Изолират бащата на Ани в единична килия, за да не го убият

27-годишният Станислав Бакърджиев, който уби по особено жесток начин дъщеричката си Ани в Атина, ще бъде изолиран в единична килия в затвора на остров Корфу.

Обратно в новината

Коментари - Изолират бащата на Ани в единична килия, за да не го убият | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за съжаление на повечето пишещи майката си е циганка, но "бащата" си е българин. Това беше съобщено от малки независими медии още в началото.

Бавна и възможно най - мъчителната смърт за тоя

Ако този изрод беше в българия (с малки букви) можеше да случи на себеподобен безскрупулен БГ съдия и да му се размине само с "размахване на пръст". Добре че е в Гърция - та да получи възмездие за деянието си !

Българин да се наричам, първа радост е за мене????

О майко Елада, митична земя и люлка на цивилизацията..Сложи окови на гнусния вулгарос и го хвърли там където му е мястото в кочината на свинете. Свине държани в пълен глад няколко дни преди това!

Не отчиташ СЪЩЕСТВЕНОТО: този "вулгарос" е ЦИГАНИН, а не българин!!!

Сигурно е ,че този изрод ще бъде убит в затвора,рано или късно.Това просто се случва.И така е по-добре,но защо не го накажат и него така,както той е направил.Няма милост за такива изроди.Хайде,и дано по-бързо решат въпроса в затвора.

В Гърция има държавност и рано или късно този изрод ще го убият и ще кажат че се е самоубил.Ако беше в България сигурно щеше да лежи 5 години и отново но свобода. В България убийците се представят кото жертви ,а пострадалите каквото им дойде. КОГАТО НЯМА ДЪРЖАВНОСТ ПОЧВА САМОРАЗПРАВАТА.

защо баща и ?! майка и е проститутка ! това е убиеца и !!!

незнам аз се изкефих кви небрежарки ги арестуваха и мъжете и жените,а тука щеха да пратат пак качулките

Какво щастие, че този цигански изрод е в Гърция! В България продажните БГ съдии, вече да го бяха пуснали сред нас под гаранция от 150 лв.

Според статията, ако този "българин" се заседи в затвора, от там бързо ще излезе, с краката напред. "ВСЕКИМУ, НЕГОВОТО!" & "КАКВОТО ПОВИКАЛО, ТОВА СЕ И ОБАДИЛО." //"човек не трябва да взима чуждото, нито да му отнемат неговото" - (4 век пр.н.е. Платон ^Πολιτεία, IV, 433е).//

САМО да не го екстрадират в нас, че адв. Марковски и БХК за нула време ще го изкарат от килията, СЪДЪТ ще го оправдае на три инстанции и РОМЛЯНИНА ще осъди България в Страсбург, щото му нарушават човешките права

Единична килия ,я да го пуснат при другите затворници и да не се притесняват за него. Те ще го осъдят бързо и ще изпълнят присъдата това е сигурно.

Много изроди има сред бг циганите.

Срам ме е,че този изрод се определя като българин.Като си търсят правата и свободите са ...всякакви,но не и българи.Сега нали е на зор,мръсната му гнида,определя се като българин.Циганите не са българи,те са паразити.

Не знам вие какво мислите за това скъпи сънародници.Това здравия разум не може да го възприеме!Ужасно!Сега е момента да си поговорим за смъртното наказание.Знам,че въпросният изрод ще бъде съден по законите на страната където е извършено престъплението.Не само в България,но и в други европейски страни имаше много "за" и "против" смъртното наказание.Този случай обаче,е най-яркото доказателство,че такова наказание е необходимо! Само възпиращото действие на смъртното наказание е в състояние да спре подобни изроди.Пак ли трябва да искаме разрешение от Евросъюза?Честно казано,срам ме е,че това подобие на човек говори моя език и се нарича българин!От къде се вземат подобни отрепки? Кой ги създава? Майката била проститутка,бащата също някаква отрепка!Какво е виновно момиченцето?Нали родителите не се избират.Човешкия живот е уникален и не може да бъде отнеман с лека ръка.Жалко за България.Покрай такива смахнати екземпляри пак ще влезем в устата на другите европейци.И не само на тях.

