Коментари - Цветанов: Криминални лица овладяха протестите | Днес.dir.bg

Цветанов: Криминални лица овладяха протестите

Разсекретяването на класифицирана информация и работата на Комисията за установяване на корупция по високите етажи на властта допринесоха за това, което наблюдаваме в момента. Това каза вицепремиерът и министър на вътрешните работи в оставка Цветан Цветанов в предаването „Насреща Люба Кулезич” на ТВ7.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Криминални лица овладяха протестите | Днес.dir.bg

Коментари

naum2

Кви криминални бе мутроурод, ти имаш ли си понятие как протича протест в нормалния свят. Във Франция 2005 протестиращите изгориха точно 8937 автомобила и когато Саркози се опита да изкаже подобна оценка за тях за малко не му коства оставката.

НЕ БОЙ СЕ ЦЕЦО ! НЕ СА ОВЛАДЕЛИ НИЩО,КАКТО ВИЕ НЕ УСПЯХТЕ,НАЛИ НЕ СТЕ ПО-ДОЛУ ОТ ТЯХ ! НЯМА ДА ИМ МИНАТ НОМЕРАТА НА КУКЛОВОДИТЕ ТОЗИ ПЪТ,ГОДИНАТА НЕ Е НИТО 89,НИТО 97,МАКАР,ЧЕ ИНТЕРЕСИТЕ СА СЪЩИТЕ.НЕ ПЛАЧИ С КРОКОДИЛСКИ СЪЛЗИ.

- 2012 г. април: Подсъдимият по делото "Килърите" Васил Костов - Кеца, бодигард на убития Бай Миле твърди пред Шуменския окръжен съд, че е присъствал през 2000 г. на среща на Бойко Борисов с престъпните босове Бай Миле, Сретен Йосич, Стоил Славов и други от СИК. Те решили да купят висок пост на Борисов в МВР. Васил Костов Кеца заявява още, че Бойко Борисов е отговарял за канала за хероин от Турция към България и за каптагон и синтетична дрога в обратна посока.

По-скоро криминалните лица овладяха парламента!

Така му отърва на господина да си дрънка. Че защо ли криминални елементи да са оглавили митингите. Те нали се пребориха с престъпността и напълниха арестите. Нали успяха да се справят с всички бандити. Как се получи така хем са на улицата, хем са арестувани. Или причината е друга...

Тъкмо да му дожалее на човек като гледаше тия "изпълнители" на гласуването на оставката в НС - омърлушени, насметени и сами в горния ляв ъгъл на трибуната, без шефа си, изоставени като употребени парцалчета, и те отново си отварят устата да говорат "със същия ентусиазъм" и наглост, с който го правеха досега. Аман, аман, аман!!! Но така е, когато протестиращите са мирни, интелигентни и кротки. Ако бяха "престъпници", щяха много по-лесно да решат въпроса с наглеците във властта. Но си търсят правата по каналния ред, измислен от истинските политически престъпници и затова сега търпят да ги размотават същите, които се надяват да размият нещата и да мобилизират всичкия си наличен персонал в оставка да плещи по форумите, да плюе протестиращите по "отворени източници" с най-инфантилни плювки, че на протестиращите или да им писне и наистина да хванат тоягата, или да се разотидат по къщите си и вместо да се борят за правата си, да почнат да ги разпродават за да оцеляват физически. Жилищата на хората са останали последното неокрадено напълно нещо от народа и само такива с "6 апартамента, напазарувани по "демокрацията" ще могат да оцеляват.

То и политиката е овладяна от криминални лица.

Изключително НАГЛО е лицето Цветанов -министър в оставка да коментира протест на НАД 1 млн-чрез криминални структури!?! срещу политиката на едно корумпирано и провалено правителство на ГЕРБ!Самият той с 6 апартамента изобличен от Янев,сега техен коалиционен партноьор-Каква БЕЗпардонност!АКО сме правова държава след входиране на сигнала срещу Цветанов и Флоров за организиран канал за разпространение на АМФЕТАМИН-ЦИТИРАМ първа страница от ежеседмичник" Свободен народ "тези двамата ще отговарят пред българският народ за ГЕНОЦИД и ПРЕСТЪПЛЕНИЕ по служба!!!

