Цветанов: Западът е враг за посланиците от ДС, махаме ги

Посланиците агенти на Държавна сигурност няма как да правят политиката на българското правителство и да възприемат евроатлантическите партньори като такива, а не като врагове, както са били в техните съзнания преди 1989 г.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Западът е враг за посланиците от ДС, махаме ги | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"...Членка на Европейския съюз, но не и на шенгенската зона, България е само транзитна държава за нелегалните мигранти, пише френският в. "Фигаро"...Ето как всъщност ни възприемат баш-партньорите от Запада. А ние,за да им угодим сме готови на всичко - от закриването на работоспособни 4 блока на АЕЦ Козлодуй,през подаряването на западни "инвеститори" на всичките си стратегически отрасли /банки,енерго- и водоразпределение,златодобив,съобщения и т.н./ до ликвидирането на знаещи и можещи хора в дипломацията и заместването им със сурогати от сорта на Николайчо Младенов и Румяна Желева...

Пред другарю се пише запетайка , глупако. И другар може да ти е някой физкултурник .Ясно ли ти , с теб не съм пил , нямам и намерение да пия брудершафт.Зацепи ли или да ти обяснявам по -подробно.

Това е поредното антидържавно решение на ББ и ЦЦ. Това са хора, които са служили на България, в повечето случаи уважавани специалисти, с контакти на различни нива. Дано след време да не отзовават сменилите ги Гербаджии поради некадърност ...

не виждам проблем Новия президент го обеща. Той си държи на думата. Въпросът е приключен.

Веднага вън ДС агентите от МВнР! Вън обаче и за корумпираните мафиоти от КС, ВСС, ВАС, Прокуратура и Следствие! И всички назначени от партиите мафии БСП, ДПС, НДСВ и кръга на Гоце ДС-то в съда - иначе в България мафията си има и съд... Отдавна съдебна чистка искат от ЕС, НАТО, а посланика на САЩ Уорлик бе ултимативен към Борисов - мафиотоите от най-високите партийни нива, в затвора и с конфискация на краденото! Това го чакаме и ние отдавна!!!!!!

"...посланика на САЩ Уорлик бе ултимативен към Борисов .." Ти явно не си българин,а еничерин! А думите ти потвърждават истината,че към нас се отнасят като към колония,в която са поставили васален режим да я управлява!

"Аз съм имал случай, когато съм ходил в тези държави, и посланиците не са присъствали на срещи, които сме правили, на двустранно ниво и на политическо такова, възмути се МВР шефът." Господин министър, та Вие лично давате указания посланиците да не присъстват на тези срещи, а само представителите на МВР. Това е в пълно противоречие с международната дипломатическа практика и затова всички цужденци гледат с недоумение, неразбиране и съжаление на нас, българите.

Браво на Цветанов. Изключително правилна позиция. Приветствам го за позицията му, която отговаря точно на моите виждания по въпроса

По тази логика ние всички сме врагове на Е.С и западните страни също са ни врагове. Не ми се мисли за тези с партиините книжки като Цачева или Бойко как ги гледат на запад!. Защо аршина е винаги до някъде и засяга само едни хора . Като е така приемете закон валиден за всички които имат принадлежност към бившите служби и БКП да нямат никакво право на държавни постове и служби НО ВСИЧКИ !

Идеална Мисъл!!! Това ако стане, ще се изпразни Народното събрание и правителството.

Съгласен съм да давам на физкултурниците и безплатни уроци по български език , само да спрат да ни пяозорят с неграмотността си.Урок първи за Цветанов. Всеки човек , Цветанов има едно съзнание, няма съзнания. А вс ви боли най-вече от това , че много от дългогодишните служители във външното ни министерство са интелигентни и много добре образовани.Това ви пречи , вие не обичате да имате вземане-даване с професионалисти.Вие си обичате приматите.

Ужасно си прост другарю. Честно

срам и позор е тои. един пален глъпак. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Цветанов кво ми пука запада като ти си враг на нас българите.И кво правиме тогава?Посланниците ги прибираме а теб те изритваме.Май това решение е супер.

Естествено е да се обяви законът Младенов за противоконституционен. В него пише, че министъра на външните работи определя външната политика на България!!! След като м-р Младенов не е прочел конституцията - но се е заклел да я спазва, няма как да не бъде върнат. За ГЕРБерите - прочетете я и вие и вижте кой определя външната политика на страната!!!!

