Цветанов се извини за случая ”Горна Оряховица”

Цветан Цветанов заяви, че пред депутатите на 3 декември не е произнасял присъди, а само е прочел разговорите между лекарите в болницата в Горна Оряховица.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов се извини за случая ”Горна Оряховица” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво,KGB! Сигурно 90% от т.нар. "доктори" са за разстрел.Една диплома не значи,че всяко синче на родители с болни амбиции,вкарано някак си в института ще стане лекар.И после да си играе с живота на хората.

Върхушката на ГЕРБ кога ще разбере,че сме парламентарна република?

Da, иска ми се някой да каже пълната истина. A маскарите са тия които лъжат!!! Hе съм доктор слава богу; професията ми е безобидна. Dали умно или глупаво - работя с туристи и все хваля и прехвалваm много прекрасната ни страна... но искам да хваля и "прекрасните" хора а те не са много...!?

до тя дето зачтитават цеко цветанов стига с тоя лаф гарвана на гарван око не вади иследването е направено от 5 независими експерти а доколкото знам това се прави от садебна медицина а тя е част от мвр

Значи детето е мъртво родено, а лекарите в продължение на два дни панически обсъждат по телефона че е живо и се чудят как да го убият?

Боко,не махай Ц.Ц.,Вие сте си комбина още от общината,както е тръгнало ще си ходите заедно по селата близки и далечни родни места.

до евала първо щях да проверя а не да действам първосигнално и след това да се налага да се извинявам. И е крайно време да се спре с това подслушване по - официални данни изнесени миналата година са подслушвани 3500 човека ,ама това е официално , а не официално сещаш ли се че и тебе подслушват . Това харесва ли ти ?Не искам да се чувствам като престъпник само защото мисля различно по някои въпроси от Цветанов и .....

Значи полицията е отишла, намерила е мъртво бебе във фризера и е действала. Не знам ти какво имаш в предвид с "първо щях да проверя", но явно е нещо различно.Би ли желал ако ти се случи нещо, което изисква намеса на полицията те първо да "проверят", а после да действат. И министър Цветанов не се на "всички честни, трудолюбиви доктори", а не на ТЕЗИ.

Знаете ли тъпаци които защитавате действията на Цветанов ,че експертизата е от 40 листа и подписана от 5 независими лескари експерти .И престанете вече да защитавате Цветанов. Насра се и това и истината .

Знаете ли тъпаци които защитавате действията на Цветанов ,че експертизата е от 40 листа и подписана от 5 независими лескари експерти .И престанете вече да защитавате Цветанов. Насра се и това и истината .

Мим, ако ти беше чул ТАКЪВ разговор, какво щеше да направиш?

ако бях чул този разговор,но и ако не съм обикновен милиционер а министър на МВР в европейска Б-Я длъжен бях да се въздържа от най-тежки обиди за убийство, а да се доведе работата до доказване и след това ще се ръсят квалификации. Такава полицейщина/поскоро милиционерщина/се е настанила в МВР, нямат елементарно уважение и се провеждат побойща, че нали против това бяхме, за това влязохме в ЕС.Затова аз искам оставка на ЦЦ ,за да несе повтаря и потретва.

