Синът на бизнесмена, поръчал убийството му, остава в ареста

Софийски градски съд (СГС) остави за постоянно в ареста Кирил Низамов и Живко Грозданов, обвинени в убийството на 57-годишния Николай Грозданов - Кольо Македонеца.

Обратно в новината

Коментари - Синът на бизнесмена, поръчал убийството му, остава в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Kакъв ужас! Dа роди син убиец! Dано властите се стреснат! Bижте какво прави наркотика!!!! Mир на праха на човечеца а мнозина писаха че е непочтен... Cега и 3a двамата - доживотен затвор-друго H E!!!

Какво като е признал Марковски ще го изкара невинен срещу съответната сума

Гледах го по телевизията. Накичил се синът, кара накакво BMW и пак убил баща си, че не му дава пари а накрая признал срещу... пържола :D:D. Не дундуркайте децата си докато одъртеят! Ще станат като този "син" или в най-добря случай като този "левия но не бесепар"

строя изобщо няма значение. Колко ли мързелив, алчен и безкруполен трябва да си за да убиеш баща си за пари! Не човек, смрад е това.

твоето не е сериозно просто всеки може да плаши с комунисти, ако е имал досег с тях- не само е изтъркано- банално е:))). А относно личната ми свобода ти и претенции не можеш да имаш каквито и да е Успех в търсенето

Убеден съм че си получила и получаваш всичко на готово и затова си плямпаш така!

Аз ти гарантирам, че не съм получил нищо на готово, но съм напълно съгласен с Анаирс.

Теоретично си права.Но на практика още не ти е изгладняла хубаво личната свобода.А като си толкова малка,недей да ни плашиш с комунистите,че това плашило вече се изтърка от употреба!

Личната ми свобода бе изгладняла преди 10 ноември- за разлика от теб, моя баща бе демократ, както и досега и получаваше всички руски вестници и списания А в тях бе и перестройката тогава- може да съм била много малка- но съм ги поддържала касто идея- значи е обяснимо , ако някой на 14 години прави секс, но не е обяснимо, ако има политически пристрастия:))) Ще те направя за смях, ако пишеш пак:))) обещавам:Р

На теория видях- докажи го и на практика- отворко:))) Аз съм си аз- винаги ще се боря против комунизма в т5ази държава

Малка съм, за да съм се възползвала от споменатите от теб блага, но дори аз зам, другарю, че личната ми свобода е много по- ценна от това, което биха ми предложили комунистите;)))

ти и всички люде , никога , ама никога неможем да бъдем напълно свободни , поради простата причина , че винаги зависим от нещо , или някого- дали от съсед , дали от близък , дали от колега , дали от любимият ви капитализъм-т.е от работодателя ,за който работите ,и за който се борихте под формата на демокрация да ви дава наклон- прави едно ,ь прави две ... така ,че вие , вие , ВИЕ НАИВНИТЕ МЛАДИ , НИЕ ДОКАРАХТЕ ТОЯ НЕСПРАВЕДЛИВ СТРОЙ , В КОЙТО 90 ПРОЦЕНТА РАБОТЯТ ЗА 10 ПРОЦЕНТА , ВИЕ , ВИЕ , АЛЧНИТЕ МЛАДИ , КОИТО СИ МИСЛИХТЕ , ЧЕ ВСИЧКИ ЩЕ СТАНЕТЕ БОГАТИ И ИЗВЕСТНИ ... ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ , НИЩО , ЧЕ И АЗ СЪМ МЛАД , НО АЗ МИСЛЯ ПО0 ТРЕЗВО И ПО- СПРАВЕДЛИВО ...

Няма по справедлив строй от капитализма - всеки е отговорен за съдбата си. Каквото си направиш, това е. А при социализма, който много добре познавам, целия народ работеше за да може една шайка червени разбойници да си живеят като богове, а на хората разпределяха трохите от изработеното. Няма по крадлив строй от комунизма.

Ти нормален ли си? Като ти е паднал тъпя комунизъм съм бил на 3-4 сега съм почти на 25 (млад човек). Не прехвърляй вината на другите хора. Ако си живял по онова време и не си направил нищо да защитиш това което ти е свидно (комунизъма) сам си си виновен и никой друг. И върху друго нещо помисли - много хора не знаят какво да правят със свободата си и са ограничени в съзнанието си въпреки, че не живеят вече в "онзи" строй.

