Служители на Цветан Василев разкриват схемите му

Срещу мажоритарния собственик на КТБ Цветан Василев е изпратен сигнал в прокуратурата от служители на финансовата къща „Фина“, КТБ и други фирми.

Обратно в новината

Коментари - Служители на Цветан Василев разкриват схемите му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Милите те на мама,невинните...собственици на...чужди фирми:))) Ама защо чак сега рИвете??? Защо...не рИвахте и га ядохте кИфтетата???

Защото плъховете първи напускат кораба! И защо да им вярваме на тези 8 "съвестни" служители, дали пък не са вкарани умишлено в схемата за ограбване на безценица на активите на банаката от известните ни вече режисьори?!

едно е сигурно докато съдебната ни система куца ще продължава да имаме такива циркове и няма да има задържани, къде са братята галеви ,никой вече не споменава за тях къде е брендо къде и другите мафиоти

едно не мога да разбера къде е бил БНБ през цялото време и защо не е проверявал от къде идват милионите да някой вложители

Във връзка с интервю, дадено от собственика на Левски Тодор Батков в Дарик радио на 18 юли 2014 г., в което той твърди, че е взел заем от Цветан Василев, мажоритарният акционер на Корпоративна търговска банка АД коментира: Как г-н Батков е договорил с мен заем, при условие че не е говорил с мен, а с г-н Делян Пеевски и адвокат Александър Ангелов. Ако съм му дал заем, защо залогът на 39% от акциите на Левски" не е в моя полза, а е в полза на подставените лица, свързани с този кредит? Ако кипърската фирма, в която г-н Батков е заложил 39% от акциите на Левски", е 100% негова собственост, каква е логиката да дава в залог акциите на Левски" сам на себе си? Кого лъже с този залог г-н Батков?"

Имам въпрос. Моята фирма е взела кредит от КТБ. Мога ли сега да искам от квесторите да ми го опростят, понеже бях принуден от Цветан Василев да стана формален собственик и управител на фирмата си! Той винаги е твърдял, че този бизнес е негов!

най-често срещаните коментари под тази тема са за "кифтетта и риваниту", но не и за вината на "кой яде зелника и кой му го раздава". раздавани са кредити на ангро, а бнб и кфн през това време са били на деветосептемврийска манифестация, с песен на уста: "пред нас са блейнали житаатаа...". държава ли бе, да го опишеш. самите комунисти не се усетиха как самите станаха сатанисти... а да! по темата: по 1-во правило, мургавия мустак също е заменяем, както всички останали. или ако вземете някой ром от катуна ще управлява банката по-зле. не подценявайте родата си, дори тая от драгалевци.

БРАВО БЕ! ГОРКИТЕ "БЕДНИ" УПРАВИТЕЛИ И СИГУРНО СОБСТВЕНИЦИ- ТЕ НИЩО НЕ СА МОГЛИ ДА НАПРАВЯТ И НЕ МОГАТ ДА ВРЪЩАТ КРЕДИТИТЕ- И СЕГА ЛИ СЕ СЕТИХА-ОСВЕН ЧЕ СА КРАДЛИВИ И ЛЪЖЛИВИ, А СА И НЕЛОЯЛНИ КЪМ ТОЗИ КОЙТО ИМ Е ПЛАЩАЛ - И СИГУРНО НЕ МАЛКО! МЕКОТЕЛИ-И НЯМАТ КАПЧИЦА МОРАЛ.

Га ядохти кифтяата, ни ривахти ...

Взимате бял лист и поставяте точка за всяко лице от въпросните служители, като се свържат всички точки, между които има регламентирани и нерегламентирани отношения, белият лист ще заприлича на милиметрова хартия.

Га йеде кифтеата, не рива ...

Тоя Цветанов много ми прилича на циганин. Как ли му е ДНА-то? Какво ново има в тези схеми? В България 80% от фирмите са така, в действителност принадлежат или на бившото ДС, или на някъкви организирани мутри, или на другарите. Могат ли хора да организират нормална фирма в България само с талант и трудолюбие? Без връзки, без подкуп, без разните му там партии. Без ТИМ-СИК-Мулти Лайна? Невъзможно! Замислете се! Всеки от нас е част от схемата. Ние сме тези, които търпят това. Престъпниците трябва да са в затвора (ще стигнат ли затворите?).

