Убийството на Милена било ”нелеп инцидент”

Пловдивският апелативен съд остави в ареста обвинения за убийството на годеницата си Илиян Рангелов. Защитата му пък определи случилото се като "нелеп инцидент"

Обратно в новината

Коментари - Убийството на Милена било ”нелеп инцидент” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

SMS кореспонденцията на годениците показва, че във фаталната вечер на 28 декември, след като Илиян е бил сам на кръчма, избухнал скандал между него и Милена. Той изпаднал в ярост, след като Милена му заявила, че го напуска. Ето, това не е ревност, а чиста омраза и ярост, че Милена го спира да кръшка.

Много е нелепо - Миленчето е прибирало професионалното служебно месарско сечиво (инструмент)-нож в чантата си, докато е тичало към спирката на колегите, обаче нелепо се е хлъзнала на снега и паднала върху ножа. Той Рангелчо....пардон Илянчо, чул тупурдията на улицата, излязъл почнал да утешава Милена, че ще повика 112, обаче тя не му повярвала и направила беля - издъхнала. Той оказвайки първа помощ докоснал ножа (затова са отпечатъците), обаче видял фаровете в далечината и си помислил, колко нелепо би изглеждал в очите на евентуални свидетели над трупа й, след което хукнал да се укрива с ножа. Еми много е нелепо, наистина! Боклуци сте това адвокатите!

Адвокатката Пейчева е бивша съдийка от Асеновградския съд. Тогава други ги плещеше. И не е мома ,а вече на второ венчило.

То че не е добре психически е ясно. Но защо не се е лекувал е друг въпрос. И защо психиатричните експертизи при брак са непрофесионални е втори въпрос. И дали въобще са си правили е трети въпрос. Много въпроси ама след дъжд качулка.

Мале, колко хрисимо гледа... Тоя гледа с надежда?!........!!! Доволен, че се отърва от неудобното бреме и има надежда за бъдещ хубав живот.. Ебаси идиота.

Всичко е тръгнало от психично болната му майка. Вижте я във фейсбук, какъв поглед само.... Тотка Рангелова. Тази особа е възпитала така сина си, той никога не е виновен. И след убийството е отсякла - синът ми няма вина!

Та, не си довърших мисълта. Тя не е трябвало да ражда. Раждането на Илиянчо е нелеп инцидент, да, прави са.

убийство, когато стреляш на сватба във въздуха, а куршума вземе та рекошира и уцели някого...!Но да целиш с нож някого в сърцето, това, хм,хич не е нелепо, а много си е лепо...?!

нелепият адвокат!Само заради подобна "пледоария" трябва тази да бъде изключена от адвокатската колегия...!

обикновено повечето самоубийства са въз основа на ревност. Този като е толкова ревнив що не се самоуби, а хукна да убива, ама после направил опит за самоубийство, след като е отнел човешки живот, и как така остана жив?

Хора как може за убийство максимума на присъдата да е 20 години? Трябва да минимум 50 или доживотна !!! Защото гледах интервю на убиец който казва "аз знам че ще лежа 20 години с труд и добро държание и по-малко и съм преценил, че ще направя престъплението и ще ги лежа :( , но ако беше доживотна ....

Адвокатката, както обикновено е стара мома ли? Няма ли вече закон, че отнет млад живот, както и присъждане на деца в бракоразводни дела и други казуси, касаещи бъдещ млад живот на днешни бебета, деца и юноши, НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ РЕШАВАНИ ОТ НЕ РАЖДАЛИ ЖЕНИ-АДВОКАТИ И СЪДИИ????

