Коментари - Скандал между министри за Военна полиция | Днес.dir.bg

Скандал между министри за Военна полиция

Вътрешният министър Цветан Цветанов се е скарал с военния министър Аню Ангелов, става ясно от стенограмата от заседанието на Министерския съвет, което се проведе вчера.

Обратно в новината

Коментари - Скандал между министри за Военна полиция | Днес.dir.bg

Коментари

Цветанов бил тъп!?А Аньо, дето се появи по средата на мисията на момчетата от врачанския батальон в Афганистан и им повдигна бойния дух, като им каза, че завръщайки се в България са безработни понеже батальона им се съкращава.Заедно с цялата Казанлъшка пехотна бригада.Дето преди няколко години я предислоцирха от Казанлък в Плевен. Тоя пък е такъв гений , че дума да няма!!

аз предлагам следното: 1. да закрят военна полиця 2. да закрят и военна прокуратура 3. да обединаит мвр и мо стхе имаме з0000 армя която ще е и полиця, както и обратното. ще храним само половината от това което е сега и ще има повече пари за здравеопазване и пенсии.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз имам предложение. Поради очевадния вакт че нашата армия не малка около 30 000 щика не ни трябва безсмислената структора Военна полиция и то с функции полска охрана . Не неормално на 30 000 да има 1200 военни полицая. изиза че на 3о военни се полага един плицай. Това е безумно скъпо и неефективно. МОЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ Е ВОЕННА ПОЛИЦИЯ ДА СЕ СЪКРАТИ ДО 300-400 ПЛИЦАЯ, А ОСТАНАЛИТЕ ЩАТОВЕ ДА БЪДАТ ПРЕХВЪРЛЕНИ ЗА ОБЩИНСКА ПОЛИЦИЯ.Така няма да се налага на военнта полиция да изпълнява функции на полски пъдар а това ще си поенме общинската полиция за която в момента няма пари. На никого не са нужно толкова много нищо смилсено неправещи военни полицаи. Това излишни хрантутници набюджета. Подкрепям и Цветанов в спора му с Анию. колкото и да му се търсят косури този път е напълно прав . Неможе да има море от закони. По този начин нищо не решаваме напротив дозабъркваме кашата.

Цветанов много добре е научил урока за краставицата и си я повтаря постоянно, браво пич!

Прави ми впечатление, че за повечето коментиращи тук не е важно какво се казва а кой го казва!?Вярно е Цветанов се дискредитира много, не бяха апартаменти,не бяха показни акции и лъжата за Шенген!Но факт е че по казуса с Военна полиция е прав.По-важно е да се приеме закон за НСО отколкото за хрантутниците от ВП.ВП е служба галеник на МО, защото подсигурява с подслушване , доноси и интриги постовете на корумпирани и недотам кадърни генерали.Тя никога не води разследвания срещу силните на деня, но падне ли генерала или полковника от власт тогава самунджиите от ВП му се нахвърлят.В цялата служба цари дух от времето на ДС цари шуробаджанащина, подлизурство и слагачество.Гафовете са много понеже е ниска квалификацията на работещите там.Странното е колко много пари се хвърлят за оборудване на една на практика неработеща служба.Те са по-добре оборудвани от бригадата за специални операции на армията и същевремено нищо не правят освен да водят смешни разследвания срещу бивши военни.Цветанов е напълно прав , че подобни хрантутници не са нужни на МВР.Може би само частта от закона , където се предвижда да ги пратят за пъдари по полетата става.Защото от тези , които работят във ВП само пъдари става! А че Бойко иска да впрегне срещу народа си силите на всички силови ведомства е повече от притеснително.

тои па ... ти маи падаш от небето...закон за нсо и нрс .....това го говорят от 1990...след 20 години положението е сащото....след още 20 пак ще е...нали ако има закон траибва да се спазва....как ще се изпалнаиват задачи които не саотвестват с този закон..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Изобщо не съм заинтересован, напротив.Мнението ми за полиграфа напълно съвпада с вашето.Просто виждам как се опитват да наложат ползването на детектора и като нищо ще стане новият хит след масовото подслушване, с което ще се опитат да компенсират разследващата си немощ.Исках да кажа, че няма закон, който да накара някой, ако сам не се съгласи, да се подложи на подобно изследване, но изглежда не съм се изразил достатъчно ясно.И понеже в парламента има достатъчно идиоти, като нищо може да си гласуват някое законче в този смисъл.Само да не забравят да го направят за всички, в това число и за другаря министър.

:)

Няма лошо във спора се ражда истината.

леле мили боже каква простотия е този човек,безспорен комплексар.Видя се,че и колегите му не го понасят в Министерски съвет,а премиера се чуди как по-мекичко да му каже да спре с простотийте.И това е вицепремиера на България в сектора,в който се решава сигурността ни и който с едно решение решава съдбини на хора!Да го освидетелствуват е най-правилното и задължително нещо,което Борисов трябва да направи.

