Лидерите на ЕП: Стоп на преговорите за еврочленство с Турция

Лидерите на най-големите групи в Европейския парламент призоваха ЕС да спре преговорите за членство на Турция заради чистките в страната след опита за преврат.

Обратно в новината

Коментари - Лидерите на ЕП: Стоп на преговорите за еврочленство с Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде в Шос при Ердопут!

Tова гласуване на Eвропеиският парламент е без никаква стоиност за нас. 80% не искат в Tурция - във фашисткия ви омразен за цял Cвят съюз. задавете се в злобата си.

България и Турция сме в симбиоза. Щом едната е в ЕС , трябва и другата да е там. Или и България излизаме от ЕС

Колко трябва да си проЗ, да станеш мюсли, да си мюсли, да се ожениш без да си се погледнал в огледалото и да пълнеш света с антропологични случаи.

им на турците за "членството в ЕС":)

A Либия няма ли да поканят? И без това от там пристигат стотици всекидневно. Или те са важна част от Европейското Колониално Блато?

Шило

А бе, да питам...Защо мислите, че Анадол е западнала част? Май не сте ходили там. За корекция- за символ на мизерията, сочете Диарбекир.

Шило

Айдеее, Турция отиде в ШОС.

Самата Турция не иска да влиза вече в ЕС,но егото на Брюксел е толкова голямо,че искат да вменят на света,че те били искали да спрат преговорите... Ех,комплекси...

Турския народ над 60% е против влизане в ЕС. Ердоган иска членство и сега визи, за да разсели кюрдите към Европа до такова оредяване, че да останат безопасно малцинство. Това е. Турция в ЕС =50 млн кюрди в Европа + бежанци + турски престъпници

НА ТУРЦИТЕ ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ОСТАВИ САМО САМСУН ЗА ЕДНО ВАСАЛНО КНЯЖЕСТВО ... НЯМА ТУРСКА ДЪРЖАВА И ТУРСКА НАЦИЯ .... ... АКО ИМАШЕ ТУРСКА НАЦИЯ ТРЯБВАШЕ ДА ИМА И ТУРСКИ ГЕНИ :)))) .... Е КАТО ПРИ НАС В БЪЛГАРИЯ - 25% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НОСЯТ СПЕИФИЧНИ МЕСТНИ ГЕНИ НА 8-9000 ГОДИНИ :))))

въх, тотален куку

Не само преговорите трябва да се спрат, но дори и мисленето по този въпрос трябва да бъде ЗАБРАНЕНО на територията на ЕС.

турция никога не е била и няма да бъде част от Европа.... Тя винаги е била срещу Европа и само е използвала стриктно в свой интерес всяка възможност да я изнудва или само да извлича облаги по един или друг начин, както сега с икономическите мигранти...

Макар и много млад в 90-те, бях изумен, че Жельо Желев първо отиде в САЩ, а не в Германия. А след подигравката с кораба с развалена царевица,постоянно се питах /поне десетилетие/ защо нашите политици се навеждат и угодничат на Европа, а просто още Жельо не отиде в Китай. Ето, днес Ердоган така натрива носовете на европейската върхушка. И тя омеква, подгъната. Така трябва дасе държат и нашите дипломати и политици, когато получават неизпълними, нелогични и антинародни заповеди от ЕС.

Владимир Жириновски е в Анкара.На Турция и Русия не и трябва тая педалска организация европейски съюз.

Както навремето Хитлер и Сталин първоначално бяха съюзници, а после започнаха война на живот и смърт, така и скоро Путин и Ердоган ще се хванат за гушите

Само малоумен може да започне преговори за присъединяване на държава, в която има гражданска война!!! Изобщо не е трябвало да се почват преговори с дивашка муслиманска страна!!!

С този ход на Турция не и остава нищо друго, освен агресия! Най-подходяща цел е България! С подкрепата на Русия, това ще стане много зловещ сценарий! Гответе се да защитавате Родината, батя и сестри! Ще бъдем сами, както винаги!

В голяма грешка си за Русия. Ако тя се обърне срещу цивилизационния ѝ създател България, дала ѝ православието и писмеността, то тя ще загуби позициите си в света. Ще се снижи под нивото на най-дивите племена. Русия никога няма да посегне на България ! На народа ни!

