Полицията задържа опасен крадец при операция М.И.Л.Е.В.

При специализирана полицейска операция М.И.Л.Е.В. (Мастит Измамник Лицемер Е Вреден) е задържан 25-годишният Звезделин Методиев – активен представител на криминалния контингент - за кражби на автомобили и вещи и части от тях, съобщи МВР. Името "Милев" съвпада с фамилията на съдия, пуснал Методиев под домашен арест преди няколко дни.

Обратно в новината

Коментари - Полицията задържа опасен крадец при операция М.И.Л.Е.В. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато в МВР се назначават парашутисти и нивото им на образованост е като на шефа им - даскал по физическо... НЯМА ДА ИМА ГОДНИ ЗА СЪДА ДОКАЗАТЕЛСТВА И НЯМА ДА ИМА НИКОЙ В ЗАТВОРА!

Името на операцията е "шедьовър" от съчинение на първокласник. Можеха да измислят нещо по-адекватно на ситуацията като: Малкият Измамник Ли Е Виновен

напрежение, тревожност ... човека изкрал сумати неща и сега се тревожи ами семействата които е ущетил дори при някой може да е създал конфликт и т.н. какво за тях. Ейййй по добре си направете едно отделение "Грижа за престъпници" поне да си знаеме не да се лъжем в очите.

Поздравления за министър Цветанов за непрестанното и непреклонно изкореняване на престъпността, завещана от десетилетията комунистическо робство! С всеки изминал ден живеем по-сигурно и по-спокойно във възраждащата се под грижите на управлението на ГЕРБ България! Гордеем се с вас!

Хайде сега пък и ти... По-добре си заживял бил ... Колко ли сте такива-и дали изобщо ви има бе ??? А и защо ли си мисля , който си е бил добре (и с малко "напъване " е изкарвал много)- винаги си е бил си е добре- който е разчитал на честен труд- само е "преливал от пусто в празно"...- трудил се е градил е - и накрая схемите със измислената Световна Финансово-Икономическа Криза- му е преместила паричките и средствата които е заработил и създал- в джобовете на родните олигарсите-герберасти.... Така , че ти май с честен труд никога не си бил добре- а и изобщо явно никога не си бил и зле- за да знаеш кое как е ... Коментарите са ти лишени от смисъл- и са вредни за хората- подлъгват с първичност и простота- а са си най-просто казано- ПРОСТАШКИ...

Какво прави един крадец опасен и не са ли всички крадци опасни и ако е така защо сте написали че този е опасен при положение че не изпъква с нищо освен с тъпотията си дае го хванат 19 пъти? Не е ли по-опасен Цветанов който въпреки че го хванаха с 6 апартамента, купени с пенсията на тъща му евентуално разбираш ли, си се мота на свобода и продължава да наглее и няма никакво намерение да съдейства както тая мангуста от снимката?

Кой ще обясни на Цветанов, че домашен арест се изпълнява от МВР. Защо МВР са допуснали по време на тази мярка лицето да излиза. Има ли наказани полицаи за това?

Трябват законови промени. Защо още на са приети промени които да ЗАБРАНЯВАТ пускането от ареста под каквато и да е форма на лица с повече от няколко висящи дела или рецидивисти? За "болните" арестанти не е проблем да се спретне по едно "арестантско отделение" в болниците в областните градове. Това няма да струва скъпо, а бандитите ще са на сигурно място. За "престоя" в болницата естествено арестанта трябва да си плати. Така те сами ще си правят сметката къде да стоят. Крайната цел е бандитите да са по арестите или по затворите, изолирани от обществото. Като се поприберат бандитите по арестите и веднага ще се забележи намаляване на броя на престъпленията.

