Коментари - Не ни искат в Шенген и заради политическата криза, смята Цветанов | Днес.dir.bg

Не ни искат в Шенген и заради политическата криза, смята Цветанов

Политическата обстановка в нашата страна е един от факторите, които са изиграли роля вече няколко държави да имат резерви към членството на България в Шенген, заяви в Брюксел вицепремиерът и министър на вътрешните работи в оставка Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Не ни искат в Шенген и заради политическата криза, смята Цветанов | Днес.dir.bg

Коментари

Не ни искат в Шенген, защото разрешаваме всякакви прошляци, лумпени, цигани, мутри, сутеньори и идиоти да пътуват зад граница. Това не е свобода, а слободия. Той е престъпник, с криминални дела тук, или неграмотен и не може да се подпише, а заминава да ни представлява в Европа. Тук е Циганин (с достойнство се самоопределя като такъв), а като отиде в Германия, казва, че е чистокръвен българин. Ето това е, и никога няма да сме в Шенген. НИКОГА!

глупак 100 пъти ви казаха че ще ни отхвърлят и то много отдавна

благодарение на такива като теб скоро няма да има държава България/(бюлгаристан/Ти може и вече да си нейн почетен гражданин?

Е,тоя милиционер не може да разбере с плоския си комуномозък,че шенген няма да има докато такива като ГЕРБ/БСП управляват България.Циганите са само оправданието им,а точно те ги копуват с бира и кебапчета.И без цигани ,с мутрата Бойко,с милиционера Цветанов,с песоглавеца Станишев,С р.ОВЧ И пикльото Петков и пр. червени кретени ,Шенген няма да има!

благодарение на такива като теб скоро няма да има държава България/(бюлгаристан/Ти може и вече да си нейн почетен гражданин?

"Не ни искат в Шенген и заради политическата криза, смята Цветанов" Да бе, вярно е това! А политическата криза сигурно се дължи на ... комунистите от БСП-то, а не на ГЕРБ??? Извинявам се много, ама това ми прилича на изказването: "Кой ми с*а у гащите?"

Разберете!, г-н Соколов го каза: - Политическата криза е плод на руските служби!

Няма начин шофьорът на автобус Цв.Цв. да не получи мигрена от напъване на малкия мозък. Ражда идиотизми един след друг. Всички виновни, само той в бяло! И ни маха отстрани... Неговите мъдрости трябва да бъдат отпечатани в списание "Милиционерска мисъл" - 50 бели листа. Абе откъде в страната се вземат такива тъпаци и слуги на мутрите?! Няма ли коректив на идиотите на ГЕРБ - няма ли армия, няма ли патриоти, няма ли реакция на хората, доведени до пълно безпаричие?! Кристалина Георгиева и тя се прави на ненормална - ГЕРБ бил малко преиграл с липсата на корекции на заплатите и особенно на пенсиите в последните 4 години... Малко! Що за цинизъм?!

Абе тоя взе да ме кефи , голям майтапчия бил .

Пак ли другите са ви виновни бе Цецо ???!!! А стига бе ! Пък и щом народът ти е виновен явно е крайно време да си ходиш ... и се чудя все пак, кой я създаде този политическа обстановка, а ? кой нареди на ченгетата да бият наред протестиращите ??!!!

А бе Цвинокио,що не се скриш бе смешнико,на вас всички са ви виновни.Не разбрали,че на българина му е през оная работа Шенген,когато децата му са гладни,родителите му умират без пари за лекарства,а за сметки го преследват всички монополи!Кога най-после ще се появи истински българин,честен като Каравелов и Левски,че да ви натика всички крадци в затвора,а България да отлепи от ямата в която я натикахте всички от 23години насам!

Ами ние не ви искаме в България бе Цецо.

Не е заради мутрите и ченгесарите във властта, а заради политическата криза, породена от тях. Правилно, Цветанов. Между другото, успяха ли тъстовете да спестят за още 6 апартамента от евтините в кв. Изгрев?

