Дадаев се отказа от самопризнанията си за Немцов (обновена)

Заур Дадаев, обвиняем в убийството на Борис Немцов, се отказа от самопризнанието си за съучастие. Според правозащитник задържаният е бил измъчван.

Обратно в новината

Коментари - Дадаев се отказа от самопризнанията си за Немцов (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

путин нали прави напук на запада ами да вземе да гръмне янукович и да обвини американците и украинците и така и ще се отърве от един неудобен свидетел.супер ход.

Хайде обяснете ми, но без лозунги и обиди, следната схема. Имаше вътрешнополитически проблем "Немцов" , сега има външнополитически проблем " Путин-поръчител на убийството". Втория проблем е поне 100 пъти по-неизгоден на Путин.Трябва да си малоумен да не го прецениш.Тогава Путин малоумен ли е? Ако, "да" тогава как такъв "малоумник" е стигнал до такава позиция и се е задържал 16 години? За мен поръчителя е по-скоро враг на Путин.Кой точно? Ами Путин има много врагове и вътре в Русия и по света.

Не забравяй че Путин още на млади години е завършил четиригодишна школа на КГБ в Сибир за манипулатори на групи хора,един от най добрите и обещаващи!Затова тези прозрачни политически убийства не са съвсем прозрачни,защото именно схемата е такава-да се внесе объркване в обществото за истинския мотив и поръчителство!

Забавни са някои тук - КГБ, та КГБ. Ако познавахте нещата поне на ниво среден европеец, сигурно щяхте да знаете термини като "Корпорацията", "силовики" и т.н. Ако не за друго, поне да плюете обосновано - щото КГБ отдавна го няма, а ролята и мястото му в руското общество са заети от други субекти. Плюйте по тях, а не по КГБ, че ставате смешни. Но не е за учудване - подобна е ситуацията в България, но вие се знаете едно - ДС та ДС... Забавни наивници.

Това е много глупава лъжа. Путин е офицер от КГБ. Почти цялата управляваща върхушка се състои от кадри на КГБ и комунистическата номенклатура. Естествено под ново наименование.

Ясно ли ти е моето момче. :D То може да не е ясно на служби като ФСБ и ЦРУ, но на другаря morskivalk73 му е ясно. :D

Излагате се другари-измислете нещо по реално,защото ставате ,за смях!

Моето убеждение е че тези хора са набедени. Като убеден демократ Немцов правеше всичко за независимостта на Кавказ. Не е възможно такава черна неблагодарност от кавказци.

Този момък май е набеден , за да прикрияят някой друг за деянието. Не е задължително този някой да е руснак...

На всички е ясно че Путин е убиеца.Защо измъчват излишно човека?Путин трябва да си признае.Раково болните не влизан в затвора(Руският президент Владимир Путин е отложил планираното за тази седмица посещение в Казахстан - близък съюзник на Москва, вероятно поради болест)

на мен не ми е ясно ,дай пак да чуя мотивите на Путин.

не ми пиши минуси , а дай да чуя за какъв х.й Путин да си набива на себеси още по голям х.й

Ами,правилно-нали,за това ти плащат,я?!

Дали Путин или ЦРУ има ли значение? Един соросоид по-малко винаги е полезно за хората! Добре ще бъде и при нас да намалеят.

Разследването се запути... Не можеха ли да намерят по-вярващи мюсюлмани - като камикадзетата. За една купчина девици щяха да си "признаят" всичко, дори че са убили Распутин. Слабо, Кадиров, слабо - ще се наказваме...

"С другите европейски народи можеш да се разбереш с човеколюбиви начини, а с руснаците не можеш. Аз има работа не с хора, а с животни които искам да превърна в хора!!! "

Ислямската версия е примитивна кагебистка тъпотия, на която никой не вярва. Убийството до стените на Кремъл, в тотално контролирана зона, където и пиле не може да прехвъркне, е организирано от Путин и неговите слуги. Колко му е на един диктатор да убие някого. Обичайна практика.

Ислямската версия за 11.09.2001 е примитивна- ЦРУ са поръчителите на атентата.

Тази неадекватна аналогия има ли някакво отношение към случая или е само част от диагнозата - слабоумие.

