Румен Радев влезе в Президентството, освиркаха Плевнелиев

Президентът Радев влезе с овации в Президентството. Президентът Плевнелиев на излизане също получи ръкопляскания, но и освирквания.

Обратно в новината

Коментари - Румен Радев влезе в Президентството, освиркаха Плевнелиев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не виждам, защо едните се радват на, а другите плюят по Румен Радев. По-скоро трябва да си сменят позициите. Повечето тук знаят, че презирах "прецедента" Плевнелиев. Но не съм във възторг и от Румен Радев. Скоро ще се "насладите" на неговия соросоиден служебен кабинет. И не е само заради това, че още през 2014 г. г-жа Илияна Йотова е посочена в мемо на Отворено общество Брюксел, като един от "доверените съюзници" на хората на Сорос В Уикилийкс има една грама на посолството на САЩ от посланичката Нанси Макълдауни от 7 юли 2009 г. Коментира новоназначените български (колко да са български?) генерали. Според Макълдауни, сред новоиздигнатите генерали има "умни, енергични реформатори с международен опит". Такива са Румен Радев (новият ни президентин), Стефан Янев (бъдещ военен министър), Константин Попов (сдалият поста началник на отбраната) и Пламен Манушев (бивш адмирал, сега депутат от ГЕРБ и бивш кандидат за вицепрезидент). Назначаването им е определено от Макълдауни като "особено добра новина" (за САЩ) - със сигурност. Тя заявява освен това, че новоназначените са "политически изпълнители, а не създатели на политики"или иначе казано - "послушковци" на Козяк. Това е положението. Сега можете да ми наслагате минусите. Все ми е едно аз просто напомних фактите. За тези, които не помнят или не искат да си спомнят. И си живеят в своя илюзорен свят.

Мистър Бийн се прибира у дома.

А мис Пиги влиза в кочината.

Поплювков да е доволен, че не са го замеряли с яйца.

Ревът на соросоиди е музика за нашите уши ! Безпомощни, озлобени и нервни - това е бъдещето им ! Треперете мижитурки, има защо ...

още ли не е прибран в следствието?

Копие на Ал Бънди от женени с деца

Дори е генерал-лейтенант, а Радев е генерал-майор. Бойко каза оня ден, че Радев му е козирувал. други генерали са Атанас Атанасов, Димо Гяуров, Богомил Бонев.

генерал ама от пожарната!

JMM®

Ама генералите от пожарната не ползват катапулти, а за Радев вероятно има монтиран вече в президентството, че когато скоро стане напечено от народното недоволство да може да катапултира

Ама, ние помним как Бойко стана генерал! Знаем и помним... :)

Глуповат генерал и дебела тетка ще управляват България до изборите. Тежко ни!

А до сега кой ни командваше глупавия пожарникар и видяхме до къде стигнахме до просешка тояга самозапалващи се хора по площадите и пълна простащтина и простотия по всички етажи на властта

Пътят е разчистен. В Президенството влиза истински генерал, справедлив човек и много добър държавник. Роската изхвърча като тапа от президенството. Освиркан и удюдюкан от публиката ... Депутатите от РБ и ПФ накрая съвсем се оср.а. Бургаскит циганарин Валерката място не може да си намери от яд и простотия, Соросоидите са в шок

на корем ли ви го раздават? БЕЗПЛАТНО?

а русофилитиците ?

Г-Н РАДЕВ ,СМЯНА НА ВСИЧКИ ОТ МИНИСТЪР ПРЕЗ ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ,ОБЛАСТНИ ДИРЕКТОРИ НА УПРАВЛЕНИЯ НА ДЪРЖАВНИ ВЕДОМСТВА ДО ЧИСТАЧКА И ОГНЯР.ТОВА ДА СТАНЕ ДО 15.02. 2017 г.

JMM®

"вся власть советам" Както е Путинистан искаш и тук да стане ?

Че до сега не беше ли? Странно нещо сте днешните "демократи". Га лапате кебапчета, не ревете, га ви ги дръпнат се оси....те!

Червените вулви свиркат. Те не могат и друго да правят

Приключи ли инцидентът на Р.България росен плевнелиев?

започва!

