Цветанов: Всички имаме малко вина за резултата в ООН

Когато двама се карат и вътрешнополитическият проблем излиза извън страната, сами разбирате, че всички може би носим донякъде вина, че не бяхме единни.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Всички имаме малко вина за резултата в ООН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АЗ НЯМАМ ВИНА ЦВЕТАНОВ.

ЛЪЖЕТЕ, ЦВЕТАНОВ! ИСТИНАТА Е, ЧЕ ПУТИН ОТСЕЧЕ МЕРКЕЛ, ЗАЩОТО ТЯ ЧРЕЗ НЕГО СЕ ОПИТА ДА ИЗРИТА БОКОВА, НО ПОНЕЖЕ НЕ И МИНАХА НОМЕРАТА ИЗВИКА БОРИСОВ И МУ НАБИ КАНЧЕТАТА, ДА НАПРАВЯТ РЕЗИЛА, ПАДЕНИЕТО, ПОМИЯТА МЕЖДУ СТАЛИНКА И БОКОВА! НЯМА ДРУГ АНАЛОГ В СВЕТА КАТО НАШИЯ, СТАНАХМЕ ЗА ПОСМЕЩИЩЕ, ПОСРАМИХТЕ БЪЛГАРИЯ ЗА 50 ГОДИНИ НАПРЕД! ТАКАВА МЕРЗОСТ, НЯМА ОПРАВДАНИЕ, ЗАЩОТО СТАВА ОЩЕ ПО ЦИНИЧНО! БЪЛГАРИЯ ИМАШЕ РЕАЛНИ ШАНСОВЕ ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО НА ООН! НЕ ТВЪРДЕТЕ ОБРАТНОТО! НЯМА ПО ОПЕТНЕН КАНДИДАТ В ИСТОРИЯТА НА ООН, КАТО БОКОВА! ПОДЛОГАТА МИХАЙЛОВ, КОЙТО ВИНАГИ ГО ПОЛЗВАТ ЗА ПЕТНЕНЕТО НА БЪЛГАРИЯ И ТОЙ БЕШЕ В ХОД, ДА НЕ БИ ДА КАЖЕТЕ, ЧЕ НЕ Е БИЛО ПОДГОТВЕНО - НЯМА КОЙ ДА ВИ ПОВЯРВА! ПРОДАДОХТЕ БЪЛГАРИЯ, ЗА КОЛКО ПАРИ Я ПРОДАДОХТЕ, ЦВЕТАНОВ? КАЖИ?

ние сме като кукла на конци

Ами той и Хитлер има малка вина за идеите си и начина им на осъществяване ама вижте колко поразии натвори. Та и вие така - всички имали вина ама не баш.

loyola

над работното Ви място пише "обединението прави силата", ама нещо не го четете овреме?

АЗ СЪМ ХАН КРУМ СТРАШНИ И ПИЯ ОТ ЧЕРЕПА НА НИКИФОР!!!ВИНОВЕН СЪМ И АЗ ПРИЗНАВАМ!

Ти си, едно голямо недоразумение, но с наглос Гробарска съсипваш България.

Значи когато има провал на облечените във власт у нас всички сме виновни, но когато режете лентите и повтаряте като латерна едно и също за магистрали, северна дъга, южна тангента, спортни зали, детски градини тогава сте върх така ли ?

и затвор!!!!!

Обаче магистралките и спортните зали са си на герб! Тях никой не може да им ги оспори!

На 9 милиона българи по света се пада по събсеееееем мъничко вина. Аз се сещам само за един невинен. Наднича по син анцунг и жълти маратонки иззад магнолията си в Банкя.

Всъщност е прав, те са полуграмотни и продажни, но вие ги избирате и им възлагате на лаиците да плуват в бурното световно море.Тепърва има да разбирате на какви още пачи яйца са ви насадили, но ще бъде късно. Последиците са непоправими в много отношения, дори и македонците и албанците вече са по-богати от мрънкащия, но неспособен да се бори за правата си матриал. Мре тихо, след като е пуснал бюлетината за палача си....Ай сик...р.

Нищо не ви е ясно, народе! Говорейки на нас, Цветанов НИКОГА не е признавал проблем - каквото и зло да се случва в държавата, той винаги казваше "да, така е, и е правилно да е така, защото лично г-н Борисов е казал да е така". Сега, обаче, Цветанов не говори на нас, той говори на шефа си - "(не само вие, г-н Борисов,) всички сме по малко виновни"! Но понеже оня все още е с подбелени очи от бяс, никой не смее дори да почука на вратата на кабинета му, камо ли да го погледне!

"Цветанов: Всички имаме малко вина за резултата в ООН." Кои "всички", бе наглец?! Кретен безочлив!

за тях си говорят те нас не ни имат за хора

Българи, разбрахте ли от Цецо,- вие сте виновни, че те тихомълком пробутаха Кристалина, под давлението на външни сили. Харесва ли ви тази наглост, или нищо вече не е останало българско в душите ви? Ще продължаваме ли да доказваме, че сме прости, гласувайки за тези наглеци, безродници и некадърници. Аз лично се срамувам.