Така значи. БСП и ДПС не искат да приемат закони, а изскат да изслушват министри. Но доколкото знам денят за това е петък, а не сряда. Не стига че ГЕРБ им осигурява на крака цял вицепремиер, а ония чевено-кратунковци си вдигат дърмите и си тръгват. Какво искат? искат циркове. Е, получиха си го. Те какво си мислят. Че с процедурните си хватки на изпечени комундета дълго време щще могат да пързалят ГЕРБ ли? Вярно, в началото бяха аматьори - ама все пак на повечето, да не кажем на всички това им беше за сефте. За година и половина и те се отракаха. И от тук нататък все по-трудно ще минават процедирните измишльотини на БСП и компания. ЦЦ се извини на честните и почтените лекари. ккаъв е проблема? Да се извини на онези дето пишат фалшиви болнични ли? Или на онези, дето пускат престъпниците по медицински причини. Или на тези, дето правят криминални аборти. Или на онези дето вземат рушвети (много са, силни са, скандират от БСП). Да се извинява на тези дето подменят кръвни проби за по 50 лв и пускат песртъпниците с коли по улиците? А някои от вас да е чул от Лекарския съюз да са порицали такъв доктор? Или от СДС или ДСБ. Ще чуете, ама друг път. Проблемът е прост. има много честни и почтени лекари дето си вършат съвестнон работата. и то за жълти стотинки, което е неприемливо. но има една категория доктори които са срам за съсловието - търгаши, далавераджии, некадърници, корумпирани, нехуманни екземпляри. Те са тия дето взюемат подкупита, те са тия дето пускат престъпниците (за пари, естествено) те са тия дето "давят новородени бебета в кофата". И проблемът е че те остават ненаказани. Даже от Лекарския същз ги защитават. И това много ми напомня гмнилата позиция на Хелзингския комитет в България по правата на човека. Където никой не се грижи за правата на обикновените, четсните хора, тези дето ходят всеки ден на работа, плащат си данъците и сметките и благодарение на които съществува тази държава. Основно ония мушмуроци защитават престъпна сган от всякакъв сорт - като се почне от крадливи цигани, мине се през корумпирани чиновници и се свърши с откровени бандити. Ето в това е проблема - докторите-престъпници се крият зад гърба на хилядите си честни колеги. А съсловната отрганизация, призвана да бъде флагман на лекарското съсловие продължава да действа на принципа: "Доктор, доктору око не вади"

Веднага става ясно че ГЕРБ и Атака са опразнили залата по команда, за да спестят срама на физкултурника Цвъ Цвъ. Питам се колко ли държави в света са имали пожарникар за монистър председател? Сигурно сме първата.

Резил ! Пълен резил ! Да арестуваш някой ,да го наречеш убиец и после да му се извиняваш. А бе Цветанов ти нормален ли си . Бойко до кога ще го търпиш този левак да си играе на полиция ! Това да не му е детска игра на стражари и апаши . Така няма да има гилдия в държавата коята да гласува за теб на следващите избори .

Експертизата е изкривена. Честни и кадърни доктори в България отдавна няма, всички избягаха. Останаха само некадърници, които се пазят един друг от това да им лъсне геноцида, който вършат над населението. Цветанов няма за какво да се оправдава, а да прати трупа за лекарска експертиза в чужбина. След това да закопчаят тукашните "експерти" за съучастничество и прикриване на тежко престъпление.

Чудя се как да се обянява на такива като Вас дето "едно си баба знае, едно си баба бае" Пиша това просто да се замислите. Експертиза, написана от пет човека, който не знаят какво ще пише другия, не е лесно да се манипулира. Докато при прочетена стенограма може съвсем спокойно да не се лъже, достатъчно е да не се прочете целия текст и после просто да се каже "с незначителни съкращения" и си си чист. Дали е пропуснато най-важното, е друг въпрос. Важното е, че огласяващият този разговор не е излъгал и е казал истината.

Ако експертизата е вярна защо лекарите са твърдяли в разговора си, че е живо, какви са тези "специалисти" дето не могат да различат живо бебе от мъртво. И не ми говорете за манипулации - това си е научна фантастика, а и те не се отрекоха, че са го казали.

Дойдоха като аслани, ще си тръгнат като насрани...

Гьон сурат и едновременно недоносен политик на годината ! Доктори трябва да изследват това милиционерско лайно

Е такова дебелоочие и цирк от страна на Цвъ Цвъ и Герб не бях виждала. Истински цирк, умишлено протакаха заседанието, за да се хванат шараните от БСП и ДПС за да няма кворум. Еваллла на управляващите. Бива нахалство , но те това чудо не бях виждала от 20 г.

