Хюлия убита с множество удари по главата

24-годишната Хюлия Маджар от село Белоградец е била убита с множество удари по главата с тежък предмет с тъп ръб.

Обратно в новината

Коментари - Хюлия убита с множество удари по главата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напълно на погрешен път сме,трябва да прочетем отново простичките и велики думи на Апостола-там е истината.Чиста и Свята земя на всички,които почитат закона и работят за благото на родината-българи,турци,цигани,всички са поканени в това дело,който краде и убива е Врагът, независимо дали се казва Иван или Ибрям,депутат или съдия,семкаджия или бизнесмен,трябва сами да освободим себе си,мисленето си,парите си,не да чакаме на БСП-ГЕРБ-ДПС-Атака,който Друг ни освободи,той и ще ни пороби

ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ(сегашни и бъдещи), по добре ще е СЕГА ДА ЛЕГАЛИЗИРАТЕ ПРИТЕЖАВАНЕТО И НОСЕНЕ НА ОРЪЖИЕ ЗА САМООТБРАНА! (за сега само вие си го практикувате "официално") Нали знаете "как стоят нещата" в САЩ. Ако САЩ ви е далеко - вижте Швейцария! Готов съм да се обзаложа и с най-надъхания евр(оп)ейски пацифист, че БИТОВАТА(и не само битовата) ПРЕСТЪПНОСТ И ПОСЕГАТЕЛСТВАТА ВЪРХУ МИРНИ ГРАЖДАНИ ЩЕ СПАДНАТ С ПЪТИ, А НЕ С ПРОЦЕНТИ!!! Разбирам и страховете ви(вие си знаете защо), че доста ще "оредеете", но нали ще ви пази народната любов, или нещо не разчитате много-много на нея. Нали се досещате, че след като не сте в състояние да гарантирате сигурност и спокойствие на РЕДОВИТЕ БЪЛГАРИ, ТЕ ЩЕ СА ПРИНУДЕНИ САМИ ДА СЕ ПОГРИЖАТ ЗА ТОВА! ОПИЧАЙТЕ СИ АКЪЛА О ВРЕМЕ!

Съболезнования към семейството! Случаят е ясен, като бял ден! Убиецът е имал честта да се срещне с жертвата по случай празниците. Чувството му за собственост и глупавия му мутренски характер, както и алкохола са го тласнали към смъртна заплаха и предизвикалата го Хюлия е довела работата до нейната смърт. Убиецът решава да отклони следствието, уж че е за откуп. Той смята, че дори да я зарови за да укрие уликите, съмненията ще паднат върху него и ще го пипнат. Затова татко й получава обаждането за откуп. Останалото са дребни подробности..... Мразя жените мутреси, те са същите като своите идоли и похитители, които пък смятат, че света трябва да се върти около тях. Проблемът обаче е, че тази връзка завършва със смърт на слабо мислещата в случая Хюлия.

Така е, но вече да казваш нещата в прав текст е престъпление. Всички трябва да излизат сухи.

antani

Убиици и криминално проявени се разхождат на свобода благодарение на нашият корумпиран съд.Ще влезе със златни букви в историята ни този политик който разръшка системата на съда и вкара ред там независимо каква цена трябва да се плати за това.До тогава ще е така.

Преди време една почернена майка каза, че законът брани 80% убиеца и 20% жертвата. Така е и в този случай пак ще е така. Изродите садисти ще се измъкнат с малки присъди, а за прекършения млад живот само близките ще помнят. Когато законът е мек, престъпниците царстват!

Какъв извратен мозък трябва да си, за да посегнеш на тази красива девойка? Акъла ми не го побира! Исус ли си, Мохамед ли си, Моисей ли си-смили се над този народ. Дай му разум и смирение!

Ти откъде знаеш какво взимане-даване имат, че да правиш изводи. Аз познавам и жени, които продават кока. На такива като тебе само едната глава работи май...

А при теб коя от главите работи?

