Развръзка на двойното убийство в София

24-годишният Илиян Тодоров от Перник, който е задържан за двойното убийство пред столичния клуб "Соло" в събота, не е оказал съпротива, съобщиха източници от полицията.

Обратно в новината

Коментари - Развръзка на двойното убийство в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стара информация за майката. Премести се наскоро в София и работи като секретарка в софийско училище-някъде в центъра.

Каквото и да говорите или пишете - всичко се размива. виждам много различни мнения, противоречиви,крайни всякакви. Никой от вас не може със сигурност да твърдеи нещо. Няма как такова момче да направи такива точни пробождания и то на 3ма души - 1 директно в сърцето,другия пак близо до него, третия едвам го спасили. Замисляте ли се дали даже един касапин , с извинение може да направи това след 20г опит? И то с 10см нож? Ставали са и други такива лудости в които е имало ножове, но не и смъртни случаи. Как става това - на 23-24г си и наръгваш 3 ма почти хирургически точно? Чувам ,че всичко било нагласено и обмисляно доста време. Не оправдавам и спортистите, както не оправдавам и извършителя, така и така не е доказано кой е. Защо не покажат камерите? Нали са тоолкова популярни, заснели са нещо все пак. Ако е виновен да си понесе вината. Ако спортягите са били виновни - е платили са си. Ако е 3то лице както дочувам - да го търсят. То по пътищата шофьорите са готови да се избият за един малко по-така поглед, вадят бухалки и какво ли не, камо ли за бой пред дискотека. Но съм напълно сигурен ,че това дело не може да го извърши необучен човек, т.е който не го е правил и друг път - няма как толкова точно да са пробожданията, или е пълна и невероятна случайност. Съжаляв за спортистите и съм съпричастен със техните семейства, но и не ги оправдавам - всички знаем как се движат, как се надуват, правят или там още по нови термини. Като чели са велики. Но дори и да е така, не мисля ,че заслужават да умрат естествено. Нека справедливоста възтържествува.

В ТАЗИ ДЪРЖАВА НЕ НОЖ ,АМИ КАЛАШНИКОВ ТРЯБВА ДА СИ НОСИ ВСЕКИ МИРЕН ГРАЖДАНИН.АМАН ОТ ПРОСТАЦИ.

Нека всеки се опита да потърси част от вината в нашето общество.Не политиците възпитават децата ни вкъщи,защо ги вините.Почти съм на мнение чдокато не се промени ценностната система и манталитетеа на българина,така ще е.Който е бил в Германия,Франция,Авс знае за какво става дума.Там на аутобана клаксон не можеш да чуеш,лоша дума или псувня няма да отнесеш,каквото и да направиш.Истината е една-възпитание.

А бе вие защо нападате момчето така, я се замислете -наръгало трима, убило двама- а той сам. Или е бил бърз като нинджа или тримата са му се изреждали да ги ръга. Оставете полицията да си доказва, а бащата естествено че по всякакъв начин ще гледа да спаси детето си от затвор. Абсолютно нормално ще е, това би го направил всеки един баща за детето си.Бил той политик или каруцар. Айде спрете се не сте вие хората който ще решават или имат право да съдят. Има си съд те ще решат след работата на полицията.

Малка редакция на предишното ми мнение от абзаца - Аз лично не взимам ничия/ стране / страна без да съм се убедил в действителността на / фсички / всички факти.Все пак съм го писал рано сутринта.

Vsqkakvi psiharski izpalneniq.Neshtata v stranata ni NQMA da se podobrqt.Tova e to-svetlinni godini ni delqt ot razvitite strani.Verno sme 1 adski selska i ne6tastna darjavica ,umnite hora q napusnahme.

Малка редакция на предишното ми мнение от абзаца - Аз лично не взимам ничия/ стране / страна без да съм се убедил в действителността на / фсички / всички факти.Все пак съм го писал рано сутринта.

с предел на търпимост, по-нисък от разрешения от законите на държавата (каква сме държава е друг въпрос) си има съответните учреждения.

