Tялото на командира на сваления Су-24М вече е в Москва

Военният самолет с тялото на командира на екипажа на сваления над Сирия Су-24М кацна край Москва. Руските Су-34 в Сирия вече летят и с ракети за самозащита.

Обратно в новината

Коментари - Tялото на командира на сваления Су-24М вече е в Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И НАТО, и САЩ са върха на лицемерието...........

Лицемерие, разбира се!Те точно напомнят прословутата фраза на Чърчил:"Великобритания няма приятели - Великобритания има интереси!"Жалко за загиналия пилот.Светла да е паметта ти, полковник!

Ами те не допускат нашите камиони, защото имало турски стоки. Въведоха ембарго за западните стоки. Сега ще има внос само на ковчези! Прогнозите са 10-15 хиляди!

А защо търгувате с изостанала Русия? Карайте стока във Франция, Германия, Дания - това са цивилизовани страни. А относно груз 200 - още спомня ,как тюхкаха в България ,когато са били върнати в ковчези 5 войника от Ирак. Само не разбрах какво точно правили те в Ирак?

Има един филм - Товар 200, има го във вибокса, гледайте го. Скоро ковчезите ще станат повече. И ще се повтори Афганистан. Забравихте ли какво се случи там?

Руснацитеза пореден път демонстрираха непрофесионализъм и незачитане на международните договорености. Пилотите не са знаели английски.Въпреки многобройните предупреждения за последствия от нарушаване на турската граница.Нагло са продължавали да я нарушават и да бомбардират турски села въпреки протестите на Турция.И на края руското командване показа некомпетентноста си като не знаеше с какво и от къде е свален. самолета.От земята ли или от въздуха.Дори и след като турците обявиха за свлянето на самолета те продължаваха датвърдят,че е свален от земята.С което доказаха своята некомпетентност и непрофесионализъм.

Отдавна не съм срещала такъв гнусен и лъжлив коментар. Смърдиш сам, смърди твоя продажна душичка. Смени ника от "Осведомен" на "дезинформатор" - по ще те приляга. Значи руски пилоти не е знаели английски? Да не би езици са достъпни само за такива цървулани като тебе - шопски, влашки.

Аз иска такова възпитани рускини

кой нещастен българин те доведе тук , да станеш човек и да плюеш държавата ни ? иди си и си живей като рускиня !

по всяка вероятност командирите на руският контингент в Сирия са също толкова злобни,надменни и некомпетентни като тебе.Резултатите са налице!Русия на Путин не зачита граници,права и международни договори.Нагло провокира!Пилотите са изпратени да бомбардират напук на предупрежденията на Турция,че ще отвърне твърдо на провокациите.И свалянето на безпилотника като демонстрация на решимоста и.

Руснаците да се върнат в русия и да не тормозят другите народи,че ще ги върнат всички в ковчези

Би ли казал същото и за американците? Че те така малко повечко от руснаците шетат по света.

аз жив американец не съм виждал , въпреки че работя в зимен курорт от много години. но на тъпи пияни нагли руснаци съм се нагледал !

Бомбо в Горна баня стовариха на вас американци. Жалко че не е налучкаха твоя куха глава - би могло да те просветне накрая. Ама надали.

о ле лееее руска реч омайна ! на тия не трябваше да им даваме писменост !

Аз за 40 мин изминавам 10-12 км с колело почти всеки ден до работа. Тука говорим за самолет и смешните 4км. Американеца да преглътне тези нищожни разстояния и да коментира ситуацията от морална точка. НАТО трябваше твърдо да се противопостави на бозочието на Турция и да и предостави избор да се извини или да напусне. Утре Турция виж нападнала България и краваря да я оправдал.

Баси мизерника където си да ходиш до работа с колело и то по 8 мили на ден !

Тпунгер, евала.Ти сигурно с Ферари ходиш до кенефа, цървл.

