16 г. затвор за баща, убил дъщеричката си

16 години затвор при първоначален строг режим получи 38-годишният Пламен Петров от Русе, който на 20 април 2014 г. преби до смърт 7-годишната си дъщеря Пламена.

Обратно в новината

Коментари - 16 г. затвор за баща, убил дъщеричката си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Плюя на тази грозна система която се узгавря с детенцето. 16 години за неговата зверска смърт? Само изроди могът да решат това.

Как е възможно това? Изрод убил по особено жесток начин чрез бой дете и то собственото си да лежи само 16 г. в затвора. Това не е никакво правосъдие. Нима живота на едно 7 годишно дете в България е нищо. Ужасно.

Аз мисля, че определено има нужда от реформа в българското правораздаване! Как може да съдят на такава голяма присъда човек, останал без дете? Да не би да го е направил нарочно? Не, разбира се! Кой нормален ще убие детето си!?? Никой много ясно! В цяла Европа стават такива грешки и никой никого не съди! Извиняваш се, глобяват те с да кажем 100-200 евро, колкото да има нещо и това е! Никой не ходи в затвора и всички са щастливи! Но ние не! Трябва още повече да му вгорчим живота на човека! Не ни стига това че той вече няма и никога няма да има дъщеря!

Гадна съдииска гавра с горкото детенце. Узродът трябваше да е осъден ако не на смърт, поне на доживот. Да убиеш дете и да си свободен след около 15 години, само кочина това може да стане.

А бяха времена, когато патрон за 15 стотинки, спестяваше на данъкоплатеца години издръжка за такива като този!

Ми те и двамата са убиици. Единиян убива, а другият съучастнически гледа/ слуша. Да организираме протести срещу такива несправедливи присъди, постановявани от българските съдилища. Че и с право на обжалване. Какви са тези адвокати имат ли съвест да защитават такива примати.

Гати и урода. Да разкъса сърдечния мускул на детето от бой. Та от един момент тоя идиот вече е ритал детскси труп, при това на собствената му дъщеря. А съучастничката - мащехата, де защо не я осъждате? Ми тя ще е на свобода и ще смущава живота хиляди мирни хора.

loyola

Направо ми настръхва косата, като си помисля в каква среда живеят подрастващите в Б-я.

Бе тоя циганин ли е, пардон ром по новому. Навредил "по погрешка" на детето. Смърт за изверга.

Този едва ли може да и той да чете - ами да го пребием предлагам!

заслужава само смърт,смърт и пак смърт!!!

много уяс е билл поне стено на детето и според мен тои грябва да е осуден на доживотна присуда *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

господи те, yбииците " саJaлявали за станалото " !!!!!! беден е ре4ника ми Dа пиша какво заслyJaват тези yбиици ! A като се знае, че е психопат защо мy е разрешено да сbzдава деца ???!!! Eто го резyлтата - пbлна деградацuя и закони, които не помагат а вредят. поздравленuя за нашичките мили родни депyтати, които творят "прекрасните" балгарски закони ! Kак читавите, високообразовани балгари ще гледат всичко това безyчастно !!!??? Hе сте наясно, а може би така им изнася на yправляващите! Zащо им са yмни балгари !? Tрyдно и невазможно е един посредствен yм да yправлява yмна глава!

много мека присъда, подигравка с паметта на детето. до живот, или смърт е наи-справедливо. какви са тя смешки??

за това дете смъртта сигурно е била избавление... дано душата му почива в мир. защо в българия хората така се мразят, та чак родители мразят децата си...в момента не мога да напиша българия с главна буква.

16 години Божееее абсурд! След 8 ще излезне за добро поведение и ще си развява байряка. Абсурд е тази държава. В САЩ щяха да му дадат доживотен, а в Тексас смърт. В БГ няма закони това е.

Изрод мръсен. Доживотен затвор без право на обжалване. Там да гние той, след като детенцето гние в земята. А не след 15 години тоя мухльо да излезе и да тормози пък другото дете. Лудница или доживотен затвор !!

Тоя си е жив ма...л. Тъмна кожа и жълти очи.