Pesh0

Да свариш дъщеря си . Никаква единична килия . Всяка вечер да го местят в различна с по 5,6 затворника .

Грозно е! Дано му пръснат всички дупки в оандиза и много бавно да умира дълги години

Това обаче не е всичко. Аз лично следя гръцката преса и ето какво казват те: Тоя боклук освен че е насякъл и сварил детето, е смлял частите в кухненския робот преди да ги изхвърли. Сега, да видим кой е той. Имал си изродът няколко професии - мъжко и женско жиголо, разпространение на наркотици, детска порнография. Майката - същия боклук като него - е проститутка. Кой се е наел да го защитава? Мастит адвокат(не му помня името, но който иска може да го провери) обвиняван преди години в педофилия. Дали го прави за пари, а?! Или за да не излезе на бял свят още по-грозна картина? Убийството за органи също е част от разследването

Ужас това е страшно! Може би наистина е за пари за наркотици, друго обяснение не виждам. Но трябва и майката да бъде задържана, не може да не е знаела или предполагала, че нещо лошо се случва детето и то редовно.

Хайде режисьорите трябва да направят филм по случая. Нещо като канибал летър, обече по истински случай. Гладен ли е бил? Леле че и Бакърджиев се казва, това не е ли известна фамилия?

НЕ ТРЯБВА ДА ПИШЕ БАЩАТА НА АНИ ,ТОЗИ ИЗРОД НИКОГА НЕ Е ИМАЛ ТАЗИ ТИТЛА

аз имам съвсем разлизна теория за случилото се. нека малко се позамислим: 1. Той и жена му си менят версиите постоянно 2. Казал е на майка си "не вярвай какво ще се каже по медиите" 3. От някъде се появяват мистериозни пари по сметката на жената, уж от нейн приятел в Германия (от лични наблюдения- немците никак не са толкова глупави и още по-малко щедри дори към собствеите си жени, a камо ли към екзотичните ни мургави сънародници) Та бас държа, че са продали цигането и са изпили/ изшмъркали парите набръж ;)

хубава версия ! а сурово ли са го продали , или сварено ?

телеПатка

силно се нядявам да е цяло-целеничко :) и страшно много искам да съм права!

патка си си и това е !

телеПатка

някоя друга "новост" имаш ли да ми съобщиш, или ще чакаш отново да проявя самоирония за да изложиш отново :)

Защо не се споменава че са от ромски произход? Като са в БГ се определят като роми или турци а в чужбина всички стават българи.

Да му дадат и едно въже в килията. Може да иска да се пообеси малко тоя боклук...

Дали са така възмутени малаките от проявата на оня гръцки бастун, дето смаза момичето на спирка на градския транспорт в Пловдив, и се покри след случката в Малакия

Малаките не трябва да те вълнуват толкова. По- важното е, че сред нас има такива като тоя! И има още много, за съжаление. Боли ме какво мислели малаките.

иванов , притеснителното е че ти си сигурен че гърците са малаки ! румънците мамалигари украинците хохоли турците мангали албанците шиптъри и тнт. затова нас българите всички ни имат за цигани !

Дали пък ще ме вълнува тоя мангал, какъв българин е тоя?

Трудно е човек съвсем за нищо да не е пригоден. Тоя е успял. И за донор не става.

Кво стаа бе? Онова русначе в куфар в България, това българче в кофите на Гърция. Тия изверги съревновават ли се?

Биха го убили, но не защото е убиец ,а защото е българин убиец. Гърците много мразят българи.Той е за трепане, но в случая това е причината.

