ЕК ще предложи отпадане на визите за турци

Европейската комисия ще предложи на утрешното си заседание либерализиране на визовия режим за Турция.

Обратно в новината

Коментари - ЕК ще предложи отпадане на визите за турци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май ще трябва да викаме Путин да разваля седенката и да прочистваме България от .урците!

Не е лоша идея. Като гледам Осама е решил само в прибалтика да инвестира във войска. Ние или сме в НАТО, или с Русия. И понеже НАТО не мисли за нас, остава Русия. А и да не забравя, след теча за TTIP май пак се оказва печеливша карта да заложим на Русия.

Турчина ще става еврокюпеклия, с еврофес!

Това е краят на ЕС!

в ЕК са само простаци и продажници....

Защо, столицата е в Анкара а не в Стамбул. В превод Стамбул е към града . Този велик Константинов град винаги се е наричал ГРАДА нямало друг такъв и султаните запазили името му,но Пушкин през 19 век разгадал съдбата му.

Щото на Стамбул му се точат руснаците вече няколко века! Ако е столица - падне ли Стамбул - пада Туркието!

Колко истински турци има в Турция и какви арабски имена след като в Турция пишат на латиница и там араби няма никакви . И какъв е този Турски език при положение ,че официалният език в двора е арабски и персийски. Султаните са толкова турци колкото аз съм негър. Използвали са турците като кучета по време на завоеванието.

Защо сега не протестираме? ТОЛКОВА МНОГО ЛИ СА ПРЕДАТЕЛИТЕ? РЕШЕНИЯТА НА Е.К. ЗАВИСЯТ И ОТ НАС! ТЯ ,ЧЕ НЕ СТРУВА Е ВЯРНО !НЕ СА В РЕД С МОЗЪЦИТЕ, ИЛИ КАКТО КАЗВАШЕ БАБА МИ "ХЛОПАТ ДЪСКИТЕ". ЕГОИЗМЪТ Е СТРАШНО НЕЩО! ЗА Д СЕ СПАСЯТ ОТ "ОКУПАТОРИТЕ-АРАБИ И Т.Н." САМИ СЕ СЪГЛАСЯВАТ ДА БЪДАТ ОКУПИРАНИ ОТ ТУРЦИ-ИСЛЯМИСТИ! ГОЛЯМАТА БЕДА ЩЕ ДОЙДЕ ПО-КЪСНО, КОГАТО РАЗБЕРАТ ,ЧЕ И АРАБИ МИНАВАТ ,ЗАЩОТО СПОРЕД ИСКАНЕТО НА КЕМАЛ /ДА НЕ ГРЕША ТОЧНОТО ИМЕ на партията срещу ДПС първата/,ТОЙ ИСКАШЕ ДА БЪДАТ ВЪЗСТАНОВЕНИ АРАБСКИТЕ ИМЕНА НА ТУРЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ/БТА- пресконференция през март или април 2012г./

Някой има ли идея ако отпаднат визите за кьопеците какво ще стане с нас? Апокалипсис сега на копола ряпа да яде пред това което се задава.

ЕС трябва да знае че по лошо от комунизма е турското робство! Но скоро ще го разбере!

Ножът вече опира в кокъла и настава момента за вземане на бързи и неотложни,крути мерки за спасяване на Отечеството ни от отоманско нашествие и от бездействието на продажното ни и безлично про-американско васалско марионетно правителство,което пулсира с пулса на Пентагона и обезличава родината ни!Сега не е време за организиране на тъпи и безмислени референдуми,като този на учиндолското недоразумение!Сега е назрял момента и е нужно незабавно да се инициира и организира референдум за излизането на България от ЕС и от Нато!И в двата варианта от членството за България няма никакви ползи,а само търпим огромни загуби в национален мащаб!Полза от това членство извличат само една шепа,един файтон продажни безродници,за които думите Род и Родина са без всякаква стойност,стига да се пълнят бездънните им търбуси и банкови сметки!Сега е момента вече българино,да се изправиш в единен юмрук против пагубните за родината ни политици и да извоюваме дружно и единни независимостта и суверенитета на България и да се отърсим от зависимостите на ЕС и Нато!Време е България да покаже на света,че има собствено лице и е независима и свободна държава!

Тоест според теб е по-добре да сме под Руско робство? Ако излезем от НАТО кой ще защитава България? Двата танка и петте хеликоптера, с които разполагаме ли? Писна ми от руски подлоги..

