България зачита Брекзит-а, но и не иска несигурност в ЕС

България уважава волята на британските граждани, но и смята, че сега е необходимо ЕС да демонстрира сила, единство и прагматизъм.

Обратно в новината

Коментари - България зачита Брекзит-а, но и не иска несигурност в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И БАЙ ТОШО НА ВРЕМЕТО КАЗА ЧЕ СОЦИАЛИЗЪМА Е ЕДНО НЕДОНОСЧЕ И ДРУГАРЯ БОЙКО ЩЕ ГО КАЖЕ СЪЩОТО ЗА ЕВРОСЪЮЗА АМА СЕГА НИ ЛЪЖЕ КАТО ДРЪТ ЦИГАНИН ,ЩОТО ТАКА МУ ИЗНАСЯ НА НЕГО ЛИЧНО .................. А НИЕ ДА ГО ДУХАМЕ

кой ли те пита ти какво зачиташ , а не те питат щото ТИ НЕ СИ ПИТАЛ НАС, ПЪК И ВСИЧКИ ЗНАЯТ ЧЕ СИ ИЗБРАН ОТ 12% ОТ РЕАЛНИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ - ТОЕСТ ОСТАНАЛИТЕ НЕ ТЕ ИСКАТ

Политиците добре да мислят какво говорят и правят, че на обикновените хола им дойде до гуша.

Че то кой иска несигурност?

ТИКВОНИЙ, ЗАЩО ХОРАТА ТИ ОКРАДОХА ЕВРОПАРИТЕ ЗА РОМИТЕ. ТЕ ПЪК ОТ СВОЯ СТРАНА ОКРАДОХА БЪЛГАРИТЕ

като Борисов и паплач, България винаги ще бъде на опашката на всичко и губеща от всичко.

Как защитава Съветските интереси в Путинска Рус, Курка Нинова,пияницата Мики Маус и агент Гоце????? Къде се скри парцала Сидерага ?????

Имам спомени от късния Съветски съюз 86- 89 г. и соц. лагер с напълно неадекватни ръководители. И тогава беше верни на някакви принципи и идеи , единни , заедно срещу еди кой си и всичко рухна за 2 - 3 години . Сега Европейския съюз върви по същия път. Интересно едрия капитал дали ще спаси положението.

не! едриа капитал отплува към щатите и азиа. Сорос гуедай и мисуи.

Най простия, некадърен и крадлив политик в Европа на най незначителната държ..пардон, територия, прави тежки изказвания! Щял да иска, да подава....алабала :(

Къде я видя тази сигурност,та се страхуваш от несигурност.Държава няма,всичко се решава на парче ден за ден,без никаква далновидност и за бъдещето на България.Цял свят ни се смее ,но на никой не му пука за нас като си траем.

Абе как бързо и безскрупулно ги налапвате тези модерни лафове - мигранти! Не, това не са мигранти, това са нарушители. Мигрират прелетните птици. Тези са нарушители и плачат за едно време, когато граничарите биеха, кучетата лаеха, стреляше се без много лигавене и на никого на този свят не му минаваше през ум да си прави майтап с границата.

а България както винаги губещ.

Борисов, стрелба по чалмите около оградата и те сами ще бягат обратно от границата!

Британците демострираха истинска демокрация, за разлика от еврофалша, който зарази и България.

България не изразява загриженост ...а България да изпрати армията на границата и нито един емигрант идващ от Турция да не бъде допуснат !

Колкото и да слугуваш и угодничиш, на всички за сметка на род и родина, без собствена политика и икономика нищо не става.

с Евро-атлантизма, остана ти само европеизма Бочко и то не за дълго.

Струва ми се, че Борисов ще бъде най-лаконичен в представянето на позицията. То ще е от рода "Дейвид ми е приятел, ама каквото каже шефът/ката, аз изпълнявам."

Бундестага днес каза ясно, за да има силен ЕС, трябва да има силни и конкурентноспособни държави членки, с доволни граждани. А това е точно противоположната политика на васала Борисов, на който дните са му преброени.

Че кой се интересува от мнението ни ? Ние сме да им пазим външната граница и ако стане война да бъдем пушечно месо,

Бате си е стандартен конформист нагаждач- дай му да надгражда приоритетите, а инак нощем и насън яко излиза от ЕС- с гръм, че и трясък и по няколко пъти.

е правителството на Борисов, се видя. Парламентита в цяла ЕС заседават, само нашите нехранимайковци се размахват на екскурзийки до Китай. Съд ви чака ей европаразитиииииии!

кой го пита тоя хайванин какво мисли...

на Борисов 2!

Споразумението за реадмисия ЕС - Турция по отношение граждани на трети страни, Турция отказва приемането на такива лица, влезли от нейна територия на територията на България. Като отказва изкарвай мигрантите влезли от Турция до граничната бразда и ги връщай обратно.

Кой се интерисува от мнението на провален политик,който оставя населението си да гладува,да бъде убивано и ограбвано по домовете си в селата,да емигрира от безисходица,да опъва чадър на изтъкнати престъпници,да харчи и без тава от отънелия бюджет пари за екскурзии,за провалени отбори,за фалирали частни банки,за автопаркови на углавни престъпници в парламента,за охраната им защото е безмозъчен?Кой?Никой.

Боцо заплашва, че ако Еврофондчетата останат празни, ще подаде УстаФкъ.

БОКО ЧРЕЗ МЪЛЧАНИЕ ЩЕ ПОКАЖЕ СВОЕТО МНЕНИЕ !

