Палестинци посякоха израелци в синагога в Ерусалим

Четирима израелци бяха убити в синагога в Ерусалим при атака на двама палестинци, въоръжени с брадви, ножове и пистолет. 6 са ранени, сред тях и двама полицаи.

Обратно в новината

Коментари - Палестинци посякоха израелци в синагога в Ерусалим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не Познавам термина 'почивен ден', Колега 'OFF' ! - при мен-Лично Е Винаги 24ч 7 дена Всяка Седмица. И Вашите въпроси - Са ?

Знаем, моше, то троленето ти е непрестанно по форумите. Дали с тоя ник или многото други. Трябва да се промиват мозъците на тъпите ганьовци. Но си доста тъповат и го правиш прилично некадърно.

прочетох атака в синагога , и се стреснах . викам си сидеров е пропуснал джамията и е нападнал синагогата

Тези, които Сидеров нападана в Джамията, между тях няма нито един окупатор. Те са дипломати, гости и граждани ....

Губиш си времето, в този форум са все "граждани на света".

1) Убитите не са убити защото са заселници, а не защото са евреи. Има много евреи по целия свят палестинците не отиват да ги убият. Част от тези евреи, като Айнщайн са против политиката на "израел" и даже против самото създаване на такава "държава". 2) Агресията на "израел" и отговорите на палестинския народ започнаха преди десетки години, а не от днес. Който иска да чете една книга трябва да започва от първа страница, а не от втората, иначи всичко ще се обърне на опаки. 3) Двамата палестински младежи са членове в (Народния Фронт за Освобождение на Палестина), една от палестинските въорежени организации. 4) Преди 3 месеца "израел" уби 2153 и рани над 10000 палестинци, 70% от тях са цивилни и голяма част от тях са деца и жени. Преди 4 дни се отказа да пусне комисията на ООН да влези и да разследва действията на "израел" по времето на войната.

ПОПРАВКА: Убитите са убити, а не не са убити.

То само това да ти е грешката ... Ти целия си една грешка, дето едва ли някой ще иска да те чИте ...

Заначи, ако тук убия бежанец не защото е арабин или мюсулманин, а защото е натрапник го оправдаваш, а? Увредени хора сте арабеските и това си е!

Не можеш да правиш разлика между беженец и заселник!? Умен си!!

Имам въпрос, Това форум на към ДИР.бг. ли е или само на един потребител (вижте коментарите)? Нека всеки да може да пише през 30 мин.

трола нали за това взема заплата, по цял ден да ни "информира" и да ни лъже по еврейски. Това му е работата. А какъв евреин ще е, ако не измами някого.

Новината не е правилно поднесена. Правилно е така - мирни палестинци с миротворчески брадви и ножове, посякоха 4-ма от гадните и кръвожадни жидове. Ето сега вече е добре.

:-))))))) (Ах, бедни-ми Молиере ! - Chapeau ! Chapeau и туй то !!!)

тикви от хамаз нямат спирачки . простоията им е номер 1 в света.

По скоро е нормално....Израелците избиха към 2000 палестинци преди два месеца...Доста от които жени,деца и старци.Така че нищо чудно роднините им да са решили че е време за кръвнина. Все пак ме кефи колко нагли са евреите, все пак взривиха едно училище на ООН пълно с деца.

Като Ви слуша Човек - да вземат 'наште' 'избранници'/'елит' И хххамас да ккккалесът у Нас ?!, след като хихизбулла Вече бяха.

Ами евреите и по точно юдеите са наказани от бога..ТОВА Е ИСТИНАТА!! ВЪПРОСА Е В ПЪРВОПРИЧИНАТА! ТОВА ЧЕ ЕВРЕИТЕ ЗАГРАБИХА ПАЛЕСТИНСКАТА ЗЕМЯ!НЕ ЧЕ ТИЯ АРАБИ НЕ СА ФАНАТИЦИ НО......КАКВОТО ПОВИКАЛО ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО! Юда си е показал еврейската същноста на тези така наречени хора...Какъв е проблема на евреина освен че е лаком лихвар който краде другите народи а? Проблема му е че е твърде алчен! Отнеха земята от палестинците и очакват палестинците да са доволни ли? Защо пак строят еврейски селища в ивицата Газа А? Когато бяха спрели да строят палестинците се бяха кротнали за няколко години..Но не чифута си остава чифут, той иска всичко! И точно това ще погуби Израел и евреите като цяло! Някой да е чул където и ад е добра дума за евреите а?! Освен тукашните платени гейпедалските европодлоги а?!ДА СЕ БЯХА ИЗТЕГЛИЛИ ЕВРЕИТЕ ОТ ПАЛЕСТИНСКИТЕ ТЕРИТОРИ И НИКОЙ НЯМАШЕ ДА ГИ НАПАДА! НО ЕВРЕЙСКАТА ЛАКОМИЯ ПРЕДИ ВСИЧКО!!