Не ви ли писна вече от поредния "баща на руската демокрация" - Немцов? Ето една от най-острите му критики към Путин: "Не е истински руснак като Елцин. Няма да те гушне през рамо и да каже: Боря, през целия си живот аз съм изпил една цистерна водка." А разсъжденията за "отслабналата власт на Путин" и "използването на Кадиров" от Путин за убийството на Немцов са направо смехотворни. Още повече в комбинация с този арестуван.

Мене по ми писна от "поредния баща на народите", дето е захапал кокала пожизнено. Но за щастие, не е задължително вече да му се възхищавам, мога да му се подигравам на глупостите, както и на измекярите, дето го боготворят.

Ако се хванем за това "баща на народите", то Обама е къде по-близо до Сталин от Путин - поне според изявленията му за определената от Господ лидерска роля на САЩ в света, поемането на тежкия кръст на световен водач, на лидер на поредната коалиция за война и други такива изказвания... А Путин - ми той си пази държавните интереси с всички средства. По това Русия не се различава от САЩ, което и очевидно дразни някои. Но въпросът не е лично в Путин или Обама. Те са продукт на държавна необходимост и конкретните личности тук нямат значение. Ако не бяха те, други щяха да бъдат, но ситуацията нямаше да се различава съществено.

са че властта му е отслабнала - на времето как биеха, а сега лигльовци.

Напротив, писна ми от дебилни руски манипулации. Това ли знаеш за Немцов, жалък рубладжия? И това ли е аргумент за подлото убийство организирано от фашизоидната кремълска клика?

Предполагам, че знам за Немцов поне 3 пъти повече от теб. Знам, че е бил талантлив физик, знам за това, кой го е препоръчал на Чубайс, как се е подмазал на Елцин, за скромните 1.5 млн долара гушнати около историята с 2-та милиона на Bank of New York... Много неща знам. По същество, той не се различава от Путин и не напразно Елцин се е колебаел, дали да не направи него президент.

Русофилите и руснаците имат странна привързаност към кравите!! Нацистите, руснаците и русофилите имат проблем с евреите!! Искат да ги унищожат?? А българският народ се гордее ,че е спасил своите евреи!!!

Ако Русия ти е съсед имаш проблеми, Ако Русия не ти е съсед нямаш проблеми!!

Краварски спам...

Прави впечатление, че краварските спамъри не се отличават с особен интелект. :)

Гледайте в тубата или документални/цом филма (има суб на бг): Говорейки свободно на Джон Пъркинс. Икономически убиец, който разказва цялата схема в световен мащаб. Говори и за схемата със заемите.

СПАМ и извън темата!! ДИР що спи??

как така ще отказва да признае?

ами сега? Пак ще трябва да търсим някой друг чеченец.

Ние не сме влизали в Крим, там няма руски войски. Зелените човечета не са от руската армия!! Ние не сме влизали в Донбас, стотиците танкове и БТР и ГРАД и Ураган и Смерч не са наши. Там руски военни няма. Може да има доброволци които сами са се дигнали със своите танкове от Бурятия или Кавказ и са отишли на почивка в Украйна. Хилядите умрели напоследък руски граждани и войници , са заболели и телата им са се разкъсали от само себе си на ученията в Ростовска област. Аз не съм убил Немцов, и това ,че наградих Кадиров няма нищо общо с това!!

краварските мантри ли спрягаш?

Запада ще повярва на този дори да заяви че лично Путин го е измъчвал в мазето на Лубянка.Защо ще го мъчат като имат снимки и веществени доказателства. Опит да се измъкне това нищжество.

Какви снимки и какви доказателства?? Да не са като ония снимки на които украински самолет свали Боинга!! Които бяха една хубава фалшификация!!

Снимката е от камерите по улиците.Намерена е колата с която са се движили, там са оставили косми, отпечатъци и др веществени доказателства. Проследяването на телефоните им ,говори че са били в района и времето на убийството на Немцов.Ако правоохранителите в цял свят пускат заподозряни които отричат признанията си , затворите ще останат празни.Да напомням ли "доказателството на Колин Пауел с епруветката в ООН , тогава започна втората Иракска война.

Убиеца на Немцов е братовчеда на Кадиров и негов личен палач - Адам Делимханов! Тия са само неудобни чеченци и изкупителни жертви.

от показанията си - малко са го били. Айде сега пак в ареста и този път бой до дупка.