Начи, Турция ни ебава и не зачита договорите за нарушителите на границата. И ние..... изразяваме загриженост. И това е. Все едно да гледаш пожар в къщата и да изразяваш загриженост. Е, квото щете ми разправяйте за ЕС, но ЕС ще свърши зле.

Между редовете кристално ясно се чете: "А за нас, които защитавахме интересите на ЕС в България, напук на националните български интереси, ще има ли пенсийка, и в какъв размер?" ...

ха- ха -ха . Най-добре да има и BGEXIT ако продължава тази нагла и лицемерна политика на ес!? И да ни прававят васали на техните интерси. Никой не е питал Българския народ искали та е там или не !? Една шепа некадарни политици решиха това ... за да имат дижиденти за тях и облага. В този ес сме само по политическа причина и заради това ни държат там. Тоест да ни налагат контрол !?

Аман от клишета. Кухо, кухо та дрънка. Абсолютна безидейност

"сила, единство и прагматизъм" на ЕС! Т.е. същото, като "нерушимата дружба" със СССР! Такива, като бочко и прецедента боята си менят, но не и нрава! Едни и същи комсомолски клишета сега за ЕС, както едно време за СССР дрънкат едни и същи индивиди! Карат ни да откриваме "разликите" ли? Вместо да постави истинските проблеми на България на ЕС - увеличаване на инвестициите и квотите за български износ, моментално приемане в еврозоната, а от там и повишаване и стандарта на живот на средния българин, продължават да дрънкат безсмислени глупости и заучени клишета...

нещо друго освен бла а не "бля" знаеш ли. Не. Разлика между женски пазар и съвещание не ЕС по темата, правиш ли, също не. ..

Та каква казваш е разликата между женския и европейския пазар? Аз не виждам такава в момента! Дават едни пари за "усвояване" - горски пътеки, паркове, пътища и т.н., но въпросът какво се отчита, какво реално се извършва и какво отива в нечии сметки е отделен въпрос! Това не води до повишаване стандарта на българина вече 10 г., но твоя такъв явно е доста "висок" и това не те интересува... Щото те кефи бля, бля-то на местните и европейските комсомолци!?

Браво Бойко ! Ако беше опитал да го кажеш със свои думи намаше как да не объркаш нещо Затова повтаряй днес каквото пише във вчерашните вестници и всичко е ОК

боко и цвоко използват президента като парцал

Той президента, си е парцал и без това!

Скоро четох за една естравагантна американска конгресменка, която казва, че над София трябва да бъде пусната атомна бомба!Шегата и беше, че винаги сме предавали съюзниците си!

Коя е тя, къде си го чел? Щом на пишеш това е доста грозно.

нюлънд, коя. тя ги пуска атомните бомби като бонбони.... където и кефне и за каквото си поиска.

Общият бюджет на ЕС намалява с 13%, програмите ще бъдат орязани драстично и на Боко ножицата за рязане на лентички ще ръждяса от безделие. Как няма да е загрижен? хе-хе

Както е обявена, българската позиция е пълно с нищо не значещи клишета. Според мен е важно да се постави въпрос относно двойните стандарти - да престанат обидните критики, че не интегрираме част от населението, което само никъде не иска да се интегрира, да не гледат на нас като на заден двор, да не извличат младото ни, трудоспособно население, да дават фондове целево, за развитие на икономиката, а не за непотребни проекти, които само служат за "отклоняване" на пари и т.н. Това са важните въпроси!

Добър коментар. Но те не поставят тези въпроси, по същите причини по които са допуснали да се стигне до там.

Вече 26г., хАМЕРИКАНСКА ''СИГУРНОСТ'', И ''ХУМАННИ'' войни !? Ха , ''МЕРСИ''!

Въобще , НЯКОЙ ЧУВА ЛИ НИ ?

другари ние тука с другаря цв.цв.решихме,..ъъъ...да видиме,....да решиме....,да се снишиме да мине тая буря....па ако требва наи-накрая че се преустроиваме

Е, вече си приззнаха, че са послушни идиоти. Затова България ще я изтрият от картата. Яд ме е , но родени тук, какви да сме - българи сме, а не може нормални да управляват, за да не сме вечно на дъното

Сигурността ще дойде от изток!От Запад я видяхме!

На фона на решението за Брекзит, американският вестник "Вашингтон пост" изброява седем причини, заради които европейците имат отрицателно отношение към ЕС. Нали вярвате повече на американците!

След като мина Брекзит-а, на българските политици стиска ли им да направят един референдум и в България? :)))

Явно "ДА" защото резултатите винаги ще са каквито ТЕ искат

Спрете да уважавате мнението на британските граждани,на които не им пука за вас,а уважете мнението на бг граждани.

кой се интересува от мнението на потурани с пробити цървули? някой да ли ще ми каже?

ако гледате дебата на еп(има запис в саитовете за видеосподеляне) ще видите че евродепутати от всички източноевропеиски държави участват,независимо дали са евроскептици или пробрукселбюрократи,наравно с западно-европеиските и британските си колеги относно този дебат значим за бъдещето не само на ес но и не европа.прави неприятно впечатление отсъствието на участие на българските евродепутати,които уж активно участвали в евроатлантизъма както тбърдят в българските сми,което не може да не напомни за култовия цитат на наи-добрия приятел на брежнев и шоумен-тодор замфиркиов живков-другари ние решихме,да видиме,да решиме,да се снишиме да мине тая буря....па ако требва наи-накрая че се преустроиваме