А не цвъки пак ''месо със зеле'':))))Кога бе хора кога ще видим в България как такива наглеци ''поемат'' политически вината си???Аман от тяхното БЕЗнаказано поемане и е време май да им покажем нагледно как става това в нормалните страни

не ни пробутвай тези болшевишки номера за колективна отговорност. Виновен е той който теб сложи на това място, виновна е съдийка, която те пусна на свобода. Отговорността е персонална, поне в Европа, но ти си тъмен балкански субект може би.

не всички,а само правителството ,съставено от национални предатели,мошеници,крадци,продажни селски пръчки,сороски лумпени,начело с мутрата боко-тъпото и шопара прокурор ,срам и позор

Цветанов не се изказвай от коневръза на Бойко,като охранен катър.Вината за неуспеха ни в ООН е определено на Еврогейовете от Брюксел натискали Б.Борисов срещу Бокова,на продажника келеш Митов,лично на двуликият и неадекватен Бойко Борисов,на политическата алчност на Кристилина Георгиева , на теб Цецо Тъщин,Герб и РБ.

Всички имаме вина, но ... някои много повече! Стига с тия номера за автентични простотии!

АЙ ЧИБА БЕ КРАДЕЦ

Така - да, но аз нямам вина. Може би и не всички от ГЕРБ, но Бойко, както разбираме и Цветанов, определено

Тъкмо реша, че тоя индивид не може да ме изненада с повече глупост и наглост, и той ме опровергава. Няма ние, Цветанов, има ГЕРБ и по-конкретно мутрафон под натиска на Меркел. Не прехвърляйте вина, тя си е изцяло ваша. Вярно, че и друг път сте се и сте ни излагали, но сега надминахте себе си!

Берия да си трае! Винаги знае, винаги лае, ама дано му е за последно! На 7-ми вече да ги няма! Бесни кучета!

Налага се спешно да съберем сили и енергия като общество, ако искаме децата и внуците ни да видят добро и най-вече да се наричат българи!!!

на тебе, до кога друг ще ти е виновен за некадърността ти? Ти, Цв. Цв. "огледало" нямаш ли? Щото приятели отдавна нямаш! Аз се сещам за един двама, но те са като близнаци, демек едно и също Цв.! Я, вземи Б. Б. и се огледайте, вижте се и ако все още се харесвате, идете на доктор! Явно тогава сте загубили способността за самооценка!

Единствено безкрайната наглост на тоя индивид може да се сравнява с безкрайната му глупост.

че неотклонно,упорито, за деиствия и бездействия СЕ НАКЪРНИ В МЕЖДУНАРОДЕН ПЛАН АВТОРИТЕТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, правителството водено от Бойко Борисов трябва да си подаде оставката и след това да бъде съдено за безотговорност и недалновидност в бъдещето на държавата, заедно със спящата прокуратура !!!

Нямам думи да изразя отвращението си от този човек Цветанов! От старите хора знам, че когато един човек е нагъл лъжец, това е за цял живот. А когато един политик е нагъл, това е за цял живот, независимо дали е извън политиката. ГЕРБ и лично Борисов и Цветанов забъркаха кашата, с която дадоха прекрасна възможност България да бъде унизена в световен мащаб. Георгиева също е виновна че прие номинацията, след като беше ясно, че времето за кампания е малко и тя ще се провали. За Д.митов не си заслужава да говорим - той е дипломат толкова, колкото една овца е дипломат (с уважение към овцата). Така е братя българи, каквото сам си направиш, друг не може да ти го направи, дори да иска. Затова мислете като гласувате - там е разковничето.

Пример от бтв: Хекимян: Госпожа Цачева, какво ще е отношението ви към Русия? Цачева: Както към всички останали столици. Откога Русия стана столица, "мамо" Цецке?На коя държава е столица? То гаче не само "рабфак", ами в какво ли училище се е образовала?

Ние и да мислим, като бюлетините се броят от яйцеглавия гений, няма какво да се направи. Изборите е съмнително да променят нищо, уви. А за истинската промяна нямаме вече човешки капитал и енергия като общество.

Не обезкуражавай хората! Така помагаш на ГЕРБ-ГРОБ!

Налага се спешно да съберем и човешки капитал, и енергия като общество, ако искаме децата и внуците ни да видят добро и най-вече да се наричат българи!!!

Този провал на бисексуалната политика на Бойко Борисов, който се опитва да достави удоволствие на всички ( и в междунардната политика), е възможно най-зрелищното потвърждение на поговорката за това, че който седи на два стола, пада по средата.

ХУБАВО ,ЧЕ БЕШЕ БОКОВА ДА РАЗБЕРАТ КОЯ Е КРИСТАЛИНА ИНАЧЕ НЕ МИ СЕ ПЕРЕТ ЧЕ ЗА 3 ДЕНА Е СТАНАЛА ГЕНИЙ ТОВА БЕШЕ ТЯ! КАКТО КАЗВА ЕДНА МИНИСТЪРКА РЕПЛИКА ОТ СЕДЕНКИТЕ НА БАБА Й - СТИГА ВЕЧЕ!!!

