Коментари - Задържаха журналист, снимал имот на Цветанов | Днес.dir.bg

Задържаха журналист, снимал имот на Цветанов

Журналист е бил задържан от полицията, след като снимал къща на вицепремиера Цветан Цветанов в годечкото село Шума.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха журналист, снимал имот на Цветанов | Днес.dir.bg

Коментари

Мога да ви изпращам снимки на къщи, веранди яхти и т.н. от испания до утре. е, как никой не ми каза нищо, даже хората се кефят, че им обръщъш внимание.

Не, не, не сме полицейска държава, Не!

Ти явно не си виждал полицейска държава. Тук всеки си прави каквото си поиска и никой не носи никакви последствия, с някои много редки изключения.

Иска ми се да бъде проследено много точно и внимателно какво ще е финансовото положение на "загрижената селянка". Г-н Добрев е имам основателна причина да поогледа наоколо. Има ли други свидетели, че е имало опит за взломствено нахлуване в собствеността; може ли някой да даде статистика колко случея на "опити за прегазване на селяни" има в България за послдените 10 години. Обзалагам всеки, че АКО има то 99% са след пиянски изцепки на дечурлигата в съсдната махала. Към правителството. Абе селтаци, полицайчета и бивши пожарникарчета, няма пожари и ли какво, че станахте безработни и решихте да се правите на политици. вдигайте чукалата, че на такива като Добрев ще им писне и да не се налага и вие да казвате "ВИКАЙТЕ ТАНКОВЕТЕ"???

В-к. Галерия и свобода на словото. ХА-ХА-ХА. Платени драскачи, корумпирани и обслужващи интересите на мафията. Хайде моля, моля......

Цецо-лъжата на всичко отгоре е и адски нахален,но не се ли усещат съветниците на патрона му.

Всеки може да снима, която къща си пожелае, стига да не се води секретен военен обект, което е уредено чрез закон, А "жената им препречила пътя с риск за живота си" звучи бомбастично. Раймонда Диен от село Шума. "кримално появено лице"-не е "лице застрашаващо държавната сигурност". Не виждам резон да не му е написано името. В други текстове криминално проявените лица са ни поднасяни не само с името, ами дори и с прякора.

Това е краят на Цветанов от там и на Боко. Крадеца вика дръжте крадците. Ц. Ц. се оказа елементарен човек. Сега медиите и СЪДИИТЕ го почват. Откъде на държавна работа толкоз пари за апартаменти и къщи. Шева на НАП се изложи тотално. Втора Мургина.

Тая история е даже по-смешна от песента на Веско Маринов за "Твоята полиция те пази".

Мили хора,целият проблем идва от данъчната декларация на Ц.Ц,където е написано- селска къща с РЗП 100 квадрата,а на практика е реновирана къща,след скъп ремонт на три етажа ,тоест 300 квадрата,тоест пак много мангизи !

Къде е казано, че цялата къща е негова а не само един етаж? Другите май се водят на други семейства?

Айде сега, ако има истински журналисти у БГ-то, да идат и да изнамерят въпросната възрастна госпожа, която се е оплакала. И ако тя каже с името си, че това е вярно, тутакси всички верни Алексею медии да се извинят на Цветанов. Ако не е вярно - ЦЦ да го духа. Но не и преди да имаме вярната информация за случилото се...

Падашшшшшшшшшшшшшшш ЦЕЦКОООООООООООО

Цецко не само си е топил пръста, той целия е влязъл заедно със семейството си в меда!!! Този човек да не би да има банка?

Седял си полицая физкултурник във районното седял и мислел по едно време дошъл пожарникаря а полицая само си седял!Хаиде казал пожарникаря, да вървим наш ред е да приберем каквото е останало,очичките на полицая светнали.Ето сега и ние ще се налапаме!На всеки му се лапа скъпи цв.цв.но не всеки може!

Яяяя нещо почна да ми напомня репресивния режим от преди 20 години. Сигурно и вицове няма да може да си казваме за всевишния Цветанов.

