Коментари - Цветанов:Радев иска президентска република, но има 2 седмици | Днес.dir.bg

Цветанов:Радев иска президентска република, но има 2 седмици

Румен Радев явно иска президентска република, обаче можем да му кажем, че му остават 2 седмици управление, в което носи лична отговорност, заяви Цветан Цветанов

Обратно в новината

Коментари - Цветанов:Радев иска президентска република, но има 2 седмици | Днес.dir.bg

Коментари

Аз също искам Президентска република. Първата партия, която го предложи - ще гласувам за нея. Липсата на пряка индивидуална отговорност си е направо безотговорност !

Аз пък ще ти кажа, че след 2-3 години ти ще си никой, а Радев още ще е президент.

МАЛИИИ ЧИЧО СОРОС Е ВИДЯЛ ГУЛЕМ ЗОР ДА ВИ НАМЕРИ ВСИЧКИТЕ ТАКИВА МАЛОУМНИ ДЕБИЛИ .

На " Цветанов ме забавлява" ще кажа, че е червен, и никак не му е забавно. Изгубихте така мечтаните 10 години избори. Народа избра Радев, и Вие решихте, че избра БСП. Да, ама не! Народа избра генерала, дори не и Радев. И президента Радев показа, че е некомпетентен. Нормално е, летец е,а не политик. Но червените съветници и те ли не са компетентни. Че чак днеска се сети че не сме президентска република, и че си имаме народно събрание което приема законите.

МУЦИ МНОГО АКТИВНА ГО РАЗДАВАШ ДА НЕ СИ СЕ ПОДМОКРИЛА ПРИ МИСЪЛТА ЧЕ БОКО ТИКВАТА ПАК ШЪ Е ПРЕМИЕР ? НЕ БЪРЗАЙ ДА ОРГАЗМИРАШ ИЗЧАКАЙ ДО НОЕМВРИ КОГАТО ДОЙДАТ ИНТЕРЕСНИТЕ СМЕТКИ НА ТОК ВОДА И ПАРНО .

И "най-добре" и "Радев"сте червени. Здравейте червени,Вие изгубихте толкова мечтаните избори. И днеска злобеете." Глас народен , глас божи". Народа избра не червената кукумявка, а Герб с лидер Бойко Борисов. Патриотите и Марешки също избраха Бойко Борисов за министър председател. Мъчно ли ви е или сте бясни? Ще трябва да минат много години докато народа забрави червените простотии. И един ден може да дойде и реда на червената кукумявка да управлява България. Надеждата крепи човека!

Президента Радев е летец, а не политик. Сбърка с постановление 208, сбърка и със скандалния проект за уседналост. Той не е компетентен, но нали има съветници, и те ли не са компетентни! Надявам се вече да се съобразява с дадените му правомощия , да си спомня, че той е човек който има представителни функции, не законодателни. Както той по-късно се сети, ние не сме президентска република, имаме народно събрание, което решава законите !

Борисов е най-добре да се махне преди да свършат еврофондовете, че в ръцете на бившите мутри освен приватизацията, ще пропаднат и всички пари от еврофондовете. Да се махат. Прав е Радев, какво като е сложил някакъв проект на сайта си.

Не гласувах за Радев, ама този човек започва да ми харесва. Прости си изпълнява обещанията човека, а това на охранителите не се харесва. Ако няма еврофондове, които ще им ги спират за какво са във властта. Самия Борисов каза, че след 2020 няма да е премиер, ами тогава свършват и еврофондовете - мръсно крадливо ........

Той много добре знае, че мандатът на президента е 5 години, а на правителството е 4. И това съвсем не е случайно, а за да се състави служебно правителство по време на следващите избори. Също така, Цветанов знае мнооого добре, колко е средната продължителност на правителствата на ГЕРБ, а пък ако погледнем тренда .... няма и толкоз време :)) А най-забавно ми е, че вместо да плюе БСП, както го правеха до сега, той плюе президента Румен Радев. Това никак не е случайно. А за президентската република - решение за това не може да вземе нито Радев, нито Цветанов, нито Бай Хуй! Решението за президентска република може да се вземе единствено от Велико народно събрание! Някой да е чул да е планирано такова наскоро ? Или Цветанов знае нещо, което не казва ???

Този е Троянският кон в ГЕРБ, които слухти зад Борисов и донася където трябва.

Тъпчо!

боко ТИКВАТА и цвъки ПЪПЕША!