чета и се ужасявам, повечето от тук пишещите са на толкова противоположни мнения, че по на две питиета и късно през нощта ще се избият както и е станало с тези две групи. отначало смятах убитите за невинни, а сега вече мисля, че те са били причината за скандала и са намушкани отзад и тримата без нито един да окаже съпротива защото са били озверели биейки падналото момче. Вярно че вървим към ДИВИЯ ЗАПАД по нрави. То и там несправедливо пострадалия си връща след като го набият и тогава не ни е еня за жертвите от лошите. Докарайте Рейгън и да почваме наживо......

не може така прибързано да се обвинява! Ако тъпите спортисти са му се присмивали или са го унижавали пред момиче в дискотеката защо да не реагира така? Всеки си има предел на поносимост към простотията.

Застани някоя сутрин пред огледалото и се замисли сериозно над това защо си такъв олигофрен. Потърси лекарска помощ, може би не е още твърде късно. И за твое осведомение ние не сме Дивия Запад през XIX век или поне не би трябвало да бъдем. А и няма такава самозащита: нападателя се отдалечава ВЕЧЕ и ти прас отзад с ножа. Сериозно ли мислиш, че удар с чаша (явно не толкова сериозен) е равен на нож в гърба. Нещо ти куца ценностната аритметика. А бе, липсващо звено в еволюцията ли си или кво? Ей на - ти си следващия убиец. Някой ще те ритне в сбръчканите топки и ти прас с ножа?

ахааа! комунистическо чадо! пуснете го, той не е виновен, всички комунисти и цигани са престъпници, това си им е в кръвта, не са виновни те! платете му обезщетение за преживения стрес от държавния бюджет, и му купете автомат, че да не се мъчи с ножове!

Очевидно на народа започнаха да му изпушват бушоните. А синдрома за безнаказаност допълнително утежнява нещата. Ако ставаше дума за бой между мутри и да има двама загинали - иди-дойди. Но случаят е страшен с това че при най-обикновен инцидент има загинали 2-ма младежи. Кой крив кой прав в момента е трудно да се разбере. Още по-малко полицията ще открие. Да, много хора искат доживотен затвор за убиеца. Но нека да помислим малко. Компания от 3 момчета и 2 момичета (от която двамата са чужденци) се спречква с друга компания от 4-ма мъже, поне двама от които са спортисти. Става бой. Едно момче и едно момиче избягват. Остават две момчета и едно момиче. Съотношението на силите е четирима към двама. Ккато става ясно заповат да бият единия, повален на земята. каква е нормалната реакция на другия. Първо - да избяга и да потърси помощ. Второ - да се притече на помощ на приятеля си. И още нещо. В компанията е имало момиче. В тези смутни времена дявол знае какво би се случило със само момиче в компанията на четирима мъже в 4 часа сутринта. В такава ситуация, когато си притиснат до стената нямаш много варианти. Последното за което би се замислил е какво точно ще стане като извадиш ножа. А в меллето мкой кого къде е наръгал е Божа работа. Не искам никого да оправдавам. Убиецът си е убиец. Но все пак, едно е да убиеш насилник на момиче за да го спасиш, съвсем друго е да убиеш възрастна старица да й вземеш пенсията. Сложни са нещата. Но най-страшното е че тези млади хора вместо да отидат в Храма на Възкресение Христово са били в ктъчмата. и са се млатили като хамали.

Много си краен, но за сметка на това си 10000% прав. За съжаление. За 20-30 години демокрация с Б-я ще стане това, което не е станало за 500 години робство.

Хора, българи, не е важно кой откъде е и с коя партия може да бъсе свързан! Децата ни губят човешкото в себе си - Пази, Боже! Стига сме се делили на селяни и граждани! Време е да помислим кое е това, което дава чувство на безнаказаност на все по-големи групи от хора и, за съжаление, на все повече младежи. Все по-често у нас /в България/ се проявява законът на джунглата, вместо да има реално правосъдие с последващи ефективни присъди. Ако имаше страх от затвор, дали щеше да има толкова убийства? Момчето - убиец в случая убива двама души и ранява трети. Човек с нормална ценностна система след първия удар би се стъписал, колкото и да е афектиран. Случилото се е трагедия от много гледни точки. За загубата на родителите на убитите деца всякакви думи са недостатъчни да я опишат. Но трагедия е и явлението неуважение и незачитане на човешкия живот като нещо безценно и неизмеримо. Трагедия е и липсата на доверие в обществото, че по цивилизован начин /чрез институции, полиция, съд/ може да реши проблемите си. Сънародници, призовавам Ви към размисъл! Трябва да се започне от някъде с връщането на човешките ценности. Не е достатъчно само домашното възпитание - а възпитанието на Улицата, на средата, в която децата попадат и трябва да оцеляват в нея...!? Това е в пъти по-мощен фактор за оформянето на характери.

