Караянчева: Нито един онкоболен няма да остане без лечение

Няма да има нито един онкоболен, който да остане без лечение, заяви по Дарик председателят на Народното събрание Цвета Караянчева.

Обратно в новината

Коментари - Караянчева: Нито един онкоболен няма да остане без лечение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Пекин съм, в Пекин съм!

Като слушам как всички ги псуват, се чудя кой ги избра?Как с тази си редизборна програма спечелиха за нез нам кой път?Предлагам гласувалите за герб да бъдат афиширани, не е трудно, те следят кой как гласува, а после, ако някой от семейството им се разболее, да не бъде лекуван.На избирателите им искам да кажа.

Мижи да те лажем!

Тая ухилена витиевата пача честно си признавам, че не я знам каква е - що е, а и не ме интересува, че те нашите министърчета и шефчета на агенции ги връткат както аз халбите бира, обаче силно ме интересува дали същата ще поеме лична отговорност следвашия път, когато поредният онкоболен осъди изтакованата държава, че са му/ѝ спрели лекарствата, за които иначе се бият в гърдите, че осигуряват.

Абе, Караянчева ,защо бягате в чужбина да се лекувате? Лекувайте се в България с лекарствата ,които предлагате на народа!Чакам отговор!

А бе шони за трошене на пари или за лекуване говориш. Нема ги лекарствата и иновативните методи на лечение. Иначе знаем...химиотерапия ...до гроб

мръсно партийно куче, "лай куче, лай"...й казал стопанина на партията и тя оттогава не спира да лае

Стига ни я показвахте тази жена. Визията й говори повече от казаното...

След като прати китайската столица Пекин във Виетнам бе избрана за председател на НС.

Да се обеси. - не да се помилва. Няма да има нито един онкоболен, който да остане. без лечение.

Караянчева, ако не си разбрала, въпросът е не дали болните ще бъдат лекувани, а КОЙ ще плаща. Вашата партия позволи на здравната каса да не поема разходи за определени лекарства. Държавният бюджет бе приет без такъв ангажимент. Тогава КОЙ. Ти, Ананиев и Бойко ли? Щото не знам той колко е платил за лечението на майка си, ама аз за лечение на моята "цаках" извънсистемно "някакви си" 10 бона. Ама не преди години, когато не знам кой е бил на власт, ами преди 6 месеца, когато управлявахте вие.

женицата нагла ни казва в прав текст - ние ще си назначим наши хора в една комисия, те ще взимат хиляди левове заплати и ще имат една единстване задача - да решават кой е наш и кой не е наш и съответно нашите ще ги лекуваме а не нашите да духат.

Караянчева личнобли щв следи кой болен е без лекарства, няма таква демагогия м....ръсници

Еййй нагли свине бе...не спряхте да лъжете....то хване ли те грип вече нямаш шанс, пък камо ли да си онкоболен....но пачата си говори

ега си самодоволно усмихнатата крава ,да те хване рак на вимето.

И морфина да не ти помага, КУЧКО ГЕРБЕРСКА!!!!

ще ги лекува?!? И да попитам и нея и тартора и бойко знаят ли какво значи молекула?!? И друго..как така все те като говорят народа никога не ги разбира и се налага допълнително да ни казват какво били искали да кажат?!? Ами да вземат малко да се ограмотят и да започнат да говорят на български, за да се разбираме!

Ако мине , без да има пръски кал по мутрата на Мутрата.

Единственото нещо което може вече да накара българският народ да се почувства сунерен е , че шутове го забавляват , извинете , управляват , а както е известно от историята обичайно е суверенът да си има шутове.

Съжалявам ги нещастните гербаджии! За пореден път бай хой ги унизи! Сега ударно ще отстояват точно обратното, за което се дърлиха напразно! Е, наистина няма такава държава!!!!!! На първо място сме по тикви!!!!!!!!! Тука всички парле ву франсе!!!!!!!!!!

Уй, Уй!

А защо не го приехте в закон. Някой иска да се прави на Господ и еднолично да решава кой ще живее? Боклуци!

"Няма да има нито един онкоболен, който да остане без лечение". Само, че ще се лекуват с медикаменти които ще ни дадат фирмите за експерименти безплатно, а комисионите които дават тези фирми за експерименти ги прибраха някой от ГЕРБ. За това беше и панира с плащането на нови лекарства, но те бяха използвани вече някъде и имат ефект, а тези сега ще се ползват върху болните в България като опитни животни. За това беше ветото, но никой не смее да го каже публично, защото веднага ще го пратят в съда и той съответно без доказателства, не може да го докаже. Точно това твърди тази "ПАТКА" и министъра го каза в пряк текст, но не каза начина по който ще се лекуват болните. Кой ще ги съди тези? Не чакайте някой корумпиран съдия да ги осъди, а народа трябва да ги измете тези продажници!