Аман от пишман сензации. Новоремонтирани къщи около София колкото щеш - ако отидат да ги снимат и кучета ще им пуснат.

Този интригант Цветанов да сдава поста, защото не сме малоумници! Той е надминал по наглост и инсинуации другарите на шефа му, който още фиктивно е член на БКП. И нека да се разследва всяко едно левче, похарчено и придобито от него, но не заради педала Янев и мутренския му господар, а защото трябва да започнем начисто, с чисти хора, не с такива обвързани с БКП и БСП или с мафията, не такива обвързани с палячовците националисти или скачените им съдове ДПС и т.н. Време е да се роди или прероди истинското дясно и най-после да отхвърлим чудодейците цар, пъдар или който и да е. Нужни са ни подготвени хора, не физкултурници и пожарникари!

има къщи но са мръщи иска ощи апартминти имоти и мо ти идйоти

Министър Цв. Цв. да си подава оставката - докога ще го чакаме? И да последва разследване и след това да полежи няколко години в затвора.

А, бе в 19 часа по Нова ТВ дадоха, ама не успях добре да видя - някакво поръчково журнале си извадило прибора, ама комшийката - също като Павлик Морозов - разперила ръце и закрила обектива, обаждайки се в ЦРУ за опасността, понеже колата била на хулиган, дето не и обръщал внимание, ама тя се надявала, пък някай и казал да употребява думата "килър" за по-убедително, та да стане по-известна и по- богата - та накрая какво е станало днес в с.Шума, Годечко?

Ееее ЦЦ и ти стана смешен весвлушко :D

Хранениците на Октопода не са журналисти. Те са поръчкови говорители и нямат нищо общо с журналистиката.

Ако се е случило така, това е доста срамно и някой ще трябва да се извинява за престараването на копоите!... Допускам обаче, че има доста недоволни от работата на Цветанов и желаещи да подлеят вода на правителството с разни партенки по медиите!... (После върви доказвай, че нямаш сестра!...). Интересите на организираната престъпност в последните месеци бяха доста засегнати. Тези хора не блеят, а отмъщават - и то доста ефективно!... Да не забравяме какво се случи в компроматната война срещу един от най-големите държавници на страната ни - Иван Костов. Беше съсипан!... Нека дадем възможност на Цветанов да се оправдае. Има много и могъщи врагове, които са и наши врагове! Не знам на чия страна сте вие, които злорадствувате и се радвате, че всеки може да бъде омаскарен!... Аз не защитавам никого. Ако се докаже, че Цветанов не е чист, да се маха!... Но докато вървят само разни приказки за него, не е правилно да се плюе!... Все пак, той започна и продължава борбата с организираната престъпност!... А и никой не е безгрешен!... Значи от въздуха може да се снимат баровските имоти в Бояна, Драгалевци, по морето и по язовирите, а в село Шума да се снима баровската къща на МВР министъра не може! Стават недосегаеми разни посерковци, а уж били честни! Прозрачност трябва за всеки - от премиера до последния портиер в някое забутано държавно учреждение! A двамата самозабравили се полицаи - на съд за нарушаване на човешките права и правото на журналистите да отразяват истината - т.е. срещу свободата на словото!...

пък снимката кърти а просто навява сравнение с Цецу по интелект нали ,,,,))))))

По-късно в официално съобщение от пресцентъра на МВР беше съобщено, че в сигнала си въпросната жена обяснила, че е видяла двама непознати да се опитват да проникнат в къщата на министъра. Тя им направила забележка, при което те се качили в колата и потеглили, а "жената им препречила пътя с риск за живота си". ама кви само бдителни леки имало по селата....тюх да му се не види пък някой се оплакват че циганите ги крадяли ...да ама не вика Цецо Простий

Колата, с която са се движели журналистът и шофьорът на вестник "Галерия" е собственост на криминално проявено лице. - ей тоз прост пъпеш не можа ли да измисли нещо по умно бре...)))