крадете момчета! играйте цирка! сичките сте ЕДНО! ама ората са тъпички и ви верват... кво да праиш - еволюцията е бавен процес?!?!? и ВИЕ ГО ЗНАЕТЕ ОТЛИЧНО тава! разцъквайте смело! не бойте са! нема провидение и справедливост! сичките ние най-много да ви ловим за долуподписаният ви... така че - смело напред!

"апартаментска" държава. Затова болните мозъци та ПП Гроб са се впрегнали да мислят как да го направят така, че никой в държавата да не се усети. От НАП - ясно - правиш началника им дупетат и резултатът е ясен - няма измами, всичко е ОК. Ама можеш ли цял народ да направиш "дупетати"?

...цваки,млакни ,че от напаване да кажеш нещо смисленно ще ти изпадат ракавелите !...а бе ти защо си още на свобода ?!?

Щом и един даскал по физкултура почва да плаши и дава срокове,сер..м му на държавата!!!!!!!!!!!!!!!

Tiho Valcho, che moje da nalapash kojeniia mi jezal

симо

Кого плашиш ти бе,а????..... Мутрата си е мутра винаги,дори под американско крило.

Цветанов не дърпай дявола за опашката,да не вземе Радев наистина да поиска президентска република,че с този рейтинг може и да се получи и тогава край на играта -управляваме-подаваме уставки-управляваме-...

Цвъки,гнидо ченгеджийка Радев е Президент и истински Генерал, а ти какво си бе мършо?

Kalin

ГЕРБ май се дразнят от това че няма да е послушен като ония лапни шаран преди него;-)

Да го ибъ, то до вчера при старият, уж президента нямал правомощия, пък днес все Радев им виновен.. Още нищо не сте видели, тепърва ви очакват изненади

ГЕРБ се дразнят, че има човек по- харесван от Бойко. Затова сега са в акция.

Този на снимката иска за президент - мижитурка. Бяха свикнали с предходния!

Че какво му е лошото на президентската република? Може и да е по подходяща форма на управление за нас българите. След толкова години всички се уверихме, че калпавия български парламент е окупирал властта и защитава единствено интересите на определени кръгове и манипулира всячески общественото мнение.

Я, този взе и да се "показва" вече ... че от лятото беше го хванал Голям "медиен Запек". Сигурно сега се е "разхлабил" вече ... но при нередовен живот "с апартаменти" следващият "Запек" е "в кърпа вързан". Той е доста ограничен и това трудно го разбира.

Търкулнал се мутрагена и си намерил - физкултурника! Простите са тия дето им дадоха отново властта! По-лошо е от мазохизъм!

Тоя, Или е много нагъл, за да говори така на някой, който е подкрепен от над 2 мил. избиратели и за който дори гробарските агенцийки дават 70% подкрепа - Или е толкова тъп, че сам не се усеща, как става за смях!

+ ГРОЗЕН

има един изход наречен импиичмант

НАДАЙ СЕ КУРЕ НА ПИЯНИ ЖЕНИ . ТИ ВЯРВАШ ЛИ СИ ИЛИ СИ ОБИКНОВЕН ИДИОТ?

когато ще можеме да кажеме ,господин цветанов остават ви две седмици на свобода, тогава живота в тази територия ще започне да се нормализира

Президентска република е единствената реалистична към момента форма на управление която би дала шанс на България... ... точно за това няма да се случи нито го има в "референцума на С. Трифонов"

Да,но само с човек като президента Радев,който отстоява българските интереси!

Патриотите остават непреклонни за вдигането на пенсиитеШансът за съставяне на ново правителство от ГЕРБ и Обединени патриоти е добър, коментира в Денят ON AIR по телевизия Bulgaria ON AIR организационният секретар на ВМРО Юлиан Ангелов. Патриотите обаче остават категорични в позицията си за вдигане на пенсиите - ще настояват за индексация, а също и за преразглеждане на финансовата рамка за набавяне на необходимите средства. Те, по думите на Ангелов, могат да дойдат от несъбраните акцизи на горивата и ревизирането на инвалидни пенсии, при които има съмнения за злоупотреби. Решение има и от гледна точка на това, че България в следващите години няма огромни плащания, както бяха в предходните - АЕЦ Белене, КТБ и дофинансирането на Здравната каса, добави той. Патриотите нямат намерение да изнудват ГЕРБ за приемане на исканията им, а целта им е да обсъдят с аргументи вариантите, уточни още Ангелов.

