Цветан Василев e готов да бъде изслушан в Комисията ”КТБ”

Цветан Василев е готов да бъде изслушан в парламентарната комисия за КТБ, става ясно от писмо на неговия адвокат Менко Менков до председателя на комисията.

Обратно в новината

Коментари - Цветан Василев e готов да бъде изслушан в Комисията ”КТБ” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спрете да ми крадете персонажите, моля.

Ейй наглост до безкрай и подигравка с българските данъкоплатци!! Иска Цветан Василев да говори, ама няма да се върне в България, защото го било страх за живота му. Та чак и охрана му обещават, която познайте кой пак ще я плати.

....много се размириса, много се разшумя. Сега или всичко на тезгяха или си мъртъв...а след теб адвокатите ще продадат записките за два сребърника и ще ги фалшифицират и ще те забравят... Искай конферентна видео връзка която да се излъчва по телевизията, хем ще изкараш някое евро за погасяване задълженията на банката-хем ще се изплъзнеш да не те "сготвят", а това е много вероятно и някои вече потриват доволно мръсни ръце....хайде "нахрани" журналята да изплува цялата помия на минало-настояще и бъдеще. Ако си мъж-ще станеш "герой" и така са ти приготвили килия или 10 грама олово...по-добре мъж-мошеник, отколкото плазмодия в затвора или....

Дали е истина, че Пеевски е искал акции, и то безвъзмездно, никога няма да разберем!

"По адвокатите ще ги познаете!"

Не се ли разфунтяхте достътъчно, че пак се мъчите да си хвърлите ла*ната върху ГЕРБ!

Не пред подкупни комисии, а ПРЕД ОГРАБЕНИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ И СПЕСТИТЕЛИ!

На негово място и аз нямаше да искам да се върна.

Бай Цветане, кога се усети че ти готвят брадвата, след като предаде на Гриша НороАнаниев Петрала ли???

Тоз или да си идва и говори или да го гътнат по-скоро и отворят записите му веднага. Нямам време да чакам още 25 г. преход !

който окраде нещо после като го хванат се изкарва политическа жертва. Ама като го питат не казва нищо конкретно- демек иска втори шанс от силните на деня

тоз ако има да казва нещо да го казва пред целия народ а не да ми се изказва пред некви комисии от няколко човека. ако няма да казва нищо да изчезва и да не ни занимава повече със себе си поредния крадец

Едно нещо е сигурно - Цв. Василев няма да живее още дълго. Не знам само той доколко добре го разбира или мисли, че е хитър и ще бъде изключение. Кюлев откога го чака да си поговорят.

Това е Любиц, ама не са му дали самолет, а банка...

Цацаров също е готов да чуе обясненията!

Какво е готов, той е в играта.Не виждаш ли,че не иска да се занимава с този казус.А той е задължен,държавата не е негова.

След декларираната готовност на Цветан Василев, да бъде изслушан в комисията, последваха отзвуци от водещи погребални агенции! Менажерите на агенциите изразиха готовност за луксозни погребения на САМОУБИТИ ОТРЕПКИ ОТ РОДНИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ И БИЗНЕС "ЕЛИТ"!

и знам, че КТБ беше политическото сдружение на БСП и ДПС за точене на милиарди. В момента в който се разпърдяха и банката капут. А умните знаят, че Б.Б наречен от тях тиквата владее 34% от КТБ, умните знаят че Цвъко е най-големия престъпник в България, а Пешо Сумиста е невинен. Умните знаят, че БСП няма нищо, нищо, нищо, нищо с КТБ. Умните знаят, че Свети свръхумен Станишев също няма нищо общо, Свети праведен Николай също.

Поредният самосвал с прах в очите на електората . Нито Цветан Василев иска да говори нито пък някои иска да го слуша . При такъв паричен обем , ако някои изкара истината на яве ще трябва да се помисли за нов гробищен парк .