Не ни искат в Шенген заради циганите. И Европа не иска да ги изхранва. Европа изби циганите си за 2000 години, но сега се грижи за тях. Смешен плач.

ГЕРБ са най-отвратителното нещо което се е случвало на България и Народът и в последните 90-100 години ! Разрухата е Пълна !

Дори и Бойко, който е срешу комунистите е бивш комунист. Най-отвратителното нещо е комунизмът. Не ни искат в Шенген заради циганите. И Европа не иска да ги изхранва. Европа изби циганите си за 2000 години, но сега се грижи за тях. Смешен плач.

тъп физкултурник, мазник, номенклатурчик, такива като него с лопата да ги ринеш па не мож ги изрина, а са толкова много, боже.

Повтаря се на баба ви хвърчилото.

Народа ги изгони с камъни тия пак се напъват.

обичаният от цяла Европа,Бойко Борисов печели изборите убедително и пак ни представя в Европа,а тя радостно го приветства и пуска Шенген!Нова се вижда с просто око,а докато ГЕЯ пречи на това,ще има да ни гледат под око!

Не ВИ приеха в Шенген. ВАС и агентоциганите ВИ. Защото агентоциганите ви като идат в Европа си мислят, че могат да си правят зулумите както тука - под ващия меверейски чадър... Иначе обикновеният талантлив, работлив и умен българин си ходи спокойно по Европа и ползва всички облаги на ЕС гражданин...

Белгия бе 2 години в политическа криза, в Италия са на всеки 2 г., ами в Гърция перманентно от 4г., ами в Испания, Португалия, ами бунтовете във Франция с палежи и стрелба. Просто пак друг ви е ср.л в гащите!

може ли толкова да си изкуфял и не си разбрал,че акуто си е твое,бе старче!

Не ни щат в Шенген, защото вътрешния ни министър последните 4 години беше много неудачно подбран. Цецко млъкни и се махни от политиката, достатъчно се орезили вече

Политическата криза СТЕ ВИЕ!

според цвинокио, народа е виновен за това ,че не ни приеха в шенген. Добре, а румънците защо не ги приеха? при тях нямаше политическа криза, както и са в пъти по-добре от нас.

Италия, Португалия, Гърция, Испания, където има протести и правителствени кризи, са в Шенген, нали? Е, при нас корупцията и престъпността явно са в големи размери.

Мисли момче, мисли. Не ни искат в Шенген заради циганите. И Европа не иска да ги изхранва. Европа изби циганите си за 2000 години, но сега се грижи за тях. Смешен плач.

Cтига си ръсил глупости,лъжец! B Pумъния полит. криза няма, но и двете страни имаме милиони цигани ,организирана престъпност и тотално корумпирано правосъдие. A тук,във Bарна си имаме и TIM.

Цветанов говориш глупости.Отиди да смяташ парите на тъщата , тъста и занижените цени на апартаментите ти в кв."Изток". После се обади на оня шут шеф на НАПа да те оневини ,чрез разследване.В БГ е така "За кокошка няма прошка,a за милионите на Цецко и Бойко няма закони,,. P.S.ЗА ШЕНГЕН ВИНАТА Е ЛИЧНО ТВОЯ ЦЕЦКО, НА самовлюбения непогрешим манипулатор БОРИСОВ И НА ГЕРБЕРИТЕ ДЕПУТАТИ.Поемете я с достойнство и се скрйте при НДСВ завинаги.

Цецооо, никой не иска гладни, болни и прости в държавата си!! Някой е виновен че за 23 год. "демокрация"народа бе доведен до отчаяние!!А през това време ти трупаше имоти!! Поне млъкни и не дразни хората!!

човек е с особена форма на главата тое задълго.....

много точно и густо

Трябваше още четири години да ви изпълняваме малоумията и щяхме да сме в Шенген!На ви сега - Шенген!