Говориш за военния министър Ангелов, нали? Прав си, че е прост и комплексар !!!

И двамата да извадят патлаците и да се изпозастрелят!

Честит ви военнен преврат...Тиквата президент!

Този дебат недвусмисленно показва каква "куха лейка "е ЦЦ и степента, нивото на ерудираност на минист ър А. Ангелов. Той обосновано с аргументи и аналитично излага доводите си докато ЦЦ, говори много, но не казва нищо смисленно. И всички в.т.ч. и ББ подкрепят Ангелов. Показателно е за умственния багаж на ЦЦ, нали?

прав е г-н цветанов-по-малко закони-по-малко корупция! вторичните направления и клонове на едно ведомство,могат и трбва да се уреждат с вхтрешни разпоредби. трябва да се тхрси схкращение на доблиращите служби: "полиция-яндхрмерия" "кат- даи- ". общинска полиция- "паяци", може би трябва да се измислят още поделения,:" ххшове"- "поборници" и други разновидности, колко му е казва министхра на правосхдието,няма пречка да ги "схздадем...'...! наложително е всички л-служби да се оптимизират и да се увеличат изискванията кхм служителите! да се увеличат заплатите им,като се схкратят неработещите и доблираните служби! "като,че ли сме на пхрво място-по наж-малхк брож хора /на един полицаж" в ес. ниска сфективност-не вхвеждане в изпхлнение на влезли в сила ефективни схдебни пешения!време е!- още малко: току схобщиха,че самозванеца доктор -в стара загора е освободен- вхпреки,че е "работи" незаконно и схздал влошаванесхстоянието на болен гражданин"- на кого да вярваме,дами и господа... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тоя Цоцко или Цвъцко както там му беше името няма насита,сега иска военна полиция под негово ръководство за да гушне огромният и бюджет.

военна полиция???? освен да дебнат войници без шапки по гарите какво правят??

Сега ще пази и нивите...

Не се сещам дали има министър на отбраната от последните 20 години, които да не е за затвора!

Боко, моля те, не махай Цветанов. Какво ще правим без него. Господи, колко скучно ще ми бъде без Цеци! Боко, моля те, пощади Дон Цеци, ако няма хляб, поне купони да ни прави Цъки.

Това момченце недоносено откъде вади това самочувствие да дава акъли за всичко?Апаш долен,преди години ходеше с едно сиво костюмче лете и зиме и добре,че стана съветник на Борисов та малко позамогна.Хайде сега вънка,защото и Борисов ще затъне с него в изпражненията му!

не така дее, събирал е човека за апартаменти, а и на село, слагайки буркани, за да могат баба и дядо да дадат пенсиите за 100години, не му трябва костюм...

Бай Аньо призовиго под знамената този физкултурник.Той най много да е сержант от войската.Тресни му пет непоряда та да му увиснат кайсиите от стойки,а после нека пак се пъчи.Иначе срам за пагона,че къде се е чуло ченге да се дръвчи на кадъра.

Абе умник, какъв кадър е тоя пенсионер бе!? Не виждаш ли че иска да спаси задниците на верните си мекеретат от военна полиция дето са да тормозят редовната армия ине стават за нищо друго!!

Най-сетне да видим как в едно правителство се водят принципни спорове, кое, как и защо. Независимо за какво става въпрос. При тройната ламя такъв спор беше немислим. Там споровете бяха кой, какво и как да ОТКРАДНЕ. Затова и 8 г. не я започнаха магистрала "Тракия"...

Най-сетне??? Че то след малко ще му свърши мандатът на това правителство!

що не се гръмнеш?

+1

Ако беше малко по-умен щеше да знаеш,че и тук спора е за пари.Цоцко иска военна полиция да мине под негово ръководство и съответно да прибере около 100млн.лв. бюджет за нея.

Военна полиция и така нищо не върши, че и закон да и пишат!!! Уютно място за лека служба и сигурна заплата.Калпаво обучени на сбирщина комплексирани сержанти. Ако е имало свестен кадър там, отдавна е напуснал...

Това е някакъв сюреализъм нали? Някакви не можещи да си наредят думите на родния си език се препират в кой закон да запишат поредната напълно безсмислена фраза за напълно излишни органи. Ако това е поредната четка в измазването на сградата за Шенген-а - мерси, по-добре без Шенген, отколкото с още едно извинение за повече и повече органи на реда.

май някой министър много натежа на шията на Бойко и на рейтинга му. "Като камък на шия, като белег от нож, като черна шамия........

Това не е военна полиция. Военната полиция не охранява поделенията, както е по - света, Не организира пътно-комендантската служба. Не води бойна подготовка. Не провежда занятия и обучение за война. Това е една сбирщина за провеждане на политически репресии срещу армията от политическите партии на власт. не се притеснявайте те и сега Ви подслушват. Просто го узаконяват. въпроса е да се размие подслушването. Вижте само колко структури ви слушат: МВР, ДАНС, ВКР, военно разузнаване, външно разузнаване, НСО,сега е Военна полиция. Егате демокрацита. ОСТАВА ДА ВЪРНЕМ ЧЛЕН ПЪРВИ НА СТАРАТА КОНСТИТУЦИЯ и всичко си идва наред. Физкултурника ще дава оценка на армията, да бяхте спестили този срам. Но при ГЕРБерите всичко е възможно и за това сме на този хал.