Айнщайн, ...Чаплин, ...Бор, ...Циолковски, ...Пиаф, ...Нюман, ...Хофман, ...Бернули, ...Удерзо, ...Конфорти, ...Коен, ...Шиндлер...и т.н. И т.н. - ги искате на пангара ?! ---- А 'Чифликът грай границата /Нона' - Всеки Българин/ка Знае че Се отнася за Чифуткьой.

Valter Novotni

Един въпрос ако позволиш.....Всичките тези хора които ги изброи заграбвали ли са палестинска земя А?! Занимавали ли са се с лихварство,изнудване и шантаж А?! Водили ли са няколко завоевателни войни а?! От всяко правило си има изключение! Но истината е че сега Изрел е един агресор!! Който краде чужди земи, и избива палестинци на собствената им земя! Така че недей да ми хвалиш евреите! Защо отново започнаха да строят селища в ивицата Газа, и то точно когато нещата се бяха успокоили преди 1 две години А?!

винаги и където и да е по света когато биват убивани хора е тероризъм!!! няма ,,висша,, идея или вяра в името на която да ,,убиваш,,!!! при самоотбрана е друг въпросът!!! политиците измислиха ,,терминът,, превантивен удар??? близкият изток е център на вражди от времето на ,,старият завет,,!!! тази ,,вражда,, между ,,братовчедите,, евреи и палестинци е мноого стара!!! тя съществува но тези които я подклаждат минават през различни идеологически фази!!! от едната страна имаме ,,ционизмът,, от другата -първо ,,интифадата,, а сега ,,джихадът,,!!! зависи от раионът и интересите??? в украина виждаме ,,нацисти,, ,,ционисти,, и джихадисти заедно с финансиране от коломскии??? последната ,,убита,, там ,,саманта джихадът,, го потвръждава!!! в сирия миналата година ,,заклаха,, трима православни епископи в близост с турция но това не бе ,,тероризъм,,!!! защо ли??? докато има това ,,защо,, ли ??? докато жертвите се делят на ,,от лошите,, и ,,на добрите,, ще имат право някои да се ,,радват,, на такива жертви!!! в денят в които ,,заклаха,, последният западняк имаше и шестнадесет ,,сирииски,, офицери!!! видяхме ги и писаха за тях защото бяха част от едно видео!!! шестнаисет патриоти които защитават зевмята си от ,,джихадската чума,,!!! те се борят и за нас!!! защо ли??? колкото повече джихадисти убият толкоз по малко ще се върнат в европата!!! австралииците и те да не се правят на ударени!!! в колко сунитски кафенета там е ,,забранено,, за ,,шиити,, и друговерци и имат знамето на джихадът!!! никои не е против евреите или мюсулманите но това не противоречи да сме антиционисти и антиджихадисти!!!

Съобразно Дискусията, нейните Насоки И ! - Най-Вече +/- - Излиза ....че Не сме All-in-A-yellow-submarine.. А ! : --> в Концлагер с челоудрящи-отземи-по-обяд гаулайтеря-Убийци. ... Всъщност - Виждайки Реалността у Нас : - коет'си Е - Си Е !!!

пак ще има много работа .

Срещата, Кидон ! - Глобалната Среща у Нас. (Инак - Отникъде Взорът Надежда Не Види !)

Четете Библията Там е написано защо се случва това и какво предстои в Израел.Само че повечето евреи чакат друго.

Със сигурност палестинците са сдрадащ народ, но тея олигофрение двамата не осъзнават ли колко мъка ще донесат сега, не видяха ли, че израелците не си поплюват след подобни инциденти.... тъпи малоумници, жалки убийци наистина. да бяйха отишли да колят полицията като са толкова смели.

Колко жертви трябват докато заситят убиец или изнасилвач??? Гледаш отстрани, и мислиш трезво, практично, рационално. Ако жертва е твой близък, какво ще направиш??? Може пък да си първия в историята който няма да го приеме лично.

като страничен наблюдател мога да говоря. Иначе и аз бих отмъщавал, но не на някой, който се моли в какъвто ид а е храм. Освен ако не е той пряко замесен в моето страдание. Пряко замесен.