Логиката на русофилите е изключително смешна, ЕС и НАТО пратили ,чеченци да убият Немцов пред Кремъла?? Ха ха ха!! Каква полза имат те от неговото убийство?? И обикновено не убиваш тези на които разчиташ един ден да променят фашистка и тоталитарна Русия в нещо по добро!!

всичко е само демонизиране на путин и русия

... ще се съглася с твъдението, ако под демонизиране се разбира да посочиш демоните и да ги наречеш с имената им...Рассия- Империя на Злото, слуги на Сатана ... и т.н.

Дежурните по клавиатура проруски тролчета-атакисчета и други спряха да пишат! Дали им спряха рубличките или се информират по-сериозно вече? Изглежда вярно е първото... Смешници!

Факт е, че акцията по дискредитация на Путин, предприета от запада чрез убийството на Немцов се провали. Сега ставаме свидетели на агонията на организаторите и изпълнителите.

ЧАКАЙ БЕ НАЛИ ОТ РУСИЯ КАЗАХА ЧЕ ЧЕЧЕНЦИ ГО БИЛИ ГРЪМНАЛИ КЪВ ЗАПАДА - ОБЪРКА ОПОРНИТЕ ТОЧКИ НЕЩО КОЛЕГА..... ПАК СЕ ИЗЛОЖИ....

Задържаните са изпълнителите. Поръчителите не са чеченци, а са членове на ЕС и НАТО...

ЕЕЕ БАЙ ПУТЯ ЩО ТАКА НАЛИ САМО В "ЛОШОТО" ГУАНТАНАМО ИЗМЪЧВАХА ХОРА.......

Не само там, а и в още стотици тайни затвори на ЦРУ по цял свят... По заповед на черния

Пародия

ДЕМЕК КАТО В ГУЛАГ ЕДНО ВРЕМЕ ВИКАШ :) ТЪКМО СИ ПОМИСЛИХ ЧЕ БАЙ ПУТЯ РАЗЛИЧЕН А ТОЙ БАШ КАТО "ЧЕРНИЯ".....

Пародия

ДЕМЕК КАТО В ГУЛАГ ЕДНО ВРЕМЕ ВИКАШ :) ТЪКМО СИ ПОМИСЛИХ ЧЕ БАЙ ПУТЯ РАЗЛИЧЕН А ТОЙ БАШ КАТО "ЧЕРНИЯ".....

... и следващото, което ще отрече е че не е потопил Титаник и че не е взривил Тунгуския метеорит... Е, как се работи така, другари... първо чистосърдечно си признава, после безотговорно и гнусно отрича... Позор за таквизи граждани!

Абе тебе като те смелят от бой и ти ще си признаеш всичко!! КГБ си търсят изкупителни жертви!!

Има две Русии. Първата - Киевска Рус, има своите корени в световната, а минимум в европейската култура. Идеите за доброто, честта, свободата, справедливостта в тази Рус се разбират така, както се разбират и в целият западен свят. Но има и втора Рус - Московската. Това е Русия на тайгата, монголска, дива, зверска. Тази Русия направи свой национален идеал кървавата деспотия и дивата ярост. Тази Московска Рус отдавна е била, е и ще бъде пълно отрицание на всичко европейско и заклет враг на Европа." Алексей Толстой

Дрогаре, какви следователи имаше едно време!!! Пред тях такива предатели, като Дадаев признаваха за престъпления от времето на Тутанкамон.

Радвайте се Путеноиди и комуняги. Връща се вашето гнусно време в Русия. Ето ви процес за убийците на М. Горки. Скоро ще има и нови лагери. Вдигайте байраците и аиде след Сидеров там.

само пълен идиот може да плещи такива глупости.

Само пълен идиот може да пиши такива глупости.

дирник, уточнете, че това не е НПО, а държавна институция към Президента на Руската федерация. кой е президента оставям на вас да проверите.

Абе работата е ясна - трима безработни дебила (вече всички читатели на дир.бг им знаят псевдонимите) имат платена работа тук - денонощно да оплюват Путин. Погледнете новините - няма ден, в който новините за Русия да не са най- коментирани. А тоя на снимката, тоя е невинен. немцов се уби сам. С глупост.

"Не можем да твърдим, че е бил изтезаван, но открихме многобройни рани по тялото му", заяви Бабушкин и уточни, че става дума главно за драскотини от белезници по китките и глезените, също и за рани по пръстите на краката. " ЗНАЧИ ЩОТО ИМАЛО СЛЕДИ ОТ БЕЛЕЗИНИЦИ ПО КИТКИТЕ ЗНАЧИ, ЧЕ Е БИЛ МЪЧЕН??? ЕВАЛА БЕ ЖУРНАЛИСТИ!

