МВР установи самоличността на убитото дете в куфара

Полицията вече знае кое е убитото момче, открито в куфар. Това е 5-годишният Никита Леонтиев, роден в Санкт Петербург. Майка му вероятно е убита неотдавна жена.

Обратно в новината

Коментари - МВР установи самоличността на убитото дете в куфара | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

идиотски списвания на "новини"? Рускинята, която скочила от петия етаж ,ПОСЛЕДВАНА от 3-годишната й дъщеря?!? Демек детето като е видяло, че майка му скача, скочило и то? Като пишете глупости, имайте поне малко уважение към умрелите!

Руснаците се избиват един друг и в чужбина.

Милото детенце.... Престъпници, в ада да горите вовеки веков!

Г-жо Минерва, вие ударихте тавана. Откога руското посолство в София ходи и бие анонимни граждани по незнайни критерии. Ами вие злепоставяте тези дипломати, бе госпожо!!! Грам съчувствие нямате към това детенце и към майка му, която може би също не е жива. А дори да е жива, нейното ще бъде един живот... Руснаците казват: "Пусть земля будет ему пухом", а на извергът който го е направил - най-тежкото човешко и божие наказание.

Изв. Щип-щип. Майката не може да е която писаха.в Приморско Децата са най-голямото богатство-изверг го е убил. Ако вие сте " социалистически чук"-изв. -мия си зъбките и си лягам ,,,,гадноо

"Социалистчески чук"-и аз трябва да чета мнението на този:( до пазача на форума -това е подигравка-приятел ли ви е-пишете "автора използва н.п. име" детето е Русначе -ще се обадя в посолството бащата ще ви... от бои-много ще ви боли-подигравате се

При това племе очовечаването ще е много дълъг процес с неясен изход.

Това не се брои. Той е към путинската секта.

си щереФ, кисел, никой не те брои слива - та камо ли да те яде.

ами защо ме коментираш тогава.

Ти към сектата за ЕВТИНИТЕ ГОРИВА ли си?.!.хаха Много ти е слаба сектата! ГОРИВАТА ПАК СА СКЪПИ.!.!.!.))))

Що да не се брои бе сладур?Щото не ти изнася ли,или от козяк тъй ви спускат опорните точки.Бори се всяко убийство.Щом поставяме на кантара от едната страна ще поставяме и от другата.

Даже Стивън Кинг не може да напише книга на ужаса който се шири в Русия и се пренася в България с нашествието на всякакви престъпни типове.Вчера бащата на Илия Павлов разказваше рускиня как е заклала дъщеря му и внучето.... Ами такива са:крадци,мародери,изнасилвачи,канибали,убийци. Вижте им президента и си мислете за останалата азиатска орда...

Така преди ПСВ в английските вестници се е разказвало как германците ядат малки деца за закуска.

Тогава може и да е имало защото имало глад(както описват за канибалите в Ленинград),ами сега каква е причината? Днес четох как в Москва е нападната жена на 32г и искали да я ядат сурова.,Друг убива 11 човека свои съграждани за да яде черния им дроб.Друг случай: Трима учени отиват в Сибир-връщат се двама изяли третия...и т.н.

Още нищо не е казано с категорична яснота.Води се разследване.Това което прави впечатление обаче са две неща: 1.Изтичане на много информация по разследване,което все още върви.Случайно ли е това? 2.На някои много им се иска извършителят да е руснак,за да пришият изрода като образ на всички руснаци. Много примитивно и злобно!Живеем в XXI век и такива обобщения са за малоумници.Още повече пък да се политизира случаят.Ясно е,че който го е извършил не е човек,а животно!Само такова същество може да убие дете.За изродите няма националност.Какво да кажем за норвежеца Брайвик?Какво да кажем за човек,който умишлено разбива самолет и причинява смъртта на 150 невинни пътници?!Слушам!Някой да има нещо да каже?А иначе в държавата има политици на много високо ниво,които биха умрели от щастие,ако извършителят се окаже руснак.Сетете се сами кои са те.Това е въпрос с понижена трудност!

Ами слушай и се ослушвай...Брейвик си е изградил идеология...Германецът летец е с психическо заболяване от години...А руснака просто се е напил...като казак и убива за кеф...

А може би това при руснаците е идеология на агресия с психо нюанси...

Байо, сигурно е ЦРУ, МИ6 или соросоидите. Да докажат, че не са!

НАТОВАРЕНИ СЪС ЗЛО...(име на руски роман)...Обичкайте си ги...Вземете си ги в къщи.

