”Самотният бегач” от Борисовата градина вече е в чужбина?

МВР претърсва интернати за издирвания младеж във връзка с убийството на 16-годишния Георги в Борисовата градина. Възможно е обаче момчето вече да е в чужбина.

Обратно в новината

Коментари - ”Самотният бегач” от Борисовата градина вече е в чужбина? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Kръвта върху лицето на момчето от снимката е фотомонтаж,милиционерите хал хабер си нямат какво наистина е станало и стрелят на посоки като създават илюзията че се работи по въпроса.Kолкото разкриха кои е убил сестрите Белнеиски толкова ще разкрият и това убийство.самият факт че все още има 190 публични показни убийства от зората на червената демокрация показва че наи големите некадърници са се самоназначили за опазването на законите в местността българия,некадърник до некадърник,роднина до роднина.

Чие ли детенце е този от снимката, че и със нея не могат да го намерят.......

Значи...първо на първо какви са доказателствата, че това момче е убиец?????? Как така решиха, че точно той е виновния???? И ако това е така,как така МАЙ бил в чужбина, еоооооо спите ли бе ченгета дебели....че от България за да изведеш непълнолетно дете ти искат декларация подписана от двама родители, имаш лична карта, снимка, все още някакъв контрол на границата...та как така МАЙ, ние не сме страна ние сме АБСУРДЪТ НА 21 век хора....

Вероятно и в България трябва да се прилагат някои подходи, използвани в някои напреднали страни. За този заплетен случай с висока обществена значимост, си струва обявяване на определена парична награда за лицето, спомогнало за разкриване на престъпника.

Напуснал страната-голям,праз!Важното е късогащниците от Мильовският Синдикат ,да има ,за какво,да протестират!

да не разчиташ, че " нашата полиция ни пази"л молиш се да не ти се случва и така, като в дивия запад преди години

Като не го знаят кой е, как разбраха, че е в чужбина... ? Ба ги у специалистите - хващат ги само, ако някой се предаде сам

има си хас да не е избягал като житен бегач или наи-легално през терминалите. Tакава ни е организацията и нивото на честност също.

Лъжат бе, тоя случай се използва от властта за всяване на страх сред населението.

-жертва на това толкова хладнокръвно злодеяние :( Но-о-о, нали знаете, който нож вади-от нож умира... Господ забавя, но в никакъв случай не забравя и с по-късна дата, урежда нещата по негова компетенция!

лош материал...

Точно герберите са най-лошия възможен материал в България. Виж и депутатите им какви примитиви са.

Моля,моля не обиждай клоакистите-те са ненадминати!...

Колко хора с ефективни присъди напускат страната, какво остава, за такъв, когото още не са хванали.

Sm3hurk0

Те не могат да разпознаят и намерят човека толкова време, но се твърди, че е в чужбина ! Намерете някой, който прилича на този от снимката и малко пердах и ще щризнае каквото му кажете. Съсипвате професионално още един живот на някого, но ще имате излъскан имидж.

още по-замазани и замъглени снимки,може ли? няма ли спецялни системи,за изчистване и проясняване на такива кофти снимки,било то и от камера.ако няма,защо няма.не сме ли 2015? или 2015 по света,а у нас......

Sm3hurk0

когато снимката е с ниска резолюция - няма начин как да стане това. Това го има по филмите сами ! След всяка видеообработка, се отдалечаваш от истинския образ - като с дубликат на ключ.

Занимавал ли си се някога с видеобработка та го твърдиш това?

Може да е някой по-голям с инфантилна физиономия и да не е ученик ?! Действително изглежда на 15-18, но извъртяния с пръстите навън крак подсказва, че може да е дори на 25-28!!! Има по-зряла стойка от такава на ученик.

Ако беше ученик и може да се предположи, че познава района (знае посоката да избяга, а и казват, че ученици са се събирали там), щеше да знае, че има камери. Той е с яке в топло време, а не си крие лицето.

А може и на Луната да е избягал... некадърни ченгета прости!

Ако беше в учебния период,лесно . Дори чистачката в училището щеше да каже - Абе не съм виждала скоро ''Ваньо'' да идва на училище! ДАЙ ДА ПОПИТАМ ДИРЕКТОРА ДА НЕ БИ ТОЙ ДА Е.....Така и всеки учител,съученик, дори съсед в блока. Сега ''Ваньо'' не е на училище, във ваканция е и дори бдителните съседи, не могат да преценят това той ли е и дали не е избягал от България . Ако ''Ваньо'' не се появи на училище и след 25 септември например, ще бъде разпознат ! Това е моята прогноза.