Васко Бог да го прости не беше изявен криминал. Васко нямаше лъскава тенекия. Васко работеше от сутрин до вечер-санираше нашите панелки. Да и моята панелка санира и от разговорите през това време останах с впечатлението, че е добре възпитано и добро момче. Жал ми е за това изписано от теб, гнусен пасквил, може убиеца да ти е познат или близък но това не ти дава право да хвърляш кал върху жертвите. Тях Бог ги прибра при себе си. Нас остави да мислим какво направихме с децата си, защо допуснахме да се шири безнаказаност и безотговорност. Защо дапуснахме част от сегашните младежи да не знаят, че живота е един и ако го отнемеш си извършил най-долното престъпление на земята. Жал ми е за теб, сбъркано мислене, никакво достоинство.

Бригади има-в чужбина и се бачка здраво на тях,казарма има, има и села със земя за копане.Само че твоето детенце и подобните нему нямат дупе за там.Ако ще да има мускули като Сталоун си е един мамин дришльо и леке.И ако чакаш държавата да ти го възпита на труд,забрави.Като начало спри да му даваш пари и да го хрантутиш-да върви да работи,като много други деца и да си изразходва енергията там,не по купоните и фитнесите.

Съседите не могат да повярват-пуснете тихия и кротък младеж да убие още двама-трима,че да повярват!А на мамата от работа с деца не и останало време да поработи със сина си.Сега копелето ще го обяват за душевно разстроен параноиче защитник на слабите, който се изживява като Батман, Спайдърмен и Айвънхоу,взети заед

Като ти чета писанията,на теб май доста ти се обаждат-от други паралелни светове или от Нептун.

БАЩАТА НА УБИЕЦА Е ОТ КОАЛИЦИЯ ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ

Добре, борил се е за живота си убиеца, другите са нападателите, но защо като се бориш за живота си ръгаш с нож в гърба??? Ми бий се с юмруци лице в лице! То с нож в гърба е много лесно да се бориш за живота си.Така всеки може. И като е толкова честен убиеца, защо се скатава две денонощия и бяга с такси??? Седи на място и чакай полицията, щом ти си бил нападнатия!

ПОДОБНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ИМА НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА.ИСКАХМЕ КАПИТАЛИЗЪМ,ПОЛУЧИХМ СИ ГО СЪС ВСИЧКИТЕ МУ ЛИЦА,ТОВА Е. ПРОЧЕТЕТЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА ВСЯКА СЕДМИЦА В КАЛИФОРНИЯ,ИСПАНИЯ,Г И Т.Н.... ЧЕТЕТЕ ЧУЖДИЯ ПЕЧАТ,НО В ОРИГИНАЛ,А НЕ ПРЕВЕДЕН И ЦЕНЗУРИРАН ... ИСТИНАТА Е ПРОСТА:РОДИТЕЛИТЕ ДА СИ СВЪРШАТ ДОБРЕ РАБОТАТА ОВРЕМЕ,ПОСЛЕ ДА НЕ СИ КЪСАТ КОСИТЕ!!!

Да бе, виновна е баба му, че го е възпитала да убива. Колкото до гласуването, гласувай си за бсп щом те кефи. Ега ти кефа дето те е налегнал. Ние се кефим от други работи, по приятни.

Ти българин ли си, или си нЕкой изрод? Колата ми е луксозна и никой не ми я пипа само в Перник. А предишните ми коли само в София бяха разбити и удряни от шофьори със софийска регистрация. Я по-добре се върни в първи клас да се ограмотиш малко повече!!!! Какви са тия нЕкви писания?????????????

