Прокуратурата започна проверка на тъста и тъщата на Цветанов

Проверката за доходите на вътрешния министър Цветан Цветанов е прекратена. Същевременно прокуратурата е образувала проверка за доходите на тъста и тъщата на вицепремиера.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата започна проверка на тъста и тъщата на Цветанов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изхода от ситуацията е само един Цветан Цветанов в затвора , като Ал Капоне за неплатени данъци. До кога този човек ще се разхожда на свобода?

Аре стига с тия номера.Само губене на време и на пари.Не желая моите пари за данъци да се използват в постановки.

Как не омръзна на комунистическата сган да ровят за щяло и нещяло и да хвърлят прах в очите на народа ,защо не се направи проверка и на всички предишни министри по същия начин и тогава да се види кой е по корумпирания, а имотите на РУМЕН ОВЧАРОВ и РУМЕН ПЕТКОВ във ВИЕНА И БАРСЕЛОНА да не ди да струват усмивки, ама нахалството и наглостта на застаряващата комунистическа гилдия няма предели ,нима не се видят общинските кметове и партиини секретари ,че имат по големи богатства от самият Цветанов, безсрамници спрете ,че ни дотягате

Ами изходът е един - крадците в затвора, барабар с боко, цветелина, цв.цв. и пр., да не забравяме и искрата.

И сега какво. Цеци голям хитрец излезе. Неговите родители хем стиснати, хем чисти като сълза. А тъщата и тъста кучета ги яли - хем им яде парите, хем ги накисна в лай...та.

На Цветан Цветанов ще му извадим кирливите ризи и всички кражби и далавери, когато решим. Но това няма да е сега веднага, а малко по-късно т.е. след няколко месеца.

Проверките за баба Цеца - майката на Вальо Топлото, я прекратиха като умря - там всичко е ясно - битият бит, кралият - крал, Вальо си наследи имотите и парите й, и сега спокойно си ги харчи. Това никого не притеснява - овцете във форума са доволни, техният човек си е добре, нали така? А за тъщата на Цветанов плювачите са се развихрили, както обикновено. Нещастници - като сте си магарета, все някой ще се намери да ви яхне, че и пръчката да размаха отзад, за да вървите напред, с рев или без!

Значи ти искаш да умрат тъста и тъщата на Цветанов, нали така... за да излезне чист крадеца Цвъки и на воля да си харчи откраднатото ?!

Смешен плач е това-властта винаги генерира доход,говореха за имоти и пари на Живков,Костов,Доган,Станишев,ще говорят и за следващите,винаги ще има някой с 6 апартамента,с 3 милиона от закуски,така е и в цял свят-Берлускони да не е забогатял от 8 часа на струга,честно си прави пачките в днешния шибан свят само Федор Емелияненко

И прокуратурата разбра че ЦЦ е "много умен"" защото взема пари от хора които няма от къде да ги вземат...т.е. за прокуратурата трябва да е ясно че ЦЦ е съучастник в пране на пари и укриване на доходи....

Защо не се каже че тоя Кр. Стефанов, дето проверяваше Цвъки има доста интересно и забавно досие в сегашните служби .....

Ще има нова проверка, но малко по-нататък и тя ще бъде коренно различна.

Бравос, на Цецо-крадецо - хем сух от водата излезе, хем тъщата накисна. Сега ако излезе, че и тъщата е чиста като утринна роса и събирала тези "парици" от пенсийката, вече ще бъде вица на годината.

Проверката прекратена поради липса на достатъчно данни за извърщено престъпление.

Простата истина е, че последните 100 години ни управляват боклуци.

КАКВО ВИЕТЕ БЕ, НЕЩАСТНИЦИ? НЕГО ГО ПРОВЕРИХА И НИЩО НЕ ОТКРИХА. ХАЙДЕ СЕГА ВИЕ И ВСИЧКИТЕ ВИ КРАДЛИВИ ВОЖДЧЕТА НА ПАНАГАРА! ДА ВИДИМ КАК ТОЧНО СТЕ СИ ПЛАТИЛИ ДАНЪЦИТЕ...

Калитко, ти срещу кого рупаш? Срещу ония, дето няма да те чуят и дето хич не ги е еня за такива като теб. Не разбра ли, че те не влизат във форумите, та да те чуят кви ги плещиш? А ако скачаш срещу обикновените хорица - значи скачаш срещу себе си. Или като си станал гербераст - смяташ, че си нещо по-така, а? Ама си много проЗ, ша знайш!

