Един от “Килърите“ отново зад решетките

Георги Петков-Дачи, един от задържаните при полицейската операция “Килърите“, които бяха освободени от съда преди дни, отново е в ареста.

Обратно в новината

Коментари - Един от “Килърите“ отново зад решетките | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой, дава право на ЦЦ и ББ да харчат нашите пари. Куката е всеизвестен в Плевен, но нямахме късмет да се отървем от този боклук. Вие сте там да пазите обикновените данъкоплатци, а не бандюгите! Всичко е измама!!!

ivailo

Комунистическият съд определено яко слага прът в колелото на държавата. Това е последният законен изтрумент на комунягите да противодействат на политическике си опоненти.

Знаете ли Г-н Цветанов,омръзна ми да слушам за задържаните от вас по оперативна информация престъпници.Моля Ви, явете се в медиите,тогава когато сте завършили едно дело и този човек е получил осъдителна присъда,да ни предоставите информация за вашата добре свършена и резултатна работа. До тогава не е необходимо да ни информирате всички ваши арести в България! На нас "калпавия" материал поднасяте крайния резултат.

Ама нали и на глухите в Плевен е ясно че прословутия Камен Куката заедно със т.нар.Гулянския са хора на Митьо Очите и те държат разпространението на наркотици, което става със любезното съдействие на МВР. Нека си говорим истината все пак. В Плевен колат и бесят наркопласьорите. олицията си взима комисионните и това е . А ако Ц.Ц. не го знае , толкова по зле.

цветан знае много добре за какво става въпрос в плевен и кои е куката. въпроса е че парите от дрогата стигат и до неговият и на бб джоба. иначе кои ще го остави куката от 10-15 години да се вихри необезпокояван в плевен. то си е чудо да се задържиш толкова години не върха на престъпната пирамида в такъв град без да си покриван от ченгета и политици. а светлозар илиев (началник на мвр-плевен) тои човечеца изобщо не е и чувал за такива неща в плевен. еи това се вика удобен началник.

Браво на ЦЦ и МВР.Прибирайте Дачи ,а съда строго да го осъди за дето си е позволил да стреля по Камен Куката.Последният може и да го провъзгласят официално за почетен гражданин на гр.Плевен.Нормално стана властимащите да се интересуват от съдбата на бандюгите.В крайна сметка нали са авери. Българските граждани,които волно или неволно се оказват потърпевши- кучета ги яли.Те само плащат масрафа.

Abe DODO ti PR na fizkulturnika li se qvqvah? Onzi den minha pokrai nas BB i Tadic a 5h po rano premestiha vsi4ki koli ot patq seshtate se zashto. Golqm strah gi trese

МВР няма ли си друга работа, ами пак с трици лови маймуни? Не ви ли стана ясно, че големи акции се правят с АКЪЛ, а не само с желания?!?! Иначе резултатът го знаем - полицията и прокуратурата са пълен провал и загубени средства на данъкоплатците.

Време е вече за операция "Циркаджиите"!!!! Тоя клоун и шефа му си нямат и идея от полицейска работа!!! ""Надявам се, че този път ще имаме разбиране ..."?!?! Кво разбиране бе циркаджия, ДОКАЗАТЕЛСТВА ТИ ТРЯБВАТ, А НЕ РАЗБИРАНЕ!!!! Аман от неграмотници! По-лошото е обаче, че все още има хора, които не виждат безхаберието на тия нещастници и им поддържат рейтинга висок, нищо че от това на тях по никой начин не им става по-добре!!! А кво стана с Доган бе, нали щеше да го вкарва в затвора бе? Абе, къде е батко? Ей го на, преди близо 2 години един от неговите го самоубиха, след това самоубиване един бивш шеф в Булбанк Пловдив напуска страната, връща се преди 2-3 седмици и си скача САМ(???) от балкона!!!! Ало-о-о, циркаджиите, хайде да си ходите със здраве, а? А на Станишев фирмата(ТРЕЙС) която се издънила на Тракия и пропаднала магистралата, как така стана и на ГЕРБ фирмата, спечелила предпоследния ЛОТ пак с най-ниска оферта?!?! Кого заблуждавате бе циркаджии???

Ало-о,защо не си ходиш по живо,по здраво.В писанието ти няма нито една вярна теза,даже и една дума.Личи си,че имаш слабост към цирка,може би си таен,анонимен клоун,много бездарен,на който му нашепват какво да пише.Накрая обаче клоунът се смее през сълзи.

Ако този си довърши работата с Куката, да му бъде простено за Галевия. От такива чистачи се нуждаем.

Тоя килър или не му въръви или е зле. Вече втори случай в който се е провалил.

