Ботевградски бизнесмен беше застрелян (снимки)

39-годишният строителен предприемач Семко Семков е убит тази нощ в Ботевград. По непотвърдена информация той е застрелян с 5 куршума.

Обратно в новината

Коментари - Ботевградски бизнесмен беше застрелян (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само като му видях оградата на имота ,ми стана ясно .Той е от нашите хора-на властта.За такива правила и закони няма. Не знам, ама хич не ми е мъчно за него.

Неанам защо, но ми се струва, че скоро ще има промоции на "ритуално самоубийство". От утре и във вашия град ще е рекламата.....

Бог дал,бог взел.

на 39 год. със 100 бизнесначинания ?????? Айде бе ! Баща му да не е Pокфеlеp ?

В България е страшно да си беден, но май още по-страшно е да си богат. В единия случай умираш от глад, а в другия изненадващо.

се чудя - какъв ли световно известен колеж е завършил - Хавард ли ,Йел ли. Ама много успешен, сигурно е печелил много олимпиади и пр.А сега - два метра.Познавах един такъв - казваха му Мути и защо Господ знае.Женен за дъщерята на Лиляна Димитрова - имаше една такава героиня, май тъкачка.Та и него го гръмнаха, а жена му си живееше като принцеса след това. Но беше мнтого отдавна - в зората на демокрацията.

Н съм чувал за него.Но според статията го-о-оям бизнесмен.То няма област в оято да не работи. Остава само проституция и наркотрафик. А може и те да му са главнните, но не е удобно да се афишира.И колко му е на човека, има ли яхта, защо му беше богатството.Колко ли тежи един куршум - не знам.

60ст. и 6гр. е куршум от Макаров. Вероятно с това са го убили. Най евтиното и популярно оръжие на пазара.

имал е много големи бизнеси и не може някой да не го ненавижда,ако е засегнал други интереси или е бил нечестен експлоататор.....

СЕГА ДА ГО ПОГРЕБЪТ В ЛОВНИТЕ ПОЛЕТА НА"ЛИТАКОВО"!!!ОТ БЪЛГАРИНА ПО-АЛЧЕН НЯМА НА ТОЗИ СВЕТ.АМИН!ДВА НА ЕДИН БЕЗ КОМИН!!!

Eдин бандит по-малко. Eто какво пише за него през 2012-та - "...Жителите на село Литаково пропищяха от безчинствата на велможата Семко Семков..." link

Аз и сутринта, коментирах темата. Ще го направя и сега, макар и да не обичам да се поправям, ама е крайно време ние хората от плебса, да си отворим очите. Неможе да ми оправдавате тоя "Бизнесмен". Няма човек. дето да има толкова енергия и ум, че да е участник във 100 бизнеса. Дори и да е толкова кадърен, то няма как неговото денонощие няма как да бъде от 100 часа. Което автоматично значи, че тоя "бизнесмен" е от ония, дето им е даден бизнес, осигурен чадър, за да го практикуват и много такива дадености в тоя ред на мисли. Така че не го жалете. Дано "га е ял кифтетата" ,да е преценил добре, цената която може да плати. Отделно, не е нужно да сме всички с българска филология. Всички правим повече или по-малко смислови и правописни грешки. Къде от бързане, къде от незнание, НО....... Но по-долу се е изказал един и гледайки нивото му, все си мисля, че преди да позволят на някой да ползва нет и най-вече да обнародва коментари, трябва да бъде подложен на изпит, поне за елементарна грамотности и най-вече за "връзка с главният мозък" . Моля да ме извините ,че съм толкова краен, но простотията е едина от причините да сме толкова бедни и тъжни и да позволяваме на разни съмнителни "ВИП-ове" да ни яздят!

какво има да се чуди полицията. В БГ за да имаш голям бизнес, той трябва да ти е даден. Ако сам тръгнеш да правиш нещо голямо, или трябва да си плащаш данък "Спокойствие", или ще ти разкажат играта. Много "бизнесмени" като този вече не са м/у живите, и причината за това е много проста, и почти винаги една и съща: Дават на лицето "Х" едни пари да прави бизнес, хем да ги пере, хем да ги множи. Идва един момент, когато лицето "Х" решава, че е голямата работа, и няма вече да плаща на тези, дето са му ги дали, или поне не всичкото. В един момент обаче, той бива "учтиво" помолен да си плати гяволъка. Баровеца твърдо е непукист, казва "Ти знаеш ли аз кой съм", и историята свършва с куршум. Примери за това много. Проблемът в България е, че бизнес, мафия и държава вече са се сраснали в едно. Оказа се, че най-печелившия бизнес е властта, и затова всички толкова драпат за нея. А народа прост, беден и опростачен до небето.

