Христо Кобрата убил 11-годишния Присиян заради 30 стотинки

Шуменският окръжен съд постанови постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража” за 21-годишния младеж, заподозрян за убийството на 11-годишния Присиян Иванов в Шумен.

Обратно в новината

Коментари - Христо Кобрата убил 11-годишния Присиян заради 30 стотинки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се разстреля и тва е

на тоя трева да му се даде доживотен затвор и тва му е малко дано до края на живота си да се измачва за това дете .... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да се върне смъртната присъда за такива изроди. Сега ще го изкарат още по-ненормален и ще го хрантутиме години наред, ще си живее на по-топло и по-нахранен и от пове4ето ни пенсионери и деца...!!!

ПРЕСТЬПНИКЬТ НЕ СЕ РАЖДА,ТОЙ СЕ СЬЗДАВА......!!!!!!!!!!!!

Смърт за тая гад! Как може да убиеш дете! Що за ненормалници бродят из тая държава!

Да се върне смъртната присъда за такива изроди.Сега ще го изкарат още по-ненормален и ще го хрантутиме години наред.На такива ще осигуряваме луксозни килии и 3 пъти месо на ден,спортни зали да трупат мускули и като излязат пак да убиват.Няма да се поправят ,садистите се раждат и такива са докато пукнат

Никой не го е грижа за проблемите нито на болните, нито на здравите.Между заболяването на този убиец и придобиването на прякор ,,Кобра,, е имало достатъчно време да се направи нещо.

Така е и така ще бъде, след като престъпник като Боко Тиквата управлява България.......той създава бабаитския мутренски морал на обществото...после не се чудете защо стават такива престъпления.

Оооо, смехурко. Отново си тук с проницателната си тъпота. Беше се позагубил нещо. Да не ходи със Станишев на Гърция? Или е имало ремонт на "Позитано"?

Когато врещите по соца-отворете стиховете на Пеньо Пенев и вижте смисъла на понятието"30 стотинки"за онова време.Вижте го и сега.Покой и мир за душата на малкия и ,без милост за виновните

Това е нормално след като управлява убуец като Бойко Борисов, който е избил толкова хора през 90-те години

тъпо просто червенотиквеничовче, а комунягите колко избиха и продължават на диктуват парада, скрии се някъде тъпо провокаторче, българина вече не може го излъга

Амеба си... Червена амеба...

Ама колко червена? Колкото милиционера-комунист Бойко Б. или по-малко? Така е при него - кога задуха ветъро на промената - и айде сменяме цвета.

тъпи прости селянчета, жалко за детето

е затова да си се вурне смуртното наказание сега кво 15 20 години затвор добро поведение 10 и излиза още по луд убива някои пак и пак влиза кув е смисала *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

До какво водят разводите.... боже,боже!

всичко е от скапаната ни продажна политика- нали това искат, да ни ликвидират- къде с глад, къде с психясване. всичко е нагласено.. а и гладните за гадости папараци- те дебнат и се кефят на изродията. жалко за децата... такова полудяване на цял един народ... голямо проклятие е това! Ей, хора - ликвидират ни!

Само си търкате пръстите...както забравихте Яна,така ще забравите и Присиян...и така до следващия случай...

Аз познавам семейство на което месечния доход е колкото един апартамент и същите живеят без телевизор.Причината-не скат да учат децата им да гледат телевизия за сметка на това да четат книги.

Това е атмосферата която сега вирее по цял свят. Наистина ли очакваме друго, когато човешките отношения не се градят на взаимна любов? Нима не сме по-зле от преди 2000 години, ако не същите като тогава? Какво е развитието - вътре в нас или извън - да ни улесни да се напием и наядем по-лесно... ? Промяната започва от вътре ни. Горкото дете.

Мой съсед работи като санитар в лудницата в Раднево.Срещам го един ден/преди месец/,омърлушен."Кво става?"-викам,а той :"Лошо,няма пари,спират лекарствата на лудите.Ще стане ма....та си е....ала!"Та мисълта ми е:Като го знаят тоя,че не го бива в главата,защо са го оставили навън?ОБИЧАЛ ОРЪЖИЯТА...?...Ама,видиш ли,не бил агресивен?...Явно някои трябва да се убедят в обратното,че да си поразмърдат тазните лоища...!?На такива,дето получават факсове"от горе"/звездите ми го говорят/,мястото е в лудницата или в съответното здравно заведение,под контрол и т.н. Ама нали живеем в БУЛГАРИСТАН.........

що бе, виж какви забавни премиери стават от лудите?