Като чета "аргументите" и "фактите" на ЦвъЦвъ, тоя Дачи пак ще го пуснат след няколко дни. От обвинението пак нямат никакви доказателства. Некадърници.

Ало-о,защо не си ходиш по живо,по здраво.Пародията е сериозен жанр,не е за празноглави некадърници като теб.

Комунистическият съд определено яко слага прът в колелото на държавата. Това е последният законен изтрумент на комунягите да противодействат на политическике си опоненти.

абсолютно си прав и аз мисля по този начин

Прибирайте ги и изобщо без церемонии..за такива само затвор,без право на обжалване !!В другите страни има яки присъди и малко престъпници..А тук какво?? Оазис за тези,които идват от запада ...защото там живота е по-добър,но и с по-добри закони от нашите.Тук е добре..но да направиш престъпление и да не те осъдят..Не е ли унизително ..държава без съдебна институция..Как да се наречем правова държава ??

по живо по здраво,че съдиите и без туй ще го освободят.Не се пънете напразно.

....дерзай боико дерзаи цецо - баси тъпанарите .прост народ слаба държава

Предлагам незабавно да се разпусне парламента, следствието, прокуратурата и съда, да се закрие президентската институция и да остане БОЙКО! Той и дясната му ръка Цецко (дано не я използва само за ръкоблудство) с помоща на пожарна и полиция да организират тричленки за бързо съдопроизводство и да разстрелват на място - и заподозряните, и техните роднини, и колегите, и комшиите, и просто минаващите наблизо! Това да се заснима от екипите на Цецко и да излъчва нон-стоп по Бойковизията!!!

Ти си селски демократ.

Явно такива "демократи" като Вас, са необходими на престъпниците. Да сте им жив и здрав. Сигурно предлагате полицията нищо да не прави, никой да не ги безпокои, а министъра да си ходи на срещи с тях - както го правеше Румен Петков. Много си зле приятел. Или пък си част от политико-престъпна групировка, която вече не е на власт???

Явно такива "демократи" като Вас, са необходими на престъпниците. Да сте им жив и здрав. Сигурно предлагате полицията нищо да не прави, никой да не ги безпокои, а министъра да си ходи на срещи с тях - както го правеше Румен Петков. Много си зле приятел. Или пък си част от политико-престъпна групировка, която вече не е на власт???

ще си докараш някоя болест от яд. релакс

Точно така! Никакви институции - само полиция и пожарна! Верни на ББ и ЦЦ, като мислещите и работещите своевременно се отстранят!

МНОГО СИ ПРАВ. АКО ВСИЧКИ ТИ РАЗБИРАХА ИРОНИЯТА НЯМАШЕ ДА ИМА СЕГА ТАКОВА "убаво" провителство.

Dано тоя "проговори", има толкова много факти за останалите. Tака де, адвокати и съдии имат просто нужда от "ф а к т и " защото нямат де... Cлучая е повече от с е р и о з е н и много важен! господи, дай разум на тия на, които им трябва "още малко"...!!!

32-годишният плевенчанин...зад гърба си има 11 присъди за кражби, хулиганство и измама. Ножът е дървен, въжето е книжно, съдията е милостив..Само че и законодателите ми изглеждат чувствителни. Организрането на група за бандитски активности и членството в така група трябва да се криминализират.

На бас, че до 2-3 дена ще го пуснат!!!

Този път направо ги заковахме, имаме железни доказателства! Въпросният Куката е говорел с жена си по GSM-а, от което може да се предположи аргументирано, че имаме организирана престъпна група - те 2-мата + кучето им. Засечен е разговор м/у тях: "месото с картофи ли да го готвя?" и отговор "Да" ,от което може да се направи аргументирано и подкрепено с безспорни доказателства заключение, че са смятали да убият Галев, да го разчленят и да го сготвят с картофи, а после да го дадат на кучето, за да "заметат" следите. За нас всичко е ясно, няма начин съдът да не го осъди, иначе..недоумявам...

Дачи,с тебе сме!С тебе сме!Не си сам!Не си сам!Да живее българслия съд,най-хуманния в света!

не знам. този човек, очевидно не може да схване, че наказателното производство се води срещу неизвестен извършител до момента на повдигане на обвинението. така е и по- всички нормални наказателно - правни системи. фактът, че министъра смята, че някой е виновен, не го прави виновен, още по-малко престъпник. здраве да е.

Ето това е истинския Комунизъм,търсене на внедрени агенти във форума,предполага се,че портала се занимава с дискредитиране на управляващите,всеки който не е с Герб и лично с ББ и има наглоста и безочието да се съмнява в безпогрешноста им, е враг - червен ,платен драскач и т.н.. Как може да се съмнявате във физкултурника - любител юрист - нищо,че не е учил право - божествата няма нужда да учат,те знаят. Цветанов е три в едно - разкрива,лови и издава присъди,скоро ще започне и да ги изпълнява. По смешно управление България не е имала,то и за това нямаме цирк,ние живеем в цирка!

