При експлозия на сватба в Турция са загинали поне 50 души

Поне 50 души загинаха, а десетки бяха ранени снощи по време на сватбено тържество в квартал Шахинбей на турския град Газиантеп при експлозия.

Обратно в новината

Коментари - При експлозия на сватба в Турция са загинали поне 50 души | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти знаеш ли за какво пише в статията , или пак си напушен? Така е при теб , днес зелени парички - утре зелен хайвер . Да ти е сладък .

Атаката е била извършена от дете смъртник...

Духовно извисеният ми интелект, покрусен от тази тежка новина, недоумява как е възможно една жестока трагедия брутално да се политизира. Какви хора сте, вие, пишман-хуманоиди, изпълнение с тъмна енергия и гнойна злост? Зейнали сте с дълбоката си паст като космически черни дупки, поглъщи всяка светлина, всяка вещество, всеки атом и всяка една Звезда, светеща с пурпурно-гореща светлина над жалките ви и окаяни , гърчещи от злоба се туловища. Заразните ви души преливат от тъмна енергия, рушаща всичко по пътя си - така разрушихте живота си, държавата, а сега плювате по съседни приятелски страни, които мислят за нас като за огън! Главите ви са изпразнени от мозък и са наблъскани с черна материя, изтласкваща Добротата, Толерантността и Демокрацията със скорост, дори по-голяма от тази на Тъмната космическа Материя!!! Замълчете! Помислете! И се преклонете!

А интелектът ти не промоумява ли, че ако ИД беше извършила атентата щеше да орева орталъка досега от декларации? Атентата е дело на турските служби. Както казват кукловодите: Риба се лови в мътна вода.

Мила ми моя скъпа и прескъпа Мелихо !!! Би ли била така мъдра , и достойна да ни обясниш пред кого всъщност да се "преклоним и за какво" ..??? Пред безвластието и анархията която настъпва в все повече закъсваща Турция ?! Пред този изперкал и вманиачен Ердоган ли ? Може наистина някога да се били бързоразвиваща се страна с икономика с ред закони и спокойствие ..НО СЕГА ТУРЦИЯ НАРЕД С БЪЛГАРИЯ СА ОПАШКАРИТЕ ... ОТ АДКСИ ВРЯЩ С КАТРАН КОТЕРЛ ВСЕКИ ДЕН СЕ ИЗНИЗВА ГОЛЕМИТЕ МЕЖДУНАРОДНИ ИНВЕСТИТОРИ.,..НОВИ НЕ ИДВАТ ... КАКТО Е ТРЪГНАЛО- ЧАКАЙ СЛЕД 10-12 ГОДИНИ ПАК ТУРКСТА ЛИРЕТКА ДА ГОНИ МИЛИОНА ...ИЛИ МИЛИАРДА... ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ВСЕ ПО-ИЗОСТАВАЩИЯ МОРАЛ И КУЛТУРА НА СРЕДНИЯ ТУРЧИН ИЛИ ТЪРКИНЯ ..ТЯХ МАЙ ЗА ХОРА ГИ НЯМАТ И НЕ ЗНАМ ДАЛИ ИЗОБЩО ИМ РАЗРЕШАВАТ ДА ХОДЯТ ДОРИ И НА ИЗБОРИ ...ТААА..ОБЯСНИ НИ ЗА КАКВО И ПРЕД КОГО ДА СЕ ПРЕКЛАНЯМЕ ...?????????????????

цяла събота и неделя ни занимавате с турски глупости - то вярно , че "управителя" на държавата ни яко им лиже задни.а - поне вие ни пощадете .Впрочем лично на мене въобще не ми пука за тамошната простотия .

Червената злоба е безгранична. И най се дразнят от фактите, а те са че Русия е империята на злото. И оттам тръгват злините. А ето и самите факти: през 2003 Ирак е 26 милиона жители, сега е 37,8 милиона. Афганистан от 23 милиона нараства на 33,6 милиона. Разбира се всяка оценка трябва да е на базата на сравнение. Сравнено с руската война в Афганистан, когато населението от 13,5 пада на 11 милиона души, очевидно в случая не само няма нищо такова, но дори има подем. Да разгледаме Сирия. Преди войната населението е около 22,8 милиона. Днес населението се води около 17,95 милиона + около 5 милиона бежанци извън Сирия. Т.е. за тези години няма никакво нарастване. Нещо повече жертвите до 2015 г. се оценяваха на 190 000. След намесата на Русия и масовите бомбардировки вече се оценяват на 350 000 т.е. почти двойно нарастване за 1 година. В случая кюрдите цакат основно Башар, а целта е максимално да ги сблъскат с Ердоган, щото както самите путлерасти повтарят русия не забравя и отмъщава. Та Ердоган е тъп, ако вярва на Путлер. Не че и двамата не са гнусни властолюбци. В случая КГБ, Путлер и Русия са активните организатори на този атентат, насочен едновременно срещу кюрдите и прикрито срещу Ердоган. Целта е кюрдите да намалят натиска срещу руско-башарското отроче ИДИЛ.