Вифаджията с глава на яйце е веУик титан на мисъУта. Както и неговия шеф - банкянската магнолия с анцуг. Гордеем се, че живеем във времето на Цв. Цв. Всемъдри Първи и Боко Гениални Първи. Благодарим ти, Партийо любима! Спирам, просълзих се от умиление.

упълномощени да взимаме решения, или всички ги взехте?

ИМА ЕДИН ВИЦ: БОЙКО: МАМИНКО Я СЪМ СЕ ПОСРАЛ! -ДАЙ МИ ИЕДНО КНИЖКО! НЕ ИЕДНО КНИЖКО ЦЕЛИЯ ЗАВОД В БЕЛОВО ДА ПРОИЗВЕЖДА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ ЗА ЕДНА ГОДИНА НЕМОЖЕ ДА ТИ ОБЪРШЕ ЛАЙНАТА. ТОВА СТЕ ВИЕ КЕЛЕШИ ГЛУПАВИ ОТ ГЕРБ..

Преспете и помислете трезво! България трябва да се гордее, че има Две приети кандидатури с 4място и 7 място /за пет дни/ и Виж Гутериш има 13гласа за, нула против Бокова има 7гласа против и е Вън. К.Георгиева има 8гл. против за 5дн. Бокова бе шеста с никакъв шанс и затова бе включена К.Георгиева създала паника в Португалия, САЩ, Англия и мълниеносен избор без очаквани нови гласувания Явно имало е предварителни уговорки?

След намесата на Кристалина изборите приключиха. Иначе можеше да се проточат до Коледа и договорките да избутат Бокова напред.

Ако булята наистина е създала паника във ФАЩ, това е било заради блестящата ѝ излагация .

Ам тъй де виновни сте... и не защото се издънихте с Георгиева, а защото в крайна сметка в Съвета за сигурност на ООН решиха вместо да изберат секретаря според месторождението и половите му белези да заложат на кандидат с изявени лични качества.

Искам оставката на Путин - той подхлъзна ГЕРБ

Значи, лице осъдено на две инстанции да раздава морални оценки ни идва малко повече.

КАТО СТЕ СЕЛСКИ ПОДМЕТКИ СТОЙТЕ СИ ПО МЕСТАТА НЕ ВИ ЛИ СТИГА ТОВА ЛАПАНЕ ,ЧЕ ОЩЕ ИСКАТЕ? ТАЯ ОВЦА ПРИЧЕСКАТА НЕМОЖЕ ДА СИ ОПРАВИ,ТА СВЕТА ЩЕШЕ ДА ОПРАВЯ И СЕ ВИДЯ В КРЕСЛОТО НА ООН! СЕГА ПЪК ТИ ЩЕ МИ ВМЕНЯВАШ ВИНА.КАКВА ВИНА ИМАМ ,ЧЕ СИ СЕ РОДИЛ В БЪЛГАРИЯ И СИ КЛАСИЧЕСКИ НЕГРАМОТЕН ПОЛИТИК ПЪК СИ МИСЛИШ ,ЧЕ СИ "НЕЩО".ДА ТИ СИ "НЕЩО" КОЕТО Е "НИЩО". ТЕБЕ ТЕ ЧАКА ПРОКУРОР ТИ НЕ СИ СИ ДОКАЗАЛ ОЩЕ АПАРТАМЕНТИТЕ КАКВИ ВИНИ ВМЕНЯВАШ?

От ВИФ с любов!

За пръв път виждам Цв. Цв. така неубедително и смотано да не може да защити позицията на ББ и шайката си, оплитайки се в собствените си измислени тези... Оправданията му са на типичен лаладжия, който е осъзнал, колко силно може да мирише акото... Освен това за пръв път ясно си призна и факта, че конците им ги дърпат от вън и те нищо не са способни да контролират. Ами, ееее, мееее - т'ва е положението! Този път обаче герберите си вкараха набързо два такива автогола, че май мачлето вече е загубено за тях... Аре, живи и здрави!

Господин Борисов, сменете Цецка с Кристалина нищо, че е изтекъл срока. Обадете се където трябва, не бива да изпускаме такъв световен капацитет!

Защо всички да сме виновни? Правителството на Герб взе последното решение! То е виновното за крайния резултат. Стига сте се оправдали с "ВСИЧКИ". Аз не съм участвал във вашето решение!

т.е. всички ТЕ имат "малко" вина за резултата в ООН. Но имат МНОГО вина за поредното системно обезсърчаване на Народа, за да изглеждат велики на "незначителния" му фон...

Не всички. Вината не е колективна. Вината си е само ваша .На Бойко и на ГЕРБ. Има един библейски извод: Вкупом съгрешиха и станаха излишни!

Като искахте приемственоста да продължи господин Цветанов , защо не я продължихте докрай ? А повлияни от чужди и външни интереси направихте една боза, един булумач и злепоставихте цял народ и нация.

Кои са тия "ВСИЧКИ" ... абе ей ... жалък плазмодий ....

От два стола накрая на земята , Цеци :)