ИМА ЛИ СЪД ЗА АДВОКАТИТЕ?????? СЪД ЗА ЗЛОНАМЕРЕНО И НЕОБОСНОВАНО БОРАВЕНЕ СЪС ЗАКОНИТЕЕЕЕЕ?????? ИМАТ ЛИ СТРАХХХ БОЖИЙЙЙ АДВОКАТИТЕ? ИМАТ ЛИ СТРАХ НАРОДЕНННННН , АДВОКАТИТЕ ????? Гниди долни, боравещи с думи и категории, нарушаващи всякакви морални и човешки категории!!! ПРОКЛЕТИ ЩЕ СТЕ !!!! ОТ БОГА !!! ОТ НАРОДА!!!!! ОТ ЖЕРТВИТЕ И ДУХОВЕТЕ ИМ!!!!! ОТ МАЙКИТЕ И БАЩИТЕ ИМ!!!!!!!!!!!!!!! ТЕЖКО НА НЕВИННИТЕ ВИ ДЕЦА, ЧИИТО КАРМИ ЗАРАБОТВАТЕ С ТАКИВА ГРЕХОВЕ, НЕОДОБРЕНИ, ДОРИ ОТ ЗАКОНА!!!!!

БЪЛГАРИ, има една мярка в правото, една линия, която дори адвокатите не могат да я нарушават и прекрачват. Вече четвърт век с нас се гаврят едни стари моми-адвокатки и съдийки безплодни, безскрупулни лешпери- адвокати, които съсипаха обществения баланс и морал и ни превърнаха в бананова република. БОГ ДА ГИ НАКАЖЕ И ЛИШИ ОТ ПОКОЛЕНИЕ, ЗАЩОТО СА НЕСПОСОБНИ ДА СЪЗДАДАТ ТАКОВА, а ако го създадат, ще го възпитат като УНИЩОЖИТЕЛИ НА БГ-НАРОД И НАЦИЯ! РОПТАЙТЕ И ПРОТЕСТИРАЙТЕ, ЗАЛЕЙТЕ МРЕЖИТЕ С ВЪЗМУЩЕНИЯ И НЕ ПРИЕМАЙТЕ такива АНТИЧОВЕШКИ, АНТИРЕАЛИСТИЧНИ тези и доводи, искащи и налагащи БЕЗНАКАЗАНОСТ и ИЗЧЕЗВАНЕ на НАРОДА НИ! СПАСЕТЕ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ! Четвърт век подкупни ПРОДАЖНИ адвокати И СЪДИИ отнемат дете от майка като еничари и ги дават на бащи-психопати и насилници, както и обратното - лишават достойни бащи от бащинство, заради майки-домашни насилници-психопатки, отмъщавайки си на децата и бащата, заради ревност, алчност или омраза към свекърви, зълви.... СПАСЕТЕ БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА, НАРОД, НАЦИЯ С ИСКАНИЯ ЗА НОВИ и СПРАВЕДЛИВИ ЗАКОНИ в ПРАВОТО!

Наистина е нелеп инцидент!Значи,с нож с 15 см.острие,е белил картофи.Момичето излязло,да отива на работа , годеникът се сеща,че е забравил да я попита за нещо.Хуква с всички сили,настига я, в този момент настъпва едно кучешко лайно,подхлъзва се и без да иска ,падайки,я ръгва в сърцето.След като вижда това,отчаян,връща се в къщи и решава да се самоубие.Взима една шепа хапчета за сън и ляга,да умре.Спасяват го колегите и,като го вдигат от леглото.Те,това е!

Заради това убийство в затвора старите кучета ще го превърнат в миска!

Винаги ми е било чудно как могат да разберат затворниците кой за какво лежи - разбирам да се хвалят помежду си, но ако говедото си пази тайната, има ли начин да научат останалите? Все пак далеч не всички убийства ги пишат в медиите. Тоя например може, ако го питат съкилийниците да си измисли друг сюжет.

На Мария Пейчева да се отнемат адвокатските права! Да обясни на нас българите що е то нелеп инцидент и в кой учебник по наказателно право хладнокръвното убийство е определено като "нелеп" инцидент? Убиеца ли и плаща хонорара или е назначена за служебен защитник, т.е ние плащаме