Знаеш ли този "създател" колко е платил на СССР (в частност, Русия) след Втората Световна Война? Не, нали? А знаеш ли, че ти написах Втората! А преди това? А цената за "освобождението" знаеш ли я? Чети история, не блъскай минуси! Много сте ербап, но когато трябва да сте в окопите и да псувате всички каузи, които в интернет защитавате сега, друго ще ругаете! Не съм го измислил аз, много отдавна (преди две години) тук други хора ви предупредиха за лятото на 2017-та... Аз нищо добро не виждам от никого. Ще се жертвам за Родината, както съм се клел! Ти готов ли си?

Турция, кръгом на изток, намаш място на запад.

От ЕП искат спиране на преговорите с Турция за членство в ЕС... --- а ние искаме европата да бъде ограничена до източните граници на италията, австията и германията и 00-нето да тури там сини kаски за да ни пазqт от грабителскте набези на зaпада!!!....

Ха, с референдум за преговорите с ЕС ще плаши мустаклията, 1/4 от турците живеят в ЕС и два пъти по толкоз искат да отидат там, познайте какъв ще е резултата!

Как може Турция да има само 5% от територията в Европа и да стане член на ЕС. А другите 95% ?

Могерини отново прави някакви странни предложения...

дубруо утру турция чекаме ви ама след 100 години:) сеа си слушкайте мустакатко де си е обръснал мустаку и му правете метани до небето нещастници:)

А какво става с бежанците? Договора с Турция за мигрантите изтича в края на декември. Тези от ЕП дали подозират какво може да се случи.

... не се притеснявам, тях радев ще ги оправи...... ще хвърка със самальота и ще ги бомби...

Да са ни честити много евтина работна емигрантка ръка чакащи на Капъ куле.

Ми дядо Иване, те комшиите имат ресурсите и потенциала да си оправят икономиката, и го доказаха в последните 14 години, ама тия дето са просели, просят и се очертава да просят сме ние. И го доказахме последните 20.

van Turcia ot EU. Niamat rabota v EU. Shte ni zaeliat ako vliazat. Nikakvi pregovori. Napravo zatvariane na granicata s Turcia.

ха кисмет да каят не Şте вİдат тогава как се става велİка дирява браво ердоган *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хайде стига с този ердоган, всеки ден в новините и в интернет... Нима в Чехия не се случва нищо ,нито в Норвегия или Дания ,Полша ,Холандия... Тъпани сме и тъпани ще си останем ,щом денят Ни почва , с това, какво направил ердоган или путин и свършва със същото .

Е ама виж тук нещата са по-сериозни, Ердоган говори на Аллах, а пък Аллах му отговаря.

MNOGO NEDEY DA GOVORİŞ ZA ALLAH MOJE DA Tİ SE SLUÇİ NAY LOŞOTO

Аллах забранява на турция членство в ЕС.

Ердоган ме плаши. Подкрепям предложението да се замразят преговорите за присъединяването на Турция към Европейския Съюз.

Най-логичното нещо е да спрат този цирк-Преговори за приемане на Турция в ЕС. Турция няма да промени законите си по европейски образец, няма въведе строгите еконорми в икономиката си, няма да приеме и ред други промени. Турция и ЕС са два различни свята, няма как да бъдат заедно.

На този самозабравил се човек трябва да се поиска сметка и за незачитането на международни договори и териториални претенции към съседни държави. Да му се напомни, че Европа дължи високия си стандарт на християнството, а друговерците тук никога не са били нито добре дошли, нито желани! За балканските народи те са завоеватели, причинили ужасни трагедии, неизчислими щети и непоправимо икономическо изоставане.

Да си турчин е диагноза

Според мен този народ се дели на две много различаващи се една от друга части: по-културни и напредничави потомци на ислямизирани по време на Османската империя християни и наследници на азиатските номадски племена, които са по-изостанали, ограничени и фанатизирани.

Еничарите са по лоши и от най черните орки.

Тия излязоха от комата, има-няма след 30-40 години ...

България се разграничава от опитите за отдалечаване на отношенията между ЕС и Турция. Оспорваме този Вербер

Ти пък с какво право говориш от името на българския народ бе цървул непоръбен. Марш в Турция и не се връщай повече.

Много поздрави от новите ви съседи Кюрдистан.

ще има ама друг път такава държава. Или те е яд че ромите фактически те претопили? Ти гледай те да не си направят държата че в отличие от кюрдите имат и акъла и смелостта да ви газят.