Браво Бойче, защитавай Пеевски, както винаги си правил - като ястреб. Все пак имате общи цели и от един модел произлизате. Останаха ли наивници, които да не разбрахе, че Пеевски и Борисов ни ограбват в тандем? И ти Бойче, и Олигарски, и Пеевски, ГЕРБ-ДПС-БСП имате еднаква вина. Ти им напълни КТБ с държавни пари, те я фалираха, а сега заедно си поделяте плячката.

Баце,намали си IQ.Като те гледам какво пишеш.

Това е България! Не очаквайте истината,много хора са навързани по веригата и много пари са ОТКРАДНАТИ !

След костинбродската далавера,прокурорът доказа,че не може да му се вярва и го доказа с незаконните акции в банковите офиси на КТБ!Ясно стана,че прокурора е участник в заговора с/у банката и истината ще се прикрива и размазва,докато не бъде отнета власта му!Цв.Василев има основание да се страхува,докато заговорниците са ненаказани и имат власт,което не значи,че ТОЙ/Василев/ е невинен!

Тоя ако ще говори да го прави , в противен случай е виновен. Какво само ми подхвърля врели-некипели. Да не би аз да съм бил начело на тази банка...сега да го осъдят и да го пратят в затвора и да видим тогава какви прокурори , какви покзания ще разкрият.

Пред Боци в банкянския му гараж и то докато беше в "конструктивна" опозиция, как ли ще се мята диво сега пред този гигант и любимец на народа!

Че защо пък комисията да не го разпита в Белград,докато заговорниците,Пеевски,Искров,Цацаров,властват и манипулират обществото в България!Та Белград е по близо от Бургас,какъв е проблема,да научим истината на Цветан!

беше прехвърлил банката на Д.П., както са му казали, и както преди години Сл. Хр. прехвърли една банка на Цв. Б. от едната дума, щеше да е жив.

Ако някой иска да го опатка ще го направи където и да е по света!

Василев е много по умен от тези които се правят на русофили и русофоби. Колкото повече протака толкова повече откраднати пари прибира.

няКОЙ трябва да знае, че Капитала в един определен момент убива.

Обеща да върне милиардите...

Кажете откъде да присвоя 500 млн, за да се ползвам после от подобен държавен интерес и закрила? Цв.Василев заявява, че е работил с руснаците и материалните активи са техни. Признава и своето представителство за руските икономически и политически интереси. Връзката с Гигинския манастир, Ботев Пловдив и ВЦом показва единствено руски интереси в политиката в България. Зад спонсорирането на АЕЦ Козлодуй, Мариците и държавния апарат, държавните предприятия стоят руските икономически интереси. А това показва зависимостта на българската икономика от руските интереси. Факт е, че ако не е давал пари Василев тези предприятия са щели да фалират, защото НАТО и ЕС не даваха пари. Факт е заплатата на синдикалния лидер от Подкрепа и появилата се защита от Иван Костов и цялата група подгласници в защита на КТБ- това може би са руските хора в България и няма нито една причина те да не бъдат смятани за проводници на руската политика у нас. Омразният за простите комунисти Иван Костов все пак явно е в добри отношения с руснаците.. Сега след като Василев ще бъде доведен у нас с полиция и белезници, то неговото място не е в Народното събрание да си говори с депутатите, а в следствието,където трябва да разкаже всичко или да престане да говори с недомлъвки несвързаните си икономически постулати. Ако ще говори нека разкаже на кого е дал пари, за какво и на кои предприятия. Нека да разкаже кои търгове са печелили с Пеевски.

Ботев Пловдив е създаден през 1912 год. Предполагаш, че е руски проект!!! Имаш ли шум в главата!

Ботев Пловдив му го набута насила любимеца на народа Бойко Борисов и василев направи доста за този отбор както и стадион ,човека може да е крал но все пак е оставил нещо на народа като базата в Куматово

Цветан е готов, но комисията в НС не е! Нали с това може да приключи мракобесното грабителство на водещи чиновници, заместник председатели на народното събрание и другата престъпно-партийна сволач.