Все Русия ви е в кухите шорошки тикви . Голям страх ви тресе от тая пуста Русия. На страхливците все демони им се привиждат.

Май ти е трудно да преглътнеш фактите, а? Добрите руснаци избили след 1917 г. 80 милиона .... руснаци. Окупирали половин Европа, но защото водели освободителни войни. Така освободили голяма част от Финландия от финландците, освободили Литва, Латвия, Естония от собствените им правителства. Половин Полша освободили от собствената им армия, като за целта застреляли в тила или пребили с лопати над 40 000 души. Директно избили над 3 милиона афганистанци ей така от добри чувства. Така по приятелски пречат на българите , докато ние се борим за самостоятелна църква, обезоръжават опълченците през 1828-9 г. и пращат на курорт в Сибир водачите. Ей така от доброта изтеглят командния състав от армията ни при Съединението и карат Турция да ни нападне, а като не става насъскват сърбите да ни ударят в гръб. От любов ни нападат през 1915 г, 1942 г и 1944 г. и в наш интерес организират избиването на 30 000 българи. За наше добро на два пъти ни взимат златния резерв, абе изобщо голяма любов...

Артлик, до днес в Афганистан се ползват училищата, болниците, пътищата и тунелите построени от руските войници. САЩ не е дал 1 цент за инфраструктура. Комунизма е внесен от Манхатън в Кремъл от Бронщайн-Троцки в куфар с 10 млн. , петолъчка, пергел, чук, сърп.

си много ТЪП задки.к - а бе ТЪПАНАР що не дадеш статистика и за България , че от близо девет милиона сега сме под седем , а ако отвориш един друг много популярен сайт (започва с а..) , ще прочетеш какви са цените и ЗАПЛАТИТЕ в Тирана и ще разбереш ,че са същите като в България (София) , а знаеш ли колко по на зад бяха от нас (светлинни години) . Та мисълта ми е че до тук ни докараха тия дето им лижеш задни.а в момента - за краварите ми е думата (да ме разбереш правилно) .

ПРАВ СИ , ЧЕ ИМА ХОРА КОИТО ЛИЖАТ ЗА ВЛАСТ ЗАДНИЦИ НА ЗАПАДНА И САЩ ..НО ЗАЩО НЕ СЕ ЗАПИТАШ КОИ СА ТЕ .... ТОВА СА ДРУГАТА ПОЛОВИНА КОМУНИСТИ БЕ СЛАДЪК МОЙ ЕКСПЕРТЕ ... ЕДНИТЕ КОМУНДЕЛИ СЕ ГЪЗЯТ НА ИЗТОКА И АДРУГИЕ КОМУНДЕЛИ НА ЗАПАДА..И ВСИЧКО Е ЗА ПАРИ И ВЛАСТ ... АКО СЕ ПОРАЗРИВШ И ЩЕ ВИДИШ КОЛКО КОМУНИСТИ И КОЛКО НЕКОМУНИСТИ Е ИМАЛО В ДЕМОКРАТИЧНИЯ ПЕРИОД ЗА КОГОТО ГОВОРИШШШ.ТАЗИ ДЕМОКРАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ - НЕ Е ИСТИНСКА А Е ИЗМИСЛЕНА И КОНСТРУИРАНА ОТ БКП И ДС , ДРАГИ МОЙ ... И ЗАТОВА НАС , НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ НИКОЙ НЕ ГИ БРЪСНЕ ЗА СЛИВА...И СЕЕБАВАТ С НАС .. ЗАЩО НЕ СА ТАКА ЗЛЕ ДТРЖАВИ КАТО ПОЛША , ЧЕХИЯ УНГАРИЯ . СЛОВЕНИЯ ЕСТОНИЯ ...А ??? ЩОТО ТАМ ИМАШЕ И ЛУСТРАЦИЯ И ДЕКОМУНИЗАЦИЯ... :)))))))

дали пък не е Гюлен ?