За какво да се извинява Цветанов?! Че разгласи един случай на престъпна безотговорност ли?! Цветанов не е изговарял тези цинизми, нито е оставил нещастното бебенце да умре! Аз искам всички да се замислим за следното: 1.Много ясно, че бебето не вписано като живородено - та това е трябвало да бъде направено от съответния медицински персонал, който го е оставил да умре! Нима някой очаква да са записали, че е родено живо - та нали точно в това е проблема! 2.Медицинската експертиза също е направена от лекари /български/ , а гарван гарвану око не вади. 3.Нужно е да се направи експертиза от чуждестранни лекари, пък тогава истината да излезе наяве. Може докторите да са прави, може да не са, но ще се разбере ИСТИНАТА!!!!

Защото наруши де що маше закони за нарушаваме, а уж е министър и вицепремиер. С какво основание ще изисква от гражданите да спазват законите ?!

Брех, как ги разбираш нещата. Да разбирам, че обвиняваш експертите в лъжа ли? На какво основание? На каквото Цв раздаде правосъдие още преди да са разпитали дори лекарите ли? Нищо чудно, че такива недоносчета са на управленска позиция. Същите сме тези дето сме ги избрали. Онзи ден го слушах по телевизията Цв как сричаше и не знаеше какво да каже на журналистите като го питаха за коментар на експертизата. Пълен некадърник. И президент ще ми се стяга да става.

Чудя се как да се обянява на такива като Вас дето "едно си баба знае, едно си баба бае" Пиша това просто да се замислите. Експертиза, написана от пет човека, който не знаят какво ще пише другия, не е лесно да се манипулира. Докато при прочетена СТЕНОГРАМА може съвсем спокойно да не се лъже, достатъчно е да не се прочете целия текст и после просто да се каже "с незначителни съкращения" и си си чист. Разбира се, Вие трябва да си изберете на кого да вярвате. Но замислете се, чухте ли разговорите щото тях никой не ги е чул. ЦЦ прочете СТЕНОГРАМА.

Ти пък си много компетентен кое може да се манипулира и кое - не! И кой пък ти каза, че единия експерт не знае какво пише другия? Звучиш ми малко наивно. Пък честно казано не виждам нищо лошо в това да бъдат поканени ЧУЖДЕСТРАННИ, НЕЗАВИСИМИ ЕКСПЕРТИ. Е..., нещо против????

стига с тоя лаф гарвана на гарван око не вади иследването е направено от 5 независими експерти а доколкото знам това се прави от садебна медицина а тя е част от мвр

Това почва да прилича на култ към личността , както лекарите могат да сгрешат , така и Цветанов в случая сгреши това е пределно ясно останалото са пубертетски емоции

Един министър, особено вицепремиер е длъжен да знае законите на България. Този неграмотник Цецо не заслужава този пост. И неговия грях е не само, че не уважава законността и конституцията, той не уважава хората, пред които е отговорен. Той не уважава българите. НСе извинение, оставка трябва тук

"Едно живо бебе е умишлено умъртвено и не му е даден шанс. Не трябва да говорим за полицейщина в страната, а да се стремим към правовия ред, а който е нарушил законите да понесе своите отговорности", категоричен бе Цветанов, който уточни, че информацията от СРС-тата е събрана и оповестена законно. г-н Цветанов, как така решихте, че е умишлено умъртвено, не извинение оставка трябва да си подадете, защото вие произнесохте присъда към лекарите, а експертизата доказа обратното.

Да, ама обърни внимание какво казва той, че не бил произнасял присъди пред депутатите, не че въобще не е произнасял. Големи мекерета са това ченгетата. Там където е опасно - внимателно, пред хората популистки. А ние искаме тези хора да ни изкарат от кризата. Поредните некъдърници.

Прав сте! Не извинение, а оставка. Но все пак той е единствения, който има поне доблестта да се извини публично. Що не се извиниха прокурорите или журналистите?!