Е таково нещо още не съм чувал. Цитат: (от форума 15:46) "Полицията има законно право да задържи всеки един гражданин и да го разпита или да му иска да се идентифицира дори ако само си се разхожда по улицата." Браво бе гербер. Явно много ви се иска да е така! Хора, бдете! Май този призив на чешкия журналист Юлиус Фучик е актуалин и сега.

Така е навсякъде по света

ти говориш пални глупости!не е вярно,че можеш да снимаш в германия кащите на собствениците!аз лично сам го изпитал на гарба!извикаха полиция и им показах снимките,за да видят,че не е снимана кащата им,а големите дарвета наоколо и катериците по тях!така,'е я по-добре не говори неща ,които не разбираш! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе, ти не рабираш ли български? Не става въпрос за къщите "на собствениците" (странен израз), а за имоти на обществено значими политичиски личности, облечени с власт. В Германия журналистите ги снимат и още как и то не само къщите им. Впрочем, следвал съм в Германия и не ми ги разправяй "Врели некипели. За това те препратих към Die Welt , Der Spiegel и други авторитетни германски издания.

Отвратително! Няма да ни оставят, като нормални европейски хора да си живеем живота,а шайката разбойници пак ще си прибира парите и ни подхвърля зрелища. Като игра на шах е - падна един офицер и моментално атакуваха другия. Не го направиха преди да ги атакуват - нито имотите на Цветанов са от вчера, нито те сега разбират за това. Тези не работят за общестото,а търгуват и изнудват с информацията си. Въпросът е дали белите фигури са бели - дано, надявам се, но досега винаги са ни лъгали

тЦъ тЦъ, тази история мирише, мирише! Отново блесна милиционерската ви креативност - ужасно скалъпена история със силен привкус на латиноамерикански сериал. Докога родните ченгета ще живеят със заблудата, че имат високо ниво на интелигентост с която да съчиняват истории за пред обществото. Да, ама не! Нескопосаните призказки, които съчинявате са дори под интелектуалната възприемчивост на повтаряч от четвърти клас. Вземете поне прочетете някой крими роман, за да добиете усет как се правят нещата преди да се опитвате да ни хвърляте прах в очите със лошите си съчинения с елементи на разсъждение.

Тази вечер по БТВ видях въпросната къща,която била 100 кв.по декларация.ЦЦ пропуснал да отбележи,че на етаж е 100кв.,а етажите са 3. Оградата сигурно надминава по стоиност и самата къща.Съседите твърдяха ,че всичко е построено преди 2-3 години.Цецо арестувай и тези журналисти,че май са заплашвали хората за да говорят такива неистини.

Точно по времето, когато Цецко е бил зам-кмет и се е сдобил с половината си имущество.

Комедия, комедия ... от грешки! За жалост или няма един Шекспир или Алеко да ги опише.

Ше ги опише Алеко ....но после знаеш...какво стана с него?

Истината е в Н.В. Цар Симеон Втори Сакскобургготски. Лауреат д-р Зенгинова Зам-Директор и Президент на Национално Движение Долу Костов (НДДК)

Ма как ги спрята тоз Цецо глупостите,ма марсианци се обадили и после с телата си преградили пътя на колата на злия журналист,пък колата била собственост на хулиган,ма то не било опит за прегазване ма те само снимали барачката на Цецо.Ей ще знаете,че този човек пъпа му е хвърлен в писането на комедий и загадъчни криминални романи! Направо си губи времето с тая работа от която нищо не разбира.Ама какви ги каканиже,третокласниците му завиждат - богата фантазия има и режисьорски таланти,мани,мани!

да скрият тия престъпници от галерия да се проверат тяхните имоти......

... и пак ще гласувам за ГЕРБ, Бойко, Цветанов и т.н.!

виаги е миал скрит процент мазохисти сред населението)))))

Да прав си, но напоследък те стават все по-видими и все по-нагли

Тоя ще задмина и Доган.Малко ще му е трудно, но поне се пробва усилено.

Едно е закупуването на имотите (и 9те декара гори), а парите за обзавеждане и тях ли е изкарал от консултации? Защото да ремонтираш и обзаведеш апартамент или къща трябват бая пари. Колко от вас са на 45 и могат да се похвалят с такива придобивки?