Но за съэжаление ние сами си го избрахме това управление и сами си го търпим! И отново сами ще го преизберем!

Най-после прозря,умнико.....

Аз живея в Швеция - ТОВА Е КОМУНИЗЪМ построен и реален 1:1- социална и ПРАВОВА държава. А това за което говориш е недоносчето на което викам Ленино-Сталинско-Брежнево-Тошова СЕЛЯНДУРЩИНА /соц/

Петров,пак се увлече...къде отиде...?Че си драскач,драскач си от цирка,анонимен,не се ядосвай...

Големи тъпанари са се наели да пишат по форумите против Бойко. Жалките комуняги друго не им ражда главата. А за корумпираната съдебна система нямам думи.......

Точно така! Не виждат простаците, че без Бойко и слънцето няма да изгрее!

То и ти простака/цитирам те/ си мислиш,че слънцето не може да изгрее без теб.Само че твоето слънце е анонимно,както и ти си анонимен простак/пак те цитирам/,който анонимно си мисли,че може да мисли.Жалка работа.

Нашата система позволява присъдите да се изтърпяват паралелно, така че може и за 10 престъпления да е осъден общо на 2-3 годинки, с добро поведение и предварителен арест за 6 месеца е бил навън. Тогава за престъпниците няма спирачка след като за едно престъплени и за няколко лежат еднакво време. Виж, ако присъдите се лежат последователно, това е друга работа.

Абе тъпи копелта не разбрахтели че нищо не става само с писане на коментари.А... Тъпаци!Помислете кой има интерес от пускането на на бандити или на невинни според прокуратурата,съда или МВР.Пародия хора.Пародия.Трябва ПРЕВРАТ ама кой милее за майка БЪЛГАРИЯ.КОЙ ще се жертва. За България, АЗ или ВИЕ или заедно....Драскачи и тъпаци...

ама по тази схема всеки (скучйно подбран или неплатил рекета си) може да се окаже виновен. колко му е да те бият докато си признаеш. по време на инквизицията така са процедирали, ама всички се надяваме тия времена да са отминали...

Не са отминали - и в момента е така!

Ало, всички вие комунистически и депесарски драскачи, или може би само един или двама пишещи под различни имена. Къде бяхте когато за никое престъпление нямаше виновни, че сега плюете по законното българско правителство и колко ви плащат за това. Я вземете че се скрийте бе БСП - ДСП гъзоблюдолизци и оставете правителството да си върши адекватно работата. БРАВО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА Р. БЪЛГАРИЯ, БРАВО НА ПРЕМИЕРА И НА ВЪТРЕШНИЯ НИ МИНИСТЪР. Продължавайте все в тоя дух, ние ЧЕСТНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД сме с вас и ви подкрепяме. А тия БСП - ДПС подлоги във форумите да духат супата, никока повече няма да позволим техните господари да се върнат да управляват нашата мила родина БЪЛГАРИЯ. Дерзай БОЙКО, дерзай ЦЕЦО, ние сме с вас и ви подкрепяме и обичаме !!!!

а некои милиционери са по-Ентелегентни от други и дори по- конспЕративни- пишат в женски род, па чак и турят по некое "Цвъчко, любя тъ страшно" та да мое да им поверваме

...още един път ти напомням заболяването от ПАПАГАЛСКА БОЛЕСТ е опасно.При тебе вече ярко се очертават симптоми от нея.Вземай мерки навреми...

От много патос Ти май се убръка.Тия личности ли точно искаш да представиш за антикомунисти?А всеки знае, че всичко си е по старому. Незаконно ли ще бъде направо да се арестуват съдии,питам аз?

Пацо,с тебе няма да се занимаваме.Ти си задаваш риторични въпроси,на които се опитваш да отговориш и съвсем се /п/объркваш.Но патос имаш достатъчно....

Бравос.....! Партия велика води нашият победен срой. С нас е Брюксел в мир и бой.

Да почна ли да изреждам комунистите и ДС агентите в любимото ти правителство и партия? Изобщо имаш ли представа за какво пишеш тука?

...много агенти знае болтовидната ти глава...

Хора , не се връзвайте на крими-сапунките , те са за отвличане на вниманието от истинските престъпници - политици,както и от задаването на истинските и точни въпроси - кой , кога и как изпокрадна държавата ?! За Цветелина Бориславова и Бойко Борисов ЗНАЕМЕ ,та въпроса е кога ще бъдат съдени, а откраднатото върнано на народа , като същото важи и за политиците и тяхните дружки управлявали последните 20г !!! Иначе въпросните "килъри" , според мен са обикновени престъпницй - квартални тарикатчета ! Живея в центъра на София и в кваратала ми познавам подобни ,които с една хубава пропаганда в медиите , особено БТВ ,може да се изкарат октопода на България !!!