На мен ми прилича на кюрд.

Как така, за идиоти ли ни вземат тези писмописци? Били собственици, били управители на фирмите, подписвали за кредити, а после парите ги няма. Никой не ги е карал с пистолет в главата да стават "бизнесмени". И да не ме баламосват, че не са цицали от яслата.

от снимката не ми е симпатичен. Не ще плача за него, когато го самоубият. Но очевидно е изпаднал в немилост, защото се е взел много на сериозно и не разбира, че е бил назначен за собственик на тази банка, а сега трябваше да я прехвърли на друг доброволно, както се е случвало преди. За съжаление, наказателната акция спрямо него заплашва да ни излезе твърде скъпо.

А гувньорът от БНБ, които взема огромни суми и отговаря за надзора къде е бил ? Айдуци.

не е източвана с годините, а в момента ни убеждават как трябва да се съгласим да ни ограбят с нови 3,5 милиарда лева. Незабавен международен одит ще покаже това. Затова до този момент никой не иска такъв, в крайна сметка ще се разберат всички партии да вземат по нещо от парите, не само БСП и ДПС и ще замажат всичко.

ИМА СДЕЛКА !!

Ами като сте "обикновени хора" и сте съдействали на Цвъко Василев в измамата, нека ви накажат според закона ,за да знаят следващите лакомници ,че освен облаги,има и последствия.

мхмхм , дали според теб са обикновени хора ? хехе , и ако са , дали щяха да пишат "писма" ..???? Ха познай от три пъти .

Няма как нормален човек (в смисъл да не е луд) да напише и подпише такъв документ. Защото техният покровител е в чужбина, а тук дерибействат неговите врагове и няма никаква надежда да ги пожалят, щяха да ги вкарат в затвора моментално с тези подписани самопризнания. По-скоро някой им е гарантирал, че ако разпространяват тези слухове, няма да им се случи нищо лошо, а даже ще получат нещо за награда.

Хаха кораба потъва и мишките се размърдаха :) Да връщат кинтите и в панделата !!! Га ядохте кифтетата ни ривахте. Сега ривети.

Всички Цветанковци са просто бушоните дето задкулисните искат да мразим и линчуваме. Не че ще можем след като има дадът едни 10-50 милиона те могат да възират в Юар най-често, да си инсценират смъртта, да си платят на някои двоиник да лежи вместо тях в панделата а ние да си мислим, че нещо е свършено и всичко до следващият път когато пореднта банка или ресор ще бъдат издънени по подобна схема.

Всички политици са мълчали , защото от там са цоцали и са си траели.

Чета тука всякакви "експерти" , едните защитаващи Цветан Василев другите обвиняващи го , и се чудя на наивитета и глупостта на българина ! Не разбирате ли ЗАЩО натопиха Василев и го "отсвириха" от кацата с меда ??? Ами просто е : Започнал е "солови акции" , за своя сметка ! Сега обаче липсват едни пари , които той самия е "скътал" и това вярвайте ми , не са пари на обикновените балами като вас..... Това са пари на мутри , престъпници , на МАФИЯТА ! Затова , туй крадливо човече "избяга"... Затова и му се обръща толкова внимание ! Какво си мислите ? Че ако открадне от вас бедните /не че има кой знае какво де../, на някого ще му пука , ще пише и раздува по вестници , медии ще ангажира служби , прокуратура.. все институции които от 25 години служат пак на МАФИЯТА !? Опомни се народе ! Мафията в Родината ни се е овълчила и озлобила , разко намаляват ресурсите от които досега е смукала.. Всякакви нейни клонове започват лека полека да враждуват и да се самоизяждат ... Крадът се едни други , лъжат се.. Говоря за оная мафия , която си поръчва политици , прокурори , съдии , полиция , силови служби... която е начело на финансово-политическата ни олигархия..... Вие си пишете кквото искате. Интересуват се наистина от вашето мнение.. за да знаят колко стенадраснали времето си..и колко сте си отворили очичките.. Но , явно 4/5 от вас , са родиени слепи и такива ще си останат до края на живота си.