Според Яне Янев, Цветан Цветанов е роден в провинцията и идва в София след края на комунизма, а според Уикипедия Цветанов е роден в София. Цветан Цветанов е женен за Десислава Цветанова, служител на Държавна агенция Национална сигурност. Те имат две дъщери: Гергана и Василена. Шест апартамента в София, една къща с двор в провинцията, два гаража и 9 дка гори е съпружеската имуществена общност на Цветан Цветанов и съпругата му, като близо половината от имуществото си семейството е придобило в периода на зам-кметуване на Цветанов в Столична голяма община през 2008 г., според декларацията на Цветанов пред Сметната палата. Може би е съвпадение, а може би не, но впечатление прави това, че Цветанови са придобили половината си имущество през 2008 година, докато съпруга е бил зам-кмет на София. Цветанов е на 45 годишна възраст, но заявява, че със съпругата му били работили 26 години (45-26=19 от тази възраст работи) и пестили някой лев, докато същевременно е учил. Особено много са спестили през 2008 година, когато имуществото им се удвоява. Хубаво е че има и толкова дейни и спестовни хора в държавата, а не са всички неграмотни мързели, които работят по 40 години за 1 апартамент и 150 лева пенсия! Източниците на информация за Уикипедия и интернет. Към дир.бг, на всички им писна да цензурирате коментарите, хората ще си намерят място където няма да ги цензурират и вие ще си пишете сами!

Абе ти хората в България за идиоти ли ги имаш или просто с математиката си много зле?! Аман от подлоги!

визираш себе си предполагам...щотогоре си е вярно ...вярно е че цуцко е от тЪрново , където уж го избират...и че Теко му бай Генчо е бил шофьор на Димитър Стоянов ...ако не знаеш кой е бил има в "гуглето" инфо за такива като тебе...аман от смотаняци в БГ

Хората в държавата са ПРИНУДЕНИ да работят по 40 години за 1 апартамент и 150 лева пенсия, защото има такива мошенници като Цветонов и теб. Аз не съм син на шофьор от ДС. Родителите ми са обикновени икономисти

По-добре обикновен икономист, отколкото обикновен шофьор. Не мислиш ли?

Хубавите къщи в Германия възхитиха госта ми. почна да ги снима, докато не изкочиха собствениците и не му заявиха, че няма право без тяхно съгласие да снима имота им ! Вие в БГ по-европейци ли сте или се правите на по-небалканци? Само питам, щото тука в Европа знаем какви сте. Барабар с псевдо-медиите и псевдо-политиците и псевдо-далавераджиите и въобще. Само подкупите и престъпността не са псевдо. И когато се появи някой и поиска да промени статуквото изведнъж почвате да ровите и да хвърляте кал...По себе си.

Точно в Германия, разследващата журналистика работи много добре, когато става въпрос за обществени личности. Справка Die Welt , Der Spiegel, Die Frankfurter Allgemeine Zeitung и др. Я ходи да миеш кенефи и не се бъркай в политика!

Този е за затвора, но не журналиста, физкултурника,поставен не намясто!!!

Абе, прави ми впечатление, че откакто Ал. Петров е на свобода по Цветанов все помия се излива...! Сигурно не е най- добрия, но дали пък е най- лошия?!

Просто журналягата е сбъркал таргет групата ... и А Петров е наредил на полюцията да ги арестува .....

просто по - лош не може да се намери

Дявола си показа рогата.... Една Жена/селянка щели да я блъснат и тя се обадила на 112 и колата била крадена (още докато звъняла на 112 се разбрало) и имали пиратски софтуер - снимки на вилата .... А сега да се направи анализа на записа от 112 да се разпита селянката за кого работи и ЦЦ да подава оставка!!!

Тази къща май не е подадена в данъчната декларация. Затова ли е ареста? Много искам да чуя обаждането до 112, че нещо се съмнявам да има такова. А тези обаждания нали се записват, или точно това не е.

Вероятно скоро ще раздават и "Столипиновски вратовръзки".Ха да ни е честито.