Хайде, ако обичаш, чак толкова на луд да не се правиш, че е смешно и жалко.

Градил Цветанов килия......така ще се пее след не много дълго време....Долен, нагъл лъжец, крадец и селянин със селската тарикатка жена му, това е той - Цв. Цвъкнал ....л....но

Абе що се не гръмнете бе със тези повтарящисе глупости. АЗ няма какво да купя за велигден на масата а те колко апартамента имал ЦЦЦЦЦ-па и тъщата му

Вземи че гръмни този на снимката горе, той е човека взел крадените апартаменти на твой гръб.

Наистина вече е смешно.Червени крадлювци и разни други маргинали дигат вой до небесата и повтарят едно и също. Какво ли би станало,ако същата процедура се приложи към Гоце, Р.Овч., пикаещия,Масларката, Кирил Добрев....край нямат тези гиганти на прехода и присвояването...

Ха така, гербер, кажи им го: Ти па си много убав! :)

По памет, стар пост (не е мой), но гениален: "Браво на Цецо - хем той сух излезе (от л...ата), хем тъщата накисна!"

прокуратурата не била открила проблем с доходите.работата на прокуратурата е да докаже , че има престапление , а не проблеми.проблеми имаме ние , гражданите , които двадесет години тарпим прости , лнеобразовани и некултурни типове из властта , кадето единстенят им напан е как да откраднат повече от граденото от зял народ , а и за по-кратко врме. напално сам сагласна , че сас следвастата прокуратура и цветанов и непрятната му жена сте имат доста проблеми.кои всастност в балгаря има годишен доход от 500 хиляди ?и засто стом в хазната има толкова мнго пари за такива високи заплати на даржавните служители , застото пенсиите са срамно ниски? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

направо, че мангизите са от рушвети. Кой ще повярва, че репона е "консултирал" накого. От тоя полиран мозък и чеп за зеле не става.

Няма какво да проверяват, просто да направят едно чисто статистическо сравнение с произволен брой двойки пенсионери, чиито зетьове не са имали възможността да цоцат евро-пари, както и с такива, чиито са били на висши държавни постове... Изводите са предварително ясни.

Цецооо цецо ти с днешната прокуратура знаем, че няма да имаш проблем, НО с тази, която ще дойде след Вас определено ще имаш.

С ТОЗИ ВОЙ "ДРУГАРИТЕ" СИ ВКАРВАТ ГОЛЯМ АВТОГОЛ. В ТЕХНИТЕ СМЕТКИ ЛЕЖАТ МИЛИАРДИ НАГЛО ОТКРАДНАТИ ПАРИ. НАРОДЪТ ВСЕ ПОВЕЧЕ ЩЕ ИСКА ИСТИНАТА И ЩЕ ТЪРСИ СМЕТКА. И ЩЕ БЪДЕ УЖАСЕН ОТ МАЩАБА НА КРАЖБИТЕ, МАКАР ЧЕ НИКОГА НЯМА ДА НАУЧИ ВСИЧКО. А ЗА ЦВЕТАНОВ ДОТУК НИКОЙ НЕ КАЗА КАКВО, КОЛКО И ОТКЪДЕ Е ОТКРАДНАЛ. САМО ПОВТАРЯТ ДО ПРИПАДЪК ЕДНО И СЪЩО - СТАР КОМУНИСТИЧЕСКИ И ФАШИСТКИ ПОХВАТ. РАЗЧИТАТ ЧЕ ПОЛЕКА-ЛЕКА ИСТИНАТА ЩЕ СЕ РАЗМИЕ И ЩЕ ОСТАНЕ САМО ВТЪЛПЯВАНАТА ТЕЗА. ГРЕШАТ.

Калитко, като са окрали "другарите" ти - що не ги изкарате най-после бе, главанак? Нали с тия абещания излъгахте народа? Горе-долу 2 години сте на власт и какво видяхме от вас - едно голямо НИЩО!!! Или сте от тях, или сте най-големите некадърници! Все тая - и вас ще ви преживеем, лумпени герберасти! И не ме обвинявай, че съм червен, щото ми писна от безмозъчни калинки като теб!

С думите на ЦЦ: има достатъчно данни, може да се направи единствен извод, генерира се ... и т.н. Да ама не, нищо няма да излезе, залагам си и ЕДИНСТВЕНОТО жилище. Чисти като герберска роса през май ще са Цвъковите роднини! Евала физкултурник, гоУем си!