Защо сълзливата версия за защитника на слабите се появи дни по късно след убийството? Нападнатото и изпаднало в шок момиче потърсило ли е медицинска помощ , оплакало ли се е в полицията? С нож в гърба да убиеш двама души защото те обидили ? Това го може само комунистически потомък с допълнителна обремененост -перничанин ,

Такааа да видим. Първо докато не осъдим истински комунизма, юридически това е направено 2000г, ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000 г Всички действия на лица, които през посочения период са били насочени към съпротива и отхвърляне на комунистическия режим и неговата идеология, са справедливи, морално оправдани и достойни за почит . Всеки в сърцето си да си каже каквото и да е било даже аз и моето семейство да сме видели облага от този режим наистина е бил престъпен,гаден и т.н.Докато не осъзнаем това и не се осъдят истински и не си понесат наказанието отговорниците, лакеите им, и всички допринесли за развитието и благополучието на същият този режим България и нейните поданици включително и аз самият никога няма да имаме нормален и спокоен живот където и да отидем било то в САЩ, Европа или другаде материално може би ще сме добре но духовно ще носим ние и нашите поколения дълго време бремето на това жестоко минало и на хилядите опропастени човешки животи и съдби. Не знам участниците в този форум на колко години са аз съм на 35г. и съм софиянец от поне четири поколения. Но ще ме извинявате повечето от вас мислят толкова просташки че ми се струва че те изказват мнение за самите себе си а не по повод трагедията. Първо както прави всеизвестният българин ние сме компетентни по всичко даже и без да сме се запознали с фактите абе вие хора малоумни ли сте или да ? как може да раздавате на ляво и на дясно някакви тъпи коментари. Колко от вас са присъствали там та да обвиняват или оправдават едната или другата страна. Плюете другите и държавата каква ни е била а вие вършите същите тези глупости. Затова и държавата ни е такава защото се управлява от такива подобни на вас от всичко компетентни. Без да си направим труда да видим нещата такива каквито са всъщност вярно това е трудно при такава държава и с такова управление но затова и почваваме по нашият си лесният начин дай да говорим и плюем па то после ще се види. В действителност колко от вас са били жертва или са участвали в подобна ситуация като тази. Ако е истина това с чашите на колко от вас са чупили чаша в главата или лицето та да сте компетентни.Знаете ли колко кръв изтича при удар с чаша по главата ако ви пореже и колко нервни окончания прекъсват за винаги по лицето как ако ви одарят по челото потича кръвта към очите и не можете да виждате нормално защото вашата кръв тече към очите ви колко от вас ще запазят самообладание и няма да извадят пистолет и да гръмнат гадта която му е причинила това. Всички си говорим колко сме толерантни, умни и тем подобни но факт е че когато някои нас засегне сме готови да го убием.Та на улицата стопа да ви счупят или някои да те напсува и веднага се скача на бой и не ми говорете че това не е така защото мога за 15 годишният ми стаж в сферата на сигурността докторантура сигурно да напиша. Та питам ви колко от вас ще се защитят адекватно без да им се качи адреналина та това е нормална защитна реакция на организма покачването на същият този адреналин ще ви отговоря 1:1000 човека, трябва да сте много подготвени за да можете да реагирате на подобни ситуации та служителите по сигурността в цяла свят тренират за адекватно реагиране на подобни ситуации по няколко часа всеки ден с години, а вие изказвате мнение за тази свада с млади хора. И този нож какво човек не може да носи нож в себе си ли ? и щом го носи веднага му лепваме етикет на хулиган, побойник или убиец. Вие виждали ли сте го този нож колко му е дълго острието и така на татък има закони в тази държава нож с такова и такова острие е позволен друг не, разрешава се носенето на огнестрелно оръжие за самоотбрана и самоохрана. Всеки човек има право на самозащита щом той бива нападнат физически или уронват неговият авторитет Чл.29. (1) КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Никой не може да бъде подлаган на мъчение, на жестоко, безчовечно или унижаващо отношение, както и на насилствена асимилация . Така че неможе и морално нямате право да давате мнения в този форум кой какъв бил и дали едната страна е виновна или другата. Има толкова много причини само да вземем от технически характер по който може само хора компетентни работещи в сферата на сигурността и юрисдикцията и с чист морал да вземат това компетентно мнение кой е виновен и защо. Аз лично не взимам ничия стране без да съм се убедил в действителността на фсички факти. Мога само да съжалявам че все още сме на този етап от човешкото съществуване на тази планета където егоизмат, мързела да се равиваме интелектуално и духовно, агресията, жестокостта,себичнос и егото са ни пътеводна светлина в това ни съществуване. Факта че народното събрание отхвърли проектозакона за ИНКРИМИНАЦИЯ НА ПРОЯВИТЕ НА ОСОБЕНА ЖЕСТОКОСТ КЪМ ЖИВОТНИ И ОРГАНИЗИРАНЕТО НА БОЕВЕ С ЖИВОТНИ показва и доказва случващото се в България. Ще приключа с доста протяжно то ми изказването в този форум като цитирам една моя позната младо момиче което казва Ненаказаната жестокост е поощряване на жестокостта. Способният да нарани беззащитно животно, е способен да нарани и човешко същество. И може би част от нещата, които ни се случват напоследък, се дължат на отказа ни да приемем този факт.