аллооуу дур-а , фацтут че приси е дете на разведени родители ,някакво обстоиятелство ли е ??? как не ви е срам,,нещастници !!! как е вузможно подобно нещо дори да буде изписано ??? благодаря на господ че вече не живея в булгария , ялко за града , в коъто сум израстнал ! а що се отнася до списувачите в дир - засрамете се от себе си ! никога няма да се надскочите ! имаъте страх от господ, защото никоъ в тези времена не е застрахован! почиваъ в мир мило дете !

Ти и slavi да бяхте се научили да пишете , та да ви се разбере нещо от сбърканата мисъл!!!

Да доста голямо обстоятелство е особено за малките деца! Не всички пропадат, но това е доста голяма предпоставка. И се засрами че дори не можеш да пишеш на родния си език, тръгнал акъл да дава!

Стига сме умували,всички сме виновни.За жалост и други случаи ще има,защото стоим безучастни и гледаме как хората страдат и живеят в бедност и мизерия,а от там идват всички проблеми в семействата.Държавата нехае за децата си.

Ти ако се чувстваш виновен за нещо си е лично твой проблем! Малкото дете не е възпитавано правилно след като се е държал агресивно и е крадял, големия пък не е бил добре психически. Защо трябва обществото да е виновно? Като нямат пари да си възпитават поне добре децата за да успеят в живота. Колкото до лудия след като се е опитал да си заличи престъплението значи е осъзнал какво прави! Затвор до живот!

"Присиян, който също е дете на разведени родители и живеел дори без телевизор" ... егати. аз като живея без телевизор, явно съм го яко закъсал, дали да не продам накоя от колите и да си взема един, та да вляза в разбирането на журналиста за успял човек.

Да ти кажа и аз съм така.От 5 години живея без телевизор, пък нищо ми няма!Странни разбирания за "добър живот" имат тия журналисти. :D

Едно е да не можеш да си го позволиш, съвсем друго е да не го искаш!

Освен телевизор е нямал и лаптоп.

Аз също живея без телевизор. Не гледам БГ телевизия. Явно и аз нещо съм изостанал.

така наречения журналист сигурно има телевизор, и се има за супер газар! аз пък нямам никакво намерение да си купувам такъв, и да гледам малоумните предавания, и българските псевдо звезди!!!

Виж сега, ти нямаш телевизор по свое желание. Зрял индивид си. Това момче е било само на 11г. и е искало да има поне малко от това, което имат другите деца. Няма място за сравнение. Чудно ми е как си написал такъв недоклатен пост.

Кво знаете вие, аз какво съм преживял! През тоталитаризма карах ЛАДА, представете си каква трагедия. Да отидеш на Слънчев бряг с руска кола...как съм жив още, не знам!

Туй дете няма работа в миризлива дупка с луд. Освен това проблемен ученик,познат на полицията за кражби.Може и да е бил горд ,че е близък с КОБРАТА.Има и друг живот за 11 годишните.Късно е!

Какви среднощи,като детето е убито мужду 18 и 19 часа-още е светло тогава?А тези катакомби зеят от 20 и повече години и накрая ще започнат и руините да падат по главите на хората.И са на 50 метра от полицията на всичкото отгоре.Да кажат кандидат кметовете какво мислят да правят с тях.Не да дрънкат празни обещания.

Какво да се пряви,като псевдодемократите спряха строежите от соц. държавата и не само не могат да ги завършат,защото няма да има какво да окрадат,но и нехаят да ги обезопасят .Ето ви дами и господа псевдодемокрация-криво разбрана и крадлива.Ей не накрадоха се!Да се задавят дано!

прочетете какво е написал Психиатър ( нерегистриран ) 06.09.2011 20:10 и стига глупости сте писали.

каква дарява е балгария като се ъбиват деца,па боико иска да ни враща в бг от чъжбина.това е дарява на боклъци и политици сащо боклъци.никаде в чъжбина няма такива работи.но законите са закони ,полицията полиция *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Лято на 1981г.София е в треска дни преди започване на Международния детски фестивал!Новооткритият Национален дворец на културата ще е мястото на срещата!Изведнъж гръмва жестока новина-изчезнало е дете-момиченце на 4г.9м.Играло е пред блока ,в който живее с разведената си майка в Бухово!Гръмва,но в средите на МВР,докато вестниците "ни лук яли,ни лук мирисали"!Народът трябва да живее спокойно ,да не го тревожим,другари!Овчар открива трупа в храсти няколко /6-7д./ по-късно!Съблечено,изнасилвано многократно ,удушено !Издирвателните мероприятия дават резултат и след 2-3 седмици убиецът е разкрит-от ромски произход,на 23 г.,казва се Храбър!Осъден е на смърт,с присъда произнесена на 7.09.с.г.Присъдата,смърт чрез разстрел е изпълнена! И тогава ставаха подобни престъпления,така ,че не се гордей ,че не си се страхувал!Бил си в неведение,понеже не са смятали за необходимо,че простият народ трябва да знае какво става в страната!