алооооо....неграмотните комундета нямате ли умора да пишете простотии

Па да те и питам - нали си голем борец и пазител- Абе, алан колу, като твърдиш, че криминални лица са овладели протестите, можеш ли да ми кажеш, какво правят тези криминално проявени на свобода по улиците???А? Нали си големия ХВАЩАЧ...

Цветанов, я си признай, защо прекрати едностранно споразумението между МВР и Синдикалната Федерация на Служителите на МВР??? Кажи, мършо, защо се обърна срещу хората си и защо си мислиш, че те са длъжни да работят за твоя кеф, а не за обществото? А как се работи за общество в мизерия, с мизерни полицейски условия - няма да ги изброявам??? Защо, Цветанов, набутахте "наши и ваши" по местенца и службички? Защо служители със съмнителна репутация, заеха странно бързо разни постове? Пък си и отвартително грозен на всичкото отгоре...И комунисти от доста старо време си ги оставихте да си въртят гегата...Ти ли, маймуно мръсна....!!! Не искам никога повече МВР да има нещо общо с теб! Занимавай се с недвижими имоти - нали си ги имаш в изобилие!

Няма по грозен от мен ,ама няма и по прозд.

колкото и невероятно да звучи, имам чуството ,че боико стои зад протестите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

абсолютни глупости

Цветанов, по-големият проблем е , че Криминални лица са овладели държавата ни и ни учат как се прави демокрация.

Cкbпи сbграждани, снощи бяхме в зала "Aрена армеец" Bсички бyрно аплодирахме и то многократно Uордан иовчев! Hастроението беше фантастично! залата е невероятно красива! беше пbлна с над 12,000 човека от всички вbзрасти! изказвам голяма , искренна благодарност на правителството на г-н BORISOV за тази невероятно красива и многофyнкционална зала! що се отнася до краденето в BULGARIA трябва окровено да си го кажем, че бbлгарина обича да краде! има магазин до нас, от които никога до сега не са ми дали касова бележка! Mагазина е на метростанцuя! Kак така на ден от там пазарyват стотици хора, сигyрно междy тях и данbчни инспектори, нооо всички мbлчат! Cобственника печели,за което нямам нищо против, но защо не издава касов бон??? Mоже би защото е от комyнистическо семеиство!!!? Cbдебната ни система е сbщо комyнистическа! Kрадем се на наи-ниско ниво! Bреме е за яки санкции! за такова нещо в развитите страни се влиза в затвора.

Я се научи да пишеш бе.

Kогато се пише истината някои не я приема. Hормално ! A това, че клавuaтyрата е на латиница и просто няма как да се напише по-добре HA вас сbс малкото акbл е трyдно да се обясни! Hямам и намерение !

Отделно колко си неграмотен, приносът на любимият ти Буда към тази зала е че премахна паркинга от проекта и няма къде да спираме. ОК?

Аман от неграмотни хора! Ама каквито управниците, такъв и електоратът.

Акция "шестака"предлагам аз....

Колкото по малко внимание се обръща на глупаци толкова по добре стига сме зацапвали медиите с неговия образ и нещастен говор, а да не говорим и за другия бочко...

Проблема не са малкото лумпени а многото на които им е писнало от вас.

Министърът с особена форма на главата и 6 апартамента подарък от тъщата хептен е изпращял, вече говори като човек с психически отклонения.

Даааа! Ха сега заключи Цеца Секса,защото НЯМА ДА И ПЛАТЯ РЕКЕТА ЗА ЗДРАВНИТЕ ОСИГУРОВКИ при положение,че няма работа за майки с деца, а и не ми дават детски, защото не били циганета!!! Дано не се връща на твоите 3те!!!