Айде... вие го обърнахте на турски сериал сега!

Някои казват че злорадството е признак на ниска култура, а за балканския регион злорадството е липса въобще на каквато и да е култура, той ББ отдавна прозря и каза че материалът е толкова лош, че повече няма накъде.

Исмаиле нали и ти си част от този балкански матрял. А матряла в Турция е значително по-качествен, признавам, там по сватби по 50 души мъртъвци изкарват. Исмаиле ти и такива , като теб нямате място тук.Отивай в Анадола.Там ти е мястото.

Шалко че не е бил на сватбата - да се облажи с малко шрапнелчета.

това изглежда като атентат на турските служби. Само Ердоган има полза от него.

атентаторът-камиказе е между 12-14 години ...

На всяко действие има противодействие. Просто няма как да е иначе. Ердоган тепърва ще бере плодовегте на безумията, които извърши през последния месец.

кaкво дириш тъдявa ?

Е на телефона. Режеп Тайиб ме нарече публично "пияница", и това няма как да му бъде простено.

Вместо да са е..ът по улиците, така де - да правят любов, те са гърмят!

Путлер пак активизира ИДИЛ в Турция, но този път с подкрепата на Ердоган и срещу кюрдите. Типично за злото джудже от Империята на злото.

Скоро да си си мерил температурата? По американската лунна скала?

Мерил си я е. Излязло, че отдавна е замръзнал!?... А то било IQ-то му.

повече кинти,от aрaбелите и турците дето те клaтят отзaд или от троленето ?

По форумите от време на време се появява т.н.Исмаил, който със своите словоблудства ни кара да си спомним поговорката "храни куче да те лае". Отявлен туркофил, привърженик на ислямоста Ердоган, но със сигурност български гражданин, който гласува за български парламент.Не може хора с чуждо самосъзнание да бъдат български граждани и да определят бъдещето на нашата страна. Трябва да се отнеме двойното гражданство, или ако не се отнеме , хората с двойно гражданство да нямат право да гласуват за съдбините на държавата.

Ти не си ли същия този исмаил, който всъщност според мен си е коминтернскимтрол, целящ конфликт между Българи и тюркци?

На въпросът ти отговарям отрицателно с един минус.

в бг няма турци , това са заблудени българи , които виждат в българите само негативното !!! два примера за това :бойко борисов и лютви местан .

Докaто троля зa Сорос,двaмa aфрикaнци ме лaшкaт в гъзa и в устaтa,зaрaботвaм яко !

Aз от aфрикaнците пaри не вземaм,стигa ми кефa дето ми прaвят !

Африканците са пословични с едни нецензурни дадености.Как и къде точно ти правят кефа,бе Щерев????

Aз им вземaм кинти нa aфрикaнците,aмa тънко по двa левa,не ми е зa пaрите,aмa дa се учaт нa финaнсовa дисциплинa,инaче кaк ще ги интегрирaме !?

Бог забавя, но не забравя!!!

туркито + ИД= съюз, едроган е сценарист а гюлен му е алибито.

Путин е сценалиста,а Ердоган алибито.

Радвъса, в Турция нърода нъ победътъ на г- на Ер Дуганъ а и наштъ Румянъ Й съ радвъ на Бългъро-турскътъ дружбъ

варвари в Анадола

и у нас има и у нас , онея с брадвите са баш варвари, забравихте ли как посякоха вероника във в. търново?

идил удря кюрдите в турция ал асад путлер идил заедно бомбардират с авиация кюрдите в сирия коалициите вече са ясно очертани!!!

единствено в твоята кратуна нещата са малко размътени, ама както е да е...

Как може да са размътени нещата на място, където няма нищо?

Щерев, хапчетата, изпий ги веднага! Можеш да пишеш под различни имена - едни и същи простотии, но ние си те знаем... Пропагандата ти не действа.

aфрикaнски чепове !

Да са живи и здрави младоженците, много челяд да нароят!

Какъв изрод трябва да си, за да отнемеш живота на невинни хора, присъстващи на едно от най-щастливите събития на човека!?Съжалявайте ги, пускайте ги в държавата ни, тези изчадия, това ни очаква и нас!!!

ти ме уби !!! това , че са сватбари ги прави невинни , като ангелчета !??? а това , че лекуват в техния град само джихадисти ???

Невинни ли? Че да не би аз да съм им избрал джихадиста ислямист за президент?