Прост си, брато, като евро галош ти е полиран мозъкът! Не си прочел нито една книжка, даже и "Винету" и не разбираш, че след този факт - отпадане на визите, Европата е няма, няма!

Моето поколение! Чавдарчета, пионери, комсомолци, по-напористите и партийци, какво ли не преживяхме. Европа бе МЕЧТА, по-късно стана реалност, но сега виждаме/не ще го преживеем/ целенасоченото унищожение на европейската култура и бяла раса. И това ще стане някога/ но не както в песента-някога/, а в близко бъдеще.... защото това го иска еврейският властелин на света САЩ...

ЕС сам да се предаде на Новата Османска Империя ...

НАТО ( САЩ) подкараха стадата джихадисти към Европа. Меркел ги покани в Германия и всички тръгнаха на там. Всичко вървеше добре, докато не се намеси Русия (прекъсна някои канали на финансиране и върна територии, завзети от джихадистите) и непредвидените пречки по границите на разбонтували се държави ( Македония Унгария и т.н. ), които блокираха миграцията. Явно кукловодите са решили, че вече могат да правят каквото си искат, без да се страхуват, че народа ще се събуди, и ще пуснат тази вълна, като вече легални пътуващи от Турция. Дали ще ги спре някой? Ще видим

меркел да си пусне емигрантите тя си има достатъчно турчуля

Турците са много качествени хора-работливи, възпитани, добронамерени, почтени! И добри комшии! Като чета коментарите тук-само злоба, неграмотност, невежество....

аре стига бе работливи са така наречените български турци ами колко ислямисти и мафия има в самата турция

Абсолютно си прав! Турския народ няма нищо общо с политиката на управниците си. Не виждаш ли, че от години се опитват на насаждат омраза между хората. Така по-лесно се управлява. Както при нас има промити, болни и комплексирани мозъци, така и при тях. Навсякъде се тръби за национализъм. Трагедията е там, че хората бъркат НАЦИОНАЛИЗЪМ И ПАТРИОТИЗЪМ. НАЦИОНАЛИЗЪМ - омраза към другите народи, а ПАТРИОТИЗЪМ - е да обичаш РОДИНАТА си. Едното няма нищо общо с другото!!!

Те вече са отпаднали, Турция няма да отмени визи за 28 държави от ЕС, без да е 200% сигурна, че вече всичко е решено. Така нареченото "ПРЕДЛОЖЕНИЕ" е ПРОФОРМА, както се убеждаваме последната година. СОЦ. ТОТАЛИТАРИЗМА РЯПА ДА ЯДЕ в сравнение с Европейската антихуманна ДИКТАТУРА на Брюксел.

тия пезевенги явно не са били под турско робство

Голяма,престъпна грешка на гейократите! Ами Турция като даде турско гражданство на поне милион сирийци,що им е на поне 100000 ислямисти да стават бежанци,бре? Та те ще си влезат легално като турци у глупавата Европа,па после чакай атентати,бомби,минарета...

Защо Турция ще им дава паспорти??????Че то Меркел пусна хиляди ислямисти...не е чакала турските паспорти...да не говорим, че най-ислямисти в Европа са европейски граждани...

то кво да коментираме ... когато господ иска да затрие някой, първо му взема акъла!

ЕК предлага не само отпадане на визите за Турците а защо не и за всички мургавели, но и голямо количество възелин за ЕУ гражданите с меки китки които още не са опънали продажнитъе си политици като Хирстосковци на крстове и високоволтови стълбове.

snowmark

Неееееееее... Осъзнайте се евроглуповати депутати !!!

Подобно решение може да вземе само управлението на юдеи - антихристи ! Ако българското правителство го приеме без вето, значи е същото.

какво решение би взело управлението на арийци - фашисти или другари - сталинисти да речем...

В долната камара на чешкия парламент предстоят дебати относно възможното провеждане на референдум относно излизането на Чехия от Европейския съюз. Инициативата за провеждането на дебатите е предизвикана от възможното въвеждане на безвизов режим между ЕС и Турция и е предложена от десноцентристкото движение "Национална коалиция "Изгрев". Тя е бил подкрепена от 96 от общо 169 присъстващи на заседанието депутати, предаде ТАСС, цитирана от Агенция "Фокус".

"Гражданите на Турция от 1 юли ще могат да посещават шенгенската зона без да е нужно издаването на визи'' Добре,че не влязохме в тоя скапан Шенген...