ами т.н. от теб народ се беше опомнил юли 2013 година...2013 ти къде беше???? и другите като теб днес ще ми плямпате за мафия а през 2013 гасяхте телевизора и виковете и написаното от хората по улиците не ви интересуваше днес, когато уродите се разкриха ти акъл даваш и анализи правиш това го знахме през 2013 голяма работа сте мишоците от дупките, голяма

Да пипатам , ако може , а на тебе какъв ти е проблема ? Защото ти личи , че те "стяга някъде чепика"... Аз на митинг и на протест никога няма да ида бе будала ! нито срещу мутрата нито срещу "опонентите" му... Защото отдавна , ама много отдвна знам ,че всички са от едно котило. В пилитиката на България , батка няма хора достойни за такива "жестове".. Няма честни , умни възпитани интелигентни хора , да не говорим за патриоти и родолюбци... засега са само "сребролюбци"...Така , че срещу кого си скачал по площади и митинги за да доведеш кого- не ми пука... Успокой се..пий си хапчето / там ако трябва../и не се опитвай да провокираш иначе спокойната ми и възпитана натура ! Далече преди теб съм с матряла !

бтаво ! в десетката *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Но никой не чете евангелието. Там се казва: "Защо ти е да имаш целия свят, като ще загубиш душата си?"... Затова на българина му е тъжна съдбата: Куца му ценностната система.

спасяват кожите... я ги е наел василев, я пеевски..... и всичко видите ли вършели безвъзмезно...... а плуват ли корабчета......... нитиска е як, цацаката е велик, ама балончето и този път ще грамне. така е като те притисне 300 килограмова свиня с тройна глава....

Не го арестуват за да може да избяга в юар.

а защо едва днес проговаряте?

Щото яйцето опря вече, що...

Това вероятно е и истината. Само дето несте "обикновени хора", а сте съучастници - крадци. Защото "га ядохте кифтетата не рИвахте", а ревете сега!

Вярно! Да се обесят!

и на теб якаката цацка да ти опре пищака отзад и ти ще пишеш каквото ти кажат........ и показания в съда ще дадеш..... как може РАБОТЕЩИ ФИРМИ, С АКТИВИ да не си връщат кредите, аре бегайте в ЕП

И след това някой да ми обяснява,че БНБ следяла какво правят баките.Може да се сложат касовите апарати на фирмите да се следят в реално време, а банките не.Защо няма направено от БНБ софтуер, който да дава прихода и разхода с една дума баланса на всяка банка за деня?И при критично ниво, без да е опасно за фалит на банката да се задейства алармен сигнал от съответната банка? Що ли се питам, няма как да се краде след това ...

Га ядохте кифтетата ни ривахте. Сега ривети. Я прокуратурата да се занимае и с тях.

Га еди кифтетта ни рива

"СЛУЖИТЕЛИ" на ВАСИЛЕВ!!!

Ние сме обикновени хора, поставени формално в ситуацията да сме собственици или управители на тези дружества - Не дами и господа грешите, вие не сте обикновени хора вие сте алчни и безсъвестни хора, които трябва да бъдат наказани за алчността си.

Криво да стоим право да говорим във всички български банки това е практика.

Какво чака Цацаров, Цв.Василев да замине за Южна Африка, като В.Меджедиева? Веднага да го връща от Австрия /ако е още там/, да си отговаря за КТБ. Запор на всичките му недвижимости у нас за да не разпродаде, както направи на Косьо Самоковеца жена му.

По твоята логика, всички банкери и кредитни инспектори ще са в затвора!Прах в очите е всичко това, всяка банка има дупки и то по - големи от 200 мил., а това не е източване, а кредитиране!Как ще го нагласят прокуратурата, зависи от маминия следовател !

Не всички, а само тези, които крадат с милиарди, а не 200 млн. и после държавата да връща от моите и твоите данъци. Ако няма хора, които да направят пълна и честна проверка на банката да извикат от Европа.

