Коментари - РБ: Да се преосмисли отварянето на изборни секции в Турция | Днес.dir.bg

РБ: Да се преосмисли отварянето на изборни секции в Турция

Президентът и неговият премиер да преосмислят отварянето на секции в Турция, призоваха от коалицията "Реформаторски блок - Глас народен".

Обратно в новината

Коментари - РБ: Да се преосмисли отварянето на изборни секции в Турция | Днес.dir.bg

Коментари

бъдете поне един път силни и не отваряйте секции! Какво разбират от политика на ТУрция хората, които са останали да живеят в БГ? ОЧевидно е че ще ги използват по най елементарен начин.

ПРИЗИВА Е ДОБЪР,НО ОТ НЕЙНАТА УСТА ЗВУЧИ НЕЧИСТОПЛЪТНО!!!

Другарката пръмова какще коментира това, че до съвсем скоро беше в коалиция с още един ердоганов агент-корман? Как ще коментира и срамната коалиция в управлението с дпс? Пръмова, на теб мястото ти е до сланинова. Нищо реформаторско няма при теб.

Тези избори са на път да изкарат всички "скелети от гардероба" = всичко, що се замиташе под килима, за "удобния момент". Братоци, май ще ни се наложи да гласуваме всички, за да не дойде Ердоган, тук. Бат Бойко, "Бай Хуй", или както го наричат там, вече продаде задника. Даже два пъти... "Дружно Братя Българи!" Изберете когото си искате, ама си пуснете бюлетините, тоя път. После ще се разправяме с боклука, у нас. Не им се е разминало. АМА МЪЛЧАНИЕТО НЕ Е ПЕЧЕЛИВШИЯ КОЗ, СЕГА!!!

Дано тези искания се изпълнят, време е да се каже на турци, че не могат да се намесват, те нали също не искат на тях да се месят. Да им затворят секциите, ще видим, как ще гласуват. Те си правят каквото искат и все са онеправдани.

и на руснаци също!

Турция не е заплаха само за България а за цяла Европа. Европа трябва да изпрати войска на българо-турската граница с готовност превантивно да охранява Европа по линията Мидия- Енос.

след като кабинетът Борисов си провеждаше заседания в Турция, по късни доби пиеха кафета с въпросния Местан без участие на журналисти и с политически лица от Турция, това тъпоумната Кунева изведнъж го е забравила?!?

Каквото сме си надробили, сега товара ще ядем. Крайно време е да се каже, че "възродителният процес" и "насилственната смяна на имената", всъщност беше турско въстание в България и неговото потушаване, от българските народни власти. И не си мислете, че тезисъбития са бели без участието на турската държава.

Но тогава имахме сигурен съюзник зад гърба си, боеспособна армия и не ни пукаше, можехме да вземаме самостоятелни решения. А сега сме заедно със страни, които на два пъти са искали заличаването ни като държава - Франция и Англия.

Като видите Пръмовица: 1)представете си 4-те затворени реактора на "Козлодуй" 2)тлъсто изпсувайте!:)) ... Край на дебатите!:))

За тия избори да се забрани гласуването от Турция. Нито една секция там.

на тебе ти е простено, защото явно си невеж, но на рб не е ! има си закон! ЗАКОН !!!! и рб не го промениха, докато бяха на власт! до вчера, ще рече. та в закона пише къде , колко и кога се отварят секции!

май е забравила с кого управляваше преди години! Май е забравила и, че доскоро беше в управление, което допусна втора етническа партия! Евтините предизборни трикове няма да помогнат на този политически труп, така че "патриотичните" напъни са излишни!

Всички като са в опозиция, много разумно говорят, а като бяха във властта пробутаха Орхан Исмаилов за зам.-министър на отбраната.

Предизборно се случват чудеса.

тези не бяха ли от наште евроатлантически партньори?

В българската азбука има буква ''Щ''. Иначе -да.Само че аз нещо не ги приемам много като съюзници.

а бе ваШте са, но россия не е в нато, а турция не е в ес! иначе си прав ердоган и путин са партньори!