Недоразумението Цветанов отдавна трябваше да освободи България от мазното си присъствие.

Какъв закон за ВП, тези тюфлеци, воглаве с министъра и "армията" от 24 000 души незабавно да се омитат, да оставят само една учебна бригада за пушечно месо(където им наредят) и това е! Така по някое време и шиптърите от Косово могат да ни завладеят, Македония отдавна е над нас! Добре е, че все пак, нашата милиция, пардон, полиция, ни пази, воглаве с чекиста с хладен ум, горещо сърце и "ЧИСТИ" ръце Цецо Вътрешния!

Първо научете граматиката-пише се "данъкоплатец" и после се изявявайте във форума.Аз лично смятам,че трябва да имаме армия,а по-малко полиция.За всичките тези години "нова власт" само за борба с корупция и бандитизъм се говори навсякъде,а резултат да виждате?В същото време само численоста на армията намаляват,а на полицията-не.

Прав е Цецо ,защо на 30 човека военнослужещи се пада по един военен полицай(30000:1200) първо трябва да се съкратят до около 300 човека и тогава да не мислят за никъкви законопроекти.А ДОРИ И ДА ОСТАНАТ 1200 ЧОВЕКА ,ЗАКОН СПЕЦИЯЛЕН ЗА ТЯХ Е БЕЗСМИСЪЛ.

Големият нос се държи сред колегите си така, както се държи пред обществото - нагло. Но носът му ще стане още по-дълъг от лъжи и ще му пречи да говори

За едно нещо да е прав министър Цветанов - не ти трябват тия тюмбелеци г-н. министър!!!Тия са научени само да пишат доноси и да слухтят!!Те и военна прокуратура са за съкращения ама сериозни съкращения.Вторите от 2 години обикалят из поделенията и всички дисциплинарни наказания на съкратени или напуснали военни ги прекарват през военните съдилища като ги извъртат от дисциплинарно наказание по Устава в престъпление от НК.Съдят бивши военни за смешни работи - примерно бивш ротен командир с наказание строго мъмрене за непочистен район (наложено от командир на поделението) се съди по НК за неизпълнение на заповед и му се иска поне условна присъда!!По този жалък начин доказват , че има нужда от тях и техния раздут щат.А че работа нямат е така понеже и армията е свита до минимум.Ако се направи изчисление, ще се види, че щата на ВП и Военна прокуратура е за мноого по -голяма армия.

За едно нещо да е прав министър Цветанов - не ти трябват тия тюмбелеци г-н. министър!!!Тия са научени само да пишат доноси и да слухтят!!Те и военна прокуратура са за съкращения ама сериозни съкращения.Вторите от 2 години обикалят из поделенията и всички дисциплинарни наказания на съкратени или напуснали военни ги прекарват през военните съдилища като ги извъртат от дисциплинарно наказание по Устава в престъпление от НК.Съдят бивши военни за смешни работи - примерно бивш ротен командир с наказание строго мъмрене за непочистен район (наложено от командир на поделението) се съди по НК за неизпълнение на заповед и му се иска поне условна присъда!!По този жалък начин доказват , че има нужда от тях и техния раздут щат.А че работа нямат е така понеже и армията е свита до минимум.Ако се направи изчисление, ще се види, че щата на ВП и Военна прокуратура е за мноого по -голяма армия.

Вместо да тръгва срещу бандитите, самата Военна полиция трябва да си оправи бакиите. Случайно или не над главата на един от бившите й шефове висял надписът: "Това, че сте на свобода, не е ваша заслуга, а наша грешка."

Цитатът е на Дзержински.

Чудесно, а дали не му е минало времето на тази сентенция или да продължаваме да взривяваме влакове в името на революцията.В 21 век сме натискаме се за Шенген, а караме със старите комунистически лозунги?? Между другото тази сентенция прекрасно говори за хората, които и се възхищават и службата, която комадват. Тъжното е че за едно нещо ще е прав Цветанов и пак онзи умник Бойко няма да е разбрал и ще обърка нещата....Каква ирония в спектакъла на некадърността, който се вихри в България по управлението на ГЕРБ.

На военната полиция не и е мястото там. Това са много праволинейни повърхностни момчета допускащи много гафове. Армията още не е реформирана. Пълно е с излишни хора с роднински навързани служители. Гаф след гаф. Докога !!!