БЪЛГАРИ, има една мярка в правото, една линия, която дори адвокатите не могат да я нарушават. Вече четвърт век с нас се гаврят едни стари моми-адвокатки и безскрупулни лешпери- адвокати, които съсипаха обществения баланс и морал и ни превърнаха в бананова република. БОГ ДА ГИ НАКАЖЕ И ЛИШИ ОТ ПОКОЛЕНИЕ, ЗАЩОТО СА НЕСПОСОБНИ ДА СЪЗДАДАТ ТАКОВА, а ако го създадат, ще го възпитат като УНИЩОЖИТЕЛИ НА БГ-НАРОД И НАЦИЯ! РОПТАЙТЕ И ПРОТЕСТИРАЙТЕ, ЗАЛЕЙТЕ МРЕЖИТЕ С ВЪЗМУЩЕНИЯ И НЕ ПРИЕМАЙТЕ такива АНТИЧОВЕШКИ, АНТИРЕАЛИСТИЧНИ тези, искащи и налагащи БЕЗНАКАЗАНОСТ и ИЗЧЕЗВАНЕ на НАРОДА НИ! СПАСЕТЕ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ! Четвърт век подкупни адвокати отнемат дете от майка като еничари и ги дават на бащи-психопати и насилници, както и обратното - лишават достойни бащи от бащинство, заради майки-домашни насилнички, отмъщавайки си на децата и бащата, заради ревност, алчност или омраза към свекърви.

да го осъдят на един нелеп инцидент с 220волта ток. Няма смисъл да харчат народна пара за експертизи,психиатри и т.н. Ний ша плащаме сега данъци тоя да си прави още тутаировки в кафеза и да го раним три пъти на ден ?

Ако бяха допустими подобни "нелепи инциденти", човечеството щеше да изчезне за 1 година.

Що за болезнена ревност е тази, при която директно се стига до убийство, а преди това нито е била системно бита, нито пребивана, дори един шамар не е изяла? Не се връзва и много извъртяхте нещата, опитайте пак. Освен това, биха ли казали уважаемите разследващи, защо първоначално, докато още не беше известен убиеца раздуваха, че двамата били в прекрасни отношения и никой нямал никакви забележки към връзката им, а после изведнъж - не я бил пускал на кафе, не смеела да погледне мъж в очи, за да не си изпати...и т.н. и т.н. И кой ревнивец след като изпадне в умопомрачение, ако убие жената и изведнъж осъзнае какво е извършил, няма да се самоубие веднага или да иде да се предаде? Ами измива старателно ножа, крие го и си ляга.... Само да напомня, че Милена е тази, която го е ревнувала непрекъснато и с пълно основание. И нито една изтормозена от ревнивец жена не е в състояние да изпитва ревност, само се свива като бито куче и се защитава.

Вие с минусите нищо не разбрахте. И аз не се изразих правилно. Имам предвид, че тоя я е убил не от ревност, а от омраза, защото много му е лазила по нервите и му е пречела да си хойка. Освен това има 99% шанс да е била бременна. Ликвидирал я е хладнокръвно, а ревността е измислена, за да може да се обясни "естествения му импулс" му и да мине с по-лека присъда.

Този извратеняк съвсем хладнокръвно е убил приятелката си, що за ,,нелеп инцидент", господин адвокат???

Д-р Лектър-много болен шизофреник е тоя!И страхливец,в гръб и то жена?Диагнозата е ясна!Как не го е усетила по-рано!

Реално погледнато е една случайност да успее да стигне сърцето с един удар, но дори само заради замахването с нож е достоен за доживотна!

Много преценено я е наръгал право в сърцето, преди това е проучил точно как да го направи. Убийството е внимателно планирано, заключиха следователите, когато откриха трупа.

Всичко след залавянето му е по съвет от адвокатите му.

Жалко за младата жена. Хора, пазете се от ревнивци! Те са като наркомани, не знаят какво вършат!

Дали щеше да е нелеп инцидент ,ако беше нейна близка !!!

Нелепи и гадни жестоки закони са тези, които дават само 20 години за подобно убийство. Пълна подигравка и гавра с горкото момиче е този нелеп закон. Лек й пръст и кураж на близките й.

В зависимост чий човек си.

Нелеп инцидент? Според мен адвокатите в БЪлгария нещо не са наясно с професията си. Тяхната основна роля е да следят спазването правата на подсъдимите, както и да търсят доказателства за тяхното оневиняване, когато са невиинни. Не е в тяхните задължения да лъжат и да изопачават фактите за да измъкнат престъпник от наказание!