Влоговете до 195 000 лева са гарантирани

Очаквам с по-голямо нетърпение да приключи инцидентът Б.Б.

JMM®

Бай Шиле, голямо си Шиле , а ходи паси овцете и не се опитвай да разсъждаваш !

Ал Бънди влезе в Президентството, освиркаха Плевнелиев

Дайте на фатмака 100 дни без критики и охулване, да видим какви ще ги надроби! Всеки на тази държавна служба заслужава гратисен период!

С влизането в сила на Закона за предучилищното и училищното образование стотици училища са пред реалната заплаха да бъдат затворени още тази година. Това е един от прощалните "подаръци" на Бойко Борисов и Меглена Кунева. Предстои да видим реакцията на новия президент. Това ще е първия и най-важния тест за него - дали действително ще направи това, което говори. Или ще бъде поредното разочарование.

Като си шиле защо не ни кажеш, че си червено шиле?

Орешарски 2

Ако има 100 дни гратисен период то за него не трябва да получава заплата

е сега ще видите с червените боклуци кон боб яде ли

Крайно време е да прояде. Щото при останалите, хората, асфалт проядоха.

Отървахме се от това "нящо"!

Новия Чехъл влязъл под ручка с измислената " първа дама" в Президентството!Пълен цирк и висша селяния че и простотия!

Не може да не се признае на Плевела, че създаде имидж на чехъл, за българския президент. Виждам тук, че и на новия президент се опитват да ползват спечелената от досегашния, титла.

колко хубаво, че вече плевнелиев не е действащ президент :)

без пари ли ви го дават вече?

От проста мурзилка какво друго може да чуеш!

Иди, виж в краварското посолство, дали е останала някоя бележчица, какво точно да пишеш тук, че Плевньо вече е прочетен вестник. За него и бележчици вече не пишат.

Сега като радев направи служебно правителство на бсп ще видите какво е да управляват комунисти............

Публ. във в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51 Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии. Тя отне земите на колонистите, подложи ни със сичката своя неясна строгост и подлост под законът на общата повинност и, когато ние пожелахме да оставим пепелищата на ногайските татаре, които трудолюбивата българска ръка преобърна на рай, и да са върнем в своето старо отечество, испроводи няколко черни български души за да ни отвърнат от това намерение.

Васил Левски е убит с одобрението на Русия, а Граф Игнатиев е определял съдебния състав by EXTREMECENTREPOINT on SATURDAY, 16 MAY, 2015 5 COMMENTS in БЪЛГАРИЯ, ИСТОРИЯ Коварството на руската дипломация в Цариград нанася жестоки щети върху българската национална кауза Георги Георгиев, специално за link През 1870 г., след като повече от 10 години българският народ се бори за църковна независимост, султанът издава ферман за независима Българска екзархия. Територията на екзархията обхваща всички земи, населени с преобладаващо българско население около 220 000 кв. км. с около 4 милиона българи много повече от всеки друг етнос на Балканите. Това никак не допада на имперската руска дипломация, която още от времето на Екатерина залага на гръцката Мегали идея в опит да осъществи своя мегаломански план завземане на Балканите и

вижте: Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския. Русчук, 1-й Март 1886 г.

За теб и колегите ти знаем. Още съжалявате, че не сме под ТУРСКО РОБСТВО.

Послушайте, братя Българе, а особено вие от Видинска област! Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. Българите са ги най-напред покръстили, дали са им писменост, Свещеното писание и първото образование.Това е познато беки от целия свят и техните учени го признават. Но какво благодарение са отдали тия на българите за това благодеяние! Ето: Разорили и завладели Волжското им пространство и порусили досущ тамошните българи, като им наложили насила езика си. До времето Великаго Симеона, Царя Български, южните страни на Русия, които днес назовават Малорусия, са били населени от българи, съставяли са част от Българското обширно царство, но и тия са паднали в руските мъчителски ръце и днес са досущ порусени. Освен историята, коя свидетелствува, техният език, песни и обичаи са още живи доказателства за това. Те още не приемат да се назовават и руси!

На изпроводяк да те освиркат хора с надписи на кожените си якета "Болгария" и веещи чужди знамена е само положителна оценка на работата ти.А сега си представете президента Радев да беше освиркан от хора с американски знамена, какво щеше да е днес в интернет пространството?