Чисто криминален случай се раздува до степен политика.Независимо от това,че става дума за едно отвратително престъпление се вкарва цялата пара в свирката.Що се отнася до парите които се изпариха от една банка,а после платихме всички и то милиарди.Това,че жизненият стандарт се понижава,няма пари за болниците,за скъпи лекарства,за лечение на деца в чужбина не се говори.Тема табу.Ние разискваме това което е работа на криминалистите,а проблемите на ежедневието да ни ги решават другите.

Абе, журналя скапани! Непрекъснато наблягате на руският им произход, а побългарихте/американизирахте фамилията им. Няма руска фамилия Леонев.

Мдааа , няма фамилия "Леонов' ..ама пък има име Леонид... ама ЛЕОНид не иде от ЛЕОН ..а от "лев"нали :)))))

Чети правилно! Пишат Леонев, а не Леонов

Рускиня скача от 5-я етаж заедно с детето си (изписали са го от болницата, добре е). Намират труп на млада жена в Приморско, предполагаемо рускиня. Намират убито момченце, русначе, предполагаемо син на убитата в Приморско. Дали няма връзка между тези 3 случая?

Да, има. Всички в случая са руснаци. Убийства и (само) убийства са им национален спорт. Защо се казва "руска рулетка"?

Връзката е в коментара ми.Създава се негативно обществено отношение /''не ни трябват руски капитали''-цитат от Росен Пл. , не ни трябват руснаци.../и др.

националността няма значение. Въпросът е дали има връзка в чисто криминален аспект.

Българските разследващи работят бързо и качествено след като официално се поведе хибридна война.

ДА УТОЧНИМ МАЛКО ! АКО МОЖЕ .. ЧОВЕКА ИСКАШЕ ДА КАЖЕ - ИЗГОНИ РУСКИ НАГЪЛ ЛЪЖЛИВ БОЛШЕВИК .. СПАСИ ДЕТЕ ... РУСКИЯ НАРОД Е КАТО БЪЛГАРСКИЯ .. ТЪПКАН ЛЪГАН И изНАСИЛВАН ... И РЕЗУЛТАТИТЕ СА ЕТО ТИЯ ДЕЦА В КОФИТЕ :))))

karabastun@abv.bg

Нима това искаше да каже този, който обяви хибридната война..?

Изгони руснак - спаси дете!

Да гониш руснак -значи си глупак.!.

А запитва ли се понякога този робски български народ който сам , без никой да го насилва вече 25 години си избира своите палачи в Парламента , какво ще са "криминалните хроники" след още 25 години ?????? Ще се пише , по "хрониките" , как цигани се сбили с турци , защото някакъв от евреите изнасилили жена му рускиня , приятелите на турчина - няколко сирийци , алжирци и палестинци , които са били свидетели , са отрекли всичко ... А в съда , който е председателстван от циганин , всички са на страната на албанския косовец който всъщност е мъжа на изнасилената ... а БЪЛГАРИ- ами те ... ще метат улиците и ще живеят в бардаци като сегашните , каквито са циганските ... ако са останали ... да ви имам и БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА ...И БЪЛГАРСКИТЕ ПРОБЛЕМИ !!!! НАЙ-ЛОШОТО Е , ЧЕ ДЕБИЛИТЕ И ИДИОТИТЕ ТУКА НЕ СЕ УСЕЩАТ ИЗОБЩО КАК ГИ ПОСКАТ ПО "НАНАДОЛНОТО".. И КАК НАКРАЯ ЩЕ СТАНАТ МЕТАЧИ НА УЛИЦИТЕ ... МДАААМ , С ТИЯ ПОЛИТИЦИ И С ТИЯ ИЗБИРАТЕЛИ- БЪЛГАРИЯ Е ДОТУК !!!

Така нареченият преход е 100% по руски образец, проведен образцово от руските подлоги в България.