За едно нещо да е прав министър Цветанов - не ти трябват тия тюмбелеци г-н. министър!!!Тия са научени само да пишат доноси и да слухтят!!Те и военна прокуратура са за съкращения ама сериозни съкращения.Вторите от 2 години обикалят из поделенията и всички дисциплинарни наказания на съкратени или напуснали военни ги прекарват през военните съдилища като ги извъртат от дисциплинарно наказание по Устава в престъпление от НК.Съдят бивши военни за смешни работи - примерно бивш ротен командир с наказание строго мъмрене за непочистен район (наложено от командир на поделението) се съди по НК за неизпълнение на заповед и му се иска поне условна присъда!!По този жалък начин доказват , че има нужда от тях и техния раздут щат.А че работа нямат е така понеже и армията е свита до минимум.Ако се направи изчисление, ще се види, че щата на ВП и Военна прокуратура е за мноого по -голяма армия.

Министърчета като Ангелов и Младенов трябва малко повечко да се вслушват в Цветанов и когато ги помоли да му носят вода, ако преди това не са се досетили сами!

Вие от кое РПУ бяхте?

По-добре от РПУ отколкото нагаждач от военна полиция.Тия от РПУ всеки ден са на терена и поне нещо вършат а онези от ВП освен да си пазят дбелите задници да не спаднат и комплексите да не им изчезнат друго не правят!!

Май е време някой по серт българин да стане и да изплющи на Цветан Цветан два много яки шамара. Аман вече от ината ми и интелектуалната му немощ. По-добре е да почва да мисли по реално оправдание за последните си 200к лева получил за консултации!!!

Когато в една дьржава армията е почти ликвидирана,на тази дьржава министьр на отбраната на и трябва.

създайте дебат за да злезе истината. Питайте хората в интернет , какво мислят и смятат, много, ама страшно много, господа министри сте далеч от нещата

А някои може ли да отговори какво прави военна полиция сега, като армията за 20 години намаля близо 5 пъти,всишки воиници са военнонаемни,взимат близо 8оо лева при мин.раб.заплата 240 лв. и всеки от тях се бори да си запази работата

Кой наемен взима 800 лв.? Като не си информиран, недей да говориш глупости!Ей, всеки много разбира.А и кой в БГ взима мин. заплата 240лв, ти май си луд?

Моето мнение е,че не трябва да има военна полиция,зощото ние нямаме армия,но ако се замислим по внимателно ще разберем, че и министер на отбраната не ни трябва.Стига сме хранили кибици.

Браво! Най-после някой да каже на висок глас, че юристите в МВР за нищо не стават! Едно уволнение на служител не могат читаво да мотивират, така че после да издържи в съда, да не говорим за проектозаконите, които сътворяват без дори да имат представа от мотерията, която засягат.А и фактът, че работят за такива заплати с това образование, говори по-ясно от всичко друго за тяхната "компетентност".Жалко за хората, които са принудени да работят с техните недоносчета и да чакат резултати от труда си.Сега да ги видим дали ще се сетят, че за да накарат някой служител да мине на детектор на лъжата, ще трябва първо да го вкарат като изискване в закона за МВР, защото МВР отдавна не е военизирана структура и се работи по съответния закон, а не по заповеди на министъра, колкото и да му се иска.

или "детектора на лъжата" е едно от многото джедайски мошеничества, което никъде в Европа не е узаконено, дори напротив... Защо го пропагандираш, заинтерисуван ли си или просто глупав?

Каквото и да говорят.....става дума за пари....за много пари....Всяка една самостоятелно обособена структура, засмуква определено количество пари за функционирането си. Е, проблема е...какво е количеството и кой да го управлява..

ОРЕЛ РАК и ЩУКА - няма нищо тука.

Спор между двама некадърни и прости министри.

да си дойдем на думата....

А. Ангелов е сериозен човек и професионалист. За разлика от физкултурника.

Аньо е един пенсионер дето е за изриване .От този послушко със соцзакалка нищо не става!!

Джаба Хътянина е професионалист само влизането моля...

Нищо лошо,че се карат защото за пари ще започнат да се стрелят. ЗАЩО НЕ ПОКАЗВАТЕ КОМЕНТАРИТЕ ?

ама Цецо-Ненагледен, даи 90%+жените да станеме направо военни-хем Гоце ще е щастлив и доволен, хем няма да има престъпност, хем ще си имаме армия!Ами да!! Елементарно Уотсън1

Това момче Цветанов чисто се е побъркало!Сигурно е помислило,че то ислъчват по някоя телевизия и затова е решил да се направи на много вещ.А то момчето е направо неграматно,както и по всичси други въпроси,покоито е вземал отношение.Я да прави това,което най-може-да краде,да купува апартаменти и да бяга за здраве,за да може по-дълго да си яде накрадените парички.

Много си е прав цветанов, когато търтеите от военна полиция поемат охраната на складовете, войсковите райони и другите функции, които изпълняват колегите им от НАТО тогава дядо Аньо да дава съвети за закони.Военна полиция е репресивен апарат за политически натиск върху армията и няма капацитета да се бори с престъпността.Още повече, че е комплектована по връзкарски и шуробаджанашки способ!! След щаба по отбраната тя е най-презиранат от обикновенните военни служба в армията.