Не е необходимо дори и пред тъщата да доказваш всеки изминал момент колко си прост. Нерде Проекта, нерде Президентска република. Да беше си останал на стадиона, повече хора нямаше да ти се смеят - хахаххааххаххах

Няма как да не го харесваш. Те краставите магарета се подушвали - той тъп и ти тък, та сте си лика-прилика.

кретени, ако повторите една лъжа 100 пъти, 1000 пъти, смятате да я изкарате истина ли?! За сега е публикуван проектозакон за обсъждане. Какъв "настиск"? Какви 5 лева? ОБСЪЖДАНЕ! Ами обсъждайте! Решение ще се взима едва като влезе в Парламента - и то от Парламента. Идиоти смотани, какво са ви подменили? Какъв натиск!

Никой не може да каже какво ще се случи. Дори да е сигурен, пак има опастност от грешка. Ето например, аз грешах за Вас господин Цветанов?! Мислех си, че ще имате 1 седмица свобода и поне 519 седмици в затвора. Не се оказа така. Как се оказа? Незнам. Вероятно е случайно....?

хора, които живеят в чужбина от 20 години и се връщат веднъж на пет години ще ми определят кой ще управлява тук?! Моите уважения към всички навън, но много от тях нямат реална представа за политическия живот тук, даже много от тях не знаят като имена премиер, министри, издънки, калинки и т.н. Как определят кое е добре? Защото са видели някоя различна муцуна или са коментирали с някой приятел/ роднина. Ама им е удобно на всичките цървули - иначе много скъп изборен туризъм ще се получи

Защо закона за уседналост при гласуването да е скандален? Значи не е скандлано, когато се гласува за кметове и общински съветници, а е скандално за парламент??? Мандата и на двете, като продължителност е еднакъв. Смисълът на кмета и общинския съвет е умален вариант на Министерски съвет и Народното събрание. И на всичкото отгоре е неприемливо хора, които живеят по-гочяма част от годината в друга държава, не внасят данъци в България, да имат право да гласуват.

Клепоухият тъп фатмак ще квичи като настъпена мъстия, като му върнат два три проектозакона, натрапени му от тлъста свинкя Курнелия. Най слабия президент, който е имала България откакто стана демократична страна!

За себе си сигурно говориш. Като те чета, тъп си, че си тъп - няма как да не се съглася. Вярвам ти, че си и клепоух. А че си говедо е повече от явно...

Цецо, Цецо, за нищо не ставаш.

Цветанов и в Герб и извън Герб не е уважаван или ценен.Той е политическият цирей на Борисов и Герб.За 27 години неможа да се отърси от ДС мисленето,тъй като в тази ченгеджйска среда е израстнал .

Цветанов е ценен в САЩ! А щом таме ценен Бойко се съгласява! Що си мислите че ГЕРБ и Бойко са независими и могат да правят каквото си искат!?

Времето, в което беше ценен там мина. Палачинката се обърна, не е ли ясно?

ГРОБежът над народа български - няма край.

Този,както винаги е в голяма грешка. Просто Тато Ердоги ще разпростре резултатите от референдума и върху Дунавския вилает. . И ще си имама валия - президент..

2 СЕДМИЦИ, ако свика Народното Събрание. Ама може и да не го свика.. А?

Внимание, всички мишки на събрание. Замълчете че този е много страшен човек. Подслушва, удря яко и то хора които едва ли заслужават това, яшката е жив в мастанли нека продължи самият той за цветю бюмбюля.

Цветанов ма ти пак ли изпълзя? Защо си още на свобода престъпнико?

Ти кога ще понесеш затворническа отговорност заради ЦРУ и шестте ти апартамента купени със стотинки от закуски?

Погледни си минусите бе, трагик! Я бегай при този дето го харесваш.

Как може да си толкова тъп бе, примитив!?

НЯМА ГАСТАРБАЙТЕРИ ДА МИ ОПРЕДЕЛЯТ СЪДБАТА ТОВА СА НАЙ-ПРОДАЖНАТА ПАПЛАЧ

Времето се затопли! Змиите напускат зимните си леговища и започват да съскат Партийния секретар на ГЕРБ и даскал по физическо започва наново да се напъва,като че ли са гласували 3 милиона за кривата му глава. Вместо да се срамуват от процента на изборния вот, с който българския народ наказа политическата класа , като ги остави да се чудят как да правят правителство, даскала вие като гладен вълк при пълнолуние. Е.. нема такава държава

Коментари - Цветанов:Радев иска президентска република, но има 2 седмици | Днес.dir.bg

Цветанов:Радев иска президентска република, но има 2 седмици

Румен Радев явно иска президентска република, обаче можем да му кажем, че му остават 2 седмици управление, в което носи лична отговорност, заяви Цветан Цветанов

Обратно в новината

Коментари - Цветанов:Радев иска президентска република, но има 2 седмици | Днес.dir.bg

Коментари

Аз също искам Президентска република. Първата партия, която го предложи - ще гласувам за нея. Липсата на пряка индивидуална отговорност си е направо безотговорност !

