Юнкер: Или Турция е ”сигурна страна”, или остава извън ЕС

Ако Турция не бъде в списъка на "сигурните държави", преговорите за присъединяването й към ЕС следва да бъдат прекратени незабавно.

Обратно в новината

Коментари - Юнкер: Или Турция е ”сигурна страна”, или остава извън ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...."Ако не дадем сигурност на хората, други ще заемат местата ни, ...., каза още Доналд Туск". какво прозрение! обаче вече е късно, идиотизма на меркел, оланд, туск, юнкер и компания става очевиден. на следващите избори ще им кажат довиждане. а ако (не даи боже) кризата с бежанците в европа доведе до конфронтации и насилие, личностите от цялата тази група ще имат късмет, ако в бъдеще не повдигнат срещу тях формални обвинения.

Искаме Орбан!

при туск започват да се проявяват някакви индикации за реалност при юнкер е в ход идеология що се отнася до мерки в ес що се отнася до мерки извън ес и причинно следствени връзки и двамката куцат

комшулар , един съвет - в никакъв случай не влизайте в ЕС , ако не искате да стигнете хала на булгаристан ! предупредих ви , после да няма хък-мък .

Диамантен хот. Няма празно. Ако признаят за сигурно спира се на кюрдите финансирането и свободното брожение из Европа като политически емигранти. Какво печели Европа за емигрантите ще бьде безинтересен да влизат от Турция, няма смисьл след като те вьрнат на изходната позиция Що се отнася до членство самата тя няма да иска ако визите отпаднат. Щото ще режат права, както става с пенсиония вьзраст.

Ако Турция не бъде в списъка на "сигурните държави", преговорите за присъединяването й към ЕС следва да бъдат прекратени незабавно. Хахахаха еБати сиешната заплаха!!! Тия преговори се водят от намколько си години. Явно тоя път турците нема да клъвнат на празната кука};-)))

Абе тия няма ли да направят поне един референдум в Европа.Ние ще живеем с циганьорите.

Руснаците са виновни за всичко! Точка!!!

Те руснаците ги поканиха вси4ки.

Мале, значи ако е сигурна ще влезе в ЕС? Как ще стане това, та тя ще е с най-голямо население и ще има повече глас от Германия. Юнкер не може да разбере че Турция може да си прави каквото иска в тази ситуация. Единственото което я притеснява е евентуалното създаване на Кюрдистан. Но и това ще стане ако Ирак не иска да се присъедени към руската сфера на влиания.

Вместо да прави реална външна политика на ЕС, г-н Юнкер се занимава с филологически упражнения. То, ако ставало с намирането на правилни имена за оградите и номинално обявяване на една държава за сигурна, най-лесното е да обявите Садат за демократ и тогава, като с вълшебна пръчка, всички бежанци ще станат на емигранти.

Турците нямат достатъчно интелект ,за Европа.

Турците, верно, интелект нямат, ама имат акъл.

ха хааа ! а юропата , като гледам , напрау пращи от интелект . че и ти , "интелектуалецо" .

Турция да ми престави списък с ядрените реактори за спиране

Шило

Ади бакалъм, Ердоган ефенди, сега ще разваляш ли орталъка с Русия или не?

Колкото по-скоро бъде изритан тоя троянски кон Юнкер, толкова по-добре.

не ! не е добре ! добре е да бъде обесен ! и не само той !

свидетелства ген Кембъл пред Сената за ударите по болницата в Афганистан и си призна човекът, че са се объркали... Все пак били използвали високо точни оръжия???

ДИКТАТА В ЕС Е НЕПОНОСИМ!!!КОГА ЩЕ ПРОУМЕЕМ ТОВА???

ivo10

Турция няма място в ЕС- Ако тя бъде приета, България трябва на мига да го напусне.

Тук е прав, но Турция тъй или иначе на става за ЕС. А по същата логика Украйна става ли за ЕС и сигурна държава ли е? Освен това в момента се опитват да изблъскат бежанците към южната периферия на ЕС. То ест ние да имаме проблем, а не Германия, Франция и подобни. Превърнаха техният проблем в наш. Що не се загрижиха така да са солидарни преди това с нас?

Да... Ако Башар Асад остане на власт, всички джихадисти трябва да търсят политическа закрила в Европа, защото за тях място в Сирия вече няма да има...

Хайде някой европейски политик да ми обясни - какво европейско има в Турция, че искат да я приемат в Европа. За обратния въпрос знам отговора-Какво мюсюлманско и азиатско има в Европа? Много.

Турция е толкова сигурна държава, колкото е сигурно че ако си сложите една змия в пазвата, тя няма да ви ухапе. Затова Турция вън от ЕС! На турция и предстоят да вземе решения за кюрдското си малцинство което е 15 милиона само в турция и което след като Русия реши кризата в Сирия, ще продължи своята борба за независима държава Кюрдия. Затова европейците да дават пари на България за да си поръчаме израелска бетонена ограда по границата с Турция. Също да ни вкарат в шенгенско, но да ни разрешат да въведем визов режим за новите германски и френски граждани мюсюлмани.

"Не можем да останем безучастни към страданията по света, посочи още председателят на ЕК. " ! ми не ги предизвиквайте бе , плужек !

Че Ви направим едно КОМИТЕ тип КЪРВАВ СПОРТ

ЪЪъъ тавкозинка, к'во стана с Шенгена бре? Назе ни не пущате да одиме де си сакаме , а резаците маат из целата Европа де си сакат и условия поставят къде искат и камание въргат по полицаите и утре че земат да ви онодат. Ама лошото е , че заради ваште простотии и нас че ни онодат. И ако на вазе ви е кеф щот сте 30% педали то при нас педалите са бая по малко и са съсредоточени главно около жалтите павета и у мургавите маали.