Повече от ясно е,че атентатът е турски,отмъщавайки на кюрдите.предстои отмъщение,от страна на кюрдите!Да се готвят от някоя турска свадба!

В Газиантеп живеят и араби и кюрди и турци, загинали са за съжаление невинни хора, многото злобно-негативни коментари на балкански примати по долу могат да се обяснят единствено със завидно успешното развитие на Турция на фона на гаснещите балкански християнски страни. Коя ударена от непосилни дългове, коя с унищожителен демографски срив, коя с вътрешни неразрешими проблеми и т.н. Озлоблението произтича и от славното минало на тази имперска страна покорила за кратко време повече от дузина изостанали балкански християнски страни и ги подчинила за дълги векове, опитвайки се безуспешно да ги цивилизова.

Ами сега какво са бе,серсем!Една незначителна азиатска държава,раздирана от противоречия,през ден атентати и на ръба на гражданска война,военни преврати и пр.!Държава със затихващи функции!!!

И да те попитам, отворко, как ги е цивилозовала, че нещо не се сещам, като насила е обръщала вярата им, като е създавала еничарите или е избивала цели народи, арменският примерно!!Може и да е във възход икономиката и, но това, което става там, ще продължи, ще плащате цената на милионите избити християни, анадъмо, Исмаиле, върви си там, какво правиш тук, ама там е страшно, нали, ще ти потреперят потурите!!Всички мюсулмани, турци, косовари,чеченци, араби сте един дол дренки-никакво доверие на вас, никаква прошка за нищо!!

Личи ти че въпреки познанията ти по Български език не си се цивилизовал , дивак си като твоите събратя и такъв ще си останеш.

..."Армани" и пет дипломи от Оксфорд, но...все пак - джагал! Напуснал Ориента, но Ориента никога не ще го напусне!

Изрод

""Завидно успешното развитие!??" И като е толкоз успешно, защо всички джагали от Турция се натискат да бягат на запад? Защо бе, джанъм??

Ха ха ха, това ли ви разправят в джамиите? Да оставим настрана България, ти чувал ли сиза Византия? Та Византия е била Средновековната САЩ, като политическа сила и носител на цивилизация и култура!

Абе ти не разбра ли, че византия е измислена от ватиканата, за да не се говори за България?! Това си е бил Цивилизования Свят тогава - Православният.

Т.нар. Турция е изкуствено създадена! Колкото и да се пънеш не сте народ, а сте просто мешания. Т.нар. "турска култура" е смесица от културите на тракийци, арамейци, арменци, грузини, араби и пр. Езикът ви също е образуван от нашите езици, закачени некакви пре- и суфикси отпред и отзад на корените.

Познатия ти по история, култура и лингвистика са на нивото на македонските историци.

Смаилчо,противнико долен,има ли по-випиюща наглост от товоята!?

Недей чадо да изпадаш в женски уклони, та желаното да ти се струва действително. Тези прозрения, дето ви ги ниспослават в медресето, само доказват генезиса ви: най-примитивното и диво племе сред човешкия род. Тъкмо поради това имате ислям и джамии. Щото нямате стойката да бъдете християни. Та мисълта ни е да си траеш и да не се излагаш, а да се изнесеш къде Анадола,защото там ти е мястото. Моите съжаления за турското ти произход

Путинизма взима връх в Гаджалия вече. Нормално, все пак Путя и Ердоганя са си фреднчета, та да не кажа и бой френдчета

Помакиньо, ти жива ли си ма? Вижда се, че още пасеш крави на "козя пътека" 16 с/у литър мляко и самун сиране.

Като се идентифицираш като канадец, чий го дириш из българските форуми?! Чалма смотана, турска.

Това е един хубав ден за българската демокрация!

Да излизаш на улицата, за да правиш джангър по време на сватба (и не само) е средновековна традиция. Такова нещо се наблюдава и в България от страна на индийците (гърците ги нарекли "асигани" - недосегаеми) от Пенджаб, които са по земите ни от векове. Извода е, че анадолците живеят в средновековието. Ама пък глупаците ми хвалят колко иврогейски град е Цариград.

Скоро и по техните джангъри ще започнат да стават подобни експлозии, много скоро...

Газиантеб е арабско-кюрдски град в територията на Турция.

Ако жертвите са кюрди, мир на праха им.

току що прочетох,че точно в болницата на гиазантеп са лекувани само джихадисти !!

Който нож вади - от нож умира, знаеш.