освиркване по поръчка! и кои е освирквал? - подразделението на путиновите "мотористи"... на свирня - 50 рублички = един долар...

Не знам дали от сектата на русофилите забелязаха, че любимецът им Тръмп иска да възражда енергийния бизнес в щатите. В този ред на мисли... дали ще ви даде да си построите южен поток или ще си налага американския нефт и газ според вас ?

пука му на плевналийчев че го били освиркале он срамат му у газот.... а дано Радев не го изпращаме с дюдюкане и освиркване... (което не ми се вярва)

Народното събрание сигурно са пазили Радев да не се отклони от "правата" лини на Партията.

ivo10

Напротив. Много надежди му възлагате, сякаш е министър-председател и чакате да ви реши всички проблеми. Да си спомняте досега президент да е решил някакъв проблем на народа? Няма как, няма съответната власт. Затова Радев може да бъде най-оплювания президент, защото българското племе както вика осанна, така не след дълго вика Разпни го.

Чета коментарите по-долу и за пореден път се убеждавам, че мозъците на хората в България са жестоко промити от дейността на множеството чуждоземни фондации, които вече 30 години "наливат" пари тук! България е разделена! България и българите нямат национална обединяваща кауза! Всеки опит за тяхното създаване - се унищожава, с цел обслужване интересите на чужди капитали и правителства!

Болшевишките агитации в България не оставиха да се утаят и избистрят развълнуваните страсти и долни инстинкти събудени от войните. Не само това. Болшевишките агитации ги раздвижиха и развълнуваха още повече. Нещастията, последиците от войните, ги улесниха твърде много в разрушителната им задача. Създадена бе една психология пригодна за разрушителни агитации и демагогски подмамвания.

Войните, викаш? Улесниха болшевиките, а? Да ви се неначуди човек! Хем от болшевики плачете, хем за тях работите!? Ми, като войните работят за болшевиките, що ги палите бре, аланкоолу? Мозък нямате ли?

Още малко ще подращите соросогниди, и ще нахраните прасетата в белене.

Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския. Русчук, 1-й Март 1886 г.

Ти изрод ли си или просто типичен болшевик с кучешко сърце?!

JMM®

Не само този индивид, но вероятно над 90% от пишещите против Плевнелиев не се интересуват България да е добро място за живот. Тяхната кауза е Русия.

Пий си хапчетата редовно и не се вкарвай във филми,че току-виж си получил главна роля на Наполеон в Карлуково

освиркването на Плевнята, заслужаваше много повече този комсомолски шут.

Публ. във в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51 Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии. Тя отне земите на колонистите, подложи ни със сичката своя неясна строгост и подлост под законът на общата повинност и, когато ние пожелахме да оставим пепелищата на ногайските татаре, които трудолюбивата българска ръка преобърна на рай, и да са върнем в своето старо отечество, испроводи няколко черни български души за да ни отвърнат от това намерение.

И да ти се обяснява нема да разбереш,преписваш си там нещо което нито си чел , а още по- малко разбрал за коя Русия се отнася и изобщо си трагедия, безнадежден си...........

А партийния шут Радев не заслужава ли?

За кое точно да заслужава? Какво точно е направил Радев? А ела след 5 години, тогава имаш право на глас.

Ууу, ууу, се понесе над Дондуков- Две Уплашиха се всички че са слезли, Вълци Огладнели от студа, дошли са за Йотова Но разбра се бързо: за Телешко, варено! Несеото, мерки взе и як мъжага Го пое: Роско им маха с ръка оня го бута в колата!

Всяко тържество на България е смърт за Русия, пишеше в един брой на Русь покойний екзалтиран славянофил Аксаков, за когото се проляха толкова сълзи в Софийското книжевно дружество. Какви са тия Крумовци, Симеоновци и Борисовци? Разве не можеше и без тях? пишеше същий тоя Аксаков на княжеската прокламация към българските солдати, в която се казваше: Вие, синове и потомци на Крума и пр. Виждате доколко е жесток бил горещий славянофил. Негова милост желаял, щото ние да се не обърщаме към нашето минало, да заместиме името на Крума, и Симеона с Иван Грозний и с Екатерина Вторая.