Коментари - Скандал между министри за Военна полиция | Днес.dir.bg

Скандал между министри за Военна полиция

Вътрешният министър Цветан Цветанов се е скарал с военния министър Аню Ангелов, става ясно от стенограмата от заседанието на Министерския съвет, което се проведе вчера.

Обратно в новината

Коментари - Скандал между министри за Военна полиция | Днес.dir.bg

Коментари

Цветанов бил тъп!?А Аньо, дето се появи по средата на мисията на момчетата от врачанския батальон в Афганистан и им повдигна бойния дух, като им каза, че завръщайки се в България са безработни понеже батальона им се съкращава.Заедно с цялата Казанлъшка пехотна бригада.Дето преди няколко години я предислоцирха от Казанлък в Плевен. Тоя пък е такъв гений , че дума да няма!!

аз предлагам следното: 1. да закрят военна полиця 2. да закрят и военна прокуратура 3. да обединаит мвр и мо стхе имаме з0000 армя която ще е и полиця, както и обратното. ще храним само половината от това което е сега и ще има повече пари за здравеопазване и пенсии.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз имам предложение. Поради очевадния вакт че нашата армия не малка около 30 000 щика не ни трябва безсмислената структора Военна полиция и то с функции полска охрана . Не неормално на 30 000 да има 1200 военни полицая. изиза че на 3о военни се полага един плицай. Това е безумно скъпо и неефективно. МОЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ Е ВОЕННА ПОЛИЦИЯ ДА СЕ СЪКРАТИ ДО 300-400 ПЛИЦАЯ, А ОСТАНАЛИТЕ ЩАТОВЕ ДА БЪДАТ ПРЕХВЪРЛЕНИ ЗА ОБЩИНСКА ПОЛИЦИЯ.Така няма да се налага на военнта полиция да изпълнява функции на полски пъдар а това ще си поенме общинската полиция за която в момента няма пари. На никого не са нужно толкова много нищо смилсено неправещи военни полицаи. Това излишни хрантутници набюджета. Подкрепям и Цветанов в спора му с Анию. колкото и да му се търсят косури този път е напълно прав . Неможе да има море от закони. По този начин нищо не решаваме напротив дозабъркваме кашата.

Цветанов много добре е научил урока за краставицата и си я повтаря постоянно, браво пич!

Прави ми впечатление, че за повечето коментиращи тук не е важно какво се казва а кой го казва!?Вярно е Цветанов се дискредитира много, не бяха апартаменти,не бяха показни акции и лъжата за Шенген!Но факт е че по казуса с Военна полиция е прав.По-важно е да се приеме закон за НСО отколкото за хрантутниците от ВП.ВП е служба галеник на МО, защото подсигурява с подслушване , доноси и интриги постовете на корумпирани и недотам кадърни генерали.Тя никога не води разследвания срещу силните на деня, но падне ли генерала или полковника от власт тогава самунджиите от ВП му се нахвърлят.В цялата служба цари дух от времето на ДС цари шуробаджанащина, подлизурство и слагачество.Гафовете са много понеже е ниска квалификацията на работещите там.Странното е колко много пари се хвърлят за оборудване на една на практика неработеща служба.Те са по-добре оборудвани от бригадата за специални операции на армията и същевремено нищо не правят освен да водят смешни разследвания срещу бивши военни.Цветанов е напълно прав , че подобни хрантутници не са нужни на МВР.Може би само частта от закона , където се предвижда да ги пратят за пъдари по полетата става.Защото от тези , които работят във ВП само пъдари става! А че Бойко иска да впрегне срещу народа си силите на всички силови ведомства е повече от притеснително.

тои па ... ти маи падаш от небето...закон за нсо и нрс .....това го говорят от 1990...след 20 години положението е сащото....след още 20 пак ще е...нали ако има закон траибва да се спазва....как ще се изпалнаиват задачи които не саотвестват с този закон..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Изобщо не съм заинтересован, напротив.Мнението ми за полиграфа напълно съвпада с вашето.Просто виждам как се опитват да наложат ползването на детектора и като нищо ще стане новият хит след масовото подслушване, с което ще се опитат да компенсират разследващата си немощ.Исках да кажа, че няма закон, който да накара някой, ако сам не се съгласи, да се подложи на подобно изследване, но изглежда не съм се изразил достатъчно ясно.И понеже в парламента има достатъчно идиоти, като нищо може да си гласуват някое законче в този смисъл.Само да не забравят да го направят за всички, в това число и за другаря министър.

:)

Няма лошо във спора се ражда истината.

леле мили боже каква простотия е този човек,безспорен комплексар.Видя се,че и колегите му не го понасят в Министерски съвет,а премиера се чуди как по-мекичко да му каже да спре с простотийте.И това е вицепремиера на България в сектора,в който се решава сигурността ни и който с едно решение решава съдбини на хора!Да го освидетелствуват е най-правилното и задължително нещо,което Борисов трябва да направи.