Sm3hurk0

това са косвени доказателства !

Ами ако е бил последен клас?

ццццц..даже една версия правдоподобна не могат да изтърсят...ццц..какви полицаи какви пет лева

2 наблюдения на лаик: Има типична ломброзовска физиономия (плосък череп, ниско разположени уши и т.н.) и сякаш е от северозападните покрайнини, там често се срещат такива изродени фейсове

Италия е демокрация с мафия вътре, България е мафия с демокрация вътре. Миша Глени Нещо да добавите?!

Миша Глени е агентче.

ПРЕДИ 89 ГОДИНА АТЕНТАТА НА ГАРА БУНОВО БЕШЕ РАЗКРИТ САМО ЗА 10 ДНИ/ ПОНЕ ТАКАВА ИНФОРМАЦИЯ СЕ ПОДНАСЯ НА ОБЩЕСТВОТО/, ТЕРОРИСТИТЕ ЗАЛОВЕНИ, МНОГО БЪРЗО СА БИЛИ РАЗКРИТИ И ОСУЕТЕНИ И ТЕЗИ ВЪВ ВАРНА, СЛИВЕН, ПЛОВДИВ. СЕГА СИ ИМАМЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, ОТ ГОЛЕМИ ПО-ГОЛЕМИ, ИМАМЕ СИ И "ПРЕКРАСЕН" МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИ РАБОТИ УЧИЛА СОЦИОЛОГИЯ, РАБОТИ ЗА ВЪТРЕШНИЯ РЕД, А НЯКОЙ ЧАКА ДА СЕ РАЗКРИЕ "БЕГАЧА". АМИ АКО ТАТКО ИЛИ МАМА Е ЕДИ КОЙ СИ - .."КАКВО ТУК ЗНАЧИ НЯКАКВО ДЕТЕ НА РОДИТЕЛИ, ТА САМО "НАШИТЕ ДЕЦА СА ДЕЦА", ВАШИТЕ - С ТЯХ МОЖЕ ВСИЧКО. АТЕНТАТА В БУРГАС ГО МЪТЯТ ЦЕЛИ ТРИ ГОДИНИ, "ПРИЯТЕЛИТЕ" ОТ АМЕРИКА НИ ПОМОГНАХА, РАБОТИ СЕ ПО СЛУЧАЯ - ТОВА НЕ Е ЛИ ДОСТАТЪЧНО, ЕХ РЕЗУЛТАТА ...КАКВОТО НИ НАРЕДЯТ ТОВА ЩЕ РАЗКРИЕМ... Н А Р О Д Е !!!

Самотният бегач от Борисовата градина - а МВР е куц кон (цигански).

Не знам, почвам да си мисля, че този "самотен бегач" е син не някой важен татко. Не може да не могат да го издирят, вижда се кой е. Всеки, който го познава ще го разпознае по снимките. Сега май наистина ни подготвят да забравим за разрешение на случая.

Много подходящ сценарии за тренировка на бъдещ специален агент от чужди служби.

И какво пречи момчето да е бежанец? И вече да е във Франция, Белгия, Холандия или където и да е другаде. Има доста светли чужденци от арабските държави, жълто-сиви на цвят, не всички са черни.. Никой не знае точно колко бежанци има в България, колко са влезли и колко и кога са излезли. Затова и ДАНС правеха акции толкова често по едно време, аме не намериха 'бегача' в копторите в София. Няма и да го хванат, щом 2 месеца не могат да преровят дневниците на училищата и да отсеят по-рисковите ученици.

щом се използва целия ресурс в цялата страна, не трябваше ли проверката по училища и т.н. да стане за максимум няколко часа. И още толкова, за да се проверят всички официални изходни точки на страната. Какви бяха тези проверки 2 месеца..

Според мен, раницата заблуждава, това момче не ми прилича да е ученик.

Как е възможно да не е открит- еми нали някой трябва да го разпознае. Очевидно е питано в училищата и тн.

Ами ако не е в чужбина? Снощи в Габрово, в кв. Баждар мина едно лице, на ръст видимо пасва на покааания на снимката, с зимно яке с качулка!!! Ровеше в един контейнер пред блок, до храсти. Не виждайки че го гледат.Тръгна и поглеждайки нагоре видя, че го гледат. Замръзна за миг!!!! усети се колебание дали да продължи!? Направи го с доста бързи крачки! Дали не е е същия?? Нека от МВР Габрово пуснат потерите си в крайните квартали на Габрово!

Родната милиция ни лАжИ.