Гражданите на Турция от много време могат да посещават България без визи, както и ние можем да ходим на курорт в Турция без визи. Това не означава, че подкрепям предложението на меките китки, от ЕК, просто уточнявам, че ние отдавна сме се навели.....

За Турция за нас няма визи, но за тях ИМА! В нашите консулства ги изнудват за подкупи и с чакане за визи.... Та кой е по-свестен?????

Това ще е краят на ЕС. Турците ще дават гражданство на всички, които си платят, за главорезите - безплатно.

Съюзника на ,,Ислямска държава" ,75 милионата Турска държава с безвизов режим за ЕС ? Това е неадекватно решение ,както неадекватно е решението на изкуфелите или купени брюкселски чиновници с допускане масово на бежанците в Европа.Европа се мюсюлманизира без кръвопролития и война, просто политиците ни предават /продават/доброволно.Последствията за Европа са нередвидимо фатални,а краят на ЕС предвидимо близък.

Сетих се за мултфилма на Доньо Донев ,,Умно село".Сякаш управляващите Европа са от същото село и с нищо не са поумнели.За да спрат арабите и всички останали дечица на Пророка които от години пъплят и се въдят на воля водейки и целите си многобройни семейства дълбокомъдрено заключиха ,че само Турция може да ги спре и за това са готови да отворят вратите си за турците които няма да се мъкнат пеша и по лагери докато стигнат до крайната си дестинация а ще пътуват с всички удобства и напълно законно.С такива управници никое бедствие няма да ни отмине .За кой ли път пак ни завързаха за опашката на пощурял кон и ни остава само да се молим да минем по-на леко.

Много добре се знае, че една част от т.нар. "бежанци" се сдобиват с турски тескерета. Така че, сега вместо престъпници, те ще могат да влизат официално в Европа. Колкото до ограничението за престой.. В някои райони на това му викат: "мижи да те лажем!". А в Германия му викат: "Тихо! Меркел говори!" :-)))

Vladimir Borisov

А Волен Чистачката кво казва по въпроса? Нали си му говорителче...

Ножът вече опира в кокъла и настава момента за вземане на бързи и неотложни,крути мерки за спасяване на Отечеството ни от отоманско нашествие и от бездействието на продажното ни и безлично про-американско васалско марионетно правителство,което пулсира с пулса на Пентагона и обезличава родината ни!Сега не е време за организиране на тъпи и безмислени референдуми,като този на учиндолското недоразумение!Сега е назрял момента и е нужно незабавно да се инициира и организира референдум за излизането на България от ЕС и от Нато!И в двата варианта от членството за България няма никакви ползи,а само търпим огромни загуби в национален мащаб!Полза от това членство извличат само една шепа,един файтон продажни безродници,за които думите Род и Родина са без всякаква стойност,стига да се пълнят бездънните им търбуси и банкови сметки!Сега е момента вече българино,да се изправиш в единен юмрук против пагубните за родината ни политици и да извоюваме дружно и единни независимостта и суверенитета на България и да се отърсим от зависимостите на ЕС и Нато!Време е България да покаже на света,че има собствено лице и е независима и свободна държава!

чи са 50-60 милиона.. ний пък си имаме димокрация!

Знаете ли какво е ЕК? Ердоганска Комисия. :-))) Императора Обама го наложи, за това и ЕК ще предложи... Заплатените добре безропотно ще приемат, а данъкоплатците ще имат пак да вземат. Обама не е само "друговелец", той е и черен робовладелец.

нещо да кажеш?

Щеше да е извън темата. То и сега е извън темата, но мога да попитам: "А вие защо биете негрите", точно така, както вие ме питате :-)))

Поправка: черен да се чете чер. Подобрява благозвучието на римата и показва по-точно цвета на душата. :-)

ДОЛУ ЕС!!! Европа на суверенните държави/народи!!!

Посмали Манго!

Манго е онзи,който не е проявил благоразумието да си сложи презерватив и в резултат на това се е получила ограничената умствено обида за всяко човешко същество или с 1 дума - ти !

тъка!

Сега мужиците ще хукнат към Турция ..за гражданство!?

Путиту не пуска никой:)))))))))) Държи си ги за домазлък!

Надяваме се идващите от Турция да имат поне документи са самоличност!?

"Турция прие закон за отмяна на визовите ограничения за страните от шенгенската зона, който "ще влезе в сила от момента на отмяна на визите за турски граждани от страна на Европейския съюз"!!! Това означава, че паднат ли визите за турците, от цялото шенгенско пространство ще могат да пътуват за Турция без визи! Шенгенското пространство е с население поне два пъти повече от Турция. Представете си, какво ги чака турците!