Цвъки Цвъки..... сигурно празна кутия за обувки има пвече мозък от тебе мутро недоклатена

Предлагам МВР да проведе акция "Физкултурника"

Вие трябваше да строите ЗАТВОРИ,а не магистрали и да вкарате в тях тези криминални лица.Затова Народа ви изрита ГЛУПЕ..ДЕР.Навремето Боко каза че ако се провалите НАРОДА ще ви бие с камъни........Без коментар

Не трябваше ли тези криминални лица да са зад решетките? Говорите сам срещу себе си и май не го осъзнавате.

Не така бе Цецо, немой с рого! По добре кажи за 6-те апартамента, дюните край Несебър, тъста дарител и т.н. Чао!

Доказало се било, че Цвъци 10-на години е карал на фотосинтеза и е спестил парички от заплата за 6-те апартамента. В крайна сметка за още по-сигурно му ги подарил тъста и тъщата. Смях в залата, но ушевите са толкова тъпи, че си вярват че има Снежанка и дядо Коледа и никой няма да ги усети.

Прост физкултурник, май твоето лице е криминално!!!

ТИКВЕНИК!

Zazarov vednaga da proveri toya kak e pridobil 6 Apartamenta.

Днес полицаите охраняващи народното събрание свалиха щитовете пред протестиращите...Другите им колеги вървяха мирно встрани от протестиращите на следващите протести полицаите ще са сред самите протестиращи и ТОГАВА пред тях няма да има никой...КЪДЕ ще се скриеш тогава от народната "любов"физкултурнико с шест апартамента...Да не си мислиш сериозно че сто двеста преторианци от НСО ще те спаси срещу сто хиляди недоволни...

Опс поправям се в движение...Най криминално проявеното лице гледа ТЪПО от снимката към тази статия...

Най криминално проявеното лице гледа строго от снимката към тази статия...Ей шестак в качеството на какъв се изказваш ти вече си господин НИКОЙ безработна мутра с крадени апартаменти...

криминално лице си ти нагъл нещастнико, ами и ти не си виновен - толкова си знаеш и можеш. виновен е тоя дето те слага да го играеш министър и вицепремиер.

Няма по-нагъл, отвратителен, безскрупулен гьонсурат от теб, Цв.Цв.

криминален си ти със шестте апартамента и началника ти тиквата.

Наглец!ОЦЕЛЯВАМЕ ДЕН ЗА ДЕН-ток,парно,мобилни оператори,банки,-те са над закона.Защо Ц.Ц и Б.Б не вкараха престъпниците в затвора нали това обещаха или личните инереси надделяха. Лошото е ,че май НАДЕЖДА НЯМА ,хората сме ОБЕЗВЕРЕНИ!!

ginka

В такива моменти се сещам за книгата на Димитър Димов -Тютюн - Борис казва че не могат да увеличат надниците на работниците защото ще фалира ама изнася в швейцарски банки капитала а накрая недоживява да го ползва.

г.н Цветанов ведомството което вие ръководихте беше ЦИРЕЯТ НА ДЪРЖАВАТА и това не беше ПОЛИЦИЯ а (МИЛИЦИЯ от след 09 09 09 1944год

Цецо, по добре не дразни хората с глупавите ти коментари. Нещата са сериозни и не си играй с огъня. То е ясно че трябва да си обираш крушите и хич не се мотай а си събирай багажа.

И като са криминални защо не са в затвора? А, верно... "ние ги фащаме, те ги пущат".... Това е вашата АГОНИЯ, Цвъки.... Боговете като искат да накажат някого, му взимат акъла....а пък на вас няма и какво да ви вземат.... Да наричаш протеста на обикновените, облъскани хора - овладян от криминалните? Що за нагла тиква си ти????!!!! Ето пак, с други думи наричаш Нацията си отново Матриял! Нима ние сме толкова глупави и прости, че да не разберем когато някой ни яха? Без да се хваля, но съм IT специалист с две висши и владея два чужди езика и не смятам, че съм по-глупав от мутро-милиционерите от ГЕРБ, че толкова да не мога да разпозная хората! Видях хора, които се просълзяват на Химна, "Боят Настана", видях хора облъскани, угрижени, видях разярени млади хора, обезверени и унизени пенсионери, данъкоплатци и избиратели. Ако вие от ГЕРБ не проумеете, че насреща ви стои Народът, може и ЯК ПЕРДАХ да отнесете, най-накрая....