Говориш за военния министър Ангелов, нали? Прав си, че е прост и комплексар !!!

И двамата да извадят патлаците и да се изпозастрелят!

Честит ви военнен преврат...Тиквата президент!

Този дебат недвусмисленно показва каква "куха лейка "е ЦЦ и степента, нивото на ерудираност на минист ър А. Ангелов. Той обосновано с аргументи и аналитично излага доводите си докато ЦЦ, говори много, но не казва нищо смисленно. И всички в.т.ч. и ББ подкрепят Ангелов. Показателно е за умственния багаж на ЦЦ, нали?

прав е г-н цветанов-по-малко закони-по-малко корупция! вторичните направления и клонове на едно ведомство,могат и трбва да се уреждат с вхтрешни разпоредби. трябва да се тхрси схкращение на доблиращите служби: "полиция-яндхрмерия" "кат- даи- ". общинска полиция- "паяци", може би трябва да се измислят още поделения,:" ххшове"- "поборници" и други разновидности, колко му е казва министхра на правосхдието,няма пречка да ги "схздадем...'...! наложително е всички л-служби да се оптимизират и да се увеличат изискванията кхм служителите! да се увеличат заплатите им,като се схкратят неработещите и доблираните служби! "като,че ли сме на пхрво място-по наж-малхк брож хора /на един полицаж" в ес. ниска сфективност-не вхвеждане в изпхлнение на влезли в сила ефективни схдебни пешения!време е!- още малко: току схобщиха,че самозванеца доктор -в стара загора е освободен- вхпреки,че е "работи" незаконно и схздал влошаванесхстоянието на болен гражданин"- на кого да вярваме,дами и господа... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тоя Цоцко или Цвъцко както там му беше името няма насита,сега иска военна полиция под негово ръководство за да гушне огромният и бюджет.

военна полиция???? освен да дебнат войници без шапки по гарите какво правят??

Сега ще пази и нивите...

Не се сещам дали има министър на отбраната от последните 20 години, които да не е за затвора!

Боко, моля те, не махай Цветанов. Какво ще правим без него. Господи, колко скучно ще ми бъде без Цеци! Боко, моля те, пощади Дон Цеци, ако няма хляб, поне купони да ни прави Цъки.

Това момченце недоносено откъде вади това самочувствие да дава акъли за всичко?Апаш долен,преди години ходеше с едно сиво костюмче лете и зиме и добре,че стана съветник на Борисов та малко позамогна.Хайде сега вънка,защото и Борисов ще затъне с него в изпражненията му!

не така дее, събирал е човека за апартаменти, а и на село, слагайки буркани, за да могат баба и дядо да дадат пенсиите за 100години, не му трябва костюм...

Бай Аньо призовиго под знамената този физкултурник.Той най много да е сержант от войската.Тресни му пет непоряда та да му увиснат кайсиите от стойки,а после нека пак се пъчи.Иначе срам за пагона,че къде се е чуло ченге да се дръвчи на кадъра.

Абе умник, какъв кадър е тоя пенсионер бе!? Не виждаш ли че иска да спаси задниците на верните си мекеретат от военна полиция дето са да тормозят редовната армия ине стават за нищо друго!!

Най-сетне да видим как в едно правителство се водят принципни спорове, кое, как и защо. Независимо за какво става въпрос. При тройната ламя такъв спор беше немислим. Там споровете бяха кой, какво и как да ОТКРАДНЕ. Затова и 8 г. не я започнаха магистрала "Тракия"...

Най-сетне??? Че то след малко ще му свърши мандатът на това правителство!

що не се гръмнеш?

+1

Ако беше малко по-умен щеше да знаеш,че и тук спора е за пари.Цоцко иска военна полиция да мине под негово ръководство и съответно да прибере около 100млн.лв. бюджет за нея.

Военна полиция и така нищо не върши, че и закон да и пишат!!! Уютно място за лека служба и сигурна заплата.Калпаво обучени на сбирщина комплексирани сержанти. Ако е имало свестен кадър там, отдавна е напуснал...

Това е някакъв сюреализъм нали? Някакви не можещи да си наредят думите на родния си език се препират в кой закон да запишат поредната напълно безсмислена фраза за напълно излишни органи. Ако това е поредната четка в измазването на сградата за Шенген-а - мерси, по-добре без Шенген, отколкото с още едно извинение за повече и повече органи на реда.

май някой министър много натежа на шията на Бойко и на рейтинга му. "Като камък на шия, като белег от нож, като черна шамия........

Това не е военна полиция. Военната полиция не охранява поделенията, както е по - света, Не организира пътно-комендантската служба. Не води бойна подготовка. Не провежда занятия и обучение за война. Това е една сбирщина за провеждане на политически репресии срещу армията от политическите партии на власт. не се притеснявайте те и сега Ви подслушват. Просто го узаконяват. въпроса е да се размие подслушването. Вижте само колко структури ви слушат: МВР, ДАНС, ВКР, военно разузнаване, външно разузнаване, НСО,сега е Военна полиция. Егате демокрацита. ОСТАВА ДА ВЪРНЕМ ЧЛЕН ПЪРВИ НА СТАРАТА КОНСТИТУЦИЯ и всичко си идва наред. Физкултурника ще дава оценка на армията, да бяхте спестили този срам. Но при ГЕРБерите всичко е възможно и за това сме на този хал.

