Земетръсна буря в Турция, 400 труса за 3 дни

Над 400 земетресения са регистрирани в района на турския окръг Чанаккале през последните три дни, най-силните от които с магнитуд 5,3-5,2 по скалата на Рихтер.

Обратно в новината

Коментари - Земетръсна буря в Турция, 400 труса за 3 дни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИНАЧЕ, ЩЕ ЖИВЕЕТЕ В ПАЛАТКИ И... ПАК, ЩЕ МЕ СЛУШКАТЕ :)

Бог да помага на пострадалите хора. И дано да няма повече пострадали. Най-важното мир в Югоизточна Европа. Доста империи и мощни държави исторически са донесли или страдания или са си прехвърляли проблемите тук. МИР в района.

ВСИЧКИТЕ ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ В ТУРЦИЯ ИТАЛИЯ И ГЪРЦИЯ СА ИЗКУСТВЕНИ С МАГНИТУД 5.3 СЛЕД КАТО РУСКИ ВОЕННИ КОРАБИ ВЛЯЗОХА В СРЕДИЗЕМНО МОРЕ.ЦЕЛТА Е ДА СРИНАТ ТУРИСТИЧЕСКИЯ СЕЗОН НА ДЪРЖАВИТЕ.

Глупости, Бойко Борисов е. Той вдигна квотите за износ на земетресения и ето какво стана... плъзнаха едни Лиляниии

Абе нещо бая са ядосали Ала тия с чалмите. Трябва да се увеличи биенето на чело в пода два пъти и да се принесе в жертва ердоганя. Само тогаз Ала ще се умири и няма да им праща земетрясения!

Организирана е от Ердоган! Това, което не постигна с арести и убийства, сега го прави със земетръсната буря! Много са прости ердогановите поданници!

Прекаляват.

Teroristi polzvat obsebeni spec slujbi i MWR za poraziavane na milioni s chipove wkl mikro i nano Warning podvt umreli Troinci na snimkata.. otroveni sa nad 100 000 000 w region ot antalia do rim

Arkadaşımı, anlamıyorum... дай нещо на български?!

Кметът на Анкара да бе попитал първо за официалната партийна линия по земетръсите. НЯМА никакви "тъмни външни сили", а само вътрешни такива - Гюленистите и техния съюз с ислямския гявол Шейтан.

Там е Троя.

т у р к и а к е п а д н е 2 0 1 7

Както Ердоган прокле силата насочила ръката на убиеца на руския посланик.

МАЙКО МИЛА КОЛКО СА НЕВЕЖИ ТЕЗИ. И това кметът им го казва. Как да не вярват останалите Вчера кметът на Анкара Мелих Гьокчек пък заяви, че трусовете в турския окръг Чанаккале може да са организирани от тъмни външни сили, които целят да разрушат икономиката на Турция с "изкуствено земетресение" близо до Истанбул

Първо прочети що е това H.A.R.P. и тогава коментирай

тогава даваш ли си сметка, че сме били под тяхно робство цели 500 години, в какво сме превърнали, оцеляхме ли изобщо от тези аборигени!!!!

не е смешно така пише в корана им тия живеят в неолита още

"трусовете може да са организирани от тъмни външни сили..." - е казал кметът на Анкара. Като е почнал да каже и кои са тези сили.

Чудя им се на турците Хем искат Турски поток хем да няма земетресения

Всеки си има право на лично мнение, но е хубаво да помислиш малко преди да изкажеш мнение, за което нямаш никакви доказателства и което на всеки нормален човек би се сторило меко казано налудничаво, особено ако си кмет на столица и го кажеш пред медии и те чуят всички! Това че имало кораб, извършващ проучвания, които са разбираеми за кмета, колкото молекулярната биология или ядрената физика за мен не означава, че се прави нещо нередно - казано честно явно на тези кмета на столицата им е на акъла на някои наши "селски" кметове ...

Кво стана бе, ХААРПА вече не е ли на мода?

така ще е докато не изгонят всички английски кораби ... може да не помогне, но няма да навреди ..

Гюлен ,ми кой друг да ги прави тия земетресения !

сили... Защо нито един сайт не отразява скандалното интервю на Местан по БТВ?

Защото не каза абсолютно нищо, само завиваше около въпросите, както само той си може.

И кои са тези "тъмни външни сили" ?

може би си говори по инерция и не се усеща, че силите вече не са "тъмни", а руси, та чак рижави ;)

Да лапа шнорхела и да отива да следи подводниците и корабите.

Тази вечер или след полунощ пак ще има силно земетресение. Впрочем - 2 ще са - първото по - силно, второто - затихващ вторичен трус.

тека е коуега, и на нас ни докуадваха

А други "тъмни външни сили" казват че към края на месеца онея ще ни пратят едно камиче, ей така за по пълно шоу.

На тези така им се пада. Да ги срине до основи.

Какво са ти виновни обикновените хорица с разрушени къщи?!?! Тези, които са като теб и мен. Ти ще бъдеш ли щастлив да останеш без дом?

Гюлен тресе трона на султана :)

Колко му е една подводница да забие едно торпедо на дълбочина 6,5 до 10 км в земната кора и да го взриви?Дето се казва, изправя се вертикално във водата, прицелва се в дъното и...Бум! Щото дълбочината са я определили турски учени доколкото разбирам!

Нищо необичайно! На сайта на emsc-csem (Европейският сеизмологичен център), може да се види, че земетресения между 2-3-4 по Рихтер са ежедневие в Гърция, Турция и отчасти Италия. Нищо необичайно няма в това отвреме-навреме да има и активност. Просто райнът е такъв - сеизмологичен!

Съгласен съм

Четете сайта на Бан. Там дават по-точна и по-вярна информация отколкото това сайтче което го четете...