Подкрепям 100%

И защо да го правят, за да угодят на турчалята, в Германия може да има по-малко от 35 секции а в Туркистан не може 35. А тия от РБ толкова са я закъсали дори и с това си двулично поведение няма да съберат точки, да не се нядяват.

БЪЛГАРКА ,МА НЕЩО МАЙ ТИ КУЦА БЪЛГАРСКИЯ.Я ПАК ПРОЧЕТИ СТАТИЯТА ИЛИ СА ТИ ДАЛИ ГОТОВИ ОТГОВОРИ НАПРАВО ....

Нищо си се объркала.

Кунева що те отръчка до Турция , ей го къде е , да го премести на Ердоганя от единия в другия крачол да се не мъчи чиляка.След като и тя участвува в разформирането на държавата ни като такава , евроатлантически ценностно , някак си е редно да изпълни този ритуал.

ДРЪН , ДРЪН !

Най-разумно е да се подчиним на турците и отстъпим за ДОСТ и изборните секции в Турция. Забравихте ли, че сме били 5 века под турско иго? Сега Турция е 100 пъти по-силна от Османската империя. По-добре да не ги дразним, че ще се ядосат и пак ще ни поробят. Кой ще им попречи? И тогава всички много ще страдаме както едно време. Нямаме армия като хората, а и с Русия сме скарани сега. Не можем да разчитаме на руска защита. Една шепа хора сме изправени сами срещу 80-милионна държава. ще ни прегазят за 2-3 дни само. Направо ще ни затрият. Нямаме никакви шансове срещу турците дори при минимален конфликт или дребно скарване. Те винаги са били силни, а ние слаби. Все едно се върнахме в 1396 година по времето на цар Иван Шишман.

Сега баш ще си изкараш много минуси и то с основание.

Но защо?

Като искаш още сега си слагай чалмата и почвай да учиш турски... Ние ако трябва ще мрем ,но второ турско робство няма да допуснем...

Е, това вече е лицемерие. То остават 2 седмици до изборите, всичко е разпоредено, как си представя това "предложение" !?

До преди два месеца бяхте управляващо мнозинство. Вие решихте така и сега Радев нищо не може да направи за да премахне безобразията сътворени от вас

Войната между соросоидите и еничарите става все по-интересна! Изведнъж всички соросоиди взеха да нападат Турция и да са против изборите там, а до скоро нямаха нищо против! Цялата работа е че те искат всъщност да ударят еничарите в ГЕРБ с това. Защо Турция агитира толкова за ДОСТ, като знае че ДОСТ няма големи шансове? Защото ДОСТ ще помагат на баш турските агенти от ГЕРБ! Колкото повече депутати за ДОСТ, толкова повече депутати за ГЕРБ и като сложим и лъжепатриотите и ГЕРБ може да стане с мнозинство в парламента. Затова соросоидите са в паника и атакуват яко!

Вие дори не сте изключили от РБ партията Свобода и достойнство ,а сте замразили членството им,независимо че е коалиция с ДОСТ..точно вие да говорите.

Да се забрани двойното гражданство! Който се чувства турчин да има само турски паспорт и да има право да избира само турски парламент! Който има български, съответно същто в същата реципрочност. Ако нашите политици искаха да се справят с изборния туризъм, отдавана да бяха направили това! В германия няма двойно гражданство! Ако искаш да си германец, се отказваш от другото си гражданство. Това е!

Също така който е взел американско гражданство да му се отнема българското. Съответно с всяко чуждо гражданство да се отнема българското. Лошото е, че тогава населението ни ще се стопи с 500-600 хиляди души автоматично...