Не съдете многодетния татко, бе хаймани. Той за всеки апартамент ще прави по едно чааве. Да му са живи и здрави. Ама злите езици говорят, че си е направил и една застрахователна компания, която уж била къпърска. Завистници! Дай Боже секиму!

Стига вече! Хванали са се за тъщата и тъста на Цветанов и няма край. Вижте големите престъпници-пари безчет и фирми без приходи - как става? И още - тези на държавна работа, които са си надвили харча . Явно , че Цветанов като министър си върши добре работата, а на определени хора не им трябва такъв министър, и затова дай да го дискредитираме. Това е.

Момиченце, не ти ли е ясно, че големи престъпници има защото са покровителствани от политиците които са на власт. Не може министъра управляващ полицията да е корумпиран и да не може да докаже откъде е намерил пари за имотите които допълнително е взел на безценица. Виждам, че герберската ти душа е замъглена до степен да не виждаш, но поне се опитвам да ти влея малко акъл. Дано стане.

Всички октоподи, крокодили се оказаха въздух под налягане. Така че ЦЦ не свършил работа. И друго това че предишните крали не дава право на настоящите на същото. Но дами в златна възраст както винаги примират от своите герои и готови да затворят очите.

ХОРАТА РАБОТИЛИ ОТ 1964 Г. И НЕЩО НЕ СА ЯЛИ, ЕДИН ЛЕВ НЕ СА ПОХАРЧИЛИ ЕДИН ДЕН ДА ПЛАСИРАТ БОКЛКА СИ НА ЗЕТ КАТО МЕД НАВЕЧЕН ГАЛЬОВНО "ЦЕЦО КРОДЕЦО". ДА БЕШЕ САМО ТОЙ

вече ни писна да пишете само кой кого разследва напишете кой осъдиха най-накрая но все пак сме в българия

Укрити данъци от пране на мръсни пари..... това значи конфискация, Кушлев ... а този който знае за мръсните пари и се възползва от тях също носи отговорност за съучастие ..... а Цеко си е съучастник от секъде .... Добре, че имаме вече нов съд за едри риби Ей ша затрие старците за пусто его, пари и власт..... неблагодарник...

На фона на милиардерите комуняги, костовци и т.н. знайни и незнайни бизнесмени,за тези нещастни панелки, някои само от идеални части, други на майната си в провинцията, чак ми се струва комично.Просто на фона на безогледните крадци, това е капчица в морето.Някак си българина е поразен от амнезия, затваря си очите пред наглите и е склонен да изпада в дребнавости.Ама ние по принцип сме народ с дребни души.

То престъпление е като Бременност - няма голямо или малко . Или има престъпление или го няма.

Знаем какво ще открие прокуратурата -едно" голямо нищо". И това ще бъде решението на съдебната система за казуса "ЦВЕТАНОВ". " Голямото нищо " ще бъде преекспонирано в медиите.Ще ни го внушават всяка секунда. Няма да се учудя,ако се появи някое гърне с жълтици от турско време,наследено от тъста на Цветанов. Политическата оценка обаче ще бъде дадена от нас есента,на изборите. И съм твърдо убеден,че тя ще е различна от съдебната. ДОЛУ МОШЕНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ.

Я па тоя!!!

Нека,проверките продължат,и бъдат последвани от такива,и по отношение на всички настоящи депутати в Парламента,като се започне по азбучен ред,за да не се допусне преднамерено,или целенасочено действие,от страна на проверяващите. Щом се проверява един,може,както е казал народа,и сто и един... Проверка точна,задълбочена,безкомпромисна. Ако се окажат имоти и парични средства,прехвърлени на съпруги,съпрузи,деца,и други роднини,а може и приятели,то да си доказват доходите,за наличните голями суми и луксозни имоти. Време е.Наближават избори.

УНИЗИТЕЛНО ... само това мога да кажа. И за Цецо, и за тъста и тъщата, и за нас...надали има и дете, което да повярва, че трябва да с епроверяват тъста и тъщата и че парите са дошли наистина от тях...Унизително, че имаме такъв човек за мин на вътрешните работи. Поне да си признае като мъж. И направете същата проверка на всички други бивши и настоящи министри, зам министри, шефове на агенции и надолу...само тогава има шанс да намалее корупцията в държавата ни

И какъв е смисълът, прокуратурата да си прави този излишен труд?