Браво много точно казано!!

ginka

По добрите времена в които живеем(от средновековието) не помагат срещу недоимъка.Ние не искаме охолство - Искаме по висок стандарт на живот - Нали сме в ЕС!

Хора стига сте плювали този или онзи,разберете че няма кои да ни оправи ,ако самите ние нямаме съзнание и единност,цялата държава от над 20 г. е хаос и безпорядък,грабителство и безхаберие,монополи и какво ли не.Не съм привърженник на нито една пария,и никога няма да бъда,поради една проста причина: България си пати от векове от управници,но и както старите хора казват: Всеки народ си заслужава управниците. Или "Прост народ -слаба държава". Дано все пак проумеем че сме хора ,а не диви животни....

+++1

Този наглец Цвъко съвсем е изтрещял! Днес бях на грандиозния протестен митинг на онеправданите и ограбени български, предимно млади, граждани. Къде болният му мозък видя закоравяли престъпници и криминалнопроявени лица? Ако можеше наистина да види младежкият жар за по-добър и справедлив живот тук, у нас, в България, нямаше да ръси долни клевети и контрадезинформация! Той не схваща, че времето му е изпято и че ако не сдаде властта доброволно, ще му бъде потърсена строга сметка за полицейщината и наглостта!

Цветанов това което направихте с вожда ти Борисов и "суперфинансиста" Дянков това с което се гордеете спортни зали,магистрали и градинки беше за сметка на мизерията на която вие подложихте обикновените хора, вие не разбрахте ,че глада е по силен от магистралите,вие подложихте на геноцид народа който ви избра насила ги направихте в икономически емигранти и сега когато народа избухна пак като савършенни демагози се опитвате да прехвърлите протеста на криминални типове.

ginka

И вие сте за съд ама кой ни пита!

"Според Цветанов - това е така, защото хората виждат колко много е направило правителството - спортни зали, за зърнопроизводителите и т.н. България е парламентарна република. В България има възможността гражданското общество да участва в контрола на изпълнителната власт, каза Цветанов." Ти ненормален ли си бе, мутро гадна?!?! Вие унищожихте средния и малък бизнес в България! Това е светая светих и двигател на развитието в целия свят, а вие с цар тиква и пъпчивия педал го унищожихте с лека ръка! Безсрамници и престъпници! Но хората още не са видяли всичко, като резултат от вашето управление, една по една болниците ще спрат, но вас ви няма на власт и пак някой друг ще е виновен. Изроди, мястото ви е в затвора на цялата ви некъдърна пасмина! И не си приписвайте заслуги за спортните бази, защото проектите и финансирането бяха направени много преди вас, а мутрата само преряза лентата!

И вие сте за съд ама кой ни пита!

Това изказване ако го прави човек от опозицията - да има резон. Но за мен е абсурдно министърът на вътрешните работи да прави такова изказване. Че ако министърът на вътрешните работи не може да се справи с шепа известни му престъпници, които се борят срещу неговата партия, то как да очаквам аз този министър да опази моето имущество. И то при положение, че там интересът на министърът няма пряк интерес да пази личното ми имущество. Не разбирам, как може министърът да прави подобни оплаквания. Те говорят единствено, че той е некадърен да се справи с въпроса, срещу който се оплаква.

Когато твоето имущество стане негово имущество ще разбереш колко добре го пази :)

ТИ СИ ЕДНО ОТ ВОДЕЩИТА ЛИЦА СРЕД КРИМИНАЛНИЯТ КОНТИНГЕНТ В СТРАНАТА

Физкултурнико галфонов с ай кю под 30 в скоро време ще ти бъде потърсена отговорност за кражбите и апартаментите. Стига с тая измислена мафия, че май ти си най големия мафиот

Толкова нормални и симпатични хора, като на последните протести отдавна не съм виждал, докато толкова тъпи и нагли мутри, като на ЦвЦв и ББ България отдавна не е виждала. На фона на политическите мутри, които гледаме всеки ден по телевизията, лицата на хората са като лица на светци. За поведението може да се каже същото.

