Убийство и опит за самоубийство с катастрофа в София

Таксиметров шофьор уби жена си в столичния жк "Надежда" и опита да се самоубие, като удари 6 паркирани и една движеща се кола в "Люлин". Мъжът се издирва.

Обратно в новината

Коментари - Убийство и опит за самоубийство с катастрофа в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВСИЧКИ НЕЩА, НРАВИ, СЪМ ГИ ПИСАЛ И ОПИСВАЛ ПОДРОБНО ПРЕДИ МНОГО, МНОГО ВРЕМЕ, ТАКА, ЧЕ НЯМА НИЩО НОВО

Лумпенизиран народ! Шишо-бакшишо няма пари. Всичките си пари е вкарвал в хладилника за да изхранва семейството. И в едим момент жена му го гони от нейния апартамет, той няма къде да отиде. Сиромахия човек изпада в дива ярост, от неглижирането на неговата инвестиция в пълнежа на хладилника през всички тези години, заради което в момента няма нищо и остава на улицата. Той и в 2та случая е щял да умре - дали като бездомник или заедно с неблагодарната жена. Много българи предусещат тази си съдба, и не искат да създават семейства, а гледат как да оцеляват по еденично. Самият факт че хората не оцеляват като народ, дори не като семейство - говори че ние не живеем в държава а на една територия буквално оцеляваме поеденично в апатия. Надали някой българиин някога е предполагал до къде ще пропадне България.

То в тоя случай кое от кое по шокиращо. Първо убива жена си майка на детето му от ревност. Второ не стига че е с 20 години по възрастен от нея и на нищо не прилича, ами я забременил още като е била 15 годишна пък той 34. Трето нагляра дори живее в жилището на бабата на младата си жена. Жена му сигурно се е опитвала да го изгони и накрая е платила с живота си. Добре че и бабата и детето ги е нямало там, че кой знае какво още щеше да стане. Четвърто от озлобление се опитва да убие и други хора, уж той да се самоубиел. И пето как са оставили един убиец да си избяга просто така необезпокояван от болницата. Сега бабата и детето които сега трябва да погребат внучка и майка да треперят дали няма да нападне и тях. Толкова аномалии и по филмите рядко се срещат.

Този "бакшиш" явно е изперкал! Едва ли е искал да се самоубие предизвиквайки авто-катастрофи! Ако е искал да с самоубие, щял е да се метне с таксито от някой висок мост по магистралите, или да си избере крайпътно дърво и се нацели в него със скорост над 100 км/час!

А, бе тая заспала полиция не може да хване ЕДИН потурко, който е изперкал и маже из два квартала. Боже, тия ми се борели с престъпност и тероризъм!

Прави впечатление, че хората проявяват по-голямо внимание, когато си избират обувки или чорапи, в сравнение с вниманието, което трябва да проявят когато решават с кого да заживеят с модерното напоследък "на семейни начала". Може ли да допуснеш в дома си непознат човек, без да познаваш семейството му, какво възпитание му е дадено, какви възгледи са му вкарани в главата. Общо взето хората сами си подготвяме бъдещите нещастия като отказваме да приемем, че не всичко е любов....

ми тя е била на 15 гкогато този левент 35годишен левент интелектуалец я е забърсал !! какъв избор ?? какви възгледи ??

всички вулгаристанки исползват магии за да задържат мъжете си ! последствията от това са огромните гробищни парцели във вулгаристан.защото дявола може да ти даде всичко,но само любовта я дава Бог !

То че бакшиша е изперкал - това е ясно ! Такива случаи има в историята откакто свят-светува . Ама тук нашите тролове и от двата цвята, които се опитват да политизират тази битова драма, са си извратеняци от най-висша класа!

Лятото тепърва идва . Занапред ще има още сварени мозъци ......

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ ВСИЧКИ МОГАТ ДА ПРЕВЪЗМОГНАТ ЕМОЦИОНАЛНИЯТ МОМЕНТ,И НА ЛИЦЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ОТ ГЛУПОСТ!!!ХОРАТА ТРЯБВА ДА ПРОУМЕЯТ,ЧЕ НЕ СА ПРЕДМЕТИ,ЧЕ ИМАТ ЧУВСТВА И НИКОЙ НА НИКОГО НЕ ПРИНАДЛЕЖИ!!!

Тя на 29, той на 48.. имат дете на 13. Като е забременяла е била на 15, родила на 16, а той е бил на 34-35.... Осмо-деветокласничка с 34 годишен мъж.. Какво е очаквала от мъж, дето е бил два+ пъти по-възрастен от нея ?!?! Луда работа.

работа. Изтрещял комплексиран народ. Аз също бях зарязан от жена си заради друг мъж, но с пръст не съм я докоснал. Отиде при него и за мен стана в пъти по-добре.