LeGrandTulup

Е, ако беше видял в Цюрих, Амстердам и Мюнхен какви велоалеи има, какви паркинги за велосипеди има с хиляди нацвъкани едно до друго колелета, и за тях ли щеше да кажеш че са мизерници?

Aми как анексира Kипар

Даде си живота за честта, за правдата, за живота. Винаги ще те помним приятел!

Това е първият от много ковчези, които руснаците ще приберат обратно. СМЪРТ за руското зло.

Какво зло си видял, бе пи.льо! Това, да пожелаваш смърт, е толкова гадно, колкото ти самия да я предизвикаш....ти си увреден непоправимо!

Гледали ли сте на карта мястото на сваления самолет? Там Турция здраво си е отхапала едно прекрасно парче средиземноморско крайбрежие от Сирия. Значи Сирия си е на голяма площ, но пясъци и пустини. И точно на излаза на Средиземно море Турция е отнела една тясна, но дълга ивица от брега. Когато и да се е случило това отнемане, турците направо са разказали играта на страната Сирия. Това крайбрежие означава риболов, пристанища, курорти, туризъм. Това е за Турция, Сирия да си пасе камилите в пясъците. Може би Турция трепери над тази златна ивица да не би руснаците да я възстановят на Сирия, затова и там е свален самолета?

Тръгнахме да бягаме от комунизма а се оказа, че влязохме в съюз поддържащ тероризма. Каква ирония на съдбата.

+100 Много точно!

Мхмхмхммм , а бе хора тоя ли дето си бил мечтал цял живот поне един път да навлезе дълбоооокооо навътре в територията на Рурция или оня дето оцеля ????? Май единия е мечтал а другия е оцелял ????? Внимавайте и вие с мечтите си ... да не вземе наистина да се върне КОМУНИСТИЧЕСКАТА ЧЕРВЕНА ЧУМА ПАК В БЪЛГАРИЯ !!! ЧЕ ЕДНО ЩЕ ВИ СЕ СТОРИ ДОБРО А 101 - ЗЛО .... МАЛКО ЗНАЕТЕ И РАЗБИРАТЕ -А СТРАШНО МНОГО ЛАЕТЕ И ПЛЮЕТЕ... АМА ЗА ГЕТОТО НА ЕВРОПА- "БЪЛГАРИЯ" - ТОВА СИ Е СЪВСЕМ НОРМАЛНО ЯВЛЕНИЕ ! ПЪЛНО Е С ДЕБИЛИ И ИДИОТИ..ОСОБЕННО ПОРСЕД НОЩ ДРАСКАЩИ ИДИОТИЗМИ СРЕЩУ ВСЕКИ И ВСИЧКО :))))) ТА , НА ВЪПРОСА ?????? :)))))))))))))))))))))))))

===

ПОКЛОН ! ВЕЧНА СЛАВА !

Вечна слава за какво???

Поклон пред паметта на руския пилот! А САЩ и НАТО най-добре да си затворят устите, че адски ни писна от тъпотиите, които сътвориха за последните 15-20 години! Аман от това "безценно" турско пространство. Е няма да са собственици на всички източници на газ и нефт, за да тероризират останалия свят напълно безнаказано.

Това лаййййно Лут не прочете ли първите данни от космоса директно изпратени,не чули техния щаб че Руският самолет е свален на 4 км в Сирия от браздата с Фесовете,хубава работа ама КРАВАРСКА

В Немските медии се появи нова версия. Че Обама бил яко критикуван от американската общественост за неговото бездействие в Сирия. Че всички похвали са за Русия и за Путин. За това Обама решил да сблъска Русия с Турция. Като наказание за Русия. И казал на Ердоган, че ще го покрие.

Русия изгони Джордж Сорос и фондациите му окончантелно Руската Главна прокуратура в понеделник (30 ноември) призна за нежелателни организации фондациите Отворено общество (фондацията на Сорос) и фондация Съдействие

отмъщението ще е скоро! Зъб за два!