Ами господа от ГЕРБ вие сте на власт,имате все още мнозинство,прекарайте закон за отговорност на съдиите.Щом има 19 присъди и пак е на свобода с него да лежи и съдията,който го е пуснал на свобода или на българина най-му тежи като му бръкнеш в джоба.Одрусай го с едногодишна заплата и тогава да видим как ще тълкуват законите.А относно рецидивиста какво да говори,за такива трябва да има Белене,но не само за тях,а и за всички крадци от престъпния ни преход!

Аз лично бих подкарал жена ти.

Много готено ще е ,ако законът бъде прекроен така,че заедно с циганина-престъпник, бъде арестуван и съдията,който го е пуснал на свобода!

Ами защо не доктора бе вуйчо със "Х" отпред.? Нали ако съдията остави болен в ареста оня утре може да съди държавата в Страсбург ??? Питай докторчето защо го е писал борлен? За няколко мизерни левчета или за нещо друго????

Напълно си прав. Съгласен съм с теб.

..типи4на циганска па4а

Е па пуснале сте го, щото нещо ТЪЩАТА го е накарала ...дъ дъ дъ

Виждам, че ъндърграундът много се активизира ? Да им подарим по един трактор , за да орат нивите с него ? Ако някой от тях не знае как се кара трактор, да се обърнат към Гоце ?!

Следващата велика операция е кодовото наименование ГОВНЯР - гербераст.отвратителен.Вифаджия.Назначен. за Ярък. Ръководител.

За спинозен сте прекалено много развълнуван! Успокойте се, по-изи, че с вашата диагноза не ви остава много.

ти да не се припознаваш в абревиатурата ГОВНЯР

Дали пък не си сбъркал думата ЯРЪК - може би си имал предвид ЯЛОВ

Родната милиция проведе страшна операция - гепи квартален крадец на коли с обща стойност няма и 10 бона. Айде още една значка от сикрет сървис, още две седмици екскурзия за награда в щатите.

Да попълним азбучния буквар: Циничен Вредоносен Евтин Тъпанар Авантаджия Неграмотник Овчеглав Въртогъзец

А пък братя Галеви си направиха операция Ц.Е.Ц.О Цецо Еж ни Цървулите Отиваме си !

На тоя джамбазин, присъдата му е изписана на лицето - обратно на топло. Да не се харчат пари.

Баси тъпата държава дет живеем в нея, след като за залавянето на един въшлив мангасар се мобилизира целият ресурс на МВР, че и си кръщават акция на него, че и се хвалят пред всички медии, защото са го хванали !!! БРАВООО ЦЕЦКО, днеска един крадец, утре един крадец и така за 150-200 години ше ги изловиш всичките !!! Само не знам, дали веднъж ше видим да хванете некой дето е откраднал милиони и е изпил кръвта на бедната ни държава, що не арестувате Гриша Ганчев бре или Васил Божков или Тимаджиите дрисльовци такива !!!

Интересна абревиатура.

Добре де, ето ти друг пример : Съдия Милев - авторитетен, представителен,солиден ... какъв да е един БеСеПашки съдия - МАСТИТ ще да е, да не би да е ЛУД. С кое точно , от двата ми коментара не си съгласен? А това дали съм възкръснал - Слава на Бога , още не ми се е случвало. Знае ли , човек!?

Ц.Щ.Б.Н.О.Х ЦВИНОКИО ЩЕ БЪДЕ НАЕ..Н ОТ ХАМСТЕРА

Обновиха новината и както обикновено се оказа че ЦЦ превантивно вика срещу съдиите които скромно отговориха на гръмките му слова с това че изпълнението на предписаната от тричленния съдийски колектив мярка за неотклонение е ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА ПОЛИЦИЯТА и го смъмриха че ПАК ПОЛИЦИЯТА е заявила само ЕДНА кражба за обвинение и както обикновено пак полицията е забравила за този случа още на 14 ноември миналата година. Айде пак да питам защо въпросният, па макар и криминално проявен, е задържан днес и защо се е налагало провеждането на мащабна акция или ЦЦ пак хвърля прах в очите за да прикрие това че не могат да се справят и с кражбите на автомобили както стана ясно от полицейски изявления през последните дни. И когато някой прави акции вместо всекидневно да работи според длъжностната му характеристика това означава само че са го хванали в издънка и сега с ентусиазма си се мъчи да прикрие щетите от професионалния си мързел.