щом е психо - доживот в лудницата, ако не е луд - доживот в затвора; не е много трудно да се реши, ако съдът има намерение да оцъди справедливо, разбира се

ХА СЕГА някой от Управниците и Вси те Политици ме убеди, че в БЪЛГАРИЯ има обективни, безпристрастни и НЕподкупни Съд, Прокуратура и Следствие, и що ли същите тия се правят на улави и учудени от вчерашният Доклад на ЕК, ХА СЕГА ме/ни убедете че в БЪЛГАРИЯ има ПРАВОСЪДИЕ. Има ама на върба, Вашта ...

а защо някой трябва в нещо да те убеждава..ти вече си предубеден!

Не знаех,че човешкият живот струва 16 години затвор(като имам впредвид и как нашите убийци ги пуска отпуск заради добро поведение,или по рано от оказаната присъда),наистина това говори много зле за нас! Светла памет на Пламена и съм сигурана,че е на много по добро и красиво място!

Какво е това? Потресена съм! На крадци и лъжци дават по 5 години, а на този човек, навредил на детето си ПО ПОГРЕШКА - 16 години. Вече съм напълно отчаяна от България, след като един обикновен човек, обичащ детето си и нецелящ да му стори нищо лошо, получава такава присъда. Коментарите са излишни. Просто понякога трябва да се замисляме по-дълбоко и да виждаме ставащото около нас в истинската му същност.

или не е убил детето си!Малко са му годините!

Ти нормална ли си МА Цанке!!?? На крадци и лъжци....тука се говори за убийство!!! Убил Е собственото си дете!! не му е НВРЕДИЛ, УБИЛ го е!!! ...не целящ да му стори нищо лошо...айде аз да дойда у вас, да ти претепам детето без да искам нищо да му сторя....оооо, то сигурно ти сама вече си го направила, и затова такива тъпотии пишеш....аман от Мангали като манталит...дай да си родиме деца..па защо да не си ги претрепаме..нали са си наши...Аз съм отчаяна не от България, а от такива малоумници като теб!!

ти нормална ли си, този "обичащ" човек и жена му убиват 'по особено жесток" начин едно дете. Това идва ли до главата ти. Трябва да ги осъдят на смърт или поне до живот без замяна, като няма смъртна присъда.

Просто понякога трябва да се замисляме по-дълбоко и да виждаме ставащото около нас в истинската му същност..........сложи си очилата..така може по/добре да видиш ...

Цанке и ти си за затвора или за лудницата- за да се предотврати следващото убииство..

А бил ли е психопат, когато са присъдили тези деца на него, или това сега го разбра съда... Как така е присъдил две деца на психопат

Това е престъпление на съда!!! За умишлено убийство по особенно жесток начин на детето си - 16 години !??!?!?!?а не до живот ( то не , че има за какво да живее вече...)

Неконтролируем гняв ... не бъдете толкова строги към завалията, рано или късно ще заговори съвестта му, не му завиждам на адът, който го очаква, майната и на присъдата, това да убиеш детето си и да оживееш след това...

зависи има ли съвест - ако няма, чакаи ти да му е зле... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Шега ли е това.Само 16 години.Много, ама много се надявам в затвора детето да бъде отмъстено от затворници,които си падат по детеубийци.

Утешително е, че детето няма да се мъчи повече. Още по-утешително е, че дори и за съвсем кратко този изрод ще отиде в затвора и там ще попадне на хора. А за адвокатите на двамцата - продали сте си душите драги и все някога ще си получите заплатата. Същото се отнася и за хрантутниците в парламента - така и така се ояждат там, биха могли поне някои закони да попроменят, но тях за това не ги е грижа.

Нищо утешително няма. Детенцето си е отишло. На някои хора просто трябва да им се забрани със закон да имат деца. А народа изтрещява бавно но сигурно за съжаление. Малко човещина ни е останала за съжаление. И все повече лошотия, простотия и ненормалщина.

колега,но проблема е,че няма никакъв контрол на психично болните и няма как да знаеш на кой да забраниш да има деца и на кой не.

Дъщеря му е живяла в истински ад, преди да убие. Максимално наказание за изверга!

наскоро имаше подобен случай в германия. майката уби детето и получи доживотна, а бащата 15 години за това, че не се е намесил... негодните за родители не трябва да гледат деца при никакви обстоятелства!