А от де дойде тази криза бе порчо грозен?То че не е само от вас е ясно ,но вие какво направихте за народа освен да свличате данъци,и да правите комбина с монополите за унищожаване на Българският народ.

..серго е виновен и тройната коалиция...

Разминахме се с Шенген, защото правителството на ГЕРБ не си свър- ши работата. Корупция, беззаконие, ниски доходи, безработица, неефек- тивно правосъдие и неработещи ин- ституции - това сме за съжаление.

Както винаги-умен като на малко агънце баба му!

Цвятко, не се хаби, не ви вярваме, разбери!

Да, да... може и челябинският метеорит да е виновен, но не и вие. Цветанов и сам не си вярва на глупостите.

малкия диктатор срам нема.

Е, ми тя политическата криза е създадена от Хан Кубрат, развита от Хан Аспарух , Тодор Живков, Димитър Попов, Иван Костов, Ахмед Доган и Сергей Станишев. Тия от ГЕРБ нямат нищо общо, те само са правили магистрали и не са обърнали внимание на доходите на хората и безработицата.

и зали. 100 км. магистрали - 150 отрязани лентички. Комунистите поне бяха на всеки километър, тия са по често

не ни искат заради теб, бат бойко и цялата ви корумпирано-крадлива герберска шайка, докарала за 4 години народ и държава до пълен хаос и разруха

Кумецо, Белгия като стоя година и половина без правителство, защо не я изритаха от ЕС тогава? А нас не ни приемали щото сме били пред избори.

не ни искат ,заради огромната престъпност,корупцията и мизерията,до която ни докарахте,не изкривявайте нещата

Допълвам мнението си, изписано по-долу с това,че единствена от компанията не се е изказала по въпроса за Шенген онази фиданка Искрето!. Интересно, тя ли пък какво ще измъдре? Хей, тези хора срам нямат

Ти пък илитерат такъв,как изобщо имаш кураж да се изказваш? Сега търсите вината у някой друг за Шенген, а не във Вас! Хората по площадите имат конкретни искания и изобщо не са споменали думата "Шенген". Те не протестират по площадите на Холандия, Англия или друга тъпа безчовечна страна.Те са тук,в България и с нищо не застрашават която и да било държава. Ако някой не ни иска то е заради такива като Вас, гербериска паплач!

Поредното мъдро заключение на фамозно умният ни министър на всичките работи!!!Значи казваш Цвъко, че заради политическата криза не ни искат , ами то вие я докарахте така, че по линия на причинно-следствените връзки не ни искат заради вас!Нали така! Тоя с тази пъпешовидна глава толкова камъни хвърли в градината на Борисов, че определено е интересно в каква зависимост от него е бате Бойко та още го търпи!?!?!

Стига сте обиждали милиционерите. Милиционерите бяха простовати хора, но не продаваха наркотици и не закриляха проститутки и крадци. Мутрите, които имате предвид, никога не са били милиционери.

Проект Шенген Или как да влезем в Шенген !. Образува се една нова репубклика на територията на Белене. 2. там се изнася цялата политическа класа, елит бизнесмени и т. заедно с цялото им накрадено имущество. 3. На там се изнася цялата съдебна система барабар с Конституцията която крепи тая съдебна система. 4. натам се изнася циганското мешаре, барабар с ъс 'сичкото. Дава им се пълна независимост и свобода - да се.ат че да мажат. България остава свободна и готова за Шенген.

Организирани групи за износ на цигани и безработни? Ще падна от коня!

Да г-н Цветанов не ни искат И заради политическата криза,но за нея сте виновни ВИЕ,които 23 години се наричате политици,а сте обикновени крадци и некадърници

А аз мисля че ланския сняг носи цялата вина!

Цв Цв пак се изцвъка. То бива прос_ милиционер ама този е направо уникален.