Съдейки по погледите на Шойгу и Бондарев при церемоният по посрещането, няма да е за два, а за цяло чене. И то няколко пъти.

След тази глупост, която сътвориха турците, професията военен пилот стана много по- опасна и за едната и за другата страна.

Рязани примитивни амуджи отнеха живота на един християнин по най-долният и подъл начин страхливо с удар в гърба без предупреждение, като жени. С руснаците имаме обща азбука, религия, култура и затова са наши кръвни братя, които подкрепям с цялото си сърце за разлика от рязаните амуджи които са коварни по природа, говорят неразбираем за българите език, различна култура религия и не на последно място 500г его.

Браво!

vasil

То и със Сърбия. имаме обща азбука, религия и пр., а сме воювали 4 пъти в ново време и това не ги е спирало да имат претенции за земите. поне до Струма и Искър.

Ти и аз може да сме с руснаците и да сме християни, но турците от ДПС и еничарите от ГЕРБ са на левия тротоар и продават на парче и род и родина.Бог да прости пилота и да даде сили на семейството му.Болката от загубата няма да изчезне, но дано свикнат с нея.А тези животни които са оставени да убиват в гори и планини да бъдат изпарявани със огън.

.... 500 г. его??? Може би имаш предвид "иго"?

Чудех се кой са съюзниците на Ердоган ,наблизо. Да са гърци,сърби,кипар,сирийци,кюрди,евреи,арменци,руси -не не са ,но във форума ги открих тези шебеци. НПОсоросоидали,радка дълбоката,минджев,щерев,местан. Викам си а що щът тези съюзници на мюсолмански братя и исляма. Най накрая разбрах-Турския НПО проект" Как мъж може да роди" бил във сила. Та за това се напъват нашите соросоиди да се размножават.

заяви днес постоянният представител на САЩ в НАТО Дъглас Лут, цитиран от Ройтерс. ма има си хас естествено че е така щом виден кравар го казва...те са много честни почтени краварите товае го знае целият свят....

Днес Ахмет Давутоглу каза, че Анталия е дом за руснаците. Горкичкият, няма си най-малка идея колко е прав ....

vashata oficialna poziciq udovoletvorq sultana izcqlo sladuri mi

Султана ти по-добре да заеме позиция, че удовлетворяващия е зад ъгъла..

Това, че ти си живял като абориген не означава , че народа е живял като теб.

Да ти кажа право без всичко изброено от теб мога, но трудно ще преживея без гей-парадите, смесените бракове, арабската пролет, обесените диктатори и токът от американските Марици.

тогава карах чисто нова Лада от магазина,а сега дърто БМВ,пета употреба

На война -като на война ! Светла памет на пилота . Добрата новина е , че орките се прецакаха / самопрецакаха ... Или най-вероятно са им наредили да го сторят ! Проблемът си е техен . На Балканите съюзници нямат ! Само вековни врагове .

Има международна конвенция според която ако самолет наруши въздушното пространство на чужда държава: 1. Отправя се ГЛАСОВО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ 2.Ако самолетът не реагира се извършва ВИЗУАЛЕН КОНТАКТ. 3.С ЖЕСТОВЕ се паказва на нарушителя, че трябва да напусне въздушното пространство което е нарушил. 4.Прихваща се и се заставя принудително да КАЦНЕ. 5.СТРЕЛЯ СЕ само ако нарушителят не се подчини на гореизброеното. П.П. Турците са знаели чий е бомбандировача и каква мисия е изпълнявал. Знаели са, че след като е изпълнил мисията си е нямал никакви бомби на борда си. Знаели са, че не е заплашвал по никакъв начин Турция. Знаели са, че в момента в който са стреляли самолета вече е бил на територията на Сирия, както и техните Ф 16 и върпеки всичко са го свалили. И това може да се квалифицира само като провокация и предварително планирано действие.

Герой Советского Союза!