ей цецко навремето имаше филм спеециалист по всичко с известен български артист -човече нито си специалист нито си артист а си един безочлив и нагъл физкултурник

Хайде коментирайте следното : Дъщеря на близко семейство в София,Младост ще ражда в януари. За безпроблемно раждане решили да дадат някой лев и тръгнали да търсят екип. Нямааааа в района.Продължават в други болници.Намират, ама жената ще ражда в една болница / така се налага , че е близо / а екипа е от друга. Ха такаааа, ама ще кажете че поне раждането е безплатно, защо се набутват. Отначало и аз така разсъждавах, ама си рекох какво са хиляда лева пред живота на майката и детето . Та ето кръга се затваря. Ха кажете кой сват, кой брат....

Е ние в провинцията си имаме една болница и си раждаме там безплатно, като толкова много избирате за едно раждане, наистина платете си.

Изборът ВИНАГИ е платен. Като не щете, не избирайте. Жена ми, като не избра екип, не плати. Вашите роднини, като им е толкова акъла, да плащат.

Проучете в коя болница полицаите няма да правят акция , че да ти измъкнат доктора в момент на раждане или предстоящо такова не го пожелавам на никого, абе я най - добре в районното вървете все ще има някой заловен акушер

на кой му дреме за извинения, мм?

И Цецко, и Боко трябва да се извинят на целокупния народ, на Европейския съюз, на българските и чужди фирми - и то незабавно! И тогава могат да отърват (след оставка и публично покаяние) отъркалване в катран и перушина!

Цецо Гинеколога-само това оставаше и нацията отива по дяволите.Нека заедно да не допуснем това недоразумение да се получи.Внимавайте всички на следващите избори за кого гласуваме.Защото това в момента е абсурд,а това,което ще стан,ако те продължат,ще КРАХ и САМОУНИЩОЖЕНИЕ.Та тези са ОПАСНИ САМИ ЗА СЕБЕ СИ.

Цветанов не се извини на никого и не се яви пред Народното събрание, защото беше покрит по заповед. Единствената възможна реакция в стила на европейските демокрации би трябвало да бъде оставка!

Някой до сега да е виждал виновен доктор? Или да има ефективна осъден? Не, разбира се. Хората са казали - гарван гарвано око не вади. А като правят грешки струващи животи се крият като мишоци. Като вземат подкупи и "подаръчета" и ги хващат , пак. Е до кога ще ги търпим тези престъпници и ще ги благословим.

Абе виновни доктори съм виждал ама виновно ченге още не съм. Те са гьонсурат

Съдейки по коментара ти, те очаквам в първите редици на партизанското движение със шмайзер в ръце. Смешник. Кажи нещо дето си заслужава да се чуе от другите, а не като Цв - само приказки на гол тумбак.

ВЪОБЩЕ НЯМА КАКВО ДА СЕ ИЗВИНЯВА МИНИСТЪРА, А КОМПЕТЕНТНИТЕ ОРГАНИ ДА ОБСЪДЯТ ОБСТОЙНО ЗАКЛЮЧЕНИЕТО НА ЕКСПЕРТИТЕ И ДА НАЗНАЧАТ ПОВТОРНА ЕКСПЕРТИЗА. ТОВА ЗАКЛЮЧЕНИЕ БУДИ НЕДОУМЕНИЕ, СЪМНЕНИЕ И ПРОЧЕЕ. ВЯРНО Е, ЧЕ ИМА ДОСТОЙНИ ЛЕКАРИ ЗА УВАЖЕНИЕ, КАТО ПРОФЕСИОНАЛИСТИ И В ЧИСТО ЧОВЕШКИ ПЛАН, КОИТО НЕ ЗАСЛУЖАВ ДА БЪДАТ ПОСТАВЯНИ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ С ТАКИВА, КОИТО СЕ ОТНАСЯТ С ХОРАТА И ЧОВЕШКИТЕ СЪДБИ С ОГРОМЕН ЦИНИЗЪМ. НА ВСИЧКИ ЗАКЛЕТИ ЗАЩИТНИЦИ НА КОНКРЕТНИТЕ ЛЕКАРИ ПОЖЕЛАВАМ ДА НЕ ПОПАДНАТ В РЪЦЕТЕ НА ТЯХ И ПОДОБНИ.