Коментари - Цветанов: Криминални лица овладяха протестите | Днес.dir.bg

Цветанов: Криминални лица овладяха протестите

Разсекретяването на класифицирана информация и работата на Комисията за установяване на корупция по високите етажи на властта допринесоха за това, което наблюдаваме в момента. Това каза вицепремиерът и министър на вътрешните работи в оставка Цветан Цветанов в предаването „Насреща Люба Кулезич” на ТВ7.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Криминални лица овладяха протестите | Днес.dir.bg

Коментари

naum2

Кви криминални бе мутроурод, ти имаш ли си понятие как протича протест в нормалния свят. Във Франция 2005 протестиращите изгориха точно 8937 автомобила и когато Саркози се опита да изкаже подобна оценка за тях за малко не му коства оставката.

НЕ БОЙ СЕ ЦЕЦО ! НЕ СА ОВЛАДЕЛИ НИЩО,КАКТО ВИЕ НЕ УСПЯХТЕ,НАЛИ НЕ СТЕ ПО-ДОЛУ ОТ ТЯХ ! НЯМА ДА ИМ МИНАТ НОМЕРАТА НА КУКЛОВОДИТЕ ТОЗИ ПЪТ,ГОДИНАТА НЕ Е НИТО 89,НИТО 97,МАКАР,ЧЕ ИНТЕРЕСИТЕ СА СЪЩИТЕ.НЕ ПЛАЧИ С КРОКОДИЛСКИ СЪЛЗИ.

- 2012 г. април: Подсъдимият по делото "Килърите" Васил Костов - Кеца, бодигард на убития Бай Миле твърди пред Шуменския окръжен съд, че е присъствал през 2000 г. на среща на Бойко Борисов с престъпните босове Бай Миле, Сретен Йосич, Стоил Славов и други от СИК. Те решили да купят висок пост на Борисов в МВР. Васил Костов Кеца заявява още, че Бойко Борисов е отговарял за канала за хероин от Турция към България и за каптагон и синтетична дрога в обратна посока.

По-скоро криминалните лица овладяха парламента!

Така му отърва на господина да си дрънка. Че защо ли криминални елементи да са оглавили митингите. Те нали се пребориха с престъпността и напълниха арестите. Нали успяха да се справят с всички бандити. Как се получи така хем са на улицата, хем са арестувани. Или причината е друга...

Тъкмо да му дожалее на човек като гледаше тия "изпълнители" на гласуването на оставката в НС - омърлушени, насметени и сами в горния ляв ъгъл на трибуната, без шефа си, изоставени като употребени парцалчета, и те отново си отварят устата да говорат "със същия ентусиазъм" и наглост, с който го правеха досега. Аман, аман, аман!!! Но така е, когато протестиращите са мирни, интелигентни и кротки. Ако бяха "престъпници", щяха много по-лесно да решат въпроса с наглеците във властта. Но си търсят правата по каналния ред, измислен от истинските политически престъпници и затова сега търпят да ги размотават същите, които се надяват да размият нещата и да мобилизират всичкия си наличен персонал в оставка да плещи по форумите, да плюе протестиращите по "отворени източници" с най-инфантилни плювки, че на протестиращите или да им писне и наистина да хванат тоягата, или да се разотидат по къщите си и вместо да се борят за правата си, да почнат да ги разпродават за да оцеляват физически. Жилищата на хората са останали последното неокрадено напълно нещо от народа и само такива с "6 апартамента, напазарувани по "демокрацията" ще могат да оцеляват.

То и политиката е овладяна от криминални лица.

Изключително НАГЛО е лицето Цветанов -министър в оставка да коментира протест на НАД 1 млн-чрез криминални структури!?! срещу политиката на едно корумпирано и провалено правителство на ГЕРБ!Самият той с 6 апартамента изобличен от Янев,сега техен коалиционен партноьор-Каква БЕЗпардонност!АКО сме правова държава след входиране на сигнала срещу Цветанов и Флоров за организиран канал за разпространение на АМФЕТАМИН-ЦИТИРАМ първа страница от ежеседмичник" Свободен народ "тези двамата ще отговарят пред българският народ за ГЕНОЦИД и ПРЕСТЪПЛЕНИЕ по служба!!!