Аз пък ще ти кажа, че след 2-3 години ти ще си никой, а Радев още ще е президент.

МАЛИИИ ЧИЧО СОРОС Е ВИДЯЛ ГУЛЕМ ЗОР ДА ВИ НАМЕРИ ВСИЧКИТЕ ТАКИВА МАЛОУМНИ ДЕБИЛИ .

На " Цветанов ме забавлява" ще кажа, че е червен, и никак не му е забавно. Изгубихте така мечтаните 10 години избори. Народа избра Радев, и Вие решихте, че избра БСП. Да, ама не! Народа избра генерала, дори не и Радев. И президента Радев показа, че е некомпетентен. Нормално е, летец е,а не политик. Но червените съветници и те ли не са компетентни. Че чак днеска се сети че не сме президентска република, и че си имаме народно събрание което приема законите.

МУЦИ МНОГО АКТИВНА ГО РАЗДАВАШ ДА НЕ СИ СЕ ПОДМОКРИЛА ПРИ МИСЪЛТА ЧЕ БОКО ТИКВАТА ПАК ШЪ Е ПРЕМИЕР ? НЕ БЪРЗАЙ ДА ОРГАЗМИРАШ ИЗЧАКАЙ ДО НОЕМВРИ КОГАТО ДОЙДАТ ИНТЕРЕСНИТЕ СМЕТКИ НА ТОК ВОДА И ПАРНО .

И "най-добре" и "Радев"сте червени. Здравейте червени,Вие изгубихте толкова мечтаните избори. И днеска злобеете." Глас народен , глас божи". Народа избра не червената кукумявка, а Герб с лидер Бойко Борисов. Патриотите и Марешки също избраха Бойко Борисов за министър председател. Мъчно ли ви е или сте бясни? Ще трябва да минат много години докато народа забрави червените простотии. И един ден може да дойде и реда на червената кукумявка да управлява България. Надеждата крепи човека!

Президента Радев е летец, а не политик. Сбърка с постановление 208, сбърка и със скандалния проект за уседналост. Той не е компетентен, но нали има съветници, и те ли не са компетентни! Надявам се вече да се съобразява с дадените му правомощия , да си спомня, че той е човек който има представителни функции, не законодателни. Както той по-късно се сети, ние не сме президентска република, имаме народно събрание, което решава законите !

Борисов е най-добре да се махне преди да свършат еврофондовете, че в ръцете на бившите мутри освен приватизацията, ще пропаднат и всички пари от еврофондовете. Да се махат. Прав е Радев, какво като е сложил някакъв проект на сайта си.

Не гласувах за Радев, ама този човек започва да ми харесва. Прости си изпълнява обещанията човека, а това на охранителите не се харесва. Ако няма еврофондове, които ще им ги спират за какво са във властта. Самия Борисов каза, че след 2020 няма да е премиер, ами тогава свършват и еврофондовете - мръсно крадливо ........

Той много добре знае, че мандатът на президента е 5 години, а на правителството е 4. И това съвсем не е случайно, а за да се състави служебно правителство по време на следващите избори. Също така, Цветанов знае мнооого добре, колко е средната продължителност на правителствата на ГЕРБ, а пък ако погледнем тренда .... няма и толкоз време :)) А най-забавно ми е, че вместо да плюе БСП, както го правеха до сега, той плюе президента Румен Радев. Това никак не е случайно. А за президентската република - решение за това не може да вземе нито Радев, нито Цветанов, нито Бай Хуй! Решението за президентска република може да се вземе единствено от Велико народно събрание! Някой да е чул да е планирано такова наскоро ? Или Цветанов знае нещо, което не казва ???

Този е Троянският кон в ГЕРБ, които слухти зад Борисов и донася където трябва.

Тъпчо!

боко ТИКВАТА и цвъки ПЪПЕША!