ВСИЧКИ МЕДИИ ОБСЛУЖВАХА ПРОКАЖЕНАТА ЧЕРВЕНА СГАН И НАТРАПВАХА НА ХОРАТА СТРАХ ОТ ПРЕДСТОЯЩ МАЙДАН ЗА РАДЕВ. А КАКВО СТАНА, ТОЧНО ОБРАТНОТО . НЯМА ДРУГО СПАСЕНИЕЕ. САМО ИЗГАРЯНЕ НА ПРОКАЗАТА Е НАЧИН ДА СЕ ОТРВЕ ДЪРЖАВАТА ОТ НЕЯ

Аз тръпна в очакване от този "знаменателен ден" - 22.01. От днес край на корупцията. Пенсии по 500 лева. Безплатно медецинско обслужване. Безплатно образование. Безплатна газ от Русия. Безплатен АЕЦ Белене. Спиране на снеговалежи и разни там природни бедствия. По 1000 лева на свирчоците край президенството. По 2000 хиляди на всеки русофил, плюс по 3000 за лосион за почерпка.

БСП яко се постараха за освиркването на Плевнелиев. Но понеже съм вярващ човек и знам, че всичко се връща. Ще чакам с нетърпение, все пак имаме пред нас пет години. Ако не се случи нещо за да бъде манадатът по-кратък.

Аз съм консервативен човек,затова имам въпрос към новоизбрания президент.Как е могъл да остави Гинка Радева - първата си жена само преди 2 години.Има син и дъщеря от нея.В централата на БСП е залюбил тая Десислава и оставя семейството си.Изключително лош пример за младото поколение.Някой ще каже,че има право на личен живот-а аз.Щом е станал президент -той е лицето на нацията.Този факт не го знаех и с него Радев ми падна в очите.Лош морал !

Вместо да слагате тия минуси-дори най-настървените комунисти ще признаят ,че съм прав.Когато спечели изборите всички видяхте ,че две жени го бяха хванали под ръка.Когато слизаха по стълбите още забелязах нещо неморално и кур...ко в държането им,но едва сега осъзнах какво е било.Аз твърдо не толерирам и отричам такова поведение.

Ти, пък, комунист и морал! През 1996 - 97 година окрадаха жълтите стотинки на тези, които гласуваха за тях, ти търсиш морал! Не си вникнал в обръщението "другарка". Не съпруга, не годеница, не приятелка, а ДРУГАРКА. Днес ти е на теб ДРУГАРКА, утре на друг е ДРУГАРКА. Това е комунистическия им морал.

Ти защо си толкова сигурен, че я е оставил? Можеш ли да кажеш същото и за първата жена и дете на Бойко? Прости хора - прости коментари

Изобщо не съм прост-президентът е пример за подражание.В никоя цивилизована държава не толерират такова поведение.Щом толкова държиш погледни Русия-нито Путин,нито Медведев биха одобрили това.Колкото до Б.Б-той е мин.-предс. ,а президента е най-висшата инстанция.Аз съм един от тия,които критикуваха Плевналиев,но щом научих този факт за Радев, не го одобрявам твърдо.Какъв пример ще е той за хората и християнските ценности?

По-времето на комунизма за морал само се говореше, а какви к.....ви бяха всички!

Ей голяма сте чалгаджийница ... Тикви прости сте си и това е. Като искаш да оцениш един президент, виж края на мандата му. Радев днес почна, ти даваш акъл ... Какво си седнал да гледаш и коментираш личния му живот и то по време, когато даже не си бил чувал за него? Личният му живот си е негов, личен. Оставил жена си, оставил я, причините са си негови ... Така и се не научихте какво да гледате ... Единственото което чета е все едно избират чалга певици или миски ... Те и там изборите ви такива, смотани ... Я вземете да спретнете един референдум, както точно се иска при избори: цици, крака, задник, джуки, прическа ... и готово, ще избираме красиви олигофрени (като гледам "героите" на народа ще изберете пак силиконови изчадия, ама нейсе ... поне няма да се оплаквате ...)

Е- Русия е защитник на православието ,България е такава-как мислиш дали някой ще одобри това.Няма прошка-щом смяташ ,че в личния си живот можеш да клинчиш,как ще управляваш цяла държава.