Абсолютно си прав , око за око !! Ама то добре че се е предал , иначе щяха да го хванат НИКОГА ;) Тези спортистчета много буйни бе , помните ли оня боклук , ULTRAS на Левски Андрей Монов дето мама и тати бяха голяма работа, големият връзкар , голямото образование и големите му пари ? И него с нож го убиха и то пак в компания на 10на души и пак при самозащита !! Същите помиярчета бяха и те - само се чудеха с кой да се сбият на принципа 10 на 1 , обаче си намериха майстора !! И тук случаят е аналогичен - съмнява ме сам човек да нападне трима след дискотека.. По-скоро онези са се правили на мъже по нормалния за България начин - много на един, само че са попаднали на грешния човек. И за да убиеш човек в гърба има само 2 места на които може да стане и това са черния дроб и бъбреците долу, или врата и сънната артерия горе. Което означава че може да е било при близък бой, а не при бягане че не виждам как някой ще бяга от зор с гръб към мен и аз ще го забода. Ама от МВР-то пак ви подхвърлят някакви смешки и вие пак лапате кукичката. Като с Киро Киров - щяха да ловят похитителите по рецепта за сърце ;))) Те ОНЕЗИ взели милиони (ако е отвлечен изобщо) - ще купуват хапчета за сърце от България, че и с рецепта хахахах

Хокеистите са едни от най-лудите глави в спорта. Някой да е гледал мач без бой? Жалко за убитите все пак!

Na 18 April subota beshe brutalno ubit edin ot nai dobrite mi priateli KIRIL VUJAROV.Neka zaedno sprem kruvoprolitiata na 22.04 vsichkite mu blizki i priateli shte se suberem za da napravim shestvie ot Ledenata Purzalka na Slavia do Sudebnata Palata kudeto e stanalo tova nelepo ubiistvo NEDEITE DA SEDITE BEZUCHASTNO SLEDVSHTITE MOJE DA STE VIE ILI PO LOSHO VASHITE BLIZKI APELIRAM KUM VAS DA RAZPROSTRANITE TOVA SUOBSH

e kak shto e nosil noj be-vie po tumno prebirali li ste se v BG

Аз съм перничанин.Винаги ми е харесвал моят град,но много хора тук са просто диваци.Не си мислете обаче,че всички тук сме такива.И мен ме е било страх да отида на дискотека и мен са ме гонили да ме бият само защото съм заговорил момиче,което някакъв изрод си е харесал,без тя дори да знае.В Перник в момента няма нито една дискотека,точно заради ей такива помияри,които раъвалят кефа на всички. Това винаги са били отделни единици,които тероризират целият град.Повечето от тези,които държаха града в ужас преди години ве4е не са между живите-поради една или друга причини(наркотици,уб явно има подрастващи.И те ще изчезнат,само дано не очернят някой живот до тогава.Това е Перник. И престанете с клишетата!!!!!!Убийс и зверства стават навсякъде.