Съгласен съм. Не знам как тези хора спят спокойно. Духът на бебето ще ги преследва до края на дните им.

а духа на мвр нема ли да те преследва по телефона

Точно така, и ако повторната експертиза пак не е "правилна" да арестуват докторите, да има бръкнат във всчики възможни дупки, да ги посъветват и накрая може и да излезе "правилна" експертиза. Както си трябва, по демократичному

Като чета Вашият коментар си мисля за другарите Сталин, Берия, Ежов, Вишински и т.н. другари с "правилно" мислене. Експертиза се пише дотогава, докато се намери някой, който я напише с единствено "правилното" мнение на Вожда. За другите - разстрел. От по-ново време си спомням за една подобна "правилна" експертиза - тази на либийските "експерти". Имаше една "Тодорема" през социализъма - "Всяка крива линия, успоредна на Партийната линия, е ПРАВА линия"

Защо искате оставката на цветанката, да не би той да е говорил по СРС-тата? Може да му се иска оставката , ако е платил на актьори да изиграят сценките и после ги пробутва като истински. Да, ама не, нали?

Може ли на рекал казал да се арестува и да се наричат хората убийци нали има документи и експертиза . Това са доказателствата . А не да излезе ЦЦ да срича и готово. Знаете ли че е достатъчно да се подменят 2-3 незначителни думички и се сменя целия смисъл. Неможе този физкултурник да съди вече цяла година когонто му скимне безнаказано. Дано през новата година да се отървем от него.

Абсолютно правилно

И не само това. Достатъчно е далеч по-малко, не да се променят, а просто една две думи да се пропуснат и готово, смисъла е променен и шараните заловени с тонове, а човекът огласил данните се е напълно чист за нищо не е лъгал...

Как да не може този физкултурник да съди когото си сика? А как Сергей Игнатов възложи на физкултурник да пише закона за науката? Бъдещето на България е без наука и култура, а само с физкултура!(Ако продължаваме да ги подкрепяме тия), като че ни бяха малко кражбите на тройната коалиция.

Oчаквано и неочаквано- ц и р к а продължава! Hа първо място излезна истината и то от лекарите, после лъжата я "покри" пак от същите лекари...Tака "по старому"... Cлед това министъра се "извинява" на едни явни убийци и накрая само той е виновен!!!Aбе толкова ли "сме изгнили"???

Като те слушам, на теб ти се иска всички да са маскари. А що не приемеш, че може да има и хора които не са. Може би защото съдиш по себе си?

Цветанов НЕ се извини

Извинението му ще прозвучи убедително само ако е направено пред бюрото за безработни.

anonimen

Ей, много им се иска на някои да не бъдат подслушвани като взимат подкупи. Дано след Цветанов дойде някой "още по-лош"

Да оставят на мира човека да работи!! С кафявата проказа човечеството се оправи за няколко години, а от червената няма да може да се изчисти десетилетия напред

В мрежата има един филм "Власт на идиотите" между другото гледате го но предварително предупреждавам всяка прилика със сега действащото правителство на БГ е случайна и не нося отговорност.

Заради липсата на кворум беше закрито ПОСЛЕДНОТО за тази година заседание...в залата бяха 111депутата...По тази причина не беше изслушан министърът..... което НЕ Е ПО НЕГОВА ВИНА???? Бойко, Бойко...вярвах ти и все още ти вярвам! Но ако твоите хора продължават с тези примитивни първолашки подходи да обяснява и демонстрират "класа", то точно те ще докарат други на власт! Та къде снощи бяха твоите депутати?Кои отсъстваха от залата?БСП,ДПС,СК,РЗС? Те ли провалиха кворумът? Други ли са пак виновни?Обръщам се към теб, защото точно твоите хора те провалят - министри, депутати, партийни лидери и деятели по места.Всяка тяхна издънка се преекспонира, защото започна да става практика - здравеопазване, полиция,социални дейности, местни решения, като тези избирателни събаряне на "НЕЗАКОННИ" строежи и т.н..Вече и от вън им писна.Имаш малко време - поправи си мат`риалът.