...и в края на краищата, Домакини/Дир.бг - Вземете да Ни представете в Целия-мммууу 'блясък' тоя П.Сихаришкин/Многоименясников ! ...или поне кадро с кратки ID. (Да - Пословичният който Е е центъра на Целевото Освинване на Форума-Ни. ....В ден като Този - тоя Доказан 'наш' - ви Срина читаемостта до Под 17К !)

Прав сте, че Радев не е обединител на нацията, а точно обратното. Гласуваха за него щото си мислят, че е русофил и патриот, без да им идва на акъла, че в САЩ обучават свои агенти, а не български патриоти и русофили, че да ги правят и натовски генерали. Гласуват и не разбират очевидната истина, че у нас няма как някой да се докопа до властта без козяшка благословия. И ако някой народ някъде по света си е избрал държавник, който да не е хамерикански слугувник, то или го бомбят, или най-малкото му спретват "цветна" пролет или каквато и да е там "демократична" революция. И никак не е случайно, че БСП са най-често и най-продължително във властта, по козяшка воля, разбира се: "....Не случайно 10 ноември завари Александър Лилов в Лондон. Вече му бяха напълнили чантата и тогава той дойде и приложи този модел за създаване на т.нар. Българска социалистическа партия. Тя въобще не е еквивалент на БКП...БСП беше заченато в американските политически лаборатории на Збигнев Бжежински и на Кисинджър. Това е един типичен съвременен американски политически хибрид..." Из интервю с Академик Борислав Йотов. В крайна сметка бесепарите, поддържайки заблудата у баламите, че са проруска партия, отново се домогват до власт и пак излъгаха хората да гласуват за тях.

Гледам и стигам до извода-след мандата на Радев -аз и Щерев ще се кандидатираме за президент.Гласуването ще се извършва на сайта.Ако някой много знае ще го пускам Щерев-нито една медия няма да му излезе насреща, а аз само ще го озаптявам.Твърдо съм решил,само Щерев да се съгласи.Щерев ще им говори,аз ще ги напивам-и Тръмп и Путин-ще видя дали издържат на пиене.

Къде е Беновска бе някой виждал ли я е?Да я замеря с една краставица.

Бере гнили ябълки от Позитаното

се утрепа да хвърля "забраненият плод" на президентите - ДА ГИ РАЗВАЛЯ. Ние се чудим как да ги респектираме да бъдат праведни, а тя все мята към тях Ябълката, опорочила Ева и Адам, Ябълката на раздора - тиква проста, не можеща да тълкува дори библията.

JMM®

Чета русофилската радост и няма как да не се сетя за думите на един велик Българин - Захари Стоянов "Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка! Аман, бей, аман! Лошо нещо било московлука... То не прилича ни на даалии, ни на кърджалии, ни на фанариоти! Право имали ония старци, съвременници на Екатерина, на Александра I и на Никсолая, които ни говореха: Ще плачете за зеленото парцалче". "

Това Захари Стоянов написа когато диктаторът стамболов го назначи за областен на Русе и той се включи в наложения див нов курс на русоФОБизъм за да си запази топлото местенце , а и живота, защото много от оцелелите революционери НЕ успяха и бяха унищожени по заповед на Диктаторът. Колко много прилика с днешният ни дан , А......

JMM®

Не петни името на Ст.Стамболов, продажник !!! Стамболов е съратник на Левски и за да е станал "русофоб" явно има защо ...

Корни пита Кремъл: Може ли да се правим на простаци , за да очерним Президента Плевнелиев Решетников: Няма нужда от големи усилия - вие сте си простаци и лъжци и това ми го доказахте.

на един позор за България.

На голямото разочарование и трагедия за БГ.

Комунистите са големи патриоти - Първо - от всички Българи те най- много обичат Путин. После плюят по Българския Президент.

Огнян Минчев: Шайката дегенерати, освиркала Плевнелиев, е пратена от негодници

тоя клепар Курнидата го е намерила на някой хайван-пазар

Затова Йотова уверява Попова че винаги е добре дошла.Дали обаче руският слуга Радев е казал нещо подобно на Плевнелиев?

Сигурно му е казал да си ЕПМ продажна.