Кретени!

ГЕРБЕРАСТИТЕ НАПРАВИХА СУПА ОТ БЕЛИ ЛЯСТОВИЧКИ :)))

На Цецо Химлера, като му дойде "осмокрачето", тогава ще стане ясно всичко. Цецко ще е ... и тогава Ни Блиндирани коли, ни Апартаменти, Ни Милиони. Защото Болестта не се интерисува от Банкови Сметки. ------------- Цецо е Наред и му личи по физиономията - Не е Здрав, ни като Човек ,ни като Здраве.

Всяка дума на тая е лъжа!

Караянчева, Твоето "Светло +ъдеще" ще надмине и Нашите най-тъмни Помисли в Живота Ни, с Милиционерите.

Има ли кой да вярва на тая голяма бяла птица.

.....патица.

Не знам откъде ви събраха , но наглоста и простотията ви застрашава да превърне държавата ни в пустиня. Като няма да остане нелекуван никой онкоболен , защо приехте закона?Вие всички сте вредни за България. Дано ви се случи това което мислите за народа.

Айде скоро лечение да се наложи за всички управляващи, а още повече да ги боли и за най-близките им. Хайл за поредния

Абе герберски случайняци , като пазарувате молекули , рестото на атоми ли ви го връщат ?

Няма да има вярно е. ГЕРБ ги хоспитализира в Орландовци повечето завинаги.

ЧАША ЛИПОВ ЧАЙ СЪЩО Е ЛЕЧЕНИЕ ЗА ОНКОБОЛЕН МА КАРАМУТРОВА :)) ... А АКО ТИ СЕ СЛУЧИ НА ТЕБ , ГЕРБ - СИК ЩЕ ТЕ ПРАТЯТ В ГЕРМАНИЯ :))

Това нещо го е разбрал още храбрия войник Швейк по време на Световната война. В болницата него и подобните му са лекувани през ден така: един ден аспирин и клизма, а на следващия хинин с клизма/ И за нашите онкоболни ще бъде осигурено подобно лечение, докато богоизбраните ще получават адекватно такова в правителствена болница и то без да чакат одобрение за молекула. Всъщност, какво беше това нещо молекула г-жо Караянчева?

Менда Молекулата ще ги вика от кулата, а Цеца ще ги разтрива. Лечители да ти види окото в тоя ГРОБ.

Селянка....

болните, бедните и безработните защо не вземете да ги пратите в концлагер

Много неподходяща за темата снимка на безгрижен човек! Моя приятелка си отиде от тази страшна болест и когато ми разказваше как "лекуват" болните, косата ми настръхваше. Моля се никога да не се наложи нито на мен, нито на хората, които обичам, да се случи. Да питам госпожата защо след като според нея на всеки се обръща подобаващо внимание, хората, които имат средства, заминават да се лекуват в чужбина? Защо изпращаме SMS-си пак за лечение в чужбина? Ако всичко е както тя твърди, дали ще е така?

Простите невежи комунисти. Това се отнася за другарката цвета караянчева от село мамарчево, ямболско, нали така, дай да се разберем, защото ако не си наясно, аз да те светна коя е цвета. баща й караянчев е върл комунист, багерист, от бедно семейство, ведомствен апартамент от предприятието на баща й, а той много мързелив , а това масово се говори, много ясно, че бедняците, няма как да са заможни, но тъй като е била млада и е харесана от цветанов и т.н. и т.н. народа гласува МАЖОРИТАРЕН ВОТ / българи, турци, помаци, цигани за ВЕЖДИ РАШИДОВ през далечната 2009, а не за НЕЯ, но Рашидов стана Министър и тя ... мързелив баща, а тя мърла, проста , които я познават я описват, а сега дясна , в дясното пространство , кои трябва да са богатите преди 1944, но на 37години цвета, цветанов, И по-малко да лае казва народа тук, че още ще има да й се изкарва от кирливите ризи на семейството й, ходила и завършила задочно, идваше , отиваше и се смее, пие от веселите хапчета, рошковица, а сега прическите й са от 200 лева, благодарение на веждичката, И СЛАВИ ИСКА МАЖОРИТАРЕН ВОТ, на ти Слави мажоритарен вот, за доказателства, дано ни четеш и започнеш да я имитираш тази звезда ЦВЕТА-на, А относно онкоболните - ИМЕННО ТЯ РАЗБОЛЯ В ГРАДА НАРОДА, сдс... и тя !