Добре , да приемем , че си абсолютно прав ! ? А после ...??? Ми нали самия ти твърдиш , че Борисов не е "руска подлога"... Колко руски агенти , шпиони вкара в затвора .. Искаше ми се когато първия път гласувах за него ,.... да видя поне един два ..а защо не няколко висши политика.../депутата ..или бивши министри../ .. съдени ...осъдени и вкарани в затвора ... а какво се получи всъщност помниш ли..????? С ставане и с лягане др. Борисов започваше и завършваше в това какво казал какво направил какво искал какво не искал др. Станишефф//.... ????? Аз комунистите не мога да ги търпя с тяхната измислена демагогия: " Всички равни .. всички работят колкото могат и получават колкото искат ... нали това бе крайната им цел...????? ИДИОТИ НА КВАДРАТ !!! но май и др. борисов е от същия сорт- следф като нищо не направи нито за народа ..нито за нацията ... НИЩОООО .. АБСОЛЮТНО НИЩО .... ПОСТАВИ ЕДИН ГОЛЯМ ЧАДЪР НА ДОГАНОВИТЕ ФИРМИ ДЕТО ГРЕБЕХА АСФАЛТА ПО МАГИСТРАЛИТЕ ..НАЛИВАШЕ МИЛИОНИ И МИЛИАРДИ В ДЖАБОВЕТЕ НА ДС И НА ТЕХНИТЕ ТУРСКИ МЕКЕРЕТА...И ... ОБЯСНИ ПОДРОБНО КАКВО КОЕ КАК Е . ЗА ДА ТИ ПОВЯРВАМ .. И НЕ МИ РАЗПРАВЯЙ КАКВО МЕТРО ИЛИ КОЛКО КИЛОМЕТРА МАГИСТРАЛИ Е НАПРАВИЛ ..А КАК И С КОЛКО ВДИГНА СТАНДАРТА НА ЖИВОТ НА СРЕДНИЯ БЪЛГАРИН ..КАКЪВТО НЯМА В РОДИНАТА НИ ... ДЕ ..

Ми като си теле ,още 25 години ще си в преход, ама сега ще е 100% по американски образец.!. Индианците в северна Америка помниш ли ги?.!. Е, за такъв преход се гласи.!.Ще те преминат че няма и да се усетиш.!.((((

Не съм чул някой от изнасилниците да е евреин. Виж българин - 110%, руснак 140%, циганин -200%. Така че вие българите му мислете. Мислете и защо 3000 евреи в България ви пречат. Или толкова са нужни за да пречат на българите (както и на 1 милиард мюсюлмани).

Още в началото бях сигурен че ще го пришият на руснак. Как обаче чакаха да се случат и определени събития за до го направят. Всички са умрели или са се самоубили и нещата са наред. Никой не може да се защити

Има си хас да не си знаел такова нещо. Има ли изобщо българи, които да не знаят всички конспирации по света?

На фотопортрета си личи, че детето не от български произход ....... това е абсолютно престъпление на руската мафия, колкото и да не ви харесва !

Защо да го пришият? Такива изроди по нашите земи няма, или ако щяхме да знаем за най-малко един случай още! И тъй като освен руските мафиоти никой нормален чужденец не стъпва в България, освен транзит, на кого да го пришием? На някой от Чили, Исландия или Камерун?

това да е поръчка на Путин, натам е ясно.......

Убита майка. Убито дете. Самоубила се майка. Самоубила детето си.

Клетото дете. Дано е отишло в по-добър свят.

Прибирайте още цигани, турци и руснаци, че белким ние си нямаме тук, други идиоти.

стига с тази крими хроника- банални престъпления са това все пак

Тия удариха джакпота от полицията. Три неразкрити убийства сега ще ги тупнат на един неиздирваем убиец и плана е изпълнен. Добре са се сетили.

Какво да се прави - такива са инструкциите от горе! Трябва да се "намери виновен" иначе чантаджиите в системата изглеждат некадърни!

Сороси прости, какво ни внушавате,че Русия е някаква съвършена държава и не може да има бъгави хора,които да извършват престъпления?! Във всяка държава има изроди,които извършват престъпления. Жалко е,че в БГ при толкова малък народ има толкова много престъпници и мерзавци продаващи себе си и родината си като последни проститутки. МВР ще го намери този убиец, Русия ще съдейства бъдете сигурни,но и вашия ред ще дойде защото да продаваш родината си за пари също е престъпление.

Никой не говори нищо лошо за Русия бе, тъпак, само за социализма, дошъл от там. А и СОРОС е - Социалисти Осират Разграбват Опустошават и Съсипват.

"Жалко е,че в БГ при толкова малък народ има толкова много престъпници и мерзавци продаващи себе си и родината" - ти си жив пример за това!

Защо си мислиш че в русия има малка престъпност та толкова ги боготвориш и какво общо има Сорос с тази тема !?

Гладно псе мръвки сънува.!. Смъкни си казана от кратунгера, щот космическата енергия не може да проникне в изкуфелият ти мозък.!. ))))

Крепостник, свали си очилата, че не можеш да видиш на путин пут..та.

Да ти извия пилешкото вратленце мога и без да си свалям очилата.!. А ти си вдигни гащите, че не те ползват само тия дет ги мързи .!. )))) Крепостни в света останахте само в БГто. Крепостнии на Европа с г.зо към небето и яко арбайтен на полето.! };-))

статия за убито детенце не е поле за духовитости. Поне по мои разбирания.