Винаги съм се чудил защо по дяволите, някой би измислил боя до смърт с камъни.... най-накрая намерих отговор

Убийството с камъни, според мен е много бърз метод за този изверг!!!

Виж, няма смисъл от мъчение. Тогава той ще се моли да умре. По- добре от раз, та да няма и следа от тоя боклук! Чудя се- толкова ли са много тези като него в България? Не ми пука ни за Германия, ни за Русия, ни за Франция. Толкова ли са много тези като тоя боклук в Родината ми? Трепане, мамка им животинска!

Моля, сложете го това изчадие в обща килия,този трябва да мре в мъки, разчитаме да го довършат бавно !!!!

И аз искам чаветата некой друг да ми ги гледа, пък аз да ходя само да иба сиганки.

Ако се мислиш за оригинален- не си, определено! По- скоро показваш колко си тъп!

За паметта на детето дано ги осъдят и изтърпят присъдата в Гърция. Ако се екстрадират в България, ще има пак разделение на "нацията" по присъдата, ако има такава. Да си припомним Максим, Брендо, Цв.Цв. и още хиляди "ВИП" граждани, барабар с целия цигански етнос.

Така е продуктът на потребителското общество разглежда детето като играчка, която ако я счупи ще натъжи майка му. Това са първите лястовички на ценностната система, която се настани у нас по време на " демократичният" преход. Плодовете все още предстоят.

вуте, като ги правят тези деца само за помощи и нямат никакво съзнание за родители, най-добре ще бъде такива като тези двамата да получат смъртни присъди , те няма да се поправят и след сто години затвор - колкото до "демократичните ценности,"доста миризливи излязоха като за начало - представи си само ако се задържи тази смрадливщина колко пъти ще ударим дъното

Пуснете го на общо отглеждане в двора...първо ще бъде млада булка после ще му падне и главата.

Ако Бог може - нека му прости. Колкото и да се опитвам, аз не бих могла. Срам за човешкия род!!! Дано детенцето намери покой :(

Нека го убият,такива хора не трябва да замърсяват въздуха! Какво да коментираме,тоя изрод не трябва да живее. Лично бих му избол очите с игла,после изтръгнал ноктите където има, одрал с бръснарско ножче,набутал ташаците му в устата, и от отвор в корема бих му дърпал и навивал червата на макара докато издъхне. Това растрел е смешно и привелегия за този изрод. Да се мъчи,като непрекъснато му говоря какъв велик детеубиец е той!

тръпки ме побиха(избиха)!сериозно!

Защо не ме учудва че този индивид няма чело? Вижте на снимката- 2 см я има я не. Такъв като видиш- стой настрана- все още е на маймунско ниво .

Бащата-убиец на Ани имал връзка с травестит BLITZ - 06 Май 15:18 27-годишният Станислав Бакърджиев е съжителствал с травестит на име Роза през 2007 година, съобщи Български новини. Той е имал собствено жилище, а живеел от хотел на хотел. Това става ясно от показания, дадени пред гръцката полиция от свидетели и близки на бащата-убиец. Правех компания на приятел и така се запознах със Станислав, а по-късно станахме двойка и до 2010 година живеехме заедно по хотели, разказва в показанията си бившия партньор на 27-годишния убиец и наркоман.

идеален подопечен на БХК.

ДАЙТЕ МИ ГИ МОЛЯ ВИ ГЪРЧОЛЯ!! ДАЙТЕ МИ ГИ И ДВАМАТА,МОЛЯ ВИ! НЯМА ДА ГИ ТРЕПЯ,ДАЙТЕ МИ ГИ И БАЩАТА И МАЙКАТА!! ДАЙТЕ МИ ГИ МОЛЯ ВИ!!!

Aко наистина си е признал,че тои е извършителя,заслужава според мен,по сащия начин да бъде убит и изхварлен на буклъка,а не да го поставят в самостоятелна килия,ужас,потресен сам!!!

