ФБР ще разследва убийството на малтийската блогърка

ФБР се включва в разследването на убийството на блогърката Дафне Каруана Галиция.

Обратно в новината

Коментари - ФБР ще разследва убийството на малтийската блогърка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко, симпатична жена. Но какво да се прави - смелостта нерядко се заплаща скъпо...

Отдавна се чудех, след като Малта се управлява от Малтийския орден и подобни сектанти, как не се е чуло за някаква голяма сатанинска масонска престъпност. И ето че изведнъж гръмна с все сила.

Щом ФБР се е включило, значи работата ще се потули ...

А ако не се потули, съгласен ли си да се признаеш сам за тъпак и обикновен руски трол ? Съвсем сериозно те питам.

Една от задачите на ФБР е да разследва политиците в собствената си страна. След като почти масово политиците в САЩ са масони, сектанти и престъпници и според ФБР всичко е наред - изказването на горния потребител е съвсем резонно.

Само като прочетох че става въпрос за пари дадени от президента на Азербейджан , и ми стана ясно че са намесени социалисти ! Справка - мъжлето на Бокова .

Ако беше "разкрила" - разкритият щеше да се самоубие. Или да подаде оставка. А тя клеветила наред, знаем ги журналистите в най-безотговорната им форма - "блогери". Клеветила наред и някой не е издържал. Не се търпи техният терор.

терор казваш .. Хмм..звучиш така все едно си на страната на крадците, а в случая и убийците. Изглеждаш напълно съгласен как и Путкин си разчиства ''клеветниците'' - Политовская и други.

След публикуването на т.н. "Панамски досиета", най-големи загуби понесоха британските офшорни зони, такава беше и целта на операцията. Доколкото тази е била свързана/използвана за разкриване на информацията сега й се налага да плати за това по най-скъпата тарифа.  Вероятно короната си отмъщава, само около 2 часа след убийството й непознат нарани 3 ма души с нож в Лондонското метро! Ритат се по кокалчетата...

Западните свине сега треперят

Дали не е било спор за парко място?

Уби я липсата на правова държава и политическата корупция в една завладяна държава. Уби я липсата на европейска система за мониторинг на всички държави.

Краварите ще отнемат улики и ще прикриват следи

Аз не разбрах руснаци да участват в разследването. Щото краварите са в Московия. Виж колко телета са си развъдили като тебе, форумни тролчета.

социализмът краде и убива

Къде го видя този социализъм да идем там да живеем? Ама този с хубавото образование,безплатното здлавеопазване,сигурност,качествена храна,висока култура...

Чудесата на социализма 1 Всички имаха работа! 2 Независимо, че всички имаха работа, никой не работеше! 3 Независимо, че никой не работеше, петилетните планове се изпълняваха на 100% 4 Независимо, че планове се изпълняваха на 100%, в магазините нямаше нищо! 5 Независимо, че в магазините нямаше нищо, всички имаха всичко! 6 Независимо, че всички имаха всичко, всички крадяха! 7 Независимо, че всички крадяха, стигаше за всички! 8 Независимо, че стигаше за всички, всички бяха недоволни! 9 Независимо, че всички бяха недоволни, всички гласуваха ЗА!

"Говорителката на Държавния департамент на САЩ Хедър Науърт заяви, че САЩ осъждат "възможно най-категорично ужасния акт на насилие, извършен срещу" Галиция." Не е доста нагло, точно най-големите държавни терористи да осъждат акт на насилие. Ами сащ с насилие живеят, иначе няма да крадат света и ще умрат от глад.

Не че ние сме цъфнали и вързали, но мафията не е само в българската държава. Световна тендецния е това.. Държавната власт е в ръцете на мофиотски структури, които са парцелирали държавата на сфери на влияние...

Най-бандитската държава в света САЩ осъжда бандитското нападение.

Не си живял в МОСКВА тогава говори

позната история, синко! И у нас е така!

Значи затова нашите журналисти се занимават само с глупости,а не разследват корупцията в страната и най вече по високите етажи на властта,но пък те им се отблагодаряват или с някое апартаментче или с високи премии.Е как да разследваш такива добри хора?

Само кажа на онези, които не знаят, че Малта се управлява от социалисти (Работническата партия). Така действат социалистическите правителства по целия свят - крадат и като ги разкриеш - убиват.

Прав си, но това не се отнася за социалистите, а за всички партийни структури от всякакъв цвят, по съществото си това са ОРГАНИЗИРАНИ ПРЕСТЪПНИ ГРУПИ, с цел обогатяване на групите и членуващите в тях. Държавите се управляват по мафиотски тертип от тежи ОПГ, целият свят е в лапите им и няма измъкване...

Отговорът на въпроса от заглавието е лесен. Управляват социалисти и ги разкриват един от грабежите им. После е ясно...

Не е важно кой е извършил убийството! Важно е кой го е поръчал, а определено това са тези срещу които тази жена е писала блоговете си! Бог да я прости! Явно идеята на ФБР е да посочат руснаците, може и корейците, а защо не и иранците или венецуелците...! Американски смешници, никой вече не им вярва!!

Оппааа... Много бързо се задействаха тия от ФБР бе! Може би техните наемни убийци да са извършили убийството! Сега САЩ ще замажат нещата и ще прехвърлят вината "от болната на здравата глава"!

всички офшорки принадлежат на евреи,а те не обичат никак ,някой да им пречи на незаконния бизнес . там се крие истинската мафия ,а който рови там свършва като тая журнаистка или изчезва безследно . американците бързо ще замажат положението ,имат опита .но уикилийкс дава 200 000 000,на тези които имат информация за убийството .

Дафне галиция беше известна като "жената Уикилийкс". На кого пречи основно Уикилийкс? И кой раздуха аферата "Панамски книжа" с една, едничка цел да бъде дискредитиран Владимир Путин? Да де, но това не сработи и в последствие се получи ефекта на бумеранга върху "сценариста" на "Панамски книжа", вездесъщия Джордж Сорос! Вместо Путин обаче, започнаха да гърмят офшорни "партньори" на кукловода, което изобщо не беше предвидено в сценария. И се налага да бъдат запушвани устите на разследващи журналисти! Кой има най голям интерес всичко да се замете под килима? Същият този, който предизвика този скандал! Американският гражданин Джордж Сорос! Затова ФБР иска, не иска трябва да се включи вразследването!

Вие явно знаете неща, които никой не знае.Няма страшно това в България минава..да не разбираш от нищо , но да се изказваш компетентно!

Путин? Предполагам...

Не е Путин, но путинуидите-социалисти в Малта.