Kръвта върху лицето на момчето от снимката е фотомонтаж,милиционерите хал хабер си нямат какво наистина е станало и стрелят на посоки като създават илюзията че се работи по въпроса.Kолкото разкриха кои е убил сестрите Белнеиски толкова ще разкрият и това убийство.самият факт че все още има 190 публични показни убийства от зората на червената демокрация показва че наи големите некадърници са се самоназначили за опазването на законите в местността българия,некадърник до некадърник,роднина до роднина.

Он 2 юни до 11 юни полицията не публикува снимката на предполагаемия убиец, за да не го разпознаят.Полицията има ресурс за всичко - да бие момичета, да рекетира водачи на автомобили, но не и да разкрие този на снимката.

Нормално, "интересът клати феса".

Самотният бегач от Борисовата градина вече е в чужбина? Можем да кажем , че е станал вече "самотния бегач" на "дълги" разстояния.

Как е възможно убиеца да го има на камерите а да не е хванат до момента- вече 63 дни.Как хванаха за 40 минути убиеца на англичанката от Маломир и други и други.Защо не е хванат убиеца от АМ-Струма на портала или помиярите братя Галеви които сега ще са защитени от Мая Манолова. Кой е убиеца.

Искам само да уточня, че младежът от снимката е заподозрян от следствения екип, не е осъден за убийството.

Кой да търси момчето от снимката ?! Кадърните и умните ги изтикват в ъгъла, даже ги уволняват за глупости, а на тяхно място се назначават 'калинки' защото мама и тате са началници в МВР и айде на държавна хранилка. И така ден след ден текучеството на кадрите огромно, обаче бай Милю Ционерски се издига и става началник, боли го патката за някакво убито в Борисовата, при него няма как да се случи защото семейството му е от Подгумер или Чепръклево..

За да се знае, че е напуснал страната трябва първо да знаят кого търсят и второ да има регистрация на личен документ от изходящ граничен контрол. Останалото са глупости, извинения за некадърност и мотивация за прекратяване на търсенето.

каква полиция е това, щом едно дете, тийнейджър не могат да хранат!?!

Още малко го потърсете седнали на бюрата по интернет

Няма го човека и няма вече и проблем МВР-то много ги умее тези неща!

С кадрите с които разполага полицията, не момчета ами и куци охлюву ще им избягат.

Родната милиция ни пази! Аматьорска работа... жалко. Мятат боб за да открият виновника. После ще разчитат и на самопризнание, защото в противен случай съдът ще го освободи, поради липса на доказателства. Много ни е скапана държавата, ей, много...

Едно убийство колкото време минава, толкова шанса да се разкрие става по-малък. Да не кажа никакъв, след толкова време дори да го открият свидетелите няма да се намерят или те няма да си спомнят ясно нищо от някакъв ден преди 3-4 месеца, всеки адвокат ще ги разпъне от въпроси.. Особено, че не е престъпление да бягаш в Борисовата градина.

Толкова неразкрити убийци, към тях още един... Във филмите е лесно.

Вече ни подготвят за това, че убиецът няма да бъде разкрит. Фактът, че не е взел нищо от убитото момче ми подсказва, че убийството е с цел лично отмъщение/ вероятно ревност/ и че убиецът няма нужда от вещите на момчето. Та богатия татко вече ще да му е осигурил сигурно убежище в чужбина.

не установена самоличността му ---а е установено че е избягал в чужбина -----виц---само дето не е до смях----а е пълна трагедия

Може и да не е българин.

със сигурност

Полицията отделя голям ресурс. Родната полиция ни пази. Ама ние вече нямаме ресурс да сме пазени.

И затова ли се дават стотици хиляди за камери? Камери от които се виждат само силуети! Тичал 23 минути, и на нито една снимка не се вижда кой е... да ви пикая на видеонаблюдението!

Нима? Каква изненада!Е, наспахте ли се господа от МВР-то?

Хем не го знаят кой е, хем пък бил напуснал страната. Глупости. Убиецът е син на някой и сега го прикриват.

И Отново : - стъпка Първо (на Двустъпковата) Е --> Тотално СКРАПИРАНЕ на Вонята която 'наште' Целево шлякат !

Ако сенките от дърветата и от тялото му отговарят на времето когато е извършено убийството -той е.Но доколкото си спомням,беше около обяд ,а сянката му сочи поне1или2ч.

Къде по интернатите го търсите, този е на мама и тате момче и най-вероятно вече напуснал страната , вижте кои ученици подозрително дълго не ходят на училище от тази дата.