Прав си! Има и още нещо. Мотивите на Конституционните съдии са много логични, но, нито една медия не ги публикува, защото медиите искат да ни научат, че Бойко Борисов и Цветан Цветанов са върха иса над Конституцията и законите! В мотивите съвсем ясно е казано, противокунституционно е да се вменява колективна вина! Т.е. принадлежност към партия или каквото и да е било там като ДС, не е достатъчно да си виновен, ако не си извършил покрай това престъпление! Това е конституционно положениие във всички страни на ЕС! Медиите го премълчават, защоъо не могат да обяснят с какво право Борисов и Цветанов също активни кадри на ДС, се обявяват против бившите си колеги и съмишленици! Тъпо е да не можеш да си диплпмат, но, министър на МВР, или Премиер може! Егати поолитическия мишмаш! Шизофрения от всякъде!

Това означава ли че ще обжалвате решението на Българският Конституционния съд пред съд на ЕС?

Ето на това му се вика вече ЧИСТ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЗИЛ.Много ми е кеф! ЧАСТ ПЪРВА:Служителите на ДС(явно върли "комунисти" за времето си,щом са ги приели в ДС),ТЕ САМИТЕ ВКАРАЛИ БЪЛГАРИЯ В ЕС,(според колегата форумяга с ник Винету).Защо бе колега Винету,комунягите са вкарали България в ЕС.Сигурно са се"осъзнали"колко е хубав капитализЪма и са решили да станат"демократи"?Нещастници долни предателски,нали били много верни комуняги бе,чак служители в ДС,защо са си предали техния обществен строй? ЧАСТ ВТОРА:Другите "комуняги"-УПРАВЛЯВАЩИТЕ В МОМЕНТА,и те"пребоядисани демократи",скачат сега на "някогашните си съотборници"от ДС.Каква е логиката?Нали заедно са били едно време"комунисти",после заедно са се"пребоядисали"в"демократи",защо си скачат един на друг? Няма логика!Просто са си ИЗМЕКЯРИ-те толкова са били"комунисти"едно време,толкова ще бъдат "демократи"сега!Отвращава ме цялата тази мръсна червена,а сега вече разноцветна сган! Два чайника се карали кой е по син!Те всъщност и двата били червени!

От написаното разбрах, че си с една гънка на мозъка и тя се изглажда при запек :)

А твоят господар е без нито една гънка,а в главата му дрънка манерка с "бисери" от твоята тиква.

Ронин, Много е елементарно, бе брато! Скачат, един срещу дтруг за ланшният сняг, за да си скрият некомпетентността да управляват държава с икономика, а разчитат на куха фразеология и безсмисллено противопоставяне! В България всички до един са били обхванти 45 години от Социалистическата прегръдка и всеки е бил комунист, комсомолец, и т.н. с много, много малки изключения(колкото за парлама). Крайно време е това дърляне, кой е бил по-малко комунист да се зареже! Ама как да се зареже, като на тъпите, така им е по-лесно!

плешив доносник -баща ти на кого беше шофьор ,бе ? А ти колко парици си докарваше от ДС бре ? Булката ти кьде работеше бре ? А скапаните ти дечица ,колко бяха щастливи от факта ,че баща им е част от ръководството на ДС? Егати дьржавата ,егати доносниците !!!!!!!

Обвинявай отявлените комунисти и ченгета от БСП-то и после герберите.А хубаво ли беше при Гоцето Първански?

И това нищожество говори срещу Държавна сигурност? Той, който е бил в щата на ДС, получавал е заплата от ДС и е размахвал служебната си карта от ДС навсякъде, където е трябвало да получи някаква аванта? А някой помни ли, че всички спортисти от "Левски" бяха офицери от ДС след обединението със "Спартак"? Че Гунди беше майор от ДС? Някой ще нарече доносник него или Нешка Робева например? След като наричат доносници сътрудниците на външното разузнаване какви са тогава Уорлик и всички американски и други западни посланници?

Цветанов е голямо недоразумение за България. Толкова фалшификации на изборите и толкова интелектуална недостатъчност не е имало от времето на Жан Виденов. Герб е шайка от престъпници и милиционери. Най-големият резил за страната от 22 години.

Ех този корнезов,колко му се иска да стане и той посланник, сладка работа!

Цветанов , не ви е вменено по закон правомощие да назначавате и да сменяте както дипломати , така и посланици.Точка.

О,свещенна простота!-това е казал Ян Хус когато една жена хвърлила съчки в запалената клада при изгарянето му.

Може и агенти на ДС да са, но по онова време интересите на България бяха доста по-добре защитени.

Ех този корнезов,колко му се иска да стане и той посланник, сладка работа! на България ли?