Двама души са убити при престрелка във Варна, съобщиха за Дарик от Спешна помощ. Застреляните са мъж и жена. Инцидентът е станал около 14:30 ч. в района между блоковете 41 и 42 на бул. Владислав Варненчик. Според разказа на съседи жертвите са момче и момиче на видима възраст около 18 години. Свидетел на инцидента разкри, че те са застреляни от упор с няколко куршума. Те са били в автомобил "Рено", когато е открита стрелбата по тях. Момчето е загинало на седалката, а момичето е успяло да излезе от колата, но е било убито преди да направи няколко крачки. Предното стъкло на возилото, както и страничното огледало от страната на шофьора, са счупени от куршумите.Какво става в тая държава бе???

Колко хора бачкащи яко било с ръце или глава видя да се стрелят напоследък? Рядкост нали? Иначе масата е тръгнала да се издържа с празни приказки, мениджмънт, търговия и прочие. Възможностите на обществото да изхранва безполезни сноби са ограничени и е съвсем нормално да започнат да си делят оставащото все по-жестоко. Може да ви звуча крайно, но не аз съм причина българинът масово да си възпитава децата да учат безсмислици и да се надяват да забогатеят оставайки хем невежи, хем мързеливи - резултатът от тези "услилия" още не се е видял - това е само началото.

Е това е! Било каквото било при ГЕРБ, от тук нататък как си беше при тройната коалиция-отвличания за откуп, убийства, мутренски престрелки и побои. Бе как едно от природните бедствия не се изсипа над Родината ни белким затрие този народ! Ама и защо ли-имаме си БСП+ДПС+Атака.

НАГЛЯРИТЕ Лютви Местан, 30 ноември 2013 Според Местан с действията си досега този кабинет е успял да освободи българското общество от усещането за полицейщина..., управляващите са възстановили усещането за демокрация, постепенно се възстановява и усещането за справедливост...

Добре дошли в годините на БСП

Трагедия, няма извинения! Единственото което може да си позволя е, че в случая момичето се е поддало на връзка с поредния боклук в б-я. То наистина в страната са останали малко мъже, но от тях половината са с обръснат мозък без гънки и никакви задръжки да не вършат престъпления. Особено пък, ако са свързани с мафийоти, бандити, ако са дрогирани, пияни и т.н. Ако има как да ги преценяват от разстояние и изобщо да не се срещат с такива!

Съжалете платените коментатори от позитано. Изчакайте ги да напишат, че тиквата е виновна пак

Мъж и жена бяха убити при стрелба във Варна в понеделник, съобщиха за btvnews от ОД на МВР в морската столица. Двамата са починали на място. Стрелбата е станала в междублоковото пространство на бл. 41 и 42 на бул. Владислав Варненчик около 14.40 часа. Вчера това момиче намериха отвлечено и убито,престъпността се активизира,престъпниците станаха безстрашни,Наказателния кодекс ще е на тяхна страна,започва пълното безредие... Старото време на мафиотската и престъпна власт се завръща с пълна сила!!!!

Точно-Това имам предвид, Колега ! НО ! - за Висенето - само по Един-Единствен начин. До ен-то коляно.

БОГ ДА ПРОСТИ ДЕТЕТО

Абе как само като управлява "коалицията" се отвличат и убиват момичета? Сигурно е случайно.

Ако и сега не се захванем да искаме референдум за смъртно наказание, никога няма да има справедливост за такива ужасни престъпления. Нашият "независим" съд няма нищо да направи, отново ще сме свидетели на безкрайни процедури, докато накрая престъпникът, ако го хванат въобще, не избяга някъде из Малдивите и да плащаме на Интерпол да го търси...

И как ще пребори корумпираната съдебна система едно смъртно наказание?

закони си имаме, но не се прилагат. или поне не еднакво за всички

Много ограничено изказване... А при ситуация платено на съдиите да осъди неудобни за властта и престъпността хора, а после невинни и с вече изтърпяно смъртно наказание? Как може да имате вяра на тази система, че да им давате повече права?

Проблема е, че всеки успешен бизнес в БГ е по някакъв начин и на някакво ниво винаги свързан с мутренските среди. И понеже мутрите не прощават, накрая се случва това, че някой изведнъж отшумява: бизнесмен, негови роднини и т.н.