алооооо....неграмотните комундета нямате ли умора да пишете простотии

Па да те и питам - нали си голем борец и пазител- Абе, алан колу, като твърдиш, че криминални лица са овладели протестите, можеш ли да ми кажеш, какво правят тези криминално проявени на свобода по улиците???А? Нали си големия ХВАЩАЧ...

Цветанов, я си признай, защо прекрати едностранно споразумението между МВР и Синдикалната Федерация на Служителите на МВР??? Кажи, мършо, защо се обърна срещу хората си и защо си мислиш, че те са длъжни да работят за твоя кеф, а не за обществото? А как се работи за общество в мизерия, с мизерни полицейски условия - няма да ги изброявам??? Защо, Цветанов, набутахте "наши и ваши" по местенца и службички? Защо служители със съмнителна репутация, заеха странно бързо разни постове? Пък си и отвартително грозен на всичкото отгоре...И комунисти от доста старо време си ги оставихте да си въртят гегата...Ти ли, маймуно мръсна....!!! Не искам никога повече МВР да има нещо общо с теб! Занимавай се с недвижими имоти - нали си ги имаш в изобилие!

Няма по грозен от мен ,ама няма и по прозд.

колкото и невероятно да звучи, имам чуството ,че боико стои зад протестите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

абсолютни глупости

Цветанов, по-големият проблем е , че Криминални лица са овладели държавата ни и ни учат как се прави демокрация.

Cкbпи сbграждани, снощи бяхме в зала "Aрена армеец" Bсички бyрно аплодирахме и то многократно Uордан иовчев! Hастроението беше фантастично! залата е невероятно красива! беше пbлна с над 12,000 човека от всички вbзрасти! изказвам голяма , искренна благодарност на правителството на г-н BORISOV за тази невероятно красива и многофyнкционална зала! що се отнася до краденето в BULGARIA трябва окровено да си го кажем, че бbлгарина обича да краде! има магазин до нас, от които никога до сега не са ми дали касова бележка! Mагазина е на метростанцuя! Kак така на ден от там пазарyват стотици хора, сигyрно междy тях и данbчни инспектори, нооо всички мbлчат! Cобственника печели,за което нямам нищо против, но защо не издава касов бон??? Mоже би защото е от комyнистическо семеиство!!!? Cbдебната ни система е сbщо комyнистическа! Kрадем се на наи-ниско ниво! Bреме е за яки санкции! за такова нещо в развитите страни се влиза в затвора.

Я се научи да пишеш бе.

Kогато се пише истината някои не я приема. Hормално ! A това, че клавuaтyрата е на латиница и просто няма как да се напише по-добре HA вас сbс малкото акbл е трyдно да се обясни! Hямам и намерение !

Отделно колко си неграмотен, приносът на любимият ти Буда към тази зала е че премахна паркинга от проекта и няма къде да спираме. ОК?

Аман от неграмотни хора! Ама каквито управниците, такъв и електоратът.

Акция "шестака"предлагам аз....

Колкото по малко внимание се обръща на глупаци толкова по добре стига сме зацапвали медиите с неговия образ и нещастен говор, а да не говорим и за другия бочко...

Проблема не са малкото лумпени а многото на които им е писнало от вас.

Министърът с особена форма на главата и 6 апартамента подарък от тъщата хептен е изпращял, вече говори като човек с психически отклонения.

Даааа! Ха сега заключи Цеца Секса,защото НЯМА ДА И ПЛАТЯ РЕКЕТА ЗА ЗДРАВНИТЕ ОСИГУРОВКИ при положение,че няма работа за майки с деца, а и не ми дават детски, защото не били циганета!!! Дано не се връща на твоите 3те!!!