Коментари - Задържаха журналист, снимал имот на Цветанов | Днес.dir.bg

Задържаха журналист, снимал имот на Цветанов

Журналист е бил задържан от полицията, след като снимал къща на вицепремиера Цветан Цветанов в годечкото село Шума.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха журналист, снимал имот на Цветанов | Днес.dir.bg

Коментари

Мога да ви изпращам снимки на къщи, веранди яхти и т.н. от испания до утре. е, как никой не ми каза нищо, даже хората се кефят, че им обръщъш внимание.

Не, не, не сме полицейска държава, Не!

Ти явно не си виждал полицейска държава. Тук всеки си прави каквото си поиска и никой не носи никакви последствия, с някои много редки изключения.

Иска ми се да бъде проследено много точно и внимателно какво ще е финансовото положение на "загрижената селянка". Г-н Добрев е имам основателна причина да поогледа наоколо. Има ли други свидетели, че е имало опит за взломствено нахлуване в собствеността; може ли някой да даде статистика колко случея на "опити за прегазване на селяни" има в България за послдените 10 години. Обзалагам всеки, че АКО има то 99% са след пиянски изцепки на дечурлигата в съсдната махала. Към правителството. Абе селтаци, полицайчета и бивши пожарникарчета, няма пожари и ли какво, че станахте безработни и решихте да се правите на политици. вдигайте чукалата, че на такива като Добрев ще им писне и да не се налага и вие да казвате "ВИКАЙТЕ ТАНКОВЕТЕ"???

В-к. Галерия и свобода на словото. ХА-ХА-ХА. Платени драскачи, корумпирани и обслужващи интересите на мафията. Хайде моля, моля......

Цецо-лъжата на всичко отгоре е и адски нахален,но не се ли усещат съветниците на патрона му.

Всеки може да снима, която къща си пожелае, стига да не се води секретен военен обект, което е уредено чрез закон, А "жената им препречила пътя с риск за живота си" звучи бомбастично. Раймонда Диен от село Шума. "кримално появено лице"-не е "лице застрашаващо държавната сигурност". Не виждам резон да не му е написано името. В други текстове криминално проявените лица са ни поднасяни не само с името, ами дори и с прякора.

Това е краят на Цветанов от там и на Боко. Крадеца вика дръжте крадците. Ц. Ц. се оказа елементарен човек. Сега медиите и СЪДИИТЕ го почват. Откъде на държавна работа толкоз пари за апартаменти и къщи. Шева на НАП се изложи тотално. Втора Мургина.

Тая история е даже по-смешна от песента на Веско Маринов за "Твоята полиция те пази".

Мили хора,целият проблем идва от данъчната декларация на Ц.Ц,където е написано- селска къща с РЗП 100 квадрата,а на практика е реновирана къща,след скъп ремонт на три етажа ,тоест 300 квадрата,тоест пак много мангизи !

Къде е казано, че цялата къща е негова а не само един етаж? Другите май се водят на други семейства?

Айде сега, ако има истински журналисти у БГ-то, да идат и да изнамерят въпросната възрастна госпожа, която се е оплакала. И ако тя каже с името си, че това е вярно, тутакси всички верни Алексею медии да се извинят на Цветанов. Ако не е вярно - ЦЦ да го духа. Но не и преди да имаме вярната информация за случилото се...

Падашшшшшшшшшшшшшшш ЦЕЦКОООООООООООО

Цецко не само си е топил пръста, той целия е влязъл заедно със семейството си в меда!!! Този човек да не би да има банка?

Седял си полицая физкултурник във районното седял и мислел по едно време дошъл пожарникаря а полицая само си седял!Хаиде казал пожарникаря, да вървим наш ред е да приберем каквото е останало,очичките на полицая светнали.Ето сега и ние ще се налапаме!На всеки му се лапа скъпи цв.цв.но не всеки може!

Яяяя нещо почна да ми напомня репресивния режим от преди 20 години. Сигурно и вицове няма да може да си казваме за всевишния Цветанов.

