Кока-Кола вдига цените през юли

Coca-Cola Co планира да вдигне цените на безалкохолните си напитки с 3-4 % през юли, в допълнение към 2 % увеличение по-рано тази година, съобщи говорител на компанията.

Обратно в новината

Коментари - Кока-Кола вдига цените през юли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гърците са решили да си вземат явно тия проценти. Техните банки почнаха да вдигат лихвите тънко, сеа и гръцката cola, capy и т.н., който иска да ги пие!

kgb777kgb

Като сте малоумни да пиете такива боклуци - честито !!! Не пипам нищо произведено от Кока-Кола , сега не пия минерална вода Банкя , откакто тези боклуци я купиха !!! Плащайте като сте тъпи !!!

Рано или късно, на бутилките на продуктите на Кока Кола ще има следния надпис " Консумирането на този продукт е опасно за вашето здраве"

Рано или късно на бутилките на тази фирма ще има задължителен предупредителен надпис "Консумирането на този продукт е опасно за вашето здраве"

А повишаването на цените е свързано с това, че всички български купувачи трябва да плащат за загубите на гръцките собственици на бренда за България. Да ви е сладко

Дир. засрамете се! Все лъжете за числата, когато не ви изнася написаното! В произвежданата и питата в България Кока кола има Кофеин! Това не е истинска кока кола, а е отрова с наркотичен характер!

Аз колата я пия с водка за по мек вкус

Преди повече от 2 - 3 години преминах на ПЕПСИ и ПРИСЪН. Много по-добри питиета са.

швепс-а поне в юса-то е на пепсико къмпани, но както и да е. щом в състава на колата влизат царевица /захарния сироп, любим на 300 милиона американци/ и нефт какво да кажа. превърнаха ни в двигатели с вътрешно горене - производна на нефта е пълната синтетика 5W/30 - има е 20, толкова е "тънко" това масло, че не го усещаме в кока-колата за смазка на стомашно-чревния тракт. хахахаха

125 godini coca cola

Ейййй, и Кока Кола щом го закъса...

Доброто старо време, ... когато ментетата биваха санкционирани. Сега всичко е менте. Единственото чисто нещо в този илюзорен свят, Е собствената ни Душа. ПИЙТЕ "Кока кола", гласувайте за ГРОБ!!!

Зависи каква е тъщата, защото има такива дето са за предпочитане пред съпругата:)))))))))

Живеем в свободна страна и всеки може да пие каквото желае и каквото му харесва. Нека оставим гадната Кока Кола да фалира като не им пием продуктите, които са повече от 3,500. Някои от по-популярните са водата Aquarius, Bacardi Mixers, Canada Dry, Dasani, Dr Pepper, Fanta, Limonade, Mello Yello, Minute Maid, Nestea, Powerade, Schweppes, Sprite...

Кофти, това означава 3 500 оцветени вредни боклука, много благодаря за предупреждението. Знам че си надничар-рекламаджия на тази фирма, но ако да дадеш пълен списък на гадориите произвеждани от Кока Кола, това ще е за добро на много хора...

Не бе, аз съм от задругата дето товари камионите по рампите. Нямаш проблем да ти дам списъка, но се съмнявам, че ще го разбереш, а и у ваше село едва ли има нещо по-различно от това, което вече знаеш, така че споко!

Това е една от най-големите илюзии. Има нищожно количество газирани безалкохолни напитки които да могат да бъдат купени в България, които да са на някакво ниво и да не са кока-кола. Фирмата Кока-кола от самото си стъпване в България (след избухването на демокрацията) силово и безпардонно в рамките на 2 години изкупи и затвори всички значими производствени мощности за безалкохолни напитки първо в София после в страната. Поведението на тази фирма е нагледно доказателство, че в съвременния "глобален" свят РЕАЛНА КОНКУРЕНЦИЯ НЯМА. След това увеличиха цената 6 пъти в рамките на 2 години. Присъствах на няколко гангстерски само-разправи на търговците на Колина (тогава така се казваше) с дистрибутори на средно ниво в София. Беше им заявявано, че това е фирма за кока-кола и за да продават лимонада трябва да продават двойно повече коката... (току що бяха купили чрез рушвет БЕНАКС.). КОКА-КОЛА ПРЕДСТАВЛЯВА ВОДА С КОНСЕРВАНТИ И ГЕННО МОДИФИЦИРАНА ЦАРЕВИЦА ЗА ПОДСЛАДИТЕЛ.

Има. Подслаждат я с нея. Около 100грама фруктоза на литър. А фруктозата се прави от царевица.

Тоя шит не съм го пил от години, ако искат и с 100% да я вдигнат тая помия, не ми пука ;)

Стана по-скъпа от олиото.Чао кока-кола !

Аз отдавна им теглих една-бутилката е ту 2.40 ту 1,69.Да си я пият с кеф.Аз НЕ!

Какво общо има царевицата с кока-колата?

Най-много ми пасва в горещината джин с тоник много студен.Коли, моли и др.газирани боклуци НЕ!

Тоника не е ли газиран ве тъпан?

И тоника като е на Швепс...:)))))))) то пак до кока-кола стигнахме:))))))

ми то има ли оше заблудени да пият този буламач!?