Безспорно е имало, но разликата е, че веднага стадото се е очиствало от мършата и няма рецидив. А не сега като го хванат почват едни болежки, едни операции и след 24 часа навън пак да вилней! И после бил с 15 висящи дела, 5 пъти в затвора ... Също като онзи обирджия в Ботевград - в затвора, обир, в затвора, обир, ...

Сега като те засипват с такива новини по-добре ли ти е, тикво промита?

Ами за последните 22 години 5-6 такива присъди да имаше и мога да ти кажа, че престъпленията щяха да са със 70% по-малко. За последните 22 години престъпленията са в пъти повече, отколкото за 45 години тоталитаризъм.

Така е- прав си. За да се стига до такива престъпления, значи няма профилактика- т. е.- всичко е оставено на самотек .

И все пак е доста адекватна постъпка на властите, ако седнеш да се замислиш. В сегашния случай вината е изцяло във властите, понеже психично болните се разхождат на свобода, и биват оправдани за всяко тяхно деяние. Като си убил някого, но си психично болен, значи в психиатрията, в охраняема секция, под надзор и до живот.

още вашият Улянав е казал да се учите от щатите!Ако се спазваше това изискване сега нямаше да сме на това дередже!И няма какво да спекулираш защото в страна с над 300млн.население и при това с 100 млн.цветнокожи , относителната престъпност е микроскопична!

Държавата няма да се оправи докато не махнат всички бивши комунисти- алкохолици и наркомани, които са на ръководни постове в Полиция, Данъчно, Митници, Съдилища, Армията.

Стига сте вдигали врява. Стига сте раздавали присъди, Не виждате ли че всичко е от вашата тъпотия и кретенизъм. Знаете ли колко луди се разхождат по улиците поради липса на средства в психиатриите-косата ще ви настръхне!!! А според последно иследване около 40% от хората имат психични проблеми. В случая и жертвата и убиеца са жертва на съсипаното ни общество и окрадената ни родина, в която за пореден път избирате крадец и национален предател за премиер-кога ще ви дойде акъла мизерници!!!Когато не остане жив Българин ли?!?!?!

Не Братко, и тогава няма да им дойде акъла.Не съм вярвал, че в България има толкова на брой тъпанари!

Стига с тези щати!Защо не кажеш,че в Щатите лудите са в психиатрии,че убийците лежат в затворите,ако имат късмет да не извършат престъплението в онези 38 щата,в които има смъртно наказание-от електрически стол и разстрел до смъртоносна инжекция?И че и на световните шампиони не им се разминава панделата?И че помощите за безработни са по-големи от нашите заплати?А храната е по-евтина от нашата?

за ромите /българите дори и по-мизерстващи не побучанат същите помощи даже никакви помощи ,и не се радват на другите привилегии на ромите,които живият заможно без да работят и учат в 99%/са по-големи от заплатите -от срз 660 лв .А дори малетните ,отдали се на секс и раждане на деца за пари получават повече без да изпълняват зъдлженията си за учение и въздържане от секс до пълнолетие,получават повече от стипендиите за студенти !

лудите били в психиятрии в щатите.... друг път !!! толкова луди на свобода като тук няма да видите никъде другаде.

За някои неща си прав , но за лудниците и лудите определено не си . Рейган затваря лудниците и пуска лудите , за да не се харчат държавни пари . Това е така поне тук в Калифорния . В Лос Анджелис има толкова психично болни бездомници , че представа си нямаш . Ако някой ми го беше казал преди да дойда да живея тук , щях да се изсмея . А този изрод . луд или не , трябва да бъде осъден и да не го пускат на свобда дори след излежаване на присъдата , а да го затворят в психиатрия .

Беднотията води до развод на хиляди семейства. Безработицата расте с всеки изминал ден. Намирането на работа е изключително все по трудно.

ужаааассссс преди няколко една дже седмици убиха момче за 50 лева вчера за 0,30 ст. утре ще бъде убит не дайбоже някой за 0.1 ст. тоя народ тотално се е побъркал

Айде стига с това обобщаване. Народа се бил побъркал. Във всяка една държава всеки ден стават подобни работи. Защо толкова много хора си мислят, че само в България могат да те убият ей така, щот така им е скимнало на убийците? Мязаме на някакво село - случи се някакво престъпление и цялото село го обсъжда.

Най-накрая свестен коментар!