Коментари - Не ни искат в Шенген и заради политическата криза, смята Цветанов | Днес.dir.bg

Не ни искат в Шенген и заради политическата криза, смята Цветанов

Политическата обстановка в нашата страна е един от факторите, които са изиграли роля вече няколко държави да имат резерви към членството на България в Шенген, заяви в Брюксел вицепремиерът и министър на вътрешните работи в оставка Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Не ни искат в Шенген и заради политическата криза, смята Цветанов | Днес.dir.bg

Коментари

Не ни искат в Шенген, защото разрешаваме всякакви прошляци, лумпени, цигани, мутри, сутеньори и идиоти да пътуват зад граница. Това не е свобода, а слободия. Той е престъпник, с криминални дела тук, или неграмотен и не може да се подпише, а заминава да ни представлява в Европа. Тук е Циганин (с достойнство се самоопределя като такъв), а като отиде в Германия, казва, че е чистокръвен българин. Ето това е, и никога няма да сме в Шенген. НИКОГА!

глупак 100 пъти ви казаха че ще ни отхвърлят и то много отдавна

благодарение на такива като теб скоро няма да има държава България/(бюлгаристан/Ти може и вече да си нейн почетен гражданин?

Е,тоя милиционер не може да разбере с плоския си комуномозък,че шенген няма да има докато такива като ГЕРБ/БСП управляват България.Циганите са само оправданието им,а точно те ги копуват с бира и кебапчета.И без цигани ,с мутрата Бойко,с милиционера Цветанов,с песоглавеца Станишев,С р.ОВЧ И пикльото Петков и пр. червени кретени ,Шенген няма да има!

благодарение на такива като теб скоро няма да има държава България/(бюлгаристан/Ти може и вече да си нейн почетен гражданин?

"Не ни искат в Шенген и заради политическата криза, смята Цветанов" Да бе, вярно е това! А политическата криза сигурно се дължи на ... комунистите от БСП-то, а не на ГЕРБ??? Извинявам се много, ама това ми прилича на изказването: "Кой ми с*а у гащите?"

Разберете!, г-н Соколов го каза: - Политическата криза е плод на руските служби!

Няма начин шофьорът на автобус Цв.Цв. да не получи мигрена от напъване на малкия мозък. Ражда идиотизми един след друг. Всички виновни, само той в бяло! И ни маха отстрани... Неговите мъдрости трябва да бъдат отпечатани в списание "Милиционерска мисъл" - 50 бели листа. Абе откъде в страната се вземат такива тъпаци и слуги на мутрите?! Няма ли коректив на идиотите на ГЕРБ - няма ли армия, няма ли патриоти, няма ли реакция на хората, доведени до пълно безпаричие?! Кристалина Георгиева и тя се прави на ненормална - ГЕРБ бил малко преиграл с липсата на корекции на заплатите и особенно на пенсиите в последните 4 години... Малко! Що за цинизъм?!

Абе тоя взе да ме кефи , голям майтапчия бил .

Пак ли другите са ви виновни бе Цецо ???!!! А стига бе ! Пък и щом народът ти е виновен явно е крайно време да си ходиш ... и се чудя все пак, кой я създаде този политическа обстановка, а ? кой нареди на ченгетата да бият наред протестиращите ??!!!

А бе Цвинокио,що не се скриш бе смешнико,на вас всички са ви виновни.Не разбрали,че на българина му е през оная работа Шенген,когато децата му са гладни,родителите му умират без пари за лекарства,а за сметки го преследват всички монополи!Кога най-после ще се появи истински българин,честен като Каравелов и Левски,че да ви натика всички крадци в затвора,а България да отлепи от ямата в която я натикахте всички от 23години насам!

Ами ние не ви искаме в България бе Цецо.

Не е заради мутрите и ченгесарите във властта, а заради политическата криза, породена от тях. Правилно, Цветанов. Между другото, успяха ли тъстовете да спестят за още 6 апартамента от евтините в кв. Изгрев?