Ауууууууу неможете ли да се начудите как върнахте мафията на власт и отвличанията пак започнаха

Не мога да се начудя, как от една ужасна криминална новина, спретнахте пак дебати по "политиката, кабинета и управляващите"! Отвратително нечовешко и гадно е...Бог да прости хубавото младо момиче. Съболезнования на близките от сърце!

Досега: 30 лв - коледна добавка 1% намаление на тока Нови 250 000 безработни Спрени еврофондове 10 000 арабски бежанци

Това което казвате няма нищо общо към момичето !! ти от щастливи кокошки ли сте или петел??:)

Абе няма. Нали червена спец команда го е отвлякла за откуп

Извинете - 14К. И ! - Са И от Афганистан, И от Ирак...та И от Мали !!!

да и от Турция :)

Не виждам защо тази трагедия се политизира. Това недоразумение на природата Гаргамел и подобните му индивиди.

България и Русия. Братски държави. И в двете управлява червена мафия. И в двете средната заплата е еднаква. И в двете хората се самоубиват от отчаяние. И в двете мафията върлува безнаказано. И в двете най-богатите са мюсюлмани(Доган и Усманов)

До кога ще търпим децата ни и ние да си отиваме ей така заради царящата алчност и престъпност, докато полицията е сляпа и работи за организираната престъпност?

Точно до Наносекундата в която ще Се Изправим, Колега. -> Ние ! --> Всички !! ----> заедно !!!

Оправиха ли ви Хамстера Станишев, Вампира Орешарски и Демона Местан? Оправени ли сте ве, "българи"?

Въпросче Говорите глупости!

Гаргамел

КОЙ ГОВОРИ!? Я СЕ ОСЛУШАЙ...ДА НЕ КОМШИЯТА ТИ ДА ДИША ЗАД ВРАТА ТИ

Оправям 'оправячи' Всякакви.

Историк ли сте!:)

Мойте съболезнования на близките! Бог да го прости Красиво момиче Хюлия и лека му пръст! :(

Простия и овчоглав български "народ" върна на власт покровителите на Наглите и резултата не заскъсня. За 30левчета коледна добавка върнахте най-големите ИЗРОДИ на власт. Така ви се пада. Още ще има

ей такива като теб са за бесене

Не. Такива като тебе са за екстрадиране в россия след отнемане на БЪЛГАРСКАТА лична карта

Бившето й гадже бил боксьор! А защо не е ММА "боец"?!

...IT-специалист,програмист,учител или който и да е скромен интелектуалист,това красиво момиче може би щеше да е живо!

А да се носи оръжие не може, че ще падне властта...

Гламави хора.... защо политизирате една човешка трагедия

ОТВЛИЧАНИЯТА СА СПЕЦИАЛИТЕТ НА КОМУНИСТИТЕ

ЗАЩОТО ПОЛИТИКАТА ДОКАРА МНОГО ЧОВЕШКИ ТРАГЕДИИ. толкова ли е сложно

така е след като дпс-бсп мобилизираха мвр-то да ги варде само тях сега народа кучетата го яли..

докато няма бесилки по улиците така ще е..... Ако има обесени да се люлеят по стълбовете то те ще всяват страх у потенциални изроди... Който има деца да се моли на Господ!

Премахнахме полицейщината и страха. Жалко че само престъпниците ще се възползват от това.

НА ПОЗИТАНО НИКОГА НЕ ГИ Е БИЛО СТРАХ ОТ ПОЛИЦЕЙЩИНАТА... само малко от КГБ ;) е и от други чужди служби, де :)))

ЧУК

Това да не можеш да използуваш оръжие при самозащита в личния си имот,в къщата в която живееш е направо престъпление!

в случая оръжието няма нищо общо. Едва ли 20 годишно момиче ще носи пистолет в собственото си село, а пък и така да е, пак е нямало да и помогне. Мир на праха й.

Когато другаря Станишев каза, че вече няма СТРАХ, той нямаше предвид да спрете да си плащате откупите, ей, герберски-соросоиди!!

