Не посмяха да махнат ”вечния кмет” Ценко Чоков

Общинската избирателна комисия в Бяла Слатина реши Ценко Чоков да продължи да е кмет на врачанското село Галиче.

Обратно в новината

Коментари - Не посмяха да махнат ”вечния кмет” Ценко Чоков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МАФИЯТА В ДЪРЖАВАТА СЕ НУЖДАЕ ОТ МЕСНИ ФЕОДАЛИ!!!РАЗБРАХТЕ ОТ СКАНДАЛА В НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ,ЧЕ МЕДИЯТА НАЛАГА ЦЕНЗУРА ВЪРХУ РАЗКРИТИЯТА НА БЕЗОБРАЗИЯТА НА МЕСТНИТЕ ФЕОДАЛИ,ОБСЛУЖВАЩИ МАФИЯТА-ДЪРЖАВА!!!

Така като гледам и слушам, Галиче се сдоби с нов светец - Свети Ценко Мракобесни!

ДА ААА? ЧОВЕКА НА ЦАЦАРОВ УСПЯ. ОЩЕ ЕДНА ПЕРФЕКТНА ДЕЙНОСТ НА ПРОКОРАТУРАТА ПОД СТРОГОТО НАБЛЮДЕНИЕ НА ЦАЦАРОВ ДАДЕ РЕЗУЛТАТ! БРАВОО ЦАЦАРОВ. ПЕРФЕКТЕН СИ ДА ОПРАВДАВАШ ПРЕСТЪПНИЦИ! НАЛИ ТИ Е БРАТО. ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПОКАЗВАШ ЧЕ, В Т.Н. РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ПРОКОРАТУРАТА УСЪРДНО ОТГЛЕЖДА ПРЕСТЪПНИЦИ И ОПОСТУШАВА ЗАКОННОСТА И ВСИЧКО ЧОВЕШКО У ХОРАТА.

Той вече не е кмет, а посмешище.

Българио, Българио...не случи на народ. Те го стрижат и бият, а той се хили и пак ги избира. 500 години трудно се заличават.

Я ставайте и спретнете един протест пред народното събрание. Докато не се премахнат тези мафиоти няма да има покой и бъдеще за страната ни!!!

Това е върха на айсберга на престъпността в България. Докато ни управляват на най-високо ниво продажници и бандити, такива чоковци ще вилнеят из цялата ни страна, както и до сега. Едно наистина чесно управление може да ги помете за отрицателно време.

Че кой ще го махне - разните кротушки държавни служителчета ли? Хахаха, тия комплексарчета скачат само на такива, дето нищо не могат да им направят. Болни амбиции на подкупни душици.

Чоков от дълги години се държи като феодал в северозападнала БГ. НО и другите, които ги дават като негови "опоненти" по телевизиите, са същата долнопробна сган. На местно ниво там всички са се оплели в мръсните си игри и лъжи. Дори за мен като безпристрастен зрител и читател смятам, че поради тоталното морално падение по ония места, много трудно ще се намери някой, който е изцяло невинен. За съжаление повечето са долнопробна сган.

А Кой позволява тази постановка , такива театрални треторазрядни селски актьори да се радват на такава популярност?Да не си мислите , че той има такива възможности?Той е подсилен с държавнически гръб и избран заради характерни черти,които искат да изпъкнат за населението.

Така е! Какъвто министър-председателят, такава и прокуратурата, такава и съдебната система. Няма отърванв явно от мафиотите на Боко! И този път направи българите на маймуни, а те пак си го избраха! По-добре да бяха гладували за БСП, а не за комунистическата шайка на Боко, която се птртваря на либерали! Ама на, акъл! Нека сега ги мачкат Ценковци, тирове, убиват децата им побойници! И след една година пак да изберат бандата на ГРОБ!

Ми сменете закона бе тАпаци

ДЪРЖАВАТА СЕ ОТКАЗВА ОТ ПРАВОМОЩИЯТА СИ, ТОГАВА НАРОДЪТ ВЗИМА В РЪЦЕ ПРАВДАТА

Хубави приказки, но уви ще си останат само приказки.