Цвъки Цвъки..... сигурно празна кутия за обувки има пвече мозък от тебе мутро недоклатена

Предлагам МВР да проведе акция "Физкултурника"

Вие трябваше да строите ЗАТВОРИ,а не магистрали и да вкарате в тях тези криминални лица.Затова Народа ви изрита ГЛУПЕ..ДЕР.Навремето Боко каза че ако се провалите НАРОДА ще ви бие с камъни........Без коментар

Не трябваше ли тези криминални лица да са зад решетките? Говорите сам срещу себе си и май не го осъзнавате.

Не така бе Цецо, немой с рого! По добре кажи за 6-те апартамента, дюните край Несебър, тъста дарител и т.н. Чао!

Доказало се било, че Цвъци 10-на години е карал на фотосинтеза и е спестил парички от заплата за 6-те апартамента. В крайна сметка за още по-сигурно му ги подарил тъста и тъщата. Смях в залата, но ушевите са толкова тъпи, че си вярват че има Снежанка и дядо Коледа и никой няма да ги усети.

Прост физкултурник, май твоето лице е криминално!!!

ТИКВЕНИК!

Zazarov vednaga da proveri toya kak e pridobil 6 Apartamenta.

Днес полицаите охраняващи народното събрание свалиха щитовете пред протестиращите...Другите им колеги вървяха мирно встрани от протестиращите на следващите протести полицаите ще са сред самите протестиращи и ТОГАВА пред тях няма да има никой...КЪДЕ ще се скриеш тогава от народната "любов"физкултурнико с шест апартамента...Да не си мислиш сериозно че сто двеста преторианци от НСО ще те спаси срещу сто хиляди недоволни...

Опс поправям се в движение...Най криминално проявеното лице гледа ТЪПО от снимката към тази статия...

Най криминално проявеното лице гледа строго от снимката към тази статия...Ей шестак в качеството на какъв се изказваш ти вече си господин НИКОЙ безработна мутра с крадени апартаменти...

криминално лице си ти нагъл нещастнико, ами и ти не си виновен - толкова си знаеш и можеш. виновен е тоя дето те слага да го играеш министър и вицепремиер.

Няма по-нагъл, отвратителен, безскрупулен гьонсурат от теб, Цв.Цв.

криминален си ти със шестте апартамента и началника ти тиквата.

Наглец!ОЦЕЛЯВАМЕ ДЕН ЗА ДЕН-ток,парно,мобилни оператори,банки,-те са над закона.Защо Ц.Ц и Б.Б не вкараха престъпниците в затвора нали това обещаха или личните инереси надделяха. Лошото е ,че май НАДЕЖДА НЯМА ,хората сме ОБЕЗВЕРЕНИ!!

ginka

В такива моменти се сещам за книгата на Димитър Димов -Тютюн - Борис казва че не могат да увеличат надниците на работниците защото ще фалира ама изнася в швейцарски банки капитала а накрая недоживява да го ползва.

г.н Цветанов ведомството което вие ръководихте беше ЦИРЕЯТ НА ДЪРЖАВАТА и това не беше ПОЛИЦИЯ а (МИЛИЦИЯ от след 09 09 09 1944год

Цецо, по добре не дразни хората с глупавите ти коментари. Нещата са сериозни и не си играй с огъня. То е ясно че трябва да си обираш крушите и хич не се мотай а си събирай багажа.

И като са криминални защо не са в затвора? А, верно... "ние ги фащаме, те ги пущат".... Това е вашата АГОНИЯ, Цвъки.... Боговете като искат да накажат някого, му взимат акъла....а пък на вас няма и какво да ви вземат.... Да наричаш протеста на обикновените, облъскани хора - овладян от криминалните? Що за нагла тиква си ти????!!!! Ето пак, с други думи наричаш Нацията си отново Матриял! Нима ние сме толкова глупави и прости, че да не разберем когато някой ни яха? Без да се хваля, но съм IT специалист с две висши и владея два чужди езика и не смятам, че съм по-глупав от мутро-милиционерите от ГЕРБ, че толкова да не мога да разпозная хората! Видях хора, които се просълзяват на Химна, "Боят Настана", видях хора облъскани, угрижени, видях разярени млади хора, обезверени и унизени пенсионери, данъкоплатци и избиратели. Ако вие от ГЕРБ не проумеете, че насреща ви стои Народът, може и ЯК ПЕРДАХ да отнесете, най-накрая....