Аман от пишман сензации. Новоремонтирани къщи около София колкото щеш - ако отидат да ги снимат и кучета ще им пуснат.

Този интригант Цветанов да сдава поста, защото не сме малоумници! Той е надминал по наглост и инсинуации другарите на шефа му, който още фиктивно е член на БКП. И нека да се разследва всяко едно левче, похарчено и придобито от него, но не заради педала Янев и мутренския му господар, а защото трябва да започнем начисто, с чисти хора, не с такива обвързани с БКП и БСП или с мафията, не такива обвързани с палячовците националисти или скачените им съдове ДПС и т.н. Време е да се роди или прероди истинското дясно и най-после да отхвърлим чудодейците цар, пъдар или който и да е. Нужни са ни подготвени хора, не физкултурници и пожарникари!

има къщи но са мръщи иска ощи апартминти имоти и мо ти идйоти

Министър Цв. Цв. да си подава оставката - докога ще го чакаме? И да последва разследване и след това да полежи няколко години в затвора.

А, бе в 19 часа по Нова ТВ дадоха, ама не успях добре да видя - някакво поръчково журнале си извадило прибора, ама комшийката - също като Павлик Морозов - разперила ръце и закрила обектива, обаждайки се в ЦРУ за опасността, понеже колата била на хулиган, дето не и обръщал внимание, ама тя се надявала, пък някай и казал да употребява думата "килър" за по-убедително, та да стане по-известна и по- богата - та накрая какво е станало днес в с.Шума, Годечко?

Ееее ЦЦ и ти стана смешен весвлушко :D

Хранениците на Октопода не са журналисти. Те са поръчкови говорители и нямат нищо общо с журналистиката.

Ако се е случило така, това е доста срамно и някой ще трябва да се извинява за престараването на копоите!... Допускам обаче, че има доста недоволни от работата на Цветанов и желаещи да подлеят вода на правителството с разни партенки по медиите!... (После върви доказвай, че нямаш сестра!...). Интересите на организираната престъпност в последните месеци бяха доста засегнати. Тези хора не блеят, а отмъщават - и то доста ефективно!... Да не забравяме какво се случи в компроматната война срещу един от най-големите държавници на страната ни - Иван Костов. Беше съсипан!... Нека дадем възможност на Цветанов да се оправдае. Има много и могъщи врагове, които са и наши врагове! Не знам на чия страна сте вие, които злорадствувате и се радвате, че всеки може да бъде омаскарен!... Аз не защитавам никого. Ако се докаже, че Цветанов не е чист, да се маха!... Но докато вървят само разни приказки за него, не е правилно да се плюе!... Все пак, той започна и продължава борбата с организираната престъпност!... А и никой не е безгрешен!... Значи от въздуха може да се снимат баровските имоти в Бояна, Драгалевци, по морето и по язовирите, а в село Шума да се снима баровската къща на МВР министъра не може! Стават недосегаеми разни посерковци, а уж били честни! Прозрачност трябва за всеки - от премиера до последния портиер в някое забутано държавно учреждение! A двамата самозабравили се полицаи - на съд за нарушаване на човешките права и правото на журналистите да отразяват истината - т.е. срещу свободата на словото!...

пък снимката кърти а просто навява сравнение с Цецу по интелект нали ,,,,))))))

По-късно в официално съобщение от пресцентъра на МВР беше съобщено, че в сигнала си въпросната жена обяснила, че е видяла двама непознати да се опитват да проникнат в къщата на министъра. Тя им направила забележка, при което те се качили в колата и потеглили, а "жената им препречила пътя с риск за живота си". ама кви само бдителни леки имало по селата....тюх да му се не види пък някой се оплакват че циганите ги крадяли ...да ама не вика Цецо Простий

Колата, с която са се движели журналистът и шофьорът на вестник "Галерия" е собственост на криминално проявено лице. - ей тоз прост пъпеш не можа ли да измисли нещо по умно бре...)))