Така ни се пада,щом шайка разбойници разиграват цял народ и има кой да ги трае.Добре,че имат вътрешно правораздаване,че намалят по малко

Абе Семко да си беше станал трол в дира като мен вместо бизнесмен сега щеше да си сто пъти по - добре !

какво ми коментират тук някви мишки какъв бил човека.ами биле е бизнесмен като мен предприемал е рискувал е това е.а мишката се ражда мишка живее мишка и омира като мишка !!!

Един ден всички подобни "бизнесмени" ще умрат като г-на- неиздържали на хорската любов;-).

Абе от новините ,което чух бил много коректен платец и хората го обичали

Айде метай се у Голф-о и отивай да пиеш едно фрапе без Кока Кола, че парите не стигат за двете. И да внимаваш да ти стигне газта в бутилката за навръщане. Смешник!

Ега ти бизнесмена. Три изречения, десет грешки. Поне се научи, че човек Умира, не Омира, защото всички един ден ще Умреме.

не умреме, а умрем

Ааааа, ясно!!! Вече знам как е да умреш по "бизнесменски" - с няколко дупки. До колкото разбрах от несвързаното и изпъстрено с правописни грешки (но явно издържано в "бизнесменски" стил ) изказване де.

А ти си сигурно с малка пша.

не е трудно човек да разбере какъв грамотен biznesmen си. такива необразовани и назначени бизнесмени с лопата да ги ринеш. пожелавам ти успех в бизнеса и успешно завършване но трети клас!

То на нас такъв ни е проблема, че все бизнесмени неграмотни ни управляват икономиката. Пише се умира, човеко, със самочувствие!

Господин бизнесмен, Омира се пише Умира, приятен бизнес.......

Явно човека не е от дпс у другите производни на бсп кръгове и са му видели сметката.Сега очаквайте бизнеса му да се вземе от турски маймуни!

Явно те мързи да попрочетеш какво има писано за точи човек. Приближен на кмета на Ботевград, който е ДПС-кадър. Печели договори за газификация, строителство, реконструкции из Ботевградско. Печели концесия за ловно стопанство през 2009. Занимава се с дърводобив, което е ДПС монопол. Та, с кого не бил свързан?

Абе брат ми се занимава и той с дърводобив пък няма нищо общо с дпс -то

Popokatepetala@abv.bg

Земеделската кооперация се нарича ,,Орхание"а и останалите бизнеси много миришат на ДПС.Когато човек се хвърля толкова много на печалби не може и да не настъпи някого а и безусловно да го допуснат до големите лесни пари или има корен или сам си го е пуснал а това става с много коленичене пред силните а те са едни...

всичко това за повече пари. А, колко малко му трябва на човек, за да е спокоен. Да седнеш вечер в двора, да се порадваш на всички чудеса които е сътворила природата. И да си легнеш разтоварен от деня и леко да саспиш. Не мога да разбера нито тия които се забъркват в далаверите и след това си отиват от този свят с дупка в тялото, нито политиците, ама вдичките. Абе, комунистите през 97 г., ги махна Народа и им сцепи главите и ясно им каза повече не ви щеме, те пак се напъват и пак власт искат и пак като я вземат, доникъде я докарат. Тоя Бойко и него Народа го свали, преди по малко от две години, сега и той пак целия в бяло и той пак власт иска. Обаче, като гледам властта я дава оня от Боянските сарай. видях и как една банка извъртя сума ти вложители и им прибра паричките, държава ни при Орешарски, ни при Близнашки за тези хора НЯМААА. Не говоря за такива с по няколко милиона, а за тия на които заплатите са им превеждани там и за хорицата с по няколко хиляди лева, спестени за Зор за Ман.

така си отиват стоиностните хора на българиия

Хаиде отиди си и ти. Не бъди шушумига. Ю кен ду ит! Скакауец!

Моля ви да не спекулирате. Няма никакво убийство тук. Човека е имал проблеми и се е самоубил...с 5 куршума(в главата).