Спокойно!Въобще не си правете илюзия, че тъстът на Цветанов ще влезе в затвора!Ще бъде изкаран чист като сълза накрая,защото това е измислен циркаджийски фарс,за да бъде интересно на народа!!!

" Гарван гарвану око не вади"- да не би някой да си мисли, че ще го осъдят, -ЗАБРАВЕТЕ... ще излезе чист като сълза, не затвориха крадци дето не са на власт, та него ли...Целта на съдъ е да им пере парите по-бързо докато им даваме!!!

най-добре е да се изнесеш скоропостижно, не че няма да те гоня.

Вижте какво казват студенти от СУ снимали филм показващ реалната ситуация с циганите в България: "Студентите националисти от СУ направихме филм за едно зверско убийство в с. Михайлово, община Хайредин, област Враца. Там една жена беше убита от двама цигани заради няколко накита. Филмът е озаглавен Самоубийствена толерантност и трябваше да бъде представен в Ректората. Предварително получихме разрешение за това от декана на Исторически факултет. В последствие, на 04.04.2011г. Ректорът Иван Илчев забрани представянето на филма без убедителни аргументи. Това е поредната проява на криворазбрана толерантност и поредният нагъл опит да се заглуши гласът на инакомислещите." Филмът може да видите в youtube.

ЦЕЦО КРАДЕЦО ТОВА МУ Е ИМЕТО.

Браво, мойто момче 0,50лв направи с това изказване, да си ги харчиш, разумно и не наведнъж. Като ги свършиш, обади се ще ти дам още толкова!

Дай ги на Цветан Цветанов - Пъпеша

То пък бива, бива ама да криеш откраднатите пари и да ги даваш на тъстовете през 11 сметки да ти ги превеждат..уж даряват, по голям цинизъм никой досега не е правил. ОСТАВКА ВЕДНАГА И БЕГОМ МАРШ, КЪМ КИЛИЯТА !

откъде ми били 2-та апартамента, а! А на члена на Висшия съвет на БСП, др.Георги Гергов откъде му е Пловдивския панаир и ЦУМ, а? Да не би да са дарение от тъста и тъща му, а? Комунизъм = тероризъм = бандитизъм. Тази вечер даваха по Канал1 документален филм за любимия ви Че Гевара. Фанатичен терорист и с право е бил затрелян като такъв.

оттук виждам грапавият ти език ...то пусто лизане....

Нали...

"Кой ми сра в гащите?" Аланкоолу, тук приказваме за Цецо Крадецо. За Гергов Панаиро е друга статия. Бегай там!

По логиката на създателите на филма, която явно подкрепяте без да се замисляте, всички български революционери и борци за национална кауза са терористи. Порочно е да се мерят с днешен аршин минали събития. И друго: ако Гергов е престъпник това по никакъв начин не оправдава Цветанов. И ако за първия има само предположения, то за втория картинката е ясна и за децата.

Този палячо Цветанов-крадеца, да влиза директно в затвора заедно с тъста и тъщата.....няма какво да го чакаме да се увърта... селския тарикат от село Шума.

ГОТОВО, БЕ! АМА АЙДЕ ДА НАПРАВИМ ПРАВОСЪДИЕ ЗА ВСИЧКИ ПЪРВО, А? ЗНАЧИ..., СПРЕТВАМЕ ЕДНА БЪРЗА СЪДЕБНА РЕФОРМА - АТЕСТАЦИЯ И ПРЕНАЗНАЧАВАНЕ НА ВСИЧКИ МАГИСТРАТИ. ПОНЕ ЮРИСТИ ИМА В ИЗЛИШЪК ДНЕС. ТИЯ КОРУМПИРАНИТЕ С КУПЕНИТЕ ПОСТОВЕ ГИ ИЗЧИСТВАМЕ. ЩОТО ТЕ СИ ИЗБИВАТ ПАРИТЕ ОТ УБИЙЦИТЕ И ОБИРДЖИИТЕ ЗА НАША СМЕТКА... КАТО ПОИЗИСТИМ СИСТЕМАТА.. ЕВРОПАТА ДОВОЛНА, А НОВИЧКИТЕ СЕ ЗАЛАВЯТ ЯКО ДА ВЪЗДАВАТ СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ЕДНАТА ЗАПЛАТА ДЕТО ИМ ПЛАЩАМЕ. НЕ Е МАЛКО - 2-3 ХИЛЯДИ... ТОГАВА С ТЕБЕ СИ СЕДИМ И ГЛЕДАМЕ КАК ПОЕМАТ КЪМ ЗАТВОРА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ...КАКВО ЩЕ КАЖЕШ?

