция от тези двамата. идиоти .аз не мога да ви съдя.но ,бъдете сигурни Господ ,няма да ви прости

Същите тези ,които защитаваш обират, пребиват и изнасилват точно нашите родители, баби и дядовци.Обират труда на обикновените хорица наготово, без да са вложили средства и труд..

петър

"обикновенните хорица" не ходят с пушки и не стрелат без предупреждение.спаси живот нахрани човек дай му вода,набий го ако заслужава ,но да отнемеш живота му ,не всеки може.колко отх всички вас смелите, биха отнели с лека ръка ,човешки живот.надавам се николко.убийството не е лека работа и не се отдава на всеки

как ли го избра това име на мълчаливия камък. Господ наистина не прощава!

Айде стига плака на чужд гроб....

Не се казва оценям , а оценЯВАМ. Надявам се , унмико , да схващаш правилото от първи път.

Не става дума за 2 кочана царевица, а става дума за много много по 2 кочана. Става дума за милиони кочани. Става дума за това, че едни се трудят, а други им прибират печалбата. И тогава тези, които се трудят фалират или виждат, че няма смисъл да продължават да се трудят, виждат смисъл да станат крадци или убийци. Става дума за това, че държава няма, че престъпниците имат прав, а жертвие нямат права.

Ако някой срещне някой в зрелия ми кукуруз и опука този някой някого веднъж, то нима ще знае всякой де, кога веднъж някого опукал някой в зрелия ми кукуруз ?

Браво

Е хайде, цял ден ги чакаме тия подробности от Дира ..... ама нещо подробностите май не са много подходящи за политиката на собствениците му???!!!

Друго си е ГМО царевицата, а? Сама се охранява. Само дето й е сложен американски ген, а там частната собственост е неприкосновена не само на хартия.

Браво, пич! Улучи свинята, де ми яде царевицата...

Другият едва ли скоро ще "бере" нещо,да не посягат на чуждо тия крадци.Дали са цигани?

О' неразумний юроде! Поради що се срамиш да наречеш крадеца - КРАДЕЦ? Ако свариш вкъщи някой, да ровичка в касата със златните бижута, ЩЕ ГО ПОЧЕРПИШ ЛИ? А ако свариш вкъщи тумба "младежи", доволно изпразнили хладилника ти, с вечерите за месеца? И като бръкнеш в джоба и установиш наличие само на дребни железарийки... Ще седнеш ли с тях на ракийца със салатка? А ако видиш целия си труд, за който си заложил апартаментчето в Модерно предградие, в ръцете на младежите от близкото предградие? Ще се зарадваш ли? КРАДЕЦЪТ СИ Е КРАДЕЦ. Има си достойна българска дума за това. И когато ми е обрал царевицата, за която съм се бъхтил, като вол и съм заложил де, каквото имам... Тогава няма да ме интересува дали е "младеж" от електората на Делян Пеевски (спечелил честно, с 98% в "махалата" на Стара Загора). Хич няма и да го питам за годините. А в 1 часа през нощта, едва ли ще ме интересува и цвета му. Стрелям! А пък по видяло ще си каже: Кой ми обра царевицата! Пък вие си се интегрирайте, с когото щете. КРАДЕЦА СИ Е КРАДЕЦ! Независимо дали се казва Делян Пеевски, Доган, Местан, Иван, Сергей, или ... Той си е дал сметка, че това може да му се случи, след като е влязъл "в чужда нива". ЗНАЧИ СИ СЕ Е ПРЕЖАЛИЛ. А вие, ДЕ СЕ ПЕНИТЕ, ТУКА. Барабар с бхк, си инесете имуществото пред входа и спете без гащи

Жалко че другия крадец е оцелял.

Трудова злополука! Сега да проверят имат ли договори и защо са били без каски и бронежилетки.

За да няма такива случаи ТРЯБВА ДА СЕ ДАВАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА НА ВСЕКИ ЧАС, ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕТО Е ЗА ВСИЧКИ И ЗА БРАЛИТЕ, И ЗА СТРЕЛЯЛИТЕ.

Ако са цигани - не се брои...

Убиеца е ясен -парламента, правителството, институциите с бездействието си срещу птестъпноста. Щом няма държава, правосъдие полиция. За да стигне до това да стреля значи на човека му е дошло до гуша. Е тези които крадат не се търсят, но този който си пази имота сигурно ще го търсят р ако го открият ще бъде наказан жестоко.

тези дето искат да берат всичко безнаказано.

Sm3hurk0

Подкрепям стрелеца ! Евала ! И няма да могат да го хванат, щото балистичната експертиза ,,,,,