Жестоко убийство в Червен бряг, жертвата умря в аптека

52-годишен мъж е бил намушкан с нож на улица в Червен бряг. Той се е опитал да потърси помощ в аптека, но е издъхнал, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Жестоко убийство в Червен бряг, жертвата умря в аптека | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честито Ви ЕВРОпредседателство! Добре че е 6 месеца, че то жив човек няма да остане в България!

Как се казва убиецът ако не е тайна?

Убития е е ром,а убиеца българин.Жената на убиеца е виновна за станалото.Напуснала е мъжа си и е отишла при другия.И той е решил да раздаде правосъдие.

След 72 часа ще духне,и ще го обявят за издирване.Това е процедурата в България.Той и без това е бил в автобус на път.

Вчера по магистралата имаше няколко автобуса посока София спрени от 3 патрулки,чудех се какво става , а явно са търсили човека.

kirchevo

От ПЕТИ квартал ли са??????

Мотото на българското европредседателство е "Нов ден - нов труп".

България се превърна във филм на ужасите, т.е. едни човечета я превърнаха ... А медиите се пробват със старите манипулации за отклоняване на вниманието, но те вече не работят. Народът е изпаднал в амок. Психария навсякъде ...

Всеки ден от Европредседателството е благословен и окъпан в светлина! Подобни битовизми не могат да помрачат радостта ни от Европредседателството, колкото и да не им се иска на някои да признаят този безпрецедентен успех!

Уважаеми журналисти, Често си задавам въпроса защо не цитирате имената на престъпници (убиец в случая), и защо криете произхода им ,ако последният е циганин- в което съм почти сигурен. Моля отговорете ми- и без това живея с чувството че съм дискриминиран в собствената си държава, а още повече ме дразни че скривате истината. Създавате впечатление на съучастници в геноцида срещу българския народ !

Убиецът е 31г. Българин

Български гражданин от етнически произход..

Най вероятно младият човек извършил убийството живее в така нареченият "пети квартал"

Млада и красива жена е застанала помежду тези мъже на честта.

Убиеца от тъмнозелените ли е? защо вечно криете, а?

Убитият е ром,убиеца българин.Заради жена се е стигнало до убийството!

полицейски автопатрул, а не линейка? Вашта мама смотана. Като сигналът е за наръган човек, да бяхте изпратили пожарна - да го гаси!

полицейски автопатрул, а не линейка? Вашта мама смотана. Като сигналът е за наръган човек, да бяхте изпратили пожарна - да го гаси!

Кво става беее? Средно по деама-трима...на ден....УБИТИ ! В годините на прокламираната евроамериканска демокрация ? Кво става бе? По времето на ,,човеконенавистният социализъм" не си заключеахме домовете,а решетки на прозорците имаше само по затворите.... Спал съм изморен от шофиране,на отворен прозорец в джобове на междуградски път...съвсем сам...със стока и пари в себе си....посред нощ... Само не ми казвайте,че е имало инфо-затъмнение...баща ми бе юрист и винаги е имал пълна,точна информация....и да е имало някакви УМИШЛЕНИ УБИЙСТВА....били са по 2-3 на месец....най-много за ЦЯЛАТА СТРАНА и извършителите им биваха на 100% разкривани и на 200% свършваха жизненият си път или като живи мишени на някое стрелбище или като копачи в урановите мини....

Абсолютно прав сте ! Споделям вашето мнение. За съжаление след 1990г. няма държава, морал, ценности, чест достойнство. Само дебили наричащ извратеняци и всякаква друга сган и измет...и се демократи , а на практика крадци, мошеници, наркомани,

Ох, стига сте се правили на загрижен. Тези дни на дневен план е шепата педали в БГ да нямат права. Нали това ще разтуши държавата. Сега какво мрънкате за дреболии. И коментаът ви е топ, сигурно ви е зарадвало. Лицемерие до Бога. И не, не съм от педалите, просто има и нормални.

Съвсем малко повишаване на бедността е необходимо за да се генерира вълна от насилие!

Вероятно причината за убийството са неуредени любовни отношения.

Може и за паркомясто да е - все пак е на улицата.

Вероятно възрастният мъж е чукал жената на младия.

Можете да бъдете сигурни, че е команч - избирател на Боко.

Личи, че Падишахът 5 века е бил тука..ятаганджилъци!

Убиеца 100% е бил индиец. От нашите си индийци, с лилави венци.

Убиецът е 31г. Българин.

Поне една седмица без зверства,ще има ли . . . ?!Ако да,кога . . .?!

Когато падне Тиквата. Дотогава няма да има нито ред, нито спокойствие. Мафиот за Премиер?!?!?! Ти какво очакваш?

Скрий се някъде бе, рубладжия червен смешен. Бойко си има много кусури за дялане, обаче ако падне той кой ще дойде? Изгладнелите червени бабички от Позасрано 20 ли? Нали ги видяхме колко струват и при тройната коалиция и при Орешарски. Цялата върхушка са далавераджии, но някакси предпочитам понахранени и разпознаваеми в Европа и САЩ далавераджии отколкото изгладнели русофилски далавераджии.

е как да има давам пример 1. отивам за цигари до денонощния магазин към 23,00- нападат ме двама цигани около 27-30 години с цел да ми вземат парите 2 Разхождам си кучето на полянката до блока нападат ме 4 надрусани мангали с цел обир и много други случаи и то все неуспешни )))))) АМА ДОКОГА ТАКА БРЕ (РОМИ) ВИ ПРАВИТЕ ЛИ РАЗЛИКА МЕЖДУ ДОБРО И ЗЛО ?

?

Какво му е жестокото? Ами ако беше набит на кол, какво щеше да бъде тогава?

Ако убитият беше твой близък пак ли нямаше да е жестоко? Аз пък само да те питам - кое убийство не е жестоко?

Не питай,а си помисли колко си загрубял и вече си се дефирмиралот обстановката в колонията.

Материала намалява с всеки ден - вече са 80% без двама.

"...убиецът е задържан за срок до 72 часа." След 72 часа ще бъде освободен, да си ходи по живо по здраво.

Да не го задържите за повече от 72 часа , има още ''работа''.