поредната унищожена християнска душа. саболезнования

като доидат руснаците ше живееш като в северна корея *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Че нали бяха тук да не сме живели като в Северна Корея бе Кончита. Стандарта на живот който имахме през социализма и на запад все още го нямат.

едно време баща ти е работил в комунистическа булгария за 100 долата а кока кола е била мечта .и казваха ,, защо не ни освободиха американците от хитлер ами руснаците . ти сега взимаш 700 -1000 долара и вярваш че русия е добра ??? е не е *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да но България бе 9 милиона, нямаше просяци и Местан , а Владимир Зидаров.Анадум му бе кюлхане.

една двулитрова кола в твоя

една стана която не може да прозиведе телевизор , автомобил радиоапарат а се издуря само от природните си ресурси не може да бъде световна сила *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

положение че на другите.......консуматори ресурсите са на привършване........ко паим като свършат........нема как да ручат софтуера

Е, то има ли цялостно изделие в което поне един елемент да не пише "Произведено в Китай"? Ко прайм?

dai da ne mislim zashtoto kitaicite veche sa go pomislili tova

Човека говори за Русия, какво общо има Китай???

Владимир Путин е издал заповед 58-ма армия, чиято щаб-квартира е в Северно-Кавказкия военен окръг незабавно да дислоцира мотострелкови полкове и бригади за зенитни системи, реактивни системи за залпов огън, противотанкови комплекси на армено-турската граница, съобщи warfiles.ru, Общо става дума за 7000 руски войници и офицери.

Благодаря, че ни информира! Друго има ли?

вероятно ще има

ДПС-то се активизира, много защитници на свещената турска граница. Въй въй въй

русия се прави на световна сила , ама кои ще приеме това освен бедните насрани българи хахаха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не се прави а си е световна сила

брех, нато нямало нищо общо. нещо в нато мирише на пълни гащи и зарязаха османеца на който главата му е вече на дръвника

Ко толкова са чудите що турските Ф16 не летят последно време.... много е просто. Тръгнат да се засилват по пистата и почвч да им писука алармата че Руснаците вече са ги засекли и са на мушката.... От там на сетне шубето си е голям страх.... Руснаците са бесни заради своите бойни другари и не Ф16 ще свалят ами ла Обама в дирника една ракета въздух-гъз мое да му забучат.

Поклон пред паметта на Олег Пешков! Ще отмъстим за Теб, приятелю!

Турския Ф-16 се е намирал във въздушното пространство на Сирия в продължение на 40 секунди, на два километра навътре в Сирия. Руския самолет не е пресичал границата на Турция. Турските радиолокатори са водили руския самолет още 30 минути преди свалянето. Турските Ф-16 са дебнели във въздуха руския самолет. Това е била една предварително подготвена засада.

17 секунди. Според турците. Съвсем официално. И 4 секунди според руснаците. За засадата си прав/а.

Прибирам се от супера тази вечер и на улицата групичка дечурлига ме пита знам ли колко е часа,поглеждам мобилния и им казвам,а те "Благодариме!".Стана ми е едно хубаво и едно тъжно едновременно,бяха възпитани децата,после се замислих вървейки какво бъдеще ги чака и ние защо така безотговорно мълчиме и се примиряваме с тоя лош и безумен свят?!

Слава на Героя убит подло в гръб и то от "съюзник".

И КАКВИ ТЕРОРИСТИ Е ТЪРСИЛ НА МАЙКА СИ ПУТИНА ТАМ?

че по турскосирийската граница има вероятност терористите да се самоопределят като почтенни контрабандисти.........но при положение че са утрепали парашутист са си чисти терористи

Всички които не са на страната на законната власт в Сирия са терористи.

И аз това се чудя. Според турският премиер там има само мирни, невъоръжени цивилни сирийци. Е, от време на време стрелят по катапултирали пилоти, но като цяло са мирни. Ще има разплата. И турците много добре го осъзнават. За това вече пет дена се крият под фустата на НАТО. Само че от НАТО и САЩ казаха, че нямат нищо общо със стрелбата по СУ-то. Нещо им била нарушена координацията. И сега Ердоган разбира, че при ответния удар, на НАТО пак ще им е нарушена координацията и не може да разчита на Алианса.