пак ще реват палетата ,че ядат бой.... за съжаленеи тов ан епонага да влезе нещо в кухите им кратуни

Сега ще избият две села барабар с дезата и ще си го върнат! После се чудят защо ги трепят по цял сдвят !

Изрелските политици са се самозабравили, те непрекъснаото подклаждат конфликтите, такава е политиката им още от самото създаване на държавата Изрел и за съжаление много от бедите идват от тях

...и убиват своите богомолци чрез подставени терористи от Хамас. Ти що не идеш да се биеш за ИД?

пак ли ти бе циониста мършо? Всеки път с едни и същи "аргументи"... откак свят светува и все толкова лъжовни и неверни. Кога ще се научите най-накрая, като измрете всички ли? ... ... ...

Ай ! ... Колега ! - Виждали ли сте Как Се Грижат Потомците-на-Давид ЗА един-другиму ?

Народ,който се мисли за БОГОИЗБРАН , нарича всички останали хора ГОИ длъжни да му служат ще срада до свършека на света !

Името-Ви - Ви издадееее ...:-))))))) --- Забравете че Всичко за Днес - Е в Книгите. И ! - Разговаряйте Директно с Хората. (Извинете !)

Как разбра тази глупост бе? Преди 3000 г. и даже по-скоро всички народи са считали другите за врагове, нищожества и т.н. Има ли го това днес? Или лъжеш, платен от Сайдер Боленов?

Глупост си ТИ! Попрочети в нета за Талмуда и "гои" и въобще за евреите и после да дебатираме без лични обиди!

Въпрос към Всички-Ни : - Да изразим съчувствие Официално ?

нема нужда!

Тероризъм. Ужас. Недопустимост. (Извинете !)

Четете книгите на Григорий Климов - там всичко е казано за хазарските дегенерати!!!

След като Ни препоръчвате тов. Климов - ха вземете Ни го поопишете/попредставете, Колега ! (Кой Е... Какво-що Е правил/свършил... Къде... и т.н. И т.н.)

Дърварче, по начина по който пишеш съдя, че си някой изперкал. Само едно ми обясни: защо пишеш Ни с главна буква, да не си някоя коронована особа?

Климов е отявлен антисемит и "създател" на теория за дегенератите. Бил е съветски шпионин, но след появилата се опасност да бъде арестуван, е станал американски инженер (във Виетнам). Климов был женат, но его жена Алла развелась с ним, не выдержав его антисемитизма[2]. Позднее Климов утверждал, что она (жена му) была лесбиянкой и еврейкой по национальности. И изобщо на българския неграмотник му дай идеологията на фашизма от началото на 20-и век.

След края на втората световна война е заложено началото на третата такава . Със създаването на израел. Сещате се - Ялта , трима сенили със сериозни ментални проблеми.... Членове на един и същи клуб . И с една идея - унищожаване на настоящата цивилизация и създаване на нов световен ред. Следват милиони жертви , разрушения и омраза . Та до ден днешен ... Плановете им обаче зациклиха , което не ги прави по-малко кръвожадни. Добрата новина е , че Светлината си пробива път , бавно , но необратимо. Будните хора се увеличават с дни . Със здраве : )

"Следват милиони жертви , разрушения и омраза ." В смисъл, че Израел е виновен, че арабите се бият помежду си ли? Иначе не се сещам откъде идват "милионите".

вие не разбирате Що така слагате минуси и не казвате колко са милионите, кой ги е убил. Не пише в Уикипедия. Ах извините, тя сигурно е хамериканска. Ами дайте да видим какво пиши в Большая Советская энциклопедия!

Използвам този ник на първобитен антропоморфен човек, защото между вас вони на пешера, оабиколена с блато и оглозгани кости. Вие не сте продукт на цивилазицята. Вие сте се мариновали в туршиена саламура.По една случайъност си служите с изобретение на еврейската гениалност . интернет, фейсбук Гугъл.Но тези инструменти в ръцете ви са боздугани, тояги и бухалки. Тук смърди!!!!

Прав си. Само, моля те, не почвай с това, колко са велики евреите. И те ходят до тоалетна, и те си прехапват езика и те си изпускат ключовете от ръката. Така написано мнението ти е тролене. "Ние сме велики, вие сте тъпаци!", дори и вярно, още никого не е убедило. И да смърди, просто не съм сигурен, че и ти не допринасяш за това.

