”Министърът на отбраната” на ”Ислямска държава” е убит

Шаит ас Самераи, смятан за "министър на отбраната" от екстремистите, беше убит в Ирак при акция на силите за сигурност.

Обратно в новината

Коментари - ”Министърът на отбраната” на ”Ислямска държава” е убит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да им пратиме нашия.

Тия малоумни маймуни сами си отрязаха клона. Отвратиха и техните с простотиите си.

ква отбрана кви пет лева тия не се отбраняват както трябва щом са го убиле мюрето

На мястото на Багдади вече има друг. И на този ще му намерят замесник. Поразен съм от безсилето на коалицията, притежаваща огромна военна сила, да се спави с ИД.

Багдади не е потвърдено, че е мъртъв. Отделно от ИД имат интерес много хора, така че да се очаква своевременно решение на проблема е наивно. Все пак става въпрос за петрол, наркотици, пари... Основните им приходи идват под формата на дарения, дегизирани като хуманитарна помощ. Ако искаха да унищожат тази терористична групировка, няма нищо по-лесно от това да пресушат кранчето, но надали...

Явно интереса клати феса?

Господа, да, бебетата в Ислямска държава биха могли да са опасни за нас - бъдещите слуги на Ислямска държава според замислите й, но ... Засега стратегията на Президента Обама ( не на бебешкия ум на ф-да републиканците, и не на общо демократическите приказвачи) налага такова развитие, че бебетата да са не наши врагове, а врагове на Ислямска държава в бъдеще - при по-зряли и възраст, и разум. И още. Нито с бебета, нито с герои ( та ик с бебешки ум) някой някога е побеждавал. Ислямска държава ще бъде унищожена по законите на развитие на човечеството - не с бебета и не от бебета, не и с обратното - с мъжаги герои, а с армии, които да я изметат от заграбената от нея земя от Човечеството на няколко континента. За разбиране на неизбежните действия е нужно разбиране на нужното на човечеството и кога, в какви условия и лак да се унищожи врага ни. Първо, да бъде лишен от съюзници. Това става сега. Второ - да се привлекат съюзници. Това става сега, но все още частично. Тогава идва третото - спиране на световна война с война на човешкия свят срещу малкия зверски, която зверският ни враг вече ни я е обявил. Да му е право делото? Не! Затова ще я загуби.

Досега под контрола на ислямистите е около една трета от иракската територия... От къде да се вземат тези мъжаги герои, армии, които да я изметат от заграбената от нея земя ? ------------------------------------------ При нас пристигат хиляди бежанци. Не е ли редно именно от тях да се формират тези армии ? Вместо да обикалят улиците и да се чудят какво да правят, да бъдат събрани в казармите, подложени на военна подготовка и да бъдат върнати обратно - като бойни единици в подкрепа на воюващите. Те би следвало сами да се запишат в такива отряди - така, както е имало стотици хиляди доброволци по време на Втората световна война. Не е ли така ?

Така е ,ама няма да стане! Те ако искаха да гинат в бой ,нямаше да избягат тук.

Видяхте ли,после приемайте невинните им дечица- бъдещи убийци !Ще ми сочат бебето като бъдеща заплаха !ИЗроди !

Дано и за всички останали да има възмездие!

а дрогаря станишеф/местан/доган/бисерофф разните му прокурорчета кога?

Миризливите тарамбуки дето са внедрени в България сега газ пикаят нека. Мен като ме болеше за Югославия некои трогна ли се.

Е това е вече удоволствие

Убит е ,колкото е удавен Бин Ладен !

Не бе бунак мен ме радва заглавието. А това че ще ги избием до крак е друг въпрос.

боклуЧЕ Гевара ли си?

При тези жени, смъртта му е отърваване :)

А министъра на нападението кога?

Дир-а уби и шефът им преди няколко дена. Само дето от СиЕнЕн още не са разбрали, иначе щяха да гърмят поне няколко дена с огромни заглавия. Предлагам да спрете със статии, основани на принципа "една жена каза".

пак ли са ги убили?

А кога ще убият американските и израелските съветници на ИД?

Като приключат първо с бившите офицери на Саддам, които са в ядрото на военното ръководство.

Виж ти!

Това хубаво но то ненормалници колко щеш при тях и веднага някой ще го замести!

те и такъв ли имат?