При експлозия на сватба в Турция са загинали поне 50 души Ами Ердоган подкрепяше негласно ИД в борбата му с кюрдите , и ето го резултата.Както се казва" като посееш ветрове, ще жънеш бури".

Яка сватба е било явно. И кога пък станаха 50 души, наши бяха 30. Сега Ердоган терориста на бързо ще арестува 10-15 000 опозиционери!

Така е в приятелските държави на Гнома-Слънце! Преди месец имаше касапници в Казахстан и Армения също!

Казват,че в България МИТ имали много силна мрежа.... Да не те намерят тези приятели на Путин и да те направят на Генерал изотзад ?

Намери ме ти! Ще го налапаш до макарите!

като в Game of Thrones

Хахаха, вярно. The Red wedding :D

Опит на американците да скарат кюрди сирийци и руснаци. И да провалят опита на руснаците да изгладят отношенията между сирийците и кюрдите заради боевете в Хасека, между другото отново провокирани от американците.

В грешка си. Ердоган се изсра във вентилатора още преди години. Сега просто заработи на по бързи обороти. А иначе и руснаци и американци си гонят своите си интереси. И едните и другите употребяваха кюрдите като маши. В крайна сметка кюрдите се превърнаха в бойна машина, която почва да гледа собствения си интерес. Независим кюрдинстан може още дълго да не бъде признат, но той вече е факт в сирия и ирак.

Ми не се провалят, ердогане. Вие ги трепете и арестувате, те стават повече и ви гърмят повече. Терорът ражда терор, толкова е просто. Скоро и твоя ред идва.

Републиката предполага избор на лица, които извършват управлението на държавата ВИНАГИ уж от името на гражданите, но без да имат гражданите РЕАЛНА възможност за пълен, постоянен и прозрачен контрол. Следователно идеята за демокрация НЯМА нищо ОБЩО с идеята за република. Демокрация е - исландската орязана демокрация, ДИРЕКТНО участие на гражданите (суверенна) в управлението. Но даже и орязана, исланската демокрация започва да работи за всеки гражданин тук и сега - всеки ден. Републиката се проявява и като ОТКРИТА демократична диктатура - Хитлер е законно избран канцлер на Германия, но държавата приема тоталитарен характер. Републиканската форма на управление се проявява и като СКРИТА демократична диктатура, маскирана като "свобода" и "демокрация", и тя ВИНАГИ включва ОГРАНИЧЕНА форма на демокрация. При която ПЪЛНИТЕ й права се ДЪРЖАТ винаги от определена шепа "хора", които НИКОГА не подлежат на пълен, постоянен и прозрачен контрол от страна на гражданите (суверена). Това е така наречената представителна "демокрация" ( ОТКРИТА диктатура: фашизъм и социализъм, и СКРИТА диктатура: капитализъм - "свобода" и "демокрация"). Единствената демокрация за ВСЕКИ гражданин засега е "орязаната" демокрация в Швейцария и Исландия. Но даже и орязана, демокрацията започва тук и сега да работи за всеки гражданин, всеки ден. Защото ДЕМОКРАЦИЯ и СВОБОДА е само едно - ПОСТОЯННА ВЛАСТ и пълна, и реална ИНФОРМАЦИЯ за ВСЕКИ гражданин, ВСЕКИ човек ВИНАГИ носи индивидуална отговорност за своите действия. Престъпленията срещу човечеството и мира са без давност. Времето Ви свърши. Това е ВСИЧКО. link Bulgarian - English

Според Ейбрахам Линкълн републиката е форма на управление на народа, за народа и чрез народа. То затова и го убиват - съюзява се с политическия мафиотски елит и предава народа.

Пряката демокрация е възможна единствено в малки държавици с грамотно население. България определено не е такава. Представителната демокрация е една голяма лъжа.

във всяка държава трябва да има основен закон , със смъртно наказание срещу тези , които продават държавата си на чужди интереси с някакви фалшиви претексти за демокрация или нещо друго фалшиво ! аман от гюленисти(предатели)!

а русофилите какво да ги правим??

До сега за никой български журналист или политик не е доказано ,че е на руска хранилка . Обаче пласьорите на демокрация -Америка за България ,Отворено Общество,Конрад Аденауер с наредените там на хранилка "протестъри" и политолози всички ги знаят.

Първият осъден гюленист ще е Башар Асад, продал държавата си на Русия за "запазване на демокрацията"!