Комунист!.... Сега ще кажеш, че не си... Ами след като не си вземи направи нещо по въпроса, явно имаш инфромация, нали казваш че ЗНАЕШ... Кой чакаш? Ах, да чакаш НАРОДА...

Никога нямаа да бъдат съдени и никога няма да бъде върнато откраднатото! Както и никой не пита от де са дошли милиардите!

Няма, и то е защото има такива като тебе които подкрепят с лъжи, интриги и мръсотии, крадливата тройна ламя. Докато Ви има такива като Вас, дето се пишете като "демократи", с единствената цел да не Ви лъснат крадливите задници, дотогава НЯМА ДА ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ. Хайде чао, отивай да крадеш!!!

Томазов,защо анонимничиш?Излез смело и дай фактите,иначе ставаш съучасник на Ц.Б. и Б.Б. и на тарикатчетата/килъри/ от твоя квартал в центъра на София,които скоро ще бъдат съдени, както казваш.Стегни се,ти си вече много важен свидетел,но трябва да излезеш от анонимност.Може да се наложи да напуснеш центъра на София...

Абе тука този портал дали е подхванал някаква антиправителствена политика? Имам чувството, че 99% от пишещите коментари тук са поставени лица?

И да го пазите яко, да не вземе, докато започне делото, да изтрепe всички други задържани!... На 32 години - и вече 11 присъди!... явно относно такива всякакви оправдателни присъди трябва просто да бъдат пренебрегвани... и директно в затвора! Acta est fabula! - Представлението свърши!. Съдиите да пишат мотивите, Цецо вече прочете присъдата!

Тъпи, но упорити

Ти пък поне да беше упорит.

За какви деяния и по за какъв срок са тези 11 / ?! / присъди?Чувал съм,че в Америка третата присъда е до живот.

Съдиите да пишат мотивите, Цецо вече прочете присъдата!

опекохте ли си работата вие в МВР-то или пак ще плачете,че са ги пуснали.трудно ви е.не можете да работите качествено,а после други са ви виновни.такъв ви е материала.просто нямате качествени хора.съдийте са чели,погърнали много материал докъто са учили,а вашите хора не могат и да пишат грамотно.те могат само да респектират/бият/. Ц.Ц.трябва да си подбира хората ама няма откъде.то и за него не знаеме колко е изучил.не случайно се шегуват с него при слави трифонов.

Слави трифонов е мултак и въобще не критерии за каквото и да било! а не ми хвали и съдииите, особено социално слабите около ПРиморско - не са китки за мирисане моля...!

"Качественият" български материал не дава и дума да се изрече, че в България има престъпници. Няма престъпници и никой няма право да арестува и да съди.

Моля ти се, преди да изкажеш каквото и да е мнение, поне се образовай самия ти. Това в българския език да знаеш се ползват главни букви. Хайде правописните грешки не ги броим - пософиянчен полуграмотник от северозападна България.

Хей, Р, няма по-неграмотен /неграмотна/от теб!. НАПРИМЕР:"......съдийте са чели,погърнали много материал докъто са учили,...."-до тук има 3 правописни грешки. И как реши, че някой е по-неграмотен от теб?! : ".....а вашите хора не могат и да пишат грамотно те могат само да респектират/бият/. " Ц.Ц.трябва да си подбира хората ама няма откъде. Оппаааааа- и пунктуацията ти куца. "....то и за него не знаеме колко е изучил.не случайно се шегуват с него при слави трифонов. ". Правилната форма на глагола знам в първо лице мн.ч.е ЗНАЕМ. Ако съм на твое място, няма да напиша нито ред. А за главната буква в началото на изречението да си чувал?

на 32 години и 11 присъди .... сигурно от по 2 месеца. ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА, ЕТАТИ ПРАВОСЪДИЕТО....

Цецко-лъжата трябва да каже кой му плаща разходите за почивката?

Най ми е гадно от такива "хора " като теб. Долни нищожества дето подхвърлят някакво обвинение и някаква обида скрити зад анонимност. Ако имаш някакв а информация то имай и малкото доблест да я кажеш, скрит зад тази анонимност. Но ако нямаш, то това е гнусна подлост достойна за твоето племе

И да го пазите яко, да не вземе, докато започне делото, да изтрепа всички други задържани...

имали министера приемен ден

Няма и не му е нужен! Той решава нещата на място из страната! В канцелерия не стои - все пак има толкова медии, откъдето да се изявява!