Юнкер и той се обади от коневръза.

Само няколко факта: България се присъедини към ЕС на 1 януари 2007, т.е. преди почти 9 години. За този период растежът на БВП в България е около 10%, а в Турция: около 60-70%. В момента заплатите и особено пенсиите в Турция са по-високи не само от тези в България, но и в голяма част от държавите в ЕС. Така че много от турците не виждат полза от присъединяването към ЕС, освен възможността да работят и живеят в Западна Европа.

Явочници, лаборанти и музейни интриганти, шланговици и кибици това са наште политици! Ренегати със палати, и църковните прелати, всичко днес е панаир, за народа все съир!

ако ако, "други ще заемат местата ни" Това ги притеснява ДЕБЕЛОБУЗИТЕ БАНКЕРИ от брюксел/люксембург които държат черните мангизи на всички от ЕС !

А защо не връщат емигрантите в родните им страни, а ги връщат в Турция, Гърция и т.н. Това ли ЕС. Благодаря но не ви го искам този ЕС.

Яааааа,кой се показа от мишата дупка ??? Юнкерчо , и какви мъдри мисли ръси само ?!!!

турците, ама хич не искат да са в ЕU, друг е въпроса, че ЕС иска турция, като 16 икономика в света и почти независима от вноса държава...

Смешко , още ли вярваш че Евросъюза има бъдеще !? Скрий се и ти и Меркел , и не дрънкайте глупости !!!

Май целият ЕС е бесен на леля Ангела за глупостта ѝ да се изтъпани да покани всички мигранти в Германия. После Германия даде заден ход, а мигрантите се натресоха на останалите държави от ЕС.

Сащ отдавна държат на хранилка половината им опозиция, руснаците вече ги облитат, а сега мазникът Ункер полека им застава отзад в дълбочина. Турция направи грешката да разчита на Запада и в същото време да се опитва да е независима държава. Ердоган може да е всякакъв но досега все някак си се разбирахме с него. Той просто не разбра до последно, че ще го похарчат за едното нищо! Нещо много лошо предстои да се случи с нашата съседка и когато това стане между нас и ужаса ще стои само телената ни ограда по границата.

и вече го пробваха с миналогодишните протести. Но надали вече ще се пробват да направят още едно такова майданче, защото 2 млн. бикове са затворени в турската клетка и като нищо могат да бъдат пуснати да стъпчат Европа. А вие си мислете, че ги е прибрал от добро сърце...

$удиш се как да им подариш още пари за унищожението на Европа.

А защо нашите политически пусита мълчат затова? Ние какво ще ги правим тези "имигранти", след като ни ги върнат? Иначе вероятно сме се навели и съгласили още преди да се вземе решение.

Турция никога няма да влезе в ЕС,ако влезе,то България ще трябва на часа да излезе!Както и останалите балкански страни!

Много точно!

че сега шансовете й са още по-малки. Единствено Турция е конкурентноспособна на големите европейски икономики, но конкуренцията не е любимото нещо на Германия, Англия, Франция. Германците няма да допуснат това. сега ще се наобещаят хиляди неща, защото Меркел се издъни и трябва да й се спасява задникът, но преговорите ще траят завинаги.

Абе еврогейски идиоти,Турция си е в Азия,каква Европа.Мястото им е там,в Анадола.Олигофрени неграмотни ли сте там,в Брюксел(май наистина сте такива ,плюс нещастни подкрепящи тероризма и превземане на нови държави-безскрупулни идиоти),погледнете географската карта и ще ви стане ясно къде е Чалмалистан.Малко мюсулмани ли има в Европа вече,че искате още 100 милиона резаци,боклуци прости

Те не са умрели за присъединяване към вас, бе дърт лицемер. Не вси4ки са безусловно съгласни като наведените плазмодии БОСТАН ООД!

Писах аз вчера, че ЕС ще пристане на Ердоган, като честна мома и ще бъде главната жена в харема наречен Османска Империя.

не ги искаме в европа и отнемане на двоиното гражданство това искат в българия

сър4ицата на най сигурното място. Разрушителите на Европа с цялата си наглост ще назидават другите кога да дишат. Паля4о.

Възстановява действието си съглашението Дъблин...Мигрантите се връщат там, където за първи път са регистрирани....Чакаме гости! А Меркел е на посещение в Индия....Сигурно ще МОЛИ за ОЩЕ ИМИГРАНТИ.....Този път индийци! WILLKOMMEN!!!!!

Сигурно чака просветление в някой ашрам?

Де гиди дърти лицемери и продажници-Юнкер и Туск, яхнали сте целия ЕС и го съсипвате по заповед на световните лихвари, но сега като видяхте настроенията на европейските граждани, се поуплашихте за властта си и взехте да шикалкавите за някакви си външни граници. Какви външни граници пазите бе, малоумници ниедни?! Нали от бреговете на Либия прибирате имигрантите ДИРЕКТНО в Европа!?! В последните изречения от статията се съдържа ПОАНТАТА - цитирам "Европейците очакват от нас сигурност и ако не им я дадем, ще я потърсят при други - при радикални и безскрупулни политици. Ако не дадем сигурност на хората, други ще заемат местата ни, пейката на политическите мачовци е дълга, каза още Доналд Туск." СТРААААХ, че националистите могат да изхвърлят от властта самозабравилите се продажници, които ПРОДАВАТ интересите на Европа на световните кукловоди с база - САЩ.

Та кво кажуваш стая с ШЕНГЕНА? Аз като българин не те разбирам вече