Турски готвач се превърна в интернет сензация (видео)

Турският готвач Нусрет Гьокче стана истинска сензация в социалните мрежи с видеоклипове и снимки по време на работа.

Обратно в новината

Коментари - Турски готвач се превърна в интернет сензация (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още след първите кадри, до плясването на месото, не го изтраях този заблуден "готвач". Нямам представа, как може на някой да му хареса подобна извратеност....

Ебати мега-тъпотията!

Азисоид в кухнята ми идва малко в повече. Може ли поне там да не ни пробутвате чалга, Дира, да ви имам вкуса!

Абсолютна гавра с трупове

тоа ша го надена като пъдпъдък на шиш,да види тогива кво е наденат гаджал

Нищо чудно че му се кефят, хората са жестоки и обичат да се подиграват на лудите...

Както някои барманчета въртят бутилки и наливат артистично, така прави и той в кухнята. Скица е ;)

по позитивно по позитивно и туко виж нова османска империя. галеми либерали станахте

ще дефилира на кулинарната платформа

Простотия!

Ами! Не простотия... СЕНЗАЦИЯ! Клипът има 5000 гледания и 4 харесвания. Редакторът е ял близалки с коноп, мисля...

Дирници , какво точно ви кара да си мислите , че някой в България го интересуват кулинарните " постижения " в пуйкостан ?!!!! И не само кулинарните . Иначе браво за видеото :))) Мегапротивно и брутално третиране на храна от някакъв клиничен дебил , кичозно гарниран в шпицарка ;)))) Тия няма да помръднат скоро от Средновековието ....

Кое му е изумителното???

Гаден турчоля!

Много жалка картинка, чиста подигравка с храната и отношението към животните. За какъв финес, за какво изкуство говорим, то си е извращение от най-ниско качество. Абе направо да си го кажем, не ти се е получило КОМШИ!

Този содомит само дето не опна тази задница. Какви бяха тези салатки на това място и тези поплясквания????

Месото е предимно овче - смърди от километър. Тениска с широк изрез + сако, върхът при мангалите. Всичко е изцяло в стила на сайта.

турсак свирка...това новина ли е?...да ви е...

Ритуално разчленяване на труп, модерно разчленяване на труп, разчленяване и обезобразяване на труп в съпровод с ориенталски ритми? И след като трупът биде обезобразен, добре разчленен и добре балсамиран, вече ще се нарича "месце" и ще бъде предлаган като деликатес в заведение, което ще минава за елитарно, защото има елитарен готвач. Перверзно е, подтиква към вегетарианство!

Мангалска му работа и мангалите го гледат....

Тоя гей е видял начина на посоляване от корейския топ готвач Choi Hyun-seok.

Извинявам се,явно наистина остарявам и ме хваща сенилността- мислех, че съм дир. бг, а явно съм в сайта на Блиц?!

Тъмни очила, прилепнала бяла тениска с леко деколте....... Вие нормални ли сте??, объркахте съвсем рубриките, това тук не бяха ли сериозните ви новини? Скандал просто! ПОМОЩ!!!!!!!!!!!

Разтрива ли месцето преди да го лап..., сготви?

Непрофесионално отношение към храната.да се хвърля храна е липса на уважение и възпитание.това е нещо като пиар но не особено лицеприятен.

браво, справи се отлично с това малко прасенце :)

Много се лигави този гей докато реже месото.

Дира...в жълт сайт ли се превръщате? Сутринта препечатвате клюки за служебното на Радев...сега избихте рибата...

И аз се потресох. Можеше такава новина да бъде допусната само, ако ставаше дума за прочул се българин, па макар и кич. Има само едно обяснение за тази НОВИНА - редакторчето си мисли, че Турция е нашта провинция.

Гледах го и не видях нещо особено, явно се прави реклама, има къде по-добри и атрактивни майстори кулинари.

Този е карал курс при наш Утьо.

Гнусен тип, безумна статия. В началото изглежда, все едно ще го е това агне, а няма да го готви. Списвача на статийката да провери що е то сако и каква е разликата с елек.

Абсолютен отврат! Очаквах да удари една "шпакла" на отвора когато извади зарзавата, но явно е свършил тая работа преди началото на клипа. Не се учудвам, че е станал хит в нета. Светът се изврати до безкрай, понеже мюслиманите плъзнаха навсякъде.

а бе тоя да не си мисли че е на гей парад,та така се кълчи

днес няма друга "турска" новина, пуснаха тази. А новината е новина, когато е "турска". Иначе дир с какво ще провокират националистчетата?

Ахмед на женския пазар се справя не по-зле, въпреки че му липсват всички пръсти на дясната ръка. Ебаси в какъв свят на евтини сензации живеем.

новинарския сайт стана като космополитън

Много оригинално посоляване, директно откраднато от Марко Пиер Уайт, учител на Гордън Рамзи.

Да тръпнем в очакване на подробен хвалебствен репортаж и видеофилм за несравнимата сръчност на суетната хигиенистка от обществената тоалетна на автогара Измир...

а свинско готви ли?

какво за свинското? Въпрос на избор, някои ядат свинско, други кучешко ... Какъв ти е проблемът?

а твоя проблем къф е,ако си гаджал значи свинското ти е проблем,а наздраве

Бил съм 6 месеца в Ливан. Там наполовина са мюсюлмани, наполовина християни - приблизително, не точно. Аз бях в християнски квартал на Бейрут, където си имаше специализиран магазин само за свинско месо. Както по-долу казват някои, едни ядат агнешко, други ядат свинско а трети - кучешко. Аз например кучешко не ям. Но работих заедно с южнокорейци от Хюндай. Та един от техните ми каза, че яде кучешко. Не съм бил в Турция, но доколкото съм запознат, там свинското не е на почит изобщо, въпреки че пак можеш да намериш свинско в отделни магазини. Тоест, не е забранено, просто няма традиции да ядат свинско. И изглежда някои турци си хапват свинско, но явно много малко. Що се отнася до алкохола, ракията е измислена от комшиите, после е дошла у нас. За бирата да не говорим, също имат и турско вино (шарап на турски), така че си пият и явно Аллах не им се сърди. Единствено този сатрап Ердоган откакто дойде на власт се опитва да им налага ограничения на алкохола.

Лигльо с педалска фанелка. И какво е това отношение към храната?!

Не ми допадна. Маниери и жестове към нещо, което вече е убито и предстои да бъде сготвено и изядено. Към храната - с уважение.

автореее, вземай си 20-те кинта за статията и се скрий че по голяма простотия не бях гледал

този е ял наша лютеница :)