Сидеров е обещал пълна подкрепа за убийствата, ако Путин му намери нова жена, че с последната имал сексуални проблеми.

Тьй отказался? Снова признаеш!

Смях абе НПО-шки какво стана с убйците на Шарлитата а директно ги убиха за да не говорят. Руснаците тези ги арестуваха и ще има следствие. Самият факт ,че ги посещават някакви право защитници доказва че релано в Русия демокрацията и презумцията за невинност е много на по-високо ниво от така наречените Западни демокрации. Американците директно без съд и присъда ги пращат в Гуантанамо там дори не ги съдят.....

ЛЪЖЕШ... и го знаеш.

какво лъже, тук се е намесила държавна организация, съвет към президента на Руската Федерация(Совет при Президенте Российской Федерации по развитию гражданского общества и правам человека) кой е президент на руската федерация сам можеш да провериш. докато САЩ преследват сноудън като национален предател. без да има нито ред публикувано доказателство за нанесена вреда.

Ехааа... Путине, Путине.... от кога ислямисти се крият от камери и свидетели като убиват някой в името на Алах? Преигра тука Путине. Измисли си друга версия. Тази смърди яко като "ученията" ти по границата със Украйна миналата година за който си призна преди 2 дена че са били подготовка за нахлуване.

неставащ за режисьор Пу... просто неставаш. На този филм които повече мяза на цирк дори путинофил няма а се върже. Единия се взривил с граната, другия бил бит и е*ан и ще каже всичко което му кажете за а не го биете... Хем щели да го освободят ако си признае, па хем ще го съдят... В крайна сметка ще получи орден от Путин за избиване на опозицията въпреки че на всеки му е ясно че е КГБ зад това. Като му гледам тъпата мутра все ми е на акъла как ще планира цялата операция и спирането на камерите в Кремъл както и движението по площада...

jingiby

Я, пак здрав бой, та отново да си признае, ама тоя път без увъртания, че иначе има опасност да се "самовзриви", като друг от заподозрените...

Стига с тази примитивна пропаганда срещу Российската Федерация! Стига с това малоумно насъскване за война срещу Русия!

Стига ще можеш да направиш, когато спечелиш избори. Или се опитай да събереш подписи за референдум. А с тези мижави гласове не става.

Момче. Русия никой не я бръсне - само в българските медии всеки ден ми се налага да чета статии за Русия. Имаме определени икономически интереси с Русия, имаме сходни езици и култура. Точка. В спорове стил Левски - ЦСКА не влизам от както станах на 18. А тия истории за войни са смешни - никой няма намерение да напада Русия освен в Кремлинските мозъци. Обратното обаче не е ясно като гледам какви ги говори и прави напоследък.

Напомням ти за хапчетата и чети по-малко пропаганда!

Драги ,за последно време в ешелона за самолети стана тясно от полети на западни политици, които запътиха към Москва. Що така - нали Москва е безгласна буква? То Меркел, То Оланд, то Ренци, сега испанеца, преди дни Калфин, гърци, оня комисар по енергетика . Що бе, Миме?

Българската журналистика е ВЕЛИКА- как разбраха,че след мъчения са изтръгнати признанията!?

А ти как разбра че земята се върти???

"Йо" егати името---------аз не съм журналист и не ангажирам никого с мнението си......

КГБ намират някакъв орангутан , пребиват го и го принуждават да признае ВСИЧКО Традиционен подход на ЧК КГБ ФСБ ... стар виц: Шефът на борците решил да направи дарение за Зоопарка и спонсорирал група борци, която да донесе камила от Африка. Поради дългото им отсъствие, той се притеснил и заминал да ги потърси на място. Намерил ги да бродят из пустинята, подкарали с бухалките голям слон. Развикал се отдалече: - Това не е камила, бе това е слон! - Камила съм, камила съм - отвърнал слона бързо.