Враг на ДС, а какво става с мутрите? Цитат:Би ли коментирал това:"Подсъдимият по делото "Килърите" Васил Костов - Кеца разказа пред Шуменския окръжен съд за среща в София между Бойко Борисов, Бай Миле и Сретен Йоцич, предаде БНР, . Кеца разказал за няколко срещи, на които е присъствал, докато е бил охрана на Бай Миле. Лично присъствал на среща в София между Бай Миле, Бойко Борисов, Сретен Йоцич, Стоил Славов и хора от групировката СИК. Те говорили как да съберат пари, за да направят Бойко Борисов шеф в МВР и да му купят чин. Кеца казал още, че всички разрешителни на охраната на Бай Миле били издадени на фирмата "Ипон" собственост на Бойко Борисов по онова време. Вчера съдът отправил предупреждение към Кеца, че показанията му нямат връзка с предмета на делото, но Кеца продължил. "Аз ще ви кажа, че Бойко Борисов отговаряше за канала за наркотици през Турция", допълни той. "Имаше проблеми с Косьо Самоковеца. На друга среща Бойко Борисов се застъпи за Мето Илиенски", обясни Кеца..."

С чевените ботушки потропва дядо мраз ::::::)))))))))

Като е завършил за даскал физкултурник е разбрал, че от него нищо друго не става и си е останал полицай. Важното е, че е имал мъдростта, да осъзнае, че за нищо друго не става! Браво на него! Аплодирайте го?

Моля ви - обяснете ми. Цветанов - Цоко - е бил офицер от Държавна сигурност. С какви очи и с какво безгранично нахалство това ченге си позволява да дава мнение за своите другари и приятели, благодарение на които днес е докопал кокъла?! Що за хамелеонщина? Това ли е цената на 6-те апартнамента и двете къщи? И ощекой знае колко милиона от пенсиите на хората? Що за типове сме сложили за ни водят към дъното? И докога?

Фатмаците от ДС си го връщат на офицерите от ДС...

Може да звучи много опростено и елементарно, обаче много точно казано.Тривиално, но...т'ва e положението и не само в МВР и провителството, а навсякъде....

цветанов е смешник..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Смешници са твоите другарчета , които си мислят, че баламосването продължава.

истината е че че не трябва да работиш за бг , защото и дс и мвр са шахти за доносници.

Не е истина. Защо Ангела Меркел, като човек на ЩАЗИ, става канцлер на Германия. или Ирина Бокова президент на ЮНЕСКО. ИЛи Меглена Кунева комисар, или сега Сергейчо на ПЕС? Хайде стига с тоя мазен, лицемерен Запад. Стига само с тъп приказки за лошите комунисти.

Ако не правиш разлика, питай бе човек! Но не в кварталната къчма :)

значи си корумпиран! Ако си корумпиран, мнението ти се игнорира, защото е платена реклама ... ?!?

за посланиците не знам, но разбрах, че данъчните , които са ревизирали тъста и тъщата на министър Цветанов са получили целева награда от по 5 000 лв за това, че не са установили данъчни нарушения .....

За извънреден труд може би? Я пак си провери източника на иформацията. Ревизията беше в много съкратен срок.

Брейййй да не би да са им ги броили пред теб? Много знаеш Jar / англ. буркан :::))/

Ми то и ти до 89-та си бил еди-какъв си и си възприемал "евроатлантическите си партньори" като врагове, ама министър взе че стана...да те махаме и тебе ,а?

"Има други параметри" Да, има - гушата на господа-другарите... и гьонсурата.

ЦвЪ ЦвЪ пак се издаде,това,че е станал мутра след 90-те,не може да прикрие факта,че е бил чист доносник преди това

Държи ли някой от посланиците досиетата на Цуци и Буци - това е въпроса

ДС е правило ДОСИЕТА за хора "личности". Чул ли си да има "досие" за поне едно леке! ???

ДА И ТОВА НЕ Е ШЕГА......

Бря Цецо ма ти не работеше ли в Ди Сито до 1989, а? Как шъ работят с тебе за Шенгена бре? Хахахаххаа Колко е тъп просто

Малкия братовчед Младеномишков и той се изходи по въпроса.Джудже грандоман се прави на интересен.Мръсна подлога!

Не бъди толкова самокритичен. Напълно е възможно да е останало някакво зрънце човещина дори и в такова изродено съзнание като твоето! Не губи надежда! Надявай се!

Всички от БСП,ДПС(ДС) и подкрепящите ги са ИДИОТИ,задръстени червени кратуни и застаряващи партийни величия.Тези изчадия мислят единствено за себе си.

Абе Цецко три пъти ходиш в Щатите да ти дават указания и пак не можеш да ги запомниш ама нали си визкултурник какво да се прави , а за посланиците нямаш думата те не могат да присъстват на твоите срещи защото ти бягаш бързо вифаджия смотан

одавна небях влизал тука, но сега погледнах коментарите и видях че едни и същи хора пак си пишат едни и същи глупости пожарникари,мутри-изтъркахте се много бе,направо сте бавноразвиващи и не мислете че и другите са като вас! а тва за посланиците трябваше одавна да се направи!

Търновалийската пръчка , отрок на Бай Генчо шофьора на Д. Стоянов пак се изходи неподходящо - сиреч се наака...)))

