Цистерна падна в канавка до Златните мостове на Витоша

Цистерна се обърна в канавка в близост до местността Златните мостове на Витоша, съобщиха от СДВР. На мястото са изпратени екипи на полицията и пожарната.

Обратно в новината

Коментари - Цистерна падна в канавка до Златните мостове на Витоша | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

През 1952г на това място дрейлира влакова композиция с цистерни от Златните мостове на път към Копитото. Тогава загинаха трима железничари, едва ги спасиха. Остана само машиниста, бог да го прости.

voltar

То хубаво, че няма пострадали!

Пътят до там прилича на руски път между деревни, така че щур късмет е, дето човека е жив!

наторява

Не трябва ли да се шофира повече от внимателно когато си в планината с такова превозно средство ?!?! Не трябва да се допуска такъв инцидент. Това ми прилича не на инцидент , а на преднамерено действие !?

Абе... като няма котка , мишките си правят каквото си искат....

Чий го дири цистерна нагоре в планината и защо изобщо е разрешено да се качват цистерни в природния парк?!

ТИ КАК МИСЛИШ, ХОДИЛ Е НА РАЗХОДКА ЗА ГЪБИ

Какви гъби! Изборите бяха в неделя, а сега е вторник!

Стефчо,няма да споменавам колко е голяма тъпотията ти защото трудно се обхваща......ти нещо за правилник за движението да си чувал???Има ЗНАЦИ СЕЛСКИ,които казват кой и къде може да кара а този със цистерната не е ходил за гъби и никой(защото само в панелните си дупки седите и не знаете) не казва,че пътя там е осеян с дупки и направо си е сафари да се кара та може и точно дупка да е избягвал и.......този път всяка година се кърпи по малко и след всяка зима е гробница а по него се качват хиляди коли всяка седмица....КОЙ Е СТОПАНИНА НА ТОЗИ ПЪТ ПИТАМ АЗ?????

И какво като е парк, в парка има пътища. Не е карал през гората. Кой да закара нафта на хижите, хотелите, ресторантите, ретранслатора нагоре. Трудно ли е да се съобрази ?