Така и така е решил да мре, ди иде в НС там да завлече някой с него, поне едно добро да направи, да го запомнят хората дето се вика...

и двамата ми мязат на бавноразвиващи се атакаджии или комуняги,класическия иликторат на момата и сачмата!

Мязат е интересна селска дума... На село ли я ползвате ? А на мен този на снимката ми прилича на женски вариант на гербаджийката Искра Фидосова.

преди време имаше и друг един шофьор-тираджия уби от ревност жена си и детето, има му нещо на поне 80 % от българския мъж, комплекси страшни

Да а на 80% от жените олекнали от изневери им няма нищо сигурно ... Нямаш гаранция че ще останеш жив, ако зарязваш някой, особено с дете и се е грижил за теб 5-10 години и повече...

Да пази Господ от "грижите" на такъв като теб!!! Да ги пази всичките дето са около теб, че животът им е в опасност!

Тези българи ли са? По принцип българина е по-прагматичен или поне беше. Много страстен и ревнив взе да става като едни етноси по-особени. Много тъпи са тези истории да убиеш жена си от ревност.

Цигани са, но преди месец имаше същия случай с български баща който застреля и детето, освен жената дето искаше да го зареже, и себе си ! Тъй че формално погледнато, този е бил по-"хуменен"....

Тъжна история, но така става когато хората базират представите си за човешки отношения върху текста на някоя чалга песен

someone

тои е виновен, но неиния подход е бил наивен и глупав. тя като му е казвала много пъти, че иска друг мъж тои вътрешно се озлобява и трупа злоба, почва да крои планове срещу нея. трябваше да му осави апартамента и в рамките на един ден да се пренесе на ново място с багажа и детето. тои ако е купувал мебели и живял там дълго го възприема като собствен апартамент. отделно - къде е другия мъж в този случаи, защо жената сама е трябвало да се справя със всичко това, защо другия мъж не я е подкрепил? един мъж на място няма да остави жена сама да урежда такива опасни неща.

Ти като някоя професионална крветина се изказваш, ама как да не го дразни, как да се изнижи незабелязано... Аз дори не я смятам за крветина, но е лека жена и не е искарала късмет като е решила да смени овяхналото цвете с младо !

Зарежи, нормални човешки взаимотоношения били опасни неща, повреден материал, тотално му хлопа дъската. Аз ако бях на мясото на чичката си вдигам чуковете, намирам си подслон и започвам да плащам издръжка на детето. Ама т'ва евангелисткото во веки веков, мамата си трака и джихадисти сте.

Ревността какво общо има с чалгата ? Случая не е нов, човека се почувствал зарязан а има и дете, станало е това което става понякога ... За мен закона трябва да е на страната на този който не иска раздяла, но в случая и брак не е имало тъй че още по тежко е положението на мъжа... и е решил да отмъсти...

Направо му е било окаяно положението, чак ми стана мъчно за него! Абе ти ако не мислиш, поне четеш ли какви глупости пишеш?

someone

ако ще 10 деца да има, никои няма право насила да задържа никого. пък и какво удоволствие ще изпиташ с жена/мъж, които те мразят в червата и стоят с теб насила? всеки ден ще те кълнат - голямо щастие.

Ако го бяха осъдили за педофилия навремето, нямаше да се стигне до там. 14-15 годишно момиче, забременяло то 40 годишен мъж, не изглеждат и да са цигани.

И двамата са си лика-прилика! Най-неприятно е, че този дебел откачалник е направил опит да убие и още хора. Не е лошо този, при когото се крие "ревнивеца" да понесе своята отговорност. Лоша работа - грозни, дебели, прости, тъпи, ама като са им казали, че трябва да се води "редовен полов живот"!!!

Пълен тъпак. Хванал си млада жена, която цял живот да ревнува, вместо да си хване някоя наборка. После я убил като оставил детето сираче. Решил да се самоубие като сложил за по-сигурно газова бутилка. Обаче решил и пътьом да прецака хората в 6 коли и почерни семействата им. Няма такъв тъпак

Държа да отбележа - педофил, сметни на каква възраст я е забременил! Момичето в случая е жертва, не се знае колко често и на какво.

То по тая логика всички чигани и мюслита са педофили .. и си е така... Но в случая пчеличката си е хресала ново цвете но старото овяхнало е решило да не я пусне...

Може да имат разлика но до колкото разбирам имат и дете тъй че от тук нататък аз лично не търся допълнителни мотиви за стореното, защото и аз мога да се окажа някой ден в същата ситуация !

Моля те, след като я заколиш твоята, не излизай с колата да трепеш и другите хора. Те не са виновни за вашата голяма любоффф! Утрепи се по близко до нея!!!