АКО НЯКОЙ ТЕ ПРЕДСТАВЛЯВА ТЕБ НАПЪЛНО И БЕЗУСЛОВНО - ТИ СИ РОБ, А НЕ СВОБОДЕН ЧОВЕК Не на задължителното, принудително и анонимно " гласуване" за друг - шепа хора (привилегирован елит - паразит). Анонимният никога не носи индивидуална отговорност за своите действия, а така наречено "гласуване" наложено от тях върху теб е анонимно. Анонимни договори няма. Защо тогава ти си принуден да си анонимен. Защото ти си роб, а не свободен човек. Всеки човек може да представлява само себе си и никой друг. Никой не може да бъде представляван от друг, защото всеки човек е тук и сега. Ако някой те представлява теб напълно и безусловно - ти си роб, а не свободен човек. Ако някой ежедневно налага върху теб заповеди, закони, образование, религии и език, чрез "узаконено", но само от него физическо, ментално и емоционално насилие - ти си роб, а не свободен човек. Ако винаги някой ти заповядва устно или писмено, ти какво трябва да правиш тук и сега - ти си роб, а не свободен човек. Ако някой ти забранява "свобода на словото" - ти си роб, а не свободен човек. Ако ти трябва винаги да се подчиняваш безусловно на шепа хора, защото следват "узаконени" само от тях физически, ментални и емоционални наказания - ти си роб, а не свободен човек. Ако на теб ти е наложено, ти само да мислиш, а всички тези твои мисли са дошли от външен източник, който е собственост на привилегирования - елит - паразит като: радио, телевизия, вестници, книги, образование, интернет, религии и език - ти си роб, а не свободен човек. Ако ти живееш в непрекъснат и постоянен страх, наложен от тях върху теб - ти си роб, а не свободен човек. Ако умът ти, винаги ти казва: "Каквото на другите, това и на мен" - ти си роб, а не свободен човек. Не на робството, не на фашизмът. Престъпленията срещу човечеството и мира са без давност. Времето Ви свърши. Това е ВСИЧКО. https://link* Bulgarian English

ти сигурен ли си , че не си под запрещение? настойник ли имаш, или асистент??

загиналите са вече 50

Ти даже НЕ си избрал СОБСТВЕНОТО си име Ти ВИНАГИ си бил ЗАБЛУДЕН от обществото да гледаш САМО в определени посоки. Обществото те е превърнало в БИОРОБОТ (роб). Съществува ГОЛЯМ заговор. Всяко малко дете е увредено - незабавно. В момента, в КОЙТО се роди, обществото ЗАПОЧВА да го уврежда. Преди да разбере, той е роб и е осакатен, осакатен по хиляди начини. Когато човек е осакатен, ще ТРЯБВА да ЗАВИСИ от семейството, от обществото, от държавата, от правителството, от полицията, от армията - ще ТРЯБВА да ЗАВИСИ от ХИЛЯДИ неща. И заради тази ПЪЛНА ЗАВИСИМОСТ ще си ОСТАНЕ роб завинаги, НИКОГА няма да СТАНЕ свободен човек. И така, обществото като: фашизъм, социализъм и капитализъм ("свобода" и "демокрация") осакатява - осакатява по толкова ФИНИ начини - а ти НЕ разбираш. Преди да УСПЕЕШ да разбереш нещо, ВЕЧЕ си осакатен. КОЙ СИ ТИ тогава тук и сега. Ти даже НЕ си избрал СОБСТВЕНОТО си име, други са ти избрали уж ТВОЕТО собствено име, тогава ти какво МОЖЕШ след това САМ да избираш. Други са избрали ТОВА което си, такъв какъвто си, ДРУГИ са избрали да си това, а ти КЪДЕ си тогава тук и сега. КОЙ СИ ТИ, КЪДЕ СИ ТИ, ЗНАЕШ ЛИ ТИ РЕАЛНО ТОВА. Престъпленията срещу човечеството и мира са без давност. Времето Ви свърши. Това е ВСИЧКО. https://link* Bulgarian English

ти наистина си увреден, но едва ли обществото е виновно за това!

Твоето СОБСТВЕНО име ти ли го избра или някой друг, това е факт, нали

в изказването си ердоган намеква , че сащ стои зад всички терористи и им казва :ще се провалите !

вече не ям кравешко , не желая да бъда нито прост , нито луд !

Това какво общо има с новината?

че анормален не е ли луд??

затова спирам кравешкото , за да се лекувам !