Носи им се славата не перничани наистина надлъж и нашир, отдавна съм чувала, че са много примитивни и арогантни хора, но това тук не е отговорът. Имаме една човешка трагедия, ужасно и потресаващо е всичко и нека се изчака разследването на случая. Но едно не проумявам, кой излиза да се весели с нож? Ужасно е всичко, ужасно.

От кога разправям, че на Владая трябва да се направи ГКПП и в София да се приемат перничани само с виза, след обстоен преглед на голфчетата и обиск на тарикатчетата. При наличие на луминисцентки под праговете или разноцветни светодиодчета вместо стопове, автомобилите да се изземват, а миньорчетата да се продават в робство в Третия свят. При наличие на оръжие - разстрел на място.

Горкото момче, дето са му разбили чаша в лицето, само че и дума не вярвам на подобно изказване! Работя в ношно заведение и често ми се случва да видя подобни сцени и мога да ти кажа, че ако му бяха разбили чаша в лицето, това същото момче щеще веднага да се озове в пирогов, защото чашите веднага режат жестоко и на дълбоко. Защо тогава не се е чуло момчето да е тръгнало към болница, или пък да е потърсена лекарска помощ! и какво, като са си трагнали младежите, УБИТИТЕ са ги пресрещнали навън с чаши, дето са си носели от вкъщи ли? Да ви имам логиката!

Младото поколение трябва да се възпитава в морални устои.Тия дискотеки не са най доброто за тях,защото в развлеченията нещата се израждат.Бог да прости убитите момчета.

До Milen Glushkov - Приятелю, напълно съм съгласен с теб. До преди няколко месеца и аз живях в тъпата дупка, и въпреки, че си докарвах много добри пари, осъзнах, че тези пари мога да си ги сложа откъм долния край на гърба. За съжаление, това, което се случва в България, е съвсем целенасочено - унищожаване на морални ценности, образователна система, здравеопазване. Единствената цел, много добре замислена и методично преследвана от една шепа хора и децата им, е в България да останат само общи работници и зидаро-мазачи. Точно този контингент най-лесно се управлява и не създава грижи на стиржещите, доящите и еб.щите го управници. Ако се огледаме около нас (в България), ще видим, че всеки ден се случват абсурдни неща, които човек, имащ някакви ценности и самоуважение не би приел в никакъв случай, а напротив - би скочил и би възроптал срещу тях. С течение на времето обаче, такива хора като мен и теб, целенасочено биват изгонвани от държавата, за да могат да не създават потенциални проблеми на върхушката. За съжаление този процес е необратим и има държави, които са обречени това да им се случва, и само по някаква изключително невероятна случайност този процес може да бъде прекъснат. Е, аз обаче май не го дочаках този момент, и единственото за което съжалявам от време на време (освен за няколкото човека на които много държа и все още са там, неясно до кога), е безценната природа на България. Но, както казва един мой приятел, има и много по-лоши неща от лошото време. Едно от тези неща е да не знаеш дали децата ти ще се приберат от училище...или от дискотека....

Istinata e tazi 4e nikoi ne mo6e da promeni BG. Vie samite parvo trjabva da se promenite,,, vsi4ko idva ot vaspitanieto i kulturata na edin 4ovek, osven tova zlobata preobladava prekaleno mnogo. 6alko 4e sega6noto pokolenie e neujazvimo. Prestapnosta e goljama , 6alko za slu4iloto se........