Още от сега вземи мерки, хвърли се от някой мост, моля те, като гражданин, отърви ни от комплексираните си болнави визии и отровното си присъствие. Дай една банкова сметка да превеждаме пари на жена ти и дето ти и ги отърви от тормоза на който ги подлагаш с болния си егоизъм.

Голяма част от "селяните" са с този манталитет, като се наиграят, хващат 10 годни по-младо момиче, "неупотребено" (т'ва е много важно), правят и деца и след 10 години, като на момето му мине влюбването, не могат да се гледат.

то почти всеки бакшиш е с това описание даже на физиономия си приличат и все с такива проблеми изневери крадене дилърстване проститутки вчера докато ме возеха бакшиша говореше по телефона .... негов колега блъснал човек и му трябвали пари на заем за да даде на място и да не му повдигнат обвинение хахахах нямам думи каде попаднах .... БГ ..... това аз ли съм ....

Пресметнете броя на жертвите на режима на агент Буда - емигриралите, умрелите, останалите без работа, беззъбите, полуделите, оскотелите, подслушаните, убитите и самоубилите се, и ще се убедите, че те са повече на брой, отколкото жертвите на комунизма!

Емигрантите са жертви на приватизацията и режима на Костов

someone

аз казах още сутринта - или от ревност, или за пари. излезна ревност. погледнете снимката - жената гледа на другата страна, не към него, не го прегръща с ръка, стои все едно и е неприятно до него. трябвало е да е по-хитра и да предвиди реакцията, предполагам е искала тои да напусне апартамента, понеже е неин, а тои не искал. по-добре да му беше дала да ползва апартамента, а тя с новия мъж другаде - щеше да е жива сигурно. то такъв е трудно да го накараш да напусне, дори да е твои апартамент.

Ти си ебати гения...Как се сети???

може до сега да е било така, но не бъди толкова сигурен, че вечно ще е така, и че така трябва да бъде.

Лоша работа, народа изперка.... Този му е причерняло пред очите... после и това, което е направил навън е извън всякакви граници... Дано да не свърши още някоя поразия докато го хванат... Сега е осъзнал какво е свършил и е още по опасен, дано бързо да стигне до момента на желание да се предаде

При теб дисонанса между визия и наименование на аватара и писаното е в пъти по-силен,отколкото при мен;-). Прав си,разбира се- но това ниво на осъзнатост и отговорност на връзките между двата пола изчезна някъде в "прехода" /не,че и преди беше на кой знае какво ниво,но все пак.../

Психопат, откачалка!!!! И тоя луд е карал такси, возил хора? Да пази Бог от такива ненормалници...

Направил е грешния избор да създаде семейство с пчеличка ходеща от цвят на цвят .... убил е пчеличката преди да отлети на следващия цвят... нищо изненадващо не е последвало, вие пчеличките трябва очаквате че нещо може да се случи ако зарежете един за да идете при друг (особено с детето)...

И ще си влезе затвора, но немога да го обвиня че е психопат, защото и аз ако имах дете и майката реши да го вземе друг мъж да го гледа незнам какво ще стане !

поне от снимката дето са двамата на такива приличат

Да, но в такива случаи не ги деля, преди месец имаше същия случай с пчеличка искаща да ходи от цвят на цвят с детето и всички загинаха....

Свиквайте мъже,времето се оправя,и все по големи рога ще ви растат:)Но няма какво да се прави.

Абе както виждаш не всички свикват...

gorodjan

И зимата растат големи - за палавниците сезони няма :)

Естествената справедливост го изисква. "През пост се дъня" по адрес на хора,които са убили или увредили други. Това,че някоя си била изневерила, едва ли е повод за един адекватен, достатъчно уверен в себе си мъж да я утрепе- по-скоро трябва да празнува,че му дава възможност да излезе отново на пазара;-). Не мислиш ли?

виждам че държавнмте институции отново не са биле на място то тоя мъж отдавна трябвало да лежи в затвора след като си взел жена непълнолетна тя е била на 16 а идиота на 35 а връзката им е била сюгорно оште по рано а къде са и бели родителите и същто .жалко за момичето царство и набесно .

БАРС, пишеш отчайващо неграмотно. Дори не знам откъде да започна... "Също", а не "същТо". Преди "че" се пише запетайка. "Още", а не "оште"... Направо си върни свидетелството за основно образование, което са ти подарили!

ако бях написал всичко без грешки щтеше ли животът ти да бъде по добър .явно имаш голям проблем в главата иди си я излекувай явно цял живот си се занемавал с глупости след като правописните грешки са ти проблем.

Тия са бавноразвиващи се, на тоя как са му дали книжка?

Сигурно преди това редовно я е бил.Имам съседи където мъжът бие жената сигурно и вие имате такива.Жените като си падат по такива мъже и ги търпят.