мисля,че не само на журналистите трябва да се извинява,а на докторите също.

ЦЯЛАТА РАБОТА Е, ЧЕ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ОТКЛОНИ ВНИМАНИЕТО НА ОБЩЕСТВОТО ОТ ЯВЛЕНИЕТО КАЛИНА ИЛИЕВА, КОЯТО "ЛАВИНА" МОЖЕШЕ ДА СРИНЕ ВСИЧКИ, ДОРИ ДАЙНЕН ФЮРЕР- ХЕР ГЕНЕРАЛ БОЙКО БОРИСОВ. ЦЯЛАТА АКЦИЯ Е СЪШИТА С БЕЛИ КОНЦИ, А ЗАПОВЕДТА Е ТОЧНА И ЯСНА- ДА СЕ НАМЕРИ ПОТРЕСАВАЩА НОВИНА, КОЯТО ДА ЗАСЕНЧИ "СЛЪНЦЕТО" КАЛИНА ИЛИЕВА.

Мишока гузно се кри и ослушва до разпускането на седянката. Оставка! Видя се лицето на жалката мишка!Даже Бойко не го обича тоя вече!

Проблем и решение/реакция: 2009 по-голям бюджетен дефицит СД: предишните са виновни 2010 Криза в здравеопазването ЦЦ: лекарите са лоши Министрите също са виновни, смяна Криза в образуванието СД: Бан са феодални страрци, висшето е лошо Апартаментите на ЦЦ и други Е и, ние също даваме консултантски услуги! Вижте че Яне е гей Калина Илиева ББ: ние не знаехме, бяхме подведени

На тия доктори така или иначе не им е чиста работата. И понеже има и читави доктори но има и мърлячи и крадци, нека ги задулжат да си застраховат действията по лечение на пациентите и да носят някаква отговорност! и като стане беля поради тяхна некадърност или грешка - застрахователя да покрива щетите!

Докога с тези подвеждащи заглавия, господа? То че трябва да се пази хляба трябва, ама не на всяка цена.

зле, зле колко да е зле :( ама явно има и по-зле справка - Цветанов - много е зле човека

Извини се на лекарското съсловие. Не чух, а и не трябва, да се е извинявал на ония простаци от записите. Сега, простаци до доказване на вина. После подсъдими. А после решава съдята.

Цветанов е супер и се държи абсолютно адекватно! Така както навсякъде се държи полицаят в "белите страни". Но понеже тук хората са свикнали на безредие и анархия се оплакват всеки път, като той окаже натиск. Живейте си в помията..глупаци! Протестирате срещу реда и законността- вие не сте у ред с главите!

Ако в това правителство приоритет е МОРАЛА, Цветанов и здравния министър трябва да си подадат оставките. Ако не го направят те, Борисов трябва да ги уволни. Ако си мислят, че ще се измъкнат безнаказани от този резил, значи имаме най- тъпото и цинично минстерство от 20 години насам.

Нямаше за какво да се извинява!За докторите белезници!

ННН ще ми паднеш- ще те дера без упойка негоднико!!!

Ето така се прикрива убийство на бебе. Честито! Горна Оряховица явно е град на неподправени изроди.

За кой ли път нашите министри гърмят за небивали успехи по медиите, а само след няколко дни се оказва, че е пълна глупост. Помните ли Симеон Дянков когато каза, че е хванал 300 тона ли бяха незаконни цигари? Какво се оказа- че е задържал нечия стока, която е минавала транзит през нашата територия. Само лаят тия и нищо не правят. Прах в очите хвърлят!

Какви ла..а изяде предишният министър Румен Петков Фонтейнов и не само ,че не се извини ,а в пияно състояние наговори глупости на тонаж!неволно ги сравних и познайте в чия полза беше сравнението!Бонус не харесвам фонтаните да миришат на урина сутрин пред някое кметство!