По мои сметки ще се стопи с над 2.5 милиона. Когато се връщах последното лято, страната беше кънтящо празна. Вие не знам дали го усещате като сте непрекъснато в същата обстановка, но емигрантите го виждат през периоди от време и много вади очите колко е празна страната. Дори софето ми се вижда празна спрямо 2009 когато емигрирах. Също прави много неприятно впечатление че управлеващите избягват да направят ново преброяване. Последното ако не се лъжа беше някъде към 2001. Ако се преброите барабар с циганите , турците и руснаците по черноморието, едва лие докретате и до 5 мелиона, по мои сметки. Сичките, Накуп. Отворете ги тия затворени очи бре! докога тека, слепи? огледайте се, една шепа мишоци сте останале....

Двойното гражданство е по двустранно споразумение. Напълно допустимо е да се забрани само за турски граждани. Германия допуска например американско гражданство.

Сетиха се!До вчера бяха в парламента заедно с Касим Дал,който сега се вихри заедно с Местан. Защо не приехте по-адекватни мерки в Закона за изборите? Сега Герджиков ще ви решава проблемите и то две седмици преди изборите,когато вече е направена организация и всичко е задвижено.

ТОЗИ ГЛИСТ ИМАШЕ ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ЗАДАЧА И СЕ УСРА ПО ВСИЧКИ ПОКАЗАТЕЛИ........

Сега разбаха, че турция се меси в България???Абе хора-от 500г.се месят в държ.ни дела!Добро утро Българино,събуди се накрая.....

Ако трябва ще го набия дори.След министъра на външните работи мрънка по телевизията и не каза ясно становище относно намесата на Турция в изборната агитация в полза на предателя Лютфи Местан

Да, това са стъпки, които България непременно трябва да предприеме в дипломатическите си отношения с Ердоганова Турция... Другото е предателство спрямо националните ни интереси!

Подкрепям напълно искането на Реформаторите. Герджиков и и ЦИК да вземат мерки и да забранят гласуването в Турция. Да се поясни, че право на глас имат само тези, които са родени в България. Тези с уж български паспорти родени в Турция не са с българско самосъзнание. Крайно време е да има ясни правила и да се промени изборния кодекс. Гласуване само в България. Ако си българин ще се върнеш да гласуваш тук.

Я па тая мадам Yes ка се засили , направо Ердоганя ще нашляпа.

Коментари - РБ: Да се преосмисли отварянето на изборни секции в Турция | Днес.dir.bg

РБ: Да се преосмисли отварянето на изборни секции в Турция

Президентът и неговият премиер да преосмислят отварянето на секции в Турция, призоваха от коалицията "Реформаторски блок - Глас народен".

Обратно в новината

Коментари - РБ: Да се преосмисли отварянето на изборни секции в Турция | Днес.dir.bg

Коментари

бъдете поне един път силни и не отваряйте секции! Какво разбират от политика на ТУрция хората, които са останали да живеят в БГ? ОЧевидно е че ще ги използват по най елементарен начин.

ПРИЗИВА Е ДОБЪР,НО ОТ НЕЙНАТА УСТА ЗВУЧИ НЕЧИСТОПЛЪТНО!!!

Другарката пръмова какще коментира това, че до съвсем скоро беше в коалиция с още един ердоганов агент-корман? Как ще коментира и срамната коалиция в управлението с дпс? Пръмова, на теб мястото ти е до сланинова. Нищо реформаторско няма при теб.

Тези избори са на път да изкарат всички "скелети от гардероба" = всичко, що се замиташе под килима, за "удобния момент". Братоци, май ще ни се наложи да гласуваме всички, за да не дойде Ердоган, тук. Бат Бойко, "Бай Хуй", или както го наричат там, вече продаде задника. Даже два пъти... "Дружно Братя Българи!" Изберете когото си искате, ама си пуснете бюлетините, тоя път. После ще се разправяме с боклука, у нас. Не им се е разминало. АМА МЪЛЧАНИЕТО НЕ Е ПЕЧЕЛИВШИЯ КОЗ, СЕГА!!!

Дано тези искания се изпълнят, време е да се каже на турци, че не могат да се намесват, те нали също не искат на тях да се месят. Да им затворят секциите, ще видим, как ще гласуват. Те си правят каквото искат и все са онеправдани.

и на руснаци също!