И ТОВА АКО Е ДЪРЖАВА....

прост народ, слаба държава

МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА. ВЕЧНО ЩЕ БЪДЕМ БЕДНИ,А НЕКОЛЦИНА СУПЕР БОГАТИ.ТЪКА ПРАВЯТ,ЧЕ ДА НЕ МОЖЕШ ДА ИЗБЕРЕШ ,,СВЕСТЕН ПОЛИТИК,,

А "вечният премиер" какво ще го правим този негодник? Утре в 13и зо часа да му "честитим".

Убавец

той си е изрод и прави това за което е роден,главните виновници са в ПРАВНАТА НИ ПОДКУПНА ПАПЛАЧ,те са за убиване с камъни,но какво да се прави-от 27 години ни налази ДЕМОКРАЦИЯТА ,която май ще се окаже че е по страшна и от 5 вековното турско иго....

dimoz

Не сквернете думата ДЕМОКРАЦИЯ, по-удачно в случая е "мутризация". В България няма ДЕМОКРАЦИЯ.Тя демокрацията,започва на запад/северозапад от бивша Югославия. Не вирее по нашите геогр.ширини.

Когато министър председателя е бандит ,какъв да е кмета на едно забутано село?Навремето един германски министър беше казал че като чуе думичката комунист и се хваща за пистолета ,80% от БЪЛГАРИТЕ сега правят същото когато чуят думичката ДЕМОКРАЦИЯ,лошото е че не им позволяват да имат уръжие ,тогава и изрода от снимката щеше да е по внимателен

Аз

Браво! Гнусната мутра мочи жалката държавица, чак се подиграва с нея. Сичко законно, братче... Нема лабаво... Кеф... Най-смотаните и тъпи мутри - несменяеми кметове и министър-председатели... Децата се трепят едно друго по училищата... Ама... държава, таквос... ЕС, баси... Мухаха... Ташак...

Страхливи нищожества. Сега вече и вие сте му в лапите. Егати държавата дето не могат да изгонят един бандит!!!

Е, кой да изгони бандитите? Че тя, Държавата нали е същата. Защо не може да просъществува нормален бизнес, защото ако не си в кюпа на мутрите, си обречен. Затова сме на изчезване. Накрая ще останат само мутрите и няма кого да управляват. Тъжно, много тъжно, особено с новите стари, обявени днес

Гарван,гарвану око не вади!

що сакате от човеко бре

Тази цигания без труп нема да свърши. И кой после ще е крив? ЦИК, РИК? Да ви таковам скапаната държава!

Не ми се мисли за тия двамата дето са гласували правилно...

Абе, мушмороци, докато той беше действащ кмет, в селото нямаше дори една открадната кокошка, циганиге бяха наврени в миша дупка и не смееха да пръднат. Спомняте ли си как върза за стълб в центъра на Галиче един крадец и цял ден го държа под слънцето. Този мангал после никога няма да посегне, но сега, когато кметът го няма, мишките изпълзяха от дупките си и пак започнаха кражби. Ето защо хората си го искат, и той е истински пазител на спокойствието в селото.

Това го потвърждавам - може да се е правил на Господ, но всичко беше под контрол в Галиче - поради естеството на работата си често ходя в тази посока и смело мога да заявя, че циганите започнаха да правят проблеми пак.

...Което потвърждава факта, че кметът Чоков се изживява и действа като местен феодал-самодържец,...а нали уж сме демокрация, или не?!

В нормалните държави тези неща ги вършат полицията, прокуратурата и съда.

Господа настана време Бойко да се разплаща за изборната " победа" . Ценко сега го оставят кмет , след някой месец ще го пуснат от заттвора защото е много невинен. На колко ли мутри се е надупил бате Бойко за да запази власта си?

Споко, сега като кака Цецка стане правосъден министър, делото срещу нейния съратник съвсем Ценко ще се изгуби и проблемът ще се реши от само себе си.......

Абе, аркадаш, всички ще дойдете на моя акъл, ама ви трябва време. А България, Булгаристан, де, НЯМА ВРЕМЕ!