Руснаците не са отричали, че за около 15-17 сек са били над турска територия, но е било видно, че няма да ги бомбардират. Тя границата не е като прав конец, нормално е да има такива влитания, сега вече да му мислят резняците.

Минават ти през двора - един път, два пъти

Pesh0

15 - 17 секунди и 1,8 километра нарушение , твърди Турция . Русия твърди че изобщо не е нарушавала въздушното пространство .

- Догодина ще ходя на почивка в Русия. - А, и къде по-точно??? - Ми, в Анталия.

ЕЙ тролчета ли сте тромболчета ли сте ДНЕС Е ДЕН ДА ЗАМЪЛЧИТЕ. ИЗПРАЩАМЕ ВАШ И НАШ ЧОВЕК Т И Ш И Н А

"....ракетите са снабдени със самонасочващи се бойни глави и са способни да поразяват въздушни цели на разстояние до 60 км" Сега идете та се доближете в рамките на тези 60 км и после доказвайте че сте били в защита на въздушното си пространство и не сте разстреляни над Сирия, Северен Ирак или над международни води! Търсите си го отдавна и вече сте готови да си го получите, само да не забравите да се снабдите с повече смазочен материал, плат и дървен материал, че вие добре си знаете за какво ще ви трябва за в бъдеще!

Много странно съвпадение, че цяла седмица от както има с400 не летят самолети на сащ и др. държави нас Сирия, даже турците не доближавали сирийската граница!!! :))) Оправданието било, че нямали цели! :)

че руския "Райд" за летящи твари е много ефикасен и смъртносен за тях, а те още си нямат имунитет срещу него. Сигурно за това не летят, а?!

Га,че ли само руснаците имат ракети въздух въздух!Те да продължават с дебелоочието,наглоста и провокациите пък да видим колко кръв ще пролеят още?! Турция е мощен военен и икономически противник.Има зад гърба си NATO.Най силният военен съюз на света.Фантасмагориите и опитите на Путин да представя желаното от него с действителното състояние на нещата ще води до още по големи конфликти и поражение за Русия!

колко си "осведомен"! Нима не съобразяваш каква е промяната в позицийте на САЩ, Франция и Германия спрямо Сирия и самия Асад и какво следва от това?! Нима си толкова тъп и заслепен та не виждаш истината и като дервиш се въртиш само в своя омагьосан кръг на мисли "Турция това, Турция онова" и така до безкрай и припадък въртене в собствените си виждания и мисли?!

ИМАМ ВЪПРОС-У СССР-днес русия-УПОТРЕБЯВАТ ЛИ НАРКОТИЦИ КАТО ГИ ЧЕТА НЕЩО СЕ СЪМНЯВАМ В ПСИХИКАТА ИМ.ПРОСТИ И таварищ ЛЕНИНА.Нали не вярвате В БОГА

Русия,защото ако беше в Украйна нямаше да има майдун и натовски съветници панимаеш!?

ПАНИМАЮ ТАВАРИЩ

Ам не вярваме в Бог за разлика от теб резанка къде вярваш в Мохамед и избивате невинни хора

как така Турция уреди тялото на летеца да бъде върнато след като няма нищо общо с ислямска държава и воюва с нея

Нима за родителите има значение кой е върнал тялото ? Могли са, договорили са и са го върнали. Ще питаш ли защо руснаците не го върнаха ? Мир на праха му и дано няма повече подобни случаи !

Иванчо: Назлън паша! - А генерал? Марийка: Лабут паша! - Отлично деца, бравос, конграчолейшъ!

Героят на Русия, достойният син на Руския народ ще бъде погребан на родна земя . Вечна памет на героя. Съболезнования за близките и братския Руския народ !