Недоразумението Цветанов отдавна трябваше да освободи България от мазното си присъствие.

Какъв закон за ВП, тези тюфлеци, воглаве с министъра и "армията" от 24 000 души незабавно да се омитат, да оставят само една учебна бригада за пушечно месо(където им наредят) и това е! Така по някое време и шиптърите от Косово могат да ни завладеят, Македония отдавна е над нас! Добре е, че все пак, нашата милиция, пардон, полиция, ни пази, воглаве с чекиста с хладен ум, горещо сърце и "ЧИСТИ" ръце Цецо Вътрешния!

Първо научете граматиката-пише се "данъкоплатец" и после се изявявайте във форума.Аз лично смятам,че трябва да имаме армия,а по-малко полиция.За всичките тези години "нова власт" само за борба с корупция и бандитизъм се говори навсякъде,а резултат да виждате?В същото време само численоста на армията намаляват,а на полицията-не.

Прав е Цецо ,защо на 30 човека военнослужещи се пада по един военен полицай(30000:1200) първо трябва да се съкратят до около 300 човека и тогава да не мислят за никъкви законопроекти.А ДОРИ И ДА ОСТАНАТ 1200 ЧОВЕКА ,ЗАКОН СПЕЦИЯЛЕН ЗА ТЯХ Е БЕЗСМИСЪЛ.

Големият нос се държи сред колегите си така, както се държи пред обществото - нагло. Но носът му ще стане още по-дълъг от лъжи и ще му пречи да говори

За едно нещо да е прав министър Цветанов - не ти трябват тия тюмбелеци г-н. министър!!!Тия са научени само да пишат доноси и да слухтят!!Те и военна прокуратура са за съкращения ама сериозни съкращения.Вторите от 2 години обикалят из поделенията и всички дисциплинарни наказания на съкратени или напуснали военни ги прекарват през военните съдилища като ги извъртат от дисциплинарно наказание по Устава в престъпление от НК.Съдят бивши военни за смешни работи - примерно бивш ротен командир с наказание строго мъмрене за непочистен район (наложено от командир на поделението) се съди по НК за неизпълнение на заповед и му се иска поне условна присъда!!По този жалък начин доказват , че има нужда от тях и техния раздут щат.А че работа нямат е така понеже и армията е свита до минимум.Ако се направи изчисление, ще се види, че щата на ВП и Военна прокуратура е за мноого по -голяма армия.

За едно нещо да е прав министър Цветанов - не ти трябват тия тюмбелеци г-н. министър!!!Тия са научени само да пишат доноси и да слухтят!!Те и военна прокуратура са за съкращения ама сериозни съкращения.Вторите от 2 години обикалят из поделенията и всички дисциплинарни наказания на съкратени или напуснали военни ги прекарват през военните съдилища като ги извъртат от дисциплинарно наказание по Устава в престъпление от НК.Съдят бивши военни за смешни работи - примерно бивш ротен командир с наказание строго мъмрене за непочистен район (наложено от командир на поделението) се съди по НК за неизпълнение на заповед и му се иска поне условна присъда!!По този жалък начин доказват , че има нужда от тях и техния раздут щат.А че работа нямат е така понеже и армията е свита до минимум.Ако се направи изчисление, ще се види, че щата на ВП и Военна прокуратура е за мноого по -голяма армия.

Вместо да тръгва срещу бандитите, самата Военна полиция трябва да си оправи бакиите. Случайно или не над главата на един от бившите й шефове висял надписът: "Това, че сте на свобода, не е ваша заслуга, а наша грешка."

Цитатът е на Дзержински.

Чудесно, а дали не му е минало времето на тази сентенция или да продължаваме да взривяваме влакове в името на революцията.В 21 век сме натискаме се за Шенген, а караме със старите комунистически лозунги?? Между другото тази сентенция прекрасно говори за хората, които и се възхищават и службата, която комадват. Тъжното е че за едно нещо ще е прав Цветанов и пак онзи умник Бойко няма да е разбрал и ще обърка нещата....Каква ирония в спектакъла на некадърността, който се вихри в България по управлението на ГЕРБ.

На военната полиция не и е мястото там. Това са много праволинейни повърхностни момчета допускащи много гафове. Армията още не е реформирана. Пълно е с излишни хора с роднински навързани служители. Гаф след гаф. Докога !!!