АМИ ТОВА Е .. , РЕВАХТЕ ЗА КАПИТАЛИЗЪМ , РЕВАХТЕ , ЧЕ ВИ МЪЧИ КОМУНИЗМА , КОЙТО ВИ ОСИГУРЯВАШЕ РАБОТА , ДО ЖИВОТ СИГУРНОСТ , СЕГА ПАК РИВЕТЕ- ТЪПИ , ЗАБЛУДЕНИ , ЖАДНИ ЗА ФАЛШИВА ДЕМОКРАЦИЯ И ВЪЛЧИ КАПИТАЛИЗЪМ , ЛЮДЕ ... ЕЕЕЙЙ , ПРОСТ НАРОД , БЕ .. ОТ КАКВО ТОЛКОЗ СЕ ОПЛАКВАХТЕ ПРЕДИ- ДАЛИ СИ НЯМАХТЕ КЪЩИ , ДАЛИ СИ НЯМАХТЕ ВИЛИ , ДАЛИ НЕХОДИХТЕ ДВА ПЪТИ В ГОДИНАТА НА ПОЧИВКА- И НА ПЛАНИНА , И НА МОРЕ- ТЪПИ , ЗАДЪХАНИ , КОМПЛЕКСИРАНИ СЕЛЯНДУРИ , АЛЧНИ ЗА КАПИТАЛИЗЪМ И БЪРЗО ЗАБОГАТЯВАНЕ , КОЕТО И ГРАМ НЯМА ДА ОТНЕСЕТЕ В ДРУГОТО ИЗМЕРЕНИЕ ... СЕЛЯНДУРИИИИИ АЛЧНИИИИИИИ........СМЪРТ НА КАПИТАЛИЗМА , СВОБОДА НА НАРОДИТЕ ... А СЕГА , ЯЖТЕ ПАЛАТИТЕ НА КРАДЦИТЕ , НАИВНИ ТЪПАЦИ , ЖАДНИ ЗА ПАРИ ... ОЛИГОФРЕНИ АЛЧНИ ...

Добре ли си?Спокойно де,спокойно!Какво се пениш такъв,инфаркта ли искаш те тръшне?Като ти липсва толкова комунизма ,то си има лесно -стягаш куфарите за Сев. Корея.

Тъпчооо, тъпчо! Къв комунизъм и капитализъм те гони - тук става дума за убийство, бе, лумпен! Единия наръгва другия многократно с нож. Къде е тук комунизмът и капитализмът? В простата ти кратуна!

Виж са, аз и сега имам и два апартамента и две коли и плазма 42 инча, и на ол инклузив ходя, но освен това имам СВОБОДА.

Абе съобщава се новина за убийство на баща от син, и се почва със спора сини-червени.... Еййй, страхотно племе сме значи... и двата цвята, даже не двата, ами всички.. Но искам да попитам, и ако може да получа компетентен отговор - Като е било толкова хубаво старото време и все ревете за него, аз не ви обвинявам де, но защо не продължи и до сега??? Аз не съм видяла почти нищо от там, но и на мен ми се живееше безгрижно, да ходя където искам на почивка, нашите да ми направят вноска за руска кола, която да чакам 10 години, и т. н. А то какво стана? Пораснах, работя здраво, е, купих си кола, ама тя 15-годишна, ходя на почивка, но на гости при роднини и от комунизма кво си спомням??? Че трябваше например да мръзнем на опашка за банани по нова година, двамата с брат ми, и нашите, по отделно, за да има достатъчно.... Та... не ми е особено мъчно за това. Просто ме е яд, че комунизма така и не си е отишъл все още, а ние вече пораснахме, а си спомням като ден днешен 10.11.1989... И така се изнизват годинките, а нищо не се промени. Но.. здраве да е, това е най-важното, извинете ме за дългия коментар и само накрая по основната тема - тя е потресаваща..... да отгледаш дете, което да ти пожелае смъртта... Господи, прости ни!!! Грешни сме!

ей тоя дришльо вчерашен , нека леже в затвора до живот ... писна ми от разни млади , алчни дришльовци , които само мислят , че парите са всичко ... ейййй , дришльовци комплексирани , АЛЧНИ СЕЛЯНДУРИ ... ТОВА , КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПРЕСЕЧЕ -.....

Като ти чета писанията и езика който използваш си ми напълно ясен. Никой не ти е виновен за нищо и не разбирам за какво се дереш толкова. Всеки е ковач на собствената си съдба. И се пише "дрисльо", а не дришльо! Малоумник!