Този трагичен,отвратителен инцидент не е повод за политиканстване,а за ясен и категоричен отпор против законотворците,които искат да премахнат доживотния затвор!Точно обратното-за такива ужасни престъпления и за други подобни-ДА СЕ ВЪРНЕ СМЪРТНАТА ПРИСЪДА,ДА НЕ ГИ ХРАНТУТИМ ТЕЗИ САДИСТИ И УБИЙЦИ.И ЗА ПРИМЕР НА ТАКИВА КАТО ТЯХ изроди!!!

..че по-ясен и категоричен отпор може ли да има?! Може и да не е по-вашия начин, но със сигурност работи!

сега мвр-то ще излезе със опорно изказване че това е само едно убииство и статистиката показвала че няма вехче страх и такива неща.

сега сергеи глупав геи какво ще кажеш не е ли по-добре да има подслушвания и да се избегнат такива драми, ама нали няма как да крадете и убивате после, и затова сега искате да премахнете герб...

Всички пострадали предпочитат да се подслушва, ама сит на гладен вяра няма.

чувам някои хора искат връщане на смъртното наказание, добре ама на кого ще го прилагаме след като още в зародиш престъпниците са укривани от нашите политици.

МИ НА ПОЛИТИЦИТЕ

интересно какво ще каже шефа на мвр сега, пак ли цветанов ще е виновен че не е подслушвал, ето от това се страхуваха комундетата от подслушванията сега нема такива и пак почват бруталните убииства, болката за родителите ще е завинаги срама за нацията остава.

ВЪРХА НА АБСОЛЮТЕНИЯ ГЬОНСУРАТЛЪК Лютви Местан, 30 ноември 2013 Според Местан с действията си досега този кабинет е успял да освободи българското общество от усещането за полицейщина... Според Местан управляващите са възстановили усещането за демокрация, постепенно се възстановява и усещането за справедливост...

може и в анадола

е необходимо да връщат смъртното наказание а да ги пращат в С. Корея.

присъдите ще ги изпълняват самите престъпници те ще дръпнат спусъка или ритнат стола или натиснат копчето на ел.стол с право на избор

ЧУК

Бе ,то хубаво да се върне смъртното наказание ама кой ще изпълнява присъдите?

нека си помислят дали да променят наказанията защо не се допитат до народа какво от това че сме в европейския съюз

Добре дошъл в западната демокрация, да благодарим на майка Америка, че няма как да стане нещо подобно като връщане на смъртното наказание.

В някой щати на "майка" ти америка - най "демократичната" страна още има смъртно наказание... А и само се опитай с пръст да пипнеш полицай и ела тогава ми говори за полицейско насилие (ако въобще останеш жив)....

Каква Америка те гони, бре? Ти не знаеш ли, че там има и все още се изпълнява смъртно наказание? Пишеш глупости без да си наясно с това, за което пишеш!

Каква Америка те гони, бре? Ти не знаеш ли, че там има и все още се изпълнява смъртно наказание? Пишеш глупости без да си наясно с това, за което пишеш!

ако знае че и него го чака смърт такава каквато е причинил дали ще се осмили да убие.

В САЩ като ги трепят да не би да няма убийства? Трябва бързо правораздаване - до 2-3 месеца да е приключило делото, а до тогава - подсъдимите да са си в ареста. Бързо и адекватно правораздаване!

Моралът никакъв го няма! Някой каза тези дни, че сме придобили отратителен морал от САЩ, където всичко се измервало в пари. Е, аз не съм съгласен защото, ако това беше истина, нямаше да има не платени сметки. Нямаше да се граби и да не си платиш, да убиваш и отново да не си платиш и.....Когато нямаш морал, не можеш и "отвратителен морал" да придобиеш.

В САЩ може да има отвратителен морал, но престъпленията се разкриват и наказват.

"ОТВРАТИТЕЛЕН" морал базиран на Вяра, Семейство, Бизнес, Спорт,.... Наистина "отвратилено" изглежда на почти всички възпитани в комунистически морал, където всичко е общо и моралът на парите е заменен с морала на привилегиите.

ЧУК

Лека му пръст на момичето.

Още една причина да се "отмени доживотния" затвор ... и вместо него да се възстанови смъртното наказание!На стадиона, преди мача!