За едно нещо да е прав министър Цветанов - не ти трябват тия тюмбелеци г-н. министър!!!Тия са научени само да пишат доноси и да слухтят!!Те и военна прокуратура са за съкращения ама сериозни съкращения.Вторите от 2 години обикалят из поделенията и всички дисциплинарни наказания на съкратени или напуснали военни ги прекарват през военните съдилища като ги извъртат от дисциплинарно наказание по Устава в престъпление от НК.Съдят бивши военни за смешни работи - примерно бивш ротен командир с наказание строго мъмрене за непочистен район (наложено от командир на поделението) се съди по НК за неизпълнение на заповед и му се иска поне условна присъда!!По този жалък начин доказват , че има нужда от тях и техния раздут щат.А че работа нямат е така понеже и армията е свита до минимум.Ако се направи изчисление, ще се види, че щата на ВП и Военна прокуратура е за мноого по -голяма армия.

Министърчета като Ангелов и Младенов трябва малко повечко да се вслушват в Цветанов и когато ги помоли да му носят вода, ако преди това не са се досетили сами!

Вие от кое РПУ бяхте?

По-добре от РПУ отколкото нагаждач от военна полиция.Тия от РПУ всеки ден са на терена и поне нещо вършат а онези от ВП освен да си пазят дбелите задници да не спаднат и комплексите да не им изчезнат друго не правят!!

Май е време някой по серт българин да стане и да изплющи на Цветан Цветан два много яки шамара. Аман вече от ината ми и интелектуалната му немощ. По-добре е да почва да мисли по реално оправдание за последните си 200к лева получил за консултации!!!

Когато в една дьржава армията е почти ликвидирана,на тази дьржава министьр на отбраната на и трябва.

създайте дебат за да злезе истината. Питайте хората в интернет , какво мислят и смятат, много, ама страшно много, господа министри сте далеч от нещата

А някои може ли да отговори какво прави военна полиция сега, като армията за 20 години намаля близо 5 пъти,всишки воиници са военнонаемни,взимат близо 8оо лева при мин.раб.заплата 240 лв. и всеки от тях се бори да си запази работата

Кой наемен взима 800 лв.? Като не си информиран, недей да говориш глупости!Ей, всеки много разбира.А и кой в БГ взима мин. заплата 240лв, ти май си луд?

Моето мнение е,че не трябва да има военна полиция,зощото ние нямаме армия,но ако се замислим по внимателно ще разберем, че и министер на отбраната не ни трябва.Стига сме хранили кибици.

Браво! Най-после някой да каже на висок глас, че юристите в МВР за нищо не стават! Едно уволнение на служител не могат читаво да мотивират, така че после да издържи в съда, да не говорим за проектозаконите, които сътворяват без дори да имат представа от мотерията, която засягат.А и фактът, че работят за такива заплати с това образование, говори по-ясно от всичко друго за тяхната "компетентност".Жалко за хората, които са принудени да работят с техните недоносчета и да чакат резултати от труда си.Сега да ги видим дали ще се сетят, че за да накарат някой служител да мине на детектор на лъжата, ще трябва първо да го вкарат като изискване в закона за МВР, защото МВР отдавна не е военизирана структура и се работи по съответния закон, а не по заповеди на министъра, колкото и да му се иска.

или "детектора на лъжата" е едно от многото джедайски мошеничества, което никъде в Европа не е узаконено, дори напротив... Защо го пропагандираш, заинтерисуван ли си или просто глупав?

Каквото и да говорят.....става дума за пари....за много пари....Всяка една самостоятелно обособена структура, засмуква определено количество пари за функционирането си. Е, проблема е...какво е количеството и кой да го управлява..

ОРЕЛ РАК и ЩУКА - няма нищо тука.

Спор между двама некадърни и прости министри.

да си дойдем на думата....

А. Ангелов е сериозен човек и професионалист. За разлика от физкултурника.

Аньо е един пенсионер дето е за изриване .От този послушко със соцзакалка нищо не става!!

Джаба Хътянина е професионалист само влизането моля...

Нищо лошо,че се карат защото за пари ще започнат да се стрелят. ЗАЩО НЕ ПОКАЗВАТЕ КОМЕНТАРИТЕ ?

ама Цецо-Ненагледен, даи 90%+жените да станеме направо военни-хем Гоце ще е щастлив и доволен, хем няма да има престъпност, хем ще си имаме армия!Ами да!! Елементарно Уотсън1

Това момче Цветанов чисто се е побъркало!Сигурно е помислило,че то ислъчват по някоя телевизия и затова е решил да се направи на много вещ.А то момчето е направо неграматно,както и по всичси други въпроси,покоито е вземал отношение.Я да прави това,което най-може-да краде,да купува апартаменти и да бяга за здраве,за да може по-дълго да си яде накрадените парички.

Много си е прав цветанов, когато търтеите от военна полиция поемат охраната на складовете, войсковите райони и другите функции, които изпълняват колегите им от НАТО тогава дядо Аньо да дава съвети за закони.Военна полиция е репресивен апарат за политически натиск върху армията и няма капацитета да се бори с престъпността.Още повече, че е комплектована по връзкарски и шуробаджанашки способ!! След щаба по отбраната тя е най-презиранат от обикновенните военни служба в армията.