Временната комисия за КТБ на извънредно заседание реши да изпрати в Белград депутата от ДПС Делян Пеевски, за да изслуша банкера Цветан Василев. По-рано председателят на комисията Десислава Атанасова покани Василев да бъде изслушан в Парламента, а премиерът Борисов се ангажира да му осигури охрана, ако се опасява за живота си. Василев, който е мажоритарен собственик на останалата без лиценз Корпоративна търговска банка обаче заяви, че е готов да говори пред депутати, но не може да напусне Сърбия, където чака решение на властите дали да бъде екстрадиран в България. Ето защо банкерът предлага да се срещне с представител на комисията в Белград обяви неговият адвокат Менко Менков. Предложението на банкера е било прието и неговият бивш съратник Делян Пеевски ще бъде командирован за целта в Белград.

От всеки е видно-Големите далавери /кражби/ изискват и голям чадър най малко правителствен. Досега опират пешкира /не винаги/ дребните риби изпълнители властимащите си стоят настрана и баламосват обикновените хорица. Необходимо е за всяка крупна кражба да има премиери и министри в затвора, с отнето имущество за да няма и занапред кражби.

човека е готов да говори защото вече си е скрил парите ама от парламента не са готови да го слушат защото още не са

Така е - в България медиите от 90-те години насам правят престъпниците - герои! Някакъв мошенник ще му се молят, едва ли не, аман-заман - ела да кажеш какви си ги дробил. Това е най-голямата кражба в новата ни история, след т.нар. масова приватизация. Просто е, но явно действа, защото няма регулатори, институции и обикновени хора по местата си, които да се противопоставят на това. Правиш си банка, чрез разноцветни политически протекции акумулираш огромни парични ресурси, раздаваш тези огромни ресурси на кухи фирми без обезпечение, от които банката да не може да вземе нищо при несъстоятелност, а с отпуснатите средства раздаваш загробващи кредити на апетитни дружества от реалната икономика. Т.е. - кухото дружество, сдобило се с огромни ресурси, изземва функцията на банката като кредитор. И сега, като стана напечено - дружествата, на които бяха отпуснати кредитите, смениха собствениците си. Стана ясно, кой е истинския собственик - Цветан Василев. Стана ясно и от къде са му парите - от вложителите, на които Фонда за гарантиране на влоговете вече изплати сумите. Ето колко елегантно мустакатият присмехулник открадна милиарди от тази опоскана държава. Няма невинни в тази история! Няма и виновни! Няма отговорни! Няма да има и наказани. Просто театърът за пред електората трябва да продължава! Вчера даваха пазарен екшън, днес в програмата има финансов трилър, утре ще има икономическа трагедия. Всеки си получава заслуженото - ако не на този, то на онзи свят - със сигурност. Каква полза за човека, ако придобие всичко, а повреди на душата си?

Какво има да му изслушват? Всички знаят, че Боко е виновен.

Мълчание,договорки,заменки, рекет, пари ,уговорки , евентуален разговор , запазване на статукво и живот

Никой не задава въпроса какво търси Василев в "братска" Сърбия?

Ами хем съм близо до България, хем не съм в EU :)

Гледам тук все видни банкери и икономисти са се изказали. Това, което на мен ми е ясно е, че ние обикновените хорица никога няма да разберем истината. Както и каква е истината на прехода от комунизъм към милиционер-капитализъм, в който ни замесиха.

Хайде сега, и малките деца разбраха истината за прехода - другарите станаха господа, а общонационалното богатство премина (купено за лев) в техните ръце. Новоизлюпените капиталисти (без опит в пазарните отношения, а и под натиск отвън!) доведоха страната до икономическа разруха.Но за тях самите останаха достатъчно пари, за да си живеят царски. В момента, разделени на кланове, се боричкат за кокала, крадат се едни други, а ние им плащаме масрафа. Нещо неясно?

За какво им е да идва тука, вече комуникациите позволяват видеоконферентни разговори - да го разпитват на видео и да не лъжат че ще му осигуряват охрана. Видяхме Златко баретата пред съдебна палата в центъра на софия как го пуцаха..