Човек трябва да е пълен девмократичен идиот, надъхан и озлобен 25 годшиен безделник, алчен и напълно безкритичен, за да не види в тази муцуна, тази мутра на този уличник крадеца, комбинатора, Остап Бендера. 25 години се нагледахме на хора, поддържани от други като тях, които рушат, сриват държавата, заплашват и пречат на нормалните люде да живеят спокойно. Сякаш сме на война с подземието, сякаш няма органи, няма закони, няма наказания. Страната се гъне в бойковщина, в пеевщина, в едно змийско кълбо от нредни за нацията типове. Сега отново им дават властта. За да доунищожат останалото от територията България.

Но май и ти не си достатъчно прогледнал, за да ти просветне, че всичко това не става случайно, просто като резултат от свободото волеизявление на лоши индивиди, а е умишлено и целенасочено търсен ефект и постиган по един много перфиден (коварен) начин, за да не се усеща плебса за какво иде реч. Пример: циганите: В коя др.държава го има това уродливо явление и никой от политиците да не смее да вземе мерки?

G&R

Българския народ трябва да си отговори на няколко въпроса за да разбере колко простичко е устроена схемата и как сам може да промени летаргията в която е изпаднал. Кой финансира политическата ни върхушка, която формално избираме? Каква е цената, която всеки от нас плаща за това? Как да отклоним потоците от пари предназначени за политиците към нас?

Нека Сме Тотално Откровени ! : --> тоя Не Е възможно да е измислил/действал Сам-самичък. ----> банките у Нас - Са 'наши' 'банки'. => Пазете-Си парите, Хора ! ----- Колкото до Решението : ----> Двустъпковата.

сега е моментът да помисли бнб и за други "големи банкери"... като тези, които не се срамуват от тв екрана да твърдят, че българите били бедни, защото "не работели"... искаме техните схеми за печелене на безобразни пари "на светло", преди да е станало късно

о, да, и на стотиците набедени "мениджъри" на какви ли не фирми, които разбират от мениджмънт колкото куче от месарски бизнес... подставени и поставени

Формалните, защо чак сега .... ? Мишки.

Добре де, като сте обикновенни хора, защо сте вършили такива неща, за разлика от по-обикновенните хора? Със сигурност сте получавали някакъв дидидент от цялата работа, пък дори и благоразположението на шефа. Крайно време е всички да разберът, че безплатен обяд няма и всеки си носи отговорността за постъпките.

А БАНКОВ НАДЗОР, за него кога ще пуснете информация? Да видим дали той не е фараона на пирамидата, нали него търсеха??? И да не се правят на ударени, а ВЕДНАГА да се извърши необходимото от всички институции, да се присъедини Б-я към ОБЩИЯ ЗА ЕВРОПА БАНКОВ НАДЗОР ! Правителството на Орешарски носи огромна вина за този ОБИР на банката, защото изпълняваше политически ангажименти и ОТКАЗА Б-я от присъединяване към тази жизнено необходима за държавата ни институция ( но нали трябваше да обслужват МАФИЯТА) !!! Народа не е ПРОСТ, драги другари комунисти, мафиоти, алчни разбойници, които се мислите за безсмъртни и нямате насищане , БОГ е над нас, не го забравяйте и сега си следете съдбовността, да видите как БОГ НАКАЗВА алчните вас и смействата ви !

Какче, нали е имало американска фирма-одитор Кей Пи ...(виждала ли си им офиса на бул.Б-ия???), назначена след конкурс от БНБ, която хем нищо не е предотвратила , хем си е взимала парите, тоест ние от данъците сме си ги хранили. Сега и европйците -одитори ли да храним, а да не би същите уж-одитори да не се насраха с евро-банките-питай ирланци,гърци,испанци и т.н.. Ти май си парти-фен ,пленена от пристрастия , като футболните кътили.