Прав си, и още как! Ама кой ще го приложи върху циганора, а? Аз поне не виждам такъв смелчага на българския политически хоризонт!

16 години!!!??? това шега ли е!!!! абсурдno e , от тях ще лежи 10 и какво; ще ислезе и ще убие у друго човешко същество!!! нищо му няма просто е жесток човек!

Koй им дава на лудите да се еб*т , кой им купува апартаменти ?! В общината се носи бележка преди да се ожениш от психо диспансера по местоживеене, че не страдаш от заболявания.. Явно тези да го правили без граждански брак.

Такъв психопат като този,трябва да бъде обесен публично на площада,друго не заслужава този гад.

Аз

Правилното обесване води до мигновено прекъсване на гръбначния мозък и поради това е бърза и доста безболезнена смърт. Неправилното обесване води до смърт от задушаване, която е неприятна и отнема време, но пак не може да се сравнява с това, което е изпитало детето. Друго, друго трябва тука... Нещо с плъхове, например...

Какво ще кажеш за обесване за топките.Аз и пиле не мога да заколя но тоя с кеф бих го обесил.

Аз

Кво да го осъдиш... На мен не ми хрумва и грам идея за такова изродско наказание, че този да го заслужава... А дано съкилийниците му да са с по-развито въображение от мен... И... той бил психопат, добре... Адвокатееее... ти какъв ...пат си, бе?!

Ми тогава да не го съдят. Да го затворят завинаги в психиатрията. Нещо ми се струва противоречиво. Или е психически болен, или не е.

Аз

Не разбирам от психиатрия, обаче НЯМА КАК някой (умишлено не пиша човек) да направи такова нещо и да е нормален! Тоя е тотално сбъркан по презумпция. Мнението на психиатрите по случая може и да има някаква за тях си научна и медицинска стойност, но не и юридическа такава. Тоя е окачен, това е ясно. И откъде накъде този факт да е в негова полза?! Това, което ме дразни е, че е невъзможно за нормален човек да измисли достатъчно жестоко наказание за такова нещо. Виж за адвокатите имам няколко идеи... Аз разбирам - да, всеки има законно право на защита и като те насилят за служебен адвокат, законно си задължен да го защитаваш. Което също е проблем - не може някой, па бил той и адвокат, да бъде задължаван да защитава подобен изрод. Правата на човека - майната им. Има си морални норми, които са по-висши.

Мога да допусна, че не е било с цел убийство. Само че случаите на тормоз на родители над деца, включително физическо, а още по-често психическо осакатяване, е впечатляващ. Неотдавна прочетох, че присъдата "доживотен без право на замяна" не помага да се намалят престъпленията. Не ми е работа да преценявам, но в случаи като този може да служи като възпираща санкция. Убий си детето и ти изчезваш (в затвор завинаги).

Има отежняващи вината обстоятелства. Би трябвало да получи няколко доживотни присъди. Най-добре е да има смъртна присъда за подобни престъпления.

Ами само глоба за това, че гледаш мъж как убива дете и не правиш нищо??? Колко да е голяма тази глоба?

6 лева - две ракии! Абе, я да и се забрани да има деца край себе си, свои, чужди. Това не е майка, а животно. Да ме простят животните за клеветата. Не ми е известно такова животно.

TИPAMИCУ

Лельо! В природата има такива животни. Лисици, чакали, мечки и други. Мъкаря убива малките за да може да предизвика женската към нови брачни игри.

Защо не го дадете на Народен Разстрел всеки който пожелае по един куршум..

Нещастна държава, нещастен народ. Знаете ли в Америка, как щяха да го осъдят? Един път до живот без замяна. И втора присъда за това, че е е предизвикал физически страдания на жертвата. Бил съм там, зная за такива присъди. Детеубиец. Мисля, че специално за такива е създаден пъкъла. Отписвам го Русе, като нормален град, щом там се случват подобни неща.

Защо 16 години, бе? Ако детето беше на прокурор, например Цацаров, колко щеше да получи убиецът? А това, че е баща е отежняващо обстоятелство. Другите деца имат защита от бащите си. Това не е имало кой да го защитава срещу изверга, призван да го пази. Да му дадат доживотна присъда без право на замяна и да му приспаднат дните в кауша.