Имайте милост към това нещастно дете Бойко Методиев Борисов, той е бил жертва на комунистическия режим и това се отразило на неговата психика, превърнали са го в болен шизофреник, отявлен нарцистичен простак и ревностен радетел за човешки добрини. Тяхната партия ме караше да ходя с червена връзка. Тяхната партия насила ме караше, те ми опорочиха детството. Това са думи на българския премиер Бойко Борисов. Опороченото детство на българския премиер, разбира се, не е единствената травма, която му е била нанесена от комунистите. По-късно, като юноша, той е станал комсомолски секретар. Отново насила. А младостта му е била опорочена от насилствено членство в БКП и насилствено учене в милиционерската школа в Симеоново. Мъките на Бойко Борисов обаче не са свършили с падането на комунизма. Както знаем, след промените той е бил принуден да напусне МВР, защото не е искал да напусне БКП. По този начин се оказва, че тяхната партия така здраво е опорочила детството, юношеството и младостта на Борисов, че той дори не е искал да я напуска. Мръсните номера на комунистите спрямо Бойко Борисов обаче не свършили с падането на комунизма. По време на прехода тяхната партия принуждава нашия премиер лично да охранява сваления комунистически диктатор Тодор Живков и да му разтрива ушите сутрин, обед и вечер. Така, опорочаването на живота на българския премиер продължава с пълна сила. Стига се дотам, че Бойко Борисов присъства лично на откриването на паметника на Живков в Правец, което вероятно е било кулминацията на унижението и принудата за една истинска жертва на комунизма...

Когато нещата се сведат до молекулярн ниво или превъплащенията му в едноклетъчни създания , изпъква ГЕРБ.

и бсп не падат по долу, амеби и чехълчета са

минусите не знаят какво това, зелени еуглени са

Да Пекинвиетнамчева ,знам лечение от което ефект няма е нещо като Пекин във Виетнам. същност много ми додеяхте , няма ли да се разкарате вече или ви е нужна подкана?

Разбира се, Цв. К. Но за вас лекарствата ще бъдат едни, а за хората - други. Същото както коледните бонуси и ред други привилегии.

Малко като лозунга от едно време... Да не оставим нито един пациент да умре без лекарска помощ...

Данчето от Самоков като малка е падала от магаре. По-късно е удряна от трифазен ток. Лекувана е в Дома за недъгави жени в с. Тамарино, общ. Тунджа, обл. Ямбол. Там по същите причини са лекувани: Десислава Атанасова, ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА, Ирена Соколова и Снежана Дукова от ГЕРБ... Върху тях пробвахме различни форми на лечение, от гумен чук до мощни медикаменти. Резистентни са и това не им помага... Подробности да не изброявам, цензурата не ми позволява... Между другото, Домът държи ВИП-стая и за Цецка-стругарката... Жените в този Дом имат пълна заетост. Правят дървени щипки, макар за тях да няма пазар. Това казва директорът на това лечебно заведение, д-р Кожухаров.

Кой от какво е лекуван не знам ама за загубенящина докарваща такива като тебе до тролска тояга лечение няма.

кaква е тая ацетонлийка, дето я джаркаш? Време е да преминеш на инжекции, явно хапчетата не ти действат, а и дразнят стомаха ти... Поздрави, доктор Стефанов.

Как не я е срам тази кокошка?! Как може да говори такива недомислени глупости?! Това е направо гавра с нещасните и болни българи! Позор за нея! Защото какво значи, че нямало да остави нито един онкоболен без лечение? На онкоболните не им трябва просто някакво лечение, а ЕФЕКТИВНО лечение! И тази селска кифла, за да се отчете, че има лечение, може и такова с аспирин да му предложи - зер все е лечение, Но този онкоболен с такова "лечение" бързо ще си отиде! За съжаление капацитетът на всяко лекарство за онкоболни не след дълго се изчерпва и тогава тряба да се замени с още по-ново и по-силно! А тогава как ще стане това като тази и цялата им партия ГЕРБ въведоха мораториума за новите лекарства?! Това значи задължително обричане на СМЪРТ за всички онкоболни! А ако на същата тази госпожа се наложи тя самата да се лекува за такова заболяване, няма ли да вземе ТОГАВА да мисли по-иначе? ПОЗОР!!!

абе, я първо Баце ви, патологичния "убавец" да ни доразкаже, как точно е закупил за отааадвна починалата си майка, молекулата, която тогава още не е била изработена и която се прилага в онкомедицината едва от 5 (ПЕТ) години

Няколко месеца плащали по 8 хиляди долара за тази молекула, а майка му починала на втората седмица!? Не се научи да лъжи и тва е!

Изобщо не го слушам вече! Говори каквото се сети, но забравя какво е казал миналия път. Той и дядо му беше убит от комунистите, пък работата излезе съвсем друга.

Буфосинхронистка!Не е в час или будалка!

Затова е пълно с молби за помощ за лечение. Няма магазин, в който да няма кутия за събиране на средства за лечение. Това е защото много мислите за имащите нужда болни.