Е таково нещо още не съм чувал. Цитат: (от форума 15:46) "Полицията има законно право да задържи всеки един гражданин и да го разпита или да му иска да се идентифицира дори ако само си се разхожда по улицата." Браво бе гербер. Явно много ви се иска да е така! Хора, бдете! Май този призив на чешкия журналист Юлиус Фучик е актуалин и сега.

Така е навсякъде по света

ти говориш пални глупости!не е вярно,че можеш да снимаш в германия кащите на собствениците!аз лично сам го изпитал на гарба!извикаха полиция и им показах снимките,за да видят,че не е снимана кащата им,а големите дарвета наоколо и катериците по тях!така,'е я по-добре не говори неща ,които не разбираш! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе, ти не рабираш ли български? Не става въпрос за къщите "на собствениците" (странен израз), а за имоти на обществено значими политичиски личности, облечени с власт. В Германия журналистите ги снимат и още как и то не само къщите им. Впрочем, следвал съм в Германия и не ми ги разправяй "Врели некипели. За това те препратих към Die Welt , Der Spiegel и други авторитетни германски издания.

Отвратително! Няма да ни оставят, като нормални европейски хора да си живеем живота,а шайката разбойници пак ще си прибира парите и ни подхвърля зрелища. Като игра на шах е - падна един офицер и моментално атакуваха другия. Не го направиха преди да ги атакуват - нито имотите на Цветанов са от вчера, нито те сега разбират за това. Тези не работят за общестото,а търгуват и изнудват с информацията си. Въпросът е дали белите фигури са бели - дано, надявам се, но досега винаги са ни лъгали

тЦъ тЦъ, тази история мирише, мирише! Отново блесна милиционерската ви креативност - ужасно скалъпена история със силен привкус на латиноамерикански сериал. Докога родните ченгета ще живеят със заблудата, че имат високо ниво на интелигентост с която да съчиняват истории за пред обществото. Да, ама не! Нескопосаните призказки, които съчинявате са дори под интелектуалната възприемчивост на повтаряч от четвърти клас. Вземете поне прочетете някой крими роман, за да добиете усет как се правят нещата преди да се опитвате да ни хвърляте прах в очите със лошите си съчинения с елементи на разсъждение.

Тази вечер по БТВ видях въпросната къща,която била 100 кв.по декларация.ЦЦ пропуснал да отбележи,че на етаж е 100кв.,а етажите са 3. Оградата сигурно надминава по стоиност и самата къща.Съседите твърдяха ,че всичко е построено преди 2-3 години.Цецо арестувай и тези журналисти,че май са заплашвали хората за да говорят такива неистини.

Точно по времето, когато Цецко е бил зам-кмет и се е сдобил с половината си имущество.

Комедия, комедия ... от грешки! За жалост или няма един Шекспир или Алеко да ги опише.

Ше ги опише Алеко ....но после знаеш...какво стана с него?

Истината е в Н.В. Цар Симеон Втори Сакскобургготски. Лауреат д-р Зенгинова Зам-Директор и Президент на Национално Движение Долу Костов (НДДК)

Ма как ги спрята тоз Цецо глупостите,ма марсианци се обадили и после с телата си преградили пътя на колата на злия журналист,пък колата била собственост на хулиган,ма то не било опит за прегазване ма те само снимали барачката на Цецо.Ей ще знаете,че този човек пъпа му е хвърлен в писането на комедий и загадъчни криминални романи! Направо си губи времето с тая работа от която нищо не разбира.Ама какви ги каканиже,третокласниците му завиждат - богата фантазия има и режисьорски таланти,мани,мани!

да скрият тия престъпници от галерия да се проверат тяхните имоти......

... и пак ще гласувам за ГЕРБ, Бойко, Цветанов и т.н.!

виаги е миал скрит процент мазохисти сред населението)))))

Да прав си, но напоследък те стават все по-видими и все по-нагли

Тоя ще задмина и Доган.Малко ще му е трудно, но поне се пробва усилено.

Едно е закупуването на имотите (и 9те декара гори), а парите за обзавеждане и тях ли е изкарал от консултации? Защото да ремонтираш и обзаведеш апартамент или къща трябват бая пари. Колко от вас са на 45 и могат да се похвалят с такива придобивки?