крадете момчета! играйте цирка! сичките сте ЕДНО! ама ората са тъпички и ви верват... кво да праиш - еволюцията е бавен процес?!?!? и ВИЕ ГО ЗНАЕТЕ ОТЛИЧНО тава! разцъквайте смело! не бойте са! нема провидение и справедливост! сичките ние най-много да ви ловим за долуподписаният ви... така че - смело напред!

"апартаментска" държава. Затова болните мозъци та ПП Гроб са се впрегнали да мислят как да го направят така, че никой в държавата да не се усети. От НАП - ясно - правиш началника им дупетат и резултатът е ясен - няма измами, всичко е ОК. Ама можеш ли цял народ да направиш "дупетати"?

...цваки,млакни ,че от напаване да кажеш нещо смисленно ще ти изпадат ракавелите !...а бе ти защо си още на свобода ?!?

Щом и един даскал по физкултура почва да плаши и дава срокове,сер..м му на държавата!!!!!!!!!!!!!!!

Tiho Valcho, che moje da nalapash kojeniia mi jezal

симо

Кого плашиш ти бе,а????..... Мутрата си е мутра винаги,дори под американско крило.

Цветанов не дърпай дявола за опашката,да не вземе Радев наистина да поиска президентска република,че с този рейтинг може и да се получи и тогава край на играта -управляваме-подаваме уставки-управляваме-...

Цвъки,гнидо ченгеджийка Радев е Президент и истински Генерал, а ти какво си бе мършо?

Kalin

ГЕРБ май се дразнят от това че няма да е послушен като ония лапни шаран преди него;-)

Да го ибъ, то до вчера при старият, уж президента нямал правомощия, пък днес все Радев им виновен.. Още нищо не сте видели, тепърва ви очакват изненади

ГЕРБ се дразнят, че има човек по- харесван от Бойко. Затова сега са в акция.

Този на снимката иска за президент - мижитурка. Бяха свикнали с предходния!

Че какво му е лошото на президентската република? Може и да е по подходяща форма на управление за нас българите. След толкова години всички се уверихме, че калпавия български парламент е окупирал властта и защитава единствено интересите на определени кръгове и манипулира всячески общественото мнение.

Я, този взе и да се "показва" вече ... че от лятото беше го хванал Голям "медиен Запек". Сигурно сега се е "разхлабил" вече ... но при нередовен живот "с апартаменти" следващият "Запек" е "в кърпа вързан". Той е доста ограничен и това трудно го разбира.

Търкулнал се мутрагена и си намерил - физкултурника! Простите са тия дето им дадоха отново властта! По-лошо е от мазохизъм!

Тоя, Или е много нагъл, за да говори така на някой, който е подкрепен от над 2 мил. избиратели и за който дори гробарските агенцийки дават 70% подкрепа - Или е толкова тъп, че сам не се усеща, как става за смях!

+ ГРОЗЕН

има един изход наречен импиичмант

НАДАЙ СЕ КУРЕ НА ПИЯНИ ЖЕНИ . ТИ ВЯРВАШ ЛИ СИ ИЛИ СИ ОБИКНОВЕН ИДИОТ?

когато ще можеме да кажеме ,господин цветанов остават ви две седмици на свобода, тогава живота в тази територия ще започне да се нормализира

Президентска република е единствената реалистична към момента форма на управление която би дала шанс на България... ... точно за това няма да се случи нито го има в "референцума на С. Трифонов"

Да,но само с човек като президента Радев,който отстоява българските интереси!

Патриотите остават непреклонни за вдигането на пенсиитеШансът за съставяне на ново правителство от ГЕРБ и Обединени патриоти е добър, коментира в Денят ON AIR по телевизия Bulgaria ON AIR организационният секретар на ВМРО Юлиан Ангелов. Патриотите обаче остават категорични в позицията си за вдигане на пенсиите - ще настояват за индексация, а също и за преразглеждане на финансовата рамка за набавяне на необходимите средства. Те, по думите на Ангелов, могат да дойдат от несъбраните акцизи на горивата и ревизирането на инвалидни пенсии, при които има съмнения за злоупотреби. Решение има и от гледна точка на това, че България в следващите години няма огромни плащания, както бяха в предходните - АЕЦ Белене, КТБ и дофинансирането на Здравната каса, добави той. Патриотите нямат намерение да изнудват ГЕРБ за приемане на исканията им, а целта им е да обсъдят с аргументи вариантите, уточни още Ангелов.