Умни и способни сме и затова ни мразите и избивате. Сега сте разстроени, че масовото ни избиване е затруднено и омразата ви се е удвоила.

бе то и ти смърдиш, ама не се усещаш!

Как стигна до това просветление??? Ако някой не лиже ционистките обувки е директно проекто мъртвец така ли?? За съжаление не съм се родил "Богоизбран", това автоматично ме прави слуга или враг така ли???

попи, ги си ислямски боклун - алах да се погрижи за теб и да те прибере при себе си, до дясното си коляно и да ти даде 20 девици

Поредния "богоизбран" който ме определя или като роб или като враг. Епитетите дали съм "БОКЛУН" или там какво си написал, не ги приемам, за мен такива като теб не сте фактори в моя живот. Възпитан съм като ХРИСТИЯНИН, да ПОМАГАМ и да ЗАЩИТАВАМ. Не обиждам и не определям някого според дрехите или портмонето, а единствено според делата и думите му.

Ционистките цензуриони назначени като админи на дир-а, пак ще заработят по някой шекел, хахахах купете си свещи, може да ви потрябват скоро

Щерев това е така защото и едните и другите са юдеохазари!!!

Щерев това е така защото и едните и другите са юдеохазари!!!

Путлериските гадове явно са изпаднали в раздвоение на едноклетъчните си мозъчета....В Украйна защитават агресията на московските юдеохазарски изроди, нападнали един славянски и християнски народ наричайки го фашисти, а същевременно подкрепят терористичните актове на ислямиските гадове в Израел!!!

Разликата между ортодоксалните евреи и ортодоксалните ислямисти е, че първите са пацифисти, а вторите са главорези. За първи път това се случва в Медина, където Мохамед с банда професионални убийци е превзел набързо града, а срещу себе си е имал само хора с мотики, земеделци, но силно религиозни. След "крупната" победа е поискал да ги обърне в ислямство. Всичките, без 2-3 са отказали и всички са били ОБЕЗГЛАВЕНИ. Примерът, който лесен за намиране, показва разликата между двете религии.

Я пак? Онези с масурчетата и черните дрехи, с безумните погледи и постоянно мълвящи текстове от "Тора"-та устни- те ли са пацифистите?!! Те,които не те разглеждат като живо същество,а като "нещо", което техният бог е създал,за да служи на тях-единствените,неповторимите,богоизбраните?

Аз пък ще ти дам пример колко са еднакви двете религии. Експанзивни, нетолерантни, агресивни и сепаративни.

къде е примерът ти? И как малката държава Израел е експанзивна (дали знаеш думата или си я чул и ти се струва учена) със своите 5,7 милиона евреи и още десетина в останалия свят. Сравни я с милиард и половина мюсюлмани. Вас откъде ви намират толкова неуки? Да несте деца на кумира ви Пулю Кобрев.

тези палестински боклуци ще палят конфликти по светите земи. как може да са толкова нагли да нападатмолитвен дом?!?

От заглавието не схванах -това наш'та Атака ли е? Моля, пояснете. Тоя на снимката -малко белокос -Дали е Сидерчо? Пардон за въпроса, докато пишех, прочетох, че Сидероглу вече атакува Израел. Разбрах!

Да бе и аз за момент си помислих, че това е поредната изцепка на нашите крайни националисти.

И евреите са като руснаците...същите агресори.

Валцман, Коломойски- говорят ли ти нещо тези имена? "Путлеристи" ли са?

loyola

Тия в Израел много добре са си уредили нещата - под егидата за борба с тероризма мога да правят каквото си искат. Ако се размрише, предизвикват някой палестинец да се сбие и народа мирува.

Знаел ли е Сюлейман Великолепни какво зло е направил като е спасил евреите от Испания и Португалия.

да бе те евреите всички са ги спасявали от египет насам!!! а божи гроб винаги си е бил ислямистки????? айде стига с глупостите мюсюлманството е силно агресивна религия и основание за превземане на много територии просто сега ума и силата е на страната на християните и тва не можете да го преживеете

НЕЩО ДА КАЖЕТЕ ПРАЗНОГЛАВЦИ..ХА..ХА АМА ВИЕ САМО РУСКИ ИСТОРИЯ ЛИ УЧИТЕ ИЛИ САМО МАКЕДОНСКАТА...ХА..ХАНай-голямата група сред турските евреи са сефаради, изгонени от Испания и Португалия от Изабела Кастилска и Фердинанд Арагонски на 1 юли 1492 година. През 1537 г. евреите изгонени от Апулия (Италия), след като областта попада под папски контрол, а през 1542 г. и изгонените от Бохемия от император Фердинанд намират убежище в Османската империя при Сюлейман Великолепни.