Браво! Поздравления за абсолютно точния и смислен коментар! Като гледам стилът ти на писане е на много по-високо ниво от много списващи тук които претендират да са образовани. Предполагам че си от моето поколение - живял съм и съм учил при социализма, макар че не на него дължим образованието си. Но това е друга тема. То висшето образование в България и без това не струва вече пукната пара. Дипломи-калинки не вършат работа за никъде. Не можем да се мерим с Харвард. Държа да отбележа, че висшето образование и при социализма ни беше скапано, защото аз лично съм потърпевш от него - имам диплома но мога само да си я гледам като книжка без картинки. Средното образование обаче все още беше на ниво. Но явно и то се скапва вече, уви.

В момента, политиците разчитат на соц мисленето на българина срещу собственика. Естествено, като българин и аз се поддавам на такива манипулации. Но тук не става въпрос за факти, цифри и документи, а за рекли-казали свидетелски показания на тоя и ония. Струва ми се, че интереса на определен кръг от политици да лапне активите на КТБ е причина за всички манипулации. Определено имам съмнения за истинността на приказките в медиите за КТБ и действията на БНБ. Мисля, че работата ще се окаже смрадлива, но в друга посока?!?!? Това изглежда е и част от политическия PR на "спасителите" преди изборите???!!! Нещо не се връзва!?!?

Нищо ново под слънцето. Схемата работеше и през 1997 г. Да върнаха някого от Доминикана, за да го съдят? Или някой да е осъден от другите банки? Всички, които източиха по този начин десетина банки си живеят по чужбина и не върнаха и лев. Ние изгоряхме тогава и дори "гарантираните" ни пари не бяха върнати!

Нормално. Костов заведе поне 10 дела срещу банкери и в резултат му организираха такова очерняне, каквото няма никъде по света. Комундетата платиха милиони (изоставиха делото срещу Гад Зееви за 10 милиона)съсипаха предприятия (фалираха работещото Кремиковци, като заедно с Митал теглиха облигационен заем за 600 милиона ЕВРО и държавна гаранция и веднага след това го обявиха във фалит) и още хиляди такива схемичики при които хем ограбиха държавата, хем прехвърлиха вината върху Костов.

Някакво ченге, отворило банка с одобрението и парите на други ченгета, а едно друго ченге му се ядосало и го съсипало. А някаква група гладни селяндури, когато им приписвали активи се правили на велики мениджъри, а сега лаят по първото ченге. Що не вземете да се саморазправите по ченгеджийски и да не ни занимавате с тъпите ви филми с които ни облъчвате от 25 години...

Че Цв. Василев е олигарх и ченге е ясно, но че това обвинение към него е скалъпено и разгласено пак по медиите на прасчо, се види от километри. Тези, дето пропяха като свидетели, дали не са били притиснати да лъжесвидетелстват? 200 фирми? И одиторите са ги проспали? Цацаратурата пак се е активизирала да лови лицето във Виена, но пак пропуска да повдигне обвинение на лицето или лицата в София.

Тези какво се правят на света вода ненапита.Те са участвали в престъпна схема,облагодеттелствали са се и мълчали.Също и служителките на КТБ- тия "женици" ,които са учактвали също дейно в голямото крадене, а сега се правят на невинни. Да са напуснали като не им изнася,но не -големи заплати,привилегии,щото и те са си пооткраднали като няма контрол, а сега да ги съжаляваме. И това крадене е в скоро време, то не може да остане незабелязано при проверки. Мисля ,че дори след като Цв.Василев е заминал, тогава са се развихрили малките мишки. По тази афера всеки говори каквото му изнася, за да се защити, така че фактите ,само фактите са важни. И къде е Цацаров? Що се скри ? А колко деен беше по Костинбродската афера, веднага наруши мълчанието в деня за размисъл. Сега уплаши ли се? Що мълчи ?

Така е. Нищо ново под слънцето. Параван и навсякъде подставени хора във всички сфери на бизнеса и държавното управление. Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твое съгласие. Когато си в позиция да имаш пари, ресурси, които не заслужаваш- си траеш, усвояваш и свиваш ушите. Няма за теб морални, нравствени и др. неудобства. Когато нещата свършат- тичай пръв, олеле колко е порочно, а ние чисти. Ох, не народ, а мърша. Туй ще кажа и ще свърша.