Браво много точно казано!!

ginka

По добрите времена в които живеем(от средновековието) не помагат срещу недоимъка.Ние не искаме охолство - Искаме по висок стандарт на живот - Нали сме в ЕС!

Хора стига сте плювали този или онзи,разберете че няма кои да ни оправи ,ако самите ние нямаме съзнание и единност,цялата държава от над 20 г. е хаос и безпорядък,грабителство и безхаберие,монополи и какво ли не.Не съм привърженник на нито една пария,и никога няма да бъда,поради една проста причина: България си пати от векове от управници,но и както старите хора казват: Всеки народ си заслужава управниците. Или "Прост народ -слаба държава". Дано все пак проумеем че сме хора ,а не диви животни....

+++1

Този наглец Цвъко съвсем е изтрещял! Днес бях на грандиозния протестен митинг на онеправданите и ограбени български, предимно млади, граждани. Къде болният му мозък видя закоравяли престъпници и криминалнопроявени лица? Ако можеше наистина да види младежкият жар за по-добър и справедлив живот тук, у нас, в България, нямаше да ръси долни клевети и контрадезинформация! Той не схваща, че времето му е изпято и че ако не сдаде властта доброволно, ще му бъде потърсена строга сметка за полицейщината и наглостта!

Цветанов това което направихте с вожда ти Борисов и "суперфинансиста" Дянков това с което се гордеете спортни зали,магистрали и градинки беше за сметка на мизерията на която вие подложихте обикновените хора, вие не разбрахте ,че глада е по силен от магистралите,вие подложихте на геноцид народа който ви избра насила ги направихте в икономически емигранти и сега когато народа избухна пак като савършенни демагози се опитвате да прехвърлите протеста на криминални типове.

ginka

И вие сте за съд ама кой ни пита!

"Според Цветанов - това е така, защото хората виждат колко много е направило правителството - спортни зали, за зърнопроизводителите и т.н. България е парламентарна република. В България има възможността гражданското общество да участва в контрола на изпълнителната власт, каза Цветанов." Ти ненормален ли си бе, мутро гадна?!?! Вие унищожихте средния и малък бизнес в България! Това е светая светих и двигател на развитието в целия свят, а вие с цар тиква и пъпчивия педал го унищожихте с лека ръка! Безсрамници и престъпници! Но хората още не са видяли всичко, като резултат от вашето управление, една по една болниците ще спрат, но вас ви няма на власт и пак някой друг ще е виновен. Изроди, мястото ви е в затвора на цялата ви некъдърна пасмина! И не си приписвайте заслуги за спортните бази, защото проектите и финансирането бяха направени много преди вас, а мутрата само преряза лентата!

И вие сте за съд ама кой ни пита!

Това изказване ако го прави човек от опозицията - да има резон. Но за мен е абсурдно министърът на вътрешните работи да прави такова изказване. Че ако министърът на вътрешните работи не може да се справи с шепа известни му престъпници, които се борят срещу неговата партия, то как да очаквам аз този министър да опази моето имущество. И то при положение, че там интересът на министърът няма пряк интерес да пази личното ми имущество. Не разбирам, как може министърът да прави подобни оплаквания. Те говорят единствено, че той е некадърен да се справи с въпроса, срещу който се оплаква.

Когато твоето имущество стане негово имущество ще разбереш колко добре го пази :)

ТИ СИ ЕДНО ОТ ВОДЕЩИТА ЛИЦА СРЕД КРИМИНАЛНИЯТ КОНТИНГЕНТ В СТРАНАТА

Физкултурнико галфонов с ай кю под 30 в скоро време ще ти бъде потърсена отговорност за кражбите и апартаментите. Стига с тая измислена мафия, че май ти си най големия мафиот

Толкова нормални и симпатични хора, като на последните протести отдавна не съм виждал, докато толкова тъпи и нагли мутри, като на ЦвЦв и ББ България отдавна не е виждала. На фона на политическите мутри, които гледаме всеки ден по телевизията, лицата на хората са като лица на светци. За поведението може да се каже същото.