Турция не е заплаха само за България а за цяла Европа. Европа трябва да изпрати войска на българо-турската граница с готовност превантивно да охранява Европа по линията Мидия- Енос.

след като кабинетът Борисов си провеждаше заседания в Турция, по късни доби пиеха кафета с въпросния Местан без участие на журналисти и с политически лица от Турция, това тъпоумната Кунева изведнъж го е забравила?!?

Каквото сме си надробили, сега товара ще ядем. Крайно време е да се каже, че "възродителният процес" и "насилственната смяна на имената", всъщност беше турско въстание в България и неговото потушаване, от българските народни власти. И не си мислете, че тезисъбития са бели без участието на турската държава.

Но тогава имахме сигурен съюзник зад гърба си, боеспособна армия и не ни пукаше, можехме да вземаме самостоятелни решения. А сега сме заедно със страни, които на два пъти са искали заличаването ни като държава - Франция и Англия.

Като видите Пръмовица: 1)представете си 4-те затворени реактора на "Козлодуй" 2)тлъсто изпсувайте!:)) ... Край на дебатите!:))

За тия избори да се забрани гласуването от Турция. Нито една секция там.

на тебе ти е простено, защото явно си невеж, но на рб не е ! има си закон! ЗАКОН !!!! и рб не го промениха, докато бяха на власт! до вчера, ще рече. та в закона пише къде , колко и кога се отварят секции!

май е забравила с кого управляваше преди години! Май е забравила и, че доскоро беше в управление, което допусна втора етническа партия! Евтините предизборни трикове няма да помогнат на този политически труп, така че "патриотичните" напъни са излишни!

Всички като са в опозиция, много разумно говорят, а като бяха във властта пробутаха Орхан Исмаилов за зам.-министър на отбраната.

Предизборно се случват чудеса.

тези не бяха ли от наште евроатлантически партньори?

В българската азбука има буква ''Щ''. Иначе -да.Само че аз нещо не ги приемам много като съюзници.

а бе ваШте са, но россия не е в нато, а турция не е в ес! иначе си прав ердоган и путин са партньори!

Подкрепям 100%

И защо да го правят, за да угодят на турчалята, в Германия може да има по-малко от 35 секции а в Туркистан не може 35. А тия от РБ толкова са я закъсали дори и с това си двулично поведение няма да съберат точки, да не се нядяват.

БЪЛГАРКА ,МА НЕЩО МАЙ ТИ КУЦА БЪЛГАРСКИЯ.Я ПАК ПРОЧЕТИ СТАТИЯТА ИЛИ СА ТИ ДАЛИ ГОТОВИ ОТГОВОРИ НАПРАВО ....

Нищо си се объркала.

Кунева що те отръчка до Турция , ей го къде е , да го премести на Ердоганя от единия в другия крачол да се не мъчи чиляка.След като и тя участвува в разформирането на държавата ни като такава , евроатлантически ценностно , някак си е редно да изпълни този ритуал.

ДРЪН , ДРЪН !

Най-разумно е да се подчиним на турците и отстъпим за ДОСТ и изборните секции в Турция. Забравихте ли, че сме били 5 века под турско иго? Сега Турция е 100 пъти по-силна от Османската империя. По-добре да не ги дразним, че ще се ядосат и пак ще ни поробят. Кой ще им попречи? И тогава всички много ще страдаме както едно време. Нямаме армия като хората, а и с Русия сме скарани сега. Не можем да разчитаме на руска защита. Една шепа хора сме изправени сами срещу 80-милионна държава. ще ни прегазят за 2-3 дни само. Направо ще ни затрият. Нямаме никакви шансове срещу турците дори при минимален конфликт или дребно скарване. Те винаги са били силни, а ние слаби. Все едно се върнахме в 1396 година по времето на цар Иван Шишман.

Сега баш ще си изкараш много минуси и то с основание.

Но защо?

Като искаш още сега си слагай чалмата и почвай да учиш турски... Ние ако трябва ще мрем ,но второ турско робство няма да допуснем...