Ще повторя една арабска приказка. На смъртния си одър един султан повикал сина си и му дал две ковчежета - черно и бяло. Казал му да отвори бялото веднага след като издъхне, а черното - три дни след това. Умрял султанът и синът му веднага отворил бялото ковчеже Вътре имало лист с написана молба султанът да бъде погребан с чорапите. Отишъл синът при ходжата и попитал може ли да погребат султана с орапите. Ходжата казал, че това е невъзможно според тяхната религия. Погребали султана според религиозните изисквания - гол. Два дни след това синът отворил черното ковчеже, в което имало лист, на който пишело: "Видя ли сине, че на онзи свят дори чорапите си не можеш да отнесеш?"

Казвам следното: 25 години преход убиха и последната ми капка състрадание към т.н. успели бизнесмени и семействата им. За да си такъв трябва да нямаш морални и законови скрупули... Трябва да си стъпкал много хора, да си отнел от залъка на децата им ... и то напълно съзнателно. СЪЖАЛЯВАМ, НО НЕ СЪЖАЛЯВАМ ЗА УБИТИТЕ. НАДЯВАМ СЕ ВСЕКИ ДА БЪДЕ ЗАСТИГНАТ ОТ ТОВА , КОЕТО ЗАСЛУЖАВА...

Какво има да съжаляваш, ако детето ти си легне гладно, тоя да не би да те съжали? Свиркай си и си гледай кефа.

Какъв гняв,колега;-)? Прочетете форума-такава народна солидарност /с вашето мнение/ не се наблюдава дори по ромските теми;-).

Скъпа кола, видимо скъпо жилище, камери и какво ли не, ама не помага, драги ''бизнесмени''.Лека му пръст на човека, дано това е урок за други...

докато имаме такава садебна система няма никаква надежда да излезем от тунела

"Семков е бил и председател на ботевградската земеделската кооперация "Орхание". ... Няма друг, дотолкова деградирал народ, който да се гордее с имена, наложени му от поробителите - Филибе, Станимака, а в по-ново време - Благоевград, Димитровград, Велинград, Марек... Заслужаваме си робската съдба!

И аз се издразних - възмутително е да се правят формации с турски имена именно в града, кръстен на Ботев. Уви, алчност и наглост има у всички етноси.

факта че участва на толкова места едновременно това буди самнение на не чистата му работа \

Хора, смениха се ценностите и това е резултат от това! Едно време дядо ми казваше - Щастлив е онзи човек, който доживее до дълока старост и е обграден от обичащи го деца, внуци и правнуци! Сега много хора искат да имат кинти и имоти, газят заради това човешките съдби и естествено не доживяват до дълбока старост! Всеки с ценностите си!

Ковчезите нямат джобове!

Демократична България не е място за бизнес. Мръсният характер на Андрешко спъва всякаква инициатива, дори такава като на Семков - напълно прилична и необходима. Завистта, странното разбиране за конкуренция, неизживените феодални норми и принципи на подземието са опасен коктейл от престъпни действия. Страната се дави в лапите на сикаджии, трафиканти, мафиоти, организирани в партии, чийто лидери са за затвора, и членска маса, жадна за лесни пари и грабеж на собствената си държава. Това не е дясно, това е криминалитет.

Не правете бизнес 20.08.2014 17:15Най хубавия коментар във форума браво,не мога да повярвам колко прости хора има тук от пишещите

По времето когато Бойко беше гл. секретар на МВР бяха убити около 100 такива бизнесмени. Убийците не бяха открити. Сега ни управлява патерица на Бойко. Пак почнаха да се разчистват сметки.

ами и без това от тях полза няма-да се прочистват,но лошото е че веднага идва друг..

Ако нищо лощо не е направил, защо го гърмят?

Ела си отБрюксел да видиш как зтребват твоите хора, от любимите ти коалиционни партниори. Ела да ги цуниш сега по задните части.

що за тъпотия е? Кой, къде е казал, чий партньор е бил този, че и коалиционен! Че и плюсове има! Сам ли си ги слагаш?

Скромна кола, скромна схлупена къщурка.... да попитам на 39 г. крупен бизнесмен откъде пари и за крупен бизнес и са скромно имущество! Само дувара е по-скъп от апартамента ми! Лека му пръст! А за останалите - на ковчега джобове няма, не крадете, не лъжете и ще доживеете старини! На мен каквото имам ми е достатъчно макар да нямам такава схлупена къщурка и съм щастлив че като се прибирам не се оглеждам като гърмян заек и спя спокоен щото никой не ме псува! Хайде сполай ви и успех!