Цялото село е шокирано,осъжда това жестоко убийство ! Момичето,много красиво,скромно и лъчезарно! Влюбило се е в този младеж,който на външен вид също е симпатичен и добре сложен,но в душата си зъл и болен от безпричинна ревност. За това ,че е отнел живота на това момиче са малко 20 години затвор. А може да го осъдят и на по малко! Това е ужасна несправедливост спрямо злодейството,с един силен удар с нож в сърцето. Ще излезе на 40 и нещо години,един съвършен школуван в затвора престъпник,който ще мрази всичко около себеси. Всеки ще му е виновен за изгубените младини,но няма нито за миг да обвини себе си!Дано някога се върне смъртното наказание,да не се пробват повече престъпниците и хората да си отдъхват и забравят,за да продължава живота! Той "живота няма втора серия",както и от къде е измислило или прочело някъде и е написало момичето в свой коментар,дни преди да бъде заклано като животно!

Надявам се, че един доживотен затвор, защото няма друго, ще излекува болезнената му ревнивост.

Да, но тогава пък него ще го ревнуват.....:)))) Изрод долен, изчадие, дано в ада гориш боклук мръсен

За ножарчето , нападнало и заклало жената в гръб-ежедневни сеанси с мангалите до откат. КАЗАХ !

Момчето е белело ябълка спънало се е и без да иска я намушкато.. .

И така 15 пъти. Психопат си е от всякъде.

Шило

Винаги съм се чудил на цинизма на редица адвокати. Част от тях и ползващи се с името на много добри професионалисти.

Може ли нелепо да се хлъзна и да избия няколко зъба на адвокатката?!

Мястото му е в ареста и никъде другаде.Това,за"нелепият инцидент",мога да го определя,като цинично и мерзко.

Не ми е ясен този наказателен кодекс, но щом предумишлено убийство се наказва с 10, максимум до 20 години, за какво ли изобщо има доживотна присъда?

Обида на политик.

Това е чисто убийство по хулигански подбуди и няма начин да се смекчи чрез причисляването му към "нелеп инцидент". Това е принизяване на човешката драма на роднините на убитата Милена, вулгаризиране на убийството сякаш след като я е ударил ей така я е заклал с един удар и това нищо не е. Мисля, че дори и адвокатът на подсъдимия да заговори за убийство по случайност поради изпускане на пружина на автоматичен нож, по никакъв начин не може да се говори за друго освен за умишлено убийство по хулигански подбуди, защото поведението е хулиганско, извършено на улицата, безогледно, недържащо сметка, че се напада беззащитна жена, която е близка роднина като се познават чертите на характера и, като се знае, че няма да окаже съпротива, като се знае , че тя изпитва страх и не може да търпи насилствено поведение. Всичко това говори за поведение погазващо всякакви юридически и морални порядки с цел да се причини смърт, след като ножът попада в област, където се намира жизнено важен орган. След деянието, деецът се укрива и ако не беше искал смъртта, щеше веднага да търси помощ, да съдейства за спасяване на живота, а той я изоставя на улицата, сякаш няма никакво значение за него. Това е тежко наказуемо деяние и не може да посрещне друго отношение.

Единствения начин е да почне да действа справедливо правосъдие е да се въедат американските закони - това е murder 2 degree и се наказва с мин. 40 г или доживот без право на обжалване.

Нелеп инцидент ли?Това си е жестоко и преднамерено убийство! А за мъжете,които си въобразявали че женейки се жена и тя е длъжна да им слугува доживот. Това може да е било 1940 година. Жалкото е, че има мъже с подобен манталитет,които смятат,че жената им е длъжна иначе "нелепи инциденти" ще им се случат....

Бил имал психически проблеми и трябвало да си стои в къщи! Ами да го пратят на СПА и на почивка момчето, щом не е добре психически! Да изгние в затвора мръсния убиец!