Хубаво, че се появиха списъците на много сътрудници на ДС. Защото отново лъсна истината, че в ДС доказано работеше елита на нацията, Creme de la Creme, както казват французите. Сега няма ДС, но има мафия, начело с пожарникар, физкултурник и всякаква друга морална утайка!

Аз съм имал случай, когато съм ходил в тези държави, и посланиците не са присъствали на срещи, които сме правили на двустранно ниво и на политическо такова. Защо? - че кой си ти бе физкултурен тюфлек?

Важното е,че този "тюфлек" не е партиен другар от ДС.

Цветанов е паднал от Марс, Паднал и започнал да спасява БГ ! А Факта ,че е бил Щатен служител в 7 Главно Управление на ДС(Политическа Полиция) от 1987 година до разтурването и през 1990 година ,няма значение !!?? Цветанов е Работил в Политическата полиция на БКП ,а сега е шеф на Антикомунистическа полиция ???? Някой това може ли да го осмисли ?

Докато Цвъцко носеше чантата на Бойко в МВР, и може да се похвали с някакви неколкодневни курсове, на които е мънкал на развален английски, сегашните посланици и техните колеги в МВнР, деполитизирани от 2000 г., са работили за присъединяването на България към НАТО и ЕС. И откога вътрешният министър се прави на дипломат, вместо да си свърши вътре в България работата по Шенген, сега търси оправдание за слабите резултати в борбата с престъпността, която за обикновения българин не е само организирана. Всеки от нас поне веднъж е бил ограбван на улицата или вкъщи.

Човекът, с вид на пребито от съдбата куче, в случая пудел, продължава лае и да съска срещу другите! А ти къде беше през последните 20 години, другарю Цветанов? Защо не излезе един път на демонстрация срещу тогавашните правителства? А се криеше зад широкия гръб на БКП и на спонсора на баща ти Григор Шопов? Защо още преди 20 години не се захвана да се бориш срещу престъпността, а предпочете да се занимаваш с мутренски дейности да трупаш луксозни апартаменти?

Ами Цецко посланиците в тези страни са ерудирани, имат мозък, запознати са с дипломатическите изисквания и за да не се срамуват от теб не присъстват на тези срещи..Толкова ли ви е плитък мозъка да говорите че западните ви началници ви диктуват и кога да пръднете....И понеже сте много изпълнителни на такива заповеди си нацапахте и гащите...

Ерудирани са посланиците ни ,и това е най-голямата им вина в очите на полуграмотните хора управляващи България-ГЕРБ. Жалко за Родината ни,някога известна с образованият си и културе народ,от които не е останало много !

Ами как да присъстват, когато лично министъра - господин Цветанов дава указания на представителите на МВР по посолствата да присъстват само те, но не и посланиците. Това е абсолютно в противоречие с каквито и да било международни норми на поведение и нито една страна, било то и най-слабо развитата не го прилага. Затова и нашите западви партньори ни се смеят и подиграват, затова гледат на нас като на втора ръка- та ние сме си такива. уУправницитени са лицето ни пред света.

БРАВО!!!!!

Герберските тикви така и не разбраха че студената война отдавна свърши, че изток и запад са понятия от географията вече а не борба между разузнаванията...Тъпунгерите такива ще си умрът, но бая ще теглим от тях....

Тц . Тук принципа "ша мааме технити , та да доат нашити".

Някой знае ли конкретно с какво тези посланици са навредили на държавата? Защо Бойко Коцев /свестен човек все пак/ още е представител на страната в Европа? Той не е ли от миналите правоимащи или се делим пак на ваши и наши?

Ужас! Жената ми се развика, че къде ще търси в Софието нов любовник, къде ще учат децата, къде ни е вече имунитето...А никой не ме пита аз без секретарка и шофиор как ще се пъча по приеми, то вече няма и да ме канят...Да му пик.я на партията...

Препоръчвам Ви, първо да научите правописа на нялои български думи и изрази, пък после да се замисляте за "жената и любовниците".

ЦВЕТАНОВ нали също е работил в ДС? защо е забравил това или за него не се отнася?

Абе,май не е бил.Те на него му викат Цецо Шестака,заради шестте апартамента!Иначе е бил натеглив комсомолец,ама "Шестак"от прословутото "Шесто" май няма как да е бил-Много е млад.:)))

Иначе е седмака, защото е бил в 7-мо ъ-ние на ДС, ама понеже е бил много .........., ае бил само старшина да разнася папките, но и за там са ги назначавали "винаги верни на партията". Но в герб всички са милиционери, партийни секретари, то ми писна да ги споменавам. Но заслижава да споменем последното попълнение номенклатурно отроче - новата правосъдна министърка. Дядо шофьор на Цола Драгойчева, баща номенклатурен кадър.