Не ни искат в Шенген заради циганите. И Европа не иска да ги изхранва. Европа изби циганите си за 2000 години, но сега се грижи за тях. Смешен плач.

ГЕРБ са най-отвратителното нещо което се е случвало на България и Народът и в последните 90-100 години ! Разрухата е Пълна !

Дори и Бойко, който е срешу комунистите е бивш комунист. Най-отвратителното нещо е комунизмът. Не ни искат в Шенген заради циганите. И Европа не иска да ги изхранва. Европа изби циганите си за 2000 години, но сега се грижи за тях. Смешен плач.

тъп физкултурник, мазник, номенклатурчик, такива като него с лопата да ги ринеш па не мож ги изрина, а са толкова много, боже.

Повтаря се на баба ви хвърчилото.

Народа ги изгони с камъни тия пак се напъват.

обичаният от цяла Европа,Бойко Борисов печели изборите убедително и пак ни представя в Европа,а тя радостно го приветства и пуска Шенген!Нова се вижда с просто око,а докато ГЕЯ пречи на това,ще има да ни гледат под око!

Не ВИ приеха в Шенген. ВАС и агентоциганите ВИ. Защото агентоциганите ви като идат в Европа си мислят, че могат да си правят зулумите както тука - под ващия меверейски чадър... Иначе обикновеният талантлив, работлив и умен българин си ходи спокойно по Европа и ползва всички облаги на ЕС гражданин...

Белгия бе 2 години в политическа криза, в Италия са на всеки 2 г., ами в Гърция перманентно от 4г., ами в Испания, Португалия, ами бунтовете във Франция с палежи и стрелба. Просто пак друг ви е ср.л в гащите!

може ли толкова да си изкуфял и не си разбрал,че акуто си е твое,бе старче!

Не ни щат в Шенген, защото вътрешния ни министър последните 4 години беше много неудачно подбран. Цецко млъкни и се махни от политиката, достатъчно се орезили вече

Политическата криза СТЕ ВИЕ!

според цвинокио, народа е виновен за това ,че не ни приеха в шенген. Добре, а румънците защо не ги приеха? при тях нямаше политическа криза, както и са в пъти по-добре от нас.

Италия, Португалия, Гърция, Испания, където има протести и правителствени кризи, са в Шенген, нали? Е, при нас корупцията и престъпността явно са в големи размери.

Мисли момче, мисли. Не ни искат в Шенген заради циганите. И Европа не иска да ги изхранва. Европа изби циганите си за 2000 години, но сега се грижи за тях. Смешен плач.

Cтига си ръсил глупости,лъжец! B Pумъния полит. криза няма, но и двете страни имаме милиони цигани ,организирана престъпност и тотално корумпирано правосъдие. A тук,във Bарна си имаме и TIM.

Цветанов говориш глупости.Отиди да смяташ парите на тъщата , тъста и занижените цени на апартаментите ти в кв."Изток". После се обади на оня шут шеф на НАПа да те оневини ,чрез разследване.В БГ е така "За кокошка няма прошка,a за милионите на Цецко и Бойко няма закони,,. P.S.ЗА ШЕНГЕН ВИНАТА Е ЛИЧНО ТВОЯ ЦЕЦКО, НА самовлюбения непогрешим манипулатор БОРИСОВ И НА ГЕРБЕРИТЕ ДЕПУТАТИ.Поемете я с достойнство и се скрйте при НДСВ завинаги.

Цецооо, никой не иска гладни, болни и прости в държавата си!! Някой е виновен че за 23 год. "демокрация"народа бе доведен до отчаяние!!А през това време ти трупаше имоти!! Поне млъкни и не дразни хората!!

човек е с особена форма на главата тое задълго.....

много точно и густо

Трябваше още четири години да ви изпълняваме малоумията и щяхме да сме в Шенген!На ви сега - Шенген!