Като малък си играех с един автоматичен нож - забивах го в една дъска. Един път, така отхвръкна и се върна, че право в гърлото. Извадих го, и след, като установих, че не съм умрял си сложих една лепенка и право в Пирогов. 20 сек. по-късно дежурния полицай дойде в операционната и ми зададе следните въпроси "Другия, жив ли е?", "Къде се клахте?", "Къде е ножа?" и това при положение, че им бях казал, че съм играл на някакъв строеж и се подхлъзнал, при което съм паднал върху дъска с пирон. За тая измишльотина си платих с най-конската и болезнена инжекция против тетанус, която някога са ми били. Още ме боли при мисълта за нея.

Жалкото е, че ако беше някой със съвсем малко повече пари или свързан с (подчинен, плащащ на) правилните хора, това наистина щеше да мине и сега щеше да е на свобода, а съдът щеше да назначава 17-торна експертиза, която недвусмислено да установи дали факта, че подсъдимият има газове и го е страх от тъмното не му пречи да остане в ареста. И така 3 години... Съдебната ни система много обича шумни случаи с дребни тарикати, с които да постъпва строго, решително и безкомпромисно. С едничката цел ако може да забравим за онези другите, които ги пускат да се срешат, защото в ареста фризьорските услуги били крайно занижени или направо липсвали. Но нещо ме кара да си мисля, че този няма да получи повече от 7-8 години. А, дано не съм прав... ... ама надали.

аайде бе, не можело да бъде нелеп инцидент !? Моята фюрерка ме учи, че даже газенето на хора по новогодишните пазара е нелеп инцидент... оппссс... забравих! Тук причинителят на инцидента не е от правоверните последователи на педофила.

Нелеп инцидент щеше да бъде, ако беше паднала и си одрала коляното. Как може да се нарече нелеп инциден умишлено убийство?

Добре че съдийката е проявила малко здрав разум при квалификацията на деянието...защото като нищо можеше и да се съгласи със защитата.

или голяма лакомия

Не е нелеп инцидента, не е. Умишлен е защото е извършен с ПРЕПРАВЕН / ПРЕРАБОТЕН кухненски нож. Ако бе използван фабрично наточен нож (дето и филия хлеб не можеш да отрежеш), значи вината щеше да е в производителя. Щеше да доведе до европейски регулации и директиви по отношение безопасността на режещите кухненски изделия и прочее. Но при положение, че ножа е ПРЕПРАВЕН - демек НАТОЧЕН, това е умишлено деяние, а не нелеп инцидент.

погледнато от всякъде си е ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО. аМА СЪВСЕМ НИ НАПРАВИХА НА ИДИОТИ. мИСЛЯТ СИ ЧЕ КАТО ХОРАТА ГЛАСУВАХА ЗА ЧОВЕКА НА ЧЕСТА, ПАРДОН - МЪЖ НА ЧЕСТА, КОЙТО НЯМА АМА НИЩО МЪЖКО - КОМАНДВАТ ГО САМО ЖЕНИ, А ТОЙ КОЗИРУВА И СЛУША - ХА-ХА-ХА., ТА ЩЕ ИМ ЛАПАМЕ ВСИЧКИ ИЗМИШЛЬОТИНИ. ТА ТОЗИ УБИЕЦ Е ВЗЕЛ ПРЕДОМИШЛЕНО НОЖА И ХУКНАЛ ДА Я УБИВА И ГО НАПРАВИЛ ПЕРФЕКТНО. ТОВА Е.

Не е задължително да е предумишлено. Може да е в състояние на афект - пада му пердето грабва ножа и коли, после се окопитва, вижда каква е сторил и почва да търси начини да се измъкне - затрива следи, прави се на луд и др.

ПИЧЛЕМЕТО - НА ВЪЖЕТО !!!

Она от зор се лизнала на умишлено непочистения (като знак на протест към общината), лед пред двора, а он кавалерски я подпрел с ножето. Абселютно нелеп инцидент.

Ами да - дялкал е лучец за здраве и против грип, докато са чакали транспорта и инстинктивно е понечил да я хване, докато пада с ръката с която държи ножа. Това момче трябва да прави курбан, че е живо - можеше да се самозаколи, докато трупа пада и го повлича върху себе си.

Тъщата режеше лук, подхлъзна се, падна на ножа и така 15 пъти, господин съдя. Инцидент си беше, нелеп инцидент...