хаха като и да смените заглавието и снимката за всички е ясно, кой е мастития вреден измамник и лицемер и той се казва Цвърцко с шестте апартамента! А тоя от снимката ми прилича на най-обикновен мангал...

Този от снимката си изглежда изпечен престъпник,а мангала си ти,защото само един слабоумен мангал може да напише толкова тъп пост,като твоя!

Отново най- настоятелно моля МВР за описаното в мой коментар шарено котле ( нерегистриран )18.01.2013 11:30;) Все пак, става въпрос за особено големи размери- над 40 милиона евро, поради невнасянето на 20 лв. държавна такса:) Така и така прокуратурата, в противоречие със ЗСВ, е подчинена на изпълнителната власт, нека сега изпълнителната власт докаже безпристрастността си по казуса"Корал" чрез бургаската прокуратура;)

Съдът разпорежда домашен арест, който полицията трябва да изпълн за подсъдимия. Не е кой знае колко по-различно от другия вид арест. И в двата случая полицията е отговорна за изпълнението на мярката. Значи полицията не си е свършила работата по охраната на подсъдимия, а прехвърля топката на съда. Ако някой избяга от ареста, сигурно съдиите пак ще са виновни!

на стражари и апаши. Но един ден този от влака ще се натъкне на здравомислещ с пищов в ръка, който може веднъж завинаги да му отсъди заради вашите игри.

Това със "задържането" не е новина. То като гледам вече 19 пъти е "задържан". Барем задръжте с него и съдията и ги турете в една килия поне за 24 ч. - пък на сутринта ще видим. Може поне съдията веднъж завинаги да се е излекувал от необяснимата си милозливост...

Въпиющо си НЕГРАМОТЕН !!!!! Чети /ако можеш / и тогава коментирай !!! Помисли /ако можеш/ , защо доктора го е изкарал болен ??? Сега разбираш ли бе вуйчо с "Х" отпред ???

Пуснете го този крадец, че червените кратуни направо инфаркт ще получат като задържат някой измамник! Ще се разчекнете, бе, позитански ратаи!

Вашето психическо състояние има точно латинско наименование, моля обърнете се към най-близката психиатрична клиника.

Направете един затвор на болница и като си вадят свидетелства че са болни, ги вкарвайте в този затвор. Така ще отпадне нуждата да се въвличат и доктори в измамни схеми.

Да бе, и кога успяха да сменят снимката! И ето лешоядите гербери, те налетяха. Радой имаше една епиграма за дрисльовците герберчета) "НАД БЮСТА МУ СЕГА ИЗВЪРШВАТ (ГЕР) ПТИЦИТЕ, ТОВА КОЕТО ВЪРШЕХА КРИТИЦИТЕ"; отрицателните коментари и вот, са преброяване на дивите гербери! Дерзай

Няма да спра да повтарям, че не тези кражби на коли и вещи от домовете са важни... Това са дребни престъпления... Вредни за обществото ни са кражбите на високо равнище - десетки и стотици милиони, ограбването на националното богатство, ДДС измамите... По тези неща трябва да се работи, а не че някакъв пикльо задигнал една, две, пет коли...

Ака за теб да ти оберат апартамента, пребият на улицата, откраднат колата, узнасилят жената е дребно нещо то за стотици хиляди българи не е.

Мастит измамник, пък и лицемер?!?!? Боже, Боже колко прост народ и мъка има по света............

Че и заглавието смениха,защото се усетиха че хората са се зарадвали ,че оня който беше на снимката е задържания

Маститът е неприятно усложнение в следствие от кърменето. Въпросът е, кого е кърмил мастития Милев, или мастития Методиев, или самият мастит Цецо?

