Пренаредиха листата на ББЦ заради напусналата Калина Крумова

Районната избирателна комисия (РИК) в Ловеч е пренаредила листата на ББЦ заради Калина Крумова. Тя е заличена и кандидатите минаха с едно място напред.

Обратно в новината

Коментари - Пренаредиха листата на ББЦ заради напусналата Калина Крумова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не пренареждане на листа,ами затвор за бареков!!! Защо прокурора не търси, откъде Бареков има тия пари милиони за купуване на гласове? видя се че Бареков лъже, че в НАП всичко му било точно!?! Тогава защо от НАП казват,че има неясноти ---откъде са милионите на Бареков???? Какво чака Прокурора???

Тюююю, толкова се надявахме да се срещаме с нея преди и след избори и да и маркираме кръгчето...

Симпатично ку.ве.Ако някой нормален българин обаче гласува за него за да го прави депутат, значи е тотално изтрещял.Дори Цецка Цачева е по-добра алтернатива.

явно това момиче не слугува на народ и партия а на п----а си махай я стига сте ни занимавали с к----и

Това не е лошо

Така решила Калина така направила. Скандал няма. В крана сметка хората избират!

Крумова свърши доста работа!!!

Който е пробвал с тази евроЗАЙКА, все е побеснял! ( справка: Болем , Дудук Кольо... ) Търси се нова ракета носител!?

Тази " девственица " в политиката колко партии ще смени?

Яко kу#венски номер. :) Ама не върви да смесваш кревата с бизнеса.

гласува срещу себе си.

Това зов от психодиспансера ли е :)

БЕ!

На личната страница на Калинка е публикувана форма за следващите партии, желаещи да я включат в листите си. Победителя ще бъде избран чрез таен търг с наддаване. Стъпка на търга е 100 000 EUR Авторката припомня на забравилите, че не умее да чете!

МИСЛЯ ЧЕ СТАВА !!! МНОГО ДОБРА ЗАХАПКА ИМА !

няма да излезе от тази!Трябваше да изчака изборите, да я изберат, и след това да откаже да става депутат! Имаме в България такъв прецедент, забравихте ли?Но то не било измамване на избирателите!

Мноу калинки в таз държава,бе.

7 млн.

на една лопата! Онзи ден в Атака, вчера в ББЦ, днес в....не се знае къде!Тази е като пеперудите на светлината!А нали имаме политик- "слънце"!?

Какви са Бебеце: 1. Капути 2. Кондоми 3. Презервативи

Добре си се описал по точки.

Бай Ставри

браво, ама като не влезете партията на безопасниясекс в Парламента, кой ще осигури 1-2 милиона нови работни места

Има един слоган като се зададе някое световно по футбол - "Светът е футбол"! Та и тук сега така: "България е партийни листи"! До 05.10. ако ще и да потънем под земята пред погледите им, единственото, което ги вълнува е пак да ги изберем "да ни водят към светлото бъдеще"! Кретени!

Я да се напечатат малко бюлетинки пак и да се оставят тук таме на някое палетче ненадписани ! Пълно побърквация на тез избори ! Само ДПЦ -то ще ви оправи...

от Сърбия дали ще го пожелае пак Барека?

това Калинче, е троянски кон-рецидивист! Който пре(О)даде веднъж, задължително го повтаря! Пре(О)даде Волен, сега прОдава Дудука, утре ще пре(О)даде и новия си купувач...

Все боклуци е предала. Това означава, че е чиста.

януари

лошото е, че "разбира" че са боклуци след добро заплащане... този път явно й платено толкова много, че не устиска до влизането в НС, явно цената щеше да падне! Абе, няма спор, калинчето-вагинче, си знае интереса!

Абе, верно ли Болен я е чукнал ?

На живо не съм я виждал, но на снимка изглежда добре и вместо да ми говори за сурогатни майки, готов съм да й направя едно in vivo оплождане !

При подобни хора "съвест" има само фискално измерение. Дали е проумяла, че с ББЦ бездруго няма да види парламента отвътре, дали е получила по-добра оферта, дали е нещо друго от този род? Скоро ще се разбере истинската причина за действията й, така че не бързайте да я превъзнасяте...

Евромайките ще бъдат заменени с Евродудуци ...

тя е еврозайка :)

Това, че Българската Чичолина доброволно е напуснала първото(избираемо) място в листата на Додука е четиво за балъци! След като го прецакаха "войводите", очевидно Кольо Додука прочиства авгиевите си обори от други изпражнения, характерни с поведението си на "полегнала е Тодора"!

Че то по-голямо и зловонно изпражнение от Дудука в тази партия няма!

боклуци без цензура

момиче, ама слуша съвестта си Калина. Рядко срещано явление по тези земи.

"Интересът клати фесът".

dimitarpeshev73@abv.bg

На ФикуСЪТ феса