Не зная колко от вас са чули в новините изповедта на едно от момичетата от компанията на УБИЕЦА. Накратко: тръгват си от дискотеката, но си говорят на английски. Пресрещат ги двамата покойници /яки мъжаги, единият ИЗЯВЕН криминал, другият - силов спортист/: В България трябва да се говори само на български! Подобни типове са огромни радетели за българското, особено ако трябва да го доказват на по-слаби и беззащитни! Те обясняват, че имат гости-ЧУЖДЕНЦИ. Аргументът не е достатъчен и единият патриотар разбива чашата си в лицето на едно от момчетата, което пада в шок. Другото /МАЛКО ПО-КЪСНО УБИЕЦ/ му се притича на помощ, опитва да го вдигне, втората чаша се разбива в неговата глава! Героите доволни от свършеното се отдалечават! Но... Но има едно но! В този момент едната от лесните жертви ги застига и в ярост им показва, че не винаги ще останат безнаказани!!! Такава поне беше версията на момичето. Ако това е вярно, а имам доста основания да не се съмнявам, УБИЕЦА трябва да бъде пуснат незабавно, като действал при самозащита!... Забележете, той се прибира с такси, за разлика от ПАТРИОТИТЕ, които са дошли с лъскавите си тенекии!... Бог да ги прости, ако подлостта се прощава, но всякакви подобни типове, които ИЗДЕВАТЕЛСТВАТ УМИШЛЕНО над по-слаби и беззащитни хора, трябва да се научат веднъж-завинаги, че и ДОБРОТО ПОНЯКОГА ИМА ЮМРУЦИ!... И да си опичат акъла, ако имат такъв.

В този град Перник нема читав човек ...ако некой познава такъв нека го обяви тук....президента е може би единствения който има некви наченки на хомосапиенс.Ако некой прави бизнес с перничанин ....съвет от мен ВЗЕМАЙТЕ 100 процентово капаро....иначе ядете дърво.....ако се ожените за перничанка...си назначете жена ,която да може да пере,готви,чисти,гла и ...ражда и възпитава деца....ако решите да си купите кола с ПК регистрация направете тройна експертизе на номер Шаси и номер Двигател...ако това е наред ....колата задължително трябва да я проверите на автосервиз....защото иначе рискувате да се разпадне преди да стигнете Княжево....Ако трябва да си купите авточасти от Перник .....бъдете готови на всекви номера ....първо ще ви бъде уговоренасреща на една бензиностанция до една гора ...от където ще излезе мургав младеж говорещ на ЛЛЛЛЛЛЛ и ще ви предложи авточаста която ви е изчезнала предната вечер от вашата собствена кола...огледалото например...Последен съвет ....след Владая до края на Радомир на който и да кажите Здрасти все ще е грешка.

Нито комунистите, нито перничаните са виновни в случая. Виновна е вехтата ни, скапана култура. Подобни неща обаче има и в други страни.

NE PRAVETE POLITI4ESKI VAPROS OT BRUTALNOTO UBIISTVO NA DVE MLADI MOM4ETA ! KAKVO ZNA4I tarsi li sa si go ?! koi si go e tarsil kolko strahliv trqbva da si ta da izdebnme6 nqkoi v grub ?! KAKAV TRQBVA IZOB6TO DA SI ?! KAKVO VI E OPREDELENIETO ZA DOBRO MOMCHE BE HORA ?! koe dobro dete hodi s noj po diskotekite ?! za6to na6te momcheta sa nqmali nojove moje bi za6toto sa si go tarsili nali ?! VIE NQMATE SARCA ! Haide imaite malko sram ! SPRETE DA govorite koi si go tarsil kakvo bilo ! NE POZNAVATE KIR4O ne znaete ni6to mluknete po dobre ! ne opetnqvaite momchetata te nqma kak da se za6titqt sega ! neka po4ivat v MIR!

gledaite utre zdravei bulgariq i se obrazovaite malko kvo e stanalo stiga s tiq gluposti koito pi6ete nikoi ni6to neznae no pak govori sprete se malko vse pak ako ne sa bili 2-ta umreli 6tqha da buda ilqn i kolegata mu ili tova nqma6e da e ot zna4enie za vas

Агресията сред младите хора расте непрекъснато - трябва да се вземат спешни мерки.

Ostana samo da vlizat po domovete ni i da ni trepqt kato pseta

Хокейният клуб на Славия организира мълчаливо шествие в памет на трагично загиналия 21-годишен вратар на клуба Кирил Въжаров. Шествието ще започне в сряда - 22 април, от 18:00 ч. от пързалката на Славия и ще стигне до мястото, където хокеистът бе убит. Днес десетки дойдоха да почетат паметта на Въжаров на стадион Славия. Съотборниците и децата от клуба поднесоха цветя на фланелката му в съблекалнята.

Перничанин е диагноза. Перничанин комунист Тежка диагноза. С перничнин президент това