Според Яне Янев, Цветан Цветанов е роден в провинцията и идва в София след края на комунизма, а според Уикипедия Цветанов е роден в София. Цветан Цветанов е женен за Десислава Цветанова, служител на Държавна агенция Национална сигурност. Те имат две дъщери: Гергана и Василена. Шест апартамента в София, една къща с двор в провинцията, два гаража и 9 дка гори е съпружеската имуществена общност на Цветан Цветанов и съпругата му, като близо половината от имуществото си семейството е придобило в периода на зам-кметуване на Цветанов в Столична голяма община през 2008 г., според декларацията на Цветанов пред Сметната палата. Може би е съвпадение, а може би не, но впечатление прави това, че Цветанови са придобили половината си имущество през 2008 година, докато съпруга е бил зам-кмет на София. Цветанов е на 45 годишна възраст, но заявява, че със съпругата му били работили 26 години (45-26=19 от тази възраст работи) и пестили някой лев, докато същевременно е учил. Особено много са спестили през 2008 година, когато имуществото им се удвоява. Хубаво е че има и толкова дейни и спестовни хора в държавата, а не са всички неграмотни мързели, които работят по 40 години за 1 апартамент и 150 лева пенсия! Източниците на информация за Уикипедия и интернет. Към дир.бг, на всички им писна да цензурирате коментарите, хората ще си намерят място където няма да ги цензурират и вие ще си пишете сами!

Абе ти хората в България за идиоти ли ги имаш или просто с математиката си много зле?! Аман от подлоги!

визираш себе си предполагам...щотогоре си е вярно ...вярно е че цуцко е от тЪрново , където уж го избират...и че Теко му бай Генчо е бил шофьор на Димитър Стоянов ...ако не знаеш кой е бил има в "гуглето" инфо за такива като тебе...аман от смотаняци в БГ

Хората в държавата са ПРИНУДЕНИ да работят по 40 години за 1 апартамент и 150 лева пенсия, защото има такива мошенници като Цветонов и теб. Аз не съм син на шофьор от ДС. Родителите ми са обикновени икономисти

По-добре обикновен икономист, отколкото обикновен шофьор. Не мислиш ли?

Хубавите къщи в Германия възхитиха госта ми. почна да ги снима, докато не изкочиха собствениците и не му заявиха, че няма право без тяхно съгласие да снима имота им ! Вие в БГ по-европейци ли сте или се правите на по-небалканци? Само питам, щото тука в Европа знаем какви сте. Барабар с псевдо-медиите и псевдо-политиците и псевдо-далавераджиите и въобще. Само подкупите и престъпността не са псевдо. И когато се появи някой и поиска да промени статуквото изведнъж почвате да ровите и да хвърляте кал...По себе си.

Точно в Германия, разследващата журналистика работи много добре, когато става въпрос за обществени личности. Справка Die Welt , Der Spiegel, Die Frankfurter Allgemeine Zeitung и др. Я ходи да миеш кенефи и не се бъркай в политика!

Този е за затвора, но не журналиста, физкултурника,поставен не намясто!!!

Абе, прави ми впечатление, че откакто Ал. Петров е на свобода по Цветанов все помия се излива...! Сигурно не е най- добрия, но дали пък е най- лошия?!

Просто журналягата е сбъркал таргет групата ... и А Петров е наредил на полюцията да ги арестува .....

просто по - лош не може да се намери

Дявола си показа рогата.... Една Жена/селянка щели да я блъснат и тя се обадила на 112 и колата била крадена (още докато звъняла на 112 се разбрало) и имали пиратски софтуер - снимки на вилата .... А сега да се направи анализа на записа от 112 да се разпита селянката за кого работи и ЦЦ да подава оставка!!!

Тази къща май не е подадена в данъчната декларация. Затова ли е ареста? Много искам да чуя обаждането до 112, че нещо се съмнявам да има такова. А тези обаждания нали се записват, или точно това не е.

Вероятно скоро ще раздават и "Столипиновски вратовръзки".Ха да ни е честито.