За Сюлейман, бащицата на Селим II "Пияницата", загубил в битката при Лепанто цялата си флота и пребил се поркан в банята си ли става дума ?!

Използвал ги е за съюзници срещу християните. Много ги е обичал, но всичко се връща. Яжте им сега лайната кучета мюсюлмански.

хахахахахаха модераторе май са ви събрали само идиоти :)))))))) това което написах беше възможно най-толерантното към всички етноси :))))))))))) ти си АБСОЛЮТЕН ИДИОТ :))))))))))))))))))

Признавам, че коментара ти е добър и въобще не е етнически нетолерантен. Ако позволиш, ще ти го постна аз.

се тая ама тея модератори явно са хора които не могат да си намерят нормална работа поради очевидни липси!

Не са богомолци, а са ционисти. В Израел цивилни няма. Защото всички са под пагон, или са запасняци.

нищо не разбираш, религиозните не служат в армията, най-малко тия ортодоксалните дето живеят в този квартал.

Именно! Тези ортодоксалните,с масурчетата, трябва да се трепят,защото от тях идва всичко.

А хазарските дегенерати вече 7 десетилетия избиват и прогонват палестинци от земите им!

По-добре е там да дерибействат, отколкото да дойдат у нас.

Куул! И повече такива новини си пожелавам!

Колко избиха при обсадата на Газа преди няколко месеца???? Това са роднини на загиналите. И на мен да ми ликвидират роднините и аз ще тръгна с брадва ако нямам друг изход за правосъдие!!!

Каквото повикало такова се обадило, не ми е жал за евреите, прекалено експанзивни и нагли са!

Bell

Мухахаха смятали това за терористична атака, а хилядите цивилни и деца, които загинаха последните месеци в Палестина какво са тогава? Гнусни плъхове.

Не те разбирам,ей богу. Тук защитаваш онеправданите /за което моите уважения/ от ционистите, а в същото време си против съпротивляващата се на тях Русия /най-общо и примитивно казано/.

И аз не го разбирам. Докато съчувства на палестинците, страдащи от зверските атаки на евреите, паралелно подкрепя еврейската хунта в Украйна. А де!

Bell

Русия се съпротивлява на Израел и евреите? Май е време да си измиеш очичките от дълбокия сън.

защо не са стреляли? пак евреиски измами има тук! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Според медиите поне единият от нападателите е - имал- пистолет." Ало "дира има правописни редактори , Ама така е като наемате хора за жълти стотинки !

Доскоро аз подкрепях палестинците. Сега смятам, че евреите имат право да се отбраняват. Нужна е толерантност и разбиране.

Bell

Израел убива 400 деца по време на последната си кампания в Палестина - на никой не му пука. Двама палестинци в знак на отчаяние убиват няколко еврейна - УУУУУУ ЛОШИ ПАЛЕСТИНЦИ ТЕРОРИСТИ. И ти да ми окупираш земите, ще те заколя като прасе.

Света търпи още безобразията на арабския свят. Израел правилно се насочи с агресивна война срещи Палестина, но бяха спрени. 99.9% от терористичните актове стават по вина на мюсюлмани. Ликвидираш един, появяват се двама. До кога обикновените хора ще живеят в стрес?

ДЕБЕЛ шрифт: Терористична атака --------------------------- Нямат вече самолети, атакуват ни с брадви А наште, демократите, по децата , с ракетите

На всяка акция има контраакция, на всяка контраакция има отговор, на всеки отговор има отмъщение.... Истината е, че омразата и ненависта между палестинци и евреи започва в ранното средновековие с унищожението на държавата на кръстоносците. Много кръв е пролята от тогава до днешни дни. Но евреите минават всякакви граници - техния отговор казано дипломатично е "несиметричен", "непропорционален". Очаквайте нова израелска акция на Западния бряг.

ама тези са много вярващи в бога и доброто-полицаите са биле пове1е от молещите се

"Инцидентът е станал в синагога.., докато евреите се молели... Двамата нападатели са застреляни от полицията." След което отново ще започнат протести на мирни парестинци и обстрел с ракети от мирният Хамас. Дежа вю.

Ти си първият и единствен "ариец"(ахахахаха) който подкрепя Израел. Уникално!

БългАриец

Става дума за евреите у Израел, а не тия от Световната Конспирация. Израел си е техен, пише го в Библията.