Колкото и да изглежда странно, човек за да има участие в 15 фирми, да се занимава с газ, строителство, животновъдство и т.н. за това се иска много труд. Представете си как изведнъж ви тръсват ръководството и грижите за толкова много фирми с най различна дейност. Даже и не всичко да е било съвсем законно и чисто, пак труда си е доста и не е по силите на всеки.

Да, съгласен съм че трудът е в основата на всяко едно начинание, но има още една подробност която е синтезирана в една българска поговорка и тя гласи - "Човек се простира според чергата" / и още "Както си постелеш, така ще си легнеш". Има и едни маймунки дето преди да хапнат маслинката пробват дали костилката ще излезе през дупето. Така и с тоз "бизнесмен" и усилията да се справи - като няма силици за всичко това, да си остави само толкова колкото може да носи! Хайде сполай ви и успех!

Съпоставим пример за схемите с финансовите пирамиди, ясно ти е някак, че такава лихва случайно не се прелага, освен с измама, но алчноста те кара, защото е в съюз с измамата. Тука същото, ясно ти е, че политически обвързан бизнес води често до погребалното, ама пак алчноста, е лека им мъст и пръст.

Докарахте ме до там, да се крия, че съм бизнесмен.Току кажеш ли някъде, е си бизнесмен и някой те гръмне.

ами то тука тая дума-без майтап -си е равносилна на престъпник и мафиот-придоби такъв смисъл някъде през 90 те, и така си остана

Представяй се за бизнес дама и няма да имаш грижи.

е тогава преди да те гръмнат, може да те уважат...

смятал да се отказва от дърводобива. демек от дпс идват нещата. до кога ????

Партията заличава следите на парите от европейски и др. проекти ....

Да се готви - Пуканка Пуканкова

комунист ловджия класика в жанра, мръсни олигарси един по малко я кажете кой е баща му

Дъртата, пъпчива, червена кратуна естествено!

за семейството си преди да е ставал мутряга. Има семейство и отделно 4526 бизнеса...еваго у бизнесмена. Веднъж хванал ли се е с мафиоти нема отказване.

В Булгаристан викаме на престъпниците - бизнесмени а на крадливите лъжци - политици....

Максималната продължителност на живот на бизнесмените в Булгаристан е 40 години.

ами стига им-до тая възраст обикновенно са натрупали състояние до девето коляно да се изхранят.

Бизнесмена е застрелян през ноща, а го намират чак на сутринта ?! В Ботевград не са ли чули изстрелите,глухи ли са всички?

няма как да чуят изстрел там където е застрелян....

Ама тоз бил голем специалист бе ... Брей! Ако го свестят ...и го питат ..и той сам нема да знае за кво сЪ го гръмнали ?

Ама какво име - Семко Семков, направо може да познаеш от чия партия е бил....Сега да очакваме ли и останалите с подобни имена предизборно?

Ето тава е истинско правосъдие в действие. Така се освобождаваме от боклуците един по един.

Е,застреляли го ама Секретарчето е бетон,нали?!

Какъв бизнесмен бе, вие наясно ли сте , че тоя е МАФИОТ, както и повечето ,,бизнесмени" в България.Човек занимаващ се с далавери, незаконна сеч на българската гора, незаконни заменки на земя - на това ли му казвате -бизнесмен.В нормалните държави това си е чист ПРЕСТЪПНИК.

Един боклук по-малко.Бог си знае работата. Да се готви следващия.

ако господ е почнАл да оди с пистолет и да стреля грешките си с по 5 куршума, може да намери внезапно нови попълнения сред вярващите.... вервайте ми. или имаш в предвид Господа от Ботевгрд дето си знае работата срещу 10 бимбарици :)

Истинските мафиоти са Ал Капоне Карло Гамбино Франк Костело Лъки Лучано Майер Лански и последният Джон Готи тях отдавна вече ги няма.А тези са обикновени разбойници и бандити истински мафиоти отдавна няма.

Още едно неразкрито убийство.................. О, Българийо, о, българи............. накъде вървим?

Само чакайте да хванат Цветан Василев. Той като се разприказва (ако...) притурка във вестниците ще сложат за жалейки.

Цветан Василев, вече е с пластична операция и с сменена самоличност. Ще хванат дедовия...

Застрелян ли ? с пет куршума си е чист разстрел ... но това са подробности ... пък и добрите бизнесмени не ги разстрелват или застрелват( май ?)