За всичко е виновна беднотията и мизерията. Майката на Пресиян е пребита от работа самотна жена, която не е имала сили и време да контролира контактите на детето, а Христо е изоставен и отхвърлен от родителите си. виновни са също и бащите на двмамата, които са ги изоставили, и са оставили майките да блъскат за да изхранят децата. Много жалко за погубения млад живот, детето щеше да прогресира, защото израсналите в лишения и мизерия имат невероятен хъс и воля за успех в живота.

Много си прав!

Само ще ти кажа едно:като разведена и самотна майка отгледах две момчета!!!Разкошни хора са!С недоимък,с беднотия съм ги гледала/бившият ми съпруг беше алкохолик/Работила съм като луда,но все пак съм имала времето и желанието да ги възпитавам и контролирам.Нищо общо не виждам с това твое изказване за бедност и мизерия.Благодаря не на бог,а на себе си че от много години вече живеем и работим в чужбина.Но е постигнато с труд,желание и оптимизъм.НЕ С ХЛЕНЧЕНЕ И ОБВИНЕНИЯ КЪМ ДЪРЖАВА,И Т.Н...........

такъв изрод трябва да бъде оставен до края на жвога си в затвора и да работи при нечовешки условия! а разболее ли се и хитрее ли, направо го гръмват и това е!

нее - трябва да се издири баща му пияницата и той да лежи в затвора!

Бог да прости момчето.Дано родителите му имат силата да се справят.А колкото до МВР това е поредния удобен луд.

Напълно съм съгласна,все луди ги изларват похитителите,ама като е луд какво прави навън,да трепе хората ли баси държавата еййййййййййййй,думи нямам..((

Така ще бъде, докато психопатите не са в клиники, бандитите не са в затворите и политиците ни не мислят за народа си

баже какъв ужас. горкото момче но това става страшна държава. кочина.трагедия ..30 стотинки не това не е място за живеене.

Айде сега пак психично болен обвинен.Следва оправдателна присъда и всяко чудо за три дни.

Върнете смъртното наказание без ограничения за малолетни,психясали и други ненормалници!Такива нямат право даже да се раждат!!!Като са увредени вече какъв е смисъла да живуркат!?Не ми натрисайте само този несъществуващ бог!

Нека Бог да го прости детето! Бог има и той ни пази, господине!

Докажи, че има бог. Защото аз не виждам дори признаци за неговото съществуване !

Гледам , че опазил и детето ...

Така ще бъде, докато психопатите не са в клиники, бандитите в затворите и политиците не се интересуват за народа си

Момчето не пожелало да вземе 30-те стотинки и казало, че го е почерпил. Това вбесило убиеца. Аз не знам, признанията и свидетелстването на психично болен (поради което пенсиониран) имат ли стойност пред органите на реда и пред съда?

А кой според теб има вина,че лудите са по улиците?Че при наличие на 60 + хиляди служители на МВР не остана къща и нива необрана и неокрадена?Че нормалните хора трябва да живеят като затворници зад решетки и железни врати,а тези,на които мястото е в панделата се перчат с лъскави коли по улиците?Че нямаме елементарна сигурност за живота и имота си?Не знам Станишев колко са го пазели,ама мен на 11 години не ме пазеше никой като играех до 12 на улицата .Ама и никой не ме нападаше.

такова безхаберие на властите,такава безотговорност и от родителите-оставят детето си да скита със такъв тип.....просто този народ и тази държава нямат бъдеще....

абсолютно вярно,за съжаление

господин кмета,дето сигурно пак ще иска да е такъв и онези пърдялници от общинския съвет защо в тези руини на центъра на града и онова чудо ,дето стърчи до пощата като грездей,имат достъп деца,клошари и кой ли не?

Колко струват всичките празни приказки и високопарни речи за евроатлантически ценности, финансови стабилности ,разцвети и растежи и светли бъдещета ,като в тази скапана страна убиват хора за 30 стотинки и за седем лв?Дейвид Черни с неговия кенеф ни направи направо комплимент.Това е една осрана до безумие миризлива клоака.

Всички луди не са в лудницата-до това ни доведе демокрацията.

вище го кобрата-огледайте го от всякъде.той е представителна извадка за тия които останаха в българия: нискочел,луд,беден и проз!!! и dir.бг ако обичайте публикуважте ми коментара! според конституцията на бг имам право на мение -устно или писменно

А бе откак Гроб са на власт всички убийци все са или психично болни или малоумни олигофрени.След това съдът ги оправдадава и всички плюят по съда.Не трябва ли полиция и прокуратура да намерят неоспорими доказателства преди да обвинят някой.Една ДНК проба се бави миннимум месец,как полицията си свършва работата за час.

Намирисват ти чорапите, оди ги изпери...