Ще пия Пепси. Поне не слагат за сладкост фруктоза от генно модифицирана царевица, а нормална захар. Ще ни цакат, като втора ръка хора... Ми да си я пият те тогава!

Да смениш Кока Кола с Пепси е като да смениш истинска жена с надуваема.Да ти е сладко !

излиза, че вече си имаме ГМО царевица в България... не знаех, че е официално разрешена. Щото между другото, фруктозата в кока-кола продавана в България, Сърбия, Румъния и Гърция се произвежда в България

Откакто прочетох, че кока-кола слага продукти в колата, вместо оригиналните. Спрях да ги купувам и консумирам. Вкусни са много, но това е обидно за всички българи. Призовавам ви и вие да спрете.

Изобщо не е вкусна вече Колата. Може би тази в кутийки, която е внос от чужбина има нещо общо с оригинали. Големите бутилки от България имат вкус и дъх на коопколата от Соца. ПЪЛНО МЕНТЕ! и струва 1 лев за литър средна цена. Водата е 1 ст., шишето 10 ст., 20 ст. ДДС, екстрактът е най-много 10 ст., търг.отст. - 15 ст. = станаха 56 ст. ОСТАНАЛОТО (44 ст.) Е МОНОПОЛНА ПЕЧАЛБА. 10 човека в САЩ живеят на наш гръб и си купуват яхти, самолети и прочие. Пийте този боклук и ги правете милиардери.

Е, то седеругата си е седеруга. Точно през "соца" колата си беше истинска, ама само докъм 80-та година. А който е по-дърт и помни първите бутилчици от Тексим - беше божествена напитка, която няма нищо общо със сегашния бълвоч.

Откакто почнаха да подслаждат колата с извлек от генно модифицирана царевица си купувам кола по-рядко от 1 път месечно ... шибаният бизнес прецака и хубавата напитка ... кой квот ще да разправя - 1 студена изпотена кола с лимон и лед през лятото си е но.1 ... жалко , че я прееб.ха и нея

голям праз! Откакто разбрах, че е нормално за източна Европа качеството да е различно спрях изобщо да купувам! А сега на база ниското качество, вдигат и цените хаха!

хора, спрете да пиете тази гадост! всичко е реклама и пропаганда. научете децата си на култура на хранене и след няколко десетилетия, кока-кола ще е история.

гений!

Спокойно балкански събратя, тук с в Словакия ни продават 2 литра кола за 1.37 евра, а литърчето е колкото 2 литра у България. Мигар съм се завайкал - има и други напитки

Стига лъга бе, в хипермаркетите е под 1€ ! Всъщност ако си купиш две бутилки от по 1 литър, може де ти излезе и по-скъпо.

Kока кола е типичен пример за компания, която продава име, а не продукт. Главната й сила не е незаменимия вкус на кока кола, а рекламната промивка в средствата за масова маймунизация. За мен е крайно неприемливо 2 литра газирана и боядисана вода, подсладена на всичко отгоре с 250 грама глюкозо-фруктозен сироп, приготвен от гмо царевица, да е 2 лева. Но явно за много хора това не е така.

има и пепси кола-споко

Неприемливо.

Ако си намалят малко парите , които дават за реклама , могат да не вдигат цените , дори и производствените им разходи да се вдигнат 3 пъти . Много е скъпа тази вода брей !

Напълно съм съгласен,и винаги съм се чудил защо компании като Кока Кола хвърлят милиарди за реклама,след като вече няма място по света където да не знаят за напитките им.

Бе те май отдавна са ги намалили ... или поне в България, щото преди 3-4 години на Фанта и на Кока-Кола бяха най-аяките реклами, които се въртяха (на Фанта особено), а сега са такъв боклук, че почнаха да се конкурират с рекламите на първите ни два мобилни оператора по идиотизъм и бездарие!!!

Който не яде агнешко, и левче да стане - пука му, а колата и без пари да ми я дадеш - не ти я и кусвам, но жена ми и десет лева ще даде за тази напитка.

време е да се бойкотират и тези дето се мислят за богове.

Дано това откаже повече хора от напитките на тази вредна за обществото компания!

Пия рядко кола, почти хич...

Пийте лимонада!!!

E, и... Не ползвам нито един от продуктите на Кока Кола и препоръчвам да се избягват, ако хората ценят здравето си...

Тук можем да поспорим. :-) :-) Аз бих препоръчал пък да се избягват "натуралните" сокове, както и пълните с аспартам студени чайове. Тези неща никога не бих ги дал на децата си да ги пият. :-) До ДИР.БГ, най-накрая нама ли да оправите картинката с кодовете на Опера?!? ..и не ми обяснявайте, че работи, защото не е вярно. ;-) На Опера не се генерира изобщо и не може да се пусбликува коментар!

От всичките боклуци наоколо който ни предлагат да пием - колата е най вредния. Пиите вода!

Пийте вода, садете картофи и станете овчари. Само така Шъ Съ Опраим. Освен това ходете пеша, не ползвайте ток, не купувайте пласмаси, не гледайте телевизия, кино и всякаква халтура. Назад към природата. Най-добре, не ползвайте пари, така няма да не интересува цената на нищо!