ЕТО ТОВА И ДОЛУ ПИШЕ ТОЗИ КОЕТО СЪЗДАВА ВРАГА - ЗА ПАРИ РАЗБИРАСЕ ! КОЙ ЩЕ Е ЛУД ДА СЕДИ ДЕНОНОШТО ЗАД КОМПЮТАРА

Този път обаче орангутана се оказа доста хлъзгав и явно след малко бой е казал "Признавам, признавам всичко", ооообаче точно преди процеса, когато има много внимание и ще има много светлина дава заден. Което всъщност му е бил единствения шанс за оцеляване, след като е нарочен.

Само в Русия враговете на президента, не се обединяват, дори за малко, а се избиват взаимно... Б*хти якото.

Убиеца на Немцов е братовчеда на Кадиров и негов личен палач - Адам Делимханов! Тия са само неудобни чеченци и изкупителни жертви.

ПРЕСАТА НА ЗАПАД КАКТО ВИНАГИ С ГОЛЕМИ БУКВИ ПИШЕ КОИ И КОГА И КЪДЕ КАКВО Е НАПРАВИЛ - НО КАКТО ВИНАГИ ТЕ ПРЕДПОЛАГАТ -СИРЕЧ ДОСЕЩАТ СЕ - КОГОТО СЕ ДО -СЕЩАШ - ЗНАЧИ НЕ ЗНАЕШ - А КАТО НЕ ЗНАЕШ ЗАЩО ОБВИНЯВАШ !!!! И ТОВА Е ПРЕСА В КОЯТО ПРЕСА ЖУРНАЛИСТИТЕ ДРЯБВА ДА ИМАТ НАЙ МАЛКО ДВА ИСТОЧНИКА ЗА ДАДЕНИЯ ИНЦЕДЕНТ И СЛЕД ТОВА ДА ПИШАТ ! ТОВА МЕЖДУНАРОДНИТЕ ПРАВЕЛА А ЖУРНАЛИСТИКАТА - ИЛИ НА ЗАПАД НЕ СЕ РАПРОСТРАНЯВА ТОВА ЗАЩОТО ТЕ ПРЕДПОЛАГАТ (МИСЛЯТ ОЩЕ ) - ПРОСТАЦИ

Я кажи нещо за пресата в Русия!! Защото за пресата на Запад нищо не знаеш, това е ясно!!

ТАКА БЕШЕ И С БОИНГА ОБОМА ПРОШЕНКО И КУЧЕТО ОТ АНГЛИЯ ОЩЕ 28МИНУТА ЗНАЕХА КОИЙ Е ВИНОВЕН - САМО ДЕТО НЕ МОГАТ ДА ГО ДОКАЖАТ - ТЕ СЪЩО СА МИСЛЕЛИ

Накараха ни да кажем ,че ние сме убили Немцов, биха ни. Явно хората са изкупителни жертви. Не че някой се е съмнявал. В Чечня знаят кой е истинския убиец на Немцов и той е много лично близък до Кадиров. Но той никога няма да бъде изправен на съд!!

една от наистина опасните тенденции е че водещи световни медии коментират със същото знание на нещата както да речем бегеец-а в този блог. всъщност, в интернет може да се намери материал за безпокоиството в америка и ес от нивото на техние експерти. това ниво в края на краищата прави политическия елит заложник на неинформирано и манипулирано обществено мнение.

На Путин не му трябва причина да убие някого, Той просто убива!!

Пишете по темата, моля !Ние знаем кой е Путин - вашето мнение е неуместно

И кой е путин - комплексирано ченге,което иска да има властта на социализъма и собствеността на капитализъма!

ВЧЕРА СТАВАШЕ ВЪПРОС ЗА ПИРАМИДИТЕ - НЯКОИ ПРЕДПОЛАГАТ -ПРЕПОЛАГАТ ЧЕ ПОСТРОЕНИ ! НЕ КАТО НЕ ЗНАЕШ ТИ НЕ МОЖЕШ ДА ПРЕДПОЛОЖИШ !!! КОГА СА ПЪРВИТЕ СПОМЕНАВАНИЯ ЗА АРАБСКИТЕ ЦИФРИ ! - 10 ВЕК ОТНАШАТА ЕРА ! КАК БЕЗ МАТЕМАТИКА ЩЕ ПОСТРОИШ ПИРАМИДИТЕ - ПРЕПОЛАГАИТЕ КОЛКОТО СИ ИСКАТЕ -ТРЯБВАТ ФАКТИ ! ТАКА Е И С ФАИНЕНШЪН ТАИМС - ПРОСТОТИИ