Не е необходимо дори и пред тъщата да доказваш всеки изминал момент колко си прост. Нерде Проекта, нерде Президентска република. Да беше си останал на стадиона, повече хора нямаше да ти се смеят - хахаххааххаххах

Няма как да не го харесваш. Те краставите магарета се подушвали - той тъп и ти тък, та сте си лика-прилика.

кретени, ако повторите една лъжа 100 пъти, 1000 пъти, смятате да я изкарате истина ли?! За сега е публикуван проектозакон за обсъждане. Какъв "настиск"? Какви 5 лева? ОБСЪЖДАНЕ! Ами обсъждайте! Решение ще се взима едва като влезе в Парламента - и то от Парламента. Идиоти смотани, какво са ви подменили? Какъв натиск!

Никой не може да каже какво ще се случи. Дори да е сигурен, пак има опастност от грешка. Ето например, аз грешах за Вас господин Цветанов?! Мислех си, че ще имате 1 седмица свобода и поне 519 седмици в затвора. Не се оказа така. Как се оказа? Незнам. Вероятно е случайно....?

хора, които живеят в чужбина от 20 години и се връщат веднъж на пет години ще ми определят кой ще управлява тук?! Моите уважения към всички навън, но много от тях нямат реална представа за политическия живот тук, даже много от тях не знаят като имена премиер, министри, издънки, калинки и т.н. Как определят кое е добре? Защото са видели някоя различна муцуна или са коментирали с някой приятел/ роднина. Ама им е удобно на всичките цървули - иначе много скъп изборен туризъм ще се получи

Защо закона за уседналост при гласуването да е скандален? Значи не е скандлано, когато се гласува за кметове и общински съветници, а е скандално за парламент??? Мандата и на двете, като продължителност е еднакъв. Смисълът на кмета и общинския съвет е умален вариант на Министерски съвет и Народното събрание. И на всичкото отгоре е неприемливо хора, които живеят по-гочяма част от годината в друга държава, не внасят данъци в България, да имат право да гласуват.

Клепоухият тъп фатмак ще квичи като настъпена мъстия, като му върнат два три проектозакона, натрапени му от тлъста свинкя Курнелия. Най слабия президент, който е имала България откакто стана демократична страна!

За себе си сигурно говориш. Като те чета, тъп си, че си тъп - няма как да не се съглася. Вярвам ти, че си и клепоух. А че си говедо е повече от явно...

Цецо, Цецо, за нищо не ставаш.

Цветанов и в Герб и извън Герб не е уважаван или ценен.Той е политическият цирей на Борисов и Герб.За 27 години неможа да се отърси от ДС мисленето,тъй като в тази ченгеджйска среда е израстнал .

Цветанов е ценен в САЩ! А щом таме ценен Бойко се съгласява! Що си мислите че ГЕРБ и Бойко са независими и могат да правят каквото си искат!?

Времето, в което беше ценен там мина. Палачинката се обърна, не е ли ясно?

ГРОБежът над народа български - няма край.

Този,както винаги е в голяма грешка. Просто Тато Ердоги ще разпростре резултатите от референдума и върху Дунавския вилает. . И ще си имама валия - президент..

2 СЕДМИЦИ, ако свика Народното Събрание. Ама може и да не го свика.. А?

Внимание, всички мишки на събрание. Замълчете че този е много страшен човек. Подслушва, удря яко и то хора които едва ли заслужават това, яшката е жив в мастанли нека продължи самият той за цветю бюмбюля.

Цветанов ма ти пак ли изпълзя? Защо си още на свобода престъпнико?

Ти кога ще понесеш затворническа отговорност заради ЦРУ и шестте ти апартамента купени със стотинки от закуски?

Погледни си минусите бе, трагик! Я бегай при този дето го харесваш.

Как може да си толкова тъп бе, примитив!?

НЯМА ГАСТАРБАЙТЕРИ ДА МИ ОПРЕДЕЛЯТ СЪДБАТА ТОВА СА НАЙ-ПРОДАЖНАТА ПАПЛАЧ

Времето се затопли! Змиите напускат зимните си леговища и започват да съскат Партийния секретар на ГЕРБ и даскал по физическо започва наново да се напъва,като че ли са гласували 3 милиона за кривата му глава. Вместо да се срамуват от процента на изборния вот, с който българския народ наказа политическата класа , като ги остави да се чудят как да правят правителство, даскала вие като гладен вълк при пълнолуние. Е.. нема такава държава