Цветанов има една стара народна поговорка която гласи"Не постъпвай с другите така,както не искаш да постъпват с теб". Явно не си даваш сметка,че само след няколко месеца с твоето им,прякор,както и на твоите близки ще бъдат озаглавявани операции от всякакъв калибър.Тогава няма да имаш никакво право да се плакваш

Можем още отсега на започнем да измисляме имена на операцията при която ще арестуват тиквата и цвъки

Тоя мургав Звезделин, явно е от контингента на БСП. Само при социалистите има толкова нагли крадци и такава съдийска защита.

Предлагам МВР да нареди на подопечните си прокурори от бургарската прокуратура образуването на прокурорска проверка по казуса "Кора"', която да получи името "Н.И.К.О.Л.О.В." - "Няма И Капка Осъждане на Лобисткото Обкръжение на Величията", като се изиска служебно от ВАС ОПРЕДЕЛЕНИЕ 13141 София, 10/17/2011 Второ отделение по адм. дело 12859/2011., както и самото адм. дело 12859/2011. и се приложат като пиусмени доказателства по образуваната прокурорска преписка;)

Съжалявам за грешката - казусът "КораЛ"

полицейска операция М.И.Л.Е.В. (Мастит Измамник Лицемер Е Вреден) ахахахахаха направи ме разбиват, кой им измисля тези хитроумни и палави имена? Искам да ми кръсти детето тоя образ

Въпросният М.И.Л.Е.В е точно такъв - авторитетен, представителен, солиден ... какъв да е един БеСеПаш с 19 присъди - МАСТИТ ще да е, да не би да е ЛУД?

светна ми. Кратуната мрази съдите поне по две причини- поради некадърно и нескопосно събрани доказателства от МВР дела завършват без присъди или се отлагат многократно. Това ИЗОБЛИЧАВА НЕКАДЪРНОСТТА на МВР, ерго него. От друга страна съдите са хора образовани, да завършиш право не е като за завършиш за физкултурник- където и в т. нар. Спортна академия, която не блести с интелектуални качества, си е последната по стойност специалност. Завист, амбиции и злоба. Ама му остава още половин година и после право при Темида.

Сещам се за стария виц, според който Учителя на Боко и Станко Тодоров увеличили порциона в затворите, а оставили порциона в студентските столове същия. Та време е мисля да се коригира порциона в затворите.

Симпатяга. Колко ли се е смял на лекарската експертиза- да спи повечко и от време едно ЕКГ да му се прави, после малко чиш и какпка кръв за анализ.

Браво - напълно подкрепям подобни операции ! Подкрепям и кръщаването им на съдии - нека всички да знаем имената на продажните мижитурки в тоги, които ни тровят живота, като пускат на свобода подобни боклуци ! Подобни акции с адекватни прокурорски намеси би трябвало да доведат до ефективни присъди и намаляване на престъпността !

Вуйчо ! Отпред със "Х"?! Защо не кръстят операцията на името на ДОКТОРА , който е написал в медицинското заключение , че лицето е много болно.? Какво да направят съдийте , да го оставят в ареста и после този бандит да съди България в Стразбург ??? Защо Цвъцко не потърси обяснение от корумпираните медицински лица??? Не се досеща или ....????

БИ ТРЯБВАЛО.... НО - ЗАЩО НЕ СЕ ПОЛУЧАВА- ОБЪРНИ СЕ КЪМ ИДОЛА СИ- БАНКЯНСКАТА ТИКВА- ДА ТЕ СВЕТНЕ - В КОЙ , В СЕДМИЯ ИЛИ ДЕВЕТИЯ МАНДАТ - ЩЕ СЕ ЗАЕМЕ СЕРИОЗНО С ЛОВЕНЕНТО НА ПРЕСТЪПНИЦИ-АМА НЕ КЪДЕТО И ДА Е И КАКТО И ДА Е - АМИ ПРИ ИЗВЪРШВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО-И ОТ С ДОКАЗАТЕЛСТВА..- ТА ТОГАВА -КАТО ПУСНАТ "ПОРЕДНОТО МУТРЕ"- ДА ИМ СКОЧИМ И НИЕ И ВСИЧКИ НА СЪДИИТЕ... А СЕГА- СЕГА САМО СИ ЧЕШЕМ ЕЗИЦИТЕ -И СЕ ПРАВИМ НА ВЕЛИКИ..-