Както писах преди малко, руснаците сами сте си виновни. То не бяхме турци, то не бяхме предатели, то ни затваряхте по лагери в Сибир, то ни изпарявахте с руски ракети, то даже и ни убивахте. Така че, рускинята, можеш да се сърдиш единствено и само на твоите сънародници - имбецили, които измислят опорните точки на не по-малките имбецили, плюещи по България. Или очаквате да си траем и да ви лазим в краката, както се изказа оня ваш кръгъл идиот?!

DIDA

Вече всички убити са известни. Остава само да се намери убиеца, ама на да ли....

Не искаме руски боклуци в България!! Да си седят в кочината!!

боклуци има навсякъде! У нас също стават такива неща. Не четеш ли новините? убит ученик, удушено дете... до търново преди 3 седмици убиха студентка

Е те си сидят в кочината, в бг-то.

простотията ти е безгранична - що за отрепка ще пише подобни тъпотии

Тука гледам 500 коментара само простотии. Дали виновника не е някой от началниците на русофилистиците?! Все пак става дума за 5 годишно дете, а тука само за него не прочетох. Значи?!

Дебел ви се пише. По информация на тасс, през Май Русия и Китай ще имат специална среща, за да решат дали да обединят двата си основни проекта в един. Става въпрос за Евразийския блок и Пътят на коприната. Това ако стане Сорос ще му се наложи да почва от нулата и да продава зарзават в Поморие.

Другарю, извади термометъра от чекмеджето и го сложи под мишницата! В червената зона е нали, марш на доктор!

Другарко, такъв термометър ше ви турна, че не мое го носите!

Твоя зарзават ли ще продава, дето ти е в гащите? Ами той и 5 пари не чини, както и на Волен и Путин. Горкият Сорос, умира гладен.

За моя ''зарзават'' само на опашка се редите...

Напишете в Гугъл сел я жопой на ежа и се наслаждавайте. Най-вече на снимката.

Ти си бедна,жална душица.Толкова омраза,освен ако не са те онодили отряд пияни руснаци на младини,или си за психиатър или си платен,което е почти същото.Това е трагедия.Между вас и убиеца няма разлика-омразата е форма на психическа енергия,която генерирана веднъж рано или късно се проявява.Омазали сте целия форум.Лекувайте се.

Това е паталогия - не е виновен човека. Виновен е той който го изтърва и даде достъп до интернет.

Напиши- сел OZZY на хуя жопы драною.!.)) И се наслаждавай хахаха

Руски надничарю, с български х.й ще те нахраним.

Очевидно е, че по света вече има изродени, психически крайно неуравновесени хора. В Поморие беше убито дете, все едно дали заради неуредени сметки или по други причини. Отново убито дете, без значение откъде е и какви са причините. Посяга се на дете, че пречело, или плачело, или просто защото се е родило. Дори животните са готови да разкъсат, ако се посегне на малко от стадото им. Какво става с хората? Защо хомо сапиенс, който уж можел да мисли, се изражда така отвратително?

Аз се позачудих защо днес фобите са така активни в тази тема. А то каква била работата. Сорос щял да инвестира 1 млрд. долара в Украйна. И нашите сороски подлоги се напъват да покажат колко злоба могат да леят срещу Русия, та дано нещо от този милиард прокапе и към тях. Успех, безродници!

поздравления за разследващите. наи после едно ефективно разследване

Разбраха ли кой е убил детето?

Докато голяма част от тук коментиращите се обиждат на русофили и русофоби и се надприказват кой е по-по- най- мафиот, един друг етнос, от една махала ни показва нецензурни знаци пред камерата на Бенатова и яростно скандира "Българите на к-а-й-м-а"

След последните(поредните) факти за българската журналистика,още ли има хора да им се връзват?За рейтинг и пари са готови на всичко.Може да им е дала по 10 лева за да врякат

Бенатова специално ги предизвкиква за да крещят по нещо обидно, а тя да снима. Иначе отдавна да зрителите да са забравили, че такава журналистка е съществувала. Ако въобще е съществувала.

Абе що има толкова много коментари под тая новина?

И откъм тази граница трябва сериозен контрол - иначе изроди ще трепят деца в България .... няма по-лоша слава!!!

Браво на МВР!