Напълно като за идиоти! Едни кинти липсват от мястото им, но той иска да пробута идеята, че всичко си било на мястото. ЦВ.Василев е искал милиони от държавата , за да му осигури ликвидност и кранчето е спряно. Днес обвинява БНБ всички в държавата, че му е спряно кранчето. Едно подобна банка с римско едно в логото е абсолютно същата кочина. Може да се говори, че начело в държавата стоят хора, които бозаят от държавата като богатири, а спре ли им се млякото настава вой като за национална катастрофа. Това са нагли мошеници, а комисията в Народното събрание е една незаконна комисия, която е иззела функциите на съда и прокуратурата.

това, че всичко е направено по схема, е ясно.това, че в схемата,участват хора от политическия, и икономическия "елит",е повече от ясно.само не рабирам защо основния играч в тази схема, или по- скоро нейния пряк изпълнител, се опитва да се направи на жертва.или на нещо като защиетен свидетел...?еми много филми май е гледал.ако това което има да казва е истина, и има вероятност да изгорят "важни" хора,може и да не се пенсионира.ако ли пък не е истина, или пък такава, която не може да се докаже в съда, тогава на кой му пука?може би само на тези които обичат сензации,и тези които се хранят от тях.така или иначе всички категорично ще отричат каквото и да било.а на нас ще ни останат само съмненията...

Този човек е напълно неграмотен за шеф на банка- само го послушайте малко или прочетете интервюто му с Явор Дачков. Той и шефовете на банката с прочутото лого с римска единица са хора, които не са за банковата търговия.

kato 4eta komentarite ostavam s vpe4atlenieto 4e vsi4ki balgari raz4itat na gospod... problema v bg e zazarov.

Трагикомична оперетъчна сага с главни участници управляващите България мафиоти и крадци. Откраднаха милиардите, взеха заеми да ги върнат на жертвите, които заеми ще се плащат от жертвите, техните деца и внуци. Каква е тази шибана държава, която лъже така нагло народа и какъв е този шибан народ, който и вярва?

Защо ли ми се струва, че Василев няма да може да каже и думичка по аферата с КТБ...... Преди да си е отворил устата, ще му я затворят завинаги....... Бая политици са в кюпа.......

и аз така си мисля ще го последва съдбата на Мишо Бирата

жена му

Защо нито една медия не отрази протеста в Сливен "Аз не съм кайма" ? Страхувате се да не ви падне рейтинга ?

Истината май започва да се разплита? Сега ще си проличи кой е за нея и коя против нея? Не виждам никакъв проблем от видеоконферентна връзка, защото на Василев му е забранено да напуска Сърбия.

Ще се изкефя, ако ВТБ придобие мажоритарния пакет от акциите на Виваком!

Съвсем скоро след това Вцом ще започне да залязва, но е интересно какво се случва след като никой от Запад не иска да инвестира у нас и идват руските капитали? В края на краищата не може да сме в ЕС и онези да се правят на луди, да търгуват с Раша като замаяни, тук да не се прави нищо и когато дойдат някакви парички те да се сещат, че са изгубили пазара. Няма вакуум в икономиката, а празните ниши се заемат моментално.

инвестиции в България ? Прибират над 7/седем/ милиарда евро на година от продажба на въглеводороди, лукойл е напълно в сиво-черната икономика, там никой нищо не мери, а на нормалните западни инвеститори им се правят всевъзможни мутро-путлеристански врътки.

Банката е расипаха българските крадци вечно лкоми за пари . Парите който ги взеха бяха за парлама .... Имала е активи достатъчно . Като разследвате нови собственици за капитали да бяхте проверили и предишните и Бориславова няма как да има толкова пари и мишоците вече е ясно това с какви пари е купувала банки а от къде ги е спечелила ?

Данчо Ментата се изцепи при Цв. Ризова: Какъв е той, та ще го изслушваме по конферентна връзка! Сега ще гледаме, кои са против изслушването, и кои са за!