Абе форумни глупаци, що преди да коментирате дадена новина не вземете да прочете малко. Сидята пуснал тапанара се казва Теодор Милев, и затова операцията се казва М.И.Л.Е.В. - я поровете малко в интернет за този съдия във Великотърновския съд! Ще ви опадат косите от това което ще прочетете... но... важното е да плюете... заслужавате си да живеете в мизерия.

Ако има закон за неприкосновеност на частната собственост и правото на ползване на оръжие при нейната защита този щеше да достигне най-много до 5-та присъда.

Браво Цецо! Няма вече Трактори, Килъри, Нагли, Октоподи, Галеви , магистрални джамбази и други подобни БеСеПаши. След като, червените койоти вият на умряло, значи има резултат. Народа е с теб и те подкрепя! Днес Цветанов има подкрепата на най - добрите Служби за Сигурност в света. А Румен Петков имаше подкрепата -само на Галеви и Гоце. Мачкай Цецо - народа винаги ще е с теб.

Колега, ако позволите да отбележа, вероятно през 44-45г. по същия начин народът възторжено е приветствал Скравена и Белене, само дето не е имал Интернет, чрез който да огласи безмерния си възторг.....Но, аз като един "червен койот", какво ли се намесвам....

Грешиш! Не беше така! Народът беше наврян в миша дупка.Мога да ти разкажа такива страхотии, които комунистите вършеха,че ще се потресеш.

Нещо не разбрах с какво са виновни комунистите - МВР е на герб, съда е на герб, прокуратурата пак е на герб - този 22 годишен пикльо дори не е роден по времето на комунистите но за дебили като теб винаги комунистите са виновни ? Мисленето не ти се отдава - нали злобно и безпомощно хейтърче ?

Там,където е минал комунизмът,а у нас не само е минал,а е и вилнял като червена чума,няколко века след това и трева няма да никне.

Точно пък Галеви треперят от ужас като си помислят за цвъцко, докато си пият коктейлите на някой плаж в Тайланд...Защо ли всички гербери са такива идиоти?

Въпросът Ви очевидно е риторичен.

това ли е Милев?

А....защо ли не съм изненадан от обновената информация по новината.....Както и предположих преди няколко часа, Милев е съдията, разглеждал мярката....Но, както винаги напоследък става, последващата информация поставя Цвъки отново в небрано лозе.....Толкова ли няма един качествен юрист в министерството, който да огледа в цялост дадения случай и да му издиктува какво точно да каже и какво да не казва....И как след толкова издънки тоя човек не разбра, че така не става работата....То си е вярно, че тия плещения хващат дикиш пред Бай Иван от Горно Нанадолнище, особено като седи пред телевизора с ракия в ръка, ама накрая и Бай Иван ще разбере, че всичката ни пара пак е у свирката.....

Обикновено един юрист се обосновава с данните, съдържащи се в книжата по делото.Останалото са недоказани твърдения.

Акцията за ПОРЕДНОТО МУ ЗАДЪРЖАНЕ е струвала НЕ ПО-МАЛКО от 1 млн. лв. Предлагам сумата да се събира толкова години, колкото е необходимо, от възнаграждението на съдиите, които са го пуснали! Заплатите им вече са такива, че за 10-ина години ще ги съберат!

Д МУ ОТРЕЖАТ РЪЦЕТЕ И ДА ГО ПУСНАТ!!!