Мъка , като се казва в един филм.За сетен път се убедих ,че зад постовете се крият различни видове изроди , които на едно гнусно престъпление като убийство на детенце се дават политически ,икономически, национални, етнически и други окраски.Това е едно човеко- ненависно престъпление , което малък брой уроди и извратеняци могат да извършат.Всички трябва да се замислим какви същества бродят безнаказано между хората.А може и липсата на адекватно наказание ги кара да се чувстват спокойни и недосегаеми и сигурни ,че няма да получат полагащото им се възмездие

Бог да прости това малко детенце! Какво трябва да си сторил за подобна съдба? И май ще излезе истина че Русия преди години не ни е освободила ,а и тя е окупатор като Турция .То само като гледаш какви изроди има в Русия....

ах, колко си нажален, само дето расистката ти злоба стърчи. изроди има навсякъде. запомни го, Щерев/Иречек.

Не може да споменаваш Бог и да лееш злоба..................

Много руснаци има в България.щом не знаят майка му къде живее на детето значи си веят байрака руснаците че и сметки разчистват.адресна регистрация няма ли?откъде е влязла в България?Руската мафия или фсб си прави каквото си иска!контрол над всички чужденци трябва да има.

Намерихме руснак психопат. Чекатило също е психопат руснак. Значи всички руснаци са психопати, вкл и Путин е психопат (тук вече се вие от кеф). Т.е. трябва да се въоражим до зъби и да им покажем ядрено надмощие. Е това е логика за 10 цента на пост. Дзън.

И ти си в списъка. Безплатно. Бау!

Чикатило е украинец. Укрина искаше от Европа да направят изключение и да го разстрелят-от Европа казаха " Не , правата на човека преди всичко".Кой сега е психопат? Май тия от европарламента са поне малоумни.

Ти си малоумен и лъжец. 1. Чикатило е роден в Украйна, но е руснак. 2. Никого нищо не са питали "украинците". "Процесът приключва през юли и присъдата е отложена за 15 октомври, когато той е намерен за виновен за извършването на 52 от 53-те убийства, и е осъден на смърт за всяко едно престъпление. Чикатило е разстрелян с изстрел в тила на 14 февруари 1994 г." - това са данните. Но всеки може да ги употреби както пожелае. Например за да докаже, че авторът е хермафродит.

Ох, поне прочетете, преди да пишете глупости. Чикатило е осъден на смърт и екзекутиран. Тогава СССР още не се беше разпаднал. Още малко и ще напишете, че укрофашистите са държали Чикатило на склад и са го пуснали да яде деца в Одеса.

Та, казвате, да се въоръжим с ядрени ракети и да постигнем надмощие? Хм, аз пък, не знам защо, имам спомени, че напоследък Русия често изстрелва разни ракети, а онзи ден даже изпробваха нова разработка на трудно уязвима междуконтинентална ракета. Обаче това сигурно не е вярно и е плод на соросоидното ми въображение и на дрънкащите из джобовете ми центове, което дрънкане заглушава гласа на разума и на руската истина и отваря поле за изява на гнусната пропаганда на ЕС и НАТО. Нали така, другарю???

Извинявам се, осъден е по времето на СССР. Член на КПСС.

От ракети изстреляни от Русия - не знам какво толкова се разтреперили. Имат войска - тестват ракети. Дотук история пази спомена на единствена държава използвала ядерно оръжие срещу цивилни хора - САЩ. Ама не забравяй и за дружествена ракета,която разби къща в Горна Баня.Ракета дошла не от Русия а от твои съюзници американци - та недей да се плашиш от Русия - огледай се за партньори

аз нямам спомени, но съм чела, че твоите кумири са спретнали атомно нападение над два японски града и то след приключване на ВСВ - и съм чела, че пилотът се е самоубил, след като е разбрал какво е направил и как всъщност е ликвидирал ужасяващо цивилни граждани и деца заради демонстрация на американската сила и мощ. Освен това съм чела, че има версия, че уса си спретнаха това с кулите-близнаци и на другия ден започнаха бомбардировките над Ирак - колко бяха жертвите в кулите - не е ли около 3000! И не ти ли минава през ума, че разумът /ако има такъв/ на всички войнолюбци е еднакъв, без разлика на националността. И защо все не забелязват такива като тебе къде са американците днес - на колко км от собствените си граници и какво правят там, кой ги е викал - не съм чела - и кого от какво спасяват? Само не ми казвай, че е от руснаците, защото не е вярно. Измисли нещо по убедително и истинско, аз съм българка, а не американско кокаколово зомби. Руснаците са особени хора, но са много яки патриоти, за разлика от нас - и това ни дразни.

Милото дете, толкова ми е мъчно за невинното създание. Дано, там горе на небето да е спокойно. Който е извършил това жестоко деяние ще си получи възмездието рано или късно. Дано, да не намери мира и спокойствие никога повече и да изтърпи най-тежки наказания. Той Бог си знае работата.