От бой само грънци не разбират - щото се чупат!

чета и се чудя, един сравнително млад мъж се е освинил, заприличал на кит, вероятно и пишката си нямаше как да намери под тумбака, а и отгоре на всичко е тръгнал да ревнува, да ръга с нож... Мъже, поддържайте здравето си, тялото си, психиката си, живейте живота си като хора, а не като побеснели животни!

gorodjan

Е, да де. Това обяснява много от станалото.

Да се замислят мъжете на жени,които работят като секретарки,дали ги сърбят главите,от рогата които им слагат жените със шефовете им:)

Да се замислят жените на мъже, управители на фирми защо по къщите им не достигат парите и защо мъжете са им все в командировка.

Много силно ли се е напъвал, преди да родиш такава глупост? То народа е казал много верно, че простотията не ходи из гората

Умната жена не изневерява, ако има кадърен мъж. Ако тръгне да кръшка номерът е да я изгониш, не да я убиеш. Мисля,че цветистият коментар на абдулата визира именно това, а речникът е съзнателно използван, за да покаже нивото на участниците в трагедията. Нали не очакваш да се измъкнеш така тънко и по терлици със забележката за затвора и детската градина;-)? Тръгна май да сравняваш ябълки и портокали,не ябълки с ябълки.

Добре де. 29 годишна с 13 годишно дете, на семейна начала с 48 годишен таксиметров шофьор... Е нямам много думи за подобно съжителство... Тя е родила на 16 от него, а той е таксиджия... На 16 години... ?

gorodjan

Ми то в Надежда, Люлин и Обеля не е рядкост това. Такъв слон изглежда престижно в тези околии. Връзват му, демек ;)

Работата ще се оправи когато жените станат общи.

Като твоята ли;-)? Това не е "изповед.ком"

При комунизма брака е отживелица. Аз не съм женен. Ползвам от общите жени.

Чета и се чудя... Детето на 13, майката на 29, бабата не се споменава, но сигурно е между 45 и 48, а прабабата на около 63.... Както е тръгнало малко дете до 2-3 години ще стане майка...

Жените на народа - народа на жените!;)

Неверните жени трябва да се убиват с камъни! Милостив е бил рогоносецът!

Ти нещо от натурализираните белгийци ли си или 3-то поколение преселник във Франция или от новите "немци", защото тук по нашите ширини, колкото мъжа може да кръшка толкова и жената, вече въпрос на личен избор е дали ще го прави една жена или не, но ако се е свързала с подобен на снимката тюфлек със сигурност рогата са му в кърпа вързани. С камъните у вас - тук сме Балканите и кръвта ни кипи както на жените така и на мъжете!

От исляма това бих взел, но да важи и за мъжете разбира се, и само ако имат малки деца ! Интересното е че жените изневеряват в много лоши ситуации, когато имат дете вече имат дете и стават убийства точно защото разпадат цяло семейство ....

Абдулата очеизвадно вини нереза повече,просто цитира очеизвадното в поведението на жертвата. Не е хубаво да си един "фейс ту фейс", друг във виртуалността. На лицемерие,пресметливост и страх си бие;-).

Човек-Мъж,колкото и да изпадне във депресия,винаги има начин да се излезе от тази депресия,например има терапевти,които могат да му помогнат от ситуацията,например да намери щастието някъде другаде,да не забравяме че на глава от населението на мъж,му се падат по три жени,така че жени има бол,не си струва заради една жена,да си съсипеш живота.не е ли така???

Ама фани едната, удари другата, ритни третата. Свестни жени няма. Само гледат да ти вземат парите и дати изпият кръвчицата...

така е , но всичко е въпрос на психика, а и около теб ако няма кой да ти помогне в такъв случа, загубен си, на всеки може да се случи, жалко за погубения живот, не казвай "никога на мен не може да ми се случи", казвам го по принцип, живота е колело,

Ето това са БГ мъжете,правят секс с непълнолетни и ако им изневериш бият и убиват.Ако всички жени убиваха за изневяра то нямаше да останат мъже почти.

Булка, ми то за секса трябват двама! И аз бях непълнолетен, когато една кака ми показа "къде я е клъвнал петела"! И помня , че бях много щастлив! Хайде да не правим обобщения на БГ жените от един случай!

и? погали ли петела по гребена?

Дивият запад , див капитализъм.

Вероятно скоро ще намерят тоя изрод "провесен" на някой клон в горите на Витоша! Но определено не заслужава такава лека смърт!!

В циганизирана държава,...толкова.

Цинично и непредизвикано съждение,не мислиш ли? Съмнява ме "фейс ту фейс" дали ще си толкова устат, но викаш от Германия и във форума може всичко,нали?