Как се нарича мъж, който се жени по по партийно поръчение?

:)

Ако се наложи ще се зема и Кралицата майка

Аз вече свикнах с мисълта, че България през комунизма е родила твърде мног отъпаци, така че не се учудвам, като освиркват Плевнелиев. Достатъчно е да е свестен и полезен за нацията човек и вече е причина да бъде освиркан от сганта. Но пък аз му благодаря, че свърши толкова много за нацията ни. И напускайки имаше интелекта и смелостта да предупреди нацията къде са опасностите, които я дебнат. А те са простотията на нацията, Русия и САЩ. Картината не е от най-добрите, но една държава и иедна нация се градят с поколения, а след комунизъм са нужни доста поколения, за да се измие пошлостта от носителите й - народа.

Народът има правио на 5 минути радост, че се е отървал от това мазното и кафяво образувание. Да върви при ангелите по-скоро.

ДА, ТОВА Е ИСТИНАТА ....... но..... простотията и предателството властват в България.

Малко му бяха освиркванията на тоя вече не знам как да го нарека. Сега идва ред на прокуратурата да си свърши работата и тая Плевня да я видим в затвора.

Как няма народът да е невеж или пък заблуден,след като и сега,както и през времето на Живков историята я пишат(или по-точно фалшифицират и преиначават) комунисти и руски мекерета.Вземете например учебник по история за 6-ти клас - авторите са някакви неизвестни жени,но рецензент е проф.Пантев!

Много пъти прочетох, че бил предател, че бил срам за България, че предал българските интереси. Може ли някой все пак да се аргументира интелигентно, какво лошо е направил този човек?!

То до сега щом не си разбрал и цяла седмица да ти се обяснява пак няма разбЕреш!!! ХО ХО ХО

Т.е. нямаш грам аргумент, така ли? Ако трябва да съм честен, излиза, че всичко, което си написал за бившия президент е лъжа, а човека си е читав.

Къде видя човек пък ти??

БЕШЕ ДОБЪР ПРЕЗИДЕНТ, ИМАШЕ ПОЗИЦИЯ И Я УСТОЯ, ПОЗИЦИЯ ЗА ДОБРОТО НА СТРАНАТА. НЕ Е ВЯРНО, ЧЕ МРАЗИ РУСИЯ НАПРОТИВ ОБИЧА РУСИЯ, НО НЕ ОБИЧА ИМПЕРСКИТЕ МЕРАЦИ НА ПУТИН. ЕТО ТОВА ДРАЗНИ МНООООГОТО РУСОФИЛИ У НАС, затова го обиждат и забележете плювачите са ниско интелигентни, неграмотни хора част от тях платени.

ами като обеща в Нато всяка година да даваме по 1 млрд. лева грешна пара повече за пета употреба американски самолети например.

Къде търсиш интелегентно разсъждение у простаци, вдъхновени от лумпенката която ги ръководи на ляво.

Българската болест, дърпаща назад от векове народа и държавата ни се нарича "лайновоз-пръскачка" . ХА, СЕГА СЕ ОБЪРНИ НАЗАД ЧАК ДО ТУРСКО, ОГЛЕДАЙ СЕ И ВИЖ - има ли нещо написано, свършено, предложено да не е опръскано с ла-на от лайновозите, дето не могат да ПРОСТЯТ, ЧЕ НЯКОЙ МОЖЕ ДА ЗНАЕ ИЛИ ДА МОЖЕ повече от тях. "КОЙ Е ТОЯ? НА КЪВ СЕ ПРАВИ? ТОЙ ЩЕ МИ КАЖЕ!" ТОВА е Българският Синдром. С него си обяснявай всичко. Назад, назад и само назад. До казана в ада не дявол, а българин. НО... ЗАПОМНИ: Българинът се активира, мобилизира и единява само при смъртна опасност. Тогава е способен на пълна метаморфоза. Като феникс от пепелта ще излезе, за да оцелее. Такава и подобна е съдбата, кармата на Русия - за нищо не стават, не организирани, мотащи се, но..... за оцеляването, при опасност стават единни и непобедими. На Русия не е писано да живее добре народа ѝ, но и той като българския е непобедим и непредсказуем.

утре осъден.