Калитко кажи си къде си ,че психиатрите обикалят да си те приберат обратно в лудницата където ти е мястото.

Калитко, каза ли нещо? И поне сам разбра ли си го? Щото много объркана работа - като теб самият. Затова - първо си изясни какво искаш да кажеш - пък после съчинявай!

Не само цецо КРАДЕЦО е палячо,цялото управление на ГЕРБ е една палячовщина.

А за имотите на другите политици ще има ли проверка, откъде и как са ги придобили?

Цецо нарече всички, които не са от ГЕРБ крадци, дори обяви някои за наркотрафиканти и убийци, без да им е повдигнато обвинение. Поста, който заема , пък и законите в страната не му дават това право. Оказа се,че не по-различен от всички тези, които заклейми. Може и да си пристрастен, но забележката ти е доста неуместна.

АМИ КАТО СА ПОЧНАЛИ .. ДА ПРОВЕРЯТ И: 1. КОЛКО МИЛИОНА СПЕЧЕЛИ ЛЮБОВНИЦАТА НА СТАНИШЕВ ОТ ДОГОВОРИТЕ ЗА ПИАР С ТРИ МИНИСТЕРСТВА И ПРЕЗИДЕНТСТВОТО.КАК (НЕ) БЯХА СПАЗЕНИ ИЗИСКВАНИЯТА НА ЗАКОНА ЗА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ. 2. КАК ГРАЖДАНИНЪТ САКСКОБУРГОТСКИ ПРИДОБИ СОБСТВЕНОСТ ЗА МИЛИАРДИ. БЪЛГАРИЯ ОТДАВНА НЕ Е МОНАРХИЯ. 3. КОЛКО ПАРИ ОТ КОМИСИОННИ ПРИБРА АХМЕД ДОГАН И КОМПАНИЯ В ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ. 4. КАК ЛИЦЕТО ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ И МАЙКА МУ ИРЕНА КРЪСТЕВА ОТКРАДНАХА МИЛИОНИ С ФАЛШИВИ РЕМОНТИ НА СПОРТНИ ИМОТИ - ЗАЛА "УНИВЕРСИАДА", "АКАДЕМИКА", БАЗА "БЕЛМЕКЕН", ЦЕНТРАЛА ТОТАЛИЗАТОР..И МН.ДР. 5.ГЕОРГИ ГЕРГОВ 6. ДОБРОМИР ГУЩЕРОВ 7................ РАЗРОВЕТЕ, БЪЛГАРИТЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ ЗАЩО СА БЕДНИ И КОЙ ГИ ГРАБИ. НИЩО ЧЕ МНОГО ЩЕ МИРИШЕ...

какво говорите? Те са от Тройната коалиция и са под патронажа на Президента Георги Първанов? Ама те са недосегаеми! Крайно време е да го разберете! И стига вече, че се изнервяяяяяяяяяям!

Браво калитко много си прав но жалко че масово народа не го проумява това че при тях се крадеше за милиони а са тръгнали сега да се занимават с 50 000 евро на тъщата на Цветанов.

Значи предлагаш кражби до половин-един милион да не се разглеждат като нещо съществено? А ако обикновен човек открадне 100лв дали ще го преследват?

"а са тръгнали сега да се занимават с 50 000 евро на тъщата на Цветанов." Ти акъл имаш ли? Или да не тръгваме да се занимаваме с него. Мой човек, като ще ровим - давай наред! Без значение от кои е! Нали искате да ви мирише?

смехуран я оди да вържеш червеното знаме на тополата кво пишеш тук...

Нещо не схващам логиката ти - понеже онея краднаха , затова народа ги изрита от властта и искаше възмездие. Сега тези правят същото, ма да им простим и да ги оправдаем със старите, щото те били по-лоши. Е нали избрахме тези, за да не са като другите? Или се лъжа?

Да се направи проверка и на Йосифова.Още повече при положение, че тя от доста време работи за ГЕРБ.

абе я кушлев да му секвестира апартаментчетата ... както е по закон докато докаже проихода на парите. значи за митко(очите) може ама за цецко не може ...

Театърът на Герб продължава представлението. Зрители останаха само разпоредителките и гардеробиерките. Сега се очаква да осъдят още веднъж Алексей Петров с което ще спечелят ръкоплясканията на кака Сийка чистачката.