А от де дойде тази криза бе порчо грозен?То че не е само от вас е ясно ,но вие какво направихте за народа освен да свличате данъци,и да правите комбина с монополите за унищожаване на Българският народ.

..серго е виновен и тройната коалиция...

Разминахме се с Шенген, защото правителството на ГЕРБ не си свър- ши работата. Корупция, беззаконие, ниски доходи, безработица, неефек- тивно правосъдие и неработещи ин- ституции - това сме за съжаление.

Както винаги-умен като на малко агънце баба му!

Цвятко, не се хаби, не ви вярваме, разбери!

Да, да... може и челябинският метеорит да е виновен, но не и вие. Цветанов и сам не си вярва на глупостите.

малкия диктатор срам нема.

Е, ми тя политическата криза е създадена от Хан Кубрат, развита от Хан Аспарух , Тодор Живков, Димитър Попов, Иван Костов, Ахмед Доган и Сергей Станишев. Тия от ГЕРБ нямат нищо общо, те само са правили магистрали и не са обърнали внимание на доходите на хората и безработицата.

и зали. 100 км. магистрали - 150 отрязани лентички. Комунистите поне бяха на всеки километър, тия са по често

не ни искат заради теб, бат бойко и цялата ви корумпирано-крадлива герберска шайка, докарала за 4 години народ и държава до пълен хаос и разруха

Кумецо, Белгия като стоя година и половина без правителство, защо не я изритаха от ЕС тогава? А нас не ни приемали щото сме били пред избори.

не ни искат ,заради огромната престъпност,корупцията и мизерията,до която ни докарахте,не изкривявайте нещата

Допълвам мнението си, изписано по-долу с това,че единствена от компанията не се е изказала по въпроса за Шенген онази фиданка Искрето!. Интересно, тя ли пък какво ще измъдре? Хей, тези хора срам нямат

Ти пък илитерат такъв,как изобщо имаш кураж да се изказваш? Сега търсите вината у някой друг за Шенген, а не във Вас! Хората по площадите имат конкретни искания и изобщо не са споменали думата "Шенген". Те не протестират по площадите на Холандия, Англия или друга тъпа безчовечна страна.Те са тук,в България и с нищо не застрашават която и да било държава. Ако някой не ни иска то е заради такива като Вас, гербериска паплач!

Поредното мъдро заключение на фамозно умният ни министър на всичките работи!!!Значи казваш Цвъко, че заради политическата криза не ни искат , ами то вие я докарахте така, че по линия на причинно-следствените връзки не ни искат заради вас!Нали така! Тоя с тази пъпешовидна глава толкова камъни хвърли в градината на Борисов, че определено е интересно в каква зависимост от него е бате Бойко та още го търпи!?!?!

Стига сте обиждали милиционерите. Милиционерите бяха простовати хора, но не продаваха наркотици и не закриляха проститутки и крадци. Мутрите, които имате предвид, никога не са били милиционери.

Проект Шенген Или как да влезем в Шенген !. Образува се една нова репубклика на територията на Белене. 2. там се изнася цялата политическа класа, елит бизнесмени и т. заедно с цялото им накрадено имущество. 3. На там се изнася цялата съдебна система барабар с Конституцията която крепи тая съдебна система. 4. натам се изнася циганското мешаре, барабар с ъс 'сичкото. Дава им се пълна независимост и свобода - да се.ат че да мажат. България остава свободна и готова за Шенген.

Организирани групи за износ на цигани и безработни? Ще падна от коня!

Да г-н Цветанов не ни искат И заради политическата криза,но за нея сте виновни ВИЕ,които 23 години се наричате политици,а сте обикновени крадци и некадърници

А аз мисля че ланския сняг носи цялата вина!

Цв Цв пак се изцвъка. То бива прос_ милиционер ама този е направо уникален.