кмет, за министър трябва да го предложи тази избирателна комисия. Да им ...... правосъдието.

Цеко и от затвора може да стриже тъпи овце

Правосъдие ли ? Справедливост ли ?Няма такова животно в България. Ежедневно получаваме нови и нови доказателства, че на всякакви равнища, от най-горе до най-долу тази страна се управлява от някаква симбиоза между власт и престъпност. Това доказателство самото правосъдие непрекъснато ни го навира в очите, а ние все още се надяваме, че нещата ще се променят. Няма да се променят.

Има, има... към по-лошо, казал оптимиста

До сега страшно много се дразнех от използването за име на Родината ми от един пишещ тук като "БУЛГАРИСТАН"... Вече почти се съгласих ,защото се убедих ,че.... НЯМА ДРУГА ТАКАВА ДЪРЖАВА ... - бивши комунисти и партийни екретари ... разпалени "демократи" и евро-атлантици... - бивш рекетьор ...министър председател - бивши мутри и крадци ...успели безнесмени и предприемачи -доказани бандити с килограми ланци ...непоклатими и несменяеми кметове -фалшиви "патриоти" - червени "леви" ....десни ,забогатели олигарси НЯМА ДРУГА ТАКАВА ДЪРЖАВА...

Хайде сега ако искате да има отговорност, дайте имената и по една снимка на гласувалите общиснки съветници.

Още едно доказателство как престъпност, корупция и администрация са се срастнали. Няма държава. Има само лапачи и стадо наречено електорат.

Машала бе управници.С топ не може да бъдете разбити.Шапка свалям...

Какъвто народът,такива са управниците.Голяма част от материала е като Чоков ,Борисов,Гергов,Марешки.Стига сте ревали.Овцете само знаят да блеят.

Мафия

Чоков - Президент. Щом Боко може да заема най-високия връх в държавата, защо Чоков да не може. В Русия - Путин, Турция-Ердоган, у нас - Боко, а по селата кметове, като Чоко, друго спасение няма за тоз мат'реал и по тези географски ширини.

Където разровиш в България все на "чоков" мирише - от най - смотаното село до Дондуков - София.

Сега, ако съм на Ценко, ще съдя Прокуратурата. Но той е добродушен човек. Има две хобита - да налага крадливи цигани и да гледа голи циганки как въртят гюбеци. Душица. Решението на ОИК Бяла Слатина показва, че има надежда за България! Ценко да си жив, брато!

Само с проблемите на Галиче ли ще занимавате цяла държава. И какъв е проблема, че определени хора не искали Чоков за кмет, е да но болшинството го искат щом е избран. Така ще бъде, строг е за крадците и разбойниците и точно от такива кметове има нужда всяко село.

Тази циганка, кой я сложи за шеф на ОИК? Може ли да пише и чете, че да решава какво да става?

по селата е нужен кмет точно, като Чоков за да имат крадците и разбойниците страх и не смеят да посегнат на чуждото. там където няма здрава ръка бандите вилнеят. във всяко населено място кмет, като Чоков , и България ще се оправи.

А Чоков не е ли крадец и разбойник?

ше каже Съда, дали е такъв, а не сульо и пульо

бе я направо я закривате тая държава ... викайте Путин за синдик да си взема каквото му трабва и кой от къде е

Аз не мога да разбера какво се оплаквате тук във форума.Много бързо забравихте как на парламентарните избори гласувахте за хора,които са следствени.Защо примерно Марешки може да стане депутат,а Ценко Чоков да не може да бъде кмет.В Парламента е пълно с подсъдими хора и вие гласувахте за тях.

Не само депутат,а и зам.председател на Парламента.

Да, за съжаление всеки народ си заслужава управниците.

ЧОКОВ,А НЕ ГУШАРИТЕ ОТ НАКАКВА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ.НЯМАЧОВЕК,НЯМА ПРОБЛЕМ.

Да се разследва ОБЩИНСКАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ в БЯЛА СЛАТИНА за връзките с Ценко Чоков.