Е, това вече е лицемерие. То остават 2 седмици до изборите, всичко е разпоредено, как си представя това "предложение" !?

До преди два месеца бяхте управляващо мнозинство. Вие решихте така и сега Радев нищо не може да направи за да премахне безобразията сътворени от вас

Войната между соросоидите и еничарите става все по-интересна! Изведнъж всички соросоиди взеха да нападат Турция и да са против изборите там, а до скоро нямаха нищо против! Цялата работа е че те искат всъщност да ударят еничарите в ГЕРБ с това. Защо Турция агитира толкова за ДОСТ, като знае че ДОСТ няма големи шансове? Защото ДОСТ ще помагат на баш турските агенти от ГЕРБ! Колкото повече депутати за ДОСТ, толкова повече депутати за ГЕРБ и като сложим и лъжепатриотите и ГЕРБ може да стане с мнозинство в парламента. Затова соросоидите са в паника и атакуват яко!

Вие дори не сте изключили от РБ партията Свобода и достойнство ,а сте замразили членството им,независимо че е коалиция с ДОСТ..точно вие да говорите.

Да се забрани двойното гражданство! Който се чувства турчин да има само турски паспорт и да има право да избира само турски парламент! Който има български, съответно същто в същата реципрочност. Ако нашите политици искаха да се справят с изборния туризъм, отдавана да бяха направили това! В германия няма двойно гражданство! Ако искаш да си германец, се отказваш от другото си гражданство. Това е!

Също така който е взел американско гражданство да му се отнема българското. Съответно с всяко чуждо гражданство да се отнема българското. Лошото е, че тогава населението ни ще се стопи с 500-600 хиляди души автоматично...

По мои сметки ще се стопи с над 2.5 милиона. Когато се връщах последното лято, страната беше кънтящо празна. Вие не знам дали го усещате като сте непрекъснато в същата обстановка, но емигрантите го виждат през периоди от време и много вади очите колко е празна страната. Дори софето ми се вижда празна спрямо 2009 когато емигрирах. Също прави много неприятно впечатление че управлеващите избягват да направят ново преброяване. Последното ако не се лъжа беше някъде към 2001. Ако се преброите барабар с циганите , турците и руснаците по черноморието, едва лие докретате и до 5 мелиона, по мои сметки. Сичките, Накуп. Отворете ги тия затворени очи бре! докога тека, слепи? огледайте се, една шепа мишоци сте останале....

Двойното гражданство е по двустранно споразумение. Напълно допустимо е да се забрани само за турски граждани. Германия допуска например американско гражданство.

Сетиха се!До вчера бяха в парламента заедно с Касим Дал,който сега се вихри заедно с Местан. Защо не приехте по-адекватни мерки в Закона за изборите? Сега Герджиков ще ви решава проблемите и то две седмици преди изборите,когато вече е направена организация и всичко е задвижено.

ТОЗИ ГЛИСТ ИМАШЕ ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ЗАДАЧА И СЕ УСРА ПО ВСИЧКИ ПОКАЗАТЕЛИ........

Сега разбаха, че турция се меси в България???Абе хора-от 500г.се месят в държ.ни дела!Добро утро Българино,събуди се накрая.....

Ако трябва ще го набия дори.След министъра на външните работи мрънка по телевизията и не каза ясно становище относно намесата на Турция в изборната агитация в полза на предателя Лютфи Местан

Да, това са стъпки, които България непременно трябва да предприеме в дипломатическите си отношения с Ердоганова Турция... Другото е предателство спрямо националните ни интереси!

Подкрепям напълно искането на Реформаторите. Герджиков и и ЦИК да вземат мерки и да забранят гласуването в Турция. Да се поясни, че право на глас имат само тези, които са родени в България. Тези с уж български паспорти родени в Турция не са с българско самосъзнание. Крайно време е да има ясни правила и да се промени изборния кодекс. Гласуване само в България. Ако си българин ще се върнеш да гласуваш тук.

Я па тая мадам Yes ка се засили , направо Ердоганя ще нашляпа.