Турция ще приема по-бързо бежанци, върнати от България

Турция поема задължението да приема по-бързо обратно мигрантите, които са пристигнали незаконно от нейна територия в България, Румъния и Гърция.

Обратно в новината

Коментари - Турция ще приема по-бързо бежанци, върнати от България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕС поема задължението да осигури първоначално 1 милиард евро на Турция до края на следващата година.

Лудите овчари решиха да оставят охраната на стадото на вълците. Селяните се задължават да дадът по 100кила хляб и домати за изхранването на вълците.Вълците обещаха зорко да пазят стадото през деня. Праз ноща какво ще става никой не знае.

османската империя...с плодородни земи,гори,води...турция си я пази резерв,не иска да я пълни сега с мигранти,за да не създава настроения сред бг народа...нека си остане само с голямо турско малцинство-а ако се откъсне кюрдистан от турция,тогава турция по мирен път ще си вземе хапката българия...и нито нато,нито израел,никой няма да ни защити..

Това последните избрани глави от москалската пропаганда ли са?! Тая песен че само Москва може да ни спаси се изтърка, пък и много добре помни какво значи московското спасение! По лошо и от робство е!

Всичко това е в бъдеще време, а колко още орди ще нахлуят докато тези планове станат действително? Какво ще стане с тези стотици хиляди, които вече влязоха в Европа и само чакат благини? Аз пак не разбирам, как ще ги разселят по квоти, от богата Германия да речем в бедна България, камо ли да върнат някого там, откъдето дойде.

"сигурни държави"ще са тези които получават"сигурни милиарди"!!!До сега Турция заливаше България с "бежанци"като наказание на ЕС свързано с ПАРИ!!!Дано БГ лидерите не клъвнат на "сигурните милиарди"!!

Доколкото знам, Турция в момента отказва да приема "бежанци" заловени при нас. С това решение по бързо няма да ги приема, така ли?

Европа на колене предлага Шенген за турски граждани ,а Българите и Румънците има да чакат .

Турция тепърва започва да извива ръцете на Европа и умниците в Брюксел с нищо не помагат с безумните си действия - поставиха в жалка позиция Стария континент. Турция се опитва (и може би ще успее) да е значим и влиятелен фактор и при европейците и при арабите. Показателно е колко е слаб ЕС, безпомощен и най-вече безмозъчен! Жалко, но факт!

ЕС харчи богатствата си от колониално време. Нещо като глупав наследник в богата фамилия - дедите му трупали злато, а поредното поколение богаташ само харчи, пилее и при това си въобразява, че има мозък и постъпва правилно.

Напълно подкрепям. Ердоган и особено Давутоглу са хитри като змии. Ако срещу стопирането на имигрантския поток Турция бъде насърчена за членство в ЕС - то това означава, че лидерите на ЕС са напълно безмозъчни и трябва незабавно да бъдат сменени с читави политици с визия за ХРИСТИЯНСКА Европа.

Трябваше да минат 3 години и да нахлуят 100000 неканени гости посрещани с ядене , квартира и т.н. за да роди главата на тъпите политици изхода от лавинообразното завземане на Европа от други етноси култури вероизповедания. Грижат се за местообитанието на птици и животни а дума не обелват за местообитанието на хората.