Турците са добри съседи, добри търговци и почтени хора. Много по-свободни от руснаците, които се подчиняват на политиката на управляващите !

Абсолютно!

Навремето австрийците и поляците спряха опита на турчулята да влязат през парадния вход. Но след това англия, франция и германия попречиха да бъдат изритани от прага. И те останаха да си миришат. Сега същите тези държави ги пукат тихомълком през задния вход. Исторята се повтаря. Ние ще бъдем първите, които ще изчезнем. Само не ми казвайте, че нато или ес ще ни помогнат. Боли ги тях за нас. В исторята няма и един случай, в който да са ни помогнали. Плюя на тая еврабия.

Грешката им беше,че тръгнаха да минават през балканите и им се ева мамта докато стигнат Австрия... Сега директно с полети ги превзеха!

Турците имат най-качествения елит....Не можем да се мерим с тях....Възпитани, сговорчиви, с чудесно отношение към нас! Нека да дойдат!

Имат право на престой до 90 дни в рамките на всеки 180-дневен период!

Жалки предатели !!!

Тая Германия едно време трябваше СССР да я разруши напълно (което и направи де) Но трябваше да я превземе, а не да я оставя. Трябваше да я населят основно руснаци. Че сега немците да не могат да правят глупости.

Съветските войски превзеха една четвърт от Германия. Съветската окупационна зона по-късно се преименува на ГДР. Там имаше окупационни съветски войски!

отколкото 70 млн граждани на турция в ЕС.

що бързате ??? Европейската комисия ЩЕ предложи на утрешното си заседание либерализиране на визовия режим за Турция.

Радостно е че един трудолюбив и почтен народ ще намери европейската си идентичност.

Какъв трудолюбив и почтен народ? Мястото на този народ (история, наследство, кОлтура и пр.) му отреждат място единствено в Анадола, където да се молят на кюрдите да ги приемат в държавата им! Турци и цивилизация? - що за оксиморон? С исляма и джамиите, с балканския и арменски геноцид ли ще влизате в християнска Европа, бе аркадаш? ... Ако станете християни (което е желателно, но невъзможно), ако се извините на света за геноцида към християнските народи, ако се откажете да мърсите земята с джамии и т.н., светът може и да ви обърне внимание. Но вие искате нещо друго: да налагате идиотския ислям и да бълнувате за св. Халифат! Е, Бог няма да го позволи.

Поздравления! Добро е .

От останалите коментари лъха единствено НЕВЕЖЕСТВО!!!!! Турците са рядко свестни е почтени хора!

Честито ни второ турско робство. България първа ще изчезне ...

Що, да не би такива като Германия, Франция и т.н. да останат? Макар че са по 60-70 милиона държави. Ще сърбат ислямската попара и нищо няма да остане от тях. Има една поговорка: "Гордостта предхожда падението".

2030, 2043 година ли беше Ислямски Халифат със столица Рим. От много ум от много цивилизация от много технологии, от много перчене и т.н. - бурки, чалми, шариат и прочее екстри. Но защитниците на гейтаците не спират, да лаят ли, да вият ли, да съскат ли и те не знаят вече какво да правят. Не са на себе си.

ха сега да видим нашия парламент?!

Доживяхме и това сатанинско безумие! До онзи ден българи, румънци и поляци се третираха от западноевропейците като 2-3 ръка хора (аз самият съм спал през 1998 г. пред австрийското посолство в София, за да си изкарам виза за Австрия)! А сега, каквбо? Турчетата се оказаха по-дистинге отизточноевропейците, и могат да щъкат за кеф на кукловодите из цяла Европа и да мърсят и сеят верска омраза, а за Русия се изискват визи! Някой много хитро дърпа дявола за опашката, и май ще си намери майстора.

Прав си, но намекот ти ще разберат малцина. Тази държава Турция вместо да я закрият, "някой" иска да я вкара "мирно" в Европа, ревизирайки изхода от разгрома под стените на Виена на турските орди на Саладин (или както се казва там), а европейските управници услужливо му пригласят!

Колко хубаво щеше да е, ако ние можехме да избираме поне президентите и канцлерите на другите! Сега нямаше да го има нито проблема с Меркел, нито с Обама! Дори и Ердоган нямаше да го изберем!

Така е. Всички щяха да са близнета на бат Бойко и гусдин президента. Пълни клонинги.

Само атакисти ще им натресем!