DIDA

..."Двойката няма брак...." Точно това е спомогнало, за да се стигне до тази жестокост!

Да се избият всички без брак!!!

браво , намерихте под вола -теле ! а родителите на изрода дали нямат брак?нали най-вече на тях дължим този случай ...

Ало, ДИР.БГ! "Единочка" е руски термин, следва да ползвате българския термин "единична килия", и то не само в заглавието. Иначе и аз съм за, да го турят в обща килия, пък каквото сабя покаже.

Нещастник, какво си се разхленчил за една руска дума?Я виж, че е пълно с английски думи в българския език, не остана българско вече!!!

Именно, де. Като си имаме българска дума, защо трябва да използваме чужда, каквато и да е тя? Впрочем, в българския език има много чуждици, за които няма наш аналог. Сума ти технически термини например са влезли от немския език.

Няма такава дума и на руски език. Ревеш без причина.

Българи. Юнаци. Българи. Юнаци.

маиката проститутка, бащата наркоман и маи обратен....... това детенце не е имало никакав шанс.... за саяление има много такива деца....

Обаче в Гърция, криза не криза, полиция и прокуратура си вършат работата, не кто нашите русофили прокурории техните господари адвокатите с пачките!!!

не бързаите толкова-може и да го е продал за органи,в детската порноиндустрия,може да е вече осиновено.може би което ни казват е само за заблуда и тече друго паралелно следствие.тук информацията е оскъдна-много лаене,а нищо съществено.а и толкова много да го пазят...много въпроси,ще потулят случая до няколко дни,защото има нещо друго.

Нормален ли е? Да убие собствената си дъщеря?

Много извратени неща стават по света,болен свят изобщо.Наскоро четох за един баща в Индия дето бил убил и трите си дъщери,защото там жените са нежелателни.Иначе могат да ходят да изнасилват групово и няма проблем.Накъдето и да погледнеш,да ти се пригади.

За съжаление доста такива случаи има, и то навсякъде по света... В Белгия аз се сещам за три, кой от кой по-ужасни. Преди 10-тина години белгийка, омъжена за мароканец (пардон, белгиец от марокански произход) уби петте си деца, като ги е привиквала едно по едно в другата стая и убивала с нож... Една туркиня беше убила двете си деца, страдала от депресия. А преди около 2-3 месеца една африканка, омъжена за бял застаряващ белгиец, затворила трите си момиченца (на 2, 4 и 6 години) в градинската барака и я запалила. Децата са загинали в страшни мъки... Така че ненормални навсякъде.

Ще му намерят въже да се само обеси !

а дано !

Chefo77

По-добре да му намерят бръснарско ножче ... да се самонарязва бавничко, в продължение на няколко дни ...

Признал е,че се е оттървал от трупа,но не и че я е убил.И като няма тяло,няма и доказателства.Та ще видиме и присъдата.По време на разпита си поискал и кафе,и дозата...Ненормалник...

Намерили са кръв в банята му - местопрестъплението е ясно. Трябва само да се докаже, че е бил там по време на убийството. Това е напълно достатъчно за да се аргументира осъдителна присъда. Той си е признал, че когато се е събудил детето е било мъртво пред него т.е. когато е станало убийството той е бил физически там - дрогиран заспал - няма значение - това е аксиома - когато двамата души бъдат заключени в едно помещение и се окаже, че единия е мъртъв от насилствена смърт когато ги освободят - автоматично другия е виновен. В случая няма данни за други хора на местопрестъплението - адвоката му трябва да докаже, че е имало ако това ще е защитата

Надявам се само бял ден да не види.

Само у бугаристан нема доказателства. тука и със запис или СРС да те заковат- отричаш. Манипулиран е. Не е доказателство. у бугаристан и на калъп да те хванат - отричаш. Не е вярно. Няма доказателства...... И съда приема че е така. И живота е прекрасен.