На 26 март ще гласуваме от 7.00 до 20.00 часа - лятно време

Гласуването в изборния ден - 26 март започва в 7.00 часа и приключва в 20.00 часа, съобщиха от пресцентъра на ЦИК.

Обратно в новината

Коментари - На 26 март ще гласуваме от 7.00 до 20.00 часа - лятно време | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо до 20.00 ч.? Пак идиотизъм. Що не го направят денонощно? Егати и тъпотията - до 20.00 ч!

Ленински съботник и Сталински неделник?

особено след дъжд е знак за много гъби. А и копривата излиза вече... Затова не се занимавайте с глупостите на тия или ония лъжци, а ходете масово за гъби! Само така ще си намерят майстора. Не им подписвайте изберателните списъци, за да нямат право да набутват в чувалите от купчините с техни бюлетини! В тази държава винаги е било така - денем цирк и постановки, а вечер докато васелението спи - реализация на пъклените планове!!! И като ви се казва, че парите управляват - поне се замислете... Не може да сме чак толкова наивни!

Ашколсун, аркадаш, навивай ги тези балъци да ходят за гъби, а нашите вече са в Кърджали, по 20 автобуса дневно. Да вземем веднъж властта, па тогава ще видят те, как севлиза обут в джамия и как му се вика на Ердоган пезевенк. Браво!

такива мекерета като теб сме на това дереже толкова години - гласувайте за когото и да е, щото видите ли турците гласуват всички. Идиоит!

Прав си ,ще се гласува и този път,но за Доган ли или за Ер Доган,това е въпроса ???

Отвратително прав сте! Но простолюдието ще си потроши караката да гласува...

Всички тези циркаджилъци, маймунджулуци, евтини селски тарикатлъци, тъпи бабаитлъци нямат никакво значение. Важното е, че този човек е неук и некомпетентен (търся подходящи думи, които да не са чак толкова обидни, колкото тези, които ми хрумват в момента). Той не може (и не бива) да управлява държавата. Не е вярно, че няма алтернатива. Алтернатива има дори само заради факта, че всеки друг би бил по компетентен от КОМУНИСТА Бойко Борисов.

Лятно часово време -една голяма глупост,която продължава много дълго....

Зимния геноцид идва със сметките на топлофикация, а летния геноцид идва с "лятното часово време". Колкото и да гласуваш управляващите ще те предадат / продадат/ на заколение! Ако искате да живеете не си променяйте часовника на живота!

Аз ще хода за гъби този път.

Никога не съм бил член на дадена партия и никога до сега не съм гласувал за БСП, но откакто ГЕРБ е на власт и откакто предадоха и продадоха България за чужди интереси, с пълно съзнание ще гласувам за БСП!

Явно си с ментални проблеми ,щом веднъж си настъпил мотиката ,отново налиташ в същата крачка ...Я по добре отиди за гъби , дори и да сбъркаш с отровните ,щетите ЩЕ СА ПО-МАЛКИ !

Няма абсолютно никакво значение,за кого ще гласуваш.Който и да дойде на власт ние по-добре няма да заживеем - нима 27 години не го доказаха? Съдбините на България не са в нашите ръце.Бъдещето ни се решава зад прозорците на чужди посолства...

Лятното часово време е най-уродливата измислица използвана да издевателства над хората, изключително вредна и разрушителна. На практика връткането на стрелките изхвърля хората от естественото и благоприятно време към което организмите са се адаптирали с хилядолетия. Да започваш деня в неблагоприятен за теб час означава - лошо здраве, лошо настроение, грешни решения, кофликти, деградация, упадък, разруха...

и НИТО МИНУТА повече !

няма да гласуваме и без тва, така че ни е все тая по кое време ще е

Да си сверите часовниците, да не се чудите после кво стана.

"На 26 март ще гласуваме от 7.00 до 20.00 часа - лятно време"....и НЕ за герп!!! ХО ХО ХО

Защо ли изборите не бяха на 26 април за да видим как ще реагират хората на новите цени на газта ,тока и водата?

Защото тогава щеше да е ясно,чие правителство ги е вдигнало. А сега в смутното служебно време командва олигархията начело с КЕВР.